Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
21:27 - 10/06/2017

Έμφυλες ταυτότητες & Υπερήφανη ΕΡΤ

Αν η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας είχε εξοργιστεί με τον τρόπο που ο Α. Σαμαράς έκλεισε την ΕΡΤ το 2013, είναι ώρα να αναζητήσουμε όλοι τον λόγο για τον οποίο ο Α. Τσίπρας την ξανάνοιξε. Γνωρίζουμε ότι η ΕΡΤ είναι χορηγός επικοινωνίας του Athens Pride; Ότι τα χρήματα της υποχρεωτικής εισφοράς υπέρ ΕΡΤ διαφημίζουν τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ως ανεστραμμένο -πλέον- σύμβολο αυτού που στον τότε πολιτισμό χαρακτηριζόταν «κιναιδισμός»; Ντροπή=Καμάρι, Υπερηφάνεια. Έληξε η χρησιμότητα της αρχαίας αθηναϊκής δημοκρατίας. Ακούμε πλέον για την έκφυλη Αθήνα του 5ου π.Χ. αιώνα. Γιατί οι απόγονοι των νεωτεριστών του 19ου αιώνα κατεδαφίζουν το δόγμα τους «η Ελλάδα του 1833 στηρίχθηκε στο αρχαιοελληνικό πνεύμα ελευθερίας-δημοκρατίας επειδή στο ίδιο στηρίχθηκε προηγουμένως η δυτική διανόηση;»

Οι δεκατρείς ομόγνωμοι που συζητούν για τα δημοκρατικά δικαιώματα δείχνουν μια διοργάνωση υπό πίεση αλλά και σε απόγνωση. Πίεση δείχνει το χρονοδιάγραμμα. Athens Pride, συνέντευξη του Τσίπρα στο Antivirus, νομοσχέδιο διόρθωσης φύλου, πανελλαδικές εξετάσεις δεν μπορεί να συνέπεσαν τυχαία με τις «έμφυλες ταυτότητες» στην ΕΡΤ. Απόγνωση δείχνει η (και ομολογημένη) αποτυχία της πρώτης προσπάθειας να εμφανιστεί η δυτική «πρόοδος» ως ένας ακόμη λυτρωτής των ημιμαθών, μειονεκτικών και οπισθοδρομικών Ελλήνων. Έτσι, οι ιθύνοντες ανέλαβαν την διοργάνωση μιας συζήτησης στην ΕΡΤ υπό το πνεύμα «με λένε κοινωνικό φύλο και τα πήγα καλά στην πρώτη μου εμφάνιση στα σχολεία».

Έξι χρόνια μετά την ενημέρωση του Γ. Αλαφούζου-ΣΚΑΪ περί της «εθνικής ταυτότητας» η «δημόσια» ΕΡΤ έρχεται να ενημερώσει τους Έλληνες για την «ταυτότητα φύλου«. Δεν υπάρχουν πια «άντρας και γυναίκα» από την φύση για τον νομικό μας πολιτισμό (όπως μεταδίδει το κυβερνητικό φέουδο στην Ελλάδα). Ο νομικός μας πολιτισμός προόδεψε και η επιστήμη ανακάλυψε ότι αυτός πρέπει να στηρίζεται στο «κοινωνικό φύλο», στο οποίο είσαι ό,τι δηλώσεις ανά πάσα στιγμή. Δηλαδή, το Σύνταγμα (με το οποίο δόθηκε σφοδρή μάχη εναντίον της «παράδοσης») κρίθηκε απαρχαιωμένο, επειδή ο ΟΗΕ, η ΟΥΝΕΣΚΟ και η Κομισιόν αποφάσισαν να διορθώσουν την φύση βάσει «επιστημονικών» κριτηρίων. Βέβαια τα κριτήρια αυτά είναι για περισσότερα γέλια από το ότι ο Ανδρούτσος είχε μεταβαλλόμενη εθνική συνείδηση και το Πατριαρχείο ανθελληνική συνείδηση, αλλά το θέμα είναι σοβαρό. Και προς αποφυγήν άσκοπων διαξιφισμών πρέπει να πούμε: Κατά πρώτον οι εκπαιδευτικοί που πήραν μέρος στη συζήτηση της ΕΡΤ, αλλά και οι πολιτικοί & επιστήμονες έχουν σοβαρά ελαφρυντικά. Έχουν παρασυρθεί από αυτό το οποίο καταλογίζουν στους απέναντι. Έλλειψη ενημέρωσης και σύγχυση, σκόπιμα προκαλούμενη από την πηγή που αρδεύει τον ΟΗΕ, την Ε.Ε. και τις Εθνικές κυβερνήσεις.

Ο υλιστικός τρόπος αντίληψης ορίζει την ελευθερία με τρόπο αντίθετο της χριστιανικής πίστης και πολλών άλλων δογμάτων. Η ανθρώπινη επιστήμη έχει διαψεύσει τον πυρήνα του υλισμού, κάτι που αρκετοί αγνοούν. Άρα το πρόβλημα ξεκινάει όχι από την πίστη του καθενός, αλλά από την αμετακίνητη θέση του ενάντια στη λογική. Στηριζόμενοι στο δόγμα του ταυτόχρονου θανάτου της ψυχής με τον θάνατο του σώματος, οι οπαδοί της νεωτερικότητας δέχονται για ορισμό της ελευθερίας την απελευθέρωση του σώματος από το πνεύμα. Άρα, νομοθετούν για να οργανώσουν μια Πολιτεία πάνω στον άξονα που λέει «είμαι ελεύθερος όχι μόνον να διαθέσω, αλλά και να ορίσω το σώμα μου κατά βούληση, ακόμα και στα θεμελιώδη, όπως το φύλο». Έτσι, δέχθηκαν εύκολα ποιο πρέπει να είναι το κοινωνικό πρότυπο, το οποίο και πρέπει να διδαχθεί. Εξαίρεση θεωρούν όσους δέχονται την βιολογική ταυτότητα του φύλου τους ως φυσική και μοναδική.

Ο Κ. Καραΐσκος έκανε ένα ωραίο λογοπαίγνιο με τον ΣΥΡΙΖΑ, χορηγό του School Pride και σημείωσε ορισμένες παραμέτρους προβληματισμού και αντιφάσεων. Προεκτείνοντας το πικρό του λογοπαίγνιο, μπορούμε να πούμε ότι με την αφορμή του athens pride, του antivirus Τσίπρα και της έμφυλης ΕΡΤ, το Υπουργείο Παιδείας αυτοπροσδιορίζεται πλέον ως Ministry of EduPride. Έτσι κι αλλιώς, η αφαίρεση του «έθνους» από τον τίτλο του και η επιμονή στην ιστορική κουκουβάγια κάνουν την διασκευή αυτή αρκετά ρεαλιστική. Ο αριθμός 13 στους συνομιλητές της ΕΡΤ πρέπει οπωσδήποτε να αποδοθεί στην τύχη (δεν συνυπολογίζουμε την ανήλικη μαθήτρια που παρευρισκόταν με την μητέρα και την καθηγήτριά της, περιλαμβάνουμε όμως την οικοδεσπότρια-δημοσιογράφο που είχε βγάλει το πόρισμα πριν αρχίσει η συζήτηση και δέχθηκε να παίξει έναν ρόλο αυτοταπείνωσης. Η πίεση είναι κακός οδηγός και τα λάθη είναι μοιραία. Μια μόνον κραυγαλέα αντίφαση θα σημειώσουμε: ενώ όλοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για το «στερεότυπο» (ιδεοληπτικό σύνδρομο) «αγορίστικα-κοριτσίστικα παιχνίδια», παραδεχόμενοι έτσι την ύπαρξη δυο φύλων ανεξάρτητων από την ανθρώπινη βούληση, δηλώνουν όλο χαρά ότι τα φύλα που είναι «ελεύθερος» να υιοθετήσει ο άνθρωπος, δεν είναι δυο, αλλά πολύ περισσότερα.

Ένα τελευταίο ερώτημα. Αν η πρόσφατη ανακάλυψη του «κοινωνικού φύλου» είναι τόσο τεκμηριωμένη και τόσο αδιαμφισβήτητη, τότε πώς εξηγείται ο περιορισμός της αντίθετης άποψης στο 0%; (δεκατρία-μηδέν το σκορ στους συνομιλητές των «δικαιωμάτων»). Παραλλαγή του ερωτήματος: αν οι καλεσμένοι δέχονται να συμμετάσχουν με τόση ευκολία σε μια τόσο στημένη συζήτηση, τότε πόσο σίγουροι αισθάνονται με τις πεποιθήσεις τους; Το ίδιο ερώτημα με αντίστροφη φορά: Αν το «κοινωνικό φύλο» είναι η τελευταία μεγάλη εξαπάτηση της δυτικής «δημοκρατίας» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», τότε πόση εμπιστοσύνη πρέπει να έχουμε στον ΟΗΕ και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή; Δεν πρέπει τουλάχιστον να δούμε ποιος κινεί τα νήματα;

Όσο μεγαλύτερο το ψέμα, και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται, τόσο πιο πιστευτό γίνεται. Τάδε έφη ο Ιωσήφ Γκαίμπελς, Υπουργός προπαγάνδας του Χίτλερ. Επαναλαμβάνουμε: και οι καλεσμένοι της ΕΡΤ ανήκουν στα θύματα της προπαγάνδας.

Στέργιος Ζυγούρας

Το καραβάκι της ιστορίας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΚΥΝΑΙΔΙΣΜΟΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ 06/10/2017 @ 10:23 ΜΜ

    Οι πολιτικοι ανα τον κοσμο που εχουν αποδειξει οτι δεν ενδιαφερονται για τον λσο τους αφου συνεχεια παιρουν αποφασεις που μειωνουν το βιοτικο τoυ επιπεδο και περιοριζουν τις ελευθεριες του.Κοπτονται συστηματικα για τα δικαιωματα και τις ελευθεριες των ομοφιλοφυλων.ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

  2. Νικητας 06/10/2017 @ 10:37 ΜΜ

    Aν ειναι θυματα προγανδας οι της ΕΡΤ…τοτε να πανε να κανουν αλλη δουλεια κι οχι αυτη που πληρωνονται να κανουν στο εθνικο μας δικτυο !!! Δηλ. , να αποδεχθουμε οτι ειναι ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ….αντι να ειναι ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ στα επι πληρωμη ‘ιδιωτικα’; ( ενοω τους ανθρωπους κι οχι τα μηχανηματα)!!! ΠΟΙΑ ΕΡΤ λοιπον; Το προβλημα αυτο εχει ριζες δεκαετιων…,και σημερα , τρωμε τους ‘καρπους της σπορας !! Εν ολιγοις…,απο την στιγμη που ΟΟΟΟΛΑ τα χαζοκουτια ,αλλα και τα ‘υψηλου’ επιπεδου αρθρα σε εφημεριδες , περιοδικα και ΣΧΟΛΕΙΑ της πρωτοβαθμιας ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΑ ….,ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ‘ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ…, ΤΟΤΕ ;..ΤΙ ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ;…ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΡΙΖΕΙ !!!….ΛΥΣΗ; ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ !!! …ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (προπαντως της παιδειας) ,ΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ !!!!!…ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ απο τα σχολεια ,με τσαμπουκα αν χρειαστει απο τους συλλογους γονεων και κηδεμονων , μηδενικη τηλεθεαση σε εκπομπες με..’βαρκουλες που μπαζουν νερα’…,κλπ !!!! ΤΙ ΕΙΠΕΣ ‘Η ΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ; ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ;……..ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΑΦΥΣΙΚΟ ΒΙΤΣΙΟ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ..,με το προσχημα της ελευθεριας της αυτοδιαθεσης;…ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Η ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ …που αδυνατεις να παραδεχθεις οτι εισαι ανωμαλαρα..,και ζητας να κανεις και τους αλλους σαν τα μουτρα σου ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ οταν φορας γοβες και…μουστακι; Αντε γ@μηθητε πουσταρες !!! Εμεις …ΝΑΙ , ΝΑΙ ,ΕΜΕΙΣ οι ΜΗ ‘προοδευτικοι’…σας λεμε….ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ‘η οτι αλλο γουσταρετε !!!…..ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ γιατι….θα αποκτησετε ‘ουρα’ απο σκουποξυλο με κολα..,και δεν θα σας βγαινει με τιποτα !!!!

  3. Αφου γι’αυτους δεν υπαρχουν βιολογικα φυλα,θα μου επιτρεψουν κι εμενα,να τους προσδιοριζω οπως θελω.Αλεξια Τσιπρα,Ντινα Γαβρογλου,Κυριακη Μητσοτακη κλπ.κλπ.Ας μου κανουν μηνυση.Μονοι τους κατηργησαν τα φυλα,που θα στηριχτουν.Αντε τσουπες μου…

  4. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ . 2.500 ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ , ΑΦΙΣΟΚΩΛΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΠΑΣΟΚ,ΝΔ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΩΝ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΗΝ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΦΑΡΣΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΕΡΤ .ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑΡΑ ΤΣΑΚΝΗ . ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*