«Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ¨ (ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ)

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ
ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗ !!!

Υπάρχει μία αντίληψη, απλωμένη στους περισσότερους, η οποία έχει δημιουργηθεί από τις προφητείες πού τόσο έντονα γράφονται και συζητούνται παντού, ότι δε θα έχουμε θύματα από τον πόλεμο που έρχεται και ότι ο ρώσικος στρατός θα έρθει για μας σώσει. Αυτή η αντίληψη είναι επικίνδυνη επειδή δημιουργεί ένα αίσθημα εφησυχασμού. Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ, αφού εμείς οι έλληνες δεν θα πολεμήσουμε αλλά και κάποιος άλλος στρατός θα έρθει να μας σώσει, γιατί να ανησυχούμε;

Κανείς όμως δεν λέει τι θα είναι αυτό που θα αναγκάσει τον ξένο στρατό να έρθει στην Ελλάδα για να μας σώσει. Από τι να μας σώσει; Από την άλλη πάλι, εφόσον ο ελληνικός στρατός δεν θα πολεμήσει, τι θα κάνει; Θα περιμένει τον ξένο στρατό; Επιπροσθέτως πολλοί πιστεύουν ότι έχουμε φτάσει στο χειρότερο όριο και ότι πλέον δεν υπάρχει πιο κάτω.

Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Με αυτά λοιπόν ως αφορμή, γράφω τα παρακάτω που θα διαβάσετε και τα οποία αποτελούν προσωπική μου (του γράφοντος) εμπειρία. Κατά θεϊκή συγκατάβαση, έχω συζητήσει με τον γέροντα Ιωσήφ Βατοπεδινό όλα τα επερχόμενα γεγονότα όχι μία, αλλά δύο φορές εκτενώς, λεπτομερώς και ακριβολογώντας χωρίς να χρησιμοποιούμε λέξεις που να ωραιοποιούν καταστάσεις ή να αφήνουμε να εννοούνται πράγματα.

Το πλέον σίγουρο είναι ότι έχουμε μπει στην πορεία που οδηγεί στην ανάσταση της Ελλάδος, αλλά για να έρθει η ανάσταση, πρέπει να έρθει πρώτα η σταύρωση και πριν την σταύρωση υπάρχει ο δρόμος του μαρτυρίου που δεν αρχίσαμε ακόμη να βαδίζουμε ως έθνος, συγκριτικά με αυτά που μας περιμένουν. Η σταύρωση κανείς δεν γνωρίζει πότε θα έρθει. Τον χρόνο τον γνωρίζει μόνον ο Θεός. Οι προφητείες έχουν αλληλουχία γεγονότων χωρίς ημερομηνίες.

Είχα ρωτήσει τότε «Γέροντα, πότε θα ξεκινήσουν τα γεγονότα;» «Θα κοιτάς» μου είπε «όταν θα χυθεί αίμα μεταξύ μας. Όταν θα χυθεί αίμα μεταξύ μας τότε να ξέρεις ότι αρχίζουν τα δύσκολα για την Ελλάδα. Αυτό να έχεις σημάδι». Όταν μετά από χρόνια είδα ότι ο Α. Γρηγορόπουλος σκοτώθηκε τον Δεκέμβριο του 2008 και αργότερα, τον Μάιο του 2010, σκοτώθηκαν οι 4 (3 ενήλικοι και 1 αγέννητο μωρό) στην Τράπεζα Mαρφίν από ελληνικά χέρια, τότε εκπληρώθηκε η προφητεία του γέροντα Ιωσήφ. Πάνω στην συζήτηση-ανάλυση των μελλούμενων γεγονότων και κατά το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, ο γέροντας μου είπε ότι «στην Ελλάδα θα έρθει πείνα».

«Τι εννοείς γέροντα θα έρθει πείνα;» τον ρώτησα. Μου απάντησε «Θα πεινάσει κόσμος. Δεν θα έχει να φάει». «Και πόσο μεγάλη θα είναι η πείνα;» «Σκέψου ότι δεν θα γίνονται λειτουργίες σε εκκλησίες λόγω έλλειψης κόκκινου κρασιού. Τέτοια πείνα θα έρθει στην Ελλάδα». Τότε που τα έλεγε ο γέροντας, φαίνονταν όλα αυτά απίστευτα και περίεργα. Ήταν η περίοδος κατά την οποία οι ομοτράπεζοι στις ελληνικές ταβέρνες, μόλις τελείωναν το φαγητό τους, πετούσαν τα πεντοχίλιαρα στο τραπέζι με τα αφάγωτα περισσευούμενα κοψίδια, αμιλλώμενοι για το ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό. Όταν η σπατάλη του φαγητού είχε υπερβεί κάθε όριο στη χώρα μας ήταν πολύ παράξενο να ακούει κανείς ότι ίδια αυτή η χώρα πρόκειται να πεινάσει.

«Και πόσοι θα πεθάνουν από την πείνα;» ήταν η επόμενη ερώτησή μου. Ο γέροντας έσκυψε το κεφάλι του και δεν μου απάντησε. Θεώρησα περιττό να τον ξαναρωτήσω. Δεν είχε νόημα. Ο γέροντας έμεινε μερικές στιγμές σκεφτικός, κάτι τον στεναχωρούσε. Πονούσε με αυτά που «έβλεπε» ότι έρχονται σε μας. Ήταν σαν να προσευχήθηκε για λίγο. Αυτή την εντύπωση αποκόμισα. Σε λίγο σήκωσε το κεφάλι του και μου είπε: «Θα χαθούν ζωές, αλλά τα περισσότερα θύματα που θα έχει η Ελλάδα θα είναι από τους αλλοδαπούς που θα είναι τότε εδώ και κυρίως από τους αλβανούς και βουλγάρους».

Ποιοί αλλοδαποί και πόσοι θα είναι στην Ελλάδα; αναρωτήθηκα σιωπηλά. Όταν τα συζητούσα αυτά με τον γέροντα Ιωσήφ στο κελί του που βρίσκεται, λίγα λεπτά περπατώντας, μακριά από την Μονή Βατοπεδίου, είχαν ήδη αρχίσει να έρχονται οι αλβανοί. Να μη ξεχνάμε ότι οι πρώτοι 3.000 αλβανοί μπήκαν στην Ελλάδα την πρωτοχρονιά του 1991.

Για τους αλβανούς το καταλάβαινα. Οι βούλγαροι όμως; Από που κι ως που; Μου φάνηκε περίεργο για τους βουλγάρους! Αλλά αργότερα, όταν μπήκε η Βουλγαρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Ιανουάριο του 2007, με πολιτική απόφαση (δηλαδή αποφάσισε και διέταξε η Ευρωπαϊκή Ένωση η Βουλγαρία να γίνει μέλος της χωρίς να εκπληρώνει βασικά κριτήρια) και την κρατάει μέχρι σήμερα πάμπτωχη, όταν καταργήθηκαν τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, όταν αποσύρθηκε ο ελληνικός στρατός από την Βόρειο Ελλάδα βγάζοντας και τα ναρκοπέδια και όταν βλέπω ότι στην χώρα μου, στην χώρα της γενικής απραξίας, ότι τα μοναδικά έργα που γίνονται είναι οι εθνικές οδοί ή αλλιώς «οδοί ταχείας κυκλοφορίας», δεν είναι δα και πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς τι έρχεται με βάση τα λεγόμενα του γέροντα Ιωσήφ. Δεν έχει καθόλου σημασία το αν φεύγουν τώρα οι αλβανοί ή αν οι βούλγαροι δεν είναι τόσοι πολλοί στην Ελλάδα.

Μπορούν να εισβάλουν όποτε θέλουν. Σημειωτέον είναι ότι αυτό που ετοιμάζουν για την Ελλάδα δεν θα είναι κάτι γρήγορο ή ξαφνικό, αλλά ακαριαίο. Επίσης, το «κυρίως» που είχε πει τότε ο γέροντας Ιωσήφ, από αδιανόητο, έγινε κατανοητό αργότερα. Και τώρα πλέον είναι οφθαλμοφανές. Εννοούσε ότι θα υπάρχουν και άλλων εθνικοτήτων μετανάστες. Τότε λοιπόν, όταν οι έλληνες θα δυστυχούν, τότε θα έρθει ο στρατός από άλλη χώρα για να σώσει τους έλληνες. Ο γέροντας Ιωσήφ είπε «στρατός από άλλο κράτος», δεν είπε ούτε για Ρώσους ούτε για κανέναν άλλο.

Υπάρχει εκτίμηση ότι ο στρατός που θα έρθει να μας γλυτώσει δεν θα είναι οι ρώσοι αλλά οι γάλλοι. «Πόσοι θα σκοτωθούν στην Ελλάδα;» ρώτησα; Ήθελα να μάθω τον αριθμό! Δεν μου είπε ποτέ πόσοι θα σκοτωθούν στην Ελλάδα. Μου είπε όμως πόσοι θα σκοτωθούν στον επερχόμενο πόλεμο ο οποίος θα έχει δύο φάσεις. Οι νεκροί του πολέμου αυτού που έρχεται «θα είναι περισσότεροι από 400.000.000 και ίσως φτάσουν τα 700.000.000». Και κάτι ακόμα… «Οι αλλοδαποί θα φύγουν όλοι από την Ελλάδα μετά το χάος που θα επικρατήσει στην χώρα και αφού έρθει η ειρήνη», σύμφωνα με το γέροντα Ιωσήφ. Όταν είπε «όλοι», εννοούσε όλοι όσοι μείνουν ζωντανοί.

Γιατί και οι αλλοδαποί θα έχουν πολλά θύματα. Επίσης, «οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν», όλοι αυτοί που θα φέρουν την Ελλάδα σ’ αυτή την κατάσταση δεν θα μείνουν έτσι, θα λογοδοτήσουν για το κακό πού έκαναν στην Ελλάδα. Αφού τον ρώτησα «πώς θα μπορεί κανείς να γλυτώσει από όλα αυτά;», είπε: «Μόνο με την πίστη στο Θεό. Τότε, ο Θεός θα σώσει πολλούς πιστούς ανθρώπους. Θα οικονομήσει έτσι ο Θεός και θα γίνουν πολλά θαύματα.

Αλλά χρειάζεται από μας εκτός από την πίστη, μετάνοια και προσευχή και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Χρήστος Μαντζιάρης Σμήναρχος ε.α. – Οικονομολόγος

ΠΗΓΗ

Ιωσήφ Βατοπεδινός: Η Ελλάδα θα έχει θύματα από την πείνα που θα έρθει, αλλά τα περισσότερα θύματα θα τα έχει από τους αλλοδαπούς!

+++

anargyros61

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

420 thoughts on “«Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ¨ (ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ)

 1. ANEFIX says:

  Α πουλάκια μου…με αυτόν τον τρόπο εκπληρώνονται οι προφητείες; ΤΩΡΑ δεν θα πρέπει να έχει ΚΑΝΕΝΑΣ αμφιβολίες για το πόσο γελοίοι είστε! Δηλαδή ο θάνατος τού Γρηγορόπουλου και των τριών ατόμων στην MARFIN αποτελούν για εσάς στοιχεία ότι αρχίσαμε να φαγωνόμαστε μεταξύ μας και ότι εκπληρώθηκαν κάποιες από τις προφητείες; Σοβαρά ε; Εγώ λοιπόν εχθές που έχεζα είδα σε ένα πλακάκι τής τουαλέτας έναν γέρο να κρατάει ένα κοντάρι και από πάνω του έγραφε «ΜΥΣΤΗΣ». Δηλαδή θα έπρεπε να το εκλάβω σαν ένα σημαδιακό γεγονός αυτό ή απλά επρόκειτο για ένα φαινόμενο παρειδωλίασης; Ο κάθε μαλάκας σε αυτόν τον κόσμο μεταφράζει ό,τι θέλει και όπως το θέλει ψάχνοντας εναγωνίως για οπαδούς προς στήριξη και ενίσχυση τής μαλακισμένης θεωρίας του. Όσο δεν το καταφέρνει θυμώνει και αρχίζει τις έμμεσες απειλές. Κωλόγεροι τής Ορθοδοξίας και προφητολόγοι τής πούτσας, μπορείτε να πάτε στον διάολο και ακόμα παραπέρα; Άντε μπράβο παλιό σκατούλια..η ψυχή και το μυαλό σας είναι πιο μαύρα και από τα ράσα που φοράτε!

   • ANEFIX says:

    Για πες μας ρε μάγκα λοιπόν, με ποιον τρόπο θα το διατύπωνες εσύ; Συλλογισμός σωστός, σκεπτικό και διατύπωση για τα μπάζα… Τώρα μάς φώτισες! Πες μας λοιπόν σε τι συμφωνείς και σε τι διαφωνείς για να δούμε πού υπάρχει το θεματάκι. Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω πού το πας.

  • ΓΑΛΛΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΑΘΕΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ says:

   ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΘΟΝ ΓΕΝΟΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΕΣ ΓΑΛΛΟΙ ; ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ
   ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ (ΞΑΝΘΟΝ ΓΕΝΟΣ Χ2)ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΞΑΝΘΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΤΛ
   ΠΩ-ΠΩ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΜΟΝΑΧΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

 2. ο βλαξ says:

  …..προφητειες και παπαριες ….πολλοι , απλοι πολιτες κουρασμενοι, ταλεπωρημενοι απο χρονια και ζαμανια και με εμπειριες ζησης , ιστορικα δεδομενα και γνωση της ελληνικης πολιτικης των αθιγγανων [ποσοστο 46%] ΕΛΕΓΑΝ που θα καταληξουμε σε λιγα χρονια και ετσι εγινε ….υπαρχουν και μη φουστανατοι με κανονικο – μελετημενο εγκεφαλο.

 3. Αθηνά says:

  ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ
  ΤΕΧΤΝΙΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΙΩΣΗΦ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΨΕΥΔΟ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΡΟΜΟΓΓΟΛΟ ΑΞΕΛ ΤΣΙΠΡΑΧ!

 4. ANEFIX says:

  Ιωσήφ Βατοπεδινός…κόψτε φάτσα τραγόγερου! Εσύ είσαι ρε μάγκα ο εκλεκτός τού Θεού που προφητεύει; Τα τρία κακά τής μοίρας σου δεν ξέρεις ρε! Άκουγα λοιπόν κι εγώ κάποτε «οι γέροντες τού Αγίου Όρους», «οι θαυμαστοί εκπρόσωποι τού Θεού» κλπ κλπ. Και κάποια στιγμή έτυχε να δω ενα βιντεάκι στο youtube με κάποιον «χαρισματικό» γέροντα όπως τον αποκαλούσαν και μέγα γνώστη πολλών θεμάτων. Λύθηκα στα γέλια με την αμμορφωσιά και την μαλακία που είχε στον εγκέφαλό του ο τύπος… Χαχαχαχα τραγόγεροι! Αν είστε εσείς οι εκλεκτοί τού Θεού (ποιου Θεού… τελοσπάντων), ζήτω που καήκαμε ρε κακομοίρηδες. Εσείς ρε δεν ξέρετε πού πάνε τα τέσσερα και μιλάτε; Αλλά δεν τα έχω τόσο με εσάς όσο με τον ηλίθιο κοσμάκη που σάς πιστεύει επειδή έχει προγραμματιστεί εκ γενετής να πιστεύει σε φαντασμαγορικές μαλακίες και ονειροπαρμένες μπουρδολογίες. ΦΤΑΙΕΙ ο κόσμος όμως γιατί τού παρουσιάζεται διάπλατα η ευκαιρία να ανοίξει τα στραβάδια του, όμως δεν το κάνει… Εγώ γιατί παρακαλώ μπόρεσα και το έκανα από την κούνια; Μήπως είμαι ΜΑΓΚΑΣ; Φυσικά και είμαι! Θέλει κι ερώτημα;

  • ANEFIX says:

   Πω πω ρε μαλάκες…αν τα dislikes ήταν σφαίρες, θα είχα γεμίσει 750 κιβώτια! Θα τα πούλαγα και θα κονόμαγα! Τς τς τς, χαζούληδες που είστε οι περισσότεροι εδώ μέσα…

   • Νικητας says:

    Ουτε να κατανοησεις δεν μπορεις; Τις ‘σφαιρες’ που θα επαιρνες…ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΓΕΣ….ΘΑ ΤΙΣ ΕΒΓΑΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΖΟΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ που θαταν σφηνωμενες (μαλλον αλλοι θα γινοντουσαν πλουσιοι γιατι εσυ θα εισουν βολτα στα θυμαρακια) !!! Και σου απαντησα…για το »’μαλακες»’ που στολισες τους συσχολιαστες!!!

     • Αθηνά says:

      ANEFIX , ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ «ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ » ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΛΟΥΝΑΠΑΡΚΣ ΕΔΩ ΚΑΤΩ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ….

     • Ανώνυμος says:

      Ένας μαλάκας και μισός είσαι και τίποτα άλλο. Νομίζεις ότι έχεις και αξία ηλίθιε!

     • ANEFIX says:

      Ηλίθιε ανώνυμε που μού λες ότι νομίζω πως έχω αξία, και βέβαια έχω ρε βλάκα γιατί εγώ γνωρίζω τον εαυτό μου, εσύ εμένα με γνωρίζεις ρε γελοίε; Βγάζετε δηλητήριο χωρίς να σκέφτεστε ρε μαλάκες, ακολουθείτε κάποιους που βρίζουν και νομίζετε ότι συντασσόμενοι με το κοπάδι αποκτάτε ενέργεια και δύναμη. Πού ξέρεις ρε ζώο εγώ τι είμαι και τι γνώσεις έχω; Θα κάθομαι νομίζεις να αναφέρω εδώ μέσα τι γνωρίζω και τι έχω κάνει στην ζωή μου; Τρολάκια και μαλάκες τού κερατά κυκλοφορούν εδώ μέσα… Και σε άλλα σάιτς βέβαια, απλά εδώ γίνεται λίγο περισσότερο τής μουρλής. ΓΗΠΕΔΟ είναι εδώ μέσα με οπαδούς που στρέφεται ο ένας εναντίον τού άλλου. Πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρξει ποτέ συμφωνία; Κοίτα τι συμβαίνει σε αθλητικές εκπομπές πρώτα, όπου ο κάθε εξυπνάκιας παίρνει τηλέφωνο και αμολάει την παπαριά του και νομίζει ότι είναι αυτός ο σωστός και κανένας άλλος.

     • Ανώνυμος says:

      Χαίρομαι που ακούς το όνομα σου χαζοκέφαλε! Φυσικά και θα με σκέπτεσαι! Μόνο η ‘’μάνικα’’ μου σου δίνει ανάλογη χαρά στο λατρεμένο σου σημείο… ‘’υπερήφανε’’ μου!

  • ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΑΠΟ ΣΕΙΡΙΟ says:

   ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΓΙΔΟΤΣΟΜΠΑΝΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΧΩΡΙΑΤΛΑΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ 12ΘΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΞΗ Κ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΑΡΓΙΛΕ Κ ΑΣΤΡΟΣΚΑΦΗ Κ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚ…. ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΥΠΟΥ ΔΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΥΓ-ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 12ΘΕΙΣΤΕΣ (ΔΙΑΣ ΑΚΜΠΑΡ ΛΕΜΕ)ΛΟΓΙΚΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΨΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 12ΘΕΙΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ(Μήπως είμαι ΜΑΓΚΑΣ; Φυσικά και είμαι! Θέλει κι ερώτημα;)ΕΝΑΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ Κ ΜΙΣΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ Κ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΠΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Κ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ..ΜΕ ΠΙΑΣΕΣ ΜΑΓΚΑΑΑΑΑ……?

   • ANEFIX says:

    Βρε άντε και γαμήσου κι εσύ και όλοι εδώ μέσα. Που θα μού πεις εμένα για Δωδεκαθεϊστές και μαλακίες… 1,5 χρόνο γράφω στα Κατοχικά και τούς έχω περάσει γενεές δεκατέσσερεις όλους αυτούς. Πρωτάρης είσαι εδώ μέσα ρε; Έχεις παρατηρήσει τα σχόλια που έχω κάνει εναντίον τού Καστανιά και τού Ψώρρα κατά καιρούς; Είδαμε κι εσάς τούς ηλίθιους χριστιανοταλιμπανιστές… Λοιπόν μαλάκες, κόφτε το και λίγα μαζί μου για να μην σάς χέσω όλους. Εσείς ξεκινήσατε να μού κάνετε πόλεμο, εσείς δείξατε αμέτρητη αντιπάθεια στο πρόσωπό μου με τούς χαρακτηρισμούς που μού κάνατε κατά καιρούς και με τα τόσα dislikes που αρχίζατε σε κάθε σχόλιό μου. Ούτε με τούς θρησκόληπτους είμαι ούτε και με τούς Δωδεκαθεϊστές. Ούτε σε θρησκείες πιστεύω ούτε σε κόμματα ούτε σε ομάδες ούτε είδωλα έχω όπως όλοι σας. Και φυσικά είμαι ό,τι πιο έξυπνο έχει ενσαρκωθεί σε αυτό τον πλανήτη από την στιγμή που δημιουργήθηκε. Και 1000 Χριστούς και 1000 Βούδες μαζί τούς έχω για να μού κάνουν αέρα στα παπάρια. Αλλά τι να σάς κάνω που δεν ξέρω ποιοι είστε, να σάς έβρισκα έναν-έναν και να σάς ξερίζωνα τα μάτια βρωμόζωα, που έχετε και το θράσος να με πιάνετε στο στόμα σας. Τα πιο ισορροπημένα και τα πιο στοχευμένα σχόλια έχω κάνει εγώ εδώ μέσα κατά καιρούς, αλλά σάς αφήνει ο εγωισμός σας να δείτε σωστά; Άντε παλιό μαλάκες…σάς ενοχλεί το username μου, ο τρόπος που γράφω, ο τονισμός στις αναφορικές αντωνυμίες και τώρα είμαι βέβαιος ότι σάς ενόχλησε και το εικονίδιο που πρόσθεσα πρόσφατα. Είμαι καλός άνθρωπος εγώ ρε. Κάθε φορά που χέζω, σάς σκέφτομαι!

  • ΜΟΛΟΣΣΟΣ says:

   ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ, ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Η ΕΠΑΡΣΗ. ΤΟΥΡΚΟΚΟΤΑ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ. ΑΝ ΚΟΥΤΣΑΙΝΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΗ.

   ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΘΑ ΣΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΜΙΣΟ, ΣΥΝΤΟΜΑ.

   • ANEFIX says:

    Άκου βυζανιάρικο, πήγαινε ρούφηξε το γαλατάκι σου πρώτα και μετά να μιλάς σε μένα. Εσύ έφτασες σε σημείο να προσβάλεις ακόμα και την Βασούλα, η οποία δεν πείραξε κανέναν εδώ μέσα. Εγώ δεν είμαι σαν τον Χριστούλη σας να γυρίσω και το άλλο μάγουλο άμα με χαστουκίσουν, άμα με πειράξουν άρπαξα φτυάρι και έκοψα κεφάλι. Και μαγκιά δεν πούλησα σε κανέναν. Αλλά όταν ο άλλος σού πετάει σποντίτσες, υποτιμά την νοημοσύνη σου και σε ταράζει στα dislikes, ε θα περάσω κι εγώ στην αντεπίθεση. Λογικό δεν είναι; Αλλά βλέπω ότι εδώ μέσα προσέχετε όλοι μόνο αυτά που θέλετε να προσέξετε. Κάποια άλλα τα αγνοείτε επιδεικτικά. Και να μάθετε όλοι να κρίνετε την άποψη που εκφέρει ένα άτομο και όχι το άτομο που την εκφέρει. Δεν με γνωρίζεις, ούτε εσύ ούτε κανείς εδώ μέσα. Εγώ έχω την χειρότερη γνώμη για τούς περισσότερους εδώ σε αυτό το σάιτ αλλά δεν το δείχνω, μόνο όταν με προσβάλλουν το δείχνω.

    • Enafix says:

     Ανθρωπινα! Δεν θα είχα γράψει ούτε ένα γράμμα για να ασχοληθώ με τα λόγια και τα πιστεύω σου. Δικαίωμα σου η ελευθερία που προτιμάς να έχεις. Δεν με μειώνει ούτε με μεγαλώνει η άποψη σου. Παίρνω απλά το θάρρος να εξηγήσω κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει και σηγουρα θα κάνει πολλούς να θημούνται. Γράφεις: Εγώ δεν είμαι σαν τον Χριστούλη σας να γυρίσω και το άλλο μάγουλο άμα με χαστουκίσουν …. λοιπόν «όποιος σε χαστουκίζει στο δεξί σου μάγουλο, γύρισέ του και το άλλο»».—Ματθαίος 5:39 —-σημαίνει : Δεν θα χάσω το Κύρος μου επειδή υπάρχει ένας τόπος μιζέριας που με χτυπάνε, δεν θα λάβω την μιζέρια του τόπου τούτου πράττοντας το ίδιο. Πίστεψε με, δεν το είπε, επειδή πίστευε ότι ο κόσμος τούτος θα γινόταν καλώς, ήξερε πολύ καλά τι κόσμος είναι τούτος, αλλά όμως ήξερε πολύ καλά σε ποιους απευθυνόταν αυτά τα λόγια.
     Σεμνή συμβουλή: Μην μισείς τον Σωτήρα επειδή υπαρχω. H Αγάπη του Σωτήρα αν πολλές φορές σου φαίνεται πως σε απορρίπτει είναι πρόσκληση να περπατάς προς Εκείνον, και αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να φτάσεις στην τελειότητα, τουλάχιστον να διαφέρεις από τον κόσμο τούτο. Αλλά Εκείνος δεν σε απορρίπτει ώσπου θα απορρίπτει μια για πάντα τον κόσμο τούτο. Ας μην κρίνουμε πριν κριθούν τα πάντα. Ένα τέτοιο μονοπάτι το προχωράει κάποιος τελείως μόνος του, και πίσω του μένει το έλεος. Εκεί που φτάνει ένας τέτοιος θα βρει πολλούς, καίγεται. Me Αγάπη σαν να μίλησα στον εαυτό μου, και με ακούω.

    • EnaFix says:

     Ανθρωπινα! Δεν θα είχα γράψει ούτε ένα γράμμα για να ασχοληθώ με τα λόγια και τα πιστεύω σου. Δικαίωμα σου η ελευθερία που προτιμάς να έχεις. Δεν με μειώνει ούτε με μεγαλώνει η άποψη σου. Παίρνω απλά το θάρρος να εξηγήσω κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει και σηγουρα θα κάνει πολλούς να θημούνται. Γράφεις: Εγώ δεν είμαι σαν τον Χριστούλη σας να γυρίσω και το άλλο μάγουλο άμα με χαστουκίσουν …. λοιπόν «όποιος σε χαστουκίζει στο δεξί σου μάγουλο, γύρισέ του και το άλλο»».—Ματθαίος 5:39 —-σημαίνει : Δεν θα χάσω το Κύρος μου επειδή υπάρχει ένας τόπος μιζέριας που με χτυπάνε, δεν θα λάβω την μιζέρια του τόπου τούτου πράττοντας το ίδιο. Πίστεψε με, δεν το είπε, επειδή πίστευε ότι ο κόσμος τούτος θα γινόταν καλώς, ήξερε πολύ καλά τι κόσμος είναι τούτος, αλλά όμως ήξερε πολύ καλά σε ποιους απευθυνόταν αυτά τα λόγια.
     Σεμνή συμβουλή: Μην μισείς τον Σωτήρα επειδή υπαρχω. H Αγάπη του Σωτήρα αν πολλές φορές σου φαίνεται πως σε απορρίπτει είναι πρόσκληση να περπατάς προς Εκείνον, και αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να φτάσεις στην τελειότητα, τουλάχιστον να διαφέρεις από τον κόσμο τούτο. Αλλά Εκείνος δεν σε απορρίπτει ώσπου θα απορρίπτει μια για πάντα τον κόσμο τούτο. Ας μην κρίνουμε πριν κριθούν τα πάντα. Ένα τέτοιο μονοπάτι το προχωράει κάποιος τελείως μόνος του, και πίσω του μένει το έλεος. Εκεί που φτάνει ένας τέτοιος θα βρει πολλούς, καίγεται. Me Αγάπη σαν να μίλησα στον εαυτό μου, και με ακούω.

    • croif101 says:

     ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΤΙ,ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ LIKE???
     ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΦΕΡΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ!!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ,ΑΜΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ LIKE H DISLIKE,ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!
     ΑΔΕΛΦΕ ΑΜΑ ΘΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΣΤΟ FACEBOOK,ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΤΣΙ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΣΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΕΒΕΣΑΙ.
     ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ,Η ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΑΔΩΝ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΙΞΕ ΕΝΑΝ ΣΕΒΑΣΜΟ,ΕΣΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
     ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΗΣ,ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ,ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΕΚΦΕΡΟΥΜΕ,ΚΑΙ Σ
     Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ.

     • ANEFIX says:

      Χέσε μας ρε Γιόχαν Κρόιφ με την ηλίθια συλλογιστική σου. Ποιος σού είπε εσένα ότι σχολιάζω για να παίρνω likes; Τα dislikes ρε με εκνευρίζουν γιατί είναι μια επιθετική ενέργεια που βγάζει σκατοψυχιά! Καλημέρα λες και πέφτουν τα dislikes βροχή! Αυτό κάτι δείχνει νομίζω… Και άλλη φορά πριν σχολιάσεις κάτι εναντίον μου, βούτηξε πρώτα την κεφάλα σου σε έναν κουβά με κρύο νερό για να συνέλθεις! Πάντοτε καταλαβαίνεις λάθος πράγματα. Εγώ επιμένω όταν λέω ότι έχετε πρόβλημα με τα Ελληνικά σας πολλοί εδώ μέσα. Πρώτα θα διαβάζετε καλά ένα σχόλιο, μετά θα σκέφτεστε καλά τι θα απαντήσετε και μετά θα απαντάτε.

    • ΜΟΛΟΣΣΟΣ says:

     ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. Η ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΕΜΕΝΑ ΟΝΜΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΚΥΝΟΚΕΦΑΛΟ. ΒΥΖΑΝΙΑΡΙΚΟ ΛΕΕΙ Ο ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ!!

     • ANEFIX says:

      Δεν θυμάμαι τι ακριβώς είχε ειπωθεί μεταξύ σας γιατί δεν το παρατήρησα από την αρχή τον διάλογό σας. Όμως για να κάνεις εσύ την Βασούλα να βγει έξω από τα ρούχα της και να εκστομεί ύβρεις εναντίον σου, φαντάζομαι πόσο πολύ θα την προκάλεσες. Η Βασούλα είναι ένα άτομο ευρείας αποδοχής και όσοι μιλούν αρνητικά γι’ αυτήν χρειάζονται ηλεκτρική καρέκλα ρε. Την παρακολουθώ χρόνια και έχω καταεντυπωσιαστεί με το πόσο ισορροπημένη είναι σε όλα της. Ναι ρε, βυζανιάρικο είσαι! Και 70 και 80 να είσαι, σιγά το πράγμα ρε. Εγώ έχω μνήμες τουλάχιστον 800 εκατομμυρίων ετών, μέχρι εκεί μπορώ και θυμάμαι τώρα. Άντε κακομοίρη που θα με πεις πλανεμένο ηλίθιο εμένα. Δεν είμαι Καραγεωργίου εγώ ρε και άλλη φορά μην τολμήσεις να απευθυνθείς σε μένα ξανά. Ούτε θα με σχολιάζεις ούτε θα σε σχολιάζω. Ο καθένας το σχόλιό του πάνω στο άρθρο που σχολιάζει. Άκου εκεί πλανεμένος ηλίθιος εγώ…ρε εγώ είμαι ένα φρούτο που δεν μπορεί να το φάει κανείς γιατί θα δηλητηριαστεί ρε! Το κατάλαβες; Δεν είμαι μόνο ο εφιάλτης των γήινων, είμαι και των εξωγήινων ο εφιάλτης εγώ ρε. Πηγαίνετε τώρα όλοι να προσκυνήσετε την εικόνα τού Αγίου Παστίτσιου, που σπεύσατε να τον κάνατε και άγιο πριν συμπληρώσει τα 100 χρόνια, παρακάπτονας ακόμα και τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα…τόσο μεγάλη καούρα πια για το γεροντάκι που έπασχε από καρκίνο, αλλά δεν τον έκανε καλά ο ψευτοθεός του που πίστευε, πηγαινοερχόταν στα νοσοκομεία για να βρει γιατρειά ο Παστιτσάκος…

     • ΜΟΛΟΣΣΟΣ says:

      Δεν θυμάμαι τι ακριβώς είχε ειπωθεί μεταξύ σας γιατί δεν το παρατήρησα από την αρχή τον διάλογό σας. Όμως για να κάνεις εσύ την Βασούλα να βγει έξω από τα ρούχα της και να εκστομεί ύβρεις εναντίον σου, φαντάζομαι πόσο πολύ θα την προκάλεσες.

      ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΛΑΝΕΥΤΡΑ
      ΕΙΣΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΕΦΤΡΑ.
      ΜΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΒΗΝΕΙΣ
      ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙΣ.

      Η Βασούλα είναι ένα άτομο ευρείας αποδοχής και όσοι μιλούν αρνητικά γι’ αυτήν χρειάζονται ηλεκτρική καρέκλα ρε

      ΟΝΕΙΔΟΣ. ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΔΟΙΑ. ΣΑΠΙΛΑ. ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ.

      ΣΙΧΑΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΠΛΑΝΕΜΕΝΕ.

  • Κωνσταντίνος says:

   ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι…. αλλά τί να κάνουμε που υπάρχει κακή ελευθερία λόγου και αφήνουν κάτι παρτάλια σαν κι εσένα να γράφετε όλες αυτές τις πίπες !!!!

  • croif101 says:

   ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ,ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ!!!
   ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΛΦΟ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΠΑΡΙΜΣΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΤΑΝ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ!!!ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ!!!
   ΨΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ,ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
   ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ.ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΙΑ!!!

   • μακακα γιοχαν ποτε θα παμε κουβα; says:

    ΓΙΟΧΑΝ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΣΥ;
    ΕΛΕΟΣ ΠΧΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΝΤΕΡ ;

  • ΜΟΛΟΣΣΟΣ says:

   ΑΝΕΞΥΧΝΙΑΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ. ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

 5. St says:

  Εχει πει ο γεροντας Ιωσηφ,πως θα υπαρξουν θυματα εντος της Ελλαδος,απο αλλοδαπους και πως θα ερθει ξενος στρατος στην Ελλαδα?? Μηπως υπαρχει καποιο link,να μας δωσεις σε παρακαλω??

 6. tom says:

  τι να πω ρε φιλε…αυτο oπου ο καθενας ερμηνευει τις προφητειες οπως αυτος νομιζει τα τελευταια χρονια με χει τρελανει! εκατσε και συνδεσε τωρα τους θανατους της marfin & Γρηγοροπουλου.Ημαρτον να πουμε! λες και δεν γινονται καθημερινα αλλες δολοφονιες.. Προσωπικα πιστευω 2 ειναι τα σημαδια που δεν μπορουν να παρερμηνευτουν.. να βγουν πιστολια στην εθνοσυνελευση των τουρκων και η συζητηση για την επεκταση των μιλιων..τωρα ολα τα υπολοιπα κατι κλεισιματα νερων του Εφρατη κλπ γινονται μερα παραμερα χρονια τωρα…

  • ΜΟΛΟΣΣΟΣ says:

   ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΙΣΤΕ ΤΟΜ!

   ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

   • tom says:

    δεν αμφιβαλλω γι αυτο (τεχνιτη αποσταθεροποιηση)…αλλα που κολλαει αυτο στην συζητηση μας??? εγω απλα σχολιασα την συγκεκριμενη ερμηνεια που εδωσε ο αρθρογραφος στην «προφητεια» που δεν ξερουμε κιολας κατα ποσο στεκει..απιστος δεν ειμαι φιλε μου,αλλα δεν θα βλεπω και καθε μερα χιλλιαρμενα! 😉

 7. pelops says:

  μερικοι οντας προσκολλημενοι στις προφητειες περιμενουν τα γεγονοτα να εκτυλιχθουν στο αμεσο μελλον αλλα δεν βλεπουν οτι ολα αυτα που ειπε και ο Γεροντας συμβαινουν ηδη στις μερες μας οταν πολλοι συνανθρωποι μας ψαχνουν στα σκουπιδια και δεν εχουν να φανε.Ποσοι και ποσοι φονοι εχουν γινει απο αλλοδαπους εγκληματιες τοσα χρονια,αιμα μεταξυ μας εχει χυθει οχι μονο σε μαρφιν και Φυσσα αλλα και τα δυο παιδια στο Ηρακλειο Αττικης.Οι παραβιασεις εναεριου και θαλασσιου χωρου μας αμετρητες,η κυβερνηση που εχουμε και θα ειναι σαν να μην εχουμε ειναι 8 χρονια τωρα που εχουμε ακυβερνησια στον τοπο με την εννοια της εθνικης ανεξαρτησιας και της εξυπηρετησης των Ελληνων πολιτων.Επισης τα σπιτια και τις περιουσιες μας τα παιρνουν ΣΗΜΕΡΑ,οπως και την υποθηκευμενη δημοσια περιουσια.Οι συγχρονες Ιεραρχες δεν βγαζουν λεξη για τα τεκταινομενα και κανουν ψευτοσυνοδους και μαζωξεις με αιρετικους.Το μισο ενεργο ανθρωπινο δυναμικο της χωρας παραμενει ανενεργο και ψυχικα διαλυμενο και το αλλο μισο με ψυχοφαρμακα εχοντας χασει και μισο μυριο σε μεταναστες νεους πολιτες.ΤΩΡΑ ζουμε τα μελλουμενα αλλα οι μισοι περιμενουν τους Ρωσους και οι αλλοι μισοι κοιτανε πως θα αγορασουν την κουραδα του Ντανου σε δημοπρασια στο ebay.Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν συμβει κατι τραγικο,στην διαλυση που βρισκομαστε,αν δεν παθουμε μεγαλη ζημια θα ειναι απο θαυμα και μονο.

  • ANEFIX says:

   Σιγά ρε φίλε τις φοβερές προφητείες που έχουν κάνει. Δηλαδή αν εγώ πω ότι το Champions League τού χρόνου θα το κατακτήσει μια από τις Μπάγερν, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα ή Γιουβέντους, και πέσω μέσα, τι θα σημαίνει αυτό; Ότι έχω κανένα προφητικό χάρισμα; Όχι βέβαια. Εκτός κι αν πω ότι θα το κατακτήσει ο Ολυμπιακός τού φουκαρά Σεμπά και Μποτία… Αλλά και τότε, δεν θα με έπαιρνε και κανένας στα σοβαρά γιατί θα θεωρούσαν αυτό που είπα σαν μια υπερβολή ενός τρελαμένου οπαδού. Πονήρεψε λίγο και σκέψου! Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι σε ένα μέρος τού κόσμου, που θα μπορούσε να συγχέεται με ένα γεγονός Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου, τσουπ! ξεφυτρώνει και μια ανάλογη προφητειούλα από κάποιον κακομοίρη γέροντα. Θες να σού πω κάτι πολύ τρανταχτό σχετικά με αυτό για να δεις σε τι πανηγύρι ζούμε εδώ στην Γη; Θυμάσαι τον Μάρτιο τού 2014, που είχε εξαφανιστεί ένα αεροπλάνο των Μαλαισιανών Αερογραμμών; Και τι δεν είχε γραφτεί γι’ αυτό τότε. Μέχρι που ανακάλυψαν(!) προφητεία που έλεγε ότι «όταν πέσει το πουλί με τούς σχιστομάτηδες» κλπ κλπ, θα συμβεί αυτό και αυτό και αυτό και το συσχέτιζαν με έναρξη Γ’ΠΠ. Ψάξτο στο Google να δεις τι έγραφαν τότε για να φρίξεις! Ε πέρασαν περίπου 3,5 χρόνια από τότε; Είδες φως στον ορίζοντα; ΌΧΙ! Γι’ αυτό σού λέω…μαλακίες όλα!

  • Ανώνυμος says:

   Μόλις αγόρασα την κουράδα του Ντάνου… για το ευτελές ποσόν των 8.000€! Είναι πραγματικά συλλεκτικό κομμάτι…. θα την τοποθετήσω σε γυάλινο κουτί στο σαλόνι σε περίοπτη θέση… και θα καλέσω τους φίλους μου να την δουν! Αυτά. Υγ. Ήδη την έχω ασφαλίσει για περίπτωση κάποιου ατυχήματος.

 8. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Αυτοί που θα έλθουν να μας σώσουν θα είναι οι Ρώσοι. Το 17 γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου, που Χριστό θα πιστεύουν, αλλά γλώσσα δεν θα ξέρουν, δηλαδή θα είμαστε ομόδοξοι. Όλοι θα πληρώσουν τίμημα και εμείς δεν θα υπάρξει κανένας που να μην πληρώσει τίμημα

  • Αθηνά says:

   ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟ ΜΠΑΣ@@@Σ ΘΑ ΕΒΑΛΕ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ;;; ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ……….. ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΔΗΛΑΔΗ;; ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΓΕΛΟΙΕ, ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΓΕΛΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!

   • Ανώνυμος says:

    Εσύ ρε κοπρόσκυλο της ΟΕΑ μαζί με την παρέα σου όσα likes και να βάζετε στον εαυτό σας να ξέρετε ότι έχουμε καταλάβει ότι γνωρίζετε πως να το κάνετε

   • ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ says:

    Άκου δαιμονισμένο ερμαφρόδιτο… Αν είσαι εσύ και ο λόγος σου ελληνικός, πόσο μάλλον η σκέψη σου, τότε ζήτω ο Φαλμεράυερ.

   • Ανώνυμος says:

    http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_26.html

    1ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ, Ο ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΓΕΝΗΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ «ΘΕΟΣ» ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΗΝΤ – ΤΖΕΝΤ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑΣ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΛΕΜΟΥ «ΣΕΛΗΝΗ», ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΤΟ 20.000 Π.Χ. ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΟ 20.000 ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΟ 10.000 (11.500) Π.Χ. ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΩΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.
    ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΒΙΒΛΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΡΑΙΗΜΟΝΤ ΝΤΡΑΙΗΚ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΑΣΙΝ ΚΑΙ ΣΕΡΜΠΑΚΩΦ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΦΥΣΙΚΟ – ΤΕΧΝΗΤΟ ΓΙΓΑ-ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΙΝΔΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ «ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΩΝ» ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΠΑΤΡΟΣ Ή DIAUS PITAR ΤΩΝ VARUNA Ή ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ,
    [ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑ, (ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/wikipedia.htm ΙΔΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΦΗ» LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/01/blog-post_01.html )],
    ΚΑΙ ΤΩΝ «ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΘΕΩΝ» ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ – ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΩΝ» Ή ΕΒΡΑΙΣΤΙ «Γ.Χ.Β.Χ.» Ή «ΓΙΑΧΒΕΧ» ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΟΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΩΣ «ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ» ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ – ΜΕΝΤΙΟΥΜ – ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΜΑΓΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ή ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ Ή ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΑ «ΑΡΚΑΔΙΚΑ» ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ – ΓΕΩΓΡΑΦΟΥ ΠΑΥΣΑΝΙΑ, ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΛΗΝΕΣ» ΔΗΛΑΔΗ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΠΡΟ ΑΦΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 12:1» ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ «ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ» ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΕΛΗΝΗΣ ΩΣ ΒΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ – ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΣΙΩΝ ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ – ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΣΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΔΑΒΙΔ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 71 Ή 72:7 ΟΠΟΥ Ο ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ «Η ΣΕΛΗΝΗ ΘΑ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΘΕΙ» ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ – ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΚΟΚΚΥΓΑ, ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ ΥΛΗΣ, ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ «ΣΕΙΡΙΟΥ Α’» ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΣΤΕΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ ΤΟΥ «ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ» ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙ:
    «ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΑΝΑΚΛΗΣΕΩΣ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.»
    ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 20:2-6» ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΙΛΙΕΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΤΖΕΝΤΑΪ ΣΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΣΑΣ: «Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΓΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΛΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ» ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ («Αγγαίος Β΄ 8», «Ιησούς του Ναυή ΣΤ΄ 19», ΙΔΕ LINK:http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_19.html ). ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 9:13-21» ΚΑΙ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 19:11-21» ΟΤΙ 200.000.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ – ΜΑΥΡΕΣ, ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ – ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΩΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ Ω! ΑΘΛΙΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΗΤΟΙ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ 1/3 ΗΤΟΙ 2,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΡΥΞΟΥΝ ΕΠΙ 1000 ΕΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΝΤΑΪ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ 1000 ΕΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΟΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ «HONG», ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΚΑΙ ΙΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΝ ΦΟΝΙΚΟΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ 1ΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ.

    2ΟΝ) ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΚΛΗΤΩΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΣ Η ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ – ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΔΟΥΛΩΝ (ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ «ΚΥΡΙΟΥ») – ΣΚΛΑΒΩΝ – ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΕΙΡΙΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ.
    (ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_19.html )ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ, ΕΙΧΕ ΔΙΕΛΘΕΙ – ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕΙ – ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Ή «RETICULI».

    9ΟΝ) ΑΠΟ ΤΟ 5.000 Π.Χ. ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ, ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

    10ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΣΑΣ, Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΣ ΟΡΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΠΟΛΗ «ΟΥΡ» ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΑΡΧΕΣ ΣΑΣ ΘΑΡΡΑ ΚΑΙ ΑΒΡΑΑΜ Ή HABRA-HAM Ή HAN ΗΤΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟ ΧΑΝ (ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΧΑΒΡΑΣ) ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΟΡΔΗΣ («ΓΕΝΕΣΗ 11:24-32», ΚΑΙ «ΓΕΝΕΣΗ 12:1-7») .

    Η ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΠΟΛΗ ΣΑΣ «ΟΥΡ» ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗ – ΣΑΤΑΝΑ – ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ – ΤΖΕΗΝΤ – ΤΖΕΝΤ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ ΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΘΕΟ ΤΩΝ ΣΙΝ Ή ΣΙΝΩΝ Ή ΚΙΝΕΖΩΝ.

    11ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΣΑΣ, Ο ΑΒΡΑΑΜ ΜΕΤΟΙΚΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΟΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΑΡΡΑ ΣΤΟ ΦΑΡΑΩ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΕΛΑΒΕ ΩΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΕΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΙΜΝΙΑ, ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ Ή ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ («ΓΕΝΕΣΗ 12:10-20 ΚΑΙ ΓΕΝΕΣΗ 13:1-4»).

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΣΑΣ «ΤΑΛΜΟΥΔ» ΥΒΡΙΖΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΩΣ «ΠΟΡΝΕΣ». ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ:
    ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΓΓΟΛΟΙ – ΥΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΣΑΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΣΤΡΩΠΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΑΒΡΑΑΜ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΤΕ ΥΙΟΙ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΙΚΗΣ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΑΣ.

    ΤΙΣ ΟΜΟΙΕΣ ΠΟΡΝΕΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΑΤΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΙΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ – ΜΟΝΤΕΛΑ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΣΤΡΩΠΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΡΑΒΒΙΝΟΙ – ΠΑΤΕΡΕΣ – ΣΥΖΥΓΟΙ – ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΤΡΩΠΙΚΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΡΝΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΚΑΤ’ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΙΔΑΞΑΣΑΣ ΑΡΧΙΠΟΡΝΗΣ – ΑΡΧΙΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ ΣΑΡΡΑΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ (ΧΩΡΑ ΥΠΤΙΩΣ – ΑΙΓΑΙΟΥ Ή ΥΠΤΑΙΓΗΪΣ Ή ΑΙΓΥΠΤΟΣ)

    12ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΣΑΣ («ΓΕΝΕΣΗ 33:18-20, ΓΕΝΕΣΗ 34:1-31»), Ο ΜΑΣΤΡΩΠΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ Η ΠΟΡΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΣΑΡΡΑ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ. Ο ΙΣΑΑΚ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΓΕΝΗΣΕ 12 ΥΙΟΥΣ, ΩΣ ΤΟΥΣ 12 ΓΕΝΑΡΧΕΣ ΤΩΝ 12 ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΗΝ «ΔΕΙΝΑ». ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΙΜΝΙΑ, ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΗΜΙ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ – ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ «ΣΥΧΕΜ» ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ «ΙΑΚΩΒ ΚΑΙ ΣΙΑ» ΤΩΝ 12 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ, ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΟΝΗ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥΣ «ΔΕΙΝΑ» ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ «ΣΥΧΕΜ» ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΒΛΑΞ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ «ΔΕΙΝΑ» ΩΣ ΣΥΖΥΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΙΑΚΩΒ. Ο ΙΑΚΩΒ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ «ΣΥΧΕΜ». ΑΥΤΟΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΗΜΕΡΑ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΤΕΤΜΗΜΕΝΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ ΕΣΦΑΞΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ «ΣΥΧΕΜ», ΕΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΟΙΜΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΝΕΚΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΠΟΛΗ.

    13ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ «ΠΑΛΑΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗ», «ΕΞΟΔΟΣ 12Ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ», ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΜΩΥΣΗ ΚΑΙ ΑΑΡΩΝ: «ΚΑΙ ΕΚΑΜΟΝ ΟΙ ΥΙΟΙ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΩΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΕΖΗΤΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΣΚΕΥΗ ΑΡΓΥΡΑ, ΚΑΙ ΣΚΕΥΗ ΧΡΥΣΑ, ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΤΑ. ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ (ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ) ΕΔΩΚΕΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΙΣΡΑΗΛ ΧΑΡΙΝ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ (SIC: ΤΟΤΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ «ΧΑΡΙΣ ΑΠΟ ΚΥΡΙΟΥ»), ΚΑΙ …«ΕΔΑΝΕΙΣΑΝ» (ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ) ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΟΣΑ ΕΖΗΤΗΣΑΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΕΓΥΜΝΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ» ΕΛΛΗΝΕΣ. (ΙΔΕ «ΕΞΟΔΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12 ΕΔΑΦΙΟ 35»)

    • croif101 says:

     Ε ΚΑΙ?ΤΙ ΣΗΜΑΝΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ?ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
     ΧΑΙΡΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ.

  • ΜΠΕΜΠΗΣ says:

   ΜΥΑΛΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟΥ…
   ΤΕΛΕΙΑ, ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ…
   ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΛΕΕΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ. ΟΠΟΤΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΑ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ. ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΣΟΥΛΙΘΡΑ;;; ΝΑΙ!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

 9. Ανώνυμος says:

  όταν μια χώρα προσκυνά είδωλα ανθρώπους αδίστακτους και επιτρέπει την ανωμαλία και νόμους που εκφυλίζουν τα παιδιά της, απλή λογική χρειάζεται για να καταλάβει ο μέσος νους ενός ανθρώπου ότι θα ζήσει πολλά δεινά…πιθανόν και να διαλυθεί εντελώς

  • ΜΠΕΜΠΗΣ says:

   ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΙΚΟΙ ΙΣΤΟΙ, ΛΟΓΩ ΠΑΥΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ;;;;;;;;;;;;
   »ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ»

   • ΜΠΕΜΠΗΣ says:

    ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΤΕ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…

    • ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ says:

     Όχι ρε φίλε, δεν διαφωνούμε. Δεν βλέπεις; Όλοι οι νεκροί το ίδιο χαμόγελο έχουν στα χείλη. Επιστημονικά πράγματα δηλαδή.

     • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ says:

      Έτσι ακριβώς ήταν ο Παππούς μου, μια μέρα μετά τον θάνατό του. Άσε που έχει περιπτώσεις, όπου πάνε και πειράζουν επίτηδες κάτι χαζόγριες θεούσες τον νεκρό, ν απλωθεί το στόμα, για να φαίνεται ότι και καλά χαμογελάει για να πούνε θαύμα, πράγμα που μου το παραδέχτηκαν και οι ίδιες… Δεν ξέρεις τι κλώσσες είναι… Άστα, τα χω ζήσει στο χωριό μου… Είναι να πάρεις έναν κασμά και ν αρχίσεις να τους κυνηγάς, ακούς εκεί, ασέβια, εκμεταλλεύονται τον νεκρό για να πουλήσουν και να σπείρουν παντού την ίδια δεισιδαιμονία, μη τυχόν και φύγει το ποίμνιο… Ο νεκροθάφτης ο ίδιος να δεις τι ιστορίες μου χει πει, για το τι κάνουν, όλα στο όνομα του στησήματος δήθεν θαυμάτων, που ήταν και γιος του παππά του χωριού και τα ξέρει από πρώτο χέρι. Κονόμα που παίζει; Χοντρή κονόμα! Είναι πολλά τα λεφτά…

    • ΔΠ. says:

     Εχεις δει πολλους πεθαμενους να χαμογελουν και μαλιστα να αλλαζει η εκφραση τους αρκετη ωρα μετα το θανατο και εχουν πλεον παγωσει;

     • ΘΑΥΜΑ says:

      Ναι! Έχω δει. Και τον Παππού μου τον ίδιο.
      (Θεωρώ ότι το παρακάνετε με τις προκαταλήψεις, φυσικά έχετε κάθε δικαίωμα να πιστεύετε ότι θέλετε, απλά διαφωνώ).
      Ξέρω, προφανώς δεν σας ενδιαφέρει, όπως δεν μ’ενδιαφέρει και μένα αν διαφωνείτε. Οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά και η ζωή συνεχίζετε…

 10. Ανώνυμος says:

  Πολλοί ανόητοι, και σχολιαστές, νομίζουν πως οι ελληνορθόδοξοι προσπαθούν να τούς πείσουν να μελετήσουν και να πιστέψουν τις προρρησεις των γερόντων μας. Λάθος. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι άπιστοι, οι ανθέλληνες, οι αντίχριστοι κλπ. Κακο του κεφαλιού τους και επιλογή τους. Μας ενδιαφέρουν οι ελληνορθόδοξοι που δεν έχουν εμβαθύνει τη μελέτη τους γύρω από το θέμα προκειμενουν να προετοιμαστούν και να φυλαχθούν αναλογα. Στ’ αρχ_δια μας για τα υπόλοιπά σκουπίδια. Αρκετά πια!

 11. croif101 says:

  ΣΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΕΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ!!!
  ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ.ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ,ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ,ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΟΝ(ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟΝ)!!!
  ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
  ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΕΟΣ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΖΗΤΗΣΟΥΝ,ΑΚΟΜΗ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΦΙΛΟΙ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ,ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ.
  ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ,ΟΤΑΝ Ο ΟΣΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΕΦΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ Η ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ(ΚΙΝΑ) ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.
  ΟΣΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ,ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΑΡΕΙΑ,ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΧΟΧΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.

  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΕΟΣ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ.
  ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!

 12. ΔΗΜΗΤΡΗΣ says:

  Καποιοι γεροντες κ δη στο Αγιον ορος ειναι ΤΙΤΑΝΕΣ του πνευματος. ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΤΙΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Κ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΣΑΙ, αλλο τοσο ποιο ταπεινος εισαι. Για τους ανοητους κοσμικους ομως τετοιοι ανθρωποι θεωρουνται ανθρωπακια. Ενας τετοιος Τιτανας ηταν κ ο γερων Ιωσηφ ο Βατοπαιδινος οπως κ ο Παισιος κ αλλοι. Αν οντως εχουν κανει προφητειες τετοια μεγεθη, ειναι ανοητο να μην τις λαμβανομε υποψιν. Οπως επισης ειναι ανοητο να μην λαμβανομαι τα μετρα μας κ να μην περνουμε στα χερια μας την υποθεση της Ελευθεριας της πατριδας αλλα να περιμενουμε εξωθεν βοηθεια κ να καθησυχαζομαι. Ειμαστε μαγαζι γωνια κ θα δεχτουμε οποσδηποτε πληγματα-ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ, λαθρομεταναστες κ λοιπα. Αυτο που θα πρεπει καθε ενας μας να κανει θα ειναι να αποκτησει αυταρκεια τροφης. Γιαυτο ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΤΕ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ για να εχετε να φατε ανα πασα στιγμη. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ. Καντε το τροπο ζωης οχι μονο για περιπτωση πεινας αλλα και για παντα. ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΤΕ ΝΤΟΠΙΕΣ ΠΙΚΟΙΛΙΕΣ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΣΠΟΡΟ , ΔΙΑΙΩΝΙΣΤΕ ΤΟΥς ΣΠΟΡΟΥς, ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΥΒΡΥΔΙΑ , ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ. ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ.

 13. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ-ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ says:

  Ο κάθε αμόρφωτος στρατόγκαβλος βγάζει κι απο μια ιστορία με γέροντες να προφειτεύουν.

 14. Αθηνά says:

  ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΤΗΣ ΑΓ. ΣΙΩΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΕΡΙΤΜΗΜΕΝΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ:
  1. ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
  2. ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;
  3. ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ / ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ/ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ
  4. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ 50% ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ / ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ; /ΚΑΙ ΦΙΛΕΤΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚ. ΕΥΡΩ;
  5. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΜΟΓΓΟΛΟ ΑΒΡΑΑΜ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΒΙΑΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΗΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Η ΓΕΦΥΡΕΟΥΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ;
  6. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΙΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΒΡΕΦΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!
  7. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥ. ΕΝΩΣΗ ΣΤΟ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΜΕ ΓΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΑΙΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΣ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛ. ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ » ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ» ΚΑΙ » ΘΑΥΜΑΤΑ» ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ Κ. Λ.
  8. ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ/ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΟΣ/ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚ. ΘΡ. ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΗ ΗΛΙΚΙΑ!
  ΑΦΟΥ ΟΙ «ΑΓΙΟΙ» ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ «ΑΣΚΗΤΕΣ » ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ , ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ «ΕΥΛΟΓΙΣΑΝ» ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ «ΑΓΙΟΣ» ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ…………..

 15. Αποστολος says:

  ANEFIX,το να είσαι άθεος είναι σεβαστό.Το να βρίζεις όμως τα πιστεύω των άλλων με τόσο μένος είναι χαζομάρα σου.Μάλον θέλεις να πιστέψεις αλλά δεν σε αφήνει ο άλλος,ξέρεις εσύ.

  • ANEFIX says:

   Ούτε και η ταμπέλα «άθεος» με εκφράζει. Να πούμε καλύτερα «αγνωστικιστής» να είμαστε μέσα; Εγώ σχολίασα το συγκεκριμένο άρθρο επειδή οι υπερβολές που εμπεριέχει εκνευρίζουν και άγιο. Όσο γι’ αυτό που λες, ότι βρίζω τα πιστεύω των άλλων, μήπως θα έπρεπε πρώτα να ξεκινήσεις από τούς θρησκόληπτους; Αυτοί ξεκινούν όλο το νταβαντούρι, αυτοί κάνουν συνέχεια κήρυγμα και προσηλυτισμό, αυτοί απειλούν, τρομοκρατούν, κουνάνε το δάκτυλο. Φανατίλα μέχρι τού σημείου να σκας από αγανάκτηση. Τα έμαθες τα νέα με την Λουκά; Θα καλοπεράσει τώρα με τις μαλακίες που έκανε. Ο θρησκευτικός φανατισμός οδηγεί τον άνθρωπο στον μεσαίωνα.

     • ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ says:

      ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ. … ΝΤΡΟΠΗ

     • ANEFIX says:

      Ρωμιοσύνη βούλωστο και σταμάτα να ρίχνεις λάδι στην φωτιά. Από εδώ και στο εξής, κι εσύ και όλοι, θα σταματήσετε να μού απαντάτε σε σχόλια. Εγώ σχολιάζω μόνο άρθρα και όχι σχολιάζοντες. Όσες φορές σχολίασα αναγνώστες το έκανα επειδή δέχτηκα προσωπική επίθεση. Δεν ντρέπομαι τίποτα για τον Χριστό σου και την Παναγία σου. Είναι πολύ κατώτεροί μου. Βασικά είναι ωραία παραμυθάκια οι θρησκείες για να κοιμίζουν τον κόσμο! Ξύπνα καημένεεεεε…παππάδες και δεσποτάδες μού τα έχουν πει αυτά κατ’ ιδίαν! Όχι βέβαια ότι τούς είχα ανάγκη για να το καταλάβω όλο αυτό το παραμυθάκι, που εγώ το γνωρίζω από την κούνια και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο έγραψα ότι είμαι Μάγκας και έσπευσαν κάποιοι να με χαρακτηρίσουν αλαζόνα. Ρε αφού ξέρω πόσο ηλίθιο και κουτοπόνηρο είναι το μυαλουδάκι σας…πάρα πολλοί εδώ μέσα εδώ και πολύν καιρό είχατε μέσα στο μυαλό σας την ιδέα μήπως και είμαι εξωγήινος. Δεν μπορούσατε βέβαια να το εκδηλώνατε ξεκάθαρα, αλλά επειδή το χαζομυαλουδάκι σας, που δεν κάνει ούτε για μπαταρία τηλεκοντρόλ, αντιλαμβανόταν απέξω-απέξω τι συνέβαινε, σάς παρακινούσε να κάνετε dislike συνέχεια. Ε μετά που πύκνωσαν οι επιθέσεις τού κοπαδιού εναντίον μου, φυσικό ήταν να πηγαίνατε με το κοπάδι. Μα έτσι κι αλλιώς προβατάκια τού συστήματος είστε ρε, λέτε ότι το πολεμάτε και στην ουσία το θρέφετε. Πηγαίνετε τώρα να ψηφίσετε τον Κούλη σας, πηγαίνετε να δώσετε τα λεφτουδάκια σας στην σκατοεκκλησία σας που με την περιουσία που έχει θα μπορούσε να απαλλάξει τον ελληνικό λαό από το χρέος και τα μνημόνια και αφήστε τις εξυπναδούλες σας σε μένα. Άντε μπράβο να πούμε, που πάτε να με κάνετε Καραγεωργίου Νο 2…

     • ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ says:

      Άκου να δεις πιτσιρίκο, τα βούλωστο αλλού. Αλήθεια σου λέω αν ήξερες τι έχεις απέναντί σου θα κατάπινες τη γλώσσα σου. Δεν θα με παρασύρεις στον οχετό σου. Πάλι έβαλες στο βοθροστοματάκι σου τον Χριστό; Δεν θα ασχολιόμουν μαζί σου για τίποτα. Το μόνο που με εξοργίζει είναι η βλασφημία. Μην την συνεχίζεις.

     • Ανώνυμος says:

      Απεναντι του εχει τον τουμπανο τον Ρωμηοσυνη αρχηγο της ενωμενης ρωμηοσυνης,του οποιου η φωνη δημιουργει σεισμικες δονησεις διαταρασοντας το Ματριξ των Απιστων. Την καλησπερα μου μαχητικε μου φιλε Ρωμηοσυνη. Εισαι ετοιμος για το επομενο level ?

     • ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ says:

      Που είσαι ρε φίλε. Μας έλλειψες. Εσύ τουλάχιστον δεν βρίζεις και η σάτιρά σου είναι μοναδική. Αύριο πάω σε άλλο νησί για δουλειά. Όσο μπορώ θα σε αντιμετωπίσω.

     • Ανώνυμος says:

      Ρωμηοσυνη, η έκφραση μιας βρισιάς μπορεί να αποκαλύψει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το άτομο: θυμό, εκνευρισμό, ενθουσιασμό, έκπληξη και την ένταση της συναισθηματικής αυτής κατάστασης. Φιλε μου κρατω κρυφη την συναισθηματικη μου ταυτοτητα, και αλλα πολλα. Ουτε η ασχετοσυνη του Ασχετου Αδαη (χουμορ Ασχετε) δεν μπορει να με κανει να εξωτερικευσω τα συναισθηματα μου, αλλα ουτε και οι μπουρδες του δασκαλου της συμφορας chaoskampf. Περα απο αυτο πρεπει να σεβαστουμε και λιγο τον χωρο που μας φιλοξενει.

 16. Αθηνά says:

  Η ΕΤΙΚΕΤΑ «ΑΘΕΟΣ» ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ «ΘΕΟΥΛΗ » , ΦΥΣΙΚΑ ΡΑΒΒΙΝΟΥ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΝΟΜΑΔΩΝ ΒΟΣΚΩΝ , ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ , ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ…….. Η ΛΕΞΗ «ΘΕΟΣ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ……ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙΤΜΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΙΒΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΣΣΑΛΟΔΟΞΕΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΟΙ ΒΟΣΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΑ. Ο ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΙΩΣΗΦ ΑΝΗΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕΚΤΑ , ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ! ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΤΕΡΑ ΑΒΡΑΑΜ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Κ. Λ. ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ, ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΕΙΓΜΑ QUALITY ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΗΤΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ………..

 17. Αποστολος says:

  Να ξέρεις ότι,μετα Χριστό δεν υπάρχουν προφήτες.Απο την πολύ προσευχή,έρχεται Θεία χάρης σε καποιους,πολύ λίγους μοναχούς οι οποίοι έχουν προόριση.Βλέπουν πράγματα που θα συνβούν, η όχι,κάτω από ειδικές συνθήκες.Αυτό τώρα για όσους το πιστεύουν,όσοι δεν το πιστεύουν,ώρα τους καλή.

  • Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ, ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ says:

   Ρε συ και αυτό το λέω και στην Αθηνά και τις το χω ξαναπεί με το πραγματικό μου όνομα. Μάρκος Ζάρρας. Μην ασχολείστε καν με τους κολλημένους με την θρησκεία, γιατί έτσι τους ποτίζετε φανατισμό και αυτό σπέρνει μέχρι και φανατικούς που σκοπεύουν να χτυπήσουν κάθε τι Ελληνιστικό, γιατί ότι Ελληνιστικό, του φοράνε την ταμπέλα δήθεν δωδεκάθεου κι αν τους πεις ότι δεν είσαι δωδεκαθειστής, πάλι σε βγάζουν άθεο, γιατί η ριμάδα η κεφάλα τους, δεν μπορεί να σκεφτεί με βάση την φιλοσοφία ως επιστήμη αναζήτησης της αλήθειας.
   Ειδικά η Αθηνά, που τα λέει έτσι χύμα, τρελή την έχουν βγάλει και κάποτε το πίστευα κι εγώ. Τώρα πιστεύω πως απλά είναι εξοργισμένη όσο δεν πάει αλλά και πάλι, κακώς χρησιμοποιείται αυτή την τακτική. Δεν είναι το θέμα, αν θα μπορέσουμε να προστατέψουμε η όχι τον Ελληνισμό, για να μην αλλοιωθεί από όλο αυτό που ετοιμάζουν, διότι μια χαρά θα το καταφέρουμε, τουλάχιστον στους κύκλους μας, το θέμα είναι να μην δημιουργούμε εχθρούς, δίχως να ναι αναγκαίο.
   (Φέρω, την ίδια αγανάκτηση με τα κωλοιερατεία τους, όπως εσείς και αρκετά έκανα τον κινέζο παλαιότερα και σε άρθρα και προσπαθούσα να τους χαιδέψω τ αυτιά, αυτό τελείωσε, φτάνει, ο Ελληνισμός είναι αυτό που μ ενδιαφέρε πάντα και τίποτ άλλο). Αλλά, μην τους δίνετε τροφή. Καλά έκανες κι έγραψες το σχόλιό στην αρχή και που τους απαντάς αλλά μην τους φανατίζετε. Τώρα σε περιπτώσεις που από μόνοι τους προκαλλούν επίθεση, εκεί σκίστε τους!
   (Πάντως κακά τα ψέμματα, δεν υπάρχει περίπτωση, κάποιος που δεν εμπνέετε από τους αρχαίους προγόνους μας και το Ελληνιστικό πρότυπο/ κοσμοθεωρία, να αφυπνηστεί, γιατί είναι Ρωμιός πλέον και όχι Ελλην). Οπότε δεν αξίζει τον κόπο…
   Εδώ στα όσα λέει η ΟΕΑ, ασχολούνται με το αν υπάρχουν αστρόστολοι η όχι, λάθος που κι εγώ έκανα παλαιότερα, αντί ν ασχοληθούν με την γεωπολιτική ουσία για την οποία μιλάνε οι συνεργάτες τις ΟΕΑ. Βλέπουν την επιφάνεια και όχι την ουσία, αναλώνόμενοι κιώλας σε ζητήματα πλασματικής και όχι πραγματικής ουσίας, γιατί »μη τυχόν και τους θίξεις το δόγμα τους» πάει, θα σαλτάρουν. Είναι όπως ο κοινός πληθυσμός με μυαλό νηπίου! Αξίζει ν’ασχολείσαι με νήπια;

   • ANEFIX says:

    Τα είχαμε πει μια φορά νομίζω από το φβ..Μάρκος Ζάρας. Άκου φίλε. Εγώ σχολιάζω εδώ και 1,5 χρόνο στα Κατοχικά και πάντοτε ήμουν μετρημένος σε ό,τι έλεγα. Έκανα μόνο κάποια καυστικά σχόλια σε άρθρα και όχι σε σχολιάζοντες. Ξαφνικά εδώ και ένα δίμηνο το κακό παράγινε και ειδικά χθες φούντωσε! Μού ανέβασαν κάποια κωλόπαιδα την πίεση από προχθές. Ρε όντως η ανθρωπότητα είναι βλαμμένη και δεν υπάρχει καμία σωτηρία. Έχω χάσει το μυαλό μου με τούς ηλίθιους ανθρώπους. Δεν θέλω με κανέναν επικοινωνία γιατί φοβάμαι ότι θα με κολλήσουν βλακεία. Έγραψα σε ένα μου σχόλιο ότι διαισθάνομαι τον θάνατο τού Γεωργίου που είχε πάθει έμφραγμα και πέσανε να με φάνε ρε γιατί νόμιζαν ότι εξέφρασα την επιθυμία μου να πεθάνει! Πρόσεξε τώρα πόσο λάθος κατάλαβαν. Ε τόσο λάθος κάνουν και με τις θρησκείες και με όσες αντιλήψεις έχουν. Δεν σκέφτονται ρε οι άνθρωποι, δεν έχουν φαιά ουσία μέσα στο σκατοκέφαλό τους, τσιπάκι έχουν. Υποστηρίζουν κάτι μετά μανίας ακόμα και αν αρχίσουν να αντιλαμβάνονται ότι κάνουν λάθος. Δεν μπορούν να δεχτούν την αμυαλοσύνη τους.

    • ΜΠΕΜΠΗΣ says:

     Εντάξι, συμφωνώ αλλά… και αυτοί φταίνε που σου επιτέθηκαν αλλά και συ το παράκανες. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι όταν δέχεσαι διαρκή επίθεση, είναι αυτονόητο ν αντιδράσεις έτσι, απλά εκφράστικες αρκετά σκληρά, που πιστεύω μπορείς να το κάνεις και με λόγο δίχως υβριστικότητα, εξ άλλου η παιδεία σου είναι κλάσης ανώτερη από την δική τους.
     Υπάρχει βέβαια και τρολάρισμα, είναι και αυτό μια μέθοδος χαχαχα

     • ANEFIX says:

      Το παράκανα, αλλά για μια φορά μόνο έτσι; Και δεν τα είδες όλα τα σχόλια ακόμα και από άλλα άρθρα… Απλά κόλλησα το σίδερο στην βράση. Μετά θα ηρεμήσουν τα πράγματα, αλλά όταν φας μια μπουνιά στο κεφάλι δεν θα την απαντήσεις αύριο ούτε μετά από 2 ώρες. Εκείνη την στιγμή θα την απαντήσεις. Εσένα και τον Μνήκανδρο σάς πάω πολύ!

   • Αθηνά says:

    ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚ. ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΛ. ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΗΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ! ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ Μ’ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΗΤΑΝ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΘΩΑ ΦΙΛΗΣΥΧΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΟΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΗ! ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ /ΔΙΑ/ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: Οι ιερές λέξεις δεν είναι παρά εκφραστικά σύμβολα των πραγμάτων του αόρατου κόσμου, αρκετά ανάλογες με τις Πλατωνικές ιδέες.Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΓΕΝΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΔΡΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ! Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΨΕΜΑΤΑ;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΝ………. ΜΑΥΡΙΛΑ; :))))

    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ ΜΕΣΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ says:

     Κατάλαβα στο περίπου, προς τα που ρέεις καταβάθος »από κάποιες φράσεις κλειδιά» και επειδή σ’έχω διαβάσει να μιλάς, δίχως αυτές τις χύμα επιθετικές προτάσεις δίχως κόμα και τελείες, ξέρω ότι δεν είσαι έτσι όπως παρουσιάζεσαι από τις αντιδράσεις/ σχόλια αναγνωστών που σε κράζουν. Απλά σου βγήκε ο τίτλος »μουρλή» εντάξι, απ την μια όταν τσατίζεσαι με αυτά που επικρατούν, μπορεί όντως να τρελένεσαι, αξίζει όμως; Άσχετα με το τι θα πουν άλλοι, για το αν θα σου βγει το όνομα, εξ άλλου δεν αξίζει να δίνεις δεκάρα για το τι νομίζει ο καθένας, μόνο ο στόχος σου/ τα ενδιαφέροντά σου αλλά και πάλι, είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνεις καλύτερα από πολλούς, το αν αξίζει να θρέφεις αυτό που δεν θες να υπάρχει, γιατί κρατά την νοημοσύνη σε χαμηλό επίπεδο και αποπροσανατολίζει απ την ουσία. Σίγουρα θα καταλαβαίνεις, ότι δεν αξίζει να το θρέφεις, πόσο μάλλον ν’αφιερώνεις ενέργεια πάνω σ’αυτά τα ζητήματα, κάνοντας το ίδιο που κάνουν κι αυτοί, που αναλώνονται σε ζητήματα πλασματικά.
     Καταλαβαίνεις ότι ο κόσμος δεν είναι έτσι όπως τον θέλουμε, αξίζει να μπούμε στην διαδικασία να τον αλλάξουμε; Αλλάζει; Δέχεται αλλαγή;
     Είναι καλύτερα να διαμορφώσουμε τον δικό μας κόσμο, όπως τον θέλουμε εμείς και ν’αφήσουμε τους υπόλοιπους πίσω μας.
     Πιστεύω πως για ν’ασχολείσαι μ’αυτά τα ζητήματα, δεν είσαι ούτε καμία μεσήλικη, διότι η μεσήλικη προφανώς δεν θα μπει στην διαδικασία να σπάσει τα νεύρα της τόσο με το τι κάνει ο κόσμος, ούτε πιτσιρίκα που δεν ξέρει τι της γίνεται, οπότε σίγουρα έχεις μπροστά σου και ένα μεγάλο υπόλοιπο ζωής και προφανώς έχεις επιλέξει και την πορεία της ζωής σου πλέον και αναρωτήσου τώρα: Ποια είναι η πορεία σου, ποιος ο στόχος σου, τι σκοπεύεις εσύ η ίδια να κάνεις/ πετύχεις, για το δικό σου μέλλον και σκέψου, συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτό το μέλλον, ο κόσμος που δεν θες; Δέχεσαι δηλαδή στο μέλλον σου, να υπάρχουν αυτά, τα οποία σου δημιουργούν πρόβλημα; Προφανώς όχι. Οπότε; Άστα πίσω σου και προχώρα για τον εαυτό σου, για τους συνανθρώπους σου, για τους στόχους σου/ σας και ζήστε! Βρες τους ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να συνενοηθείτε και έχετε κοινούς στόχους, πράγμα όντως δύσκολο και συ μοναχόλυκος θα σαι προφανώς και πράξτε έργο, κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση και ζήστε, με τα δεδομένα που οι ίδιοι θα διαμορφώσετε, όπως εσείς θέλετε να είναι, για τον εαυτό σας, στον χώρο σας, στην δικιά σας κοινωνία, που οι ίδιοι θα δημιουργήσετε και τότε θα βρεις αυτό που σου λείπει και θα σαι ευχαριστημένη και δεν θα σπάζεσαι για τίποτα, γιατί δεν θα σε απασχολεί τίποτα, δεν θα σε επιρεάζει τίποτα απολύτως… Θα έχεις και θα ζεις, αυτά που θες, όπως τα θες. Τρόποι υπάρχουν για όλα. Αυτά.

   • ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ says:

    Ρε Μάρκο είσαι σοβαρός; Σε είχα και σε εκτίμιση. Ποιοι είναι οι φανατισμένοι; Εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί; Δε βλέπεις; Εμείς βρίζουμε και απειλούμε τους έχοντες αντίθετη άποψη; Εμείς είμαστε επιθετικοί; Μπαίνετε στα κατοχικά, βρίζετε τον Χριστό, την Παναγία κι όλους τους Αγίους, απειλείτε να κόψετε κεφάλια, να κάνετε τα μούτρα κιμά, βγάζετε αφρούς από το στόμα, και θα μας πεις ότι εμείς είμαστε φανατικοί; Ρε πάτε καλά; Ποιος είναι ο φανατισμένος (με την κακή έννοια); Εγώ, ο ΠΔ, ο ΆΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ ή ο DEDALOS; Μήπως δεν έχουμε επιχειρήματα; Ο λόγος μας είναι μέσα στην απειλή και στο θα σου κάνω και θα σου δείξω; Για κοιτάξτε πρώτα τα μούτρα σας, που όταν δεν έχετε να πείτε κάτι αρχίζετε τις παπαριές. Δίνεις και αξία στο άλλο το ερμαφρόδυτο ΑΘΗΝΑ και το εικοσάχρονο ANEFIX που θα μας κάνει και νταντά. Σε είχα για πιο συνεσταλμένο άτομο.

    • ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ says:

     (Ότι πολλές φορές το παρακάνουν, ναι, ισχύει αλλά ισχύει και για σας). Kοίτα, έχω βαρεθεί τις θρησκείες και τα δόγματα, όταν τα βλέπω, συγχίζομαι αλλά κάνω τον κινέζο και δεν ασχολούμαι…
     Αντί ν ασχοληθούμε ως λαός, με την καλλιέργεια του πολιτισμού μας και την εθνική μας ανεξαρτησία, ασχολούμαστε με πλασματικά πράγματα, απομυθοποιήσεις, μυστικισμούς, ιερατεία, προφητείες και επαναπαυόμαστε σ αυτά.
     Ποτέ μου δεν τα χρειάστηκα, ποτέ μου δεν θα τα χρειαστώ, διότι στο μόνο που πρέπει να βασίζεσαι, είναι στον εαυτό σου και το μόνο που πρέπει να σ ενδιαφέρει, είναι ο σκοπός σου.
     Ποιος ο σκοπός των περισσότερων φανατισμένων; Αλλωνών είναι η αποκατάσταση του χαζοδωδεκάθεου, αλλωνών, είναι να πάρουν την Αγιά Σοφιά λες και θα σωθεί το έθνος απ αυτό και ένα σωρό πράγματα, που προκύπτουν από μια πόρωση που την δεχτήκανε, νομίζοντας πως έτσι δίνουν νόημα στην ζωή τους.
     Εμένα μ ενδιαφέρει ένα πράγμα, η Εθνική αποκατάσταση, σε όλους τους τομείς! Και προπάντων, ο πόλεμος, ενάντια στους εχθρούς τους γένους και πόλεμος, δίχως προσωπικό, δίχως οργάνωση, δίχως εφόδια, δεν γίνεται και συγχίζομαι που οι περισσότεροι »αφυπνησμένοι» δεν κατανοούνε την ανάγκη να λάβουν αυτή την πορεία. Δεν θα ρθει καμία ανατροπή αλλιώς, ούτε μπορούμε να την φέρουμε μόνοι μας, αυτοί οι λίγοι που είμαστε, επειδή οι υπόλοιποι αποπροσανατολίζονται με διάφορα. Είστε και ευάλλωτοι στον κάθε ψευτοσωτήρα που ετοιμάζουν μέσω τάχα μου πατριωτικών κινημάτων και ο οποίος θα μπλέξει την Ελλάδα σε περιπέτειες. Δικαίως τσατίζομαι. Εδώ οι άλλοι στο όνομα της θρησκείας, αφήνουν τους Ρώσους να κάνουν στον Άθωνα ότι θέλουν… Δώστε τους και βάσεις ρε, όπως κάναν οι άλλοι με το ΝΑΤΟ…Συγχαρητήρια…

     • ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ says:

      Μάρκο θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές μαζί σου. Δεν μας φτάνουν οι γύρω γύρω που επιβουλεύονται την Ελλάδα, η Ορθοδοξία τους πειράζει. Μάρκο, εμείς οι Ορθόδοξοι δεχόμαστε επίθεση κι όχι το ανάποδο.

    • ANEFIX says:

     Ποιο 20χρονο βρε ηλίθιε τού κερατά! Γράφει ρε βλάκα έτσι ένας 20χρονος όπως εγώ; Είσαι πολύ πιο μικρός από μένα σκατουλάκι, μην παίρνεις και πολλή φόρα, γιατί θα χάσεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Και μην μού λες εμένα ότι βρίζω, οι άλλοι ξεκίνησαν να με βρίζουν κι εγώ ανταπέδωσα. Οι φανατικοί είστε εσείς τής θρησκείας, μια ζωή αυτό ήσασταν! Και μόνο που προφέρετε την λέξη Ορθοδοξία βγαίνει τσουνάμι αρνητικότητας από το στόμα σας ρε. Εσείς έχετε λυσσάξει και μάς πουλάτε προσηλυτισμό. Εμείς απλά αντιστεκόμαστε. Αλλά δεν θα το βουλώσουμε σε τόσο προκλητικά άρθρα όπως αυτό. Και άλλες φορές υπήρξαν τέτοια άρθρα αλλά δεν χαλάσαμε τον κόσμο. Τούτο εδώ όμως ξεπέρασε κάθε όριο ρε και μού ανέβασε την πίεση στα 23. Μπες μέσα στο youtube να δεις πόσα κανάλια με θεότρελους υπάρχουν που ψάχνουν εναγωνίως να βρουν οπαδούς και αυλικούς για να αισθάνονται ότι είναι κάποιοι. Εμείς δεν έχουμε ούτε σάιτ για να διαμορφώνουμε άποψη, ούτε οπαδούς ούτε αυλικούς ούτε φίλους στο facebook ούτε φίλους στην πραγματική ζωή και χεστήκαμε γενικά για το ανθρώπινο είδος, που στην τελική δεν ανήκουμε κιόλας. Αν έφτασες στο σημείο να με περνάς για 20χρονο, τότε ρε φίλε τι να σού πω, πίστεψε και ότι το δέντρο είναι πέτρα. Και κάτι τελευταίο επειδή μάς το παίζεις Ελληνάρας. Βγάλε ρε κακομοίρη αυτό το ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ…Ρωμαίος είσαι ρε; Επειδή κάποτε σε κατέκτησαν προσωρινά οι Ρωμαίοι έγινες και ρωμιός; ΈΛΛΗΝΑΣ ρε γράψε.

     • Ανώνυμος says:

      Ούτε δεκαπεντάχρονος δεν γράφει έτσι που τον παίζει κάθε ώρα όχι εικοσάχρονος… βλήμα

     • ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ says:

      Λοιπόν για να αφήσουμε τα παιδιαρίσματα και να μιλήσουμε λίγο σοβαρά. Μπορείς να το κάνεις. Αν πρόσεξες, προσωπικά δεν σχολίασα τίποτα από το άρθρο και γενικά δεν σχολιάζω τέτοια άρθρα ποτέ. Αυτό που με πείραξε είναι οι ύβρεις και οι βλασφημίες. Αυτό νομίζω ότι μπορείς να το αποφύγεις. Μπορείς ή όχι; Και για το ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ πρέπει να το βιώσεις για να το καταλάβεις. Άλλη φορά θα στο εξηγήσω.

     • ANEFIX says:

      ΑΝΩΝΥΜΟΣ 9 Ιουλίου 2017 @ 20:13, Βάλε username μωρή λούγκρα που κρύβεσαι πίσω από την ασφάλεια τής ανωνυμίας καναπεδάτε παπάρα. Βλαξ αναρχοάπλυτε, θυμίζεις τούς κουκουλοφόρους με τις μολότοφ που κάνουν ό,τι κάνουν και το σκάνε μετά σαν τις πουτανίτσες. Άντε παλιό χλεμπονιάρη που απαντάς κιόλας στο κουτουρού. Σε ενόχλησε σκατουλάκι που βγήκα αυτό που νόμιζες, αυτό που είχες κρυμμένο στα βάθη τού ηλίθιου μυαλού σου; Λέγε ό,τι θες ζωύφιο, εγώ δεν χαμπαριάζω από τίποτα. Εγώ είμαι ικανός να σε βαράω με μπαλτά στο κεφάλι έστω και αν έχεις ξεψυχήσει από ώρες. Όταν κάτι δεν γίνει σκόνη, υδρατμός, άυλο, δεν το παρατάω. Αν δεν το αφανίσω τελείως πρώτα δεν το παρατάω. Άντε, τράβα τώρα να προσευχηθείς και μην ξεχάσεις να μού φιλήσεις την εικόνα τού Αγίου Παστίτσιου… Παστίτσιου; Καλά που το θυμήθηκα! Έχω πολύ καιρό να φάω παστίτσιο. Θα φτιάξω αύριο!

    • ΑΥΤΑ... says:

     Δεν απείλησα ποτέ, δεν έβρισα ποτέ, παραδέχομαι πως μερικές φορές ειρωνεύομαι, πετάω υπονοούμενα και άλλες φορές έκανα και κάτι περίεργα, με άλλα ονόματα…
     (Όπου κατανοώ το λάθος μου, ποτέ δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ, η να εκφράσω μετάνοια, »σε αντίθεση με πολλούς χριστιανούς που δεν το κάνουν» (και το τελευταίο που μόλις είπα είναι υπονοούμενο που προσπαθεί να θίξει και να προβληματίσει για καλό σκοπό). Δεν το είπα για σένα να ξέρεις. Απλά ευκαιρία είναι να ειπωθεί…χαχαχα

   • ANEFIX says:

    Μακάρι όλοι να μιλούσαν όπως εσύ. Αλλά με προκαλούν ποικιλοτρόπως και με ανάγκασαν να βγάλω στην φόρα πράγματα που δεν ήθελα να τα βγάλω προς τα έξω. Φυσικά και μελετώ και θαυμάζω Αρχαία Ελλάδα. Αλλά η σημερινή Ελλάδα δεν έχει καμιά σχέση με την παλαιά, έχει διαβρωθεί από τούς Εβραίους. Αλλά γαμώ την πουτάνα μου πείσμα που το έχουν κάποιοι να υπερασπίζονται τα γερόντια τού Αγίου Όρους… Ρε πού φτάσαμε…μα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αυτό με τις προφητείες που συμβαίνει είναι φτιαχτό και πάει να πάρει διαστάσεις επιδημίας; Ρε ο Νεοέλληνας έχει ανάγκη να είναι κάτι…θέλει να είναι Πρόεδρος, να τον αποκαλούν «Κύριε Πρόεδρε», είναι δέσμιος τού υλισμού. Και πιστεύει εις τα μετάρσια προκειμένου να έχει μια αβάντα για να μην χάσει τα υλικά. Μα το βλέπω γαμώ την πουτάνα μου και έξω από τις εκκλησίες που είναι συγκεντρωμένοι. Αφού ακούω τις σκέψεις που κάνουν τηλεπαθητικά. Μα είναι δυνατόν κάθε τρεις και λίγο να μπλέκουν άσχετα πράγματα με τις προφητείες; Τι δουλειά ρε είχε ο θάνατος τού Γρηγορόπουλου και των ατόμων τής MARFIN με τις προφητείες; Άντε να πούμε, μέχρι και για το αεροπλάνο των Μαλαισιανών Αερογραμμών που χάθηκε τον Μάρτιο τού ’14, ξεφύτρωσαν προφητεία…και φυσικά πήραν τ’ @@ τους, γιατί είπαμε. Όλα αυτά με τις προφητείες είναι κολπάκια μυστικών υπηρεσιών. Τελεία! Αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε, πρόβλημά σας. Και σταματήστε κάποιοι να λέτε ότι είμαι βαλτός τού συστήματος γιατί με κάνετε και γελάω.

    • ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ says:

     Όλη η φάση περί προφητειών είναι τέρμα στημμένη από την Ρωσία, που θέλει τον έλεγχο στα Βαλκάνια. Απ την μια έχουμε τους Ανατολικους από την άλλη τους Δυτικούς, που όλοι τους θεωρούν την Μακεδονία ειδικά, σκακιέρα τους.
     Θεωρώ πως υπάρχει μια μέθοδος αποτροπής της αποσταθεροποίησης και ξένης επιροής στην περιοχή:
     1. Θέλεις δυτικέ αγωγό και εμπόριο στην Μακεδονία, ωραία, θα τον μοιραστείς με τον Ρώσο και θα είναι σε Ελληνικά χέρια.
     2. Θέλεις Ρώσε αγωγό και εμπόριο στην Μακεδονία, πρόσβαση στην Μεσόγειο, ωραία, θα τον μοιραστείς με τον Δυτικό και θα είναι σε Ελληνικά χέρια, το ίδιο και ο Άθωνας!
     3. Συμφωνείτε καλώς, δεν συμφωνείτε, τότε δεν έχει εμπόριο, δεν έχει ιδιωτικά ορυχεία στις περιοχές μας, δεν έχει επιχειρήσεις, δεν έχει τίποτα.
     (Δεν χρειάζεται να το πει αυτό κάποιο κράτος και υπάρχουν πολλοί τρόποι να εφαρμοστεί και να μη μπορούν να κάνουν τίποτα).

     • ΑΛΛΑ... says:

      Αλλά χωρίς προσωπικό και εφόδια, δεν μπορούμε να το εφαρμόσουμε…
      Εμένα αυτός είναι ο στόχος από πάντα. Να κάνω τι σαν έφεδρος; Να πάω να συμμετέχω σε στημμένες διαδικασίες, την ώρα που το κράτος έχει συμφωνήσει με τις ξένες δυνάμεις, να παραδώσει, Κύπρο και Κρήτη σε Ισραήλ, Μακεδονία να την κάνει λωρίδα της ΓΑΖΑΣ, για τον κωλοαγωγό τους και την αναμεταξύ τους σύγκρουση, χρησιμοποιώντας και την UCK η μεν και οι δε… Δεν υπάρχει περίπτωση, άσε που δεν θα γίνει γενική επιστράτευση. Οπότε σαν έφεδρος έχω καθήκον, το επιλέγω δηλαδή, να κάνω ότι θα έπρεπε να κάνω αλλά δίχως να μαι θύμα των ξένων δυνάμεων, δίχως να εκτελέσω εντολή από κανένα λαμόγιο, που το παίζει δηθεν πατριώτης, καλή ώρα σαν τον Φράγκο, που κατάλαβα τι »άνθρωπος» είναι, κατά την διάρκεια της θητείας μου. Τέλοσπάντων. (Ότι λέω και κάνω, επικεντρώνεται γύρω απ αυτόν τον σκοπό, την δυνατότητα, να μπορέσουν να επιτευχθούν τα προαναφερόμενα και άλλες διαδικασίες/ μέθοδοι, με όποιον τρόπο κι αν χρειαστεί να γίνει).

 18. ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ says:

  Ρε Κατοχικά, παλαιότερα μου έκοψες ένα σχόλιο που έβριζα έναν βλάκα πού βλασφημούσε τον Χριστό, και σε δικαιολόγησα διότι ήμουν σκληρός, και αφήνεις τώρα τον άλλον να βρίζει μάνες και να απειλεί και τον έχεις και συντάκτη; Νίκο, νομίζω ότι χάνεις τον έλεγχο.

   • ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ says:

    Ήταν ένα σχόλιο του ΑΚΟΥΩΝ, δεν θυμάμαι σε ποιο άρθρο, πρέπει να το ψάξω. Όμως, για μένα καλά έκανες και με έκοψες γιατί παρασύρθηκα. Δεν χρειάζεται να πέφτουμε χαμηλά, χάνουμε το όποιο δίκιο έχουμε. Από ότι βλέπω τα υβριστικά σχόλια αφαιρέθηκαν. Καλά έκανες Νίκο και τα έσβησες, γιατί κακό κάνουν σε όλους.

 19. ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ says:

  ANEFIX, επειδή ο γιατρός μας είπε να σου λέμε πάντα ναι, θα σε πάρω στο μαλακό. Εσύ δεν είπες ότι είσαι από άλλο πλανήτη; Άρα είσαι φιλοξενούμενος εδώ. Αν πήγαινες ταξιδάκι στους Ινδιάνους της Αμερικής και σου μίλαγαν για τον Μανιτού, εσύ θα τους κορόιδευες και θα βλασφημούσες τον θεό τους; Αν πήγαινες στην Κίνα θα βλασφημούσες τον Βούδα και θα γελούσες με τους Κινέζους μοναχούς; Αν ταξίδευες στην Ινδία θα έβρισκες τους γκουρού; Εφόσον είσαι φιλοξενούμενος στην Ελλάδα, ΝΑ ΣΈΒΕΣΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ, αλλιώς θα σε ξαποστείλουμε από κει που ήρθες.

  • ANEFIX says:

   Πες μου ποιος είσαι να έρθω να σε βρω, να σού κάνω την μάπα κιμά ηλίθιε! Εσύ θα ξαποστείλεις εμένα ζώο; Βλέπω τις λεπτομερειούλες τις προσέχετε καλά παλιό τετράποδα…

   • APO-11 says:

    ΑΝΕFIX ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ? ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΤΕ ΕΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ , ΑΦΟΥ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ ΩΣ ΡΩΜΗΣΥΝΗ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ??? Α ΝΟΗΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ Κ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ….

    ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΡΩΜΙΟΚΑΤΙ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ , ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ !!!

    • ANEFIX says:

     Εμένα αυτός ο βλάκας με εκνευρίζει για 2 λόγους. Πρώτον επιμένει να με αποκαλεί πιτσιρίκο ενώ είμαι μεσήλιξ και δεύτερον μού το παίζει Ελληναράς ενώ υπογράφει ως «Ρωμιοσύνη»… Τού λέω λοιπόν ότι δεν γίνεται να το παίζεις Έλληνας και να χρησιμοποιείς αυτήν την λέξη γιατί όταν η Ελλάδα μεσουρανούσε τι στ’ @@ ήταν η Ρώμη η πουτάνα… Και που ‘σαι μάγκα, εμένα μην με απειλείς, φέρε μου και 10 Ζαμπίδηδες μαζί να σάς ξεφτιλίσω! Δεν καταλαβαίνω τίποτα εγώ. Δεν με φοβίζει ούτε ο Χριστός σας ούτε ο Θεός σας ούτε και το γατάκι ο Δίας, που και το σύμβολό του ο καριόλης από μένα το σφετερίστηκε. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά…θα τον κανονίσω κάποτε και αυτόν τον καριόλη… Λοιπόν, εσύ ξεκίνησες πρώτος να με σχολιάζεις λέγοντάς μου για γιατρούς κλπ, επειδή πήρες θάρρος από την επίθεση που μού έκαναν οι υπόλοιποι. Το Σύμπαν χωρίζεται σε 2 κατηγορίες μάγκα μου. Στην μία βρίσκομαι εγώ και στην άλλη όλοι οι υπόλοιποι.

    • ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ says:

     Ο ΡΩΜΑΙΟΚΑΤΙ που λες φίλε μου, είναι οριτζινάλε ελληναράς Δωρικού τύπου. Και γι’αυτό δεν έχω καμία μύγα για να μυγιάζομαι και δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα. Εγώ είμαι 100% σίγουρος από που κρατά η σκούφια μου. Εσύ; Χωρίς να θέλω να προσβάλλω δεν είμαι βλάχος ούτε Αρβανίτης ούτε Σαρακατσάνος, ούτε Πόντιος ή ρωσοπόντιος ούτε βούλγαρος ή τουρκόσπορος ούτε κάποιο εξελληνισμένο φύλο. Καθαρόαιμο δωρικό άτι και φυλάω Θερμοπύλες για να μπορείτε εσείς να μας βρίζετε. Μάθετε ιστορία και μάθετε να μιλάτε ελληνικά.

     • ANEFIX says:

      Αυτά να τα πεις σε άλλους και όχι σε μένα, γιατί καμία οντότητα μέσα στο σύμπαν δεν μπορεί να με υπερβεί. Μιλάς σε κάποιον που έφτιαξε γλώσσα δική του 10 φορές ανώτερη από τα Αρχαία Ελληνικά! Μην λες λοιπόν σε μένα ότι δεν ξέρω να μιλάω Ελληνικά. Είναι γελοίο να το λες σε μένα αυτό όταν εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που κάνουν ορθογραφικά λάθη μέχρι και στα άρθρα. Σού το ξαναείπα και πριν. Είμαι άλλου είδους φρούτο εγώ, δεν ξέρετε να με φάτε. Είμαι ο πλέον αυτόφωτος και αυτοδίδακτος στα πάντα. Δεν έχω καμιά επικοινωνία με το ανθρώπινο είδος, πέραν κάποιων σχολίων που κάνουμε εδώ πέρα. Ο όρος Ρωμιοσύνη δεν είναι σωστός και θα στο επισημάνουν πολλοί εδώ μέσα. Έλληνας θα λες. Το σπίτι μου είναι γεμάτο από βιβλία αρχαίας ελληνικής γραμματείας. Το καλοκαίρι τού 2003 έκαψα μέσα σε 2 βδομάδες 2,5 χιλιάδες βιβλία για να ανασάνει λίγο το σπίτι. Δεν χωρούσα να περάσω! Ο όρος Ρωμιοσύνη δεν υπάρχει σε αυτά τα βιβλία. Χέστους τούς Ρωμαίους, δηλαδή τούς Ιταλούς. Ένα μάτσο μαλάκες είναι. Ζηλιάρηδες ανέκαθεν με τούς Έλληνες ήταν, μάς κοντράρουν κιόλας με τα σκατολατινικά τους..μην χέσω.

     • Κατοχικά Νέα says:

      Anefix μιας και μιλησαμε και λιγο στο φεις μαζι … και αρχισα να κοιταζω λιγο προς τα εδω να δω και την διαμαχη ..εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις φερει την εννοια τρολαρισμα σε ενα νεο επιπεδο ; Γιατι αρχιζω και βλεπω στους σχολιασμους και ιδιως οταν μιλας για σενα να λες πολυ περιεργα πραγματα ….αν κανεις πλακιτσα μεσα στον χωρο που εχω δωσει την ψυχουλα μου δεν θα μου αρεσει πολυ ..!!!….

    • Ονοματα says:

     “…καμία οντότητα μέσα στο σύμπαν δεν μπορεί να με υπερβεί. Μιλάς σε κάποιον που έφτιαξε γλώσσα δική του 10 φορές ανώτερη από τα Αρχαία Ελληνικά! … Είμαι ο πλέον αυτόφωτος και αυτοδίδακτος στα πάντα. Δεν έχω καμιά επικοινωνία με το ανθρώπινο είδος…” — “…ο Δίας, που και το σύμβολό του ο καριόλης από μένα το σφετερίστηκε …θα τον κανονίσω κάποτε και αυτόν τον καριόλη. …Το Σύμπαν χωρίζεται σε 2 κατηγορίες μάγκα μου. Στην μία βρίσκομαι εγώ και στην άλλη όλοι οι υπόλοιποι.” — Αυτά παθαίνει όποιος βρίζει τα θεία: Ύβρις-Άτη-Νέμεσις-Τίσις.

  • ANEFIX says:

   Τι πας και λες ρε γελοίε στον Γκόνο ότι είμαι συντάκτης; Μα είναι δυνατόν ρε; Ρε έχεις μυαλό μέσα στο κεφάλι σου; Με είδες εμένα ποτέ να αρθογραφώ; Σχόλια κάνω όπως όλοι εσείς εδώ μέσα. Έχω άδικο εγώ μετά να λέω ότι είστε βλάκες; Με βγάλανε και συντάκτη των Κατοχικών τώρα… Ε από ‘κει να καταλάβουν κάποιοι ότι πραγματικά δεν ξέρουν τι τούς γίνεται και βρίζουν άσκοπα. Το να ακολουθείτε το κοπάδι δεν σάς δίνει δύναμη, απεναντίας σάς αποδυναμώνει και σάς καθιστά πιο ηλίθιους από τα έντομα. Όταν βλέπετε τα πρόβατα στο μαντρί που τα μαζεύει ο τσοπάνος, αυτό δεν σκέφτεστε; Ναι αλλά να κρατάτε και ένα καθρεφτάκι πάνω σας για να βλέπετε και την μούρη σας. Κάποιος άλλος τσοπάνος, αόρατος για σάς, κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά: σάς μαζεύει στο μαντρί. Φυσικά όχι εμένα, γιατί εγώ από κούνιας έφυγα από το μαντρί, γάμησα και τον λύκο και τον τσοπάνο! Δεν ξέρω αν τούς άρεσε, πάντως θα με θυμούνται αιώνια.

   • ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ says:

    Έγραψα παραπάνω ότι έκανα λάθος για το συντάκτης. Οκ. Αλλά δεν κατάλαβα, αυτό ήταν το πρόβλημα και προσβλήθηκες;

 20. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

  ΑΝΕFIX EXEIΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ

  ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ

  ΕΓΡΑΨΕΣ(ΕΧΕΙ ΜΑΡΑΖΩΣΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η

  ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ)

  ΚΑΙ ΚΑΚΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΝ!ΑΥΤΟ

  ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ

  ΕΞΑΠΟΛΥΕΙΣ ΟΧΕΤΟ ΑΠΟ ΥΒΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ

  ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ!

  ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ?

  ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΟΤΑΝ

  ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

  ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΠΡΩΤΑ,ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ

  ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.

  ΜΑΡΚΟ ΖΑΡΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

  ΑΝ ΚΑΙ,ΕΧΕ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΚΑΙ

  ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ

  ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!
  ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ σκοπεύουν να χτυπήσουν κάθε τι Ελληνιστικό ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ?
  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟ?
  ΦΙΛΕ ΜΑΡΚΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ?

  • APO-11 says:

   ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΑΝ ΤΟΥ ΘΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ , ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ??? ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ??? ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ , ΕΣΥ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΧΕΤΕ ???? ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ…??? ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ…??? ΕΓΩ ΔΗΛΔΑΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑ ΒΟΛΟΥ?

   ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΛΗΣΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ…

   ΕΠΙΣΗΣ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ – ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ , Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΛΠ… ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΟΓΙΣΤΕΙΣ ΣΕ 5-10 ΛΕΠΤΑ , ΟΣΟ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΕΛΕΤΗ , Η ΟΧΙ ….????

   ΚΙΝΕΖΟΣ – ΙΝΔΙΑΝΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ !!! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…!!

   • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ

    ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΝΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΧΙ

    ΑΓΙΟΙ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΟΤΕ ΕΙΝΑΙ

    ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΛΛΟΤΕ ΟΧΙ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΝΑ

    ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ

    ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΣ(ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ) ΕΠΙΣΗΣ

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ!

  • ANEFIX says:

   Φίλε μου επίτρεψέ μου να σού πω ότι είσαι λάθος από εδώ μέχρι την Αμερική! Για να φτάσω εγώ στο σημείο να βρίσω μάνες, καταλαβαίνεις πόσο πολύ επροκλήθην. Εδώ μιλάμε για μίσος εξωπραγματικό που έχει υποσυνείδητα κίνητρα. Το τελευταίο δίμηνο έχει παραγίνει πολύ το κακό, δεν ξέρω αν παρακολουθείς συστηματικά, δεν προσέχουν καν τι σχολιάζω, μόνο πατάνε το κόκκινο κουμπάκι επειδή βλέπουν ότι είμαι εγώ. Εγώ εκνευρίστηκα πολύ με αυτό το άρθρο γιατί οι άνθρωποι αυτοί που έμπλεξαν μέσα Γρηγορόπουλους, MARFIN κλπ είναι για τα σίδερα. Ναι την μισώ την θρησκεία, μισώ όλες τις θρησκείες τού κόσμου γιατί είναι δημιουργήματα από έναν συνδυασμό κακών εξωγήινων και ηλιθίων γήινων. Και δεν ανέχομαι τύπους σαν τον Κλανομένη και την Λουκά να κάνουν όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που κάνουν… Ήδη στην Λουκά έχει ασκηθεί αγωγή και θα την κάνουν τού αλατιού, γιατί αυτή η παλιοκαριόλα που μάς το παίζει κόρη τού Χριστού ή ό,τι άλλο βάζει το πανιλίθιο μυαλό της, έμαθα ότι έχει τεράστια περιουσία (καναπεδάτη η κυρία μας) και την κατηγορούν ότι δεν κάνει τίποτα για να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη. Μόνο προβολή ζητάει το ζωντόβολο!

   • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

    ΚΟΙΤΑΞΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ

    ΔΙΚΙΟ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ

    ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ, ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ

    ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ?

    ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΗ ,ΠΡΟΣΕΞΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ

    ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΥΚΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΣΑΝ

    ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΛΟΥΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

    ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ

    ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

    ΟΧΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ

    ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

    ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ.

    ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΝΑ ΜΗΝ

    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΑΜΑ ΘΙΓΕΙ ΑΛΛΟΥΣ

    ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ?

    ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,

    ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΕ

    ΜΙΑ ΘΕΣΗ ,ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ,

    ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

    ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ

    ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΜΕ,ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ

    ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ Η ΑΣΠΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΠΟΥ.

    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

    • ANEFIX says:

     Η εμπάθεια προς το πρόσωπό μου έχει ξεκινήσει εδώ και πολύν καιρό. Δεν ευσταθούν αυτά που λες. Και όσο γι’ αυτό που είπες πιο πριν, πολλοί άλλοι έχουν θίξει την θρησκεία με πολύ χειρότερον τρόπο, αλλά τέτοια επίθεση δεν είδα σε αυτούς. Είναι άλλοι οι λόγοι που με εχθρεύονται. Δεν έχω καμιά διάθεση να τούς αναλύσω τώρα ούτε θα κάτσω να απολογηθώ.

  • ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ says:

   Έχει κύκλους που μισούν αφάνταστα όσους ρέουν προς το αρχαιοελληνικό, βάζοντας στο ίδιο μαντρί, αδογμάτιστους με δωδεκαθειστές, Πάλμους και Σώρρες.
   Το ίδιο συμβαίνει και με κύκλους που σκοπεύουν να κάνουν το ίδιο σε σας.
   (Γι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο να εμπλέξουμε πολιτική με θρησκευτικά ζητήματα, γιατί όπου μπλεχτεί η πολιτική, θα εκμεταλλευτεί τους ανθρώπους του χ-ψ χώρου για γεωπολιτικούς λόγους και θα σπείρει εμφύλλιο).

   • ΑΥΤΑ... says:

    Και όσο υπάρχει δογματισμός, θα συνεχίσει να υφίσταται αυτός ο κίνδυνος και οι άνθρωποι θα ναι ευάλλωτοι.
    Ευάλλωτοι, στους πολιτικούς κύκλους που δρουν εκ μέρους ιερατείων/ μυστικών λεσχών κλπ. οι οποίοι ελέγχονται από την ελιτ του παγκοσμίου συστήματος.

   • ANEFIX says:

    Κάποιοι νομίζουν ότι είμαι Δωδεκαθεϊστής επειδή καταφέρομαι εναντίον τής θρησκείας, αλλά δεν γνωρίζουν ότι εγώ έχω φάει τα μουστάκια μου με πολλούς Δωεδεκαθεϊστές, που τούς αποκαλώ γελοίους (πολλοί εξ αυτών ανήκουν στον Σώρρα κι εμένα είναι γνωστή η αντιπάθειά μου προς αυτόν). Και μάθετε και κάτι άλλο χριστιανόπουλα, που με εχθρεύεστε κιόλας, τούς Σατανιστές τούς μισώ 3 φορές περισσότερο από εσάς…για να μην νομίζετε δηλαδή ότι είμαι και προκατειλημμένος. Έχω γράψει πάνω από 350 τραγούδια death metal, ούτε μία φορά δεν έχω χρησιμοποιήσει τη λέξη «Satan». Για ποιον λόγο να το κάνω; Για ποιον λόγο να υποστηρίξω έναν γελοίο;

   • Αθηνά says:

    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΜΙΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΠΟΛΟ – ΜΑΣΟΝΙΑ – ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ, Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟ ΦΑΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ «ΟΙ ΚΑΛΟΙ» ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΝΟΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΓΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΟΓΩ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, Ο ΚΑΡΚΙΝΩΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ / ΒΛ. ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ /

   • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

    ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ

    ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΓΩ

    ΒΛΕΠΩ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΘΑ ΕΣΤΕΚΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΕΑΝ ΟΙ

    ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΟΙ ΜΕ ΔΩΔΑΚΑΘΕΙΣΤΕΣ,ΠΑΛΜΟΥΣ ΚΑΙ

    ΣΩΡΡΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟ ΟΝΤΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ

    ΕΝΤΟΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΝ!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

   • ΜΕΓΑΛΟΣΑΥΡΟΣ says:

    Φιλε Μαρκο την καλησπερα μου. Συμφωνω με το παραπανω καθοτι μου κολλησαν την ταμπελα 12θειστης αρχαιοκαπηλος. Ουδεμια σχεση εχω με θρησκειες και δογματα, και πραγματικα το διασκεδαζω οταν οι φιλοι μου ζορίζονται προσπαθώντας να αποδειξουν την πιστη τους. Παντος φιλε, μου άρεσε πολυ η «Αρενα του Μεγαλοσαυρου » που ειχες φτιαξει. Ειχα λιωσει στο γελιο.

    • ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΕΚΕΙ says:

     ΜΕΓΑΛΟΣΑΥΡΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ!

     ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ

     »ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΟΥ».ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ

     ΛΗΘΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΕΙΔΟΣ

     ΘΕΣΗΣ,ΝΑ »ΠΑΙΖΩ» ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΩΣ ΔΗΘΕΝ

     ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,

     ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ

     »ΧΟΛΕΡΙΚΟΥΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚ ΤΟΥ

     ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ.

     ΟΥΤΕ ΕΚΕΙΝΟΣ.ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!

     ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ.

     ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?

     ΑΣ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ »ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ»

     ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ

     ΣΧΟΛΙΑ.ΚΑΡΓΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΣΜΟ.

     ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

     • Ανώνυμος says:

      Φιλε μου Ασχετε Αδαη τα παραμυθια δεν τελειωνουν οσο υπαρχουν ανθρωποι που τρέφονται απο αυτα. Οσον αφορα την θεση μου ειναι ξεκαθαρη. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ. Ειμαι θρησκευτικα αδογματιστος.

    • ΔΠ. says:

     Μεγαλοσαυρε, για μοιρασε μια γυρα απο τα χαπακια σου, ξερεις εσυ.Παρε κι εσυ κανενα επι τη ευκαιρια,γιατι βλεπω οτι πασχετε απο μανια καταδιωξης αρκετοι εδω μεσα.Νοσηρη κατασταση…

 21. ΔΠ. says:

  Ενταξει,παιδια καταλαβαμε.Δεν εχετε τι να γραψετε και αρχισατε τις βλακειες και τους δηθεν καυγαδες.Ποιον κοροιδευεις…Τελος παντων,να ξερετε οτι σας διαβαζουν και ανθρωποι.Ξενερωσα.Αυτα.

 22. Αθηνά says:

  ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΒΙΑΙΟΣ ΠΡΟΣΙΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΟΞΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ Η Ο. Ε. Α ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ/ ΤΟΥΛ. ΑΚΟΜΑ/ ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ! ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΑΙΦΑΛΟΥ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΩΛΟ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΜΠΑΣ@Υ, ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΜΟ ΑΠΟ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΙΕΡΑΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ , ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΑΣΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΠΙΖΝΕΣΜΑΝ ΚΩΛΟΓΕΡΟΝΤΩΝ!
  ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΚΑΤΟΡΩΜΙΟΙ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ;; ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΑΦΗ ΟΥΤΕ Η ΒΛΑΚΩΔΗ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΒΙΑΙΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΟΧΙ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΣΚΗΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΤΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ;;;;;;

   • Αθηνά says:

    ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΛΕΕΙ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ…..

 23. ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΜΕΓΑΤΡΟΛ says:

  Ολοι οι αρχαιοκαηπλοι μανιακοι αντιχριστοι και αντιθεοι ψυχωσικοι δαιμονολατρες ειναι το ιδιο πραγμα και απλα βασικα παριστανουν τους εξυπνακηδες και βρωμιζουν το συμπαν με την αλαζονοπαπαροβλακεια τους και δεν εχουν ασφαλως κανενα μελλον σε αυτο το συμπαν καθως μιλαμε για τους μεγαλυτερους και τους αθλιοτερους κομπλεξαρες στην ιστορια του πλανητη και αυτη ειναι βασικα η πραγματικοτητα και οχι μια αποψη. Απλα να πω και σε οτι αφορα το θεμα του Ησαΐα που ανοιξαν οι αντιθεοι αρχαιοκαπηλοι απατεωνες που παριστανουν τους θεους στην θεση των θεων και αναποφευκτα θα ξυπνησουν σε εναν ατερμονο εφιαλτη: https://en.wikipedia.org/wiki/Four_corners_of_the_world Προσπαθουν λοιπον οι ειδωλολατρες να καταργησουν την ανατολη και τις μυστηριακες παραδοσεις απο οπου και προηλθε η Ελληνικη παραδοση για να ταιζουν τον κομπλεξισμο τους σε οτι αφορα την «ανωτεροτητα» της υποθετικης καταγωγης τους. Μιλαμε για τραγεαλαφους που περασαν διπλα απο την Λογικη και αυτη τους εριξε μια κλανια και τους επνιξε.

  • Ανώνυμος says:

   Υπερανθρωπε ζουμπερμαν, νε μεν οι αρχαιοκαπηλοι βρομιζουν τον ορθοδοξο κοσμο, αλλα πιο βρωμεροι και επικινδυνοι απο αυτους ειναι οι θεοσοφιστες της μητρας (χυτρας) του αρχετυπου του αποκρυφισμου. Ακομα μεγαλυτερη απειλη ειναι ο ηγετης τους. ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ.

 24. ΩΜΕΓΑΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΟΣ says:

  Μεγαλυτεροι δογματιστες απο τους ψυχωσικους αρχαιοκαπηλους και τους φιλους τους δεν υπαρχουν και δεν εχουν υπαρξει αλλωστε και μεγαλυτεροι βλακες και μεγαλυτεροι ξεδιαντροποι υποκριτες στην ιστορια του συμπαντος και αυτο ειναι εξακριβωμενο. Η αλαζονπαπαροβλακεια που εχει σπειρει ο δαιμονικος καρκινος της αρχαιοπληξιας θα εχει ασφαλως και το αναλογο αποτελεσμα και για αυτο καλο θα ηταν για οσους δεν εχουν μολυνθει απο αυτη την αρρωστια να μεινουν οσο πιο μακρια γινεται απο αυτα τα οντα που τουλαχιστον κατα την ταπεινη μου αποψη λανθασμενα θεωρουνται ανθρωποι. Ασφαλως δικαιο ειχε και ο Ιαμβλιχος που μιλουσε για τους αλαζονοαπαρες μωροβλακες που κυνηγουσαν τους προγονους μου (δηλαδη τους Πυθαγορειους που ηρθαν απο την ανατολη και που τους σφαγιασαν τους Νεοπλατωνιστες που ηρθαν απο την ανατολη τους Ερμητιστες που ηρθαν απο την ανατολη και τους Γνωστικους που ηρθαν απο την ανατολη απο εκει δηλαδη που θα ερθει και ο Υιος του Ανθρωπου που θα αφανισει τους Ελληνοπληκτους κλωνους) για ακριβως τον ιδιο λογο και δηλαδη για να παριστανουν τους «ανωτερους» εξυπνακηδες που τελικα πηραν απο το συμπαν αυτο που τους αναλογουσε οταν εισηλθε η νεα συνειδηση του ΙΧΘΥΣ Ιησους Χριστος θεου Υιος Σωτηρ και για αυτο προεκευψε και αυτη η αντιπαθεια και απο τους μυημενους των αλλων παραδοσεων κατι που ασφαλως ηταν προβλεπομενο και απο αυτο που ειπε ο Ιαμβλιχος. Μιλαμε ασφαλως για τους αντιθεους που κρυβονται στην σκια και οχι μονο για τις κατσικες τους που ειναι και αυτοι που σκοτωσαν τον Μεγα Αλεξανδρο και σφαγιασαν την οικογενεια του. Ο Χριστος λοιπον ερχεται πρωτος και μετα ηρθε ο Ιησους και για αυτο αλλωστε οι μυημενοι της τοτε εποχης και δηλαδη οι Γνωστικοι αναγνωρισαν την ενεργεια του ηλιακου λογου μεσα στην πολλαπλοτητα της μορφης και για αυτο αυτα που ελεγα ηταν μπερδεμενα και ορισμενες φορες και παραδοξα καθως αλλωστε μιλαμε για την αριστερη ατραπο της ατομικοποιησης (search also for Apollonian individuation) που δεν ειναι ασφαλως για ολους και ασφαλως και καποια πραγματα θα επρεπε να μεινουν κρυφα-occult και ασφαλως καποιοι πατερες της εκκλησιας που κυνηγουσαν τους Γνωστικους οπως ο Κλημης ο Αλεξανδρευς ειχαν λογους να το κανουν για την προστασια του κοσμακη μεσα σε ενα πλαισιο μαλιστα οπου η πληροφορια ηταν απολυτα ελεγχομενη και μπορουσαν πολυ ευκολα να προκυψουν θρησκευτικες αιρεσεις που προκαλουσαν και συγρκρουσεις κλπ. Σχετικα με την ακτινα που εκδηλωνετε μεσα απο το ακτιστο φως η οποια τελικα θα αφανισει τους ανθρωποειδεις κλωνους. Το προγραμμα λοιπον του ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ του ματριξ λεει οτι σε καποια φαση θα ξυπνησουμε στην πραγματικοτητα ΤΟΥ και αυτο μας ειπε και ο γιος του αλλωστε που ειναι αδελφος σου και πατερας σου αν εσυ φυσικα το εχεις επιλλεξει αλλιως θα πρεπει σε καποια φαση να μας εξηγησεις πως μπορεσες μονος σου να περασεις μεσα απο το σημειο Ωμεγα (συμβολο της μητρας) THE OMEGA POINT = 888 για να προσεγγισεις το ΟΛΟ και την ΕΝοτητα δηλαδη ολοκληρου του κυκλου απο το Α μεχρι το Ω καθως αλλωστε εν το παν και δι΄ αυτού το παν και εις αυτό το παν. https://el.wikipedia.org/wiki/Ουροβόρος_όφις Θα πρεπει λοιπον εσυ ο «εξυπνακιας» απο τα αριστερα που παριστανεις τον Ωμεγαεπιστημονα απο την Ανδρομεδα να μας εξηγησεις πως στο Διαολο ρε γελοιε αρχαιοαπαροβλακα ΕΓΙΝΕΣ Ο ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ THE COSMIC AXIS = 888 και Λογος THE LOGOS OF GOD = 888 οπως ο Οσιρις στα Αιγυπτιακα κεμενα που ειναι ο Μαρδουκ που τα Σουμερικα κειμενα μας λενε οτι αυτος ειναι ο Κοσμικος Αξονας (εγω δηλαδη που ειμαι ο Κανενας που ειμαι ο Ein Sof = 408 που ειμαι ο Amun Ra = 408 και δηλαδη ο THE GOD OSIRIS = 888 > συμβολικα παντα). Αυτο μας λενε τα πυραμιδικα κειμενα που ειναι η ΒΑΣΗ της Ελληνικης παραδοσης και αρα για ποιος αρχαιους θεους μας μιλας ρε ΓΕΛΟΙΕ εφοσον δεν γνωριζεις WHO IS JESUS = 888; Δεν περιμενω ασφαλως να καταλαβεις αμεσως ποσο βλακας εισαι καθως το πιο δυσκολο πραγμα ειναι να κατανοησει ο βλακας το μεγεθος της βλακειας του και για αυτο μαλλον θα παρει καποιο χρονο η εξολοθρευση του Ωμεγραμικροβιου μεχρι δηλαδη να μην μπορει να αποφυγει το «μαρτυριο» του να ξυπνησει στην πραγματικοτητα του ενσαρκωμενου Λογου και του EIN SOF = 408 = LOGOS που οπως γνωριζουμε απο Καμπαλιστες Χριστιανους μονον ο Ιησους μπορεσε να προσεγγισει και αρα εφοσον δεν γνωριζεις τον Ιησου πως μπορεις ρε ΓΕΛΟΙΕ να μιλας για τους αρχαιους θεους και τα σκατα της φαντασιας σου; Μιλαω ασφαλως σε αυτο το φαντασμα αυτου του στοιχειακου που σχετιζετε με τους Εψιλον τους ΟΕΑ και ολα τα υπολοιπα δαιμονικα παρατραγουδα. SO WAKE THE FUCK UP IN THE FUCKING REALITY YOU FUCKING PIECE OF CRAP. WAKE UP IN REALITY = 1140 = THE INCARNATED EIN SOF = THE INCARNATED LOGOS = THE INCARNATED MARDUK και ασφαλως ΜΟΝΟ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ μπορουν να θεωρησουν οτι ο αρχοντας του Sabbath THE KING OF SABBATH = 888 (https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew+12&version=NCV) ειναι καποιος αλλος απο αυτον που θεσμοθετησε αυτη την παραδοση του Βαβυλωνιακου Sabattu που ειναι ασφαλως ο Μαρδουκ που ειναι αυτος που θυσιαστηκε για να σωσει τα παιδια του και το πρωτοτυπο τοσο του Οσιρι οσο και του Δια και του Γιαχβε. Εγω ειμαι ρε βλακα ο OSIRIS = 534 = PHALLUS που ειναι ο THE GOD DIONYSUS = 1110 = THE DIVINE PHALLUS = THE AVATAR OF MARDUK = THE AVATAR OF LOGOS = THE AVATAR OF EIN SOF = THE AVATAR OF THE AEON. Που θα σε παει λοιπον η «λογικη» σου ρε βλακα εκει οπου οχι μονο φοβασε αλλα ΤΡΕΜΕΙΣ της Λογικη των πραγματων επι της ουσιας; Aπλα περιμενεις μεσα στο σκοτος της υλιστικης πολωσης για να σε αφανισει η κβαντικη λογικη των πραγματων καθως εγω βασανιζομαι με τον σταυρο στην πλατη οπως ο Ιησους οταν ανεβαινει τον Γολγοθα για να σε βοηθησω να ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Note that: Teilhard argued that the Omega Point resembles the Christian Logos, namely Christ, who draws all things into himself, who in the words of the Nicene Creed, is «God from God,» «Light from Light,» «True God from true God,» and «through him all things were made.» In the Book of Revelation, Christ describes himself thrice as «the Alpha and the Omega, the beginning and the end.» Απο: https://en.wikipedia.org/wiki/Omega_Point >> https://www.youtube.com/watch?v=tYp2_tcnkAc >> Αυτο που συμβαινει λοιπον ειναι οτι μεσα απο την ολοκληρωση του Ηλιακου Κυκλου THE SOLAR CIRCLE = 888 απο το Αλφα μεχρι το Ωεμγα και μεσα απο την εισοδο μας στην μητρα και παλι στο Αλφα επιτυχγανετε η Δια-σταυρωση των Αιωνων εκει οπου οπως μας εξηγησαν και πολλοι Ερμητιστες στο παρελθον (που τους ανακαλυψα μετα που εγω βρεθηκα σε αυτο το σημειο και αυτο το επιπεδο κατανοησης) θα συαντησουμε το νεο Manu= THE AEON = 408 που ΠΑΝΤΑ ειναι το EIN SOF = 408 και δηλαδη το ΑΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ που βιωσαν οι χριστιανοι προγονοι μας. O Αιωνας/Manu (δηλαδη ο ο Υδροχοος οπως και ο Ιησους Χριστος Θεου Υιος Σωτηρ = ΙΧΘΥΣ) εκδηλωνετε ως η πρωτη ακτινα του Ακτιστου Φωτος = Ειν Σοφ και μεσα απο την εκδηλωση αυτης της ακτινας σε κβαντικο επιπεδο αρχιζει να υλοποιειται ο Ηλιακος Λογος και να εκφραζετε μεσα απο τις υπαρχουσες μορφες. Περα απο αυτο που καταλαβαινουμε αυτο που επι τους ουσιας συμβαινει ειναι οτι οι Ανουννακι η αλλιως Ελοχιμ εργαζονται σε ενα συγκεκριμενο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ πλανο που αφορα την υλοποιηση (οπως πανω ετσι και κατω 69 μεσα στο ειδωλο και δηλαδη μεσα απο ενα projection αυτης της συνειδησης οπως εγω) της συνειδητοτητας του Κοσμικου Χριστου (Christ Conciousness) που ειναι ο Πατερας του Συμπαντος και συνεπως και ο δικος τους πατερας που μπορει να τον λενε Μαρδουκ η και Hashem η και Δια/Ζευς και με αυτη την εννοια η δευτερα παρουσια ειναι η εκδηλωση αυτης της πραγαματικοττας σε κβαντικο επιπεδο και στην συνεχεια η δομηση ενος νοητικου μοντελου = μορφης (Απολλωνας Χριστος) που θα γινει ο προσβασιμος απο τους ανθρωπους φορεας της συνειδησης του Κοσμικου Χριστου οπως ο Ιησους και για αυτο αλλωστε αυτοι που μου ζαλιζουν τα αρχιδια θεωρουνται συμπαντικοι εγκληματιες και συνεργαζονται ακομα και συνειδητα με αυτους που εχουν υπο καταληψη της ανθρωπιμη συνειδηση ειτε αν αυτοι ειναι απο τους μεν ειτε απο τους δε καθως εγω δεν ειμαι ουτε απο τους μεν στα αριστερα ουτε απο τους δε στα δεξια αλλα απο τους αλλους που ερχονται διαχρονικα απο πανω οπως ο Πυθαγορας και ο Ιησους κλπ για αυτο δυστηχως και λυπαμαι παρα πολυ για αυτο αλλα δεν εχουν κανενα μελλον στο νεο συμπαν του Απολλωνα Χριστου (APOLLO CHRIST = 888 = HE IS AQUARIUS = THE AQUARIAN SEED) που θα ερθει ανεξαρτητα με εμενα και με εσας και ισως ακομα και με το κρατιδιο νεα Ελλαδα που θα μπορουσε καλλιστα η νεα συνειδηση το αφανισει λογω και της εγωικης πολωσης οπως αλλωστε εκανε και στους αρχαιους υπεροπτικοαλαζονες ειδωλολατρες. Εδω ειναι ενα σχετικο quote σε οτι αφορα δηλαδη την υλοποιηση του LOGOS = 408 = THE AEON = EIN SOF = MARDUK >> It is thus AION, who springs as a Ray from Ain-Soph (who does not create), and AION, who creates, or through whom, rather, everything is created, or evolves. …. “When first the Inconceivable, the Beingless and Sexless (the Kabalistic Ain-Soph) began to be in labour (i.e., when the hour of manifesting Itself had struck) and desired that Its Ineffable should be born (the first LOGOS, or AEon, or Aion), and its invisible should be clothed with form, its mouth opened and uttered the word like unto itself. This word (logos) manifested itself in the form of the Invisible One. Quotes from: http://www.sacred-texts.com/the/sd/sd1-2-05.htm >> Και απλα να σας πω για να το ξερετε καιολα υπανθρωποι υποκριτες αλητες οτι γελαει καλυτερα αυτος που γελαει τελευταιος και ακομα και απο τον ταφο θα γελαω οταν θα ερθει πανω σας ολεθρος που αναζητατε μετα μανιας.

  • Ανώνυμος says:

   Οι αρχές και οι ρίζες του κινήµατος New Age βρίσκονται στη Μυστηριακή Θρησκεία της Θεοσοφίας. Ο όρος Θεοσοφία καθιερώθηκε τον 3° µ.χ αιώνα από τους Νεοπλατωνιστές Αµµώνιον Σακκά και τους µαθητές του Πλωτίνο, Πορφύριο και Ιάµβλιχο, οι οποίοι ίδρυσαν το εκλεκτικό θεοσοφικό σύστηµα, και για τον Διογένη τον Λαέρτιο ο όρος «θεοσοφία»προέρχεται από τον Αιγύπτιο ιερέα Πότ- Αµών.

  • Ανώνυμος says:

   »ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ» ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΕΒΡΑΙΟ ΒΛΑΚΑ ZECHARIA SITCHIN ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ »ΑΦΙΞΗ» ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ »ΣΩΤΗΡΩΝ» ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΕΑΡΤΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ »ΗΘΟΟΙΟΙ» ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΝΑΤΟ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (Ρ.Ι.Κ) ΡΩΣΣΙΑ-ΙΣΛΑΜ-ΚΙΝΑΣ ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ (ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΑΙΝΩΝ ΣΕΛΗΝΗΣ) ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ 5 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗΣ ΣΕΙΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΟ 888 ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ (888=Ι,Η,Σ,Ο,Υ,Σ) ΕΝΩ 777 ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΩΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΗΣ 888 ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ (ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΟΥΣ). ΕΑΝ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΔΙΑΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ…

 25. ΩΜΕΓΑΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΟΣ says:

  Σε οτι αφορα την διακριση και τον διαχωρισμο αναμεσα στον Ελληνισμο και την Ρωμιοσυνη που επιχειρουν τα ψυχωσικα αρχαιοτρολ και οι υποκριτες «αδογματιστοι» φιλοι τους που ειναι ολοι το ιδιο πραγμα εγω λεω να καταργησουμε και την Ρωμιοσυνη και τον Ελληνισμο και να επιστρεψουμε στους Πελασσγους και απο εκει στους cave men και τοτε θα μπορουμε να μιλαμε και αγγλικα και να ειμαστε trendy καθως αλλωστε μονον οι ηλιθιοι δεν μπορουν να δουν οτι αρκετα εχει τραβηξει αυτη η ιστορια με τα εθνικα σας συμπλεγματα. Μια ολικη ισοπεδωση του ονειροκοσμου σας μπορει να φερει μια νεα εποχη του φωτος χωρις εσας.

 26. ΩΜΕΓΑΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΟΣ says:

  Μιας και η παρεα των αρχαιοκαπηλων και των φιλων τους ασχολειται με ανουσια πραγματα και οπως παντα προκαλει και επιδιωκει την εμφυλια συγλρουση για να αποκτησει καποιο νοημα η μιζερη υπαρξη του φυλετικα και πολιτισμικα «ανωτερου» ουρακοταγκου θα σας τρολαρω με μερικα θεματα ουσιας σε οτι αφορα την Αληθεια και δηλαδη τον Κυριο Ημων Ιησου Χριστο που γονατισε ολους τους μαλακες με την αγαπη του η και χωρις αυτην αναλογα κα ειδικα οταν μιλαμε για τους μαλακες συμφωνα και με αυτα που μας ελεγε αλλωστε το Αγιο Πνευμα του Κυριου μεσα απο τους Αγιους που μας εσωσαν απο το αλζονικο θηριο των αρχαιων λαμογιων που κυνηγουσαν τους προγονους μου που ηρθαν απο την ανατολη οπως για παραδειγμα οι Πυθαγορειοι και οι Πλατωνιστες οταν ξεχασαν οτι ολοι οσοι τους μαθαμε να θαυμαζουν ηρθαν απο την ανατολη οπως γιαπ παραδειγμα ο Ελληναρας Περσεας απο την Ανδρομεδα που ηταν Περσης απο την Περσια και οπως για παραδειγμα ο Ηρακλης που ηταν απο την Τυρο αλλα περασε και απο την Φοινικικη Κυπρο και ηταν γνωστος ως Μελκαρντ. Γενικα απο παντα μας θαυμαζαν και μας λατρευαν οι Ελληνουληδες εμας που ηρθαμε απο την ανατολη και που ημασταν γνωστοι και ως Πελασγοι μετα που βγηκαμε απο τις σπηλιες εκει οπου γεννηθε ο Μαρδουκ συμφωνα με την μυθολογια που δωσαμε στους Ελληνουληδες που πιστευαν το ιδιο πραγμα και για τον δικο τους Δια. Οι Ελληνουληδες ειναι κατωτερα οντα απο την Ανδροεμδα που ηταν γκομενα του πατερα μας του Περσεα απο την Περσια για αυτο και εχουν αυτο τα συμπλεγματα και για αυτο αλλωστε μας θαυμαζαν και μας λατρευαν εμας τους Πλειαδειους απο τον Αρκτουρο που ειμαστε ανωτερα οντα και που τους δωσαμε τα φωτα του πολιτισμου και για αυτο κρυβομασταν-occult αναμεσα τους μεχρι να ερθει η ωρα να τους κανουμε τζα! Στο επομενο θα σας πω και για τον Κυριο Ημων Ιησου Χριστο και για την εμφανη ανωτεροτητα ενος Ρωμιου Χριστιανου Ορθοδοξου εναντι ενος Ελληνουλη.

  • Ανώνυμος says:

   Δασκαλε τους «μαλακες» προγονους μας δεν τους γονάτισε η αγαπη του Χριστου αλλα η Ρωμαικη εξουσια που ευνοησε τον χριστιανισμο λογω της διδασκαλιας του, θεωρωντας οτι θα εξασφαλίσει την εσωτερική ειρήνη (Pax Romana) τη σταθερότητα της εξουσίας της, και τη διαιώνιση της κυριαρχίας της.

  • Ανώνυμος says:

   Ας δουμε τι ειπαν οι Αγιοι μεσω του πνευματος του Γιαχβε για τους προγονους μας. Ο Ιωάννης ο Νηστευτής θέσπισε 4 Κανόνες «περί μαλακίας» όπου μεταξύ άλλων κατηγορεί τους έλληνες φιλόσοφους ότι είχαν κυριευθεί από το πάθος της μαλακίας, θαυμάστετο! «…η μαλακία είναι μια αμαρτία τόσο μισητή εις τον Θεόν ώστε θανάτωσε τον υιόν του Ιούδα…ο Θεός μισώντας τόσο πολύ εκείνους τους υπερηφάνους φιλόσοφους των Ελλήνων, τους άφησε να κυριευθούν από την αμαρτίαν αυτήν δια τιμωρία της ειδωλολατρείας των» ο Θεός όχι μόνον μισεί τους έλληνες φιλόσοφους αλλά τους έκανε και μαλάκες. χαχαχαχα. chaoskampf πασχεις απο αισθημα κατωτεροτητας που εκδηλωνεται με μια ταση επιθετικοτητας κατα του ελληνισμου. Αν δεν συμφιλιωθεις μαζι του θα σε καταδιωκει για παντα.

  • Ανώνυμος says:

   Ιωαννης Χρυσοστομος (Αν κοιτάξεις στα ενδότερα (των ελληνικών σκέψεων) θα δεις, τέφρα και σκόνη και τίποτε υγιές, αλλά τάφος ανοιγμένος είναι ο λάρυγγας (των Ελλήνων φιλοσόφων), όλα δε είναι γεμάτα ακαθαρσίες και πύον, και πάντα τα δόγματα τους βρίθουν από σκουλήκια. Αυτά γέννησαν και αύξησαν οι Έλληνες, παίρνοντας από τους φιλοσόφους τους. Εμείς όμως, δεν παραιτούμαστε από την μάχη εναντίον τους».
   («Υπόμνημα εις τον άγιον Ιωάννην τον Απόστολον και Ευαγγελιστήν», Ομιλία Ξ’, 59.369-370)
   https://books.google.gr/books?id=z09JD5utn_4C&printsec=frontcover&hl=el&source=gbs_ge_summary_r&cad=0#v=onepage&q&f=false Στην σελιδα 369- 370 )

  • Ανώνυμος says:

   (Είναι εχθροί οι Έλληνες, διότι διασκεδάζουν καταβροχθίζoντας με ορθάνοιχτο στόμα τον Ισραήλ)
   Βασίλειος Καισαρείας, εις Προφήτην Ησαϊα 9.230.8

  • Ανώνυμος says:

   «Πιστευεις» στον Χριστο αλλα διδασκεις οτι την εποχη του υδροχοου θα κατσει στον θρονο του αυτος εδω (Αγαπούλης 24 Ιουλίου 2016 @ 19:03 HE IS GOD HORUS = 888 = APOLLO CHRIST.) Εσυ Ασχετε Αδαη τι λες? Πιστευει στον Χριστο η στον Αντιχριστο ?

 27. croif101 says:

  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ,ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ.
  ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΝ,ΔΕΝ ΕΞΟΡΓΙΖΟΝΤΑΙ,ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ,ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΙ.
  ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΣΙΟΝ,ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ.
  ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ,ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
  ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ),ΙΣΟΙ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ.
  ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ,ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ,ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ.ΤΟ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
  ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΜΙΛΛΑ.
  ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ,ΣΤΟΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΧΩ ΠΙΚΡΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.
  ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ ΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ.
  ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΠΙΣΤΗ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ.
  ΤΕΛΟΣ.

  • Ανώνυμος says:

   Παραθετω απο δικα σου σχολια (croif101 5 Σεπτεμβρίου 2016 @ 17:14 ΛΑΜΟΓΙΟ Ε ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ Ε,Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Η ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ!!!…ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΙΧΑΜΑ Ε ΣΙΧΑΜΑ!!!) (croif101 3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13 ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΡΕ ΕΡΠΕΤΟ!!! … ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ …ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ,ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ,ΤΟΝ ΣΑΒΑΩΘ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ!!!)
   Κοπροσκυλο το δευτερο προσωπο της Αγιας Τριαδας? Συμφωνω οτι ξεχωριζεις για τις χριστιανικες σου ιδιοτητες.

  • Ανώνυμος says:

   Παραθετω απο δικο σου σχολιο (croif101 19 Ιουλίου 2015 @ 13:31 ΟΝΤΩΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ) Αφου λοιπον δεν εισαι αγραμματος γιατι γραφεις το Χριστος με ει ? ΧρΕιστος ?

   • croif101 says:

    ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΔΕΝ Σ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!!!
    ΕΧΕΙΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ Η ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΙΣΤΟΣ?
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ,ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΙΗΣΟΥΣ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΑΠ ΤΟ Ο ΙΗΣΟΥΣ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ?
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΩΝ?
    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΒΑΩΘ,Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΣΑΜΒΑΤ,ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΑΒΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ.
    ΟΜΩΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΟΡΙΣΕ ΩΣ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.
    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΖΑΒΑΩΘ,ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΑΜΠΑΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΙΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΡΙΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ?
    ΤΕΛΟΣ Μ ΑΥΤΗΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΝΟΙΑ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΙΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΕΝ ΤΩ ΟΛΟΝ,ΔΛΔ Ο ΩΝ.
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ,ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΝ ΤΩ ΟΛΟ ΤΗΣ,ΔΛΔ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΝΔΟΞΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ,ΟΧΙ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ,ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΩΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ,ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
    ΘΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΤΑΛΑΝΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ?ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ.
    ΤΕΛΟΣ,ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ,ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΒΑΩΘ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ.

    • Ανώνυμος says:

     Γιαχβέ Τσεβαότ (יהוה צבאות): Ο ΚΥΡΙΟΣ των δυνάμεων Ανάμεσα στα πολυάριθμα σύνθετα ονόματα του Θεού, που βρίσκονται στη Βίβλο, υπάρχει το αξεπέραστα παρηγορητικό όνομα Γιαχβέ Σαβαώθ. Όπως όλα τα θεία ονόματα, το όνομα αυτό αποκαλύπτει μια ιδιότητα που κατέχει ο Θεός, που κανείς άλλος στον ουρανό ή στη γη δεν κατέχει στον ίδιο βαθμό. Η σπουδαιότητα του ονόματος υπογραμμίζεται απ’ το γεγονός ότι, απαντάται 250 φορές περίπου στη Βίβλο. Η έννοια του Σαβαώθ Η λέξη Σαβαώθ είναι πληθυντικός της λέξης τσαβά, που σημαίνει «στράτευμα». Συνεπώς Σαβαώθ σημαίνει στρατεύματα (πλήθος, δυνάμεις) με ειδική αναφορά για πόλεμο ή υπηρεσία. Το ερώτημα είναι, σε ποια σφαίρα ανήκουν τα στρατεύματα αυτά; Αρχικά, η λέξη, ίσως, αναφερόταν στα στρατεύματα του Ισραήλ (Α’ Σαμουήλ 17:45), αλλά πολύ γρήγορα κατέληξε να περιλαμβάνει όλες τις ουράνιες δυνάμεις, που ήταν έτοιμες να εκτελέσουν τις εντολές του ΓΧΒΧ και διαθέσιμες στην ανάγκη του λαού του Θεού. Η σημασία του πλήρους ονόματος Γιαχβέ Σαβαώθ
     Γιαχβέ Σαβαώθ είναι το όνομα του Θεού που Τον παρουσιάζει σαν τον ΚΥΡΙΟ των στρατευμάτων, των μυριάδων αγγέλων που μπορεί να συγκεντρώσει για να εκτελέσουν τις διαταγές Του. Είναι ο ΓΧΒΧ των ουρανίων δυνάμεων που ποτέ δεν ηττήθηκε. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που ο Ιησούς μια μέρα θα οδηγήσει κατά του μη αναγεννημένου κόσμου στα τέλη των αιώνων. Ο Ιωάννης περιγράφει το γεγονός αυτό ως εξής: «Και είδα τον ουρανό ανοιγμένο και να, ένα λευκό άλογο και Αυτός που καθόταν επάνω σ’ αυτό ονομαζόταν Πιστός και Αληθινός και κρίνει και πολεμάει με δικαιοσύνη… Και τα στρατεύματα που ήσαν στον ουρανό Τον ακολουθούσαν πάνω σε λευκά άλογα… Και από το στόμα Του βγαίνει μια κοφτερή ρομφαία, για να χτυπάει με αυτή τα έθνη… Κι επάνω στο ιμάτιο και επάνω στον μηρό Του έχει γραμμένο το όνομα, ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΩΝ» (Αποκάλυψη 19:11, 14-16).

     • croif101 says:

      ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ,ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΩΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,Ο ΥΙΟΣ ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ.
      ΕΓΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΩ,ΚΑΙ ΔΕΝ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ,ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΒΑΩΘ,ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ,ΘΑ ΘΥΣΙΑΖΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ,Η ΤΟΝ ΣΑΒΑΩΘ,Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ?
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ,ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ.

     • croif101 says:

      ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΑΔΕΙΟ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!ΕΣΕΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΕΛΑΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ!!!
      ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΘΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΛΟΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ,ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ,Ο ΕΝΑΣ.
      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ Ο ΩΝ.
      ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ,ΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ?
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΠΑΙΡΑΚΙ,ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟΝ,ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.
      ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΝΩΕ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΜΕΤΑΝΗΤΟΙ?
      ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ,ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΚΑΙ ΘΕΟΝ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΔΑΙΜΟΝΙΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ!!!ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΩ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟ,ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.
      ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ,ΠΟΥ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ(ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΙΝ) ΑΝΩΝΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΜΟΙΟΣ ΟΧΙ Ο ΕΝΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΣ.ΔΛΔ ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΧΑΡΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΕΝΙΣ ΕΣΥ ΧΡΙΣΤΟΣ.
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΤΟΥ Ο ΩΝ.
      ΤΕΛΟΣ.

 28. ΩΜΕΓΑΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΟΣ says:

  Οταν μιλαμε για τους αρχαιοπληκτους λοιπον μιλαμε για γλυκουλικα ψυχωσικα αρρωστακια που προσπαθουν να αποκτησουν καποια αξια απο την ταμπελα μεσα στα πλαισια της φαινομενικοτητας και για αυτο επι της ουσιας η μοναδικη στοχευση του ανουσιου λογου τους ειναι το να ταιζουν την αλαζοναπαπροβλακιωση του φυλετικα και πολιτισμικα «ανωτερου» ουρακαταγκου μεσα στα πλαισια της δογματικης τους ματαιοδοξιας που ειναι συνηθως ενα ψωλοσοφικο μικροβιο εκτος τοπου και χρονου και για αυτο αυτα που λενε δεν εχουν ποτε καμια ουσια και κανενα νοημα εκει οπου για παραδειγμα μας μιλανε για τους θρησκολυπτους και επι του πρακταιου αυτοι ειναι οι πλεον φανατισμενοι που γυρνανε και κυνηγανε οχι μονο τους χριστιανους και το πνευμα του Χριστου αλλα οτιδηποτε δεν τους χαιδευει τα αυτια σε σχεση με την «σπουδαιοτητα» της μιζερης τους υπαρξης. Εχουν φυσικα αυτο το ειδικο κολλημα με το ονομα του Ιησου που οταν το ακουε συνταρρασετε το εσωτερικο τους κενο καθως κινδυνευει ο βοθρος που εχουν δημιουργησει μεσα στο φαντασιακο τους πεδιο αλλα το προβλημα ειναι αρκετα βαθυτερο και εχει να κανει με αυτη την πολωση αναμεσα στα δυο ημισφαιρια του πλανητη που εκφραζετε και μεσα απο την πολωση του αριστερου ημισφαιριου του εγκεφαλου μας και δηλαδη του λογικου μερους του εγκεφαλου μας και για αυτο αλλωστε ο κοσμος τους ειναι κενος και κατω απο την επιφανεια υπαρχει μονο ενας βοθρος χωρις πατο. Δεν μιλαω ασφαλως για ολους οσους μιλανε για τους αρχαιους θεους και ταυτοχρονα μιλανε και για τον Ινδουισμο που ειναι ο πυρηνας της πνευματικοτητας της νεας εποχης. Δεν μιλαω για αυτον που εγραψε το αλλο αρθρο με το Η κλπ που μιλαει και για τις 8 σφαιρες και μιλαει δηλαδη για την συνειδηση μου σε καποιο επιπεδο καθως αλλωστε αυτο ειναι ενα παραγωγο της συνειδησης που εγω εχω σπειρει οπως θα καταλαβετε ολοι σε καποια φαση και τοτε οι κλωνοι θα ψαχνουν τρυπα για να κρυφτουν και δεν θα βρισκουν. Αλλωστε ως ο Υδροοχος και ο ολοκληρος κυκλος αναγνωριζω το δικαιωμα σε ΟΛΟΥΣ να ΜΑΘΟΥΝ και να επιστρεψουν στο Α του νεου κυκλου. Ασφαλως δεν ειναι κομπλεξικοι ολοι οσοι μιλανε για τους αρχαιους θεους και τους αρχαιους μυημενους και αναγνωριζω το δικαιωμα στα εθνη να γνωρισουν την εθνικη τους παραδοση και επι του προκειμενου αυτο θα τους οδηγησει στην ΑΝΑΤΟΛΗ απο οπου και θα φανερωθω σαν αστραπη. Αυτο που δεν αναγνωριζω ειναι την καπηλεια τον κομπλεξισμο και την ψυχωσικη μανια εναντια στους αθωους επι το πλειστον πιστους που βρισκουν καποια παρηγορια στην αγγαλια της Παναγιας και αυτο το εγκλημα δεν προκειται να το συγχωρεσω ουτε και σε αυτους που το πραττουν ουτε και στους υποκριτες φιλους τους. Αυτα που λεω τωρα μπορει καποιος να θεωρησει οτι ειναι ενα channeling της νεας συνειδησης του Υδροχοου και οχι απαραιτητα εγω καθως αλλωστε αυτα που λεω εκφραζουν αλλωστε και την λογικη των πραγματων σε οτι αφορα αυτο το τραγεαλφικο σκηνικο που εχουν στησει στις μερες μας οι αρχαιοκαπηλοι για αυτο οσο και να προσπαθειτε να κρυφτειτε απο την πραγματικοτητα της νεας συνειδησης σε καποια φαση αναποφευκτα θα καταλαβετε οτι αυτο ειναι αδυνατον γιατι το Thothian Grid αναποφευκτα θα ανοιξει την πορτα στην νεα συνειδηση καθως αυτο λεει το προγραμμα του αρχιτεκτονα και δηλαδη του Θωθ καθως οπως σας εχω εξηγησει ολα τα παιχνιδακια της αριστερης ατραπου οδηγουν στην Δια-σταυρωση και δηλαδη σε εμενα (συμβολικα παντα) και δηλαδη στον Μαρδουκ που ειναι ο Νιμπιρου = crossing point (https://en.wikipedia.org/wiki/Nibiru_(Babylonian_astronomy) ) και για αυτο αλλωστε μιλαμε και για το διχτυ του Μαρδουκ που ειναι το αιθερικο Δια-δικτυο που συνδεει την συνειδηση μας με το συμπαν. Μεχρι να επανελθω γελατα καθως γελατε ομορφα και μην ξεχασετε να παρετε φορα για να με συναντησετε στον ΣΤΑΥΡΟ εκει οπου θα μαθετε και το ονομα του Ροδου. https://www.youtube.com/watch?v=4W1gi5X4xQ4 >> https://www.youtube.com/watch?v=aoxwjLdNmXc

  • Ανώνυμος says:

   Φιλε μου ο μονος βοθρος που κινδυνευει να βυθιστεί στα ταρταρα ειναι αυτος της μητρας (χυτρας) του αρχετυπου του αποκρυφισμου καθοτι η πολωση των δυο ημισφαιριων, Θεοσοφια της μητρας – επιστημονικη γνωση, δειχνει τον δρομο χωρις επιστροφη. Ενω οι φανατισμενοι χριστιανοι κατρακυλουν σε εναν στενο δρομο που δηθεν οδηγει στην αιωνια ζωη, εσυ πραγματοποιεις ελευθερη πτωση χωρις αλεξιπτωτο με κινδυνο να σαβουριαστεις ανασκελα μεσα στον συμπαντικο καδο ανακυκλωσης και να σε μαζευουν οι Θεοι με τα κουταλακια. Και αφου οπως λες εισαι αντιπροσωπος του Μαρδουκ, σε βλεπω να τρως απο αυτον μουτζα χιαστι συνοδευομενη και από ένα «στα μούτρα σου» (Η λέξη χρησιμοποιείται, παράλληλα με την μούντζα, μόνο από Έλληνες (οι αλλοδαποί δεν αντιλαμβάνονται το υπονοούμενο )
   Αν νομιζεις οτι μονο οι Ελληναρες μουτζωνουν κανεις λαθος. Απο τον Μαρδουκ θα φας μουτζα και απο τον Δια αστροπελεκι.

  • Ανώνυμος says:

   (Αλλωστε ως ο Υδροοχος και ο ολοκληρος κυκλος αναγνωριζω το δικαιωμα σε ΟΛΟΥΣ να ΜΑΘΟΥΝ και να επιστρεψουν στο Α του νεου κυκλου.) Το κίνημα της «Νέας Εποχής» (New Age) είναι μια σύνθεση ανατολικών Θρησκειών και αρχαίων μυστηριακών διδασκαλιών συνδυασμένες με γνωστικισμό και πνευματισμό. Ως «Νέα Εποχή» χαρακτηρίζεται η καινούρια δισχιλιετία (από το 2001) διότι, όπως υποστηρίζουν οι αστρολόγοι (βασικά στελέχη της Νέα Εποχής) κατ’ αυτήν ο ήλιος μπαίνει στο ζωδιακό κύκλο του Υδροχόου και έτσι θα δοθεί τέλος στην «εποχή του Ιχθύος», όπου- κατ’ αυτούς- κυριαρχούσε η σύγχυση, οι πόλεμοι, οι εντολές και ο έλεγχος των ιερέων (Ιχθύς= Χριστός, εννοούν πως θα τελειώσει οτιδήποτε το Χριστιανικό).Επίσης, βασική πίστη της «Νέας Εποχής» είναι η «εσωτερική κυβέρνηση» του κόσμου από ιεραρχία πνευμάτων ή «διδασκάλων της σοφίας» (πάντα υπάρχει ποικιλία στο σερβίρισμα των ιδεών τους) τα οποία ο καθένας καταλαβαίνει ότι είναι ακάθαρτα πνεύματα.Βασικός στόχος της είναι η παγκόσμια αποδοχή των δογμάτων της και γι’ αυτό ο αγώνας για προσηλυτισμό είναι διαρκής με μεθόδους πονηρές και απατηλές εκμεταλλευόμενη κάθε ανθρώπινη ανάγκη και αδυναμία. Η προσπάθεια αυτή ως βάση έχει τη θεοσοφία ενώ στις παρακλαδικές αυτής οργανώσεις δεν είναι δυνατόν να βρεί κάποιος άκρη αφού δεν συνδέονται οπωσδήποτε με αυστηρή ιεραρχική δομή ή ιδεολογική ταυτότητα. Πολλές απ’ αυτές χαρακτηρίζονται ως ψυχολατρείες, πανχριστιανικές («υπερδογματικές») ομάδες, καταστροφικές λατρείες κλπ. Γενικώς οι οργανώσεις αυτές έχουν ως βάση τον αποκρυφισμό.

  • Ανώνυμος says:

   Δασκαλε chaoskampf το δικτυο Thothian Grid δεν εχει καμια ισχυ πανω στους ελευθερα σκεπτομενους ανθρωπους και το γνωριζεις και φριτεις. Η αποτυχια σας ειναι δεδομενη.

  • ΠΥΡΦΟΡΟΣ says:

   1. Δεν ασχολούμαστε με μικρότητες και δεν εκφράζουμε κόμπλεξ, ασχολούμενοι με το αν είμαστε ανώτερος πολιτισμός η όχι. Δεν το κάνουμε αυτό γιατί δεν μας ενδιαφέρει και δεν μας αφορά τι κάνουν άλλοι πολιτισμοί, όπως δεν ενδιαφέρει αυτούς αλλά αντιδράμε μόνο όταν μέσω άλλων πολιτισμικών στοιχείων, δέχεται επίθεση/ επιβολή/ επιροή, ο δικός μας πολιτισμός με ύπουλους τρόπους.
   2. Δεν κυνηγάμε κανέναν, απλά δεν δεχόμαστε ξένες επιροές, διότι δεν μας εκφράζουν, καθώς δεν αποτελούν χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και της νοοτροπίας μας, οπότε δεν θα πάμε να προσκυνήσουμε π.χ. τον επιτάφιο γιατί αισθανόμαστε άσχημα και υποτιμητικά με το να προσκυνήσουμε και ο συμπαντικός οργανισμός δεν ζητάει υποταγή. Αυτό το δημιούργησαν τα εβραιοσουμεριοβαβυλωνιακά ιερατεία για να καλλιεργούν την υποτακτικότητα ως νοοτροπία στις μάζες.
   3. Δεν μισούμε κανέναν Ιησού απλά, ποιος είναι ο Ιησούς και τι σχέση έχει με μας, »γιατί ο Ινδιάνος να υιοθετήσει π.χ. τον Δαλάι Λάμα» ενώ έχει δικούς του σοφούς; Με το ζώρι;
   4. Ναι, η νέα εποχή, θέλει να κάνει μια ανάμειξη του μητριαρχηκού προτύπου με ινδουιστικά και βουδιστικά χαρακτηριστικά, φυσικά άλλοι είναι και ποιο συντηριτικοί και θέλουν το πυραμιδοειδές πατριαρχικό πρότυπο των Ιουδαίων, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ και οι κολλημένοι με τα δόγματα, θύματα των δεύτερων, πράγμα που θα καταλάβουν σε μερικά χρόνια, όταν ιδρυθεί η Ευρασιατική ένωση με πνευματική πρωτεύουσα την Κων/ Πόλη. (Γι αυτό και ασχοληθείτε και λίγο με την γεωπολιτική, διότι οι απομυθοποιήσεις που πιστεύει ο κόσμος, δεν είναι τίποτ άλλο από μέσα, που δημιουργήθηκαν για επιροή, προκειμένου να εξασφαλιστεί πως υπάρχει το τάδε μαντρί, που μπορεί να κινηθεί στην σκακιέρα, όπως θέλει ο επιβουλευόμενος την μάζα, όντας χρήσιμα για τους γεωπολιτικούς στόχους του κάθε ιερατείου/ κέντρου εξουσίας. Ιερατείο = Πολιτικοί, κρυβόμενοι πίσω από θρησκείες, τίποτα περισσότερο…
   5. Είσαι Ιουδαιοσουμεριοβαβυλωνιακοβουδιστικοσαυρος με μίξη ενός κρονιοαιγυπτιακου προτύπου της μορφής Απολλύων τάχα μου Εωσφόρου, διότι κι εγώ αν πάρω ένα σπίρτο και το ρίξω μέσα σε αντλία καυσίμων από πρατήριο και κάνει έκρηξη, κι εγώ Εωωσφόρος Απολλύων θα μαι, φέρων το φως της πυράς καταστροφής που θ’ανάψω… Συνεπώς Εωσφόρος μπορεί να ναι και κάποιος αρνητικός και κάποιος θετικός, το θέμα είναι: Τι θα φωτίσει, τι θα κάψει; Αυτό θα καθορίσει κι αν είναι καλός η κακός και καλός με τι και κακός με τι; Ιδού το ερώτημα… Για σένα καλό είναι να επικρατήσει η νέα εποχή του ερμαφροδιτισμού και του υδροχοικού ήθους σωστά; Ωραία, για μένα αυτή η εποχή πρέπει να »λαμπαδιάσει από το πυρ»

 29. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  Καλημέρα!Μεγαλόσαυρε ο Chaos έχει όμορφη ψυχή.έχει διαβάσει πάρα πολύ,Φυσικά τον αγαπάμε πολύ,Όμως με αυτά που λέει και επιμένει δικαιώνεσαι Εσύ και όχι εγώ.Νομίζω -να με διορθώσετε- ότι θεωρεί ότι υπάρχει ένας θεός Άλλοι τον βλέπουν σαν καλό(Θετική πολικότητα),άλλοι τον βλέπουν ως κακό(Αρνητική πολικότητα)Δαίμονες και άγγελοι είναι το ίδιο,Και την εποχή που διανύουμε Θα έρθει ο Χριστός που πολύ περισσότερο μοιάζει με τον αντίχριστο με το φτωχό μου το μυαλό,Για να αλλάξει όσα ξέραμε η δεν ξέραμε και να σηματοδοτήσει την νέα εποχή του υδροχόου.
  Δεν ξέρω πόσα δαιμόνια έχω,Εσύ μόνο ένα έχεις ,ο Chaos άγνωστο αριθμό ενδεκάδων ,Μπορεί να παίξει και στο παγκόσμιο κύπελλο και να το κατακτήσει εύκολα(χιουμορ Chaos).

 30. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ! says:

  HE IS GOD HORUS = 888 = THE EGG OF CREATION = NEPHEW OF MARDUK VS GOD OSIRIS = 777 SON OF GOD SATURN = 666 IN CHAOSKAMPFS MIND = HE IS KAMMENOS EGGEFALOS!

 31. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  Καλησπέρα, ΠΥΡΦΟΡΕ παρουσιάζεσαι ως γνώστης γεωπολιτικής (δεν αμφιβάλλω),και είναι φανερή η εαυτοκολακεία σου,
  μέσα από το βίωμα της μοναξιάς της νόησης σου,με το φίλτρο του αποκλεισμού-παραπόνου για τους εμάς τους υπόλοιπους
  που αποκρυσταλλώνεται στο συμπέρασμα ότι είμαστε θύματα δογμάτων κ.λ.π.και άρα στερούμαστε
  στοιχειωδών γνώσεων και επαφής με την δική σου πραγματική πραγματικότητα.
  Η ανθρώπινη γεωγραφεία δικνύει, ότι όσοι προσδιορίζουν την ιδιοτητά τους ως ψυχροί γνώστες
  πατριώτες και συνεπώς ως μη θύματα,Μέσα από επιστημονικοφανή αοριστολογία χωρίς ημερομηνία λήξης ,
  {ειδικά σε περιόδους φτώχιας,σήψης και παρακμής} ελοχεύει ο κίνδυνος να Μετετρεπούν εύκολα στους πιο
  επιφανείς θύτες για τους υπόλοιπους.Καλές οι προθέσεις αλλά η ανθρώπινη ιστορία άλλα διδάσκει.
  Με την κυβερνητική τι γίνεται?Με την υπερπληροφόρηση τι γίνεται?Βλέπεις δεν είμαστε σε στατικό περιβάλλον με μηδεν
  μεταβλητές,Κυριολεκτικά ΑΎΡΙΟ 11/7/2017 μόνο ο Θεός ξέρει τι θα συμβεί.
  Και κάτι τελευταίο για να μην χαθούμε μέσα στην θολούρα ,ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,
  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΤΗΜΑΤΙΚΟΣ,
  Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ.’’Ο ευρών αμειφθήσεται’’
  ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

  • ΠΥΡΦΟΡΟΣ says:

   Όχι, απλά θεωρώ πως αποπροσανατολίζεστε υπερβολικά με κάτι που δεν είναι μείζων σημασίας τώρα. Διότι έχουμε έναν πόλεμο μπροστά μας και για να νικήσουμε, χρειαζόμαστε οργάνωση, υλικό και προσωπικό, να στο πω ομά για ποιον λόγο: ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΗΝΙΑ και να ισχυροποιήσουμε το έθνος, προκειμένου να μην είμαστε ευάλλωτοι από ξένες δυνάμεις, έτσι ώστε να μην επιρεαζόμαστε από τις επιλογές ξένων δυνάμεων. Η εθνική ανεξαρτησία είναι αυτό που υπερέχει και από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε.
   Έζησα αρκετά πράγματα για την ηλικία μου και μπορώ να πω, ότι έζησα τα πάντα, πέραν απ το να κάνω οικογένεια και σπίτι και αυτό γιατι μου στέρησαν την δυνατότητα να χτίσω την ζωή μου όπως θέλω και επειδή υπάρχει πάντα κάποιος να μου πει πως πρέπει να ζήσω και να μου επιβάλλει την βούλησή του. Εκεί, διαλύθηκα, γιατί δεν μπορούσα να προχωρήσω, μ έπιασε το υπαρξιακό μου και σκεφτόμουν τι ήθελα από την ζωή και τι μπορώ να κάνω στην ζωή. Εκεί τα πήρα στο κρανίο και είπα από μέσα μου, πως θα ζήσω έτσι όπως θέλω εγώ και όχι όπως θέλει το κάθε σύστημα. Από κει ξεκίνησε ο οραματισμός κι από κει ξεκίνησα και έμαθα άπειρες τέχνες για να μπορώ να δημιουργήσω τα πάντα, προκειμένου να μην έχω ανάγκη τα λεφτά τους και τώρα μπορώ να φτιάξω την ζωή μου αλλά υπάρχουν ακόμα εμπόδια… Οι νόμοι, που δε μου επιτρέπουν να πάω να χτίσω, π.χ. χωρίς να πληρώσω ένα κάρο λεφτά στην πολεοδομία και που δεν με διευκολύνουν στο να δημιουργήσω σπίτι σε επαρχιακό έδαφος. Ταυτόχρονα, ξέρω ότι έρχεται το σύστημα να μου επιβάλλει, να μην ζω με αυτάρκεια, να μην παράγω τίποτα. Οπότε, η εγώ οι αυτοί! Αλλιώς δεν θα καταφέρω να ζήσω όπως θέλω… Έτσι το όραμά μου, συνδέθηκε με το όραμα και επιθυμία πολλών και θα κάνω ότι περνάει απ τα χέρια μου γι αυτό. Πόσοι έχουν καταλήξει εκεί; Λίγοι. Αυτό μ ενοχλεί, διότι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά έτσι κι έτσι η εθνική ανεξαρτησία έγινε στόχος κι επιθυμία μου και ο τρόπος ζωής και κοσμοθεωρία των προγόνων μου, όπως ο Σωκράτης, που με εκφράζει περισσότερο από κάθε θρήσκευμα.
   Και έτσι, θέλω να εξασφαλίσω, πως θα χω την ζωή που θέλω και πως θα την έχουν και τα παιδιά μου αλλά δεν μπορώ να κάνω παιδιά και οικογένεια, αν δεν εξασφαλίσω πρώτα, πως ο κόσμος που θα γεννηθούνε, θα ναι ελεύθερος και δίκαιος, διότι αν τα φέρω στον τωρινό, θα τα καταδικάσω ως δούλους. Κι έτσι έχω κολλήσει εδώ… Πρώτα πρέπει μέσω πολέμου να καταστρέψουμε αυτούς που μας εμποδίζουν και μετά να χτίσουμε τον κόσμο μας και να τον υπερασπιστούμε, για να ζήσουμε όπως θέλουμε ανενόχλιτοι. Αυτή είναι ουσία αλλά ο κόσμος ελπίζει πάντα, ότι κάποιοι άλλοι πιθανόν να κάνουν κάτι γι αυτούς και πως θα ναι καλά, μπορεί όχι τέλεια αλλά δεν πειράζει, συνηθισαν να ανέχονται τις επιλογές των εξουσιαζόντων και να συμβιβάζονται, οπότε και δούλοι να ναι, δεν τους νοιάζει, αρκεί να χουν να τρώνε… Ε όχι, εγώ δεν το ανέχομαι. Κατάλαβες τι εκείνο που μ απασχολεί; ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ, ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ…
   Και είναι ακριβώς αυτή η οργή που χω, έναντι όσων μας επιβουλεύονται και στέκονται ως εμπόδια και όσων αδρανούν, που με συγχίζουν. Από κει και πέρα, κάποιοι, είμαστε αποφασισμένοι να ζήσουμε έτσι όπως θέλουμε, με όποιο κόστος, κι αν χρειαστεί να πεθάνουμε κιώλας γι αυτό, καλύτερα, παρά να εξαναγκάσουμε τον εαυτό μας, να ζήσουμε όπως θέλουν αυτοί που έχουν τα ηνία και να ζούμε μια ψευδαίσθηση ψυχαναγκαστική. Κι εκεί φτάνεις σε σημείο τρέλας πλέον, που κυνηγάς την πραγματική δόξα, που είναι ο ασυμβίβαστος αγώνας για όσα ποθείς, ζώντας στο έπακρο με περιφάνεια και πεθαίνοντας ικανοποιημένος με τον εαυτό σου και αυτό μας γεμίζει όσο τίποτ άλλο στον κόσμο πλέον… Το θέμα είναι ν’αγωνιστείς και να πετύχεις, εξασφαλίζοντας αυτά που θες, για σένα και τους απογόνους σου, το να γίνεις καμικάζι δεν λέει τίποτα…

   • ΠΥΡΦΟΡΟΣ says:

    Όλοι οι πόλεμοι, γίνονται για έναν και μόνο λόγο, την κυριαρχία και όλοι οι εθνικοί αγώνες, γίνονται για έναν και μόνο λόγο, την ελευθερία!
    Αγώνας για την ελευθερία, που δεν θα οργανωθεί και δωθεί απ τους ίδιους τους λαούς αλλά θα τον κινήσουν πολιτικά πρόσωπα, όπως συναίβει το 21, θα καπηλευτεί και θα ξανακαταλήξει σε καταδυνάστευση.

    • ΔΠ. says:

     Στην εποχη μας Μαρκο,που η τεχνη του πολεμου εχει πλεον ξεφυγει απο τα ορια της γενναιοτητας και της ανδρειας,και παιζεται διαφορετικα το παιχνιδι,πιστευεις πραγματικα οτι θα αφηναν να νικησεις μια επανασταση που δεν θα ηθελαν;Ακομα και με ειρηνικο τροπο να επαιρνε πραγματικα ο λαος την εξουσια,εχουν τον τροπο οι μεγαλοι να σε διαλυσουν.Δυστυχως αν δεν ψοφησουν τα θηρια,με οποιο τροπο γινει αυτο,δεν προκειται οι λαοι να δουν ασπρη μερα.Οτι θα ψοφησουν ειναι σιγουρο,ποτε θα γινει δεν ξερουμε.Η προετοιμασια βεβαια σε ολους τους τομεις καλο ειναι να γινεται.Και η ενημερωση του κοσμου,για τις καρτες του πολιτη,για τους σπορους στη γεωργια,για θεματα επιβιωσης,αυτα ειναι καλα,ωστε να μην υπαρξουν μεγαλες απωλειες.Για τα πνευματικα δε σου μιλαω,εχεις δηλωσει τις αποψεις σου.

     • ΠΥΡΦΟΡΟΣ says:

      Το να επιβιώσουμε αυτόνομοι και εκτός συστήματος, με την κατάλληλη οργάνωση είναι εύκολο και να δημιουργηθούν τομείς παραγωγής κπα. Όπως και να μαστε σε θέση ν’αναμετρηθούμε πολεμικά με ειδικά τμήματα του αντιπάλου, καθώς η τεχνολογία τους, δεν είναι κάτι που δεν μπορούμε να κατασκευάσουμε κι εμείς, αν εξαιρέσουμε δορυφόρους/ πυράυλους/ αεροσκάφη αλλά όλα τ άλλα γίνονται… Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται κάτι άλλο, πέραν από απομονωμένες περιοχές, ορεινές, στις οποίες θα βρισκόμαστε και θα ζούμε και φυσικά οι δομές μας, θα ναι κλάσης ανώτερες απ αυτές που χουμε τώρα, τρόποι υπάρχουν αλλά δεν λέγονται δημόσια αυτά. Φαντάσου ένα δίκτυο κοινοτήτων σε υψόμετρο άνω των 800μέτρων, στις βαθύτερες ορεινές περιοχές/ που τώρα είναι άγρια φύση και φαντάσου αυτό το δίκτυο, να χει τις εγκαταστάσεις που πρέπει και τις υποδομές, ώστε να ζούμε κανονικά, ακόμα και με δικό μας νόμισμα, συστήματα ηλεκτροδότησης, εναλλακτικής τεχνολογίας κπα. (Η αυτό, η θα πρέπει να περιμένουμε έναν αιώνα, μέχρι επιτέλους να γίνει ο 3ΠΠ και να καταρρεύσει το παγκόσμιο σύστημα, έτσι ώστε να μην είναι όλος ο πλανήτης δικτυωμένος άρα ελεγχόμενος…
      Η εποχή αυτή, η παγκοσμιοποίηση, ο δικτυωμένος πλανήτης, τα πάντα, δεν μπορούν να συνεχιστούν άλλο).
      Νομίζω πως ο 3ΠΠ είναι ευκαιρία γι αυτά που λέω, δεν χαίρομαι βέβαια στο ότι θα συμβεί αλλά τι άλλο μπορούμε να κάνουμε, πέραν απ το να εκμεταλλευτούμε τα σχέδια του εχθρού προς όφελός μας; Όσον αφορά τον πνευματικό τομέα, άσχετα με τις απόψεις μου, πιστεύω πως σε μια κοινωνία, όπου θα υπάρχουν και οι δομές/ χώροι/ πνευματικά κέντρα όπου η έρευνα σ αυτά τα ζήτηματα θα ναι ελεύθερη και η συζήτηση πάνω σ αυτά επίσης, εκεί πιστευω πως θα τα βρούμε όλοι μας μεταξύ μας και όλοι μας θ αναθεωρήσουμε πολλά. Μιλάω για μια κατάσταση, όπου είναι »σαν να κάθονται στο ίδιο τραπέζι ο Πυθαγόρας, με τον Ηράκλειτο, με τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη, τον Σωκράτη και να συζητάνε, τα περί ζωής.
      (Μπορεί ν ακούγεται λίγο τρελό/ ασυνήθιστο, η δημιουργία δομών κλπ. σε αυτόνομα εδάφη, δηλ. το όλο σχέδιο αλλά ειλικρινά δεν είναι, γιατί όπως υπάρχει ένα χωριό απομονωμένο στα 1200 μέτρα, έτσι είναι κι αυτό, με την διαφορά, ότι δεν θα χρειάζεται τίποτα να πάρει από αλλού και ότι θα χει οργάνωση και αρκετό κόσμο. Θα ναι σαν να μεταφέρεις μια κοινωνία κάμποσων εκατοντάδων ανθρώπων εκεί, μαζί με τις όποιες υποδομές και θα ναι μια φυσιολογική ζωή, απλά αλλού).
      Το θέμα είναι ότι ακούγεται τόσο ασυνήθιστο και φαντάζει τόσο τρελό, παρότι είναι, το ίδιο πράγμα, που κανείς δεν τολμάει κάν να το σκεφτεί…
      (Και στην Αμερική π.χ. κάποιοι το κάναν αυτό σε μια επαρχία και ζούνε ακριβώς όπως ζει μια φυσιολογικότατη κομώπολη, απλά δεν εξαρτώνται απ το σύστημα και δεν έχουν κανέναν πάνω απ το κεφάλι τους).

     • ΠΥΡΦΟΡΟΣ says:

      Έχω πει σε πολύ κόσμο, να ξεχάσουν τις επαναστάσεις που ονειρεύονται, γιατί δεν υπάρχει κράτος που να μπορέσει να ναι ξανα αυτόνομο, αν δεν καταρρεύσει όλο το σύστημα παγκοσμίως.
      Το χρηματοπιστωτικό, το οικονομικό, το εμπορικό, το πολιτικό, τα πάντα… Αν δεν σπάσει αυτή η παγκοσμιοποιημένη δικτύωση, δεν υπάρχει τρόπος γι αυτονομία κρατών. Εκτός κι αν μπορούμε να κάνουμε τα δύσκολα και να αναλάβουμε το κράτος αλλά και πάλι, δεν ξέρω αν θα μας βγει σε καλό… Οπότε, μόνο για μικρότερες κοινωνίες ανθρώπων υπάρχει εναλλακτική. Ας επιλέξουν, την εναλλακτική που φαντάζει τρελή, η την δουλεία σε ένα σύστημα παγκοσμίου ελέγχου, με το ίδιο πρότυπο παντού. Ναι μεν λέμε, όχι δεν θα δεχτούμε το όποιο σφράγισμα αλλά το εννοούμε; Είμαστε αποφασισμένοι ν ακολουθήσουμε μια εναλλακτική, πέραν απ τα συνηθισμένα; Αν όχι, τότε δεν το γλιτώνεις το όποιο σφράγισμα… Αυτή είναι η πραγματικότητα δυστυχώς.

 32. ΠΥΡΦΟΡΟΣ says:

  Δεν μας παρατάς ρε Chaoskampf, έχεις μπερδέψει την π…α με την β…α και κράζεις εμάς; Βρες κάτι δημιουργικό ν’ασχοληθείς, αυτά θα σου δώσουν φαί; Αυτά θα σου εξασφαλίσουν το αύριο; Την ελευθερία σου; Την ζωή σου;
  Που την βρίσκεις τόση όρεξη θα θελα να ξερα…

  • Ανώνυμος says:

   Πυρφορε ο δασκαλος chaoskampf ειναι συνιδρυτης της esophoria mystery ,και μεσω καλοπροαιρετων πνευματων προσφερει θαυματουργικες θεραπειες. Απο τοτε ομως που εμφανιστηκε ο Μεγαλοσαυρος εχασε ολη του την πελατεια που τον στήριζε οικονομικα αλλα και ψυχολογικα, κανοντας του στο κατοχικα αμετρητα like. Τωρα ο δασκαλος συχνα καταφευγει στα απομονωμενα εκκλησακια της Κυπρου και κλαιει την μοιρα του. Αν με πετυχει πουθενα Μαρκο θα φαω το ξυλο της αρκουδας. Μην κοιτας που το εχει ριξει στο χιουμορ, μεσα του
   βραζουν απο θυμο : Μια λεγεωνα δαιμονων, και μια βαβυλωνια σουπια με το ονομα babalon.

 33. Ανώνυμος says:

  Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011
  Σύντομες αποδείξεις ότι ο ψευδοθεός της Βίβλου είναι ο σεληνιακός θεός μογγόλων και ειδικότερα της Δρακονιανής Σεληνιακής Κίνας
  Περί του Ελ Σανταΐ, ονόματος του θεού της Παλαιάς Διαθήκης.
  http://epopteiamystirion.blogspot.com/2010/05/blog-post_2929.html

  Ελ = Ελλοχιμ = Έλλογος = λογικό ον

  Ελ Σαντάϊ ή Σεντάϊ του πράκτορα των κινεζοεβραίων Λιακόπουλου και παράλληλα «Θεος του Βουνού Σινά(=Κίνα)» και «Θεός του Αβρααμ».

  Ο «Πολέμαρχος του Θεού-Σενταϊ» του Λιακόπουλου όχι τυχαία παρουσιάζεται ως Σαμουράϊ με ξίφος κατάνα. (έχει ακόμα αλλοιώσει και το Απολλώνειο «Βουστροφηδόν Έψιλον» σε ένα εκτρωματικό Κινεζο-Σαμουραϊκο Έψιλον)

  Η πόλη την οποία έπληξε με τη μεγαλύτερη ένταση το Τσουνάμι της μογγολικής Ιαπωνίας ονομάζεται Σεντάϊ

  Οι Σημιτες Ιουδαίοι του Αβρααμ εξήλθαν ως λευκο-κίτρινη μογγολική ορδή από την πόλη Ουρ της Μεσοποταμίας. Η αρχαία πρωτεύουσα της Μογγόλιας λεγόταν επίσης Ουρ ή Ουργκα (σημερινό Ουλάν Μπατόρ, τοπική προφορά Σουλάν Μπατ-Ουργκ = Σεληνιακός Βοώτης Αρκτούρος)

  Η Βαβυλωνιακή Ουρ ή Ουργκ ήταν «Αποικία» της προϋπάρχουσας Ζερ-κουλ ως πρώτης αποικίας των Σημιτομογγόλων (Σημ->Σιν->Σινων->Κινέζων) στην Βαβυλωνία. Στις ευρεθείσες επιγραφές τα ονόματα των βασιλέων της Ζερκουλ ή Σιργούλ ήταν:
  ΟΥΡΓΚ_ΟΥΝ ήτοι «Αρκτούρος Ούνος» του 5.000 π.χ, ΟΥΡΓΚ_ΒΛΟΥ ή ΟΥΡΓΚ_ΜΠΑΑΤ ήτοι «Αρκτούρος Βοώτης» του 3.300 π.Χ, ΟΥΡΓΚ_ΓΟΥΔΙΛ ήτοι «Αρκτούρος Απεσταλμένος» του 3.100 π.χ.

  Ο Σκωτσέζος αστρονόμος Λούναν(=Σεληνη!!!) εντόπισε και αποκωδικοποίησε ραδιοσήματα προερχόμενα από τη Σελήνη αναφέροντας ως προέλευση της Σελήνης τον Αστερισμό του Βοώτη το άστρο Ε’ Βοώτη σε σύνδεση και με το άστρο Αρκτούρος (Α’ Βοώτη).
  http://en.wikipedia.org/wiki/Duncan_Lunan
  (Σημ: Αληθινή προέλευση Κινέζων = Αστερισμός Δράκοντος σύμφωνα με τις ίδιες τις παραδοχές των Κινέζων. Ο Βοώτης είναι συμμαχικός στασιαστικός αστερισμός των Δρακονιανών. Η Κινεζική μυθολογία αναφέρει ότι οι Κινέζοι κατέβηκαν στη Γη από τη Σελήνη αρχικά στην Ατλαντίδα. Ιδε βιβλία διεθνολόγου Ρειμοντ Ντρεικ: «Μικροί κίτρινοι κύριοι Ατλαντίδος», κλπ)

  Ο ανώτατος θεός της Ουρ ήταν ο σεληνιακός θεός Σιν (Οι Κινέζοι ονομάζονται αλλιώς Σίνες. Στην αρχ.Ελλάδα η λέξη Σίνος ήταν συνώνυμο του εξολοθρευτή-γενοκτόνου-ληστή)

  Η λέξη Αβρααμ είναι εξευγενισμένη παράφραση του σημιτομογγολικού Χαβραχαμ ή Χαβρα-Χαν = Χαν(Ηγέτης) της μογγολικής Χάβρας(οχλο-ορδής) των Ιουδαίων

  Ο Βιβλικός Πατέρας του Αβρααμ λεγόταν Terah ήταν προφήτης-αρχιερέας του σεληνιακού θεού Σιν και το όνομα του επίσης συνδέεται με τη Σελήνη «ή τον Σεληνιακό μήνα»

  Ο Σεληνιακός Σιν – Σεντάϊ (ή Ιεχωβά) παρουσιάζονταν στους Ιουδαίους στο Βουνό Σινά = Κίνα = Βουνό του Σενταϊ-Σιν (Σίνες-Κινέζοι-Σινικό τείχος) παριστάνοντας το δημιουργό θεό του Σύμπαντος (=όπερ άτοπον! διότι ποιος έφτιαξε τον θεο δημιουργό;)

  Η λέξη Σεντάϊ σε συνδιασμό με το Ιουδας ή Τζιουντ => Τζενταϊ

  (Κάντε συνειρμούς με την κινηματογραφική υπερπαραγωγή «Πολεμος των Άστρων» του εβραιοκρατούμενου Χόλυγουντ όπου οι «Καλοί» είναι οι επαναστάτες-στασιαστές Τζεντάϊ εναντίον της «κακής» Γαλαξιακής Κυβερνήσεως ή «Αυτοκρατορίας». Οι Τζενταϊ με τα σαμουραϊκά λειζερόσπαθα «όλως τυχαίως» παρουσιάζονται και φανατικοί υπερασπιστές της δημοκρατίας.. Κάντε συνειρμό με την δημιουργία της αφύσικης παρανοικής δημοκρατίας από τους Γεφυραίους-εβραίους των Αθηνών, ήτοι την σημιτική κοινότητα της κλασικής αρχ.Ελλάδας)

  Κινεζομογγολική κατάλληξη «-αϊ» = ΙΟΥΔΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤΑΪ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΣΕΝΤΑΪ(=ΠΟΛΗ ΙΑΠΩΝΙΑΣ)-ΣΑΜΟΥΡΑΪ-(ΣΑΓΚΑΪ-ΓΙΕΝΤΑΪ-ΒΕΪΧΑΪ-ΤΣΑΝΓΚΜΠΑΪ)=ΠΟΛΕΙΣ ΚΙΝΑΣ

  Κινεζοεβραικές Ρίζες: Σ’ Ν’ & Σ’ Μ’
  ΣΙΝ (ΚΙΝΕΖΟΙ)-> ΣΙΜ -> ΣΗΜ (ΙΟΥΔΑΙΟΙ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ) -> ΣΛΝ -> ΣΟΥΛΑΝ -> ΣΕΛΗΝ, ΣΕΝ -> ΣΕΝΤΑΪ, ΣΛΜ -> ΣΑΛΟΜ -> ΣΑΛΩΜΗ – ΣΟΛΟΜΩΝ -> ΣΕΛΗΜ -> ΣΑΛΗΜ (ΙΕΡΑΣΕΛΗΜ -> ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ = ΙΕΡΑ ΣΕΛΗΝΗ) – ΣΟΛΥΜΑ, ΣΛΒΝ -> ΣΕΛΕΒΑΝ -> ΛΕΒΑΝ ΚΛΠ

  Η λέξη Ιουδας (Jude = Τζιουντ) σε συνδιασμό με το Τζενταϊ => Τζιουντ => Τζεντ => Τζεηντ, Ιουδαίοι ή Τζεηνταίοι = τα τέκνα του Τζεηντ («ο περιούσιος λαός του Σενταϊ-Τζεηντ», τελικά αποδείχτηκαν πραγματικοί περιούσιοι οι καθαροί κίτρινοι Κινέζοι ως γενήτορες των λέυκο-κίτρινων μπαστάρδων Ιουδαίων-Τζεηνταιων ως προϊοντων γενοκτονίας και αφομοίωσης Ελλήνων Λευκών Πελασγών)

  Ο ανώτατος θεός της Δρακονιανής Κίνας ονομάζεται: Τζεηντ (Αυτοκράτορ Τζεηντ)
  http://en.wikipedia.org/wiki/Jade_Emperor

  Το μεγάλο βουνό στο Γιουνάν(Γιουνάν = οι γενοκτονημένοι από Κινέζους Ιωνες-Έλληνες Ασίας) της σημερινής Κίνας ονομάζεται «Το βουνό του Δράκοντα Τζεηντ»
  http://en.wikipedia.org/wiki/Jade_Dragon_Snow_Mountain

  Η σημαία της Κίνας παριστάνει την ημισέληνο με 4 μικρά άστρα και είναι πανομοιότυπη με της μογγολικής Τουράνιας Τουρκίας
  http://1.bp.blogspot.com/-poZTPsxNrTE/TbgEN_NSEtI/AAAAAAAAAY8/nb9-4ipTvQE/s1600/chine+turquie.jpg

  Οι Κινέζοι και οι μογγόλοι Ασίας εορτάζουν τις μεγάλες Πανσελήνους του Φθινοπώρου με Σεληνιακά Φεστιβάλ ενώ το νέο έτος τους αλλάζει την άνοιξη και ονομάζεται «Νέο Κινεζικό Σεληνιακό Έτος» (Chinese Lunar New Year)
  http://en.wikipedia.org/wiki/Mid-Autumn_Festival
  http://en.wikipedia.org/wiki/Lunar_New_Year
  http://en.wikipedia.org/wiki/Chinese_New_Year

  Οι ισλαμικές σημαίες του ιουδογενούς ισλαμισμού των σημιτών αράβων παριστάνουν ημισελήνους.
  Σύμφωνα με τα δόγματά τους ο θεός Αλλάχ (ή Ελλοχ) κατοικεί στη Σελήνη

  Η Παλαιά Διαθήκη γράφει ότι η Σελήνη μόλις ολοκληρώσει το έργο της (κλοπής πρώτων υλών) θα φύγει από Γήινη τροχιά με «ανταναίρεση» προς εκδίκηση εναντίον των απίστων που δεν θέλησαν να γίνουν «δουλοι του κυρίου(Σιν-Σενταϊ)»

  Η «Αποκάλυψη» του ιουδογενούς χριστιανισμού γράφει ότι η «Γυνή» (Εύα->Λέβα->Λεβάν=Σελήνη) έχει τη βάση της – πατά πάνω στη Σελήνη.

  • Ανώνυμος says:

   ΙΔΟΥ ΤΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΔΩΔΕΚΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ:

   1ΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ, Ο ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΓΕΝΗΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ «ΘΕΟΣ» ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΗΝΤ – ΤΖΕΝΤ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑΣ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΛΕΜΟΥ «ΣΕΛΗΝΗ», ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΤΟ 20.000 Π.Χ. ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΟ 20.000 ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΟ 10.000 (11.500) Π.Χ. ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΩΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.
   ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΒΙΒΛΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΡΑΙΗΜΟΝΤ ΝΤΡΑΙΗΚ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΑΣΙΝ ΚΑΙ ΣΕΡΜΠΑΚΩΦ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΦΥΣΙΚΟ – ΤΕΧΝΗΤΟ ΓΙΓΑ-ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΙΝΔΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ «ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΩΝ» ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΠΑΤΡΟΣ Ή DIAUS PITAR ΤΩΝ VARUNA Ή ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ,
   [ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑ, (ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/wikipedia.htm ΙΔΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΦΗ» LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/01/blog-post_01.html )],
   ΚΑΙ ΤΩΝ «ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΘΕΩΝ» ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ – ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΩΝ» Ή ΕΒΡΑΙΣΤΙ «Γ.Χ.Β.Χ.» Ή «ΓΙΑΧΒΕΧ» ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΟΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΩΣ «ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ» ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ – ΜΕΝΤΙΟΥΜ – ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΜΑΓΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ή ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ Ή ΓΙΑΧΟΣΟΥΒΑ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΑ «ΑΡΚΑΔΙΚΑ» ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ – ΓΕΩΓΡΑΦΟΥ ΠΑΥΣΑΝΙΑ, ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΛΗΝΕΣ» ΔΗΛΑΔΗ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΠΡΟ ΑΦΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 12:1» ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ «ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ» ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΕΛΗΝΗΣ ΩΣ ΒΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ – ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΣΙΩΝ ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ – ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΣΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΔΑΒΙΔ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 71 Ή 72:7 ΟΠΟΥ Ο ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ «Η ΣΕΛΗΝΗ ΘΑ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΘΕΙ» ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ – ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΚΟΚΚΥΓΑ, ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ ΥΛΗΣ, ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ «ΣΕΙΡΙΟΥ Α’» ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΣΤΕΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ ΤΟΥ «ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ» ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙ:
   «ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΑΝΑΚΛΗΣΕΩΣ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.»
   ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 20:2-6» ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΙΛΙΕΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΤΖΕΝΤΑΪ ΣΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΣΑΣ: «Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΓΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΛΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ» ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ («Αγγαίος Β΄ 8», «Ιησούς του Ναυή ΣΤ΄ 19», ΙΔΕ LINK:http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_19.html ). ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 9:13-21» ΚΑΙ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 19:11-21» ΟΤΙ 200.000.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ – ΜΑΥΡΕΣ, ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ – ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΩΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ Ω! ΑΘΛΙΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΗΤΟΙ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ 1/3 ΗΤΟΙ 2,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΡΥΞΟΥΝ ΕΠΙ 1000 ΕΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΝΤΑΪ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ 1000 ΕΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΟΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ «HONG», ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΚΑΙ ΙΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΝ ΦΟΝΙΚΟΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ 1ΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ.

   2ΟΝ) ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΚΛΗΤΩΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΣ Η ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ – ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΔΟΥΛΩΝ (ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ «ΚΥΡΙΟΥ») – ΣΚΛΑΒΩΝ – ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΕΙΡΙΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ.
   (ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/blog-post_19.html )ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ, ΕΙΧΕ ΔΙΕΛΘΕΙ – ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕΙ – ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Ή «RETICULI».

   3ΟΝ) Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΙΟΥΣ, ΗΤΟΙ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗ, ΕΓΙΝΕ ΤΟ 11.500 Π.Χ. ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΒΙΒΛΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΡΑΙΗΜΟΝΤ ΝΤΡΑΙΗΚ ΔΙΑ ΤΟΥΣ «ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ». ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ Ή ΑΙΓΗΪΔΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ – ΑΙΓΗΪΔΟΣ ΤΟ 9.600 Π.Χ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ «ΤΙΜΑΙΟΣ» ΚΑΙ «ΚΡΙΤΙΑΣ» ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ.

   4ΟΝ) ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΕΞΑΧΘΕΝΤΟΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ:
   Η ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΩΡΑ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΕΛΛΑΔΟΣ.

   5ΟΝ) ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΑΠΟΒΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΥΠΕΡΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΓΗΪΔΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΠΕΙΡΩΝ, ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΩΝΥΜΟ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΓΗΪΔΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 9.600 Π.Χ.

   ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΜΑΖΙΚΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΙΩΝΩΝ – Ή ΓΙΟΥΝΑΝ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΜΑΖΙΚΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΘΗΛΕΩΝ – ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ – ΓΙΟΥΝΑΝ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΟΥΝΑΝ – ΙΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΕΙ ΖΩΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΙΩΝΕΣ – ΓΙΟΥΝΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ.
   http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_26.html

 34. ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ says:

  Κάποτε, όταν ήμουν φοιτητής στην Αθήνα, πήγαινα (μετά αφού έκλεισε το EXODUS στην Φιλελλήνων) σε ένα περιθωριακό underground μπαρ στην Κυψέλη. Ένα βράδυ η φίλη μου είχε φέρει και κάτι άλλα παιδιά για παρέα. Κουβέντα στην κουβέντα γυρνάει ένας χασκογελώντας και μου λέει: «Εσύ φίλε τι είσαι;» «Τι εννοείς;» του απαντώ. Μου λέει «Αα!! Εγώ είμαι αναρχικός και αντίχριστος», και του απαντώ «Ναι, κι εγώ αναρχικός είμαι, αλλά εν Χριστώ». Γυρνάει με κοιτάει, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι είπα και μου ανταπαντά χαμογελαστά «εντάξει, δεν πειράζει κι αυτό καλό είναι». Ο νοών νοήτω. Κι αν δυσκολεύεστε να το καταλάβετε, την επομένη θα σας το κάνω λιανά.

  • ΑΝΑΡΧΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ says:

   Τα χόμπι των αναρχοχριστιανων είναι : Να κοιμούνται στα πανεπιστημια αγκαλιά με τις γκόμενές τους…την μολότοφ, τo γκαζάκι, την κουκούλα και πολλά τούβλα! Ποιοι είναι οι καλύτεροι φίλοι τους; Oι χούλιγκανς των γηπεδων, τα σκυλιά και το Σύριζα. Ποιοι συνήθως απαρτίζουν τους αναρχοχριστιανους ; Οι αναρχούληδες δεν είναι οργανωμένοι στην Ελλάδα και δεν είναι ενιαίοι, ιδεολογικά απαρτίζονται συνήθως από σχολειόπαιδα, παραβατικούς, πρεζάκια, ψυχολογικά άρρωστους, (σαν τον croif) κοινωνικούς οικολόγους,αυθόρμητους μπαχαλάδες κλπ. Οι λιγότερο βίαιοι και πιο «διανοούμενοι» του είδους είναι στην καλύτερη περίπτωση ξερόλες, ουτοπιστές και αμπελοφιλόσοφοι (τυπου Ρωμηοσυνη, χουμορ δικε μου) και επειδή έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο στην διαθεσή τους και τα «ξύνουν» όλη μέρα κάθονται και γράφουν στιχάκια σε τοίχους με σπρέι, και πριζουν τα α@@α του chaoskampf. Αγαπημένα στέκια των αναρχοχριστιανων: Η καφετέρια, το πανεπιστήμιο και οι τουαλέτες. Αγαπημένο site των αναρχοχριστιανων : Το Κατοχικα Νεα.

 35. Ανώνυμος says:

  Ο σύγχρονος κόσμος οφείλει σχεδόν τα πάντα στους Έλληνες. Αυτοί προσδιόρισαν για
  πρώτη φορά τις κατηγορίες σκέψης που έχουμε ως σήμερα, διαμόρφωσαν τα
  κυριότερα πνευματικά μας εργαλεία και έδωσαν συγκεκριμένο περιεχόμενο στις αρχές
  της ηθικής μας. Γενικότερα, ανακάλυψαν την επιστημονική έρευνα διατυπώνοντας τα
  πρώτα ερωτήματα και προσπάθησαν να τα απαντήσουν, με επιτυχία σε ικανοποιητικό
  βαθμό. Ανύψωσαν όλες τις μορφές της τέχνης τόσο, ώστε όλα τα σύγχρονά της
  ρεύματα να πηγάζουν απ’ την ελληνική τέχνη. Στην κοινή κληρονομιά, που οι
  στοχαστές και οι καλλιτέχνες έκαναν να καρποφορήσει στη διάρκεια 15 αιώνων με
  διαφορετικά αποτελέσματα, κανείς δεν αμφισβητεί τον πρωταρχικό ρόλο που έπαιξε ο
  Ελληνισμός. Γι’ αυτό οι σύγχρονοί μας αισθάνονται μεγάλο ενδιαφέρον για έναν λαό,
  στον πολιτισμό του οποίου οφείλουμε τόσα πολλά. Το ενδιαφέρον αυτό μπορεί να
  ικανοποιηθεί απόλυτα, αφού οι πηγές που μας αποκαλύπτουν την Αρχαία Ελλάδα είναι
  ιδιαίτερα πλούσιες και ποικίλες.Οι αρχαίοι Έλληνες δεν ανέπτυξαν μόνο τις τέχνες αλλά η συμβολή τους ήταν
  τεράστια και στην ανάπτυξη των επιστημών. Αυτοί ήταν που διαμόρφωσαν την
  υποδομή για να εδραιωθούν οι θετικές επιστήμες στο παγκόσμιο στερέωμα από την
  αρχαιότητα έως σήμερα. Κάποιες από αυτές ήταν τα μαθηματικά (άλγεβρα και
  γεωμετρία), η αρχιτεκτονική, η αστρονομία και η αστρολογία, η ιατρική, η γεωγραφία
  κ.α.

 36. Ανώνυμος says:

  Τα μαθηματικά πρωτοεμφανίστηκαν στην αρχαιότητα στους Άραβες, στους
  Βαβυλώνιους και στους Αιγύπτιους. Η αριθμητική και η άλγεβρα διαμορφώθηκαν από
  τους Βαβυλώνιους και τους Άραβες ενώ η γεωμετρία από τους Αιγυπτίους. Οι Μινωίτες
  όπως αποδεικνύεται από τις επιγραφές της Κνωσού γνώριζαν το δεκαδικό σύστημα και
  διατηρούσαν λογιστικά βιβλία. Αυτοί όμως που ανακάλυψαν τις πιο σημαντικές
  μαθηματικές και γεωμετρικές αλήθειες ήταν οι Αρχαίοι Έλληνες. Αυτοί έδειξαν στις
  κατοπινές γενιές τις μεθόδους έρευνας και πραγματικά δημιούργησαν την ορολογία
  που υιοθετήθηκε αργότερα από όλο τον κόσμο. Οι αρχαίοι Έλληνες, θεωρώντας ότι τα
  Μαθηματικά πρέπει να είναι διαχωρισμένα από την εμπειρική γνώση οδηγήθηκαν στη
  θεμελίωση του πρώτου αξιωματικού συστήματος των μαθηματικών, αυτό της
  Ευκλείδειας Γεωμετρίας. Πιο συγκεκριμένα, ο Ευκλείδης περίπου το 300 π.Χ. με το
  βιβλίο του «Στοιχεία» που το αποτελούσαν 13 τόμοι, ήταν ο πρώτος που τοποθέτησε τη
  γεωμετρία σε αξιωματική βάση, δικαιολογημένος λοιπόν και ο όρος «Ευκλείδεια
  γεωμετρία». Τον 6 ο π.Χ αιώνα δέσποζε η μορφή του Πυθαγόρα και των μαθητών του.Άλλες σημαντικές προσωπικότητες σε αυτόν τον χώρο ήταν ο Ιππίας ο Ηλείος, ο
  Ιπποκράτης ο Χίος, ο Δημόκριτος, ο Αρχύτας ο Ταραντίνος, ο Πλάτων, ο Θεαιτήνος, ο
  Αρχιμήδης που προχώρησε στην πρακτική εφαρμογή των Μαθηματικών κ.α.

 37. Ανώνυμος says:

  Στην Ευκλείδεια γεωμετρία συμπεριλαμβάνονται και οι κωνικές τομές. Κωνική τομή
  ονομάζεται μία καμπύλη που προκύπτει από την τομή κώνου και επιπέδου, ή
  ακριβέστερα, από την τομή ενός επιπέδου με δύο ίσες ορθές άπειρες κωνικές
  επιφάνειες που έχουν κοινό άξονα και συνδέονται στην κορυφή τους. Όλες οι καμπύλες
  το πολύ δεύτερης τάξης στο επίπεδο είναι κωνικές τομές. Υπάρχουν διάφορα είδη
  κωνικών τομών όπως η έλλειψη, η παραβολή και η υπερβολή. Με βάση κάποιων
  κωνικών τομών δημιουργήθηκε το γνωστό σε όλους σήμερα GPS. Το GPS (Glοbal
  Pοsitiοning System) είναι ένα σύστημα εύρεσης στίγματος σε παγκόσμια κλίμακα. Το
  GPS εδάφους συγκρίνει την ώρα που ο δορυφόρος εξέπεμψε το μήνυμα, με την ώρα
  που το μήνυμα ελήφθη από το GPS και υπολογίζει την απόσταση που διήνυσε το σήμα.
  Η μαθηματική περιγραφή της διαδικασίας υπολογισμού της θέσης από το GPS γίνεται
  με την χρήση της υπερβολής.

 38. Ανώνυμος says:

  Αρχιτεκτονική είναι τόσο η τέχνη όσο και η επιστήμη του σχεδιασμού (με την έννοια
  της μελέτης, όχι μόνο του γραφικού σχεδίου) και της υλοποίησης κτιρίων. Το σχέδιο και
  η έκφραση του, που είναι ο σχεδιασμός, πραγματώνουν ένα αντικείμενο, ένα σύστημα
  μία αντικειμενική υλική διάσταση. Ένας πιο γενικός ορισμός θα περιελάμβανε το
  σχεδιασμό όλων των κτιστών υποδομών στο περιβάλλον, από το μακροσκοπικό
  επίπεδο του σχεδιασμού πόλεων ως το μικροσκοπικό του σχεδιασμού επίπλων και
  προϊόντων καθημερινής χρήσης. Η αρχιτεκτονική περιλαμβάνει όχι μόνο το σχεδιασμό
  αλλά και το προϊόν της υλοποίησης. Ετυμολογικά, ο όρος προέρχεται από το ελληνικό
  αρχή και τέχνη – τεκτονική (κατασκευή/ δημιουργία). Σημαντικότεροι αρχιτέκτονες
  στην Αρχαία Ελλάδα ήταν ο Ικτίνος και ο Καλλικράτης (δημιουργοί του Παρθενώνα). Η
  πρόσοψη του Παρθενώνα αποτελεί ένα παράδειγμα χρήσης της χρυσής τομής (Φ) στην
  αρχιτεκτονική. Ο χρυσός αριθμός φ ανιχνεύθηκε για πρώτη φορά από τους αρχαίους
  Έλληνες οι οποίοι παρατήρησαν ότι όλα πάνω στην γη, από τα φυτά μέχρι το ίδιο το
  ανθρώπινο σώμα, αναπτύσσονται βάσει μίας αναλογίας. Επομένως ο αριθμός φ
  αποτελεί αποκλειστικό δημιούργημα των Αρχαίων Ελλήνων.

 39. Ανώνυμος says:

  Η ιατρική τέχνη εξελίχθηκε πρώτη σε επιστήμη, δηλαδή σε συστηματική έρευνα για
  την αναζήτηση της αιτίας των ασθενειών. Κατά την εποχή των Προσωκρατικών αρχίζουν
  να εμφανίζονται οι πρώτες ιδέες περί επιστημονικής ιατρικής επιστήμης και τελικά οι
  πρώτοι γιατροί. Σημαντικότερος γιατρός της εποχής ήταν ο Ιπποκράτης ο οποίος
  θεωρείται ο θεμελιωτής της σύγχρονης ιατρικής. Στην ιατρική τέχνη ως επαγγελματική
  δραστηριότητα διαμορφώθηκε ένας κώδικας δεοντολογίας, γνωστός ως όρκος του
  Ιπποκράτη. Όλες αυτές οι επιστήμες έχουν συμβάλλει στην εξέλιξη της τεχνολογίας και
  γενικότερα του σύγχρονου ανθρώπου. Συνεπώς, συνδέονται μεταξύ τους καθώς
  αποτελούν επιτεύγματα των αρχαίων Ελλήνων.

 40. ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΕΣ says:

  Οι Αρχαίοι Έλληνες υπήρξαν πρωτοπόροι και συνεισέφεραν τα μέγιστα στην ιστορία της ανθρωπότητας, από την κατάρτιση του πρώτου χάρτη μέχρι τα ρομπότ./ ΦΑΡΟΣ Η ιδέα της ασφαλούς εισόδου στο λιμάνι με τη χρήση του φωτός πρωτοχρησιμοποιήθηκε από τους Έλληνες που έχτισαν τον πρώτο φάρο στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου τον 3ο αιώνα π.Χ. Το βράδυ άναβαν μια φωτιά πάνω στο φάρο επιτρέποντας στα πλοία να έχουν μια πλήρη εικόνα της ακτογραμμής./ ΟΔΟΜΕΤΡΟ Τα μηχανικά οδόμετρα χρησιμοποιούνταν κατά τους Ελληνιστικούς χρόνους για τη μέτρηση των αποστάσεων που διένυε ένα όχημα. Τα οδόμετρα περιγράφει για πρώτη φορά ο Βιτρούβιος το 27 π.Χ. και πιστεύεται ότι εφευρέτης του ήταν ο Αρχιμήδης περίπου κατά τον Πρώτο Καρχηδονιακό Πόλεμο (264 π.Χ. – 241 π.Χ.)/ ΡΟΜΠΟΤ Όσο κι αν ακούγεται απίθανο, ο Έλληνας μαθηματικός και επιστήμονας Αρχύτας εφεύρε ένα ξύλινο περιστέρι που λειτουργούσε με ατμό υπό πίεση και μπορούσε να πετάξει 200 με 300 μέτρα κάθε φορά./ ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ Οι πρώτοι νερόμυλοι αποδίδονται ιστορικά στον υδραυλικό τροχό της Περαχώρας, μια μηχανή που κινείτο με νερό η οποία παρουσιάστηκε στην Ελλάδα τον 3ο αιώνα π.Χ. Τον τροχό εφεύρε, κατά πάσα πιθανότητα, ο Φίλων ο Βυζάντιος./ ΙΑΤΡΙΚΗ Κατά τους αρχαίους χρόνους οι άνθρωποι πίστευαν πως οι ασθένειες ήταν η τιμωρία των Θεών προς τους ανθρώπους. Ο Ιπποκράτης, ωστόσο, κατέρριψε τη δοξασία πραγματοποιώντας πειράματα τα οποία απέδειξαν ότι οι ασθένειες ήταν αντίδραση του οργανισμού στα μικρόβια. Τον αναφέρουν συχνά ως τον πατέρα της δυτικής ιατρικής κι ο όρκος του Ιπποκράτη αποτελεί διαχρονική κληρονομιά ολόκληρης της ανθρωπότητας./ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ Αυτό που μας βοηθά ακόμη και σήμερα να είμαστε στην ώρα μας στη δουλειά, το ξυπνητήρι, προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα. Τα τότε ρολόγια, βέβαια, ήταν μηχανικά και αρκετά πρωτόγονα. Οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν υδραυλικά ρολόγια που λειτουργούσαν με νερό και χτυπούσαν πάνω σε ευαίσθητα όργανα ή έσταζαν πάνω σε άλλα που έβγαζαν ήχους./ ΧΑΡΤΕΣ Οι σύγχρονοι χάρτες δημιουργήθηκαν από τους αρχαίους Έλληνες καθώς τα προηγούμενα χρόνια οι ταξιδιωτικοί οδηγοί ήταν ασαφείς και ιδιαίτερα περιγραφικοί. Ο Έλληνας Αναξίμανδρος ήταν ο πρώτος που συνέλαβε την ιδέα του γεωγραφικού πλάτους και μήκους και έφτιαξε χάρτες βασιζόμενος στη θεωρία αυτή. Αργότερα, ακολούθησαν κι άλλοι Έλληνες όπως ο Ερατοσθένης και ο Στράβων που δημιούργησαν χάρτες που συνέδεαν τον τότε γνωστό κόσμο./ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του σύγχρονου κόσμου έχει τις ρίζες του στην αρχαία Ελλάδα. Οι αρχαίοι Έλληνες διοργάνωσαν μια γιορτή στην Ολυμπία για να τιμήσουν τον Δία. Αθλητές από όλο τον κόσμο συμμετείχαν σε μια σειρά από αθλήματα όπως ο δίσκος και το ακόντιο./ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ Οι Αθηναίοι συνέλαβαν την έννοια της ιθαγένειας. Για να είναι Αθηναίος πολίτης κάποιος θα έπρεπε να έχει γονείς Αθηναίους, να έχει ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία και να έχει συμμετάσχει στην απονομή δικαιοσύνης. Οι γυναίκες ωστόσο δεν είχαν δικαίωμα να συμμετέχουν στη δημόσια ζωή./ ΓΕΡΑΝΟΣ Η σύγχρονη κατασκευαστική διαδικασία θα ήταν αδύνατη χωρίς τον σύγχρονο γερανό. Οι αρχαίοι Έλληνες εφεύραν μια απλούστερη μορφή αυτού για να ανυψώνουν φορτία για να χτίζουν. Την εποχή εκείνη, οι γερανοί λειτουργούσαν είτε με ζώα είτε με τη βοήθεια πολύ δυνατών σωματικά ανθρώπων./ ΝΤΟΥΣ Εκτός από τα πολυτελή λουτρά, οι αρχαίοι Έλληνες εφεύραν και τα σύγχρονα ντους. Στα αποδυτήρια στα Γυμνάσια και στις Παλαίστρες είχαν τοποθετηθεί σωλήνες νερού για να κάνουν ντους οι αθλητές μετά την προπόνηση./ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  Την δημοκρατία την οφείλουμε στους αρχαίους Έλληνες. Για να επιλύσει τα οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα που δημιουργούνταν από τη μειοψηφία των πλουσίων, ο νομοθέτης Σόλωνας εισήγαγε ένα σύστημα διακυβέρνησης το οποίο υπήρχε στη Σπάρτη και έδωσε το δικαίωμα στους Αθηναίους να ψηφίζουν και στους εκλεγμένους από το λαό να ψηφίζουν νόμους./ ΜΟΧΛΟΣ Ο μοχλός είναι προϊστορικό εργαλείο και το χρησιμοποιούσαν για να σηκώνουν βαριά αντικείμενα με ελάχιστη προσπάθεια. Ο μοχλός χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από τους αρχαίους Έλληνες. Το 260 π.Χ., ο μαθηματικός Αρχιμήδης είπε: «Δώσε μου ένα μέρος να σταθώ κι ένα αρκετά μακρύ μοχλό και θα κινήσω τη Γη»./ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ Παρόλο που οι Αιγύπτιοι και οι Βαβυλώνιοι γνώριζαν τις γεωμετρικές τεχνικές οι Έλληνες ήταν εκείνοι που καθιέρωσαν τα γεωμετρικά δεδομένα μέσα από λογικά συμπεράσματα. Ο Θαλής ο Μιλήσιος, ο Πυθαγόρας, ο Ευκλείδης και ο Αρχιμήδης μας έδωσαν μια σειρά από γεωμετρικά αξιώματα και κανόνες που διδάσκονται ακόμη και σήμερα στα σχολεία./ ΔΙΚΗ ΜΕ ΕΝΟΡΚΟΥΣ Στην αρχαία Αθήνα γεννήθηκε η σύγχρονη δίκη παρουσία ενόρκων. Οι ένορκοι έπρεπε να είναι Αθηναίοι πολίτες και πάνω από 30 ετών. Οι ένορκοι ήταν μέχρι 500 ώστε να είναι αδύνατον να δωροδοκηθεί η πλειοψηφία αυτών. Η αποζημίωση του κάθε ενόρκου ξεκίνησε επίσης στην αρχαία Ελλάδα./ ΘΕΑΤΡΟ Η αγγλική λέξη “theater” προέρχεται από την ελληνική «θέατρον». Οι αρχαίοι Έλληνες υποστήριζαν οικονομικά τις θεατρικές παραστάσεις και κάθε πόλη είχε τη δική της θεατρική ομάδα. Συχνά διοργανώνονταν, επίσης και θεατρικοί αγώνες. Η κωμωδία, η τραγωδία και οι σάτιρες γεννήθηκαν στην αρχαία Αθήνα.

 41. Ανώνυμος says:

  Πολλοί ξένοι αναγνώρισαν και κατανόησαν μεγάλο μέρος του πολιτισμού μας και του πνεύματος που εδημιούργησε η φυλή μας. Χρέος των νεοελλήνων είναι, να κατανοήσουν κι αυτοί έναν πολιτισμό που είναι δικός τους, οι πρόγονοί τους τον δημιούργησαν, τον ανέπτυξαν και τον προσέφεραν στους τότε αμόρφωτους λαούς. Χρεός μας είναι, να γίνουμε αντάξιοι συνεχιστές των… ( Εκεί όπου οι Έλληνες είχαν μέτρο, ποίηση και κάθετι που γοητεύει και κοσμεί την ανθρωπότητα εμείς έχουμε χυδαιότητα. ΠΙΚΟΚ ΤΟΜΑΣ )

  • ΔΠ. says:

   Θα προτεινα να μην τον πιεζετε.Ας μην ειναι περηφανος για τους αρχαιους Ελληνες.Καποιοι αλλοι ευθυνονται μαλλον γι’αυτο.Καποιοι συγχρονοι Ελληνες τον εκαναν να σιχαθει και τους αρχαιους.Και οσο και να μην μας αρεσει ισως βιολογικα να μην εχουν ολοι σχεση με τους αρχαιους.Ισως χρειαζεται τεστ DNA για να ησυχασει.Και αν οι Ελληνες πηραν στοιχεια απο αλλους πολιτισμους,κανεις δεν μπορει να αρνηθει,οτι δεν τα ανεπτυξαν στο μεγιστο της αξιας τους.Και δεν τα κρατησαν για τον εαυτο τους αλλα τα διεδωσαν.Η τεχνες ομως ηταν καθαρα δικη τους υποθεση,δεν υπαρχουν ξενα στοιχεια και αυτο φαινεται.Ελλαδα σημαινει καλλος.Δεν μπορει κανεις να το αρνηθει αυτο.Επιφανεια θα πει.Ενταξει,ανθρωποι ειμαστε ακομα δεν εχουμε φτασει στην τελειοτητα.Και οι ανατολικοι λαοι δεν ειχαν φτιαξει κανεναν αγγελικο κοσμο!Γεννουσαν θεους.Ναι και τους σκοτωναν επισης.Παντως οι αρχαιοι λαοι δεν ειχαν τετοιες κοντρες μεταξυ τους σε θεματα πολιτισμου,επιστημων και θεολογιας.Οτι ειχε ο καθενας προσεφερε.Και τωρα η νεα ταξη τα διαστρεβλωνει ολα και μας τα ξανασερβιρει.Ας κοιταξουμε να σωσουμε οτι μπορει να σωθει και να αλλαξουμε ΕΜΕΙΣ οτι χρειαζεται αλλαγη.[πολλα ειπα σημερα,δεν ξαναγινε,ξεχασα το λακωνιζειν].XΑΙΡΕΤΩ 🙂

  • ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ says:

   Πάρα πολύ καλά τα είπες γιατρέ μου. Αυτοί οι σοφοί πρόγονοί μας που ανακάλυψαν σχεδόν τα πάντα, κάποια στιγμή είδαν και το λάθος τους και αποδέχτηκαν ΠΡΩΤΟΙ τον Χριστό.

 42. Ανώνυμος says:

  Καταλληλος για να μας διαφωτισει σχετικα με το αν εισαι νεοεποχιτης η οχι,ειναι ο ΠΔ και οχι ο Ασχετος Αδαης. Συνεπως δινουμε τον λογο στον ΠΔ και περιμενουμε τα διαφωτιστικα του σχολια. Εμπαινε ΠΔ η ΔΠ και μην φοβασαι τιποτα.

  • ΔΠ. says:

   Καλημερα σε ολους!Τι να πει και ο ΔΠ.Τα βασικα ξερει.Θα λαβει εμενα υποψιν του ο Chaoskampf;Εγω βασιζομαι στην πιστη και αν θελει ο Θεος να με φωτισει να δω την τυφλα μου.Ο φιλος μας τα εμαθε ηδη ολα,ετσι λεει.Δεν εχει απλα θεαση Θεου,εχει γινει Θεος,εχει παρει τη θεση του.Δεν θελω να τον στεναχωρησω,αλλα και καποιος αλλος σκεφτηκε να το κανει αυτο και την πληρωσε κι αυτος κι εμεις.Δεν εχω ακομα καταλαβει αν ψαχνει το Θεο μεσω φιλοσοφιας που χρησιμοποιει τη λογικη και τη φαντασια η μεσω θεολογιας.Αν και πολλοι Πατερες της Εκκλησιας γνωριζαν φιλοσοφια,οπως και ο αγαπημενος του Χρυσοστομος,δεν προσεγγιζαν το Θειο μεσω της λογικης.Πρωτα καθαρισαν την καρδια τους απο τα παθη και ετσι χαριτωθηκαν και τους απεκαλυφθη ο Θεος.Δεν εψαχναν δηλ. το Θεο δια της λογικης αλλα δια της καθαροτητας.Με την πραξη και οχι με την θεωρια.Αφου λοιπον καποιοι με αυτον τον τροπο ειχαν θεαση Θεου,ξερουμε οτι αυτο χρειαζομαστε κι εμεις.Καθαροτητα καρδιας.Ειναι πιο δυσκολος δρομος αλλα πιο σιγουρος γιατι η λογικη μπορει να σε ξεγελασει (να τ’ακους κι εσυ αυτα).Οι φιλοσοφοι εψαχναν με τη λογικη – και καλα εκαναν στην εποχη τους – αλλα βλεπουμε οτι δεν κατεληγαν στα ιδια συμπερασματα.Δεν χρειαζεται λοιπον να ψαχνουμε το Θεο με τη λογικη και τη φαντασια μας -αν και στην αρχη βοηθαει και αυτο,η θεληση δηλ.να Τον βρεις -γιατι μας αποκαλυπτεται.Ο Chaoskampf δεν ξερω ακριβως ποιον δρομο εχει ακολουθησει,μαλΛον και τους δυο και δεν ξερω αν εχει καταφερει να διωξει τα παθη του και να καθαρισει την καρδια του.Καποτε κι εγω πιστευα οτι η μετανοια -εξομολογηση ,ειναι απλα για να αισθανθει καλυτερα ο ανθρωπος και οτι η αμαρτια παντα θα ειναι πανω σου,οτι κι αν κανεις.Κι ομως ο Χριστος πραγματι σηκωνει τις αμαρτιες μας και ο ανθρωπος νιωθει ξαναγεννημενος.Δεν ξερω λεω παλι αν εχει γνωρισει με αυτον τον τροπο τη θρησκεια μας και δεν τον καλυψε.Θα τον συμβουλευα να το δοκιμασει.Καποτε που μας μιλουσε για τα προβληματα και την αυπνια που ειχε για μερες,ειχε πει πως αν τα ελεγε σε ιερεα θα τον εδιωχνε με τις κλωτσιες.Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση γιατι αυτον τον ιερεα θα τον εδιωχνε με τις κλωτσιες ο ιδιος ο Χριστος.Η Εκκλησια ειναι θεραπευτηριο ψυχων.Αυτος ειναι ο σκοπος της,εκτος απο τη λατρεια του Θεου.Κανουμε λοιπον οτι χρειαζεται και ζηταμε το ελεος του Θεου.Και οπως μας ειπε ‘…παντα οσα αν προσευχομενοι αιτεισθε,πιστευετε οτι λαμβανετε και εσται υμιν’.Δεν χρειαζεται να γινει απο τωρα Μεγας,μεγας ηταν κι ο Ναπολεων (συγνωμη Chaos),αλλα επειδη βλεπω πως εχει πολυ μεγαλη αγαπη στο Θεο -γι’αυτο και εχει ψαξει τοσα πραγματα – που δεν τη συναντας ευκολα ουτε σε ανθρωπους της Εκκλησιας μπορω να πω,λεω μακαρι να ηταν ορθοδοξος, θα χαιρομουν αν ηταν και πατριαρχης ακομα.Αλλα και απλος πιστος να ηταν παλι καλα θα ηταν.Τοσοι Αγιοι ηταν απλοι ανθρωποι.Πολλα ειπα,ας κοιταξω τα μουτρα μου καλυτερα,αυτα και συγνωμη αν τον στεναχωρησα.Θα περιμενω με αγωνια το λουσιμο που θα μου κανει.

   • croif101 says:

    ΑΔΕΛΦΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ,ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ ΤΟΥ!!!
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ.
    ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ,Σ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟΝ,ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
    ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΘΗ,ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑ ΤΟ ΡΑΣΟ,ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΥΡΛΟΣ.
    ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ.
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ,ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ.
    ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΣΙΤΗ ΣΟΥ Σ ΕΚΕΙΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΡΟΕΙ ΝΑ Σ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.
    ΑΜΗΝ.
    ΙΧΝ

 43. Ανώνυμος says:

  Σηκω απο πολυθρονες καρεκλες μπαουλοντιβανα στασου ορθιος στον τοιχο και κοπανα τον με το κεφαλι σου.ΚΑΝΑΔΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ Εδυν =fh (J/kg-K)τζαουλ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΑΡΧΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

 44. Ανώνυμος says:

  Δασκαλε χρεοι προς τους Θεους ξεπληρωνουν μονο τα προβατα εντος της στανης των θρησκειων. Δυστυχως για σενα η εμφανιση του Μεγαλοσαυρου ετρεψε σε φυγη τα χαζοπροβατα της στανης σου, με αποτελεσμα οι δαιμονες που εχεις μεσα στο κεφαλι σου να εξοργιστουν με την ανικανοτητα σου. Δεν αποκλειεται να χρησιμοποιήσουν το δικτυο Thothian_Grid εναντιον σου προγραματιζοντας το κεντρικο σου επεξεργαστη, εισαγοντας σε σε ενα κατωτερο περιβαλλον (ματριξ) οπου τα αρχαιοτρολ δεν θα εχουν καμια θεση ,και τα ανθρωπινα οντα εντος του θα φερουν iq ισοτιμο με αυτο του Ασχετου Αδαη. Αν δασκαλε και παλι δεν καταφερεις να σταυρωσεις προβατο, σε βλεπω ανασκελα μεσα στον συμπαντικο καδο ανακυκλωσης, απο τον οποιο οι υπερ-επιστημονες της Νεας Εποχης θα εξαγουν βιολογικο υλικο για να φτιαξουν το νεο υπερσυγχρονο σαδομαζοχιστικο βιορομποτ που θα εξυπηρετησει στο έπακρο τις σαδομαζοχιστικές τάσεις της διεστραμμενης ελιτ nwo.

  • ΔΠ. says:

   Εισαι σιγουρος πως θελεις να διαλυσεις το ‘κοπαδι’ του Chaoskampf;Γιατι μου φαινεται οτι εφαρμοζεις το μοντελο χειραγωγησης των Αμερικανικων εκλογων.Καταλαβαινεις τι λεω ε;

   • Ανώνυμος says:

    ΔΠ το κοπαδι του chaoskampf διαλυθηκε και η αιτια ημουν εγω. Βεβαια δεν ηταν κατι που επιδίωξα αφου δεν γνωριζα τοτε ποιος ειναι. Παντος αυτην την στιγμη δεν εχω την διαθεση να τον αποτελειωσω, αλλα ουτε και να ωθησω εσενα και τους φιλους σου στα ακρα. Για το επομενο level δεν μπορω να σας εγγυηθω οτι θα ειμαι φρονιμο παιδακι (μεγαλοσαυρακι)

 45. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  Καλημέρα!Ο φίλος από την Ο.Ε.Α αγνοεί ότι δεν απευθύνεται σε ακέφαλα όντα.
  Aπό τα γραφομενά του Παράγεται Μια νόηση LGBTQ,Λόγου χάρη στα παραπάνω σχόλια του τι έχουμε?Παίρνουμε Λιακοπόπουλο,τον ανακατεύουμε με Νοστράδαμο,με παράλληλες μονόπαντες επιλεκτικές πηγές Πληροφόρησης για εμμονικούς σεπτοκέφαλους,για να παραχθεί ένα θυμωμένο τέρας του Λόχ -νες.
  Το τέρας στην συνέχεια υποσιτίζεται και δεν είμαι σίγουρος οτι δεν σας έχει φάει ολόκληρους. Ασκοπα τα λόγια και οι λέξεις,άσκοπη η ύπαρξη της ύπαρξης του υπαρκτού.Αναπαραγωγή του τίποτα και χρωματισμός του μηδέν για να στολιστεί η ανυπαρξία και να μην αισθάνεται ανύπαρκτη.
  Συμβουλή στην παραθρησκευτική οργάνωση χωρίς θρησκεία,Να έχετε μια έλλογη τακτική προσέλκυσης πιστών γιατι θα μείνετε από οπαδούς.Όταν στοχεύεις να κερδίσεις μια φυσιολογική γυναίκα δεν ξεκινάς να της λες όλη την ιστορία Της ζωής σου,αλλά λες λιγα έξυπνα λόγια που δεν την μπερδεύουν.
  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ!

 46. ΑΛΦΑΦΡΟΥΡΑΡΧΟΣ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΥ says:

  Δαιμονισμένη αρχιτρολιά αρχετυπικά στο λέω μιλώντας αποκρυφιστικά στο όνομα της μήτρας της καταραμένης λίλιθ σου βαβυλώνια πόρνη των σοδόμων = you are a psycho τράβα και πάρε τα χαπάκια σου και αι ξανά μες το κελί σου. Τον ζουρλομανδύα μη ξεχάσεις!

  • Helen of Cyprus says:

   I know that you are stupid and ignorant but everyone has the right to open a book and study to understand who is Babylon and who is Lilith as Lilith is a demon and not a Goddess and was rejected by Babylon. Of course you will call Babylon a whore because you have small penis syndrome and you also hate the Mother archetype in particular and probably you are the whore of Satan. As for calling people a psychopath, I can hear your bottle of pills shaking for you and usually those who call others a psycho are usually psychopaths themselves.

 47. Ανώνυμος says:

  Δασκαλε εγω δεν πασχω απο το tiny penis syndrom αλλα απο το Big penis syndrom. Θαυμαστε με διοτι ειμαι η σωτηρια του ελληνικου εθνους,καθοτι θα προλαβω να καθισω πρωτος στον θρονο του αντιχριστου Chaoskampf αρπαζοντας με μαεστρια οπως εμεις οι ελληναρες ξερουμε greek way τα κλειδια της αβυσσου ωστε να ειμαστε οι πρωτοι σε ολα. Εμεις θα ειμαστε οι πρωτοι που θα χωσουμε τα κλειδια στην κλειδαροτρυπα της αβυσσου αυτην που σφραγισε ο Μεγας Αλεξανδρος για να μην βγουν εξω τα ζομπι συμφωνα με τον λιακοπουλο, καταριπτωντας ολα τα ρεκορ Γκινες αδιαφοροντας για αλλη μια φορα για τα ζομπι,τα κλειδια και αλλες τετοιες αηδιες αφου ως ανταγωνιστες το μονο που μας ενδιαφερει ειναι τα ΡΕΚΟΡ.Οσον αφορα την μητρα του αρχετυπου του αποκρυφισμου σου θα την αλοιψουμε με πετρελαιο και θα τη κανουμε ΔΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για ενα καλυτερο ποδοσφαιρικο αυριο στην πολυπαθη και αιωνια πατριδα μας.

 48. Ανώνυμος says:

  Δασκαλε ο μονος που ειναι σε λαθος τοπο και χρονο εισαι εσυ, καθοτι η Πιστη σου στα παραμυθια της Νεας Εποχης αντιτασσεται με την ΛΟΓΙΚΗ του συλλογισμού (εκείνων που ισχύουν, καθώς και των εσφαλμένων). Εχεις σταυρωσει και εχεις σφαγιασει ολους τους Σοφους και τις παραδοσεις, ισοπεδωνοντας καθε εννοια προς οφελος της παγκοσμιοποιησης. Εισαι ενας οδοστρωτήρας της Νεας Εποχης, και οι ελληναρες με συνδρομο Big penis ενας κακοτράχαλος δρομος που αν πατησεις πανω του ολα τα κουζινετα της ψυχης σου θα διαλυθούν και θα σκορπίσουν πανω στο δοξασμενο ελληνικο εδαφος, και κανενας ψευτοθεος απο αυτους που πιστευεις δεν προκειται να σε βοηθησει.

 49. Ανώνυμος says:

  Δασκαλε εγω δεν θελω να επιβαλω τιποτα. Εσυ ομως εισαι αυτος που προσπαθει να επιβαλει την διαστροφη της Νεας Εποχης. Και για να περασει το οραμα της Νεας Εποχης πρεπει πρωτα να ισοπεδωθει καθε εννοια και παραδοση προπαντων η ελληνικη, και αυτο προσπαθεις να κανεις χρησιμοποιώντας καθε μεσο. Απο δικο σου σχολιο (Αγαπούλης 26 Ιουλίου 2016 @ 11:25 Θεωρω βασικα οτι θα πρεπει να γινει κατι αμεσα με οσους πορους και οσα μεσα μας εχουν απομεινει και το διαδυκτιο μας προσφερει την δυνατοτητα την ταχειας μεταδοσης της πληροφοριας η οποια βασικα μπορει να κτυπησει ακομα και στο κεντρο με το τοξο του Απολλωνα σε σχεση μαλιστα με τις διαφορες αποκρυφιστικες ατζεντες που στοχευουν στην υποδουλωση μεσα απο το manipulation του αρχετυπικου κωδικα.) Δασκαλε η μητρα (χυτρα) του αρχετυπου του αποκρυφισμου σας, και το ψευτοδικτυο thothian grid δεν προκειτε ποτε να υποδουλωσει τους ελληναρες με το Big penis syndrom, καθοτι θα σας περασουν γενναιες τρις δια της μεθοδου greek way.

 50. Ανώνυμος says:

  Δασκαλε η πυρινη κλανια σου ειναι γνωστη ως DIVINE FIRE = 666 και οχι 606. Διοτι ο κυριος σου ειναι ο Διαολος. Οσον αφορα τον σεβασμο μου αυτον θα πρεπει να τον κερδισεις.

 51. Ανώνυμος says:

  Εγω ο υπερελληνας αφιχθεις απο γερμανια στοχευω εν ετι 2018 με συνοπτικες διαδικασιες να απαλλαξω τους νεοελληνες απο το δυσβασταχτο βαρος της Νεας Εποχης του chaoskampf που εξαγριωνει την λογικη τους. Θα στηριξω τους νεους ελληνες επιστημονες παρεχοντας οτι χρειαζονται ωστε να μην γινονται ερμαια των ξενων δυναμεων. Θα ανεβασω στην εξουσια τον Νοτη Σφακιανακη που τα λεει ωραια και την χρυση αυγη εκτοπιζοντας ολους τους λαθρο στελνοντας τους πακετο στην γερμανια. Θα ενεργοποιησω τα μυστικα οπλα του ΓΚΙΟΛΒΑ και θα επιστρατευσω τα κειμενα της ΟΕΑ εναντιων του πρακτορα CHAOSKAMPF ο οποιος με κειμενα μισους που ανεβαζει στο διαδικτυο υπονομευει την ενοτητα του εθνους. Οσων αφορα τις δεισιδαιμονιες του, τους μαυρους μαγους του, τους γνωστικους αλχημιστες και το αρχετυπο της μητρας του ΓΙΟΥΝΓΚ, θα τις εξαφανισω καταστρεφοντας ολα τα αιρετικα χειρογραφα του σκοταδισμου. ΒΡΕ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΡΑ ;;

 52. Ανώνυμος says:

  Ας δουμε τωρα και ποιος ειναι ο στοχος του Δασκαλου chaoskampf. ( Έρως Πάνδημος 18 Σεπτεμβρίου 2016 @ 16:26 οφειλω να σας συμμορφωσω και να σας δειξω τον δρομο προς την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ. [της Νεας Εποχης] Ο απωτερος μου στοχος ειναι Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. Εγω βασικα ειμαι Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΑΡΧΗΣ ) Οπως μπορειτε να καταλαβετε μιλαει μεσα του ο Διαολος Divine 666 ο οποιος ανεκαθεν επιθυμούσε τον θρονο του Θεου και την παγκοσμια κυριαρχια.

 53. Ανώνυμος says:

  Δασκαλε, ο Γιαχβε πηρε απο το χερι τον Κυρο τον Μεγα και τον οδηγησε εναντιον της Βαβυλωνας και της υπατης θεοτητας της Μαρδουκ, για να απελευθερωσει τον λαο του. Εκτοτε ο Θεος Μαρδουκ καταζητειται. Εσυ τωρα δασκαλε μας λες οτι εισαι αντιπρόσωπος του Θεου Μαρδουκ στην Γη. Δασκαλακο μου εδω στην γη αντιπροσωπεια του Μαρδουκ δεν υπαρχει. Η μονη αντιπροσωπεια που κραταει ακομα ειναι του Γιαχβε, για αυτο ασε τις αντιπροσωπειες και τις διπροσωπιες και απομακρυνσου τεκνο μου απο το σκοταδι του Μαρδουκ γιατι αμα φας καμια μπουφλα απο τον doctor με το συνδρομο Big penis θα καταληξεις μεσα στον συμπαντικο καδο ανακυκλωσης, αφου χωρις αντιπροσωπεια δεν θα μπορεις να βρεις ανταλλακτικα για να επισκευαστεις.

 54. Ανώνυμος says:

  Εδω ο δασκαλος chaoskampf μας λεει οτι την εκκλησια του κυριου την ποναει. Παραθετω απο το μπλογκ του ( Στο στόχαστρο του παρόντος blog βρίσκονται οι εξής οργανώσεις: Η Εβραϊκή Ορθοδοξοταλιμπανιστική εκκλησία Ελλάδος και Κύπρου. http://thebowofapollo.blogspot.gr/ ) Τοσο πολυ την ποναει που την εχει βαλει στο στοχαστρο και την σημαδευει με το τοξο του Απολλωνα.

 55. Ανώνυμος says:

  chaos κανεις μακροβουτια μεσα στην Μητρα [χυτρα] του αρχετυπου και ενιοτε συγκρουεσαι με τον αποκρυφισμο και τους δαιμονους που βραζουν μεσα της. Αυτη η Μητρα [χυτρα] ειναι η κολαση ενος παραλληλου κοσμου που προβαλλεται στον κοσμο μας τα τελευταια χρονια ρουφωντας τα μυαλα του ΠΔ (χουμορ ΠΔ) και αλλων ανυποψιαστων χριστιανων κανοντας τους ζομπι. Μεσα σε αυτην την κολαση του αρχετυπου, ΕΣΥ εισαι ο Αρχοντας τυπου ΧΟΥΛΚ [πετρωμενος] με κεφαλι κοκορα [Αβρασαξ] και φιδισια ποδια.

 56. Ανώνυμος says:

  chaoskampf σου τελειωσαν τα ψευδοεπιχειρηματα και εγινε ορατος σε ολους ο πραγματικος σου εαυτος . Εισαι μια νεοεποχιτικη σαυρα με κολοβη ουρα και ψυχρο αιμα. Η μητρα του αρχετυπου και ο αποκρυφισμος της νεας εποχης σου εκαψαν τον εγκεφαλο με αποτελεσμα να σφυριζουν μυστηριωδη πουλακια μεσα στο αδειο σου κεφαλι. Δασκαλε ποτε σου ειπαν τα πουλακια οτι θα ανοιξουν οι πυλες και θα βγει απο μεσα ο ΣΕΔΕΚ -ΔΙΑΣ που θα μας παρει τα κεφαλια ? Μεγαλε θα φτιαξω εναν ειδικο ζουρλομανδυα για σαυρες κολοβες και θα ερθω να στον φορεσω. Βαλε μυαλο και παψε να βριζεις τον αρχαιο ελληνικο πολιτισμο που προσφερε τοσα πολλα στην ανθρωποτητα. Ειναι κριμα να γελοιοποιεισαι κατ αυτον τον τροπο.

 57. Ανώνυμος says:

  ΠΔ ο croif λεει οτι δεν γνωριζει κανεναν Γιαχβε, τον οποιο και αποκαλει κοπροσκυλο. Ποια ειναι η δικη σου αποψη ?

   • Ανώνυμος says:

    Ρωμηοσυνη καλημερα. (croif101 3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13 ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΡΕ ΕΡΠΕΤΟ!!! … ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ …ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ,ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ,ΤΟΝ ΣΑΒΑΩΘ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ!!!)

  • ΔΠ. says:

   Κοιτα,αλλος ειναι ο ξερολας εδω μεσα,οχι εγω.Ο Croif δεν μπορω εγω να ξερω τι ακριβως εννοει.Ισως εννοει τον Γιαχβε,με τον τροπο που τον βλεπουν οι Εβραιοι,αυτα δηλ.που ελεγε ο αγιος Χρυσοστομος.Δεν μπορω να ειμαι στο μυαλο του καθενος,ποσο μαλλον που καποιοι το παιζουν σε πολλα ταμπλω (ονοματα).Υπαρχουν χαμαιλεοντες και χαμελαιοντες.Ο CROIF ειναι λιγο μυστηριωδης,αλλα δεν ξεφευγει απο τις βασικες αρχες.Δεν μπορω να παρακολουθω ολα τα σχολια.Ειδα παντως πως η συζητηση εχει αρχισει πριν χρονια.Τυχαια βρεθηκα σε ενα πολυ παλιο αρθρο.Ας πει αν θελει ξεκαθαρα.Ισως συμφωνει με τον Λιακοπουλο,η εννοει αυτο που ειπα.

    • ΔΠ. says:

     Οπως εχω ξαναπει,’Ο Υιος του Θεου,Υιος της Παρθενου γινεται και Γαβριηλ την χαριν ευαγγελιζεται…’.Ειναι ο Λογος του Θεου ,πριν ενσαρκωθει και γινει και ανθρωπος.Αυτος που μας οδηγει στην Ανασταση.Αμην.

     • ΔΠ. says:

      Kαι μια πιο ολοκληρωμενη απαντηση:Με τη λεξη Γιαχβε,αναφερομαστε στο Θειο Ονομα που αποκαλυφθηκε απο τον Θεο στον Μωυση,κατα την ιδρυση των νεων σχεσεων με τον λαο Ισραηλ,στη διαθηκη του Σινα.Συμφωνα με τους Πατερες,στο συμβαν της βιβλικης διηγησης οπου το ονομα αυτο απεκαλυψε ο ιδιος ο Θεος,ο Τριαδικος Θεος στον Μωυση κατα τη θεοφανεια της φλεγομενης βατου,μιλα η μια εκ των τριων υποστασεων,ο Υιος,ο ασαρκος Χριστος η αλλιως ο Γιαχβε-Λογος και συντελειται μια εκ ΄΄των αποκαλυψεων του Θεου,δια του Λογου εν Αγιω Πνευματι΄΄,καθως για την Ορθοδοξη Εκκλησια,΄΄οταν ο Λογος αποκαλυπτει τον Πατερα,αποκαλυπτει κατ’αναγκην την Τριαδα και οταν αποκαλυπτει την Τριαδα,αποκαλυπτει τον Πατερα΄΄.Κατα συνεπεια το ονομα Γιαχβε οιονει αναλυεται εις το ΄΄Πατηρ,Υιος και Αγιον Πνευμα΄΄.Ουτω Γιαχβε ο Πατηρ,Γιαχβε ο Υιος,Γιαχβε το Αγιον Πνευμα.Ομως δεν υπαρχουν τρεις Γιαχβε,αλλα ενας διοτι υπαρχει μια Θεια Ουσια.Επειδη εκαστο των τριων προσωπων εχει ολοκληρη την Θειαν Ουσιαν,μπορουμε να πουμε οχι μονο οτι ο Υιος ειναι Γιαχβε,αλλα και οτι ειναι ο Γιαχβε,ο ολος δηλ. Θεος.

     • Ανώνυμος says:

      Συμφωνω ΔΠ καθως η αποψη σου για τον Γιαχβε ταυτιζεται απολυτα με την Αγια Γραφη και τις ερμηνειες ολων σχεδόν των χριστιανικων εκκλησιων. Προσευχησου για την ψυχη του croif που αποκαλει τον Θεο, σατανικο κοπροσκυλο.

   • croif101 says:

    ΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
    ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ.ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ,ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ.
    ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑ,ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΘΕΟΣ,ΙΣΩΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝΕ.
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ,ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΤΟΝ ΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑ ΘΕΟΝ ΛΟΓΟΝ,ΩΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
    ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΕΓΕΝΕΤΩ ΟΥΔΕΝ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΙΔΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ (ΟΧΙ ΣΑΡΚΙΚΟΣ),ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ,ΟΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ.
    ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ,ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
    ΑΡΑΓΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ?ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ,ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΩΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΕΣΕΙΣ!!!ΔΛΔ ΕΙΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ.ΤΙ ΘΕΣ ΑΔΕΛΦΕ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ,ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΩ,ΟΤΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ,Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΝ ΘΕΟΝ,ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΥΝΤΑΥΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤ ΜΕ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ,ΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑ.
    ΠΕΣ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΜΑ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΓΙΑΧΒΕ.?
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΧΡΕΙΣΤΩ.

 58. Ανώνυμος says:

  Δασκαλε chaos δεν εχω κανενα χρεος προς τους Θεους της Νεας Εποχης της μητρας (χυτρας) του αρχετυπου του αποκρυφισμου. Αντιθετα εσυ χρωστας στον Μαρδουκ, και στη Μιχαλού. Για αυτο σου λεω ελα απο το Ιατρειο μου να σε δεσω τωρα που ειναι αρχη πριν παραγινει το κακο.

 59. ΟΡΦΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑ says:

  ΔΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗΤΕ, ΑΘΑΝΑΤΕ ΔΙΑ, ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ. Ω ΒΑΣΙΛΙΑ, ΑΠ’ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΗ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Η ΘΕΑ ΜΗΤΕΡΑ, Η ΓΑΙΑ, ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΟΙ ΥΨΙΤΕΝΕΙΣ ΡΑΧΕΣ, ΚΙ Ο ΠΟΝΤΟΣ ΚΙ ΟΛΑ ΟΣΑ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ. ΔΙΑ ΚΡΟΝΙΕ, ΣΚΗΠΤΟΥΧΕ, ΚΑΤΕΡΧΟΜΕΝΕ ΜΕ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΕ, ΠΑΝΤΟΓΟΝΕ ,ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΛΟΣ. ΓΑΙΟΣΕΙΣΤΗ, ΑΥΞΗΤΗ, ΚΑΘΑΡΣΙΕ, ΠΑΝΔΟΝΗΤΗ, ΑΣΤΡΑΠΟΒΡΟΝΤΗ, ΚΕΡΑΥΝΙΕ, ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΔΙΑ. ΕΙΣΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΕ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΥΓΕΙΑ ΑΡΙΣΤΗ, ΘΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΜΠΤΗ ΔΟΞΑ ΠΛΟΥΤΟΥ……ΑΥΤΟΓΕΝΗ ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΚΑΡΙΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΝΗΤΩΝ. ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΣΠΟΝΔΩΝ, ΔΙΝΕ ΣΩΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΥ, ΖΩΗ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΚΗ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΒΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΥΘΥΜΟΥΣ ΛΟΓΙΣΜΟΥΣ!

  • ΔΠ. says:

   Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ μας δεν λεει οτι ο Διας γεννηθηκε απο τον Κρονο;Ολα αυτα που λεει ο υμνος οτι γεννηθηκαν απ’τον Δια,υπηρχαν πριν γεννηθει αυτος.Πριν γεννηθει και ο Κρονος.

 60. Ανώνυμος says:

  Δασκαλε συμφωνα με τα ορφικα ( αφου τα επικαλείσε ) ο Διας ειναι η αρχη των παντων, και πατερας Θεων και θνητων. Αρα λοιπον ορθη η πιστη των αρχαιων προγονων μας.

 61. Ανώνυμος says:

  Δασκαλε, η αποκρυφιστικη σου λογικη ξεσκεπαστηκε και κακοποιηθηκε απο την ψυχρη λογικη του «αρχαιοκαπηλου» Μεγαλοσαυρου. ο ορθολογισμος και τα επιχειρήματα ειναι αγνωστες λεξεις για σενα καθως η πνευματικη σου υποσταση ειναι δομημενη πανω σε αποκρυφιστικους μυθους. Εσυ και τα αποκρυφιστικα παραμυθια σου ειστε καταλοιπα ενος κοσμου που αργοπεθαίνει, και σε λιγο η θεση σου θα ειναι στο μουσειο.

 62. Ανώνυμος says:

  Δασκαλε χρονια τωρα η Νεα Ταξη ψεκαζει τους ελληνες με στοχο να καταστειλει την αφυπνιση του Ελληνισμου, με αποτελεσμα οι προκληθεντες χημικες ενωσεις απο τα βαρεα μεταλλα να αλλαξουν την δομη του dna των ελληνων και να αποκτησουν ολοι το Big penis syndrom. Το ξερω δασκαλε οτι βρισκεστε σε συγχυση και σκέφτεστε να μας ψεκασετε με φυτοφαρμακα. Ενα σου λεω ομως και βαλτο καλα στο μυαλο σου. Η φυση παντα θα ευνοει τον βιολογικά και ψυχικα Ανωτερο ανθρωπο.

 63. Ανώνυμος says:

  Δασκαλε chaos ολοι εχουν καταλαβει οτι κυνηγας το αιμα του Χριστου για λογαριασμο της Νεας Εποχης με στοχο την ενθρονιση του ψευτομεσσια σας HE IS GOD HORUS = 888 = APOLLO CHRIST.

 64. ΖΕΥΣ says:

  Σας ευχαριστω παιδια μου για τον υμνο. Εσεις εισαστε μαλλον πραγματικοι Ελληνες σε αντιθεση με τα ανθελληνικα σκυλια τους υπερκομπεξικους αρχαιοκαπηλους που μαλλον ειναι ειναι απογονοι του Μογγολοδρακονιανου Αχμετ Ελληνοκαυλογου οπως ο Σωρρας και για αυτο ειναι ασεβη σκουληκια και για αυτο δεν αναγνωριζουν οτι ειμαι ο Μεγας Αλεξανδρος και ο Αρχοντας Καλκι και ο Μαιτρεγια και ο Φαταουλας. Ελπιζω σε καποια φαση να ενημερωθουν ολοι οι πραγματικοι Ελληνες να ενημερωθουν για την αφιξη του Απολλωνα Χριστου που θα σωσει τον Ελληνισμο απο τους αρχαιοκαπηλους απατεωνες και τον Δρακουμελ.

  • Ανώνυμος says:

   chaos οι ελληνες εχουν ηδη ενημερωθει για την αφιξη του APOLLO CHRIST (αντιχριστου 666) και αν σκασει μυτη προς τα δω το 666 θα του το βαλουμε στον κωλο. Γονατιστος θα παρακαλαει τον πατερα του τον Διαολο να τον απαλλάξει απο την οργη των ελληνων.

 65. ΔΠ. says:

  Ελεγες σε ενα σχολιο πιο πανω,’τον βρωμικο και τρισαθλιο Ελληνισμο σας που ειναι μονο δικος σας’.Σαν να λες οτι καποιος σε αποκλειει απο τον Ελληνισμο.Κανεις δεν μπορει να το κανει αυτο,αν εσυ νιωθεις Ελληνας.Ενταξει εχουμε τα στραβα μας,ειμαστε υπερηφανοι,αλλα αυτο πιο πολυ επειδη αγαπαμε το εθνος μας.Ειναι η οικογενεια μας,με τα καλα της και τα ασχημα της.Δεν αγαπας τη μητερα σου;Ε,καπως ετσι βλεπουν τον Ελληνισμο οσοι σου λενε αυτα που σου λενε.Το λες μονος σου,να σταματησουν να προσβαλλουν τον Ελληνισμο σου.Πολυ ωραιο αυτο που ειπες.Να σταματησουν ολοι να προσβαλλουν ο ενας τον Ελληνισμο του αλλου,παρακαλω πολυ.Οποιος βριζει το σπιτι του,πεφτει και τον πλακωνει.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! :))))))

  • Ανώνυμος says:

   ΔΠ σε ταραξε ο chaos στα dislike. Το κοκκινο πανι του ειναι το – ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! Εχει σκυψει το κεφαλι και ειναι ετοιμος να σε κουτουλησει. Φυλαξου δικε μου γιατι εχει κερατα ο κερατας.

   • ΔΠ. says:

    Ισως επειδη δεν ειπα και ΖΗΤΩ Η ΚΥΠΡΟΣ,αλλα για μενα η Κυπρος ειναι Ελλαδα,ειναι κορη.Γι’αυτο εννοειται οτι ισχυει και γι’αυτην το ΖΗΤΩ! [εμενα θα με αφησεις για επιδορπιο;Θα σου μεινουν τα δοντια στο χερι,σε προειδοποιω.Ειμαι η πετρα που θα σου σπασει τη μασελα!χαχαχαχα!)

 66. Ανώνυμος says:

  Δασκαλε τωρα αποκαλυφθηκες. Δεν χτυπιεσε για το αιμα του Χριστου αλλα για τα βραβεια που πηρε μεσα απο τα χερια σου ο πολυπτυχιουχος ταξιαρχος (Μεγαλοσαυρος) με τα πολλα παρασημα. Μην φοβασαι ομως δεν θα σε αφησουμε ετσι. Ο ΔΠ εισηγηθηκε να σου απονεμηθει το βραβειο της παρηγοριας αναγνωριζοντας οτι η μαχη σου με τον Μεγαλοσαυρο ηταν ανιση. Ελα απο το Ιατρειο μου να παραλαβεις το βραβειο σου.

 67. Ανώνυμος says:

  Δασκαλε τα τελευταια σου λογια με συγκλονισαν, καθως αυτος ειναι και ο λογος που δεν σου εχω δωσει ακομα την χαριστικη βολη. Αυτη ηταν και η γνωμη του ΔΠ και δεν εχει και αδικο εδω που τα λεμε. Αν ομως δασκαλε εφαρμοσουμε την δημοκρατια που εφηύραν οι αρχαιοι μας προγονοι
  και ψηφισουμε ποιοι ειναι υπερ της πνευματικης σου θανατωσης, να εισαι σιγουρος οτι θα πρεπει να σου ριξω την σφαιρα της αληθειας που θα σε στειλει αδιαβαστο στα απομονωμενα εκκλησακια της Κυπρου να κλαις την μοιρα σου.

 68. Ανώνυμος says:

  Ελληνισμός είναι ο πολιτισμός που γεννήθηκε στο παρελθόν, και είναι ο πλέον ανθρωποκεντρικός και ιδεοκεντρικός πολιτισμός που έχει αναδείξει η ανθρωπότητα και δεν πρόκειται να ξεπερασθεί, όσοι αιώνες και αν περάσουν. Από εμάς εξαρτάται (και οχι απο σενα), να μην διακοπεί η διαχρονική σχέση πολιτισμού, τόπου και ανθρώπου στην ευλογημένη αυτή χώρα, που αναζητεί απεγνωσμένα τα παιδιά της.

 69. ΤΡΟΛΟΚΤΟΝΟ ΣΠΡΕΥ says:

  Ρε Ωμεγαβιτσιόζε, εσύ δεν ήσουν που σε ένα από τα παλιά άρθρα στα σχόλια που είχε καμιά 400αρια σχόλια + εσύ δεν ήσουν που είχες θιχτεί που σου θίξαμε την μήτρα του αρχέτυπού σου την λίλιθ που υπερασπιζόσουν; Τι έγινε Chaoskampf, τρέχουμε; Τρέχεις και προσπαθείς να κρύψεις τα βίτσια σου και τον μαζοχισμό υποταγής της φεμινιστικής μητριαρχικής λατρείας σου της λίλιθ – πόρνης βαβυλώνας που προωθείς με νεοεποχήτικες διαστρευλώσεις; Έτσουξε;
  Η ίδια η χύτρα του αρχέτυπού σου θα σε τιμωρήσει γι αυτό επειδή την απαρνείσαι αλλά δεν νομίζω να σ ενοχλεί αυτό, εξ άλλου σ αρέσει το μαστίγιο χαχαχαχαχα
  Πες της ότι ο αρχαιομεγαλόσαυρος Ελληνισμός, θα την βάλουμε κάτω και θα τις αλλάξουμε τα φώτα, για να καταλάβει ποιος είναι το αφεντικό!

 70. Ανώνυμος says:

  Εγω φιλε μου δεν εχω καποιο οφελος, ουτε καποιο οραμα προσκειμενο στην Νεα Εποχη οπως εσυ για να σας παραμυθιασω. Εσυ εισαι επαγγελματιας σε αυτο που κανεις και χρησιμοποιεις οπως ολοι του ειδους σου την ξυλινη γλωσσα «στρατηγήματα για να πει κανείς χωρίς να πει ή, καλύτερα, να πει για να μην πει τίποτα» προς εντυπωσιασμό.

 71. Ιαπετος says:

  ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑ!
  ΓΚΡΕΜΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ,ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ,ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ,ΤΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΚΡΕΙΟΥ ΤΑ ΚΑΨΑΤΕ ,ΤΙΣ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΙΣ ΛΟΥΤΡΟΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΑΝΙΣΑΤΕ ,ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΑ ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ,ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΣΑ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.Η ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΣΤΟΥΣ υΠΕΡΑΙΩΝΕΣ.ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝ.
  ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΥΒΡΙΣ»ΑΤΗ»ΝΕΜΕΣΙΣ»ΤΙΣΙΣ »ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΣΑΣ.
  ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΖΟΥΛΟΥ ΤΑ ΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ
  ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΤΗ ΑΝΟΜΙΑ ΣΑΣ.

 72. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  Καλημέρα!Δεν κατάλαβα ,να »λιθοβολήσουμε»

  τον Chaos?Ποιος είναι ο καθαρός και

  αναμάρτητος?Η νέα εποχή προστάζει μίσος.

  Ας δείξουμε αγάπη και ας σοβαρευτούμε

  λιγάκι.

 73. ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ says:

  Αδελφε μου Π.Δ αυτα τα αρρωστα ατομα δεν ενδιαφερονται για κανεναν Ελληνισμο και για τιποτα αλλο περα απο την εγωικη τους αρρωστια. Απλα βασικα το γνωριζουν οτι δεν εχουν κανενα μελλον στο συμπαν και ψαχνουν για τροφη για να ταισουν αυτην την δαιμονικη αρρωστια. Το θεμα δεν ηταν ποτε ο Ελληνισμος. Το θεμα ειναι η αρρωστημενη αλαζονικοπαπαρομαλακια που εχουν σπειρει αυτα τα θλιβερα ατομα τα οποια συνεχως προκαλουν οσους δεν ειναι αρρωστοι και κυριως ασφαλως τους χριστιανους και οσους μιλανε για τον Ιησου. Το μοναδικο θεμα που υπαρξε και υπαρχει ειναι η αρρωστημενη τους εγωμανια και αυτα τα ατομα ειναι η μεγαλυτερη καταρα και για το εθνος και για την ανθρωποτητα και για το συμπαν και απλα δεν απδεχομαι εγΩ να υποταχθω σε αυτη την αρρωστια που προσπαθουν να επιβαλουν με ψυχολογικη βια. Προσπαθηστε να μην απαντατε σε αυτα τα αρρωστακια γιατι ο μοναδικος τους στοχος ειναι να σας καψουν και να σας καταστρεψουν. Δεν εχουν τιποτα αλλο μεσα τους εκτος απο βρωμια και μισος και παρα να γινω «Ελληναρας» του ειδους τους προτιμω να παω να πηδηξω απο τον Ολυμπο. Η δικη τους πραγματικοτητα ειναι που με οδηγησε στο να βρισκω δικαιο σε αυτα που ελεγαν οι Αγιοι για τους μαλακες κλπ και οταν μαλιστα δεν αποδεχομουν τον Ιησου. Απλα βασικα αδελφε μου μου ηταν αδυνατον να ειμαι ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ. Καποτε δηλωνα Ελληνιστης και ειχα αυτη την μεγαλη ιδεα και καποια ιδανικα και μου τα γαμησαν ολα οι ΜΑΛΑΚΕΣ και συνεχιζουν μα σερνονται μεσα στην βρωμια τους χωρις ιχνος ντροπης και πουλανε και την μανα τους ακομα στον Διαολο για να συνεχιζουν να ταιζουν τον κομπλεξισμο και την εγωικη τους αρρωστια και αυτο ειναι το ΜΟΝΟ που εχει για αυτους σημασια και κανενας Ελληνισμος και ΤΙΠΟΤΑ. Σπιτι τους ειναι η αβθσσος και εκει θελουν να παρασυρουν και το εθνος και την ανθρωποτητα και πρεπει καποιος να τους μαζεψει γιατι εχουν καταστρεψει πολυ κοσμο και κανενας δεν τολμουσε να υψωσει το κεφαλι του σε αυτο το αζαζονικο θηριο και απλα με εφτασαν στα ορια μου καθως οπως σας ειπα και στο παρελθον μου κατεστρεωαν την ζωη και μετα που προσπαθουσα να τους μιλησω και για τον Σικελιανο κλπ και για εναν διαφορετικο Ελληνισμο δεν με γωριζαν και με κλοτσησαν σαν το σκυλι. Δεν αναγνωριζω ΚΑΝΕΝΑ Ελληνισμο τους δεν τους θεωρω καν ανθρωπους. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥΣ.

  • Helen of Cyprus says:

   Anyone born in Greece is born into Hellenism. Everything they express IS Hellenism. There are no true Greeks or false Greeks; there are only Greeks; this is what they are and what they have always been in history apart from the true masters who taught there who the majority of them were not even Greek. Everything they are IS Greek and whoever calls themselves a Hellene is also what they are because they are all one and the same, all from the same matrix and conscious. As for me I am a NOT a Greek; I am a CYPRIOT and a citizen of the universe my own Venusian/Cypriot matrix is VERY different to the Greek one. I am Eastern and not an ape of the West and neither do I identify myself as a true Greek or a false one.

  • Ανώνυμος says:

   chaos στο στοχαστρο σου βρισκεται ο ελληνισμος και η ελληνικη παραδοση η οποια ειναι προβληματικη οπως λες, και πρεπει να αποκωδικοποιηθει με την καμπαλα γιατι εμεις οι ελληνες δεν μπορουμε να την κατανοησουμε. Οσον αφορα την Αγια Γραφη στον Νεο πνευματικο πυρηνα της Νεας Εποχης, ( Αγαπούλης 25 Ιουλίου 2016 @ 23:44 Θα εχει σαν στοχο την αποσφραγιση της Βιβλου στην παγκοσμια συνειδηση εστιαζοντας στην αποκρυφιστικη της διασταση και σε οτι αφορα μαλιστα τον Ελληνα η αλλιως τον Φωσφορο Χριστο που θα κυβερνησει τον πλανητη στον νεο Αιωνα.) Ειναι ξεκαθαρο πλεον οτι ο στοχος της Νεας Εποχης ειναι να ισοπεδωσει καθε εννοια, θρησκεια, και παραδοση προωθωντας την πολυπολιτισμικότητα και την πανθρησκεια.

 74. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΕΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ says:

  Ελατε παιδια μου στον πατερουλη σας και εγω θα σας συγχωρεσω ολους και εσας και τον Ελληνισμο σας που μου καταστρεψατε την ζωη και σε εμενα και στην οικογενεια μου γιατι εγω σε αντιθεση με εσας που εισαστε αδυναμα στρουμφακια εχω ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ οπως ενας Λεωντας η ακομα χειροτερα ακομα και ως ενα Δρακοντας. Οχι μονο σας συγχωρω αλλα θα πεσω και στα ποδια σας να τα φυλισω και να ζητησω και απο εσας για να με συγχωρεσετε για καποια πραγματα που με αναγκασατε να πω. Συγνωμη παιδια μου εχω και εγω τα δικα μου προβληματα και αυτη η κατασταση μου εχει διαλυση το νευρικο συστημα και απλα βασικα βρεθηκα σε αυτο το σημειο οπου δεν υπαρχει μελλον για το Ελληνικο εθνος καθως οπως καταλαβενετε κανενας δεν προκειται να ερθει και για αυτο διαλυσα το μυαλο μου και το νευρικο μου συστημα προσπαθωντας να βρω μια λυση για ολους και απλα αποφασια ακομα και να θυσιαστω για να σωσω το εθνος μου και τα εβαλα ακομα και το θηριο τον Crowley γιατι εβλεπα βασικα οτι εισαστε πολυ αδυναμοι και στο μυαλο και στην καρδια. Προσπαθουσα να σας εξηγησω καποια απλα πραγματα σε σχεση με αυτο που συμβαινει και σε σχεση με την πραγματικοτητα μας γενικοτερα και ολοι με φτυνατε και για αυτο δεν υπηρχε αλλη οδος για μενα. Ειτε που θα σας αφηνα στο ελεος του θηριου ειτε που επρεπε εστω εικονικα να σας πλακωσω ολους οπως ο Μεγας Αλεξανδρος. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΩΝΑΤΙΣΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ.

  • Helen of Cyprus says:

   Listen..the CROSS of CHRIST is on their NATIONAL FLAG lol So whatever they say about Christ they receive instant karma. They are crossed, anyway lol They are only drinking their own blood and the blood of each other.

   • HELEN OF TROY says:

    THIS CROSS, SYMBOLIZES, WATER AND FIRE AND ITS CALLED ΙΣΟΣΚΕΛΗΣ! IT SYMBOLIZES THE BASIC INGREDIENTS OF CREATION OF MATTER, AS PROVED BY HERAKLEITOS THE EFESIAN, AND THE CHURCH REJECTS IT, SO IT REJECTS THE NATIONAL FLAG. THE FLAG HAS NOTHING TO DO WITH YOUR RELIGION.
    AND WHO ARE YOU ANYWAY? CHAOSKAMPFS FRIEND KNOWN AS BABALON? OR HIMSELF PROPABLY TRYING TO SHOW US THAT HE HAS SUPPORTERS?

    • Helen of Cyprus says:

     HEHEHEHE!!! It is A CROSS! DEAL WITH IT!!! The cross is one of the most ancient symbols in the world ALWAYS belonging to the sun god, the Christ avatar. Now go and cry because you are CROSSED WITH CHRIST!!!! HAHAHAHAHA

     • ΑΓΓΛΙΣΤΙ says:

      THE INVENTION OF THE CROSS PRECEDES JESUS CHRIST. OF COURSE IT WAS INVENTED FROM GREEKS. AND THE SWASTIKA ALSO, RESEMBLING THE SUNS COURSE SO WHAT ARE YOU TALKING ABOUT BEING MY WORST NIGHTMARE? ARE YOU DAFT?

    • Helen of Cyprus says:

     The cross was ‘invented’ by the Greeks? HAHAHAHAHA PLEASE!!! Someone save us from this ignorant idiot! I just cant anymore…HAHAHAHAHAHAHAHAHA There are no words for you…HAHAHAHA Reeeeee!!!!! Go and do your research!!!! LOL Please STOP humiliating yourself!!!

  • Ανώνυμος says:

   chaos η καρδια σου ειναι τοσο μεγαλη που χωραει ανετα ολοκληρο το οραμα της Νεας Εποχης και περισσεύει για να πεις και εσυ καμια βλακεια, ωστε να εισπραξεις τις αναλογες μπουφλες. Απο οτι φαινεται chaos το σχεδιο της Νεας Εποχης για τον ερχομο του Apollo christ 666 ματαιωθηκε απο τον ταξιαρχο με τα πολλα παρασημα, οπως και ο ιδιος το παραδέχεσαι αφου δεν πιστευεις πλεον οτι θα ερθει καποιος για να μας σωσει. Για αλλη μια φορα ο Θεοσταλτος Μεγαλοσαυρος εκανε το καθηκον του, για να σωσει οχι μονο τους χριστιανους, αλλα και τα αρχαιοτρολ απο τα δοντια του apollo 666.

 75. Chaokampf says:

  Το γνωριζω οτι προσπαθειτε και επιθυμειτε να με σκοτωσετε γιατρουλη μου απλα βασικα δεν καταλαβαινετε τι κανετε και γιατι το κανετε. Με απασχολει ασφαλως το το αιμα μου και το αιμα που εχυσαν τοσα εκαταμμυρια μαρτυρες αλλιως δεν θα χαραμιζα την ζωη μου με την τρελα σας. Γιατι πρεπει σωνει και καλα να σκοτωσετε τον Ιησου και ολους τους ανθρωπους με ευαισθησιες για να σωσετε τον Ελληνισμο σας; Αυτο ειναι που δεν μπορουσα τελικα να καταλαβω. Σε οτι αφορα την δημοκρατια δεν βλεπω να λειτουργει ετσι οπως θα μπορουσε για αυτο δεν μπορω κιολας να ελπιζω σε αυτην και σε οτι αφορα την χαρηστικη σου βολη σου ειπα ειμαι στην διαθεση σας να με σκοτωσετε. Εγω παντως και παρα τα οσα λες και συνεχιζεις να λες για καποιο περιεργο λογο εκει οπου μπορει και να φτασω στα ορια μου και να παραληρω σε καποιες αλλες φασεις σε συμπαθω. Απλα δεν μπορω να καταλαβω τι θα κερδισει ο Ελληνισμος σας που μου εφαγε ολη μου την ζωη με τον θανατο μου και αυτο με πληγωνει. Σε οτι αφορα τα παρασημα παρτα ολα ποτε δεν ηθελα κανενα παρασημο και οταν και παλι κατεβηκα στο πατωμα σου εδωσα καποια «παρασημα» σε σχεση με αυτα που ελεγες για τον Μελχισεδεκ κλπ. Δεν με απασχολει αυτο. Εγω απλα προσπαθω να επικοινωνησω και εχω φαει για αυτο το ξυλο της αρκουδας. Αμα φυσικα τελικα πεθανω ελπιζω να πανε τα πραγματα καλυτερα τι να σας πω. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω που το πατε.

  • Helen of Cyprus says:

   1st, he is NOT doctor; he is a mentally ill guy who pretends he is a doctor sitting in his mother’s house diagnosing everyone on this forum with the same mental illnesses that he has and they are =ASPERGER’S & =SCHIZOPHRENIA. 2nd All night he cant sleep so he is looking for something to help pass his psychotic episodes so he comes on here looking to bully someone with his sickness. It is better not to even care what he or any of the other barbaric apes are saying because even my dogs anus makes more sense when it farts than their insanity. 3rd Hellenism doesn’t belong to anyone and it is a cult that has become a mental illness also. Why bother with Doctor Anus? All he specializes in is farts lol

     • ΑΓΓΛΙΣΤΙ says:

      ITS PROPABLY CHAOSKAMPFS BELIEVES, A MIXTURE OF CHRISTIANITY WITH BULLSHIT OF THE HYDROCHOIC KRONIAN NEW AGE WITCH ACCEPT TRANSEXUALS, NOT ME…
      I AM PROPABLY TROLLING BUT HE, HE MEANS WHAT HE SAYS. BECAUSE HE IS A MADMAN!

    • Helen of Cyprus says:

     Yes I think that you are trolling and if you had a brain then you would stop parading yourself as a woman and could understand that what he is saying is part of the esoteric mysteries but because you do not know the esoteric mysteries you believe what he is saying makes him a mad man. Christianity, like all religions, was birthed out of the pagan mysteries and its rites and rituals all originated from ancient Sumer and Babylon as well as the Platonic teachings. If you do not believe me, just research baptism, communion, the dying and resurrected sun god and his Mother/bride etc and you will find it. Don’t take my word for it; search for the truth and it will set you free…

 76. Chaoskampf says:

  Σε οτι αφορα αυτο που λες γιατρουλη μου για τον Ορφικο υμνο του Θρακα Ορφεα ασφαλως ετσι ειναι τα πραγματα. Σας εχω μιλησει και στο παρελθον για τα Ορφικα κειμενα και το πως αυτα με εχουν επιρρεασει και σε οτι αφορα την μαθηματικη τους δομη κατι που σε εμενα λεει οτι ειναι ενα παραγωγο του Αρχετυπου = EIN SOF = 408 = AMUN RA (Ο Διας των Αιγυπτιων) = MARDUK και αυτο συνιστα αλλωστε και η Βαβυλωνιακη παραδοση σε οτι αφορα τον Δια Βηλο και δηλαδη τον Μαρδουκ. Φυσικα ασφαλως δεν σας αφορα το θεμα επι της ουσιας αλλα μονο να με σκοτωσετε για αυτο lets keep Zeus. So ο Ζευς ειναι ο θεος ολων των ανθρωπων και οχι μονο των Ελληνων οπως και ο Μαρδουκ και ακομα και ο Γιαχβε που επισης συσχετιζετε με το Ein Sof απο τους Χριστιανους αλλα και τους Εβραιους Καμπαλιστες που δεν ειναι απαραιτητα Ορθοδοξοι Ιουδαιοι και αρα μπορει να βλεπουν την Π.Δ μεσα απο ενα εντελως διαφορετικο πρισμα απο αυτο που εμεις φανταζομαστε καθως προκυπτει η συμβολολογια του αρχετυπου πανω ασφαλως στο προτυπο του αρχικου Θεου των Θεων και δηλαδη του Μαρδουκ. Θα ηταν παραλογο να θεωρησει καποιος οτι υπαρχει καποιος Διας η καποιος Γιαχβε που σχετιζετε με το Ακτιστο Φως απο το οποιο προερχετε η μορφη που δεν ειναι ο αρχικος Διας εκει οπου αλλωστε ο πλανητης Διας ηταν γνωστος ως Μαρδουκ πριν απο την Ελληνικη γλωσσα. Προφανως υπαρχει και ο Πελασγικος Διας αλλα δεν προκυπτει απο πουθενα οτι αυτος ειναι παλαιοτερος του κοσμοκρατορα τοτε Μαρδουκ που οδηγησε και τον Αλεξανδρο στο να γινει κοσμοκρατορας που να θυμισω βασικα οτι ηταν ενα παιδια του Πελασγικου ματριξ καθως η μητερα του Ολυμπιαδα ηταν ιερεια στα Καβειρια μυστηρια και θα συμφωνισω επισης με την τραγικοτητα της Ελληνικης παραδοης εναντι της Πελασγικης καθως αλλωστε και ως Πλατωνιστης θεωρω οτι καπου ειχε ξεφυγει το θεμα με το Ελληνικο ματριξ και βασικα εχω ακουσει απο καποιο πουλακι οτι οι Πελασγοι υπηρξαν τα καλυτερα παιδια του Διος σε συγκριση και με τους Βαβυλωνιους που τα εκαναν και αυτοι μανταρα και για αυτο αλλωστε χριστηκε ο Μεγας Αλεξανδρος για να γινει ο νομιμος βασιλεας της Βαβυλωνας μετα που ο Ξερξης γκρεμισε ολα τα αγαλματα και τα ιερα του Μαρδουκ και απαγορευσε την λατρεια του μεχρι που ο Ελληνας Λεοντας εδωσε διαταγη για την ανεγερση του ναου του Μαρδουκ στο etemenanki. Αυτα ολα φυσικα δεν σας αφορουν και αρα αυτο που προκυπτει ειναι οτι αμα ερχοταν ο Μεγας Αλεξανδρος και σας ελεγε αυτα που σας λεω εγω θα του ριχνατε την χαριστικη βολη και θα τον σκοτωνατε χαλαρα καθως αλλωστε υπαρχει μονο ο Ελληνικο Διας μονο για τους Ελληνες. Εγω βασικα δεν εχω κανενα προβληα με το ονομα και την εθνικοτητα του Θεου των Θεων καθως αυτο αλλωστε θα ηταν βλακεια εκει οπου μιλαμε για το Ακτιστο Φως και την πηγη της μορφης και βασικα να σας πω και την κρυφη αμαρτια μου προτιμω το Διας/Ζευς για αυτο λεω να κρατησω αυτο το ονομα. Μεσα απο αυτο το πρισμα θα μπορουσε να γινει και ενας παραηρισμος με την θεολογια της Ορθοδοξιας που κατα την αποψη μου ειναι ανωτερη και για αυτο επικρατησε λογω του οτι φιλοξενησε τον ενσαρκωμενο Λογο και δηλαδη τον ενσαρκωμενο Μαρδουκ συμφωνα με την Βαβυλωνιακη συμβολικη γλωσσα που ειναι ο Οσιρις συμφωνα με την Αιγυπτιακη συμβολικη γλωσσα και ο Διας συμφωνα με την Ελληνικη. Στην εποχη μας δεν βλεπω κανενα λογο γιατι να μην επαναφερουμε το ονομα του Δια/Ζευς πανω στην βαση της θεολογιας περι κτιστου και ακτιστου καθως αλλωστε συμφωνα με την θεολογια της Ορθοδοξιας θα ηταν παραλογο να θεωρησει καποιος οτι η μορφη δεν προερχεται απο τον Δημιουργο και το Ακτιστο Φως. Αυτα που σας λεω ασφαλως δεν σας ενδιαφερουν καθως δεν σας απασχολει να αναγεννηθει ο Ελληνισμος αλλα να με σκοτωσετε και να επιστρεψετε 2000 χρονια πισω και να σκοτωσετε και τον Ιησου και ολους τους μαρτυρες και μετα να πατε λιγο ακομα πιο πισω να σφαξετε και τον προδοτη τον ανθελληνα τον Μεγα Αλεξανδρο και να σφαξετε την οικογενεια του και τοτε θα θριαμβευσει ο Ελληνισμος σας και ετσι θα λυθουν ολα τα προβληματα του συμπαντος και για αυτο αλλωστε μπορειτε να πατε εσεις πισω στον χρονο και εγω λεω να μαζεψω τα μπογαλακια μου και να ταξιδεψω στο μελλον με τους πραγματικους Ελληνες με ψυχη και καρδια και μυαλο που ισως καπου να υπαρχουν στο συμπαν. Να βαλω και μουσικουλα: https://www.youtube.com/watch?v=7xLrWpLAPqM Υ.Γ Ελα αδελφουλη μου αφου ξερεις ποιος ειμαι γιατι δεν ερχεσαι να μου βαλεις ενα αγκαθινο στεφανι στο κεφαλι και να με σταυρωσεις; Νομιζεις οτι θα ειχε καλυτερη τυχη ο αβαταρας του Διος αναμεσα στους τεραστιους Ελληναρες που βαρανε μπουνια στους θεους και τους κανουν αλοιφη η μηπως ειχε καλυτερη τυχη ο Πελασγος Αλεξναδρος που δεν ηταν καν Ελληνας συμφωνα με τους Αθηναιους γιατι ηταν Βαρβαρος Μακεδονας;

  • Ανώνυμος says:

   Ὁ Ἀλέξανδρος μεγάλωσε σὲ μιὰ ἀτμόσφαιρα ποὺ τοῦ ἐνέπνεε πίστη στοὺς θεούς, μὲ καθημερινὲς θυσίες δίπλα στὸν πατέρα του, μὲ συμμετοχὴ σὲ θρησκευτικὲς τελετὲς στὸν Ὄλυμπο, καὶ βεβαίως ἀνάμεσα στὸν θρησκευόμενο λαὸ τῆς Μακεδονίας.Ὁ Ἀλέξανδρος τελοῦσε καθημερινὰ θυσίες. Ἀκόμη κι ὅταν ἦταν ἄρρωστος, τόσο γιὰ τὸν ἑαυτό του ὅσο καὶ γιὰ τοὺς Μακεδόνες. Τελοῦσε θυσίες ἀκόμη καὶ γιὰ τὸ πιὸ ἀσήμαντο γεγονός. Τὸ ἑλληνικὸ πάνθεο ἔγινε ἡ νέα του θρησκεία.Ὅταν ὁ Ἀλέξανδρος βάδιζε πρὸς τὴν Ἀνατολή, ἔνιωθε πὼς ἔχει νὰ προσφέρει στοὺς ἀνθρώπους της ἕνα πανανθρώπινο ὅραμα ζωῆς. Τὸ ὅραμα αὐτὸ ἀπέρρεε ἀπὸ τὴν ἑλληνικὴ παιδεία, τή μοναδικὴ παιδεία μὲ τὴν ἀνυπέρβλητη πνευματικότητα καὶ ὑπερβατικότητα, ἴδια μὲ τὴν ὁποία ὁ μεγαλοφυὴς στρατηλάτης διδάχτηκε στὴν πατρίδα του σὲ ὅλη της τὴν ἔκταση καὶ σ’ ὅλο της τὸ βάθος ἀπὸ τὸν μεγαλύτερο ἐπιστήμονα καὶ σοφότερο δάσκαλο τῶν χρόνων ἐκείνων, τὸν Ἀριστοτέλη, τὸν μαθητὴ τοῦ Πλάτωνα καὶ ἔμμεσα τοῦ Σωκράτη.Ὁ Πλάτωνας πίστευε πὼς ἡ ἀληθινὴ παιδεία εἶναι ἡ «καθολικὴ» παιδεία, διότι «πολιτικῶς νοεῖν» σημαίνει «νοεῖν τὰ παγκόσμια προβλήματα»Στὴν ἰδέα αὐτῆς τῆς παιδείας τὸ ἑλληνικὸ πνεῦμα ἔφτασε στὸ ὕψος τῆς συνείδησης τῆς ὑπερχρονικότητας καὶ τῆς οἰκουμενικότητάς του. Αὐτὴν τὴ συνείδηση ἐκφράζει ὁ Ἀλέξανδρος, ὅταν, κατὰ τὸν Ἀρριανό, «Θοίνην (=συμπόσιο) δημοτελῆ ἐποίησε», στὴν Ὤπη, καὶ στὸ οἰκουμενικὸ ἐκεῖνο συμπόσιο ἀποκάλυψε στὰ ἔκπληκτα μάτια τῶν ἀρχόντων τῶν Περσῶν καὶ τῶν ἄλλων λαῶν τῆς Ἀνατολῆς τὴν οἰκουμενικότητα τοῦ ἑλληνικοῦ πνεύματος. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ http://enromiosini.gr/arthrografia/%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B5%CF%85%CF%86%CF%85%CF%8A%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85/

  • Ανώνυμος says:

   Δασκαλε και οι γνωστικοι φιλοξενησαν τον ενσαρκωμενο λογο. Γιατι λοιπον επικρατησε ο χριστιανισμος και οχι ο Γνωστικισμος ?

 77. THE NAME OF THE ROSE says:

  We are false eastern Greeks Helen we should not even breath in their universe. Even Alexanader the Great was a false Greek according to their egomaniac sickness. They can’t even live with each other and they keep fighting for stupid bullshit. They would sell us in no time. I forgot to tell you that I was born in Athens and I went there twice in my life and the second lived there for 10 years. I am sorry again Helen for all this trouble I put you through. I just got attacked by some insane people here also as in other places because I was trying to communicate with them. You remember this one who came in my FB account and was threatening to kill me and calling names my mother just because I tried to explain the connection of the Greek tradition with the east and with the Cypriot Venus and the same happened in here and they were just keep projecting this sick arrogance like they do to the Christians who are not infected with this insanity. I do not believe that they have a soul and I truely hope that I am wrong. Of course the reason that this Great Hellene was so upset is because I was saying the truth about the origins of Jesus. The situation with this people is very bad and they just do not stop attacking me even when I am not here for months. They are maniacs and those who are not of them know it and they are so shameless that they are tryimng to blame me for all of their problems just as they do with the Jesus. They are so sick that even if they run out of toilet paper they blaim Jesus and now me. Maybe is just a coincidence.

  • Helen of Cyprus says:

   I know you were born in Athens but where we are born doesn’t create who we choose to be. It doesn’t matter where we are born or what our nationality; it matters what we do. We are not theirs to sell; they couldn’t afford to buy us and we are not Greeks we are Cypriots who fought for our independence to distinguish ourselves as a free and unique nation, separate from the governing of everyone else and we are middle Eastern so you should never care what they believe. History is your lesson and learn that whoever speaks of different brainwashed teachings of their own they will kill just like they did to Pythagoras and his disciples and Socrates, just as they hunted Plato and they hate Alexander the Great because they accuse him of mixing Hellenism with the traditions of other countries. The Jews killed Jesus because he was doing just as Pythagoras and Plato was doing so can you see the similarity here? It was because of the Greek language why Christianity spread so far and fast so they can blame themselves for that lol The Hellenic mythological stories are retellings of the gods from much more ancient civilizations such as Babylon and all the gods are mirrors of the original gods and as always it is there that the truth is and not in the stories of Homer but of those they killed for telling the truth. They loved Homer because he modeled the gods on man and gave the gods human attributes which allowed them to feed their animalistic natures and bow down to the beast. The time of the old stories have passed and now it is a NEW aeon and time to bring the new LOGOS and the NEW LITURGY. This is the most important thing now. The old is being recycled. You have not caused me any trouble…I am Io and you are Perseus…I can’t leave you; I have been watching you all your life 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=JziwBpWf9yo

   • ,ΑΣΛΔ΄ says:

    Η Κυπρος δεν ηταν Ελληνικη,η Κυπρος ειναι Ελλαδα.Τι εγινε ξεχασατε τους αγωνες των προγονων σας; You are a poison for chaoskampf.

     • ΠΥΡΦΟΡΟΣ says:

      Δηλαδή δεν θεωρείτε τον εαυτό σας κομμάτι της Ελλάδος… Καλά είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι Κύπριοι, παγκοσμιοποιηθήκατε και κυρίως, ΑΓΓΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ, οπότε απορώ τι την θέλουμε την ΕΛΔΥΚ εκεί… Καθίστε με τους Άγγλους σας και τους Ισραηλινούς σας και τους Τούρκους σας λοιπόν. Προφανώς τζάμπα αίμα έχυσαν όσοι πολέμησαν εκεί, ποτέ ξανά λοιπόν!

     • ΠΥΡΦΟΡΟΣ says:

      Kαι για να μην ξεχνιώμαστε: Οι Άγγλοι που τόσο πολλοί υιοθετήσατε τα πρότυπά τους, σ αυτούς χρωστάτε την διχοτόμηση! Αυτοί βομβαρδίζαν, ακόμα και Ελληνικές δυνάμεις, όταν πετούσαν τους Τούρκους στην θάλασσα κι αυτό γιατί αποφασίσαν οι μεγάλες δυνάμεις, η Κύπρος να χωριστεί στα δυο. Αφού δεν μας γουστάρετε, καθίστε με τα φιλαράκια σας, εξ άλλου το ότι δεν μας συμπαθείτε και ιδιαίτερα, το ξέρουμε, το χουμε διαπιστώσει πολλοί επισκέπτες από Ελλάδα.
      ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ!

     • Helen of Cyprus says:

      So because of what I said, one person, you go against the WHOLE Cypriot nation??? lol But this is how it is with many of you; you PRETEND to like the Cypriots but when the boat is rocked the truth comes out and you begin to insult us. When I said “YOU people are poison” I was speaking about the ethnocentric’s in here that keep attacking Chaos every time he posts something. As for those from Greece that lost their lives in Cyprus fighting for our freedom, we will always honour them and be grateful and I am not going to go into how the Greek Junta enabled Cyprus to be invaded by Turkey. If you believe that Greece has helped Cyprus only then you are mistaken; we are always taking on the debts of Greece and putting ourselves into problems because of it so be thankful that we are not a part of Greece or else we would be sinking with you and who would help you then?? I will explain to you, if you are interested, that I do not care what someone’s nationality is; their nationality does not define their identity. It matters what you DO and if you are a good person but I have been watching for over a year and I have seen some really ugly and evil people in here bullying others who CLAIM to be TRUE GREEKS. Instead of challenging me you should be challenging them on the terrible examples they are making of what Greeks are.

     • ΠΥΡΦΟΡΟΣ says:

      Δεν είναι ζήτημα, αληθινών Ελλήνων και ψεύτικων Ελλήνων η κόντρα μας. Το θέμα είναι ότι συνέχεια, χλευάζοντας τους Έλληνες που δεν αποδεχόμαστε ξένες επιροές, επιχειρείται μέσω ψυχολογικού πολέμου, να μας κάνετε να τις αποδεχτούμε με το ζώρι… Δεν μισούμε κανέναν, ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει αλλά όπως έρχεται το σύστημα να μου περάσει με το ζώρι τα πρότυπά του, μέσω ψυχολογικού πολέμου, έτσι κάνετε κι εσείς, σε μας τους »Ελληνοκεντρικούς» όπως μας αποκαλλείται… Προφανώς εσείς κάνετε επίθεση αλλά επειδή δεν τσιμπάμε, δεν την δεχόμαστε και σας λέμε όχι, τσατίζεστε, γιατί προφανώς έχετε εμμονές και ψυχολογικά προβλήματα…
      Όσο για την Κύπρο, αν αγαπούσατε την καταγωγή σας, δεν θα γινόσασταν πολίτες του κόσμου αλλά θα διατηρούσατε το Ελληνικόν ήθος. Δικαίωμά σας βέβαια… Ότι υπάρχουν εξαιρέσεις στην Κύπρο υπάρχουν, αυτό δεν το αμφισβητώ.
      Και για να κάνουμε και μια ιστορική αναδρομή, μιας και το φερε η κουβέντα: Όταν ο Παπαδόπουλος αποφάσισε με του Τούρκους, να μοιραστούν τον ορυκτό πλούτο και να βγάλουν κοινό νόμισμα για τις μεταξύ τους συναλλαγές, βασιζόμενο στο πετρέλαιο, επειδή θα σπαγε το μονωπόλιο του δολαρίου, οι δυτικοί ενοχλήθηκαν και αποφάσισαν να τον ρίξουν. Έχοντας επιροή εντός Ελλάδος, μιας και οι ίδιοι έφεραν τον Παπαδόπουλο, κινήσαν τα νήματα και τον βάλανε φυλακή, ανέλαβε ο Ιωαννίδης, που όλες του οι ενέργειες, ήταν υπονομευτηκές για την ίδια την κυβέρνησή του, στην ουσία ήταν μια υπονόμευση εκ των έσω, σκόπιμη. Αφού λοιπόν ο Ιωαννίδης προκάλεσε την υπονόμευση και διάλυση της Χούντας, κατόπιν ξένων οδηγιών, ήρθε ο Καραμαν – Αλίς… Για την Κύπρο, έφταιγε ο Ιωαννίδης, ο Καραμανλής και τα Αμερικανοισραηλινά λόμπυ, που αποφασίσαν να την διχοτομήσουν, καθώς ενδιαφερθήκαν για τα πετρέλαια στην περιοχή και μια Χούντα του Παπαδόπουλου, δεν υπήρχε περίπτωση να τους τα χάριζε. Μπορεί να ταν η MI6 που τον προώθησε, για λογαριασμό των δυτικών συμφερόντων και ναι, ήταν και τέκτονας, απλά κάποια στιγμή, ξέφυγε απ τον έλεγχο και αποδείχτηκε πατριώτης. Αυτά για να μαθαίνετε γεωπολιτική ιστορία.

     • Helen of Cyprus says:

      I am not even going to bother reading what you wrote. You speak too much and think too little and I really don’t have time for that.

  • Ανώνυμος says:

   chaoskampf μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου αν νομιζεις οτι μας εχεις αναστατωσει. Οσον αφορα το αν εχουμε ψυχη αστο καλυτερα, δεν εχεις ιδεα. Παντως για την γενικη σου εικονα που ειναι στραπατσαρισμενη, καλο θα ειναι να μην μιλας με τον εαυτο σου στα αγγλικα.

   • Helen of Cyprus says:

    It is better that you don’t say anything at all you ignorant ape. How dumb can you be? Seriously??? You seem to have gender confusion issues and cannot tell the difference between a man or a woman.

     • Helen of Cyprus says:

      Maybe you are just confused about your sexual identity and cannot tell the difference between male and female energy 😉

     • Ανώνυμος says:

      Helen η ενεργεια σου ειναι σκοτεινη σατανικη 666
      και η μονη λυση ειναι να χακαρω την καμερα του υπολογιστη σου, για να δουν ολοι με ποιον εχουμε να κανουμε.

 78. THE NAME OF THE ROSE says:

  They are making a bath into the blood of the wise and the saints and they drink the blood of Jesus like water and generally they are thristy for blood. I do not believe that there is anything like it. This people are Vampires and they are the living proof of the truth of Jesus. They have drink so much blood from the soul of the whole to feed their insanity that I believe they will be the cause of the greatest nightmare in the human history. The pain they cause have reach Zenith and it just can’t go any further. It is a real tragedy and only some orthodox heroes found the bravery to confront the beast after they have eat my flesh and blood and somone could not handle my pain any more because of his sensitivity and they are trying to destroy him and kill him also and all of those who responded to this insanity and generally all sensitivity. They are so worried that I may have someone in this world and then they claim that they do not understand how they destroy poeple lives with their infinite idolatric insanity and there is not evena fucking one who cares and who is trying to find a solution for what is happening and the church leaders should be accused for what is happening. They even hide the truth about the astrological wheel and there is absolutely no one with brains in a whole fucking nation! They are under a demonic attack. What is happening is unbeliavable. It is like they are being preapared for a mass slaughtering. I just can’t stand this. NO ONE IS FUCKING DOING ANYTHIMG. A WHOLE FUCKIMG NATION IS COLLAPSING AND SINKING INTO ABYSS AND NO ONE IN THE WHOLE FUCKING PLANET IS DOING ANYTHING and of course they found me to blaim because I am trying to wake them up in the fucking reality! Just fucking crucify me all of you left and right. Put me in the fucking cross for fuck sake to feed your limitless insanity and your stupid bullshit and the LIES that EVERYONE IS FUCKIMG SERVING TO YOU besidedΣthe CRUCIFIED ONE. Σταυρωστε με να σωθειτε ρε τι αλλο να πω με αυτη την ΑΡΡΩΣΤΙΑ. I should never fucking listen the gods for telling me that they need my help. What help do they need and whe the fuck can help them and what is this fucking Apollo Christ bullshit? I blaim Apollo for giving me this mission. I would stand my ground even against the Greek version of the Sun God. There is not such thing. There is only the CRUCIFIED ONE. This people instead of making me a statue in fucking omonoia in Athens and temples to fucking WORSHIP ME and make some prayers and some energetic sacrifices to me to gain some POSITIVE KARMA AND SOME TIME they are fucking trying to KILL ME!!! Fuck Gematria. Fuck Apollo Christ. Fuck fucking isnanity!!! Lord Jesus fucking save us from the ancient Hellenic beast!!!

  • Helen of Cyprus says:

   For a start, the divine plan is for the whole planet and all races not just one race or one nation and it is about dissolving the false matrix in order to deliver the world into the new kingdom/divine matrix. Many nations are collapsing under Marxist rule and some less obvious than others. Just because we cannot see that cultures are being destroyed with starvation and war like others doesn’t mean it isn’t being done psychologically and spiritually to the people. This is not about Greece; they are not the chosen people; it is about the whole world and the gods, including Apollo, made this clear. APOLLO is not even a Greek god; APOLLO CHRIST = 888 = BABYLON CHRIST = ESSENCE OF EROS. The only way the Earth will be ‘saved’ is by the implementation of the divine plan which is a work not done in front of the public eye but in the background because it is a work that is not of this world and must be created in the above to be brought to the below. Jesus also did his main work behind the scenes and not in public because it is not for all eyes to see. He wore poor clothing because being a servant of the divine means being humble and all that he asked of people was that they love each other. The divine work we do is not something that is to be seen by others but to be done behind the veil which no one else is supposed to see because as Jesus explained, “Do not give dogs what is holy; do not throw your pearls before swine. If you do, they may trample them under their feet, and then turn and tear you to pieces.” = Matthew 7:6. You must also remember that everyone has free will but this is not above the will of the gods or what is to come and whether they turn their ways or not depends on them and they will either suffer or benefit from it. Those who help themselves will be helped and if they do not help themselves then why should anyone else help them? In truth one person cannot save this planet as the only way is Illumination through Eros and the act of the Hieros Gamos and the crossing of the polarities. You also have to understand that these people in this forum who attack you are very sick and mentally ill and their whole lives are spent looking for a scapegoat to blame their sickness onto. The only solution is to leave this place and focus on the Rose for it is the only truth and the only path to peace.

   • Helen of Cyprus says:

    At the end of the day there is good and bad in all races and the most important thing is that the whole world joins together against hate. Love is the only answer and seeing every race as being our brothers and sisters for we all come from the same place and we will all go to the same place and while there are some truly people commenting here (I’ve watched and seen them for over a year now) not ALL Greeks are the same just like not all people of any nation are all the same.

    • Ανώνυμος says:

     Τα λογια σου δεν με συγκινουν καθοτι γνωριζω ποιος ειναι ο στοχος σας. Αυτα στα προβατα οχι σε μενα. Αν μαθουν οι φιλοι μου οτι γνωριζω για εσας, θα σας φτυσουν μεχρι να παθουν αφυδατωση.

   • Ανώνυμος says:

    Ωραια Ελενη, ο ερχομος του apollo christ ειναι Θεικο σχεδιο ? Ανεκαθεν τις μπουρδες σας τις βαπτιζατε μαργαριταρια ( Ματθαίος 7: 6.) Μαργαριταρια δεν πεταει μονο η Αντζελα αλλα και εσυ ωραια μου Ελενη.

 79. Chaokampf says:

  Σε ευχαριστω αδελφε/αδελφη μου οτι και να εισαι δεν ξερω αν εισαι η προηγουμενη η ο γιατρουλης. Εγω αληθεια σας λεω δεν κραταω κακια. Απλα μου διαλυσατε το νευρικο συστημα με ολες αυτες τις δαιμονικες επιθεσεις εδω και πολλα χρονια οπως και πολλοι αλλοι. Βαλτε νερο στο κρασι σας και σταματηστε αυτη την αρρωστια. Σας παρακαλω γονατιστος και θα σας φιλησω και τα ποδια. Σταματηστε αυτο το κακο και αφηστε τον πλανητη και το εθνος μας να αναπνευσει.

 80. Chaokampf says:

  Αδελφε/αδελφη μου δεν προκυπτει πουθενα αυτο που λετε. Σε αυτα που γραφω το λεω ξεκαθαρα οτι δεν αποδεχομαι αυτα που λετε. Απλα εσεις συνεχιζετε να μου καταλογιζετε πραγματα και αγνοειτε τι παιζει με τον λευκο και τον μαυρο ταντρισμο και ορισμενα πραγματα μαλιστα δεν λεγονται και πρεπει να μενουν κρυφα γιατι ειναι επικινδυνα. Σας παρακαλω σταματηστε να παραληρειτε. Στο τελευταιο μου αρθα εκανα ολοκληρη αναλυση στο πως μας εχουν αρρωστησει οι πρακτικες του μαυρου ταντρισμου που εχουν σχεση και με αυτες οι ατζεντες. Σταματηστε να παραληρειτε σας παρακαλω.

 81. Chaoskampf says:

  Σε ευχαριστω αδελφε μου για ολα. Εχεις δικαιο με κατατροπωσες με την γενναιοτητα της ψυχης σου για αυτο θα αποχωρησω ντροπιασμενος. Καλη τυχη σας ευχομαι και ελπιζω χωρις εμενα να βρειτε την ακρη. Θα προσευχομαι για ολους σε απομονομενα εκκλησακια και θα σας θυμαμαι. Θελω ομως να ευχαριστησω τον Π.Δ και τον Ασχετο Αδαη για αυτην εστω την ελαχιστη υποστηριξη και ειδικα τον πρωτο που δεχθηκε και τις περισσοτερες επιθεσεις. Π.Δ και Ασχετε Αδαη και Dedale και Ρωμιοσυνη εισαστε γενναια παιδια και αξιζετε την βασιλεια των ουρανων σε αντιθεση με τους θρησκευτικους ηγετες και εσεις ξερετε καλα τι εννοω. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ! Stranger συγνωμη για ολο αυτο που εγινε εδω μεσα και για καποιες αντιδρασεις μου και να ξερεις οτι σε εκτιμω ιδιαιτερα για αυτο που κανεις και ποτε δεν ειχα κακη προθεση. https://www.youtube.com/watch?v=ImimvEuvRjc Γεια σας και να εισαστε παντα καλα. Ω

  • Ανώνυμος says:

   Καλε μου φιλε chaoskampf αν σε στενοχώρησα σου ζητω ταπεινα συγνωμη. Θελω να ξερεις οτι σε εκτιμώ και αναγνωριζω το χιουμορ σου , την εξυπναδα σου, και την καλη σου την ψυχη. Πισω απο αυτο το πληκτρολογιο υπαρχει ενας φιλος σου που εχει την δυναμη να ξεπηδησει απο τον εικονικο κοσμο του υπολογιστη και να σου προσφερει χερι βοηθειας. Δεν επιθυμω σε καμια περιπτωση την αποχωρηση σου απο εδω, και ειμαι προθυμος να παψω να σχολιαζω τις αναρτησεις σου. Αν παρολα αυτα αποφασισεις να αποχωρήσεις θα αφησεις πισω σου τεσσερις φιλους που θα σε θυμούνται και θα σε μνημονευουν με τα καλυτερα λογια. Χτυπησες ευαισθητη χορδη καθως δεν τα παω καλα με τους αποχαιρετισμους. Και οι Μεγαλοσαυροι εχουν ψυχη.

 82. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  CHAOS άσχετα ότι δεν συμφωνώ με πολλά

  που γράφεις ,δεν πρέπει να αποχωρήσεις.

  Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επιβάλλει

  βίαια την γνώμη του πάνω σου!

  Είσαι χριστιανός έλληνας ,ο πιο επικίνδυνος

  συνδιασμός μην το βάζεις κάτω.Ότι και να

  κάνεις να ξέρεις οτι σε ΑΓΑΠΑΜΕ.

  Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΕ ΦΩΤΙΖΕΙ!

 83. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΜΕΓΑΛΟΣΑΥΡΕ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ

  ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΨΥΧΗ .ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ

  ΣΤΟΝ CHAOS?Ο CHAOS EINAI ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗΣ?

  Ε ΚΑΙ ?ΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ

  ΑΞΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.Ε ΚΑΙ?

  ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ?

  ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ?

  • ΚΟΠΑΝΟΣ says:

   ΑΣ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΜΕ;
   ΠΩΩΩΩΩΩ…
   ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΕΝΑΣ »ΠΕΙΡΑΖΕΙ» ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ;
   ΜΑ ΚΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ Ο CHAOSKAMPF;
   ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ, ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ…
   ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΠΑΣΩ ΛΙΓΗ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΤΟΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΗΣΥΧΟ.
   (ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ, ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ)

  • ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ says:

   Φίλε, προσωπικά πιστεύω ότι ο ντόκτορ εκτιμά και αγαπά τον Chaos, και είναι ο αγαπημένος του για να τον χτυπά με την καλή έννοια. Αν φύγει ο Chaos,ο Μεγαλόσωμος θα χάσει το ενδιαφέρον του. Κι εγώ εύχομαι να παραμείνεις Chaos.

  • Helen of Cyprus says:

   Blessings to you all with love. This place is not good for him as you can see from his last posts. It is better that he stays away from here. There is no point for him to post here when we have sick people who are attacking him every time he posts. There are also more important things to do in life 🙂

  • Ανώνυμος says:

   Ασχετε Αδαη, παραθετω απο σχολιο του chaos (Ανώνυμος 26 Οκτωβρίου 2016 @ 23:04
   Αντε βαρεθηκα μιας και δεν παιζει τοσο βρισιδι και κυνηγητο) Αυτα τα λογια ειπωθηκαν σε εμενα οταν απο ενδιαφερον και χωρις να ειμαι επιθετικος θελησα να μαθω τι πιστευει για τον Θεο. Δεδομενου οτι ο chaos εχει καποια ασχημα βιωματα με τον ελληνισμο των αρχαιολατρων, ο Μεγαλοσαυρος ειναι η βαλβιδα αποσυμπιεσης της μητρας (χυτρας) του αρχετυπου του αποκρυφισμου βοηθωντας τον να αποβαλει απο μεσα του ολη την αρνητικη ενεργεια. Για αυτον τον λογο ποτε μου δεν προσβληθηκα απο τους χαρακτηρισμους του, και μαλιστα πολλες φορες ειπα οτι λιωνω στα γελια οταν με βριζει. Η επανειλημμένη αναφορα του chaos στα σχολια του οτι βγαζω το αχτι μου ψαχνοντας για το αιμα του, αντανακλα την δικη του διαθεση, αλλα περα απο αυτο αρκετοι σχολιαστες κατεληξαν στο ιδιο συμπερασμα προτεινοντας να σταματησει να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να ξεδινει και να δεχτει επαγγελματικη βοηθεια. Και μην ξεχνας Ασχετε Αδαη, οτι ποτε δεν εβρισα τον chaos οπως διαρκως εκαναν καποιοι ανθρωποι του κυκλου μαλλον των αρχαιολατρων οι οποιοι ειχαν βρισει μεχρι και την μανα του. Οι «επιθεσεις» μου ηταν επιφανειακες και ποτε δεν στοχευσα την Θεολογια του με αποτελεσμα καποιοι να πουν – αφου τον εχεις ρε γιατρε γιατι δεν τον αποτελειωνεις ? Μαζοχας εισαι ? Μαλιστα στο προηγουμενο αρθρο εκανα ενα πειραμα, και σας ρωτησα αν συμφωνειτε να του ριξω την χαριστικη βολη. Ο chaos βεβαια αντεδρασε με την «χαριστικη βολη» ωστοσο ο στοχος μου ηταν να δω τις αντιδρασεις σας και αν κατα ποσο εχετε καταλαβει τι συμβαινει.Τελος παντων η ουσια ειναι οτι ολοι μας τον αγαπαμε και τον θελουμε κοντα μας.

   • Helen of Cyprus says:

    You are a liar. I have watched you bully him for over a year, going through nearly two years of articles on here to find his comments and keep bringing them to bust his balls. I have watched you insult him and pressure PD about him even when he was not coming here anymore and you was speaking bad about him and even kept mentioning ME when I rarely comment here and only do so when I have had enough of you and your friends sickness in attacking him because you cant cope with what he says. You love him, eh??? You want him here to keep projecting your sickness onto him and for no other reason. If you was REALLY a doctor you would not keep bullying someone and trying to take them over the edge. You are the one who is here all night commenting at 2am, 3am, 4am etc You need to go and get professional help. You are a horrible, twisted little man.

    • Ανώνυμος says:

     Helen τι εχεις να πεις για αυτο ? (Ανώνυμος 26 Οκτωβρίου 2016 @ 23:04 Αντε βαρεθηκα μιας και δεν παιζει τοσο βρισιδι και κυνηγητο)

    • Ανώνυμος says:

     Helen (ΑΓΑΠΟΥΛΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ 21 Ιουλίου 2016 @ 09:56 ..ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ κάποιους να σου προκαλεσουν ΨΥΧΙΚΗ ΒΛΑΒΗ και δυστυχώς σήμερα ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΤΥΦΛΑ και ΑΚΡΙΤΑ σε όσους θεωρείς ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ τους, χωρίς καν να τους ρωτήσεις τι πιστεύουν αυτοί, όντας πράγματι εσύ σε ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ που οδηγεί σε ακατάσχετο ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ! Είναι εμφανέστατο ότι διακατέχεσαι από ΨΥΧΙΚΟ ΠΟΝΟ που προσπαθείς να εκτονώσεις και η ΑΣΘΕΝΕΙΑ σου είναι δεδομένη, κάτι που κάνει επιτακτική την ανάγκη ΣΤΕΝΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ από ΕΙΔΙΚΟ.)

    • Ανώνυμος says:

     Helen (ΣΚΑΣΙΑΡΧΗΣ ΑΝΘΟΤΥΡΟΚΥΠΡΙΟΣ 20 Ιουλίου 2016 @ 16:11…πάλι βρίζεις τους προγόνους των Ελλήνων και έφτασες να λοιδωρείς και το ένδοξο όνομα της πατρίδας μας, εκανες λογοπαίγνιο το ΕΛΛΑΣ με το HELLAS μωρή ΣΚΡΟΦΑ ΒΑΒΥΛΩΝΟΤΡΥΠΗΜΕΝΗ! Σου τη χάρισα την πρώτη, μάσησα και τη δεύτερη που μυξόκλαιγες μετά τον πνευματικό βιασμό σου, από εδώ και πέρα θα σε πάω καροτσάκι ΓΑΜΟΣΙΧΑΜΑ! Ουουουουουουούστ λεχρίτη!) ( ΦΟΥΚΑΡΟΥΛΗΣ ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ + ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ = LOVE FOR EVER 21 Ιουλίου 2016 @ 16:50 …ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ )

    • Ανώνυμος says:

     Helen (ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΟΥΛΗ 21 Ιουλίου 2016 @ 07:18 ΑΓΑΠΟΥΛΗ ΤΑΞΙΑΡΧΗ πίστευα από την αρχή ακράδαντα ότι με την άρρωστη παρουσία σου στο διαδίκτυο ΦΩΝΑΖΕΣ για βοήθεια και ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. Αργά ή γρήγορα θα προσκαλούσες να σε αναλάβει κάποιος ΕΙΔΙΚΟΣ στην ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ! Εξάλλου το δήλωσες και παλαιότερα ότι είσαι ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ (είχες πει και τους λόγους), κλεισμένος στο σπίτι και με αυτογνωσία για τα προβλήματα της ψυχικής σου υγείας.) (ΑΓΑΠΟΥΛΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ 21 Ιουλίου 2016 @ 09:56 … ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ.)

    • Ανώνυμος says:

     Helen (ΑΓΑΠΟΥΛΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ 21 Ιουλίου 2016 @ 09:56 Κατανοώ ότι το διαδίκτυο και η έκφραση των ΕΜΜΟΝΩΝ σου σε ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ και νομίζεις ότι σε βοηθάει αλλά να θυμάσαι ότι αυτό είναι ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ. Είναι σαν το ΕΞΑΝΘΗΜΑ (ψυχικό νοσημά σου) με σύμπτωμα τη ΦΑΓΟΥΡΑ (εμμονή με τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ) και η ανακούφιση που προέρχεται από το ΞΥΣΙΜΟ (ακραίοι διάλογοι στο διαδίκτυο με τους υποτιθέμενους για εσένα ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ, τους οποίους ταυτίζεις κάθε φορά με εκείνους που σου προκάλεσαν την ΨΥΧΙΚΗ ΒΛΑΒΗ και στο πρόσωπο αυτών ΘΕΩΡΕΙΣ ότι ΕΚΔΙΚΕΙΣΑΙ εκείνους) ΤΟ ΞΥΣΙΜΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΝΘΗΜΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ.) (ΣΚΟΥΠΙΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΥΠΡΙΑ ΛΑΧΤΑΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥ 23 Ιουλίου 2016 @ 14:53 Βρίζεις ρε τα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και δεν αναφέρομαι στα ΠΙΣΤΕΥΩ μας αλλά στους ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ και μάλιστα όταν ανάμεσά τους υπάρχουν παιδιά; ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ;) (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 23 Ιουλίου 2016 @ 14:19 Ρε άνθρωπε ποιός σε έβρισε εγώ που μπαινω τόσα χρόνια εδώ τώρα σε πήρα γραμμή και βλέπω να βρίζεις όλους τους Έλληνες και την Ελλάδα.Εγώ προσωπικά δεν ξεχωρίζω τους ανθρώπους ούτε από την καταγωγή τους ούτε από την πίστη τους αλλά από τις πράξεις και τα λεγόμενά τους.) (ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΣ, ΜΑΝΙΩΔΗΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, «ΑΓΑΠΟΥΛΑ» ΜΟΥ 23 Ιουλίου 2016 @ 19:12 ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΤΑ ΨΥΧΙΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΛΙΟΒΛΑΚΑ! ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΟΡΓΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ, ΕΝΑΝ ΛΑΟ, ΜΙΑ ΦΥΛΗ, ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ!!! Ο τρόπος που επικοινωνείς δείχνει ότι ή είσαι πιτσιρίκος ή ηλίθιος με μαλάκυνση εγκεφάλου! Από κάποιους που σε απέρριψαν και σε τρόμαξαν, πήρες αμπάριζα όλο τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, με αποτέλεσμα να σε πάνε όλοι γαμιώντας πλέον! )

    • Ανώνυμος says:

     Helen (ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΣ, ΜΑΝΙΩΔΗΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, «ΑΓΑΠΟΥΛΑ» ΜΟΥ 23 Ιουλίου 2016 @ 22:36 Το πότε θα σταματήσουν οι διαμάχες θα εξαρτηθεί από το πως θα σχολιάζεις ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ και πάλι θα εξαρτηθεί από τους προσβεβλημένους, δηλαδή από τους Ελληνες σχολιαστές! Όλα αυτά γιατί έχεις ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ όταν κάτι δεν σου πάει όπως το θέλεις! ΜΑΖΕΨΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟΚΤΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ (μοιαζει να έχεις τρομερά χαμηλή αυτοεκτίμηση και εδώ μου φαίνεται ότι εμπλέκεται ο αντιπαθής σε εσένα πατέρας) ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΣΤΩ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ, ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΟΥ, ΑΠΟΚΤΑΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΣΟΥ! ΝΑΙ, ΕΣΥ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!) (ΠΟΙΟΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ; 17 Σεπτεμβρίου 2016 @ 15:48 θα ψάξω να βρω αν σε έχει δει ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, αν έχεις ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ, αν τώρα είσαι σε ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ, αν παίρνεις τα ΦΑΡΜΑΚΑ σου και αν ναι, αν παίρνεις ΣΩΣΤΑ την αγωγή. Αν έχεις δικούς σου ανθρώπυς και αν υπάρχει κάποιος έστω να σε προσέχει και να σε φροντιζει!)

    • Ανώνυμος says:

     Helen (ΟΠΑΔΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΑΛΛΑ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗ ΠΟΥ… ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ 5 Μαρτίου 2016 @ 08:50 Ρε μάγκες των κατοχικών …εδώ μέσα σχολιάζει συνέχεια μια ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΑ ΕΒΡΑΙΟΨΥΧΗ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΑΒΕΣΤΙ η οποία ΒΡΙΖΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΝΕΣ….σας χαλάει κι εσάς και προσπαθείτε να τον συμμαζέψετε ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΕΝΙΚΑ!!!Αν είναι έτσι και χρειάζεστε βοήθεια μην ταλαιπωρήστε μόνοι, υπάρχούν πολλοί εδώ που θα δείξουν ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΘΥΜΙΑ να σας βοηθήσουν, άλλοι γιατί δεν γουστάρουν τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΠΟΥΣΤΑ και άλλοι γιατί ο υβριστικός του λόγος ξεπερνάει τα εσκαμένα, τόσο γιατί βρίζει χυδαία τους προγόνους των Ελλήνων, όσο κι γιατί πολλές φορές έχει αναφερθεί ανάλογα πρόστυχα και προς τις βιολογικές μάνες σχολιαστών! Βέβαια σε ανταπόδωση έχει ακούσει πολλά και για τη δικιά του! ) ( ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 5 Μαρτίου 2016 @ 09:03 … Ξέρουμε όλους τους σχολιαστές (η wordpress ως γνωστόν κρατά ip από όλα τα σχόλια) και τον συγκεκριμένο τον έχουμε προειδοποιήσει πολλές φορές. ) ( ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΣ 24 Ιουλίου 2016 @ 10:06 Πρέπει να αντιληφθείς την μέγιστη ΕΥΘΥΝΗ σου σε αυτό που δημιουργήθηκε, γιατί όπως είπαμε η ΔΡΑΣΗ σου επέφερε ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ και σαν κινούμενη άμμος βύθιζε μέσα της τους διαλόγους! Μην μου πεις για τον ΟΕΑ, γιατί θα μπορούσες να απαντάς μόνο σε αυτόν και όχι ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕ! Δεν ήσασταν μόνοι, κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο!!! )

    • Ανώνυμος says:

     Helen αυτα να τα πεις αλλου οχι σε μενα οτι δηθεν τον προσβαλω, οταν αυτος εχει δημιουργησει προβλημα στην κοινοτητα του Κατοχικα χλευαζοντας ολο το ελληνικο εθνος. Αναφερεσαι στις «επιθεσεις» που του εχω κανει χαρακτηριζοντας με αρρωστο και φρικτο ανθρωπο, αγνοωντας επιδεικτικα τις επιθεσεις του chaoskampf εναντιον ολων των ελληνων, καθως και τις επιθεσεις αλλων σχολιαστων που εβρισαν μεχρι και την μανα του.

    • Ανώνυμος says:

     Helen, επειδη απαντω στα σχολια του δεν τον αγαπω ? Αν δεν απαντουσα σε κανενα σχολιο του και τον εγραφα κανονικα θα τον αγαπουσα ? Οποιος αγαπαει συμφωνει σε ολα, η γινεται ανεκτικος ? Ειμαι ανεκτικος η βριζω τον chaos ελπιζοντας να εξαφανιστει απο το οπτικο μου πεδιο για να απαλλαγω απο την παρουσια του ? Οχι Helen δεν ειναι ετσι οπως τα λες. Ολους σας ποναω εγω, και στον χαρισματικο μου φιλο chaoskampf δινω το ελευθερο να ξεσπαει πανω μου
     οποτε θελει βριζοντας με, και αν το επιθυμει θα παψω να απαντω στα σχολια του.

     • Helen of Cyprus says:

      I was not going to read your responses because I knew you would defend your actions against what I said but we both know what I said to you is true. You and others who are commenting here every day have seen you mention him and also ME many times in a bad way when he was not coming here. You kept mentioning me and your friends. What the hell do you know about me to speak about me??? Who are the crazy ones here??? If you really was this doctor you claim to be (no doctor is commenting in a forum all night long and he has more important things to do) then you would not have provoked him in any way, regardless of the things he has said. Not only have you diagnosed him on here but others, too, with the same illnesses such as Asperger’s and Schizophrenia. Do you know the dangers of doing such a thing??? Anyway. There is answering someone and there is provoking as you have been doing. If any of you loved him like you claim then you would tell him to go from here and not come back but you continue to say to him to stay to give you some action and drama in your boring lives. I have said before that I see good and bad in ALL races and I do not respect ethnocentricity. There is being patriotic and proud but it is another to believe that your race is superior to all others. It doesn’t matter what race you are; it matters what you DO and if you help people and care about others. I do not care what you believe about yourselves but I care when your own obsessions over your ethnicity hurts others.

    • ΠΥΡΦΟΡΟΣ says:

     Κρύβεστε πίσω από ταπεινά λόγια, δήθεν θεόπνευστα, για να κρύψετε τις ψυχολογικές σας εμμονές. Χλευάζοντας κάθε τι Ελληνικό, επιχειρείτε, θίγοντάς μας, να δημιουργήσετε ψυχολογικό πόλεμο, ώστε να μας κάνετε να δεχτούμε, τις όποιες ξένης μορφής επιροές υποστηρίζετε και πιστεύετε και ν’αλλοιώσουμε τα δικά μας, Ελληνοκεντρικά πρότυπα.
     Εφόσον δεν πιάνει τόπο, τρελένεστε, δαιμονίζεστε, δαγκώνετε τα δόντια σας και συνεχίζετε με περισσότερη χλεύδη, σκεπάζοντάς την μετά, με το προφίλ του θιγμένου και αδικημένου, για να σας λυπηθούν οι αναγνώστες, προκειμένου να φαίνεστε πάντα οι καλοί, ενώ είστε άρρωστοι, μανιακοί, ύπουλοι, κοινώς κουτοπόνηροι.
     Φυσικά χρησιμοποιείτε και το χριστιανικό στοιχείο, δίχως καν να το πιστεύετε, κουκουλώνοντας τα νεοεποχήτικα κρόνια πρότυπα της κοσμοθεωρίας σας, μόνο και μόνο για να τυφλώσετε όσους από αγνότητα θα σας λυπηθούν.
     Τι άνθρωπος το κάνει αυτό; Προφανώς ο κουτοπόνηρος, εμμονικός, κακούργος, διεφθαρμένος, ύπουλος, μανιακός, ψυχολογικά άρρωστος. Ξέχασα κάτι; Μπορεί…
     Το ζητούμενο είναι, ότι αν και άργησα, πλέον σας κατάλαβα τι είστε και τέτοιοι άνθρωποι, κοινώς »διάολοι» πρέπει να απομονώνονται, γιατί σπέρνουν κάθε τι αρνητικό, στο σύνολο που επεμβαίνουν…
     Πάιξτε τώρα τους λυπημένους και ταπεινούς, μπας και ξεγελάσετε κι άλλες αθώες ψυχές.

     • Helen of Cyprus says:

      It is you that hide behind your psychological obsessions about your ethnicity and you have made it your religion and your identity and by doing so failing to see who YOU truly are as an individual person. When you realize that everyone comes into this world the same way and goes the same way then you understand that we are all the same and that we all bleed the same. Whether rich or poor, black or white, the chess pieces all go back into the same box. My life does not depend on fitting into any culture, group or club because I know who I am and I am comfortable with who I am. I have seen beautiful souls of all different races and I have seen ugly souls. I agree that all cultures should be preserved but when you hold on too tightly to something you kill it through suffocation and this is what you people are doing to Hellenism; you hold onto this ideology with your whole lives and you use it for YOUR vice as you said we are using the Christian element. But again, if you want to make your culture your religion then this is your choice just as long as you are not using it to hurt others and use it as a tool that helps you to feel superior to other races as I have seen you all arguing over who is the true Greek and the fake Greek among you. So you see, you are very mistaken in your analysis. For a start, I do not belong to any religion as I have my own that is true for me yet I respect both ORIGINAL Christianity AND the ancient mysteries. I respect the wounded who are looking to find shelter and find some hope in the church because if it works for them, who am I to say they are wrong??? And who is ANYONE to say someone is wrong if they have found peace in Christianity??? Who is anyone to say someone is wrong if they have found peace in the mysteries of Aphrodite or Eros etc? You make judgments based on what? Lol In reality, it is not even worth answering to.

    • ΠΥΡΦΟΡΟΣ says:

     Παρεπιπτώντος: Κάνει μπαμ, ότι είστε μυημένοι στην παραπλάνηση, σαγίνευση και στον βαμπιρισμό, καθώς έχετε παραδεχτεί κιώλας, ότι ασχολείστε με αποκρυφιστικές, εσωτεριστικές γνώσεις/ τέχνες…
     »Τον θηρευτή όμως δεν μπορείτε να τον κυνηγήσετε, διότι μυρίζει από χιλιόμετρα την μπόχα του βαμπίρ και η φύση του είναι να το κυνηγάει και να το κατασπαράζει»

     • Ανώνυμος says:

      Μηπως τελικα χρειαζομαστε περισσοτερους λυκους για να επέλθουν οι ισορροπίες ?

     • ΠΥΡΦΟΡΟΣ says:

      Σ’όλα αυτά που ζούμε, ναι, χρειάζονται πολλοί »λύκοι» κάτι ξέρει και η φύση προφανώς…χαχαχα

 84. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ!This song is so sad ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ

  ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ

  ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ!

 85. Ω says:

  I just want to say something to Helen. I will not feed more the ghosts. Helen you have been tought about the goats who are trying to steal knowladge and I guess you know that the dark ones are only trying to steal knowladge in the shadow. This is how they have been taught to be and this is why they were always known as MALAKES because they were always blood suckers and their ancestors were always feeding from our kind (the initiates in the mysteries of the soul in Egypt mostly) and this is why they ended up with the god on the cross. They think that they are us because they need in some way to feed their ego sickness and what I believe about this people is that they may think that they can also steal the conciousness of Apollo Christ while crucifying me with their limiltess bullshit and demonic ego projections. They are turning into demons and they can’t even see the right side because the more blood the drink the more they are sinking into mentallism and if they had the brains of an ape now they would be able to understand what is happening with the Illuminati and why I am the Grand Master Illuminatus Mastrubaturs. They are just mentally mastrubate and try to kill the spirit thinking that they can manifest the shit they have in their brains because they keep polarising their left brain hemisphere with understanding about the left side which they steal from me and this is why my blood is turning into a poision and they think that I am to blaim not only for this but for all the problems in the universe just as they think about Jesus those who are against him. They are keep playing the «smart guys» and this is what they were always doing. All of this sick and distrubed people are seeking for is for blood either if I am here or not. At some point I even decided to become a blood donor since they are dying and they need some energy but instead of trying to find energy in the right way they are always trying to find it in the «Greek way» and this is why I do not understand why the gods told me to help them and this Apollo Christ bullshit have only caused us problems. I do not even need to be a Greek to teach the world. They should need me to be a Greek and not the other way around. And always we end up in this sitation where everything is turned around according to the Greek sicknes while they are hopless people you have no respect in the whole universe and the soul of the whole and they demand respect for THEIR fartellinism. Anyway I am a Hellene and THEIR BROTHER and they can’t change this and now I trnansfrormed in my Greek version. :p They are so deep into the dark that they can’t see that the more knowladge and the more energy they stea the worst it gets and more volcanos will explode. They just seek for blood and for nothing else and they will never have any respect for anything besides their ego sickness and they will just keep feeding their arrogance and their pathetic bullshit. They are not only attacking me. They are attacking and trying to drink the blood of all the ascended masters and all the gods and they may even think that the keep growing dark cloud over Greece which is keep growing is my creation while they closed all the doors to the light to come in by attracting the opposite of our frequencies and they are just keep playing the smart guys the «Greek way» and they just wait for the next one who will be their lover and this is what they want from me even if they do not understand it. Because they have learned to be brain fucked by their leaders they wait for some spiritual master to brain fuck them. This is the «sexual relation» they have created through the years with their leaders and I know them now for 30 years and they are just getting worst while people in Cyrpus are not the same. We have many commons but we are not infected in the tottality by this sick culture which includes the ancient Greece mania and their karmic death. I will regognize my mistake in to come here and in generally to believe that I should help them because I am a lamb and because gods have told me that they need my help. I will apologize again while they will never do it and I should make a better choice and stay away and look after my self and my health which is in a terrible situation and the thing is they know it and they enjoy it like Vampires because this is what they are and this is what their religious leaders are and I just feel sorry for the lambs of Jesus who are mostly people with sensitivities like P.D. I do not care about anything else. The whole place is so sick that it need to be taken down in the tottality and they all know it. I care only about the soul and I like this little malakas who claims to be a doctor but only for entertainment because they will never allow themselves to see how serious is this situation with all of this blood sucking and that they are a DEMONIC ATTACK nation wide so the more I stay here the worst it will get because we are working for the other side from which this people are getting emporwement to manipulate our frequencies in the lower levels to destroy the brains of the ignorant and so they are feeding them with our blood. Look at this now: They speak about our father and our leader Saint Germain in the other article and they have me here (εγω ειμαι και αυτος που ειναι Θωθ και ο πατερας μου ο Ενκι και πατερας και γιος ειναι ενα) in front of their eyes giving everything to them to stop being morons and nothing will ever change because they are unable to understand the value of my blood which can also turn to poison especially when I am not here. And those who attack me and pretend to be Great Hellenes you may find them supportig Hermes Trismegistus like they know anything about me just because they think he was Greek. They are like football fans and this is where this situation with this ancient Greece mania have let them. They are like small tiny little smurfs trying to protect their village from the cat of the big guy. Τhey have been taught to drink the blood of Jesus in the Christian mysteries but they do not allow themselves to realize what this means and that basically the blood mysteries are more ancient than Jesus. They just need to keep fighting for their ego bullshit. I forgive them all anyway but I do not know how much this can help. They do not know what they are doing and this is why I say: Father Zeus please forgive them because they are morons and they do not know what they are doing. Anyway μαλακουλη γιατρουλη εσυ θα μου λειψεις περισσοτερο απο ολους εδω μεσα και παλι καλα που ηρθες εσυ καθως οι πριν απο εσενα ηταν χειροτερα. Θα μου λειψεις αληθεια σου λεω και να ξερεις οτι αμα εχεις περιεργες σκεψεις και αυπνιες και θελεις την οποιαδηποτε βοηθεια απο τον τρελο μπορεις να τη ζητησεις. Αλλα θα πρεπει να το ζητησεις. Ζητα και θα παρεις που ειπα και στους Χριστιανους και μπορεις να μου φτιαξεις αμα θελεις και ενα αγαλμα του Δια και να κανεις τις μαλακιουλες που εκαναν οι αρχαιοι για να ελξες την ευνοια των θεων αλλα θα πρεπει να καταλαβεις οτι εγω ειμαι ο φιλος σου και οχι ο εχθρος μου. Αυτα σου τα λεω αλληγορικα με χιουμορ οπως παντα για να καταλεβεις με το λογικο-αριστερα (μιας και εχεις ξεσκισει το λογικο σου προσπαθωντας να ανακαλυψεις τον μηχανισμο στις κατωτερες συχνοτητες) το πως λειτουργει αυτο το συστημα και γιατι τελικα οι θρησκειες χρειαζονται οπως και οι πραγματικοι Ελληνες που ασφαλως και ειχαν θρησκεια και αμα περασουν μεσα απο το σημειο Ωμεγα θα μπορουσαν και παλι να εχουν. Οριστε λοιπον που ακομα και οταν σ