ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ελληνίδα η αρθρογράφος του επίμαχου άρθρου στο BBC – Δίνει εξηγήσεις

· Κατοχικά Νέα

Για τον θόρυβο που προκάλεσε με το επίμαχο άρθρο της μίλησε η συντάκτρια του BBC Μαρία Μαργαρώνη

Για τον θόρυβο που προκάλεσε με το επίμαχο άρθρο της μίλησε η συντάκτρια του BBC Μαρία Μαργαρώνη.

«Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω δεχθεί τόσα πολλά μηνύματα», είπε χαρακτηριστικά η ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος που έχει γεννηθεί στο Λονδίνο. «Δεν περίμενα τέτοιες αντιδράσεις» ανέφερε η αρθρογράφος.

«Η συγκεκριμένη άποψη έχει δημοσιοποιηθεί στο παρελθόν όχι μόνο σε βρετανικά, αλλά και σε άλλα ΜΜΕ» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα πάντως με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 η συνέντευξη στο άρθρο είχε ληφθεί από το περασμένο καλοκαίρι και προκύπτει το ερώτημα γιατί δημοσιοποιήθηκε μετά τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η αρθρογράφος, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1, αφού πρώτα συμβουλευτεί τους αρχισυντάκτες της, ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα απαντήσει στα πολλά ερωτήματα που έχουν προκύψει.

in.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κάρυστο: Νέο 112 για εκκένωση δύο περιοχών, επιχειρούν 18 εναέρια

ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Νέκρα δίδυμα βρέφη λόγω πρόωρου τοκετού – Στο νοσοκομείο η μητέρα

Tech

Κρήτη: Δύο ηλεκτρονικές απάτες 650.000 ευρώ σε έξι ημέρες – Το κόλπο με τις 55 μικρές μεταφορές

5 απαντήσεις στο “Ελληνίδα η αρθρογράφος του επίμαχου άρθρου στο BBC – Δίνει εξηγήσεις”

  1. Ο/Η λονδρεζος του παρισιου κατοικος ρωμης διαμενων ελβετια και διατριβων στην βιεννη λέει:

    …εκανε αρπαχτη σε μεταλλακια αρκετα….και ο φακελλος ”’θετικος”’ για το μελλον της οικογενειας της απο τους ”’σεβασμιους διεθνιστες” μαφιοζους αρκουδιαρηδες πτυχιουχους μορφωμενους ασιατοβαρβαρους της δυσης….και αλλοι ελλαδιτες την ”’εβγαλαν”’ ετσι παλιοτερα…

  2. Η …..δημοσιογραφος…..αν ηταν οντως σωστή δημοσιογραφος και οχι του κ@λου θα ΗΞΕΡΕ πως για να ειναι αντικειμενική θα επρεπε να υπάρχει και ο αντίλογος. Θα επρεπε να ψάξει να βρει και την αλλη άποψη. Να πάρει συνέντευξη και απο καποιον με διαφορετικη γνώμη και να δημοσιεύσει και τις δυο. Αλλιως, οχι σωστή δημοσιογραφος δεν ειναι, αλλα Προςωπικα αμφιβαλω αν εινα και σαν άνθρωπος σωστή. Τωρα βγήκαν ολοι να δηλώσουν τι;; Μακεδόνες;; Που υπάρχει καποια αναφορά στην ιστορία σε χώρα Μακεδονία;;; Η Μακεδονία αναφέρεται στην ιστορία σαν πόλη- κράτος της Ελλαδας, οπως η Σπάρτη, η Αθηνα, η Κόρινθος κλπ. Αν η ….κυρια…αυτη δεν ξέρει ιστορία ας ξεστραβωθεί να διαβάσει και να μάθει κι ας μην μας ζαλίζουν τα μεζές με τις βλακείες τους. Ας μας φέρουν καποια απόδειξη για οσα απαιτούν και βλεπουμε. Και οταν λεω απόδειξη δεν εννοω τους ευσεβεις ποθους τους, αλλα αρχαιολογικά ευρήματα και ιστορία. Αιντε απο δω.

  3. την κακομοιρα !!!! με τοσα μηνυματα εγινε γνωστη — οι παπουδες τι ηταν ; φορουσαν τις κουκουλες και εδειχναν με το δαχτυλο για την εκτελεση των συμπολιτων τους; ε; για να απαντησει η κυρια ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά