Εκτός εαυτού ο Ερντογάν μετά την απόφαση Τραμπ καλεί σε Τζιχάντ: Ερχεται άγρια «φτιαγμένος» για επεισόδιο – Πολύ σοβαρό περιστατικό στη Θράκη

Η αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ και η μετακίνηση της πρεσβείας των ΗΠΑ εκεί επηρεάζει άμεσα και την Ελλάδα- έγινε επεισόδιο ήδη στη Θράκη το οποίο εκμεταλλεύεται επικοινωνιακά η Τουρκία – καθώς ο Ρ.Τ.Ερντογάν ήδη πήρε θέση κατά της απόφασης του Τραμπ και επιτέθηκε στο Ισραήλ. Ο «Σουλτάνος» είναι ήδη εκτός εαυτού καθώς η πολιτική δέχεται καίριο πλήγμα. Τουρκικές πηγές ανέφεραν πως βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση.

«Ως ασκούντες την προεδρία του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης (ΟΙΔ) θα παρακολουθήσουμε το θέμα μέχρι τέλους.

»Αν ληφθεί μια τέτοια απόφαση, θα συγκαλέσουμε εντός πέντε ή 10 ημερών σύνοδο κορυφής των ηγετών της ΟΙΔ στην Κωνσταντινούπολη. Θα θέσουμε σε κίνηση όλο τον μουσουλμανικό κόσμο σε αυτή τη σύνοδο κορυφής», είπε ακόμη, προαναγγέλλοντας στην ουσία πανισλαμική κινητοποίηση, «τζιχάντ» (ιερό πόλεμο), για τα Ιεροσόλυμα.

Αυριο ο Ερντογάν, θα ακούσει το διάγγελμα Τραμπ γεγονός που σημαίνει πως έρχεται «φτιαγμένος» για επεισόδιο στην Ελλάδα. Η επίσκεψη Ρ.Τ.Ερντογάν πρέπει να αναβληθεί επειγόντως υπό το βάρος των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή.

Ηδη σήμερα ο προστάτης της Χαμάς, Ρ.Τ.Ερντογάν, ο προστάτης των απανταχού μουσουλμάνων, όπως θέλει να το παίζει, σήκωσε το χαρτί του αντισημιτισμού για να δεχτεί σφοδρή επίθεση από Υπουργούς του Νετανιάχου.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σημειώνεται ότι Παλαιστίνιοι αυτή τη στιγμή καίνε αφίσες του Τραμπ.

Το σκηνικό για επεισόδιο από το ελληνικό έδαφος έχει ήδη στηθεί. Το παραλήρημα τουρκικής εφημερίδας είναι ενδεικτικό.

Ξηλώθηκαν από την αστυνομική διεύθυνση Ροδόπης μέσα σε μια νύχτα, αφίσες που τοιχοκολλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Κομοτηνή, κατά της επικείμενης επίσκεψης του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερτογάν.

Την Παρασκευή ο πρόεδρος της Τουρκίας θα βρεθεί στην Κομοτηνή και η πόλη ήδη… βράζει γιατί εκείνοι που χαρακτηρίζουν τον Τούρκο πρόεδρο «ισλαμοφασίστα» δεν είναι λίγοι.

Οι αφίσες, μετά από επιχείρηση της αστυνομίας, «ξηλώθηκαν» από τις κολώνες της πόλης. Αλλά ήδη κάνουν το γύρο του διαδικτύου!

Έγιναν προσαγωγές

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης… «ξήλωμα», τρία άτομα που έκαναν την αφισοκόλληση κατά της επίσκεψης Ερντογάν στη Θράκη συνελήφθησαν από την αστυνομία της Κομοτηνής. Όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας (04.12.2017). Σύμφωνα με το xronos.gr, τρεις άνδρες, ανάμεσά τους και ένας δημοτικός σύμβουλος, εντοπίστηκαν από την αστυνομία στην οδό Μοσκώφ να κολλούν αφίσες σε κολώνες και τοίχους.

Δεδομένου ότι δεν είχαν την απαιτούμενη άδεια, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο Κομοτηνής. Εκεί κρατήθηκαν για περίπου δύο ώρες και στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι. Δεν σχηματίστηκε δικογραφία, αλλά διενεργείται προανάκριση για την υπόθεση.

«Λάδι στη φωτιά» προκάλεσε και ένα δημοσίευμα της τουρκόφωνης εφημερίδας Μιλλέτ. Το δημοσίευμα έκανε λόγο για «ρατσιστές» (!) που «δεν θέλουν τον ερχομό του Ερντογάν!

https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.milletgazetesi.gr%2Fview.php%3Fid%3D8654%23.WiXtjSvGBX4.facebook&h=ATP8crKo6t8C6eyzbymEx2Js2LSHGUUcJgZCp8qZ-qDb5NzTr8sGgsHnkwqpjWkKSPSGzmEW9gcOMpO3YJ0VbKEsEbQMsIpj8MdEC-Mf2h6_7wBc6_V2D46PxoANJk10LttdqPHwZeNzAGa5_S5GFH9zWUn8X1WYmp1cz54RXr9u77x7bHLMMgMFXltqyjVg6ZmZBokFCDHSDNvOAiEILgqK9KNYNsEvZjj3-1iv7EhjCvlvQzHpn2wyWruKgj3k5TVjNYMy7wkx7jsNf7X79Emvrn5q5v3FrOpvAQrfPb-Y3Grnv9ZSOg8

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας στην Ελλάδα «ενοχλεί τις ρατσιστικές ομάδες». Μάλιστα γίνεται λόγος για «ρατσιστές» που «είχαν οργανώσει καμπάνια συλλογής υπογραφών». Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, αφίσες που χαρακτήριζαν τον Ερντογάν ανεπιθύμητο είχαν αναρτηθεί σε συνοικίες της πόλης όπου ζουν Μουσουλμάνοι

Οι ρατσιστές που δεν θέλουν τον ερχομό του Ερντογάν κινητοποιήθηκαν τα μεσάνυχτα.

Η επίσκεψη στην Ελλάδα στις 7 &8 Δεκμβρίου του Πρόεδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνεχίζει να ενοχλεί τις ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ομάδες. Πριν να οριστικοποιηθεί επίσημα η επίσκεψη οι ρατσιστές είχαν οργανώσει καμπάνια συλλογής υπογραφών.

Οι ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ομάδες αντιλαμβανόμενες πως η καμπάνια αυτή δεν φέρνει αποτέλεσμα, κόλλησαν σε τοίχους και στύλους αφίσες στην συνοικία Γενίμαχαλλέ της Κομοτηνής, που είναι μια από τις συνοικίες που ζούνε Τούρκοι, με την φωτογραφία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο μέσο της οποίας έγραψαν «ανεπιθύμητος» και από κάτω «Όχι στην Επίσκεψη Ερντογάν στην Θράκη»

Στο κάτω μέρας της αφίσας έγραφε Συντονιστική Επιτροπή Θράκης¨. Δεν είναι γνωστό όμως ποιος ή ποιοι κόλλησαν τις αφίσες αυτές στα μεσάνυχτα στην συνοικία Γενί Μαχαλλέ και στον περίγυρο εκεί. Οι πιθανότητες δείχνουν τις γνωστές εφημερίδες και πολιτικές ομάδες που αντιδρούν σφόδρα στον ερχομό του Ερντογάν στην Θράκη και προς αυτή την κατεύθυνση προειδοποιούν τον κόσμο.

Έγινε γνωστό πως οι αφίσες που άγνωστος ή άγνωστοι κόλλησαν σε τοιχους και στύλους, άρχισαν να ξηλώνονται από τους αστυνομικούς.

Οι αφίσες πιθανότατα μέχρι το πρωί θα έχουν καθαριστεί. Αλλά οι εξελίξεις δείχνουν πως οι δράσεις των ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ομάδων για να μην επισκεφτεί ο πρόεδρος της μητέρας πατρίδας μας Τουρκίας -Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν την Θράκη και για να ακυρωθεί αυτή η επίσκεψη, θα συνεχιστούν.

Η επιστολή των συλλογικοτήτων

22 συλλογικότητες της Θράκης, με επιστολή τους στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, τάσσονται κατά της επίσκεψης Ερντογάν στην Ελλάδα.

Τον χαρακτηρίζουν «νεοσουλτάνο» και τονίζουν πως στόχος του Ερντογάν είναι να φανατίσει, να «γκριζάρει» την ελληνική κυριαρχία στην περιοχή και να ενισχύσει τα πιο ακραία μειονοτικά στοιχεία.

«Όχι στην επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη!».

Τις επόμενες μέρες προετοιμάζεται επίσκεψη στην Ελλάδα του «νεοσουλτάνου» Ταγίπ Ερντογάν και μάλιστα όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και στη Θράκη! Λίγες μέρες μετά την περιοδεία του Χακάν Τσαβούσογλου στην περιοχή, τις διχαστικές του κραυγές και πριν ακόμη ησυχάσει η τοπική κοινωνία, θα μας φέρουν και το …αφεντικό του.

Αναρωτιόμαστε, έχει κάτι νέο να πει στον τόπο μας; Θα μας φέρει κάτι από την δημοκρατία που «χαίρονται» οι Τούρκοι πολίτες; Από την ελευθεροτυπία που «απολαμβάνουν» 170 έγκλειστοι δημοσιογράφοι στη χώρα του; Από τα δικαιώματα που «έχουν» 20.000.000 Κούρδοι και 20.000 φυλακισμένα μέλη του HDP στην Τουρκία; Θα πει τίποτε για την επί 43 χρόνια Κατεχόμενη από τον στρατό του Κύπρο; Για το Αιγαίο και τον βρώμικο ρόλο της Άγκυρας στο μεταναστευτικό – προσφυγικό; Μήπως για την τύχη του Πόντιου συμπατριώτη μας Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλή και της Κούρδισσας συντρόφου του Μεράλ Γκεϋλανί; Μάλλον όχι.

Έρχεται λοιπόν μόνο για να φανατίσει, για να «γκριζάρει» την ελληνική κυριαρχία στην περιοχή και για να ενισχύσει τα πιο ακραία μειονοτικά στοιχεία. Η Κυβέρνηση φέρει μεγάλη ευθύνη για το γεγονός ότι επιτρέπει μια τέτοιαν κλιμακούμενη πρόκληση, ενώ θα έπρεπε να θέσει ένα τέρμα στον κατήφορο των επισκέψεων που ξεκίνησε το 2004. Εμείς απευθυνόμαστε στην τοπική κοινωνία και την καλούμε να εκδηλώσει ειρηνικά, μα και ξεκάθαρα, την αντίθεσή της σε κάθε εξωχώριο σχεδιασμό. Ζούμε σε μια δημοκρατική, ελεύθερη χώρα και δεν δεχόμαστε καμιά περιοδεία – επιθεώρηση από οποιονδήποτε, πόσο μάλλον από ισλαμοφασίζοντες ηγέτες και δράστες – απολογητές μαζικών εγκλημάτων που δεν σταμάτησαν το 1922 και το 1974 αλλά συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

«Σπάρτακος» Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής
Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ροδόπης
Σύλλογος Ποντίων Ροδόπης «Η Τραπεζούντα»
Σύλλογος Σαρακατσάνων Κομοτηνής
Σύλλογος Εφέδρων Αξιωματικών Ροδόπης
Σύλλογος Κυπρίων Κομοτηνής
Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Κομοτηνής
Σύλλογος Ελλήνων Μουσουλμάνων Πος Πος
Ανεξάρτητη Εκπαιδευτική Συνεργασία ν. Ροδόπης
Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης
Ένωση Παλιννοστούντων Έβρου
Πολιτιστικός σύλλογος «ΕΝΔΟΧΩΡΑ»
Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων ν. Έβρου
B’ ΕΛΜΕ Έβρου
Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Καστανέων
«Ακρίτες» Σύλλογος Αλληλεγγύης Πολιτών Βορείου Έβρου
Σύλλογος Κυπρίων ν. Ξάνθης
Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Ξάνθης
Πολιτιστικός Σύλλογος Πομάκων ν. Ξάνθης
Κυπριακή Ένωση Φοιτητών και φίλων Κ.Ε.Φ.Φ. Ξάνθης
Παράρτημα ΕΑΑΣ ν. Ξάνθης
Σύλλογος Ποντίων ν. Ξάνθης».

Ο Τούρκος πρόεδρος θα βρίσκεται στην Αθήνα μέχρι το πρωί της Παρασκευής. Αφού ολοκληρώσει τις επαφές του, θα ταξιδέψει αεροπορικώς στη Θράκη. Η πτήση του θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης. Αμέσως θα φύγει για Κομοτηνή όπου ο πρώτος του σταθμός θα είναι το τζαμί Κιρμαχαλέ για την προσευχή της Παρασκευής.

Αρχικά ο σχεδιασμός προέβλεπε προσευχή του Προέδρου στο Εσκί Τζαμί, αλλά τελικώς άλλαξε.

Μετά την προσευχή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ερντογάν θα έχει συναντήσεις με φορείς της μειονότητας. Τον Τούρκο πρόεδρο θα συνοδεύουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου και η σύζυγός του, Εμινέ.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας αναμένεται να συναντήσει τον Τούρκο πρόξενο Χουσεϊν Αβνί Μπότσαλι. Πολύ πιθανό είναι να επισκεφτεί και την «τουρκική» νεολαία Κομοτηνής. Ο Τούρκος πρόεδρος αναμένεται να επισκεφτεί και τον σύλλογο Επιστημόνων μειονότητας, όπου θα συναντηθεί με προέδρους μειονοτικών συλλόγων.

Η αφίσα που χαρακτηρίζει ανεπιθύμητο τον Ερντογάν

pentapostagma

7 thoughts on “Εκτός εαυτού ο Ερντογάν μετά την απόφαση Τραμπ καλεί σε Τζιχάντ: Ερχεται άγρια «φτιαγμένος» για επεισόδιο – Πολύ σοβαρό περιστατικό στη Θράκη

 1. Βασιλης Θεσσαλονίκη says:

  Ο καιρός γαρ εγγύς. Θάνατος στους μουσουλμανους καταπατητες και στους ελληνοφωνους υποστηρικτές τούς.

 2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ says:

  ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΜΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΑΡΑ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

 3. ΑΕΡΑΚΗΣ says:

  Ουδέν κακόν αμιγές καλού, γιατί την ευκαιρία που μας προσφέρει ο Σουλτάνος, για να εκδηλωθούν οι «Τουρκολάγνοι» Μουσουλμάνοι της Θράκης και έτσι να τους δοθεί η ελευθερία για να εγκατασταθούν στην Τουρκία, στα πλαίσια συνέχισης της ανταλλαγής των πληθυσμών μεταξύ των δύο χωρών…

 4. ΗΛΕΚΤΡΑ says:

  Αυτο θα πει δημοκρατία. Να μην εχεις το δικαιωμα να εκφράσεις την γνώμη σου η την διαμαρτυρία σου. Και οποιος δεν παει με το σύστημα, αλλα αντιθέτως στηρίζει την πατριδα του, ειναι ρατσιστής. Κι ανάθεμα τους ολους αυτους που χρησιμοποιούν αυτην την λέξη, αν ξερουν τι σημαίνει.

 5. Ανώνυμος says:

  Γιατι σας φαινονται ολα αυτα περιεργα….;;;Πιστευει κανεις οτι ειναι ελευθερος ;;;;οτι ζει σε Δημοκρατικη χωρα;;;;Σκλαβοι ειμαστε ολοι …τα αφεντικα αποφασιζουν …οι εκτελεστες …εκτελουν …τα γκιουμια δρουν…..και εμεις οι μεγαλοι χαμενοι….αν δεν ενωθουμε ….θα λιανιστουμε ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *