ΕΛΛΗΝΑ ,ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ,ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ…

Η κόπρος του Αυγεία συμβολίζει τη διαφθορά μιας κοινωνικής ή πολιτικής κατάστασης που για χρόνια πολλά μαστίζει έναν τόπο που δυσοσμεί απαίσια.

Είναι η αμαρτωλή περίοδος των τραπεζιτών – δυναστών σου,της ψευδοαριστεράς ,ψευδοδεξιάς των ψευτονεοφιλελεύθερων, ψευδοσοσιαλιστών,που ανήκουν όλοι στο ίδιο μαντρί,μια χρονική περίοδος κοινωνικής σκλαβιάς, πνευματικού σκότους, ανθρώπινης εκμετάλλευσης και ισοπέδωσης των κοινωνικών και των ηθικών αξιών.

Τα δύο ποτάμια Αλφειός και Πηνειός που χρησιμοποίησε ο Ηρακλής με το νερό τους να καθαρίσει τους στάβλους, συμβολίζουν την καθαρτική ιδιότητα του νερού.

Θα ξεπλύνουν τις πνευματικές και ψυχικές ακαθαρσίες αφυπνίζοντας τις ανθρώπινες συνειδήσεις.

Οι μάσκες και τα προσωπεία θα πέσουν και θα διαχωριστεί η ήρα από το στάρι.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Τα ιστορικά ψέματα και οι «κατασκευασμένες» θεωρίες θα καταρρεύσουν!

Πολλά «πιστεύω» μας θα μπουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, αφού σίγουρα θα αλλάξουν πάρα πολλά.

Νικόλαος Β. Θ.

3 thoughts on “ΕΛΛΗΝΑ ,ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ,ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ…

 1. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ says:

  ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ:

  “…Τα δύο ποτάμια Αλφειός και Πηνειός που χρησιμοποίησε ο Ηρακλής με το νερό τους να καθαρίσει τους στάβλους, συμβολίζουν την καθαρτική ιδιότητα του νερού….”

  ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΕΣ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΟ

 2. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ says:

  ”Η κόπρος του Αυγεία συμβολίζει τη διαφθορά μιας κοινωνικής ή πολιτικής κατάστασης που για χρόνια πολλά μαστίζει έναν τόπο που δυσοσμεί απαίσια”.

  Συγκεκριμένα δεν συμβολίζει απλώς αλλά αποτελεί την παρούσα κοινωνία και πολιτική σκηνή του τόπου με όλα τα βλήματα, απ όλους τους χώρους και όλα τα ψεύδη και όλες τις εικονικές πραγματικότητες που υπάρχουν στην Ελλάδα.

  Τα οποία ”ο Ηρακλής” θα διαλύσει, απελευθερώνοντας την σύγκρουση των δύο ποταμών, Αλφειό και Πηνειό, έτσι ώστε να διαλυθούν και το σκηνικό να ναι ελεύθερο για τον Ηρακλή, να έρθει και να φέρει δικαιοσύνη, τον οποίον θα δει ο κόσμος που θα χει σιχαθεί την κόπρο του Αυγεία και θα στραφεί προς την ροή του, την πορεία του και έτσι θα δημιουργηθεί ένας νέος αγώνας αποκατάστασης του Ελληνισμού. Όταν λέμε θα δει, εννοούμε πως θ’αντιληφθεί την πορεία, διότι τον ”Ηρακλή” δηλ. τους Ηρακλείδες που θα το κάνουν αυτό, δεν πρέπει να τους δει κανείς και δεν χρειάζεται να τους δει, ούτε να τους ξέρει κανένας.

  Μέθοδος επίτευξης;

  ”Με τις μεθόδους του Οδυσσέα”

  Και φυσικά θα πρέπει να γίνει πανέξυπνα, έχοντας υπ όψην και τις ”μαύρες επιχειρήσεις του εχθρού” που θα λαμβάνουν χώρο, διότι κι αυτοί θα θέλουν να επιρεάσουν το αποτέλεσμα των καταστάσεων και να εκμεταλλευτούν τις δράσεις-αντιδράσεις που οι ίδιοι η άλλοι δημιουργούν.

  Η ώρα δεν έχει έρθει όμως. Θα έρθει, όταν επιτέλους μάθουμε για την πτώχευση και κατέβουν τα ρολά. Τότε μόνο.

  Που σημαίνει, θα πέσουν πολλά ζητήματα μαζί προς επίλυση και φυσικά ο Ηρακλής, είναι όσοι σκέφτονται το ίδιο πανελλαδικώς και εννοείται είναι λίγοι και προφανώς η κάθαρση της κόπρου του Αυγεία, θα είναι πράγματι ΆΘΛΟΣ!

  Οι Ηρακλείδες είναι οι απόγονοι του πραγματικού Ηρακλέους, αυτό σημαίνει Ηρακλείδες, εμείς, οι Έλληνες που δεν έχουμε ξεχάσει τον πρόγονό μας και αποτελούμε συνεχιστές του γένους και τις πολιτισμικής μας κληρονομιάς.

  Δεν ξέρω αν κατάλαβες, το τι έχεις κάνει αυτή την στιγμή αλλά στους κοφτερούς νους, μόλις έδωσες έμπνευση. Σίγουρα δεν ήταν κάτι που δεν έχουμε σκεφτεί αλλά δεν το χουμε σκεφτεί ποτέ, απ αυτήν την οπτική γωνία, ούτε ερεθίστηκε ποτέ το ίδιο ο νους μας και να προσθέσω, πως πολλοί ίσως που δεν το σκέφτηκαν, να το σκεφτούν πλέον. Ελπίζω να βοήθησα κι εγώ…

  Τελικά κάθε λέξη που ειπώνεται και κάθε κουβέντα μετράει, ποιο πολύ απ όσο φανταζόμαστε. Αν ο κόσμος συζητούσε και φιλοσοφούσε περισσότερο, θα ταν ποιο έξυπνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *