ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

EKTAKTO: Εντοπίστηκαν 8 νέα τρομο – πακέτα στο Κρυονέρι – Ευρωπαίοι αξιωματούχοι οι παραλήπτες

· Κατοχικά Νέα

Οκτώ εκρηκτικοί φάκελοι, πανομοιότυποι με τους δύο που εστάλησαν από τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και στο γραφείο του ΔΝΤ στο Παρίσι, εντοπίστηκαν σήμερα στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι.

Οι φάκελοι κατασχέθηκαν από την Αστυνομία και, όπως αποδείχθηκε, είχαν αποδέκτες Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Ο εντοπισμός των φακέλων, που δεν πρόλαβαν να φύγουν από το Κέντρο Διαλογής για το «Ελευθέριος Βενιζέλος», έγινε, αφού αυξήθηκαν κατακόρυφα τα μέτρα ελέγχου μετά τις αποστολές σε Βερολίνο και Παρίσι και έτσι κάθε ύποπτος φάκελος μπαίνει στο μικροσκόπιο των ελεγκτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ενδεχομένως υπάρχουν και άλλοι φάκελοι.

pentapostagma

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Η Ελλάδα στον πυρήνα της ευρωπαϊκής προσπάθειας για Return Hubs εκτός ΕΕΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στον πυρήνα της ευρωπαϊκής προσπάθειας για Return Hubs εκτός ΕΕ

Κυψέλη: Τι κατέθεσαν τα τρία παιδιά για το νεκρό βρέφος στην κατάψυξηΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Τι κατέθεσαν τα τρία παιδιά για το νεκρό βρέφος στην κατάψυξη

Ανακύκλωση: Ζητούνται πίσω άλλα 25 εκατ. ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια για τα πολυκέντραΕΛΛΑΔΑ

Ανακύκλωση: Ζητούνται πίσω άλλα 25 εκατ. ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια για τα πολυκέντρα

2 απαντήσεις στο “EKTAKTO: Εντοπίστηκαν 8 νέα τρομο – πακέτα στο Κρυονέρι – Ευρωπαίοι αξιωματούχοι οι παραλήπτες”

    • Το τρομολαγνικό σκηνικό έρχεται να συμπληρώσει η αποκάλυψη-φωτιά των New York Times περί επιβολής ελέγχου του νου στους 3 υπουργούς της κυβέρνησης που παραμένουν αιχμάλωτοι των “γκρουπιέρηδων” του νεογιορκέζικου καζίνο στο ίδιο δωμάτιο στο οποίο υπεβλήφθη ο Αλέξης Τσίπρας στις Βρυξέλλες πριν από 2 χρόνια.

      https://www.youtube.com/watch?v=rzOJGIL9QVI

      Με άλλα λόγια οι δανειστές επιστράτευσαν το πρακτοριλίκι της CIA για να υποβάλλουν τους Τσακαλώτο, Χουλιαράκη και Αχτσιόγλου σε πλύση εγκεφάλου και έλεγχο του νου MK-ULTRA με τις πλάτες των ΗΠΑ, της Γερμανίας και του ΝΑΤΟ!!! Και όλα αυτά για να περάσουν στα μουλωχτά οι αξιώσεις των άπληστων “μεγαλογκρουπιέρηδων” της Wall Street και να στρωθεί το χαλί για την υπερθερμοπυρηνική ισοπέδωση της Ελλάδος σε αντίποινα για την αναγνώριση της Κριμαίας ως τμήμα της ρωσικής επικράτειας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά