14:00 - 21/07/2019

Εκτός ελέγχου η μεγάλη φωτιά στον Κιθαιρώνα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Επιχειρούν 145 πυροσβέστες με 32 οχήματα

Σε εξέλιξη παραμένει από χθες το μεσημέρι η μεγάλη φωτιά σε δύσβατο σημείο, σε ελατοδάσος, στον Κιθαιρώνα Αττικής, στην περιοχή Σόχα.

Σύμφωνα με επικοινωνία που είχε το newsbeast.gr με την Πυροσβεστική, επιχειρούν 145 πυροσβέστες με 32 οχήματα, 27 άτομα πεζοπόρο, 4 υδροφόρες και 4 μηχανήματα έργου.

Δυο ελικόπτερα που έχουν δοθεί για την κατάσβεσή της δεν μπορούν να σηκωθούν λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*