ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΓΚΕΝ -ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ

ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΓΚΕΝ -ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ

ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Greek Spirit
5-12-2016
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.

ΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΚΛΑΦΤΟΙ.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΏ -ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΊΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΛΟΥΝΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ .

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ,ΤΟΝ ΙΑΝOΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2016, ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΥ ΚΟΥΡΕΨEΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΙΑ ΑΥΤΕΣ-ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΟΥΤΕ ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΈΠΕΣΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΞΩ.

ΣΗΜΕΡΑ 5-12-2016 ΤΟ EUROGROUP ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΛΑΔΑΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ….ΛΟ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΣΕΝΓΚΕΝ.

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε. ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΥΠΟ ΕΞΟΔΟ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η Ε.Ε. ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΛOΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ.

ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΄΄ΑΔΕΙΑΣΜΑ΄΄ ΤΟΥ ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΗ ΡΕΝΤΣΙ ΣΤΗΝ ΤΑΛΙΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΙΔΗΡΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑΕΞΩΓΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.

ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ.

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ »ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ» ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.

ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΕΤΣΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΑ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΩΓΕΝΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ- ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΓΚΕΝ-ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ-ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. – ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ

Greek Spirit
22-1-2016
To κούρεμα καταθέσεων αποτελεί όλο και πιο δελεαστικό φινάλε πριν την τουρκική εισβολή στην Ελλάδα.
Οι »ελληνικές» »τράπεζες» εχουν χρεοκοπήσει.Το ίδιο βέβαια και το »κρατος» Δεν έχουν σάλιο στο ενεργητικό τους.Τα λεφτά για την πληρωμή των δημόσιων υπαλλήλων και των αναγκών του δημόσιου τομέα έρχονται κρυφά με αεροπλάνα από την Γερμανία κατά παράβαση των υποσχέσεων που δίνει φανερά η ΕΚΤ περί μη τυπώματος νέου χρήματος και διατήρηση της σκληρότητας του Ευρώ.

Όμως η κομπίνα δεν μπορεί να συνεχισθεί για πολύ. Οι »ελληνικές» τράπεζες αποτελούν βόμβα που θα σκάσει σύντομα όχι μόνο στα μούτρα της »κυβέρνησης» αλλά και των Γερμανών οι οποίοι θα πρέπει να αγοράσουν και να φορτωθούν τα χλεμπονιάρικα χαρτοφυλάκια και επισφάλειες των »ελληνικών» τραπεζών.Δεν γίνεται αλλιώς, όταν μια τράπεζα βαράει φαλιμέντο πρέπει τόσο οι καταθέσεις (εδώ γελάμε) όσο και τα δάνεια που της χρωστάνε να μεταβιβασθούν σε άλλη .Δεν γίνεται ούτε ο καταθέτης να χάνει τις καταθέσεις αλλά ούτε οφειλέτης να βρίσκεται με σβησμένο χρέος .

Η μόνη λύση για τους Γερμανούς αλλά και τις ΗΠΑ ν αποφευχθεί το σπάσιμο της τραπεζικής φούσκας στην Ελλάδα που θα συμπαρασύρει το ευρώ και τα διεθνή χρηματιστήρια είναι να αμολύσουν την Τουρκία η οποία θα εισβάλει σε μια πλήρης κλίμακας στρατιωτικής εισβολής σε Έβρο και νησιά και έτσι να μπορέσουν οι Γερμανοί να επικαλεσθούν τον πόλεμο για την κατάρρευση των »ελληνικών » τραπεζών.

Πρέπει πρώτα όμως να προηγηθεί η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη , έξοδος η οποία δεν θα αποτελεί έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση .Ωστόσο ο θόρυβος από το grexit σε δεδομένη στιγμή εάν αξιοποιηθεί επικοινωνιακά από τους Γερμανούς θα μπορέσει να αποπροσανατολίσει την διεθνή κοινή γνώμη η οποία θα βλέπει την ηγεσία της να αποπέμπει την Ελλάδα από την ζώνη του ευρώ με το ερώτημα της περαιτέρω αποπομπής της ακόμα και από την Ε.Ε. Η Ελλάδα μέσα στο πυροτέχνημα του grexit και με το ερώτημα της ολοκληρωτικής αποπομπής της από την Ε.Ε. θα δείχνει ήδη διωγμένη και έτσι μια τουρκική εισβολή δεν θα γίνονταν εναντίον μια χώρας μέλους της Ε.Ε αλλά εναντίον ενός κράτους παρία -rogue state.

Η Τουρκία θα κερδίσει την αυτόματη λύση του κυπριακού εφόσον με κατειλημμένη Ελλάδα η Κύπρος θα μείνει απομονωμένη. Η λύση του κυπριακού θα επιτρέψει την διέλευση του υποθαλάσσιου αγωγού αερίου Ισραήλ -Τουρκίας απόν τα κυπριακά χωρικά ύδατα κάτι που θα αποσβέσει τις ζημιές που υπέστη η Τουρκία από την παύση του λαθρεμπορίου καυσίμων από το Ισλαμικό Κράτος. Η Τουρκία μέχρι να χτυπήσει ο Πούτιν τα κομβόι λαθραίου πετραλαίου έπαιρνε και 600.000 βαρέλια πετρελαίου τον χρόνο από το Ισλαμικό κράτος σε χαμηλές τιμές. Η δράση των Ρώσων έχει ακυρώσει αυτή την κομπίνα του Ερντογάν ο οποίος δεν μπορεί να βρει ισάξια ενεργειακή εναλλακτική πέρα από το Ισραήλ.

Οι ΗΠΑ θα κερδίσουν τον έλεγχο της Ελλάδας από τους Γερμανούς Η Τουρκία παρακαλάει τις ΗΠΑ να αναμειχθούν στην Συρία εναντίον των Ρώσων και Κούρδων αλλά οι ΗΠΑ είναι απρόθυμες.

Εάν η Τουρκία με την εισβολή της αναγκάσει την Ελλάδα να συνδιαλαγεί με Γερμανία-ΗΠΑ- Τουρκία προκειμένου να ορισθεί ο τρόπος διαμελισμού της τότε οι ΗΠΑ θα ανακτήσουν το έδαφος που έχασαν στον έλεγχο της χώρας από την Γερμανία και μάλιστα με τρόπο που να τις εμφανίζει ως σωτήρα.Οι ΗΠΑ θα αναβαθμίσουν τον ρόλο τους στην περιοχή και θα ανταμείψουν τους Τούρκους με την ανάμειξη τους στην Συρία.

Από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους οι τράπεζες θα αφεθούν στην τύχη τους και προτού ανακοινώσουν επίσημα την χρεοκοπία τους θα κλείσουν εντελώς για εβδομάδες. Η οικονομική καταστροφή θα αφορά άμεσα την καθημερινότητα μας εφόσον το κλείσιμο τον τραπεζών θα σημάνει και το τέλος της οικονομικής δραστηριότητας τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και στον δημόσιο.Εισαγωγές τροφίμων και καυσίμων θα καταστούν αδύνατες.Μεταφορές αγαθών το ίδιο. Καταστήματα λιανικής κλειστά λόγω έλλειψης αγαθών αλλά και χρημάτων των πελατών.

Έχουμε εστιάσει τα τελευταία χρόνια στην πιθανότητα της εξέγερσης των ΄΄παράτυπων» μεταναστών , άποψη που ενισχύεται από εγκλήματα που έχουν διαπράξει όπως η εν ψυχρώ εκτέλεση του Έλληνα στο κέντρο της Αθήνας πριν από τρία χρόνια καθώς ετοίμαζε το αυτοκίνητο του για να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγο του στο μαιευτήριο. Το θύμα κρατούσε μια κάμερα και δύο Αφγανοί τον σκότωσαν για να την κλέψουν.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

10 thoughts on “ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΓΚΕΝ -ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ

 1. XRC says:

  ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ . ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ . ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ…..

 2. Αριστοφάνης says:

  Μιάς και μιλήσατε για τράπεζες, για κοιτάξτε την Εθνική Τράπεζα – λέω – για κάποια σχέση της με τράπεζα γειτονικής χώρας – Τουρκία ας πούμε, λέω – και θα καταλάβετε γιατί δεν θα πάθει τίποτα η Εθνική Τράπεζα πάλι λέω όταν δε θάχει μείνει κεραμίδι τριγύρω…

 3. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

  Ολόσωστο άρθρο έκτος από καποια σημεία, κατά γνώμη μου, που χρίζουν κριτικής. Καταρχήν στο σημείο των δημοσιογράφων η φράση ‘’ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΏ’’ είναι απαράδεκτη. Γιατί να μην τους κατηγορήσω; Είναι κλασικοί προδότες με όλη τη σημασία της λέξεως και πρεπει όλοι να εκτελεστούν για εσχάτη προδοσία και με συνοπτικές διαδικασίες. Από ποτέ η προδοσία έγινε βιοποριστικό επάγγελμα με κάθε νομιμότητα; Έκτος από αυτό πρεπει προτού εκτελεστούν να τους απαγγελθούν και κατηγορίες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σε καιρό ‘’ειρήνης’’. Χάρις αυτούς αυτοκτονούν πολίτες, άρρωστοι πεθαίνουν λόγο υποβάθμισης της δημόσιας υγείας, παιδιά υποσιτίζονται και κλονίζετε η υγεία τους, πολλοί συμπολίτες μας λόγο οικονομικής δυσπραγίας και πίεσης παθαίνουν εγκεφαλικά, εμφράγματα, καρκίνους…. Συμμετέχουν επίσης μέσω της προπαγάνδας τους στην ισλαμοποίηση της χώρας και την άλωση της από λαθραίους εποίκους κάτι το οποίο πολύ σύντομα θα οδηγήσει σε αιματηρά επεισόδια. Για το ζήτημα των ημερομηνιών δεν χρειάζονται σχόλια. Κανείς δεν ξέρει ημερομηνίες – ούτε καν οι γέροντες τις ορθοδοξίας. Όλοι στο περίπου είμαστε προσπαθώντας να αμυνθούμε. Όσον αφορά τις τράπεζες και την πτώχευση είναι όλα κανονισμένα και προγραμματισμένα. Τίποτα δεν έγινε ‘’κατά τύχη’’. Γνωρίζω ελληνοαμερικανικό χρηματιστή που από το 2011 μου έλεγε ότι έχει προγραμματιστεί να βγει ένα μικρό κόμμα που δεν το περιμένετε κυβέρνηση το οποίο θα σας οδηγήσει εκτός ευρώ και σε μεγάλη καταστροφή. Την Ελλάδα την χρηματοδοτούσαν για να βάλουν στο χέρι και ασημικά της αλλά και την ιδιωτική περιουσία των πολιτών πράγμα το οποίο είναι πολύ κοντά να ολοκληρωθεί. Τότε θα μας βγάλουν από την πρίζα. Η παρούσα ‘’κυβέρνηση’’ της Goldman Sachs είχε προγραμματιστεί έκτος των αλλων για να μας οδηγήσει καταρχήν εκτός ευρώ με ένα δημοψήφισμα που θα κάνει και κατόπιν , ήδη εκτός ευρώ, να κηρύξουν επίσημη πτώχευση. Επίσης ήταν ο εφιάλτης Τσίπρας που θα οδηγούσε τη χωρα στην ισλαμοποίηση της και την αλλοίωση του πληθυσμού της με σημαία πάντα την ‘’αριστερή’’ ιδεολογία του την όποια όμως γνώριζαν οι Έλληνες. Και είναι το μοναδικό σημείο στο οποίο επαλήθευσε τις προεκλογικές ‘’δεσμεύσεις’’ του !!!!! Από το 2013 τα γράφαμε αυτά στο , τότε πατριωτικό και νυν προδοτικό – μασονική γιάφκα, Ολυμπία και επαληθευτήκαν μέχρι στιγμής όλα. Όχι φυσικά γιατί είμαστε προφήτες… αλλά γιατί διαβάζαμε στο διαδίκτυο το πολιτικό και προσωπικό ιστορικό του καθενός ‘’εθνοσωτήρα’’ από το ίντερνετ καθως και τις διεθνείς πολιτικές επαφές τους. Τα υπόλοιπα ήταν πια εύκολα μετα να τα καταλάβεις… Τότε ακόμα τα ζώα βέλαζαν ‘’θέλουμε Αλέξη , θέλουμε Αλέξη’’ ! Το ζήτημα των λαθρο έποικων είναι το πιο επικίνδυνο και επειδή σιγα σιγα όλοι αρχίζουν να το συνειδητοποιούν ας διαβάσουν κατευθείαν την πρόρρηση του Ιωσήφ του Βατοπεδινού για να μη γράφω πολλά. Ιωσήφ Βατοπεδινός: Η Ελλάδα θα έχει θύματα από την πείνα που θα έρθει, αλλά τα περισσότερα θύματα θα τα έχει από τους αλλοδαπούς!
  http://www.pentapostagma.gr/2015/03/%ce%b9%cf%89%cf%83%ce%ae%cf%86-%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%b5%ce%b4%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%b8%ce%b1-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%b8%cf%8d%ce%bc.html#ixzz3VdT8yHCc

 4. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

  Το δήθεν ‘’άδειασμα’’ του Ρέντζι ήταν και αυτό προσχεδιασμένο καθως φαίνεται καθαρά ότι έχει αποφασιστεί η διάλυση της Ευρώπης από τους αμερικανούς για λόγους που σας έχω ήδη εκθέσει (άρθρο: ΚΑΙ ΟΜΩΣ… Ο ΡΕΝΤΖΙ ΘΕΛΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ! ). Ο σιωνισμός έχει φροντίσει να έχει δικαιολογία για τη διάλυση της Ευρώπης και του οικονομικού κραχ που θα επακολουθήσει. Από την εκλογή του Τράμπ ο δείκτης Dow Jones καταγράφει κάθε δυο μέρες περίπου νέα υψηλά επίπεδα όλων των εποχών. Ξανάλεω ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ !!!!!!!!!! Μέσα σε αυτή τη παγκοσμία κρίση χρέους και χρηματιστηριακής φούσκας !!!!!!! Το βράδυ των αποτελεσμάτων του ιταλικού δημοψηφίσματος το ευρώ με το δολάριο έφτασε τις πρώτες ώρες ισοτιμία 1,05049 δηλαδή το χαμηλότερο επίπεδο εδώ και πολλά χρόνια και μέσα σε μερικές ώρες εκτοξεύτηκε στο 1,07958 δηλαδή οι γερμανοί έχωσαν τρελό χρήμα για να ανεβάσουν την ισοτιμία τεχνητά ενώ χωρίς χειραγώγηση θα είχε φτάσει στα τάρταρα. Όμοια ο γερμανικός δείκτης Dax παρόλο που θα έπρεπε να είχε βυθιστεί, και ειδικά μετα τις φήμες για κατάρρευση των ιταλικών τραπεζών μετα το δημοψήφισμα, καταγράφει το ένα ανοδικό μετα το άλλο λες και ‘’ του έβαλαν νέφτι’’(αυτή τη στιγμη βρίσκεται στις 10.760 μονάδες) και είναι πολύ κοντά στο ιστορικό υψηλό του, αυτό του Απριλίου του 2015 στις 12.403 μονάδες ! Δηλαδή θέλουν με κάθε τρόπο να μας πείσουν ότι η παγκόσμια οικονομία πηγαίνει τέλεια, δεν τρέχει τίποτα και υπάρχει τεράστια αισιοδοξία. Οπότε αν συμβεί κάποιο πολεμικό γεγονός και τα βυθίσει όλα στο χάος θα φταίνε τα εκάστοτε εξιλαστήρια θύματα- χώρες και όχι αυτοι που δημιούργησαν τη φούσκα και όλα τα χρέη των χωρών …….

  • Ανώνυμος says:

   παλι χαθηκε το τρελλο αγορι που λεγεται “Αυτα”… Μηπως το ειδε κανεις ? Θελω να δω τα σχολια του να γελασω λιγακι, πριν το αναμενομενο καμπουυυυυυμ !

  • Ιωσήφ Βατοπαιδινός : Θα έρθει η ώρα που θα εξαφανιστεί το ρευστό χρήμα από την Ελλάδα says:

   Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός «θα έρθει η ώρα που θα εξαφανιστεί το ρευστό χρήμα από την Ελλάδα και αυτό θα το επιτρέψει ο Θεός για τις αμαρτίες μας» https://www.youtube.com/watch?v=r32JLFJbWOA Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ αποκαλύπτει τα προφητικά λόγια του γέροντος Ιωσήφ του Βατοπαιδινού για την οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας. Απόσπασμα από την συνέντευξη που έδωσε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, στο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος 97,7fm (2015). Πηγή: ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ – 97,7 fm «Ο ΑΓΙΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΕΥΡΙΠΟΥ» http://orthodoxathemata.blogspot.gr/2016/11/blog-post_35.html Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

 5. Καποιος καπου καποτε... says:

  Απλως η ουσια κρυβεται στη λεπτομερια.Αποδομηση του κρατους των Ελληνων εστω αυτο που διαβιουμε ολοι μας με τις γνωστες παθογενειες οπως φεριπειν οτι δεν ειναι και ακριβως Ελληνικο αχαχχαχχχχαχχααα θα αναδιαμορφωσει ολο το πλανητικο γιγνεσθαι σε βαθμο που ουτε οι ((αρχοντες του κοσμου τουτου)) δια-νοουνται .Θα το τολμησεται για να φερεται τον μεσσια σας …Μηπως πρεπει να το στριψεται αλλιως το εργο γιατι χωρις Ελλαδα απλα ο πλανητης δεν εχει συνεχεια για ολους…και για σας βεβαια ..,ιδιως για σας την απολυτη ΥΒΡΗ απεναντι στη δημιουργια.

 6. Ανώνυμος says:

  Αυτο ειναι το αρθρο “Τελεια καταιγιδα” ! Ετσι θα γινουν, διοτι ετσι βγαζει νοημα να γινουν ! Με αντιπερισπασμο το πλιατσικο και την αναμπουμπουλα ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΡΟΜΑ, ΑΛΒΑΝΟΥΣ κλπ, επιτιθενται οι Τουρκοι ! Και μαλλον πριν την ορκομωσια του Τραμπ, για να κανει ο Τραμπ τον… “Σωτηρα”… Αφου βιαζονται τοσο, να γιατι θα αρπαξουνε τα 120 δις, για να γινει ο χαμος ! Στην τουρκια ετοιμαζονται για πολεμο, γιαυτο λεει ο Ερτογαν “ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΛΙΡΑ” τοτε μονο βγαζει νοημα ! Και να γιατι, αγοραζανε ολοι, ρωσσοι, κινεζοι σαν τρελλοι χρυσαφι τα τελευταια χρονια ! ολοι κανανε καβατζες, για ΚΡΑΧ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *