00:22 - 02/07/2020

Εισάγουμε μέλι από την Κίνα την ώρα που απαγορεύουν στους μελισσοκόμους να βάλουν μελίσσια!

Πραγματικά οι έλληνες πολιτικοί πρέπει να προσπαθούν πάρα πολύ για να ζημιώσουν με αυτό τον τρόπο την ελληνική οικονομία και τους έλληνες πολίτες. Δεν εξηγείται διαφορετικά.

Ενώ οι μελισσοκόμοι της Πελοποννήσου είναι στα κάγκελα εξαιτίας της Δασικής Απαγορευτικής Ρυθμιστικής Διάταξης Τοποθέτησης Μελισσοσμηνών από τη Διεύθυνση Δασών Αργολίδας για το δασικό σύμπλεγμα Φαρμακά Δήμου Άργους Μυκηνών, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος ανέβασε στο Twitter φωτογραφία με μέλι που φαινομενικά είναι ελληνικό, όμως περιέχει μέλι από την Κίνα!

Ναι, η Ελλάδα που διαθέτει το καλύτερο μέλι στον κόσμο, λόγω ακριβώς της πολυδιάστατης χλωρίδας και των αρωμάτων που είναι μοναδικά στον πλανήτη, εισάγει μέλι από την Κίνα την ώρα που απαγορεύει στους έλληνες μελισσοκόμους να δραστηριοποιηθούν σε όλο το εύρος των δυνατοτήτων τους!

Ντροπή…

omorfhzwh.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Πρωινουλι 07/02/2020 @ 10:06 ΠΜ

    Στην Ελλάδα δεν έχουμε εκτάσεις με πεύκα.
    Ο,τι βλέπετε σε πευκόμελο είναι προϊόν εισαγωγής.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh