12:23 - 27/11/2015

ΓΙΝΕΤΑΙ…ΣΥΡΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ! Πεδίο μάχης έγινε η πόλη Νουσαϊμπίν – Πεσμένοι τοίχοι, σπασμένες βιτρίνες, καταστραμμένα σπίτια

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

turk

Η πόλη Νουσαϊμπίν έγινε πεδίο μάχης μεταξύ των Κούρδων ανταρτών του PKK και των δυνάμεων ασφαλείας της Τουρκίας.

Μετά από 13 ημέρες επιβολής απαγόρευσης της κυκλοφορίας στην πόλη, ξέσπασαν συγκρούσεις μέσα στην πόλη μεταξύ των Κούρδων και των Τούρκων στρατιωτών.

Στην πόλη είχε επιβληθεί από τις 13 Νοεμβρίου απαγόρευση της κυκλοφορίας, προκειμένου να αποφευχθούν απώλειες αμάχων κατά τις επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού εναντίον των μελών του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος.

Ενώ ο περιορισμός της κυκλοφορίας ήρθη σήμερα, επιβλήθηκε στην πόλη Ντέρικ.

«Στην πόλη Νουσαϊμπίν μετά από την απαγόρευση της κυκλοφορίας, έγιναν πολλές συγκρούσεις μεταξύ των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας και μαχητών του PKK. Η πόλη μοιάζει βομβαρδισμένη. Πεσμένοι τοίχοι, σπασμένες βιτρίνες, καταστραμμένα σπίτια, τρύπες στις εξώπορτες των σπιτιών από σφαίρες, καταστραμμένοι υποσταθμοί ρεύματος», γράφει η τουρκική ‘Χουριέτ’.

Οι κάτοικοι της πόλης είχαν παραμείνει μέσα στα σπίτια τους για περισσότερο από δέκα ημέρες και μόλις ήρθη η απαγόρευση έσπευσαν να προμηθευτούν τρόφιμα, αλλά η πόλη εξακολουθεί να βρίσκεται σε μεγάλη ένταση.

Οι γειτονικές της Νουσαϊμπίν, Αμπντούλ Καντίρ Πασά, Φαράτ, Γενίσεχίρ και Ντίκλ, είναι σχεδόν καταστραμμένες, αφού σε αυτές έγιναν συγκρούσεις μεταξύ του τουρκικού στρατού και των μαχητών του PKK.

Ακόμη, στις γειτονιές αυτές δεν είναι δυνατή η κυκλοφορία των οχημάτων.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του τουρκικού στρατού, έγιναν αεροπορικές επιδρομές με στόχο τον βομβαρδισμό θέσεων του PKK, στην περιοχή Τσουκούρτζα, στην νοτιοανατολική επαρχία Χακάρι.

Το τουρκικό γενικό επιτελείο ανακοίνωσε ότι καταστράφηκαν καταφύγια, αποθήκες πυρομαχικών και στρατόπεδα του PKK.

echedoros-a.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Όταν κοιτάζεις το χάος, σε κοιτάζει κι αυτό.
    Φρίντριχ Νίτσε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*