ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ελένη Λουκά κατά Φίλη-Τσίπρα στη μαθητική παρέλαση της Αθήνας

· Κατοχικά Νέα

Άρχισε να φωνάζει «προδότες, γερμανοτσολιάδες» όταν οι αστυνομικοί της ζήτησαν να περάσει πίσω από τα σκοινιάΑπό ένα απρόοπτο σημαδεύτηκε η μαθητική παρέλαση της Αθήνας.

Πρωταγωνίστρια η Ελένη Λουκά, η οποία μόλις ολοκληρώθηκε η παρέλαση των μαθητών έκατσε στο πεζοδρόμιο ενώ οι αστυνομικοί της ζητούσαν να περάσει πίσω από τα σκοινιά που φέτος αντικατέστησαν τα κάγκελα στο κέντρο της Αθήνας.

Η κυρία Λουκά, μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να την περάσουν σηκωτή  πίσω από τα σκοινιά, άρχισε να φωνάζει «Φίλη και Τσίπρα είστε προδότες, γερμανοτσολιάδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

protothema.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πυρκαγιά στην ΕλλάδαΕΛΛΑΔΑ

ΤΩΡΑ: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στη Στεφάνη – Παραμένουν δυνάμεις στον Άγιο Βλάσιο

Βερολίνο: Έριξαν μολότοφ σε εβραϊκή συναγωγήΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εμπρηστική επίθεση σε κατάστημα στον Άγιο Παντελεήμονα – Πέταξαν μολότοφ

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Red Code σήμερα στα Ιόνια – Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

20 απαντήσεις στο “Ελένη Λουκά κατά Φίλη-Τσίπρα στη μαθητική παρέλαση της Αθήνας”

    • ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ…Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ… ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ… Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΟΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΛΕΓΕΣΤΕ ΟΛΟΙ! ΛΟΙΠΟΝ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ

    • ΝΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙ.ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΨΩΝΙΑ

  1. Έκανα δυο σχόλια στο αρθρο ….Η απαγορευμένη ιστορία των Ελληνων….και δεν εμφάνισαν κανενα. Μαλλον εμφανίζουν τα σχόλια που τους αρέσουν.

    • Κυρια μου δεν ειμαστε εδω για να ταισουμε ουτε την αρωστημενη φαντασιας ,ουτε τις πεποιθησεις σας , ουτε την επιφανεια που επιλεγετε για να υπαρχετε… Αν θελετε να κανετε σχολια να τα κανετε και να αφησετε αποψη και πληροφορια και οχι πεποιθηση για το τι ειμαστε η τι κανουμε μιας και ειστε ανικανη να διαβαετε το εργο μας ! Ολα αυτα αν δεν εισαι ενα ακομα τρολακι που προσπαθει και θα προσπαθει κοκ…

  2. Την κοροιδεύαμε, όμως εκείνη τουλάχιστον αντιδρά. Ολοι οι άλλοι γύρω της την κοίταζαν.
    Απλά την κοίταζαν. Ισως κάποιοι και να χλεύαζαν. Ολοι ικανοποιημένοι θα είναι απο την διακυβέρνηση. Ευκαιρία δόθηκε για ομαδικό κράξιμο κι όμως πήγε στράφι. Είμαστε λαός επιθετικόπαθητικός. Τι μας συμβαίνει; Τίποτα σπουδαίο. Απλά είμαστε ευνουχισμένοι και αυτοκαταστροφικοί!! Και όχι ιδιαίτερα ευφυείς. Γιατί πραγματική ευφυία τελικά είναι να μπορείς και να θέλεις και να είσαι σε θέση να βλέπεις την ασημαντότητα σου, να μην σε φοβίζει, να την χρησιμοποιείς για πάταξη του εγώ, γιατί μόνο έτσι μπαίνουν οι βάσεις για συνεργασία η οποία είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να μας βοηθήσει γιατί κανείς άλλος δεν πρόκειται να το κάνει (η βοήθεια του θεού θα έρθει μετά, όχι πιο πρίν, για να προλάβω τους μεγαλόστομους φανατικούς θεωρητικούς-και μόνο…- τσιρίζοντες θρησκειολάγνους).
    Πνεύμα συνεργασίας. Η έλλειψή του μας έφερε εδώ. Οχι την “συνεργασία” που μάθαμε βέβαια. Την κάτω απο το τραπέζι. Το πνεύμα συνεργασίας δεν έχει ιδεολογία χρώμα διαιρετικότητα εμπάθεια. Αλλά αν ποτέ μας το βρούμε, ξυπνήσουμε, συνέλθουμε απο την αρρώστια μας, κάτι απίστευτο βέβαια, θα επαναφέρουμε όχι μόνο την χώρα μας αλλά και πολύ περισσότερα στην νομιμότητα. Μέχρι τότε μόνο καμιά “τρελλή” θα φωνάζει, όσα εμείς φοβόμαστε ή βαριόμαστε να ξεστομίσουμε και να πράξουμε.

  3. ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ “ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΚΑ” ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΗΣ “ΓΡΑΦΙΚΗΣ” ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΛΑΝΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ “ΓΡΑΦΙΚΟΣ” ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ…
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ…

  4. Αυτή τελικά είναι και πατριώτισσα και γενναία. Στ΄αρχιδια μου όσοι δεν συμφωνείτε…… ας μας πείτε τι παραπάνω κάνατε από αυτή τη γυναίκα … Άξια !

    • ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ..ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ΤΡΕΛΗ-ΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ..ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΙΔΑ!

    • Να με συμπαθάς αλλά αυτό που λες το αποκλείω. Δεν είμαι κανένας fun της αλλά τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη και εδώ αυτή με τίποτα-κατά την γνώμη μου-δεν κινήθηκε με κίνητρο την προβολή. Κινήθηκε απο αγανάκτηση οργή πνίξιμο σαν πολίτης αλλά όχι λόγω προβολής της. Μην είμαστε τόσο γκρρρ και κρίνοντες χωρίς διάκριση πιά, γενικά μιλάω δεν το λέω για εσένα προσωπικά.

  5. εδώ δεν μιλάμε για έναν απλό γραφικό άνθρωπο που ήθελε να διαμαρτηρηθεί, μιλάμε για ψυχασθενική προσωπικότητα η οποία από την μια θέλει να προβληθεί και μπροστά σ΄αυτό δεν καταλαβαίνει τίποτα, ούτε καν αν έχει κάποιο νόημα ή αποτέλεσμα αυτό που κάνει. Πραγματικά γελοία εικόνα….μοιάζει σαν τον serial killer ο οποίος προκειμένου να προβληθεί δίνει στην αστυνομία στην κυριολεξία τον εαυτό του….η γυναίκα είναι παρανοϊκή τέλος εννοείται ότι οι αγώνες για κάθε νοήμων ον δεν δίνονται έτσι!

    • Εσύ ‘’ψυχολογικά σωστέ’’ ανόητε δείξε μας την αντίσταση που έκανες και δεν θα το πούμε πουθενά…. θα παραμείνεις ανώνυμος….

      • αγαπητέ συνομιλητή εγώ δεν λειτουργώ αφοριστικά…και φυσικά δεν
        “φοβάμαι” όπως υπονοείς να πω τι κάνω….κάνω πολλά βέβαια αλλά όχι ηλιθιότητες και θεατρινισμούς αυτού του τύπου, εξάλλου οι αγώνες δίνονται με πάλη και οργάνωση, επίσης αν κάποιος θέλει να πολεμήσει το σύστημα ξεκινάει με την αυτοοργάνωση και σιγά σιγά προσκαλεί και άλλους με πολιτικά επιχειρήματα και γνώση….αυτό το πράγμα τι ικανότητες έχει πέρα από τους θεατρινισμούς χειρίστου επιπέδου…μιλάμε για κατηγορία ανθρώπου b class και λίγα λέω….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά