Ελλάδα: Απίστευτο δεν επέτρεψαν την είσοδο σε αρχαιολογικό χώρο γιατί δεν είχαν το ακριβές αντίτιμο!!!

eleysina kataggeliaΕλλάδα: Απίστευτο δεν επέτρεψαν την είσοδο σε αρχαιολογικό χώρο γιατί δεν είχαν το ακριβές αντίτιμο!!!

46 φίλες και φίλοι της ομάδας ΑΣΤΙΚΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ, επισκέφτηκαν στις 20-12-2015, τον αρχαιολογικό χώρο, και το Μουσείο της Ελευσίνας, τα οποία όπως είμαστε βέβαιοι, σας είναι γνωστό, επισκέπτονται , μόνο, κατ’ έτος , περίπου 20.000 άτομα, ενώ θα έπρεπε να αριθμούν εκατοντάδες χιλιάδες, καθ ‘ ότι, είναι ένα locus major του ελληνικού πολιτισμού.

Γύρω στις 9,30 το πρωί, κατευθυνθήκαμε στο εκδοτήριο εισιτηρίων, και με έκπληξη συναντήσαμε έναν απρόκλητα μαινόμενο υπάλληλο, του οποίου προφανώς χαλάσαμε την … αταραξία, που αρνείτο να εκδώσει εισιτήρια, σε όσους δεν είχαν το ακριβές αντίτιμο, των 3ε, ακόμη και αυτούς που του έδιναν χαρτονόμισμα των… 5ε, και υβρίζοντας τους, τους έλεγε να φύγουν, από την Ελευσίνα, και να μην πραγματοποιήσουν την επίσκεψη, λές και είχαν έρθει, στο … σπίτι του.

Στις δικαιολογημένες και κόσμιες διαμαρτυρίες μας, απείλησε να φέρει την αστυνομία, διότι δήθεν πραγματοποιούσαμε ξενάγηση, μη νόμιμη, και η εν όλω συμπεριφορά του, προσιδίαζε με σχιζοφρενή άτομο, εντελώς ακατάλληλο, για την θέση αυτή, που προσέβαλλε μάλιστα την χώρα μας, στα μάτια των ελάχιστων ξένων τουριστών, που παρακολούθησαν το περιστατικό,…

Ευτυχώς, η επίσκεψη μας, πραγματοποιήθηκε , παρά την δυσμενή και παράλογη και απρόκλητη μεταχείριση, και πρέπει να ευχαριστήσουμε , τους υπολοίπους , υπαλλήλους του χώρου, και πιό ειδικά του μουσείου, τόσο για την ευγένεια, όσο και για την κατανόηση τους, παρότι δουλεύουν, σε δύσκολες συνθήκες.

Οι ίδιοι μας ενημέρωσαν, ότι ο << συνάδελφος >> τους, δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί απρόκλητα επεισόδια, και ότι κανένας δεν μπορεί να τον μετακινήσει, όχι μόνο γιατί είναι αμεΑ, αλλά γιατί έχει << πλάτες >>, σε γνωστό πολιτευτή, που … λυμαίνεται την περιοχή.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πλέον όμως εξωφρενικό όλων, ήταν ότι ο εν λόγω ψυχοπαθής και απαράδεκτος υπάλληλος, στις 15,00 μ.μ., της ιδίας ημέρας, και χωρίς να ειδοποιήσει απολύτως κανέναν, κλείδωσε μέσα στον αρχαιολογικό χώρο, μία άλλη ομάδα , περίπου 20 ατόμων, με ότι αυτό θα συνεπάγετο για την ασφάλεια του χώρου, και των επισκεπτών του, και σηκώθηκε και έφυγε.

Στις συνημμένες φωτογραφίες που σας αποστέλλουμε, θα αντιληφθείτε το αίσχος, ηλικιωμένοι άνθρωποι, και μικρά παιδιά, να πηδούν τα κάγκελα, ύψους 2,0 μέτρων, και ξένοι τουρίστες να χλευάζουν, για τα χάλια της Ελλάδος.
Για αυτό και αποφασίσαμε να σας απευθύνουμε αυτήν την ενημερωτική επιστολή, ελπίζοντας, να μην αδιαφορήσετε, και να προχωρήσετε σε διοικητικά και άλλα μέτρα σε βάρος του συγκεκριμένου ατόμου.

Θα παρακολουθούμε το θέμα από πολύ κοντά, και θα περιμένουμε την απάντηση σας.

Με τιμή
οι υπογράφοντες
1.ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦ. ΤΣΙΠΗΡΑΣ
2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ

 

Loading...

7 thoughts on “Ελλάδα: Απίστευτο δεν επέτρεψαν την είσοδο σε αρχαιολογικό χώρο γιατί δεν είχαν το ακριβές αντίτιμο!!!

 1. Ανώνυμος says:

  Ζαχαριά καταρχήν χρόνια πολλά, σε ευχαριστώ παρά πολύ για την κοινοποίηση!

  Καλή χρόνια και χαιρετίσματα από την ηλιόλουστη Ελευσίνα.

  ΠανΑλεξ

 2. mnk says:

  Αντί να πηδάτε τα κάγκελα θέτωντας σε κίνδυνο παιδιά και ηλικιωμένους, έπρεπε να καλέσετε το 100 και την πυροσβεστική για “απεγκλωβισμό”, ώστε και νόμιμοι να είστε και το ανάλογο σούσουρο να γίνει.

   • mnk says:

    “Όποιος, εκτός από τις περιπτώσεις των άρθρων 248 και 249, απάγει ή κατακρατεί άλλον χωρίς τη θέλησή του ή του στερεί με άλλον τρόπο την ελευθερία της κίνησής του τιμωρείται με φυλάκιση ως πέντε έτη και χρηματική ποινή και αν η κατακράτηση διήρκεσε μακρό χρονικό διάστημα ή τελέστηκε κατά παράβαση των διατάξεων του άρθρου 6 του Συντάγματος, με φυλάκιση από δυο ως πέντε έτη και χρηματική ποινή.”

    -http://www.dsa.gr/e-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-250-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *