Εκαναν χρήση πλαστού εγγράφου στην Βουλή για την υπόθεση πώλησης πολεμικού υλικού στη Σ. Αραβία και γελούσαν και από πάνω. Προφανώς γελούσαν με εσάς όλους.

Εκαναν χρήση πλαστού εγγράφου στην Βουλή για την υπόθεση πώλησης πολεμικού υλικού στη Σ. Αραβία και γελούσαν και από πάνω.

Προφανώς γελούσαν με εσάς όλους.

Loading...

6 thoughts on “Εκαναν χρήση πλαστού εγγράφου στην Βουλή για την υπόθεση πώλησης πολεμικού υλικού στη Σ. Αραβία και γελούσαν και από πάνω. Προφανώς γελούσαν με εσάς όλους.

 1. Και πολύ καλά κάνουν says:

  Εμείς δεν τους ψηφίσαμε; Έτσι δεν είναι οι δημοκρατίες; Αν χάφτουμε ότι μας τάξουν είμαστε άξιοι αυτών που μας κυβερνούν.

 2. Χαράλαμπος Τραμπακουλας says:

  Υπάρχει ένταλμα σύλληψης για τον Χατζησάββα από την Ιντερπόλ με κατηγορίες του Καμμένου. Κάτι παίζει εδώ σοβαρό αν ξέρει κάποιος να μας πει.

  • ΝΙΚΟΣ 56 says:

   Μόνο ότι υπάρχει ένταλμα απο την Ιντερπόλ για τον Χατζησσάβα, αυτό μόνο ξέρεις ;;; Ψαξε να βρείς πόσες καταγγελίες με αποδεικτικά στοιχεία-ντοκουμένα απόρρητα έχει δημοσιεύσει τα τελευταία χρόνια ο Χατζησσάβας για όλους τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ που μας κυβερνούν και αμμέσως θα καταλάβεις τι παίζει. Γιατί δηλαδή το σύστημα τον έχει στοχοποιήσει.

  • ΤΟ ΟΧΙ ΕΓΙΝΕ ΝΑΙ says:

   ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;;; ΤΟ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΝΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ;;; ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ !!! ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΟΣ =ΝΟΥΜΕ ;;; ΑΠΟΛΑΜΥΑΝΟΥΜΕ ΤΑΡΟΣ ΡΟΣ ΛΑΟΣ = ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ … ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΛΑΟΣ =ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΑΟΣ… ΕΛΕΥΘΡΟΣ ΛΑΟΣ = ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΛΑΟΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *