12:15 - 19/05/2017

ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΥΦΛΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ… ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΦΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΩΔΙΑ… ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει η Χαρά Νικοπούλου

ΟΧΙ..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ..

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ..ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ..

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ..

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ..

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ..ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΑ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ..

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ..

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ..

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΩ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ..

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ..ΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΑ ΤΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΦΛΟΓΑ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ…ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..

ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ..ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ..

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ..ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ..

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..

ΓΟΝΕΙΣ..ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ..

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΣΑΝ ΤΟ 1980 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ

 thesecretrealtruth

diadrastika.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (36)

 1. Όσο υπάρχουν Ελληνίδες-Ελληνες στον τόπο μας, όσο υπάρχει ψυχή ζώσα στον τόπο μας υπάρχει ελπίδα…

  • Αυτό το βίντεο δεν χορταίνω να το βλέπω χρόνια τώρα. Όταν διάβασα στο βιβλίο του γιου μου ”σκασμός παλιόπαιδα, είπε η μάγισσα γκρουέλα” πριν 2-3 χρόνια και είπα σε μία συνάντηση των γονέων και κηδεμόνων να κάνουμε κάτι για τα φυλλάδια αυτά μου ένας αρχιλαπάς πατέρας: ”Τι θες τώρα και τα σκαλίζει, να στοχοπηοίσεις και το παιδί”………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… Αφού συνήλθα μετά από μερικά δευτερόλεπτα, αρχίζω τον εξάψαλμο κλπ,κλπ και κλείνω λέγοντας σε όλους εκεί μέσα: ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ @Ρχ!Δ!@ ας το κάνει.
   Ποιοι ακριβώς είπες φίλε μου είναι οι Έλληνες-Ελληνίδες και πόσοι από αυτούς υπάρχουν στον τόπο μας;;;;;
   Αφού ξέρεις κι εσύ ότι αλλιώς θα δοθεί η λύση από πολύ ψηλά.

 2. Ο Τρελός ΤΟΥ ΧΩΡΊΟΥ 05/19/2017 @ Μάιος 19, 2017 1:08 μμ

  ΝΑ ΣΕ ΈΧΕΙ Ο Θεός ΚΑΛΆ

 3. Τί όμορφα λόγια!!!!!
  Νά είσαι καλά Χαρά Νικοπούλου!
  Με συγκινήσεις αφάνταστα.
  Άξια Δασκάλα είσαι ομορφιά μου,μακάρι νά υπήρχαν πολλές σαν και σένα, θά είχαμε ελπίδα γιά καλύτερες μέρες!!!!!!!

 4. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥΡΗ
  Πότε θα κάμει ξαστεριά,
  πότε θα φλεβαρίσει,

  να πάρω το ντουφέκι μου,
  την έμορφη πατρόνα,

  να κατεβώ στον Ομαλό,
  στη στράτα του Μουσούρου,

  να κάμω μάνες δίχως γιους,
  γυναίκες δίχως άντρες,

  να κάμω και μωρά παιδιά,
  να κλαιν’ δίχως μανάδες,

  να κλαιν’ τη νύχτα για νερό,
  και την αυγή για γάλα,

  και τ’ αποδιαφωτίσματα
  τη δόλια τους τη μάνα…

 5. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. 05/19/2017 @ Μάιος 19, 2017 1:29 μμ

  ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΥΦΛΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ… ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΦΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΩΔΙΑ… ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ… ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ, ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Σ ΕΝΑΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.

 6. Αξία δασκάλα……υποκλίνομαι στο μέγεθος της ψυχής σου…..Χαρά μου όνομα ….και πραμά…Αυτοί οι δάσκαλοι είναι άξιοι σεβασμού…..η Παναγία μαζί σου….

 7. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΙ!!!! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

 8. Να σε εχει ο θεος καλα. Καλη ΛΕΥΤΕΡΙΑ…..

 9. ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ 05/19/2017 @ Μάιος 19, 2017 3:15 μμ

  ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ-ΚΕΦΑΛΑΙΑ-ΣΚΛΗΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ-ΚΡΕΑΤΑ-ΓΑΛΑΤΑ-ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ-ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΥΡΟΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ-ΟΠΛΑ-ΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
  ΘΕΛΩ ΒΡΩΜΙΑ-ΤΖΑΤΖΙΚΙ-ΔΗΜΟΣΙΟ-ΚΩΛΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΜΙΖΕΣ-ΦΡΑΠΕ-ΤΑΒΛΙ-ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ-ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ-ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ-ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΛΑΣΜΑ ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΑΞΙΔΙΑ-ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ-ΦΤΗΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ-ΑΜΑΞΑΡΕΣ -ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΕΛΩ ΔΡΑΧΜΗ-ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ,ΤΑΜΑΜ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ-ΝΑ ΜΑΧΟΜΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕΩΣ-ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ ΝΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  • Μπραβο ρε μαγκα τα ειπες ολα σε 10 σειρες …

  • Μάθε πρώτα πως γράφεται η όραση και μετά σχολίασε. Το πιο άσχημο από όλα είναι ότι εσείς που κατηγορείτε τους άλλους για τα επιδόματα, είστε οι ίδιοι που τα τσεπωνατε τόσα χρόνια. Οι άλλοι όμως που δεν τα κάναμε αυτά τι φταίμε;

  • ΜΙΤΣΟΣ ΛΑΚΩΝΑΣ 05/19/2017 @ Μάιος 19, 2017 9:36 μμ

   Χειρότερο απο το ψέμα είναι η μισή α-λήθεια.Δυστυχώς σε πολλά που λές έχεις δίκιο ΑΛΛΑ υπάρχουν κάποιες χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ που δεν είναι ετσι. Που πραγματικά παράγουν, που δημιουργούν που αγάπανε την πατρίδα τους ,οχι αρρωστημένα αλλά ρεαλιστικά.Που σκέφτονται και πράττουν κάθε μέρα. Μην πατάς στην πεπατημένη ᾽᾽των άχρηστων Ελλήνων᾽᾽γιατί στο τέλος θα την πιστεύσεις. Φιλικά

   • ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ 05/20/2017 @ Μάιος 20, 2017 12:56 πμ

    ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΕΣ ΚΤΛ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΤΥΧΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ -ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΝΙΚΗΣΕΙΣ-ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΕΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.

    • ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΚΑΤΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Η κ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ,ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΜΕ

 10. Το δύσκολο δεν είναι να εξηγήσεις σε ένα τυφλό πως είναι το φως… ούτε σε ένα κουφό πως είναι η μελωδία… ούτε σε έναν Ευρωπαίο τι είναι η Ελλάδα! Το δύσκολο είναι να εξηγήσεις πως είναι δυνατόν ένας ολόκληρος λαός να ψηφίζει για 100 χρόνια οικογένεια Παπανδρέου και Μητσοτάκη και για 80 χρόνια οικογένεια Καραμανλή και να λέει μετά επιτάσεως ότι έχει δημοκρατία! Το δύσκολο είναι εξηγήσεις πως είναι δυνατόν σε ένα λαό, οι γέροι να θέλουν και να απαιτούν να έχουν αξιοπρεπές παρόν, ενώ με τις επιλογές τους έχουν καταστρέψει και το παρόν αλλά και το μέλλον των παιδιών και των εγγονιών τους! Το δύσκολο είναι να εξηγήσεις πως είναι δυνατόν να υπάρχει ένας λαός, που θέλει να ανήκει στο δήθεν δυτικό μπλοκ των “ελεύθερων” καπιταλιστικών κρατών, και το βασικό όνειρο του, ήταν και είναι μια θέση στο δημόσιο, ενώ ούτε στα ποιο σκληρά σοσιαλιστικά καθεστώτα δεν υπήρχε αυτή η λαϊκή τάση! Το δύσκολο είναι να εξηγήσεις πως είναι δυνατόν να υπάρχει ένας λαός, που για 7 συναπτά έτη έχει ψηφίσει 3ης μνημονιακές συστημικές κυβερνήσεις, και να ετοιμάζεται για 4η χωρίς ίχνος ντροπής, ενώ παράλληλα είναι και επαναστάτης εναντίων του συστήματος! Υπάρχουν και άλλα ποιο δύσκολα για να εξηγήσει κάποιος, αλλά τι να γράψεις; Αυτά. Υγ. Οι χθεσινοί, αλλά και σημερινοί Ευρωπαίοι, είναι οι άλλοτε Πελασγοί, η Αργείοι των Ομηρικών Επών, ο μέσος Ευρωπαίος γνωρίζει περισσότερο από των μέσο κάτοικο της χώρας των Ελλήνων, το τι είναι η Ελλάδα, και για αυτό μισούν θανάσιμα και με την πρώτη ευκαιρία το αποδεικνύουν.

 11. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

 12. ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ 05/19/2017 @ Μάιος 19, 2017 5:29 μμ

  5 ΑΙΩΝΕΣ ΟΘΩΜΑΝΟΣ ΚΑΙ 12 ΑΙΩΝΕΣ ΡΩΜΑΙΟΣ -ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΡΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΑ ΔΑΣΚΑΛΙΤΣΑ;

  • Άσχετος, επιστήμονες έκαναν έρευνες στο dna των κατοίκων της Ελλαδας και βρήκαν,ανάλογα με την περιοχή ότι το dna των νεοελλήνων είναι από 75% ως 95% ίδιο με των αρχαίων. Οι αρχαίοι έλληνες αποίκησαν τον πλανήτη πριν κατέβουν οι υπόλοιποι από τα δέντρα και βγουν από τις σπηλιές, άρα πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να είναι οι άλλοι έλληνες παρά εμείς κάτι άλλο. Κατάλαβες τουρκοσπορε;Το ότι είσαι εσύ μογγολακι δεν κάνει και τους υπόλοιπους.

   • ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ 05/20/2017 @ Μάιος 20, 2017 12:43 πμ

    ΤΑΣΟΥΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΑΡΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΡΩΜΑΙΟΙ ΓΡΑΦΩ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;

    οι Πελοποννήσιοι φαίνεται πως έχουν σημαντικά μεγαλύτερη κοινή γενετική κληρονομιά με τους Γάλλους (39 έως 42%), τους Ισπανούς (53% έως 62%) και τους Ιταλούς (85% έως 96%), από ό,τι με τους Σλάβους (λιγότερο από 15%).

    Πηγή: Καταρρίπτεται ο μύθος: Οι Πελοποννήσιοι δεν κατάγονται από Σλάβους -Πιο κοινό το DNA τους με των Ιταλών | iefimerida.gr
    http://www.iefimerida.gr/news/324089/katarriptetai-o-mythos-oi-peloponnisioi-den-katagontai-apo-slavoys-pio-koino-dna-toys-me#axzz4hYzDLbKF

    • Η ΕΡΕΥΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΡΟΗΣ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ-ΙΤΑΛΩΝ-ΦΡΑΓΚΩΝ ΚΛΠ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ DNA ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ( ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΑΝΦΟΡΝΤ)ΟΤΙ ΚΑΤΑ 95% ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA.

     • ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ 05/21/2017 @ Μάιος 21, 2017 9:29 μμ

      ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ – Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕ Α)ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ (;;;) Β)Η μελέτη έδειξε ότι, σήμερα, το Ελληνικό DNA είναι πιο παρόμοιο με: α) ιταλικό DNA, β) γαλλικό DNA, γ) Ισπανικό DNA, δ) τουρκικό DNA.ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ-ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ DNA -Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΙΤΑΛΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΙΣΠΑΝΙΑ -ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΓΑΛΛΟΙ- ΙΤΑΛΟΙ- ΙΣΠΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ -ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΜΕΙΞΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ 90% ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΙΤΑΛΙΔΕΣ ΚΤΛ -ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ.

     • Τι λες !Οι Ελληνες ειχαν γεμισει με αποικιες ολα τα παραλια της Μεσογειου.Φυσικα και θα υπαρχει συγγενεια στο DNA Ελληνων,Γαλλων Ισπανων.Αφου ειναι ολοι Ελληνες!χαχαχαχα!

  • ΤΟ ΟΧΙ ΕΓΙΝΕ ΝΑΙ 05/19/2017 @ Μάιος 19, 2017 11:04 μμ

   ΠΑΡΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΗ ΦΥΛΗ ΕΣΥ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΗΤΕΥΗΣ…

  • ΤΟ ΟΧΙ ΕΓΙΝΕ ΝΑΙ 05/19/2017 @ Μάιος 19, 2017 11:10 μμ

   ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΟΟΟΟ ΕΝΑΣ ΟΟΟ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΝΩ ΕΣΥ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ;; ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΤΥΠΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΙΧΟ

   • ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΖΑΜΕ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΠΑΡΑ ΛΕΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΑΝΕ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΚΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

 13. ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΑΞΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ! ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΡΑ, ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!

 14. Να σαι καλα κοπελα μου. Μας δίνεις ελπίδα και κουράγιο.
  Σ ευχαριστούμε.

 15. Συνολικά αντίθετοι οι φιλόλογοι με τις αλλαγές στο μάθημα της ιστορίας 05/19/2017 @ Μάιος 19, 2017 9:04 μμ

  atexnos.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

 16. Το σαράκι που έτρωγε και εξακολουθεί να τρώει τον έλληνα είναι ο διχασμός. Τουλάχιστον τα παλαιότερα χρόνια είχαμε και μία περηφάνια, τώρα δεν έχουμε ούτε αυτό. Το σχέδιο κισσινγκερ έπιασε τόπο…

 17. milas gia eleftheria otan den sevesai meionotites.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*