ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΕΚΤΑΚΤΟ: «Πολεμικό» κλίμα στην Κυπριακή ΑΟΖ – 10 πλοία έστειλε η Τουρκία για τον «Πορθητή» – Σε ετοιμότητα & υποβρύχια

· Κατοχικά Νέα

Δέκα πλοία της Τουρκίας έχουν αναπτυχθεί στην ανατολική Μεσόγειο και έχουν δημιουργήσει ένα δίχτυ προστασίας στο ερευνητικό πλοίο «Μπαρμπαρός» και το γεωτρύπανο «Πορθητής», σύμφωνα με το τουρκικό ‘Σπούτνικ’, βασιζόμενο σε δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πολεμικά πλοία έχουν αναπτυχθεί σε Κυρήνεια, Αμμόχωστο και Μερσίνα και είναι έτοιμα να επέμβουν οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί, όπως αναφέρεται.

«Έχει δημιουργηθεί μία ατμόσφαιρα πολέμου στην περιοχή», όπως σχολιάζουν την ίδια στιγμή διεθνή ΜΜΕ .Εκτός των πολεμικών πλοίων, η Τουρκία έχει θέσει σε ετοιμότητα και υποβρύχια.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που επιβεβαιώνει το χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, καθώς αναφέραμε, πως η Τουρκία θα απελευθερώσει κανόνες εμπλοκής. Η συγκεκριμένη κίνηση, δείχνει πλέον πως όλα είναι ανοιχτά στη περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι αναφέραμε χθες:

«Οι κανόνες εμπλοκής θα εφαρμοστούν στο ακέραιο σε οποιαδήποτε απόπειρα παρενόχλησης στο ερευνητικό μας σκάφος από τα Ναυτικό μας και δεν θα υπάρξει καμία επαφή των ναυτικών μονάδων με το αρχηγείο. Τα σκάφη θα δράσουν αυτοβούλως σύμφωνα με τους υφιστάμενους κανόνες εμπλοκής», αναφέρεται.

pentapostagma.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κάρυστο: Νέο 112 για εκκένωση δύο περιοχών, επιχειρούν 18 εναέρια

ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Νέκρα δίδυμα βρέφη λόγω πρόωρου τοκετού – Στο νοσοκομείο η μητέρα

Tech

Κρήτη: Δύο ηλεκτρονικές απάτες 650.000 ευρώ σε έξι ημέρες – Το κόλπο με τις 55 μικρές μεταφορές

2 απαντήσεις στο “ΕΚΤΑΚΤΟ: «Πολεμικό» κλίμα στην Κυπριακή ΑΟΖ – 10 πλοία έστειλε η Τουρκία για τον «Πορθητή» – Σε ετοιμότητα & υποβρύχια”

  1. Εχετε ξεφτιλιστει ως λαος ως κρατος ως εθνος ως στρατος και ως απογονοι γενναιων …ΦΤΟΥ ΣΑΣ

  2. δηλαδή έχουμε κανονική εισβολή και οι Κύπριοι αρμέγουν… ρέγγες?

    χωρις πόλεμο θα βουτάνε τώτα τα εδάφη των κρατών όποιος γουστάρει?

    Δηλαδή το στράτευμα είναι μόνο για τις “προμήθειες” και τις μίζες?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά