ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ!!!

Η Ελλάδα βιώνει μια πρωτόγνωρη μορφή παρακμής και εξαθλίωσης!

Οδηγείται σταθερά σε ολικό Εθνικό αφανισμό! Θυμηθείτε τι έκαναν οι…’’σωτήρες’’μας!!! Εκχώρησαν την Εθνική μας Κυριαρχία!!! Κουρέλιασαν το Εθνικό μας Σύνταγμα,την Εθνική μας αξιοπρέπεια!!! Ισοπέδωσαν τα πολιτικά μας δικαιώματα!!! Εμπορευματοποίησαν και υποθήκευσαν την Εθνική γή και τον Εθνικό μας πλούτο!! Ο Ελληνικός λαός οδηγήθηκε στην πιο ακραία φτώχεια!!!! Επιβάλλεται να τιμωρηθούν παραδειγματικά!!! Τους ενδιαφέρει μόνο μια καρέκλα στην εξουσία και καταστρέφουν τους Έλληνες και την Ελλάδα ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ‘’ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ’’ΠΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!!!ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ‘’ΑΦΕΝΤΙΚΑ’’!!! ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ!!!

Ο έμπειρος και καχύποπτος Έλληνας αντιλαμβάνεται πλέον ότι έγινε συμμέτοχος της αυτοκαταστροφής του. Ο δε ανυποψίαστος, παρακολουθεί αδρανής, σαν υπνωτισμένος την πρωτοφανή αυτή καλοστημένη απάτη και τους “καρπούς” της, την πρωτόγνωρη φτώχεια με φαινόμενα υποσιτισμού και συστηματική προσπάθεια κατάλυσης του κοινωνικού ιστού και εξαθλίωσης των συμπατριωτών μας.

Έξαρση της εγκληματικότητας και αύξηση των αυτοκτονιών των Ελλήνων!!!

Δήμευση ιδιοκτησίας από Δημόσιο και τράπεζες.

“Πλειστηριασμός” της Ελληνικής Δημόσιας γης και ξεπούλημα αυτής με πρόσχημα την έξοδο από το απεχθές αλλά “τεχνητό” χρέος. Αύξηση της υπογεννητικότητας αφού κάθε Ελληνόπουλο αποτελεί πια “τεκμήριο”.

Αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού με την παράνομη, μαζική, μεθοδευμένη εισροή λαθρομεταναστών , νομιμοποίηση και αύξηση αυτών, αφού γεννούν 7 με 8 παιδιά ο καθένας.

Κατ’ ουσία “ΚΑΤΟΧΗ” από ξένα συμφέροντα αφού στους μηχανισμούς αποφάσεων και ελέγχου του κράτους τοποθετήθηκαν εξαρτημένες ηγεσίες.

Απαξίωση της Ελληνικής Ιστορίας, Γλώσσας και Παιδείας και ραγδαία ανάπτυξη ενός πρωτοφανούς κι επαίσχυντου ανθελληνισμού με συστηματικές επιθέσεις στον ιστορικό και πολιτισμικό μας ιστό.

Πτωχευμένοι, απομονωμένοι, καταθλιπτικοί και δυστυχείς, απωλέσαμε κάθε ηρωικό συναίσθημα αντίστασης, που μας συνέδεε με τους αρχαίους προγόνους μας.

Αποδεχτήκαμε ως “πρόβατα για σφαγή” την μοίρα μας και εναποθέσαμε το μέλλον των παιδιών μας σε εξαρτημένους και διορισμένους “καρεκλοκένταυρους” τοποτηρητές.

Έτσι θέλουν να πιστεύουν οι ανθέλληνες εχθροί της Πατρίδας μας!!! Και είναι σίγουροι ότι μας νίκησαν!!! Ότι κατάφεραν να μας υποδουλώσουν!!!

Εδώ κάνουν μεγάλο λάθος!!!

ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ!! ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΛΥΚΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΡΚΑ!!! ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΕΛΟΣ!!! ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!! ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ!!! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΑΓΩΜΑ ΧΡΕΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!!!! ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΜΙΛΑΜΕ;;; Ο ΜΑΥΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ‘’ΚΛΑΜΠ’’ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! ΑΥΤΟΙ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΛΗΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ!!!!! ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ!!! Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ!!! ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!! Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ!!!!

ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ!!!ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ!!!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ!!!! Η Ελληνική φυλή δεν σκύβει το κεφάλι και δεν υποδουλώνεται ποτέ! Η Ελλάδα είναι μάνα Ηρώων και αυτό δεν αλλάζει εις τους αιώνες των αιώνων. Και μητέρες των Ελλήνων Ηρώων είναι οι Ελληνίδες!!

Οι Έλληνες έχουν βαθειά μέσα στη ψυχή τους ριζωμένο τον ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!!!ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ!!!

Αν χρειαστεί θα θυσιαστούν για την Ελευθερία της Ελλάδος!!

Οι Έλληνες πρέπει να ξυπνήσουν και να ενωθούν! Όλοι μαζί σύσσωμα να προχωρήσουν στην έξοδο από την λήθη του “ΜΑΤΡΙΞ” που συστηματικά μας οδήγησαν οι εχθροί της Ελλάδος και θα νικήσουν όπως ΠΑΝΤΑ κάθε τι ανθελληνικό και καταστροφικό για την Πατρίδα μας!!!

Θα ελευθερώσουν την Ελλάδα και θα πάρουν την Εθνική μας κυριαρχία.

Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!!

ΕΛΛΗΝΑ!!!!ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΖΗΛΕΥΕΙΣ!!! ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΚΟΥΛΙΚΙΟΥ ΤΟ ΛΟΙΩΣΙΜΟ!!!! ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ!!!ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!! ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΕΑΛΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

epsilonellas.gr
diadrastika.com

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

25 thoughts on “ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ!!!

  • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

   ΣΙΣΥΦΟΣ…. Πόσο μαλάκας είσαι; Κυρίες και κύριοι, με μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλη την επιστημονική κοινότητα αλλά και σε εσάς, που τόσο πιστά με διαβάζετε χωρίς να ξέρετε ούτε οι ίδιοι το γιατί, σας παρουσιάζω τον πιο αξιόπιστο, μέχρι στιγμής, μετρητή μαλακίας. Αν πάνω από το κεφάλι σας σχηματίζονται απειλητικά σύννεφα σαν τον Wile E. Coyote όποτε κυνηγάει το Road Runner, αν νιώθετε να τρώτε ξύλο από μια αόρατη δύναμη ή απλά αν θέλετε να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα που αν είστε μαθητές υποτίθεται ότι θα έπρεπε να διαβάζετε για τις εξετάσεις σας σα δε ντρέπεστε λίγο η μεγαλύτερη αμαρτία είναι το procrastination και γιατί η ελληνική γλώσσα δεν έχει μια λέξη που να περιγράφει ικανοποιητικά την έννοια του procrastination από τη στιγμή που οι Έλληνες είναι οι μεγαλύτερες αυθεντίες στο procrastination και χμ, πάλι ξέφυγα…τότε αυτό εδώ το τεστ είναι ότι πρέπει για εσάς.Πόσο μαλάκας είσαι;…..ΑΠΟ 2011 μαλάκας είσαι;

   • Ανώνυμος says:

    Το λεξιλόγιο σας Κύριε είναι απρεπές και δεν συνάδει με τα καθημερινά κόπυ πέιστ σχόλια σας στα οποία μας παροτρύνετε να τιμούμε τους προπάτορες μας Αβραάμ,Ισαάκ και σια.Θα πρέπει
    να γνωρίζετε ότι ο χαρακτηρισμός τον οποίον μου αποδίδετε ετιμήθη πρωτίστως και δεόντως από τον αξιοσέβαστον Αυνάν των ιερών γραφών μας.Παρακαλώ θερμώς όπως επανέλθετε στο πνευματικό σας έργον,υψίστης σημασίας για την ψυχική σωτηρία όλων ημών των αμαρτωλών.

    • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

     Ανώνυμος………………..

     «Πάντων ημών, μνησθείη Κύριος ο Θεός εν τη βασιλεία αυτού πάντοτε, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν»
     Ο Χριστός ο αληθινός Θεός μας, που αναστήθηκε από τους νεκρούς, ως Θεός καλός, φιλάνθρωπος και ελεήμονας, είθε να μας ελεήση και να μας σώση με τις πρεσβείες της πανάχραντης και πανάμωμης αγίας Μητέρας του· με τη δύναμη του τίμιου και ζωοποιού Σταυρού· με τις προστασίες των τίμιων επουράνιων ασωμάτων Δυνάμεων· με τις ικεσίες του τίμιου, ένδοξου, προφήτη, προδρόμου και βαπτιστή Ιωάννη, των αγίων ένδοξων και πανεύφημων Αποστόλων· των αγίων ένδοξων και καλλίνικων Μαρτύρων· των οσίων και θεοφόρων Πατέρων μας… των αγίων και δικαίων θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννας… και όλων των Αγίων.

     Με τις ευχές των αγίων Πατέρων μας, Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός μας, ελέησέ μας και σώσε μας.

    • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

     Ανώνυμος……..

     Άπλωσε το δεξιό του χέρι, το έστρεψε αριστερά και το έβαλε πάνω στο κεφάλι του Εφραίμ. Κατόπιν άπλωσε το αριστερό, το έστρεψε δεξιά και το ακούμπησε στο κεφάλι του Μανασσή. Τα δυο χέρια σχημάτιζαν κάποιο σχήμα. Το πιο ευλογημένο απ’ όλο τα σχήματα του κόσμου, έστω κι αν τότε ήταν ενωρίς για να κατανοηθεί. Σχημάτιζαν σταυρό. Σε λίγο θα ακούγονταν και τα λόγια της σταυροειδούς ευλογίας. Ήταν η πρώτη ευλογία πού δινόταν με των τύπο του σταυρού.

     Γεμάτος Ιεροπρέπεια αναφώνησε:

     «Ο Θεός στον όποιο ευαρέστησαν οι Πατέρες μου Αβραάμ και Ισαάκ,
     ο Θεός που με τρέφει από την νεότητα μου μέχρι τούτη την ήμερα,
     ο Άγγελος που με σώζει από κάθε κακό
     είθε να ευλόγηση αυτά το παιδιά».

     Πήρε μια αναπνοή και συνέχισε με τόνο Ιερό και επιβλητικό:

     «Και ας τοποθετηθεί πάνω τους τ’ όνομά μου
     και τ’ όνομα των πατέρων μου Αβραάμ και Ισαάκ,
     κι ας γίνουν πολυπληθείς οι απόγονοί τους πάνω στην γη» (48, 15-16).

     Ο Ιωσήφ βλέποντας την θέση των χεριών του Πατριάρχου ανησύχησε. Κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Παραφωνία!

     Του φάνηκε άσχημα πού το δεξιό του χέρι ακουμπούσε στο κεφάλι του μικρότερου. Επεχείρησε να το μετακίνηση στο κεφάλι του πρωτότοκου Μανασσή. «Πατέρα», του λέγει, όχι έτσι τα χέρια. Τούτος είναι ο πρωτότοκος. Σ’ αυτόν βάλε το δεξιό σου χέρι». Ο Ιωσήφ σκεπτόταν και ενεργούσε σύμφωνα με όσα του υπαγόρευε η ανθρώπινη αντίληψις. Αλλά ο πατέρας του εκείνη την Ιερή στιγμή είχε γίνει όργανο του Αγίου Πνεύματος. Είχε μεν αμβλείς τους σωματικούς οφθαλμούς, αλλά τα μάτια της ψυχής του μπορούσαν να διασχίζουν τα σκοτεινά πέπλα των μελλοντικών αιώνων. Ενεργούσε σαν άνδρας πνευματοφόρος, και όλες του οι εκδηλώσεις ήταν φορτισμένες με προφητικό νόημα. Και το συναισθανόταν. Οι γνήσιοι προφήτες γνωρίζουν τί γίνεται την ώρα της επιπνοίας του Πνεύματος. Γι’ αυτό, δεν δέχθηκε τις υποδείξεις του γιου του.

     «Το γνωρίζω, παιδί μου», είπε. «Το γνωρίζω». Κι απ’ αυτόν θα προέλθει λαός, κι αυτός θα δοξαστεί, μα ο μικρότερος αδελφός του θα τον ξεπεράσει και οι απόγονοί του θα’ναι έθνη πολλά (48, 19).

     Ευλόγησε ολόψυχα τα δυο παιδιά. Και προείπε ότι η ευλογία αυτή θα γίνει παροιμία στα χείλη των Ισραηλιτών. «Με σας με τα δικά σας ονόματα, οι Ισραηλίτες θα δίνουν ευχές και ευλογίες και θα λένε· «ο Θεός να σέ κάνη σαν τον Εφραίμ και σαν το Μανασσή» (48, 20). Πάλι έβαλε πρώτο το όνομα του νεώτερου. «Έθηκε τον Εφραίμ έμπροσθεν του Μανασσή» (48, 20).

 1. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Ωραία τα λες. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές πατριωτικές κινήσεις με πολλούς που πιστεύουν στα ιδανικά της φυλής μας, Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια. Όμως όλες αυτές οι κινήσεις όλες αυτές οι ομάδες πρέπει να ενωθούν υπό έναν κοινά αποδεκτό αρχηγό, πατριώτη και χριστιανό ορθόδοξο, που να βάζει πάνω από όλα Ελλάδα και Ορθοδοξία. Αυτό το έχει πει και ο Στέφανος Χίος ότι χρειάζεται ένας δυναμικός πατριώτης που να τα θυσιάζει τα πάντα για Ελλάδα και Ορθοδοξία. ύστερα ο καθένας πατριώτης θα βρει το ρόλο το, θα βρει αυτό που πρέπει να κάνει, για να βοηθήσει στη σωτηρία της πατρίδας

  • ΜΟΛΟΣΣΟΣ says:

   ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΑ, ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΣΑ. ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ;
   ΟΣΗ ΕΧΕΙ Η ΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Ε (5=23), Ο ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΤΟΥ Ε (5=23), Ο ΡΩΜΑΙΟΜΑΣΩΝΟΣ ΧΙΟΣ ΜΑΚ V (ΛΑΤΙΝΙΚΟ 5=23) ΚΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ.

   ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ «ΠΑΤΡΙΔΑΣ».

  • Αγρότης Ανεπιστήμονας says:

   Δεν αναφέρεται καθόλου ότι ο Ελληνικός λαός ψήφισε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα όταν όλοι σε Ελλάδα κι ευρώπη λύσσαγαν από τις τηλεοράσεις για το Nαι. Άρα η μαγιά υπάρχει και πιστεύω ότι η ευλογία της υπομονής θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα όταν τελειώσει το παιδαγωγικό για εμάς τωρινό διάστημα. Είμαι πλέον σίγουρος ότι όταν έρθει εκείνη η ώρα ο Αγώνας θα είναι ένοπλος._

  • ΟΥΣΤ ΡΕ says:

   Δηλαδή πιστεύεις ότι η σωτηρία θα έρθει μέσω της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας;; Πιστεύεις ότι κόμματα θα μας δώσουν τη λύση;

  • Μητσος εξ Αγγλιας says:

   Και ο Καρατζαφερης πατριωτης και χριστιανος ορθοδοξος ηταν και τα δες τα κεσατια του.
   Συννεφο το σταυροκοπημα απο αυτον και τους βολευτες του.

 2. Τακις says:

  Χαχαχα για πόσο γέλιο είσαι ρε φίλε ραγιάδες για ζωή ρέέέέέέέέέέέέ 400 χρονια σκλαβια και πάλι ο πιο βολεμενος και γλυφτης λαός

 3. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΩΛΕΤΣΗΣ says:

  AYTA EXEI H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΓΚΕΣ.ΑΣΠΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΣ-ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΑΙ.ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΩΣ.

 4. ΜΟΛΟΣΣΟΣ says:

  ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΣΟΥ.
  ΣΕ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΑΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙΣ (ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ) ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ «ΠΑΤΡΙΔΑΣ».
  ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΦΤΥΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ «ΒΑΣΚΑΝΕΙΣ». Ο ΜΑΥΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣ.
  ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΔΙΝΑΝ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ, ΤΩΡΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΥΣΟ.
  ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΟ. ΤΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ;
  Ο ΙΔΙΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΑΣΚΑ.
  ΜΟΝΟ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΘΥΣΙΑ ΣΟΥ.
  ΚΑΛΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

 5. ΙΣΤΟΡΙΣ says:

  ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕς ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΑ,,,,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩς ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ,,,,,ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ,,,,,ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΦ ΥΨΗΛΟΥ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΞΑΡΣΕΙς ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ,,,,,ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕς Κατευθύνσεις,,,,,Η ΩΡΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥς ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΕΙς ,,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ,,,ΑΣΕ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ,,,,ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΟΥς ΠΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΩΝ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ….και ο αδωνης αν δεν κανω λαθος με τετοια λογια εκανε καριερα,,,αλλα και καποια καναλια ραδιοφωνου και τηλεμαρκετινκ

 6. Ανώνυμος says:

  Ρε σεις έχετε καταλάβει ότι μόνο κάποιος ορφανός χωρίς οικογένεια και με δυνάμεις SUPERMAN (και με 2-3 σωσίες) μπορεί να αναλάβει το ρόλο του αρχηγού;; Αλλιώς ή θα τον εκβιάζουν, ήθα τον σκοτώσουν ή θα τον «χειρουργήσουν» ανάλογα.
  Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύουν ή είναι «φτιαγμένες» οι προφητείες αλλά μόνο ο Ιωάννης παρουσιάζεται μέσα σε όλο τον παραλογισμό ως η μόνη λογική λύση. Έχουν να γίνουν πολλά όμως μέχρι τότε και δύσκολα. Το μόνο που μπορούμε εμείς οι απλοί θνητοί να κάνουμε είναι Υπομονή, διαρκής επαγρύπνση, αφύπνιση των τριγύρω μας (σε όσους μπορούμε και θέλουν) και προετοιμασία.

 7. Διομηδης says:

  πολυ δυνατο το αρθρο σου φιλε…ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.Δυστυχως τα σχολια που ακολουθουν,υποβαθμιζουν τη σημασια του.Κριμα…

 8. Διομηδης says:

  Πολυ δυνατο το αρθρο σου…ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.Δυστυχως τα σχολια που ακολουθουν,το υποβαθμιζουν.Κριμα.

 9. nick greek says:

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΛΕΩΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΩΝΙΔΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.
  ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *