20:36 - 26/05/2019

Εκλογές 2019: Πώς ψήφισαν οι νέοι από 17 έως 24 ετών

Την αποδοκιμασία και των νέων ψηφοφόρων εισέπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ αν και η Κουμουνδούρου είχε ποντάρει αρκετά στο συγκεκριμένο ακροατήριο.

Σύμφωνα πάντα με την ανάλυση των exit poll στους ψηφοφόρους ηλικίας 17 εως 24 ετών πρώτη αναδεικνύεται η ΝΔ με ποσοστό 30,5% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 25,6%.

Τα ευρήματα επιβεβαιώνουν την απήχηση που έχει η Χρυσή Αυγή στο συγκεκριμένο κοινό καθώς εμφανίζει ποσοστά 13,3%.

Το ΜΕΡΑ του Γιανη Βαρουφάκη εμφανίζει ποσοστό 4,5%, το Κίνημα Αλλαγής καταγράφεται στο 3,1% το ΚΚΕ στο 3,7% , το Ποτάμι 3% και η Ελληνική Λύση στο 2,7%

protothema.gr

Loading...
Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΜΕΝΕΣ

  Η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΑ ΣΩΣΤΑ ΔΙΧΩΣ Ν’ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΑ, ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ.
  ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ, ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΗΝ SINGULAR LOGIC.
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ/ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
  ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ, ΑΛΛΟΙΩΣΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, ΕΙΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ, ΕΙΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ.
  ΑΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν’ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ Τ’ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ.

  ΠΑΣΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΛΟΙΩΣΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ Τ’ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΕΙΤΕ ΕΓΚΥΡΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ, Η ΤΗΣ ΜΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, Η ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ.

  ΠΑΛΙ, Η ΝΟΘΕΙΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
  ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Τ’ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ «ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟΥΝ» ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΤΡΟΠΟ:

  ΠΡΩΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΦΤΙΑΧΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΣ 9ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΚΑΘΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΩΣ, ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΣΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΕΤΡΙΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΣΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, 1 ΕΩΣ 2 ΩΡΕΣ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟ, ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.

  ΜΕΧΡΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΨΕΥΔΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΟΗΤΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ.

  ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ Η ΜΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ, ΚΑΘΩΣ Η ΖΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΣΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΠΙΡΟΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

  ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΩΣ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΛΛΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ.
  ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΙΣΗ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΩΣ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΘΑΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΟΘΕΙΑΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ.

  ΤΕΛΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ Ν ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ Ν’ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 50 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΚΥΡΕΣ. ΟΜΩΣ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ.

  ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΝΤΩΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΡΑ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΘΝΟΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ, ΘΑ ΚΛΙΘΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ – ΟΠΛΙΤΗΣ, Ν’ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΣΕ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ, ΟΠΩΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ ΜΕ ΖΕΡΒΑ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΕΠΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.

  ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.

 2. τι ειχες γιαννη???
  οτι ειχα παντα!!!
  [μια ακτιδα φως στο σκοτεινο τουνελ της ζωης μας το 13% στην Χ.Α]

 3. Εδω η απαντηση 05/27/2019 @ Μάιος 27, 2019 7:02 πμ

  ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΏ ΓΙΑΤΊ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕΙ ΤΗΣ ΚΛΩΤΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ…Πιασε ενα κυνηγόσκυλα απο τα καλα. Βαλτο δεμενο στον κηπο και δινε του μπριζολες λουκανικακια και οτι τραβαει η ορεξη του.Βγαλτο κανα χρονο μετα για κυνηγι.Τι περιμενεις να σου φερει μπεκατσες? Θα γυρισει απο την εξωπορτα με τιν ουρα στα σκελια και θα περιμενει με την γλωσσα εξω τις μπριτζολες του.
  .Αρχισε να του κοβεις λιγο λιγο τα εδεσματα μεχρι να του πετας κανα κοκαλο που και που.Παρτον παλι για κυνηγι .ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΝΗΓΉΣΕΙ Πισω στον κηπο θα τρεξει και θα περιμενει με την γλωσσα εξω για τα κοκαλα που του δινεις.
  ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ?
  Γιατι θα ονειρεύεται για παντα την εποχη που ετρωγε τις μπριτζολες και τα λουκανικα….Και θα περιμένει μάταια οτι θα τα ξαναφαει…
  Η αλήθεια είναι οτι, δεν υπάρχει ,αλλος λαος που να έχει τέτοια ιστορία παγκοσμιας εμβελειας και να προσπαθεί καθημερινά, και μετα μανίας να απαξιώνει τον εαυτό του ,την ιστορική του, κληρονομιά και την χώρα του ..ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΜΙΑ ΧΏΡΑ ΓΕΜΆΤΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΆ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΏΣ ΜΙΛΆΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ..ΚΑΙ ΑΥΤΆ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΈΝΑ ΛΌΓΩ ΜΗΔΑΜΙΝΗΣ ΠΑΙΔΕΊΑΣ..Εχουμε ξεφτιλιστει ως λαος ως κρατος ως Εθνος . ..Μονο φελοι αξιζουν να κυβερνανε ενα τετοιο λαο ..
  Στην Ελλάδα τελικά οι μαλακές και οι άχρηστοι βασιλεύουν …Ουδεμία δικαιολογία δεν έχετε..ΑΥΤΟΊ ΕΊΝΑΙ ΕΠΆΝΩ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΕΣΕΊΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΣΑΣ.ΑΛΛΆ ΓΙΑΤΊ ΤΟΥΣ ΤΟ ΈΧΕΤΕ ΕΠΙΤΡΈΨΕΙ ΕΣΕΊΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΉ ΣΑΣ. ΡΕ ΝΤΡΟΠΉ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΈΝΗΣ .ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΟΥΔΕΜΊΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΥΣΦΟΡΕΙΤΑΙ .ΓΎΡΙΣΑ ΜΕΤΆ ΑΠΟ 26 ΧΡΟΝΙΑ ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΊΑ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΊΧΑΤΕ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕΙ ..ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΕΙΧΑΤΕ ΜΠΕΙ ..ΤΡΩΓΑΤΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΧΆΙΔΕΥΑΝ …ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΟΛΑ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΊΟΥ ΦΑΚΗΣ ,ΜΙΑΣ ΘΕΣΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΊΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΆΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 45..ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ …ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ; ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΎΔΕΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΊΝΑΤΕ ΚΟΤΕΣ .ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΎΟΥΝ ΚΟΡΑΚΙΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*