ΕΚΤΑΚΤΟ ! ΤΕΛΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!

tsipras

20/12/2015… «Εκρηκτική» Ημερομηνία… Έρχονται Καταιγιστικές Πολιτικές Εξελίξεις

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ !!!! ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ ΕΡΧΕΤΑΙ !!!!

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ… Από τον «Φρέσκο» Αλέξη Τσίπρα…

ΟΛΑ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ… Στο Βρώμικο Κόλπο και ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ. ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, EINAI HΔΗ ΕΔΩ

ΕΛΛΑΔΑ… ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015… ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ…

Οι Τούρκοι Παίζουν με τη Φωτιά… Η Απάντηση των Ελλήνων στις Προκλήσεις…

https://www.youtube.com/watch?v=qfEAnUH1BVU

https://www.youtube.com/watch?v=8JfyxVgd1uM

https://www.youtube.com/watch?v=JRBhHra0SlM

hellasforce.com

Loading...

7 thoughts on “ΕΚΤΑΚΤΟ ! ΤΕΛΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!

 1. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Μακάρι να ξυπνήσει αυτός ο έρημος ο ελληνικός λαός, διότι διαφορετικά δεν θα υπάρχει μέλλον για αυτό το τόπο. Θα μας πνίξουν οι τζιχαντιστές. Πάντως ο Τσίπρας προσκύνησε στον Πανάγιο Τάφο εχθές. Τώρα σήμερα ή αύριο τι θα έλθει δεν το ξέρουμε

 2. Ανώνυμος says:

  ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΡΑ!!!

  “Για να δικαιολογούν τις πράξεις τους αλλάζουν ακόμα και την σημασία των λέξεων.” Έτσι έγραφε ο Θουκυδίδης για τον εμφύλιο πόλεμο των Κερκυραίων, μεταξύ «Δημοκρατικών και Ολιγαρχικών». Έτσι κ σήμερα, σε στιγμές μεγάλης ασάφειας και σκόπιμης συσκότισης, τα πρώτα πράγματα που άλλαξε το κατεστημένο της νέας τάξης είναι οι λέξεις μας ! Κι έτσι, όλοι οι Έλληνες που αγαπούν την Ελλάδα και που θέλουν να ζουν ως Έλληνες με ειρήνη, αδερφοσύνη και πατριωτισμό ονομάστηκαν ρατσιστές, οπισθοδρομικοί και γραφικοί.

  Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο δημοσιεύτηκε στην Τσεχία αναφερόμενο στην αποχριστιανοποίηση της Ευρώπης και πως αυτό την έχει καταστήσει ευάλωτη σε εξωτερικές απειλές όπως αυτή των εγκληματιών ισλαμιστών του ISIL.

  H Ευρώπη έχει μετατραπεί (όπως και οι ΗΠΑ) τα τελευταία χρόνια σε ένα συνονθύλευμα άθεων μαζών, που δεν πιστεύουν σε τίποτα παρά μόνο αν θα έχουν καλύτερες οικιακές συσκευές από τους γείτονες.
  Έχουν παγιδευτεί εντός μέσα στον Υλισμό, και δεν έχουν κανένα όραμα ούτε για την Ευρώπη αλλά ούτε και για τους ίδιους. Όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις κερδίζει αυτός που πιστεύει. Οι «άπιστοι» χάνονται μέσα στην απάθεια και τον εγωκεντρισμό τους.
  Αυτό που οδήγησε την Ελλάδα στην παρακμή είναι η απομάκρυνσή της από την Ορθοδοξία, και τις αξίες του Ελληνισμού. Μόνο η επιστροφή σε αυτά θα μας φέρει πάλι σε τροχιά ακμής.

  Η ασφάλεια μας είναι πλέον στον αέρα. Έχουμε γεμίσει με δολοφόνους που έτσι μια μέρα στα καλά καθούμενα θα μας σφάξουν!
  Δεδομένου ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι και έχουν μάθει στη Συρία και στο Ιράκ να σφάζουν και να σκοτώνουν εν ψυχρώ το θέμα των λαθρομεταναστών αποτελεί μείζον για την εθνική ασφάλεια.

  Τώρα έχουν ξεκινήσει και σκοτώνουν κόσμο αθώο, απλούς πολίτες στο εξωτερικό. Πρόσφατα στην Γαλλία, ενώ είπαν ότι θα σκοτώσουν κόσμο και σε άλλα κράτη ! Ας μην ξεχνάμε ότι στην Συρία όλοι αυτοί οι δολοφόνοι σκότωσαν χριστιανούς, κατέστρεψαν Ορθόδοξους ναούς, βεβήλωσαν Ορθόδοξες Εκκλησίες και γενικά αποστρέφονται ό,τι Ορθόδοξο, εκτός των άλλων. Και μιας και αυτοί οι δολοφόνοι είναι δημιούργημα της νέας τάξης, όπως αποδείχτηκε τελικά, και βγήκαν στον αέρα αλήθειες για το ποιοι τους χρηματοδοτούν, ποιοι τους στέλνουν όπλα και ποιοι τους στηρίζουν, ας μην ξεχνάμε εμείς οι Έλληνες ότι για να επικρατήσει παγκόσμια η νέα τάξη, θα πρέπει να εξοντωθεί η παλαιά τάξη. Και ποιοι είναι οι εκφραστές της παλαιάς τάξης; Το θέμα είναι οι ιδεολογίες που εκπροσωπούνται. Η νέα τάξη θέλει πανθρησκεία, θέλει αχταρμά κοινωνιών, θέλει να καταργήσει τα πνευματικά πρότυπα (που αιώνες τώρα επηρέασαν και γαλούχησαν όλους τους λαούς) των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων. Κτυπούν συνεχώς με κάθε τρόπο κάθε τι Ελληνικό και κυρίως κτυπούν συστηματικά ό,τι έχει σχέση με Ορθοδοξία και Ελληνική Παράδοση.

  Με τρομοκρατικά κτυπήματα σε όλον τον κόσμο που θέλουν να κάνουν, μάλλον ο σκοπός τους είναι πολύ πιο σκοτεινός απ’ ότι φαίνεται. Αν συνεχιστούν οι σκοτωμοί στο εξωτερικό, οι Έλληνες που έφυγαν προς τα εκεί για να βρουν ένα μεροκάματο, οι φοιτητές που βρίσκονται εκεί, και όσοι άλλοι Έλληνες κινδυνεύουν. Σε τέτοιες εμπόλεμες ουσιαστικά καταστάσεις, είναι λογικό να αρχίσουν να γυρίζουν πίσω στην πατρίδα Ελλάδα για να σωθούν. Μέσα στην Ελλάδα, όπως όλοι πια ξέρουμε και βλέπουμε, υπάρχουν πυρήνες δολοφόνων τέτοιου τύπου. Λέτε να μας αφήσουν ήσυχους; Κτυπούν παντού και εμάς που μας έχουν άχτι (γιατί εκπροσωπούμε ιδεώδη ανθρωπιάς – κάτι που μισούν) θα μας αφήσουν ήσυχους;;; Όχι βέβαια ! Είναι θέμα χρόνου να κτυπήσουν κι εδώ… και το θέμα που τίθεται είναι το εξής: πώς προστατευόμαστε;

  Η απάντηση είναι μία και μοναδική. Στην γενική κατακραυγή στα εγκλήματα αυτά όλοι συμφωνούμε· αλλά γενική κατακραυγή χωρίς γενική επιστράτευση, σωτηρία των Ελλήνων δεν έρχεται ! Θα πρέπει άμεσα μα κλείσουμε τα σύνορα, για να σταματήσουν να μπαίνουν κι άλλοι στην πατρίδα μας. Και όσοι είναι εντός των πυλών να ελεχθούν από πού κρατά η σκούφια τους, όχι όπως ατυχώς και αφελώς γίνεται σήμερα, αλλά να γνωρίζουμε ποιοι πραγματικά είναι. Όλοι όσοι αποτελούν πυρήνα κακού θα πρέπει να απελαθούν. Πώς; Μα με τον ίδιο τρόπο που μπήκαν. Κι αν πραγματικά οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν σκοτωμούς των λαών τους, θα πρέπει να επικροτήσουν αυτήν την κίνηση. Γιατί αν δεν το κάνουν, τότε αποδεικνύεται περίτρανα ότι το μόνο που θέλουν είναι να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μουσουλμανικό κράτος και να μας αφανίσουν ! Θέλει Έλληνες αυτή η πράξη ! Η εξουσία είναι ελληνική ή αχυράνθρωποι του αντίχριστου συστήματος που κατευθύνει τις τύχες των λαών; Αναρωτηθείτε ! Αναρωτηθείτε γιατί ζητούν οι ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ (= εκπρόσωποι νέας τάξης) να δεχτούμε τους Τούρκους να περιπολούν μαζί μας στο Αιγαίο (για τους μετανάστες) και δεν πρότειναν να κλείσουμε τα σύνορα !!!! Τελικά ο σκοπός τους είναι ο αφανισμός μας, η αρπαγή του θαλασσίου πλούτου μας, η πλήρης υποταγή μας !!!

  Θα σταυρώνουν στον δρόμο όποιον δεν προσκυνά το κοράνι.
  Θα σφάζουν τους Έλληνες στον δρόμο και μέσα στα σπίτια τους… το φωνάζουν όλα τα τζαμιά. Αυτό θέλουμε;

  Πυρ σε όποιον περάσει την γραμμή των συνόρων μας !!!

 3. Ανώνυμος says:

  ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ !

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ….. ΑΥΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

  ΤΩΡΑ ΕΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ [ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ] ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΖΗΤΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΜΑΧΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΣΚΕΠΑΖΟΝΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

  ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ [ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ] ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΑ,… Ε ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ, ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΑ. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ, ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΩΘΟΥΜΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΑΣ .
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.

  ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
  ……….. ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΑΡΤΥΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ.

  Ι.Π. ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

  *******

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ !

  Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ VIDEO ΤΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΚΑΝ, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ !
  ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ;

  Ν. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

  ***********

  Κοίμισαν τους Έλληνες και κατέκτησαν με τα πόδια όλη την Ευρώπη.
  Και όλοι μαζί συσπειρωμένοι έρχονται εναντίον της Ελλάδας να αφανίσουν τον Ορθόδοξο Ελληνισμό εμάς των αρχαίων Ελλήνων.
  Για την Ορθοδοξία δεν υπάρχει ο θάνατος και ό,τι της δίνεις σου δίνει.
  Και όποιος την αγγίζει πεθαίνει.

  Ηρώδης οι isis…
  Σφάζουν τον Μεσσία.

  Ύπουλα…. πολύ ύπουλα μπήκαν στην Ευρώπη· και πολύ ύπουλα πράγματα
  ετοιμάζουν για εμάς. Η Ψυχή του Έλληνα… στα χέρια του εχθρού.

  Δεν βγαίνουν μέσα από το χώμα.
  Απλά μέσα στην λήθη των Ελλήνων όλου του κόσμου.
  Αποκαλύπτεται ο θεός του κορανίου της αγιοσύνης την καρδιά του αντίχριστου πατριάρχη της αντιβασιλείας των ουρανών στην γη.

  Ως γύπες πετάνε επάνω από τα κεφάλια των Ελλήνων.
  Αγωνιούν για την ώρα που θα ξεσκίσουν τις σάρκες των σοδομιστών Ελλήνων… που κοιμούνται μέσα στο σκοτάδι και

  την ασωτία …από την παιδεία του θεού των τεσσάρων μιναρέδων του θεού ισραήλ.
  Θα σταυρώνουν στον δρόμο όποιον δεν προσκυνά το κοράνι.
  Θα σφάζουν τους Έλληνες στον δρόμο και μέσα στα σπίτια τους…. το φωνάζουν όλα τα τζαμιά.

  Πάει ο καιρός και έλαμψε το Φως.
  Και ήρθε η ώρα όχι του βασιλιά …. αλλά των Ελλήνων.
  Ποιοι είναι με τον Λεωνίδα και του Μεγάλου Αλέξανδρου η καρδιά …βάλετε πυρ εις όποιον περάσει την γραμμή των συνόρων μας.
  Εμείς Έλληνες αεί εσμέν !
  Και η Παναγιά μαζί με τον Χριστό το μαρτυρά.
  Ελύληθε η ώρα όχι του βασιλιά, αλλά της από τον ουράνιο Θεό Αγιασμένης Ελληνικής στρατιάς του βασιλιά των Ελλήνων.

  ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΜΑΣ.
  ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.
  ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΗΜΩΝ !
  ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ ΑΝ ΔΕΝ ΈΡΘΕΙ …..ΈΡΧΕΤΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

  afypnisiellinwn.blogspot.gr/2015/11/blog-post_15.html

  Ιωάννης

 4. ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ says:

  Οικουμενική κυβέρνηση χωρίς αρμοδιότητες. Όλα αποφασίζονται αλλού. Εμείς ούτε τον ΦΠΑ στις τυρόπιττες δεν μπορούμε να αλλάξουμε από μόνοι μας!!!

 5. Ανώνυμος says:

  ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ προς τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!
  Δημοσιεύθηκε: 26/11/2015 19:15 MakelarisaComments: 8
  greek

  Υπ’ όψιν όλων των Στρατηγών- Ναυάρχων- & Πτεράρχων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

  Κύριοι Αρχηγοί των Ε.Δ.

  ΡΩΣΙΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ

  Ευρισκόμενοι εν όψει εχθροπραξιών ΡΩΣΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ και πιθανόν του ΝΑΤΟ, ο Ελληνικός Λαός θέλει να σας πεί τα εξής.

  Μην τολμήσετε να βοηθήσετε στρατιωτικά τους εχθρούς Τούρκους, υπακούοντας στις εντολές του εχθρικού προς την Ελλάδα Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.

  Εάν βοηθήσετε τους Τούρκους, θα θεωρηθείτε από τον Ελληνικό Λαό σαν συνεργάτες και βοηθοί του εχθρού.

  Δηλαδή ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

  Σκεφθείτε, η Τουρκία θα βοηθούσε εμάς;;;

  Ο Ελληνικός Λαός τρέφει φιλικά αισθήματα προς τον Λαό της ΡΩΣΙΑΣ.

  Ευκαιρία τώρα να χτυπήσουμε τους εχθρούς μας Τούρκους, διά της ουδερότητας, που άρπαξαν κομμάτια από τη πατρίδα μας, (Κύπρο-Ιμια-Αιγαίο-Θράκη), και γέμισαν την Ελλάδα με Μουσουλμάνους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.

  Ευκαιρία τώρα να χτυπήσουμε τους Σιωνιστές Δυτικούς (ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε.) που μας χρεοκόπησαν, και μας εξαθλίωσαν, διά της ουδετερότητας, ή συνάπτοντας συμμαχία με τη ΡΩΣΙΑ.

  Η παραμονή μας στο ΝΑΤΟ είναι εχθρική πράξη προς την Ελλάδα, αφού το ΝΑΤΟ είναι ο μεγάλος

  εχθρός της πατρίδος.

  Σταθείτε στο ύψος σας σαν ΕΛΛΗΝΕΣ.

  Πράξτε το καθήκον σας στην πατρίδα.

  Μην υπακούσετε στη Κυβέρνηση των πολιτικών.

  Όλοι αυτοί οι πολιτικοί είναι πιόνια, μαριονέτες, και σφογγοκωλάριοι του Κοσμοκράτορα Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προέδρου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας της Νέας Τάξης.

  Αντισταθείτε στους εφιάλτες πολιτικούς, που κατέλαβαν την εξουσία με την εύνοια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δια των γνωστών μεθόδων των Η/Υ.

  Φανείτε άξιοι απόγονοι του ΛΕΩΝΙΔΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, κ.λ.π.

  Σταθείτε στο ύψος σας σαν ΕΛΛΗΝΕΣ, και

  ΟΧΙ σαν συνεργάτες του εχθρού, (δοσίλογοι), όπως σας θέλει το εχθρικό ΝΑΤΟ.

  Διά το πιστόν,

  ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

  Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ

  Έλληνας Πατριώτης

  hellasforce

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *