«Ελληνες ενωθείτε, η χώρα κινδυνεύει με αφανισμό»

Σε αφύπνιση καλεί τον Ελληνικό λαό και τους Ελληνες του εξωτερικού ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, τους οποίους και παρακινεί να αγοράσουν δημόσια περιουσία διότι η Ελλάδα όπως αναφέρει «κινδυνεύει με αφανισμό»!

Δεν είναι σχήμα λόγου – προειδοποιεί Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και πρώην ΥΕΘΑ Φραγκούλης Φράγκος. Η χώρα μας κινδυνεύει και όχι από ξένα στρατεύματα, όπως εξηγεί, αλλά από Πολιτικές που σχεδιάζονται σε ξένα κέντρα με συγκεκριμένους στόχους. Αποελληνοποίησης των πάντων.

«Επιβάλλεται η Δημόσια Περιουσία να πάει σε χέρια Ελλήνων και όχι αλλοεθνών», προειδοποιεί ο στρατηγός, στο συγκλονιστικό κάλεσμά του στο, στο οποίο παράλληλα γνωστοποιεί την προσφυγή του στο ΣτΕ, για το θέμα της ψήφου του απόδημου Ελληνισμού.

Ολόκληρο το Εθνικό προσκλητήριο του κ. Φραγκούλη Φράγκου από το blog «Το κοινό των Απανταχού Ελλήνων»:

Ελληνίδες και Έλληνες,

Το Κοινό των Απανταχού Ελλήνων έκανε το πρώτο βήμα για να συνενωθούμε πλέον ως ένα ενιαίο έθνος και να μην ξεχωρίζουν οι Έλληνες, που κατοικούν στην Ελλάδα από αυτούς, που κατοικούν στο εξωτερικό.

Κύρια επιδίωξή μας είναι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε οι Έλληνες του εξωτερικού να ασκούν το εκ του Συντάγματος αναφαίρετο δικαίωμά τους του εκλέγειν και εκλέγεσθαι ψηφίζοντας στους τόπους διαμονής τους. Επειδή όμως οι Ελληνικές Κυβερνήσεις δεν εξέτασαν ποτέ στο παρελθόν μία τέτοια προοπτική αλλά ούτε και σήμερα δείχνουν προθυμία για την υλοποίησή της, επιβάλλεται ο Ελληνισμός του Εξωτερικού των 20 και πλέον εκατομμυρίων να αποκτήσει ενιαία έκφραση πράγμα που θα μπορεί να επηρεάσει Πολιτικές και στην χώρα διαμονής των αλλά και την Μητέρα Πατρίδα. Η επιτυχία της ενιαίας αυτής έκφρασης απαιτεί τη δημιουργία, επιτέλους, ενός Σύγχρονου Ελληνικού Λόμπυ, όπου η Ελληνορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία να αποτελεί την κύρια έκφρασή του. Προς αυτή την κατεύθυνση ήδη το Κοινό των Απανταχού Έλληνες καταθέσαμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή και πιστεύουμε βάσιμα ότι το Ανώτατο Ελληνικό Δικαστήριο θα δώσει με την απόφασή του την αρμόζουσα λύση.

Άλλως θα προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Όπως αντιλαμβανόμαστε είναι επιτακτική ανάγκη που η πατρίδα μας η Ελλάδα μας που πράγματι κινδυνεύει με αφανισμό (δεν είναι σχήμα λόγου) και όχι από ξένα στρατεύματα, αλλά από Πολιτικές που σχεδιάζονται σε ξένα κέντρα με συγκεκριμένους στόχους Αποελληνοποίησης των πάντων. Με πρόσχημα δε την μείωση του χρέους των 327 δις ΕΥΡΩ εκποιούν εκχωρώντας την Δημόσια περιουσία για 99 χρόνια περιμένοντας να εισπράξουν 5 – 7 δις στερώντας με αυτόν τον τρόπο από τις μελλοντικές γενιέςτην Ελληνική γη και κατ’ επέκταση τον Εθνικό μας Πλούτο. Ήδη οι ανωτέρω πολιτικές έχουν κατορθώσει να μειώσουν το Ελληνικό ΑΕΠ κατά 30%, όπως και το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της χώρας μας, να φθάσουν την ανεργία από 12% στο 27%, να εξαναγκάσουν 450.000 νέους επιστήμονες στην πλειοψηφία τους να μεταναστεύσουν.

Σημειώνεται ότι δεν μιλάμε πλέον για Ελληνικό τραπεζικό σύστημα (με ό,τι αυτό συνεπάγεται), έχουν πουληθεί 14 Αεροδρόμια σε Γερμανικών συμφερόντων εταιρεία, το λιμάνι του Πειραιά σε Κινέζικών συμφερόντων εταιρεία, το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού σε Κινεζικών Αραβικών και, σε μικρό μόνο ποσοστό, Ελληνικών συμφερόντων εταιρεία, και, ίσως το καλύτερο από άποψη φυσικής ομορφιάς κομμάτι γης ο Αστέρας Βουλιαγμένης , το Χίλτον, η Μαρίνα Φλοίσβου, η Μαρίνα της Λέσβου, σε πλειοψηφικά σχήματα Τουρκικών συμφερόντων, ενώ επενδυτικό ταμείο συνταξιούχων του Καναδά εξαγόρασε το Ελ Βενιζέλος. Δηλαδή για τους ξένους υπάρχει κέρδος, ενώ εσείς έχετε μια απρόσμενα προκλητική απουσία στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας, που είναι αδικαιολόγητη για Έλληνες ομογενείς…..

Συμπατριώτες μας, σας τα αναφέρουμε αυτά γιατί θέλουμε να γνωρίζετε, αφ’ ενός μία άλλη άποψη για τα τεκταινόμενα στην πατρίδα μας και αφ’ ετέρου ότι για μας το πρόβλημα είναι πλέον Θεσμικό – Πολιτικό και όχι απλώς Οικονομικό.

Σας προτρέπουμε να ενεργοποιηθείτε πρώτα απ’ όλα εσείς οι Έλληνες της διασποράς και με μπροστάρη την Εκκλησία να απαιτήσετε να είστε μέτοχοι των κοινών στην πατρίδα. Μέσα από αυτήν την διαδικασία να κάνετε αυτό που κάνουν εκείνοι που προσπαθούν να αρπάξουν την Ελλάδα μας. Η λύση μπορεί να δοθεί αποκλειστικά και μόνο από τους Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδος, όταν συνασπιστούμε και εργαστούμε μαζί. Επιβάλλεται η Δημόσια Περιουσία να πάει σε χέρια Ελλήνων και όχι αλλοεθνών.

Το Κοινό των Απανταχού Έλληνες, που μας έχει ενώσει το εθνικό και πατριωτικό μας καθήκον και συμφέρον, έχοντας ως φωτεινό, λαμπρό παράδειγμα ήθους και πατριωτισμού τον Ιωάννη Καποδίστρια, είμαστε εδώ μαζί με εσάς, που ζείτε και μεγαλουργείτε στην ξενιτειά διαμορφώνουμε μια σιωπηλή, αλλά ισχυρή ομάδα αντίδρασης στα τεκταινόμενα. Προσβλέπουμε στην ελεύθερη, ακηδεμόνευτη, δημιουργική Ελλάδα, που πάντοτε είχε ως φάρο και καθοδηγητή, τις διαχρονικές ηθικές αξίες και αρχές της Χριστιανοσύνης και του Ελληνισμού.

«Λίγοι Έλληνες δύνανται να πετύχουν πολλά….

Το κοινό ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ δύνανται να πετύχουν τα πάντα!!!!»

Eπ. Αρχηγός ΓΕΣ

Φραγκούλης Φράγκος

Στρατηγός εα

trelokouneli.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

25 thoughts on “«Ελληνες ενωθείτε, η χώρα κινδυνεύει με αφανισμό»

 1. Γεω says:

  στις μασονικες στοες οταν πηγαινε δεν ακουγε για το σχεδιο φαρος της ανατολης?
  τωρα μας πουλαει πατριωτισμο. δεν ντρεπαιτε.

 2. Gr-Troll says:

  οι ελληνες του εξωτερικου τρωνε 11 μηνες φασολια και μενουνε 10 ατομα σε ενα διαμερισμα ωστε οταν ερθει το καλοκαιρι πανε νοικιαζουνε μια bmw και ερχοντε εδω και μας πριζουνε για την μεγαλη ζωη που κανουνε δηθεν εκει στο τριτο ραιχ. αν περιμενεις απο αυτους τους γυφτους που φυτοζωουν απο επιδοματα να αγορασουνε δημοσια περιουσια τοτε καηκαμε. προδοτες και ανθελληνες ειναι οσοι φυγανε.

  • Georgios K says:

   λάθος κάνεις δεν είναι προδότες, Η Ελλάδα μπάζει από τα αρχαία χρόνια και μετατρέπονται σε Έλληνες τα μογγολα. Οι άνθρωποι αφού κύριο μέλημα τους είναι να περνούν καλά και δεν αισθάνονται έλληνες, δεν τους απασχολεί και ιδιαίτερα καλά έκαναν και έφυγαν. Όπως αυτοί τώρα με της βάρκες, στοχεύουν χώρες με πλούτο για να φάνε και περάσουν καλά (πως είναι τα παράσιτα που επιτίθενται σε υγιούς οργανισμούς και παρασιτούν), δεν αισθάνονται πατρίδες, έτσι και αυτοί που εσύ αποκαλείς ως προδότες, ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ προδότες, απλά δεν είναι έλληνες.
   Καλά έκαναν και έφυγαν και να μην ξανά έρθουν. Ζούμε την εποχή του ότι είσαι αυτό που αισθάνεσαι, αυτοί δεν αισθάνονται τίποτα, τα λεφτά μόνο..

 3. ΠΑΒ says:

  ΕΣΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ”ΦΑΙΝΕΤΑΙ” οτι εχεις ΔΙΚΑΙΟ αλλα ο πουσταρας ο ΑΥΔΗ μ ΑΓΑΣ Ο ΣΚΑΤΑΡΧΗΣ ο ΣΚΥΘΟΑΣΙΑΤΗΣ απο το ΑΓΡΙΝΙΟ Α Φ Α Ν Ι Σ Ε τριαντα εννεα οικογενειες διοτι ΕΓΩ δεν ΥΠΕΓΡΑΦΑ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ”’ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ” και αυτος ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ κινηγησε ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ συν πληθος αλλων συγγενων και φιλων …ποια πατριδα μου ? ΝΕΜΕΣΙΣ……

 4. 4everpao13 says:

  Όταν είδα την ανάρτηση από τα “ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ”, είπα κάτι πολύ σοβαρό θα έχει ανακοινώσει ο κ. Φράγκος Φραγκούλης και να που ένας Έλληνας Πατριώτης βγήκε μπροστά. Όταν διάβασα στην ανάρτηση, ότι παρακινεί τους Έλληνες του εξωτερικού, να αγοράσουν δημόσια περιουσία, τότε είπα “τα πιάσαμε τα λεφτά μας”, γιά να μην πω ότι πιάσαμε κάτι άλλο…

 5. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

  Άσε ρε προσκυνημένο γίδι που θα μας κάνεις και κήρυγμα! Τι έγινε, έφαγαν οι εργοδότες σού όλη την κασαδουρα της ελληνικής επικράτειας και τώρα έβγαλαν δίσκο και στην αλλοδαπή; Τίποτα δεν θα αγοράσει κανείς μίστερ…. Γιατί απλά σύντομα θα επιστρέψουν όλα στους Έλληνες με τον γνωστό “παραδοσιακό” τρόπο! Στρατηγακο πες αλεύρι…. η κρεμάλα σε γυρεύει….

 6. Ανώνυμος says:

  Α ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΩΛΟΣΤΡΑΤΗΓΕ… ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ

 7. Γιωργος says:

  Ο φραγκουλης ομως ξεχναει να πει κουβεντα για την εε που προξενει την διαλυση της ελλαδος και κατευθυνει τα σκουπιδια της βουλης σε αυτον τον στοχο.
  Ποτε ο φραγκουλης δεν μας δειχνει τον εχθρο ωστε ο αδαης κοσμος να καταλαβει.
  Ειναι αλλος ενας τζαμπα μαγκας που παραπληροφορει κανοντας τον πατριωτη.

 8. ΠΕΤΡΟΣ says:

  ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ “ΑΠΛΥΤΑ” ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΕΣΜΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ (ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ 19:14)

 9. ΓΙΑΝΝΗΣ says:

  Στρατηγέ ναι να ενωθούμε όλοι οι έλληνες γιατί η πατρίδα μας κινδυνεύει. Προτείνω λοιπόν να συστρατευθούμε με το μόνο ελληνικό-εθνικό-ορθόδοξο κίνημα, που σκοπό έχει να πάρει την πατρίδα μας πίσω, τον ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Συμφωνείς;;;;;;

  • Ανώνυμος says:

   το μόνο ελληνικό-εθνικό-ορθόδοξο κίνημα…….χαχαχαχαχαα
   το μόνο ελληνικό-εθνικό-ορθόδοξο κίνημα……οχι ρε φιλε
   το μόνο ελληνικό-εθνικό-ορθόδοξο κίνημα α ρε και να ξερατε τι σας περιμενει αμα βγουνε……κλαιω ακομα ακου το μόνο ελληνικό-εθνικό-ορθόδοξο κίνημα…..

   • ΓΙΑΝΝΗΣ says:

    Φίλε ανώνυμε (01:57), ή είσαι παντελώς άσχετος διότι δεν έχεις διαβάσει το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, ή προσπαθείς να παραπληροφορήσεις τους αναγνώστες, όπως κάνουν εδώ και χρόνια τα συστημικά μασονοτσοντοκάναλα, διότι και εσύ είσαι ένας από αυτούς.

    • Ανώνυμος says:

     Φιλε μου το 80 τις εκατο των κομματων αν διαβασεις το προγραμμα τους την τελευταια 20αετια θα συμφωνησεις οτι ειναι καλό, (ολοι τελεια θα τα κανουν)στη πραξη ομως τι κανουν ειναι το θεμα.ετυχε να ξερω στελεχος και μελη της χρυσης αυγης απο τα τελη του 90 οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι και για δεσιμο, απλα πατωντας στη κριση και τη προδοσια των υπολοιπων κομματων και την αγωνια καθε αγνου πατριωτη για τη χωρα του μπηκαν στη βουλη.
     Φραση πολυ γνωστου χρυσαυγιτη …..Ασε ρε μ……κα απο τοτε που μπηκαμε στη βουλη εχουν γεμισει τα γραφεια με κωλογριες που σταυροκοπιουντε …..αλλα δε θα παρουμε την εξουσια θα τους δειξω εγω….Δε περιμενω να με πιστεψεις και εν μερη το καταλαβαινω γιατι η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια αλλα σας αρεσει δε σας αρεσει οι ανθρωποι δηλωναν καποτε σατανιστες και μισανθρωποι πριν αρχισουν τα σταυροκοπηματα το κακο ειναι οτι πραγματι την τελευταια 7αετια εχουν παρει μαζι τους πολυ σοβαρο κοσμο που δεν εχει καμια σχεση με αυτα ,απλα πατωντας στα αγνα πατριωτικα τους αισθηματα ,λυπαμαι πολυ για την καταντια μας αλλα οταν ο κοσμος θυμηθηκε να ασχοληθει με τα κοινα οταν του κοψανε το μισθο, και σε κατασταση συγχησης, αυτοι ηταν ειδη πολυ μπροστα.Ο χρόνος ελπίζω να μη δειξει
     ποιος εχει δικιο και μακαρι να βγω ψευτης και προβοκατορας.

    • Ανώνυμος says:

     οτιδηποτε αλλο το συζητω.την αληθεια που ξερω απο προσωπικη εμπειρα ομως δε προκειτε να σταματησω να την λεω.
     Φιλικά

     • ΓΙΑΝΝΗΣ says:

      ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ, ΑΝΕΓΓΕΦΑΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΤΟ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΛΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΑ, ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.

 10. Ανώνυμος says:

  βλέποντας τα σχόλια των προηγούμενων σχολιαστών, θα πω “Χίλια χρόνια μνημόνιο”
  Ο ένας τους βρομάει , ο άλλος τους ξυνίζει.

 11. nikos says:

  Στρατηγέ διαβάζοντας τα παραπάνω σχόλια πιστεύω πως δεν θα πρέπει να νιώθεις και στα καλύτερα σου. Όμως σαν Έλληνας απλός σε παροτρύνα να αναλάβεις δράση και να μας την ανακοινώσης,διότι διαφορετικά όλοι οι παραπάνω φαίνεται να γνωρίζουν.Είναι το μαγαλύτερο πλήγμα μας σήμερα ο στρατός , η εκκλησία, και το δικαστικόσώμα να συστρατεύται με αυτούςύ τους αχαρακτήριστους που λεν πως μας κυβερνούν .ΟΧΙ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *