in

Εκεί στον περισσό…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Εκεί στον περισσό…

Έχετε την μισή (φασιστική) ΜΙΤ μέσα στο ψηφοδέλτιο σας, ρε δεν μετονομάζετε και το απόκομμα σας σε Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας;

Γιατί Ελλάδος δεν είσαστε.

Report

What do you think?

Written by ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ

"AYTOΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ Κ΄ΑΓΑΘΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΦΘΟΝΕΡΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΘΟΝΕΡΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ" ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΟΝ

Comments

Leave a Reply
 1. Κι ο Μουσταφά Αχμετ, αααν παει στην Ευρωβουλή θα στηρίξει τα συμφεροντα και δικαιώματα της Ελλαδας εεε;;;; Ε ρε ζωα κουκουετζηδες!! Αλλα τα ιδια κανουν και τα υπόλοιπα ανθελληνικά κόμματα, μη γελιόμαστε!!! Ολοι ιδιοι ειναι. Ανθελληνες και προδοτες.

   • πως το έπαθες και είπες την αλήθεια θανασακη ΑΚΑ Νικολα Ασιμε με τα χίλια ονόματα;; με συγκίνησες ρε πουστράκο με αυτην την κινηση και για αυτό δεν θα σβήνω τα υβριστικά σου σχόλια για να γελάει και λίγο ο κόσμος με την κατάντια σας ανθυπογενιτσαροι.

 2. Μπράβο ρε μάγκα πέστα με τούς προδότες κομμουνιστές καλό περιμένεις, πρώτα είναι κομμουνιστές και ύστερα όλα τα άλλα.

 3. Όπως είναι γνωστo.Οι παλιες αγαπες δεν ξεχνιούνται ουτε τα συντροφια που τα εγγονια τους σημερα απλως ακολουθουν τον δρομο των αριστεροπροδοτων και Ανθελληνων παππουδων τους ….
  Ῥιζοσπάστης 12 Ἰουλίου 1935
  “Επιδιώξαμε” την “ήττα στην Μικρά Ασία”
  «Αν δεν νικιόμασταν στη Μ.Ασία, η Τουρκία θα ‘τανε σήμερα πεθαμένη και εμείς μεγάλη Ελλάδα. Τη “λευτεριά” μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ.Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι’ αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε».
  filonohpontou.wordpress.com/2011/05/11/kkemikrasia/
  H  λεγόμενη «Σοσιαλιστική Φεντερασιόν», αποτελουμένη από υπέρ τας 2.000 μέλη, κατά 90% μορφωμένους Εβραίους, ταξιδεύσαντας εις την Ευρώπην και μορφωθέντας εκεί σοσιαλιστικώς. Αύτη ήτο πολιτική οργάνωσις των Εβραίων κυρίως, αλλά σοσιαλιστική, με σοβαράν πολιτικήν δράσιν, ακόμα από της εποχής της Τουρκοκρατίας. Ήτο συνδεδεμένη με το διεθνές σοσιαλιστικό κίνημα και απετέλει επισήμως τμήμα της Β΄Σοσιαλιστικής Διεθνούς της Βέρνης, εις τα συνέδρια της οποίας απέστελλε τακτικά τους αντιπροσώπους της. Από το 1908 είχε συνεργαστεί με τους Νεοτούρκους, των οποίων το κέντρον ήτο η Θεσσαλονίκη, προς ανατροπήν του Σουλτάνου Χαμήτ, και πολλά μέλη αυτής, εν οις και ο γνωστός μετέπειτα Αβραάμ Μπεναρόγια, (ιδρυτης του ΚΚΕ) μετέσχον του αγώνος των Νεοτούρκων και εξεστράτευσαν εκ Θεσσαλονίκης κατά της Κωνσταντινουπόλεως και του Χαμήτ. Η σοσιαλιστική Φεντερασιόν της Θεσσαλονίκης επηρέαζε σοβαρά το εργατικό κίνημα της πόλεως και φυσικά προπαντός τους Εβραίους εργάτες, είχε δε και αρτιότατα λειτουργούντα δια τους εργάτας καταναλωτικόν συνεταιρισμόν, την «Λαϊκήν» με παντοπωλείον εις την εργατικήν συνοικία του Βαρδαρίου, από τον οποίον οι εργάται ηγόραζον ευθυνότερα τα καλυτέρας ποιότητος είδη.

  • ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ.. 1.. ΡΙΖΟΣ 19-9-1933 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΖΥΓΟ.. 2.. ΡΙΖΟΣ 23-3-1931 ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.. 3..ΚΟΥΜ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΙ.ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ,ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ..ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑ Ο ΑΞΕΛ….

 4. δηλαδη τα βρωμερα σκατοπανα πρεπει να εχουν στο ψηφοδελτιο τους εναν πρακτορα της μοσαντ για να καταλαβουμε το ποιον τους,τοσα ετη γενοκτονουν λαους και λαους παγκοσμιος δεν μας εγινε μαθημα?!!!!

 5. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΒΕΡΤΑ.

  ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

  ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΞΥΠΝΗΤΖΗΔΙΚΑ ΜΟΛΟSSΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΡΑ.

 6. Το κόμμα της απόλυτης υποκρισίας.

  Γιατί το λέω;
  Διότι ας μας απαντήσουν:
  Αφού η ιδεολογία,
  τρόπος του λέγειν
  (ας προσποιηθούμε, ας κάνουμε τα στραβά ματια ότι υπάρχει δαύτη για το πόπολο, κοινώς πλέμπα),
  του κόμματος είναι κατά πάσης μορφης ιδιοκτησίας,
  ιδίως ακίνητης,
  τότε πώς κύριοι της παράταξης αυτής γίνεται να ειστε οι μόνοι κομματικοί φορεις στην ΕΛλαδα οι οποίοι έχετε υπό την ιδιοκτησία σας,
  κατοχή, νομή & κυριότητα
  (τίτλους, όχι αστεία)
  τόσο μεγάλη ακίνητη περιουσία;
  Ούτε δεξιοί δεν τα κατάφεραν που είναι κατ’ εξοχήν εκπρόσωποι της ιδιωτικής/ακίνητης περιουσιας,
  ουτε καν αυτοί δεν απόκτησαν κομματικό Στέκι/ακίνητο δηλαδή και τα καταφέρατε εσείς;
  Ωωωόο ρε μπράβο!

  Περιουσία λοιπόν το ΚΚΕ.
  Μάλιστα οχι ευκαταφρόνητη.
  Εκατοντάδες,
  αν οχι χιλιάδες,
  τετραγωνικά μετρα διαιρετά σε ποιός ξέρει πόσους ορόφους άνωθεν και κάτωθεν της επιφάνειας της Γης.

  Οι πολυαγαπημένοι σας αστέρες, όπως εγκΕΛς, λενιν, μαρξ κ.ά. πώς ακόμη δεν πήδηξαν απο τους τάφους τους απορώ.
  Μάλλον θα το ξαναφιλοσόφουν το πράγμα,
  θα το ξανασκεφτονται κάτω από το χώμα.
  Πως ενώ συνετρωγαν με το κεφαλαιο όλοι τους,
  Από την άλλη έβαλλαν/χτυπούσαν το κεφάλαιο αφου το υποστηρικτικό προς εκείνους κατεστημένο εκτός του ότι πάντοτε είναι τραπεζικό ηταν ως φαίνεται και της αυτής,
  της ίδιας καταγωγής.

 7. Εσυ οταν το αεροπλάνο ραντιζε προφανως θα πρέπει να καθοσουν ακριβώς από κάτω, εεε;
  Το ήπιες όλο μονορουφι ρε θηρίο!

 8. Μάθε ελληνικά βρε αχαρακτηριστε.
  Δεν έχεις ζωή;Βρες καμιά γκόμενα να στανιαρει το μυαλό σου.

 9. Δεν ξέρω σε ποιον πλανήτη ζεις θανασακη, αλλά μάθε πως οι εβραιοι κοσμοκρατορες ντεροτσιλντ μέσω του σορος στηρίζουν και χρηματοδοτούν μετα ροπάλου ακροαριστερά μεταμαρξιστικα μορφώματα μην πας μακριά δες στο Ελλαντα οι αριστερουληδες στηριξανε σε βαρος του λαού τις τράπεζες και έχουν φιλελε τσέπες, ο αρχηγός σας το αλ6 κοχιμπες κάπνιζει σε 50μετρεσ θαλαμηγούς καπιταλιστων, πόσο μακριά από την πραγματικότητα βρίσκεσαι η πόσα παίρνεις ανά ποστ πουστρακοθανασακη με τα χίλια ονόματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Βρέθηκε όλμος στην Τούμπα, αποκλείστηκε η περιοχή

ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑ