Ελλάδα 2016: Ξεπουλιούνται για να μπορέσουν να στείλουν τα παιδιά τους φαντάρους

mana fantarosΕλλάδα 2016: Ξεπουλιούνται για να μπορέσουν να στείλουν τα παιδιά τους φαντάρους

Την ώρα που τα κόμματα κάνουν “πόλεμο” για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να στρατεύονται οι γυναίκες τα προβλήματα των οικογενειών που έχουν παιδί στο στρατό ή ετοιμάζονται να το στείλουν,μεγαλώνουν. Τα οικονομικά προβλήματα είναι πλέον μη αντιμετωπίσιμα και οι οικογένεις καταφεύγουν σε λύσεις που θυμίζουν άλλες εποχές.

Η είδηση που μεταδίδει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους:

“Συγκλονίζει η ιστορία της άνεργης γυναίκας από την Ξάνθη

Το τελευταίο ενθύμιο που είχε από τη μητέρα της, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, αναγκάστηκε να πουλήσει η Κ.Μ. για να πάρει από ενεχυροδανειστήριο της Ξάνθης κάτι λιγότερο από 70 ευρώ ώστε να καλύψει τα πρώτα έξοδα του νεαρού ανιψιού της που παρουσιάζεται φαντάρος.
Η μέσης ηλικίας γυναίκα, άνεργη επί 8 χρόνια,σύμφωνα με το thrakitoday, κατοικεί σε οικισμό της Ξάνθης μαζί με τον αδελφό της και τα δύο της ανίψια αλλά αδυνατεί μη έχοντας εισοδήματα να τα βγάλει πέρα, με αποτέλεσμα να ζει με δανεικά, φέσια και υποχρεώσεις που δεν μπορεί να καλύψει.

Το πρωί της Δευτέρας αναγκάστηκε να μεταβεί σε ενεχυροδανειστήριο της πόλης, έχοντας στα χέρια της τα σκουλαρίκια που φορούσε η μητέρα της όταν πέθανε και ήταν το μόνο ενθύμιο που είχε από την ίδια. «Τα έδωσα για 70 ευρώ» εξιστορείται η Κ.Μ. και ξεσπά, ενώ λίγο αργότερα διευκρινίζει πως τα χρήματα τα χρειαζόταν για να στείλει τον ανιψιό της, με τον οποίο διαμένει, φαντάρο ώστε να μπορέσει να καλύψει τα πρώτα του έξοδα αλλά και να αγοράσει είδη πρώτης ανάγκης.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Γράφτηκα πριν από οκτώ χρόνια ως άνεργη και αυτό πλέον είναι σφραγίδα στο μέτωπό μου, είμαι άνεργη. Όταν μου έδωσαν οι Νοσοκόμες τα σκουλαρίκια της μητέρας μου παρακαλούσα τον Θεό να μπορέσω να τα κρατήσω. Έτσι όμως έπρεπε να γίνει και πήγα σήμερα να τα δώσω για 70 ευρώ» προσθέσει η ίδια για να συμπληρώσει πως αυτό που ζητά είναι μια δουλεία είτε για την ίδια είτε για κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας της ώστε να μπορέσουν να βγάλουν χρήματα για τις βασικές καθημερινές τους ανάγκες. «Δεν είμαι ζητιάνα, μια δουλεία θέλω να μου δώσουν» διευκρινίζει.

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως η εν λόγω οικογένεια στο παρελθόν είχε βρεθεί σε εξίσου δυσάρεστη θέση, μιας και επί σειρά ετών δεν μπορούσε να βγάλει άδεια για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος με αποτέλεσμα να ζει στο σκοτάδι, ενώ μετά την τότε προβολή του προβλήματος δόθηκε τελικώς λύση”.

Συνεπώς το πρόβλημά μας σήμερα δεν είναι αν θα έχουμε και γυναίκες στρατιώτες. Είναι αν θα έχουμε στρατιώτες ….

onalert.gr

Loading...

2 thoughts on “Ελλάδα 2016: Ξεπουλιούνται για να μπορέσουν να στείλουν τα παιδιά τους φαντάρους

 1. Ανώνυμος says:

  Πέραν του γεγονότος ότι υπάρχει ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις λέξεις «οπλίτης», «στρατιώτης» και «φαντάρος»… θα μπορούσαμε να γράψουμε ότι ο όρος «Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων», αντιστοιχεί στο ότι υπάρχουν και μη «ελεύθεροι φαντάροι». Ίσως θα ήταν σωστό να μάθουμε ποιος έχει ορίσει το ποιοι είναι οι «ελεύθεροι» και οι μη «ελεύθεροι» φαντάροι!… ας Ελπίσουμε όχι η Mossant, η έστω η C.I.A.

  Βεβαίως είναι τραγική η κατάσταση της άνεργης γυναίκας από την Ξάνθη, αλλά επειδή διαμένει στην Ξάνθη σε μια παραμεθόριο περιοχή, εδώ και πολλά χρόνια, θα έπρεπε για το καλό της να μην ψήφιζε ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Ν.Δ. και τελευταίος ΣΥΡΙΖΑ κ.λ.π. Ποιος ξέρει άραγε; Τον συντοπίτη της Μ. Χαραλαμπίδη δεν τον γνωρίζει; Δεν είχε ακούσει το τι έλεγε το 1996; Αργότερα το 1997 όταν ίδρυσε ένα κόμμα, για ποιο λόγο ειδικά όλοι οι Θρακιώτες δεν τον ψήφισαν;

  https://www.youtube.com/watch?v=Ht_vT8MeWuU

  Οι επιλογές μας, οι πράξεις μας, αποτελούν γραμμάτια… που αφορούν τόσο παρόν, όσο και το μέλλον, το δικό μας και των επόμενων γενεών. Αυτά τα έμπρακτα χρονοχωρικά γραμμάτια, αργά η γρήγορα ζητούν την αποπληρωμή τους, η φύση των πραγμάτων θα βρει τον δρόμο της και το γραμμάτιο θα πληρωθεί.

  Οπωσδήποτε εάν και εφόσον είχαμε ως πολίτευμα την Αθηναϊκή Δημοκρατία, αντί του Αγγλοσαξονικού Δημοκρατισμού… θα είχαμε και στράτευμα, τότε ο εν λόγο νεαρός θα απαλλάσσονταν από τα καθήκοντα του οπλίτη, και αυτό χωρίς να έχανε τα δικαιώματα του πολίτη, μιας και έτσι ορίζει η Αθηναϊκή Δημοκρατία, που κατά τους Αριστοτέλη και Πλάτωνα δεν ήταν και ότι καλύτερο για πολίτευμα. Αντί αυτού εμείς προτιμάμε να έχουμε για πολίτευμα τον δυτικό Αγγλοσαξονικό Δημοκρατισμό, έχοντας ταυτόχρονα και ένα πλήθος δυτικών «Δούρειων Ίππων» γεμάτων από πλαστά δικαιώματα και ελευθερίες, που ενεργοποιούνται από διάφορες «οργανώσεις», «κινήματα» «Μ.Κ.Ο.» κ.λ.π. ώστε «Γιάννης πίνει και Γιάννης κερνάει».

  Το σκεπτικό και ο ρόλος του «Δίκτυου Ελεύθερων Φαντάρων» είναι γνωστός… μια ανούσια και ανέραστα αδιέξοδη ρητορεία με «επαναστατική» καταγγελία που ομοιάζει με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ προ μνημονίου! Βεβαίως αυτή η ανέραστη αδιέξοδη ρητορεία με «επαναστατική» καταγγελία γίνεται για ένα στρατό όπου ΔΕΝ ήταν αλλά ούτε είναι Ελληνικός, αλλά Νατοϊκός που προς στιγμήν ομιλεί την Ελληνική… και αυτό το γράφει κάποιος όπου υπηρέτησε στον ποιο επίλεκτο λόχο των ειδικών δυνάμεων. Μιας και ο Νατοϊκός στρατός που υπάρχει στην Ελλάδα, δεν ήθελε αλλά ούτε και θέλει να εκπαιδεύσει κανένα στα όπλα, ώστε να γίνει οπλίτης… και αυτό είναι ιδίωμα και απόληξη του Αγγλοσαξονικού Δημοκρατισμού που εμείς έχουμε επιλέξει για πολίτευμα.

  Αυτά.

 2. νικ says:

  Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΜΙΣΘΟΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ Κ ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ ΕΜΘ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ 99% ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΒΥΣΜΑ,ΜΗ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ,ΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ KAΤΟΧΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΕΞΑΛΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ Κ ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ Κ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *