in

Οι Προφητείες του Alois Irlmaier

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ένας προφήτης που συχνά αγνοήθηκε κατά τον 20ο αιώνα ήταν ο Alois Irlmaier. Τα οράματά του, ενός τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τον Ειρηνικό συμφωνούν με πολλές από τις δικές μου προβλέψεις, καθώς και με αυτές του Γάλλου μάντη Νοστράδαμου. Η περιγραφή του, ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου, που ξεκινάει από μεγάλη σύγκρουση ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ειδικότερα, είναι μία από τις πιο λεπτομερείς και τρομακτικές προφητικές αναφορές που έχουν καταγραφεί ποτέ για το θέμα.

Πρέπει να προειδοποιήσω ότι αυτό που ακολουθεί είναι αρκετά σοκαριστικό και μπορεί να ενοχλήσει κάποιους από εσάς. Εγώ ο ίδιος, μόλις πρόσφατα έλαβα τις πλήρεις προφητείες του Irlmaier. Στον πρόλογο, επιτρέψτε μου να πω ότι το όραμα του Irlmaier επιβεβαιώνει τις υποψίες μου ότι, τα χειρότερα και πιο φρικτά στοιχεία του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης χημικών όπλων και της κατάληξης ενός παγκόσμιου λοιμού, θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του 3ου. Κανείς δεν θα ξεφύγει από αυτή τη σύγκρουση και τις συνέπειές της.

Εδώ βρίσκονται όσα αποκάλυψε ο γερμανός προφήτης, σε συνέντευξή του τη δεκαετία του 1950: Τα πάντα ζητούν την ειρήνη. Schalom ! (ειρήνη!). Στη συνέχεια, αυτό θα συμβεί – ένας νέος πόλεμος ξεσπάει ξαφνικά στη Μέση Ανατολή, μεγάλες ναυτικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν εχθρότητα στη Μεσόγειο – η κατάσταση είναι τεταμένη. Αλλά η πραγματική πυροδότηση του σπινθήρα άναψε στα Βαλκάνια: Βλέπω έναν «μεγάλο» να πέφτει, ένα ματωμένο στιλέτο βρίσκεται δίπλα του – τότε, ο αντίκτυπος είναι κατά την πρόσκρουση. Δύο άνδρες θανατώνουν έναν τρίτο υψηλόβαθμο. Είχαν πληρωθεί από άλλους ανθρώπους. Ένας από τους δολοφόνους είναι ένας μικρός μαύρος, ο άλλος λίγο πιο ψηλός, με φωτεινά χρώματα στα μαλλιά. Νομίζω ότι θα συμβεί στα Βαλκάνια, αλλά δεν μπορώ να πω ακριβώς. Μετά τη δολοφονία του τρίτου ξεκινάει εν μία νυκτί.

Βλέπω ξεκάθαρα τρεις αριθμούς, δύο οχτάρια και ένα εννέα. Αλλά δεν μπορώ να πω τι σημαίνει και δεν μπορώ να δηλώσω το χρόνο. Ο πόλεμος αρχίζει με την ανατολή. Προχωράει πολύ γρήγορα. Οι αγρότες κάθονται στις παμπ παίζοντας χαρτιά, όταν οι ξένοι στρατιώτες κοιτάζουν από τα παράθυρα και τις πόρτες. Αρκετός μαύρος στρατός έρχεται από την ανατολή, αλλά ωστόσο τα πάντα συμβαίνουν πολύ γρήγορα. Βλέπω ένα τρία, αλλά δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει τρεις ημέρες ή τρεις εβδομάδες. Μαζικές μονάδες βαδίζουν από την Ανατολή στο Βελιγράδι και προχωράνε στην Ιταλία. Στη συνέχεια, τρεις θωρακισμένες στρατιές σε διάταξη σφήνας, προχωράνε με ταχύτητα αστραπής στα βόρεια του Δούναβη πάνω από τη Δυτική Γερμανία προς το Ρήνο – χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Αυτό θα συμβεί τόσο ξαφνικά που ο πληθυσμός φεύγει γεμάτος πανικό προς τα δυτικά.

Πολλά αυτοκίνητα φράζουν τους δρόμους – αν είχαν μείνει στο σπίτι ή δεν είχαν χρησιμοποιήσει τους κεντρικούς δρόμους. Τα πάντα, τα οποία θα αποτελέσουν εμπόδιο για τα ταχέως αναπτυσσόμενα τανκς στους αυτοκινητόδρομους υψηλών ταχυτήτων και άλλων ταχέων αυτοκινητοδρόμων, θα ισοπεδώνονται. Δεν μπορώ να δω τις γέφυρες του Δούναβη πάνω από το Ρέγκενσμπουργκ πια. Σχεδόν τίποτα δεν έχει απομείνει από την μεγάλη πόλη της Φρανκφούρτης. Η κοιλάδα του Ρήνου θα καταστραφεί, κυρίως από αέρος.

Βλέπω τρεις εμπροσθοφυλακές να έρχονται. Ο Ρώσος δεν σταματά πουθενά, ενώ διοικεί τις τρεις στρατιές του. Μέρα και νύχτα τρέχει, προκειμένου να φτάσει στην περιοχή Ruhr, όπου βρίσκονται οι πολλοί κλίβανοι και τα τζάκια. Μέρα και νύχτα οι Ρώσοι τρέχουν αμείλικτα, στόχος τους είναι η περιοχή Ruhr. Αμέσως η εκδίκηση έρχεται διά μέσου του μεγάλου νερού. Ωστόσο, ο κίτρινος δράκος εισβάλλει στην Αλάσκα και τον Καναδά ταυτόχρονα. Αλλά δεν φτάνει μακριά.

Και στη συνέχεια βρέχει μία κίτρινη σκόνη σε μια γραμμή. Όταν η χρυσή πόλη καταστρέφεται, αρχίζει. Σαν μια κίτρινη γραμμή ανεβαίνει μέχρι την πόλη στον κόλπο. Θα είναι μια καθαρή νύχτα, όταν αρχίσουν να τη ρίχνουν. Τα τανκς ακόμα κινούνται, αλλά εκείνοι που κάθονται σε αυτά τα τανκς έχουν γίνει αρκετά μαύροι. Όταν πέσει κάτω, όλα θα γίνουν νεκρά, ούτε δέντρο, ούτε θάμνος, κανένα βοοειδές, χωρίς χορτάρι, αυτό μαραίνεται και γίνεται μαύρο. Τα σπίτια εξακολουθούν να υπάρχουν. Δεν ξέρω τι είναι και έτσι δεν μπορώ να το πω. Πρόκειται για μια μακριά σειρά. Όποιος πάει πάνω από αυτή τη γραμμή, πεθαίνει.

Στη συνέχεια, τα πάντα στις εμπροσθοφυλακές καταρρέουν. Κανείς δεν θα γυρίσει πίσω πια. Τα αεροπλάνα ρίχνουν μια κίτρινη σκόνη ανάμεσα στη Μαύρη Θάλασσα και τη Βόρεια Θάλασσα. Έτσι, μια λωρίδα θανάτου δημιουργείται, κατ “ευθείαν από τη Μαύρη Θάλασσα προς τη Βόρεια Θάλασσα, πλατιά όσο το μισό της Βαυαρίας. Στη ζώνη αυτή δεν μπορεί να αναπτυχθεί χόρτο πόσο μάλλον να ζήσουν άνθρωποι. Η ρωσική προέλαση διακόπτεται.

Από τα ανατολικά υπάρχουν πολλές ερπύστριες. Αλλά στις ερπύστριες όλοι είναι ήδη νεκροί, αν και τα οχήματα συνεχίζουν να κυλάνε, προκειμένου σταδιακά να σταματήσουν αυτόματα. Στο Ρήνο η επίθεση τελικά απωθείται. Από τις τρεις εμπροσθοφυλακές κανένας στρατιώτης δεν θα γυρίσει σπίτι του πια. Οι πιλότοι πετάνε τα μικρά μαύρα κουτιά τους. Εκρήγνυνται, πριν αγγίξουν το έδαφος και απλώνουν έναν κίτρινο ή πράσινο καπνό ή σκόνη. Ότι έρχεται σε επαφή με αυτό πεθαίνει, είτε είναι άνθρωπος, είτε ζώο ή φυτό. Για ένα χρόνο κανείς οργανισμός δεν επιτρέπεται να εισέλθει σε αυτήν την περιοχή, διαφορετικά θα εκτεθεί στο μεγαλύτερο θανάσιμο κίνδυνο.

Αυτά τα κουτιά είναι σατανικά. Όταν εκρήγνυνται, αναδύεται μια κίτρινη ή πράσινη σκόνη ή καπνός, ό, τι έρχεται σε επαφή με αυτό, είναι νεκρό. Οι άνθρωποι γίνονται πολύ μαύροι και το κρέας ξεκολλάει από τα οστά τους, τόσο καυστικό είναι το δηλητήριο. Καμία από αυτές τις τρεις στρατιές δε θα γυρίσει στο σπίτι πια. Τότε βλέπω κάποιον να πετάει, έρχεται από τα ανατολικά, ο οποίος ρίχνει κάτι στο μεγάλο νερό, έτσι ώστε κάτι παράξενο θα συμβεί. Το νερό σηκώνεται μόνο του τόσο ψηλά όσο ένας πύργος και πέφτει κάτω, τότε τα πάντα πλημμυρίζουν. Η όλη δράση δεν θα διαρκέσει πολύ, βλέπω τρεις γραμμές – τρεις ημέρες, τρεις εβδομάδες, τρεις μήνες δεν ξέρω ακριβώς, αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ.

Υπάρχει ένας σεισμός.

Το νότιο τμήμα της Αγγλίας γλιστρά στο νερό. Ένα μέρος εξαφανίζεται, όταν το πράγμα πέφτει στη θάλασσα … Οι χώρες στη θάλασσα βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο από το νερό, τα κύματα πάνε ψηλά όσο ένα σπίτι, αφρίζει, σα να βράζει. Νησιά εξαφανίζονται. Ένα μέρος του περήφανου νησιού βυθίζεται, αν το πράγμα το οποίο ρίχνει ο πιλότος πέφτει στη θάλασσα. Στη συνέχεια, το ίδιο το νερό σηκώνετε τόσο ψηλά όσο ένας πύργος και πέφτει κάτω. Τι είναι αυτό το πράγμα, δεν ξέρω. Πότε έρχεται, δεν ξέρω.

Κατά τη διάρκεια του πολέμου το μεγάλο σκοτάδι έρχεται, το οποίο διαρκεί 72 ώρες. Θα γίνει σκοτάδι σε μια μέρα κατά τη διάρκεια του πολέμου. Στη συνέχεια, μια χαλαζόπτωση που απαρτίζεται από κεραυνό και βροντή, ξεσπά και ένας σεισμός δονεί τη γη. Παρακαλώ μην βγείτε έξω από το σπίτι αυτή τη στιγμή. Τα φώτα δε λειτουργούν, εκτός από το φως των κεριών, το ηλεκτρικό ρεύμα διακόπτεται. όποιος εισπνέει τη σκόνη, κάνειι μία σύσπαση και πεθαίνει.

Μην ανοίγετε τα παράθυρα, καλύψτε τα με εντελώς μαύρο χαρτί … Έξω, ο θάνατος από τη σκόνη είναι τριγύρω, πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν. Μετά από 72 ώρες τα πάντα τελειώνουν. Αλλά και πάλι: Μην βγαίνετε έξω από το σπίτι, μην κοιτάξετε έξω από τα παράθυρα, και κρατήστε το φως των κεριών. Και προσευχηθείτε. Τη διάρκεια της νύχτας θα υπάρξουν πολλοί νεκροί άνθρωποι, πιο πολλοί από ό, τι στους δύο προηγούμενους παγκοσμίους πολέμους.

Μην ανοίγετε τα παράθυρα κατά τη διάρκεια των 72 ωρών. Τα βοοειδή ψοφάνε, το γρασίδι γίνεται κίτρινο και ξηρό, οι άνθρωποι θα γίνουν αρκετά κίτρινοι και μαύροι. Ο άνεμος κινεί τα σύννεφα του θανάτου μακριά προς τα ανατολικά. Η πόλη με τον σιδερένιο πύργο (Πύργος του Άιφελ), γίνεται θύμα του ίδιου του λαού της. Αναφλέγονται τα πάντα. Μαίνεται επανάσταση και όλα αγριεύουν. Η μεγάλη πόλη με τον σιδερένιο πύργο καίγεται. Αλλά αυτό έχει γίνει από τον ίδιο τον λαό της, όχι από εκείνους που ήρθαν από την ανατολή. Και στην Ιταλία, η κατάσταση αγριεύει. Σκοτώνουν πολλούς ανθρώπους εκεί και ο Πάπας φεύγει, αλλά πολλοί κληρικοί σκοτώνονται, πολλές εκκλησίες καταρρέουν.

Στη Ρωσία μια επανάσταση ξεσπά και ένας εμφύλιος πόλεμος. Τα πτώματα είναι τόσο πολλά που δεν μπορεί να τα πάρουν από τους δρόμους πια. Οι μεγάλοι αρχηγοί των κομμάτων αυτοκτονούν και ο μεγάλος ένοχος ξεπλένεται μέσα στο αίμα … Βλέπω μια κόκκινη μάζα αναμεμιγμένη με κίτρινα πρόσωπα, είναι μια γενική εξέγερση και μια φρικτή δολοφονία. Ο σταυρός έρχεται σε τιμές εκ νέου. Οι Ρώσοι πιστεύουν στο Θεό εκ νέου. Θα τραγουδήσουν το τραγούδι του Πάσχα και θα κάψουν κεριά μπροστά από τις ιερές εικόνες. Με τις προσευχές του χριστιανισμού το τέρας από την κόλαση πεθαίνει. Επίσης, οι νέοι πιστεύουν εκ νέου στη μεσολάβηση της μητέρας του Θεού. Αν τα πάντα έχουν τελειώσει, ένα μέρος των κατοίκων έχει πεθάνει και οι άνθρωποι φοβούνται το Θεό εκ νέου.

Οι νόμοι, που θανατώνουν τα παιδιά, καθίστανται άκυροι. Τότε θα υπάρξει ειρήνη. Μια καλή στιγμή. Ο Πάπας, ο οποίος δε χρειάστηκε να φύγει πέρα από το νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα, επιστρέφει. Όταν τα λουλούδια ανθίζουν στα λιβάδια, θα επιστρέψει και θα θρηνήσει για τα δολοφονημένα αδέρφια του. Μετά από αυτά τα γεγονότα, έρχεται μια μακρά, τυχερή περίοδος. Αλλά οι άνθρωποι πρέπει να ξεκινήσουν από εκεί, όπου ξεκίνησαν οι παππούδες τους.]

@ Here is what the German seer revealed when interviewed in the 1950s

terrapapers.comsli

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. «οι νέοι πιστεύουν εκ νέου στη μεσολάβηση της μητέρας του Θεού και οι άνθρωποι φοβούνται το Θεό εκ νέου.»

  Αυτός είναι ο σκοπός των προφητειών! Αν κάτι συμβεί απ`όλες αυτές τις μπούρδες να φοβηθεί ο κόσμος τον Θεό και να γίνει πιο πιστός.

  Πίστη δηλαδή στον σκοταδισμό, καθότι Ιησούς = ο Γιαχβέ σώζει = αλκοολικές εβραιοχριστιανικές φαντασιώσεις και τα μυαλά σας στα κάγκελα.

 2. ο πόλεμος θα κορυφωθεί στην Κωνσταντινούπολη εκεί θα παιχθεί η τελική φάση του παιχνιδιού. Βέβαια και σε άλλες προφητείες προβλέπεται σκοτάδι. Ο Πατροκοσμάς λέει ότι θα υπάρχει τριήμερη σφαγή στη πόλη και θα τρέξει τόσο αίμα που θα πλεύσει τρίχρονο δαμάλι και αυτό θα γίνει διότι θα έχει καταστραφεί όλη η τεχνολογία που θα δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν άλλα μέσα, παρά μόνο μαχαίρια και ύστερα θα γίνει η αναλαμπή της ορθοδοξίας και θα έλθει ο εκ πενίας Βασιλέας Ιωάννης.

 3. Προφητεια του αμφιλεγομενου Νοστραδαμου..“Στις Κυκλάδες, στην Πείρινθο, και στην Λάρισα, στην Σπάρτη και ολόκληρη την Πελοπόννησο, ένας τρομερός λιμός, μια μάστιγα από ψεύτικη σκόνη Εννιά μήνες θα διαρκέσει δίνοντας μορφή σε όλα.”Μας προειδοποιει για ενα ειδος θανατηφορας σκονης ,οπως και ο ανωθεν,ονομαζομενοςAlois Irlmaier!Ισως να ειναι καποια εξελιγμενη μορφη Ανθρακα σαν αυτη που χρησιμοποιηθηκε στο Α παγκοσμιο πολεμο..Το αγιο πνευμα οπου θελει πνει..

 4. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΠΕΝΤΚΟΣΙΑ ΜΟΝΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!!
  ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ!!!Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ!!!ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΡΚΩΣΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ.ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.
  ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ,ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΔΛΔ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ,ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΠΟΝΗΡΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΣ

 5. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΠΟΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΜΩΣ?
  ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ,ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
  Ο ΔΕ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ,ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ.
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ.
  ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.
  ΑΜΗΝ.

 6. 1) Schalom ! (ειρήνη!). ΣΤΗΝ 3η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ…..
  2) Ο Πάπας, ο οποίος δε χρειάστηκε να φύγει πέρα από το νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα, επιστρέφει.
  ( ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ)

  ΣΠΕΡΝΕ ΦΟΒΟ,ΝΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ….

 7. Γιοχαν ο αντιχριστος δεν θα ειναι η ενσαρκωση του διαβολου.ο διαβολος δεν μπορει να ενσαρκωθει.αυτο το εκανε μονο ο Θεος-Λογος.ο αντιχριστος θα ειναι ενας κανονικος ανθρωπος στον οποιο θα κατοικησει η ενεργεια του διαβολου.δεν θα ειναι ο ιδιος ο διαβολος

 8. ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΩ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ,ΟΤΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ,Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ,ΘΑ ΣΑΡΚΩΘΕΙ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ.
  ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΙΚΗ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.
  Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΙΣΛΑΜΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ

«Όταν αρχίσει το κακό από την Συρία, να αρχίσετε να προσεύχεστε!»