Είναι για πολλά γέλια..! Βουλευτής έξω φρενών γιατί του ζητήθηκε να κόψει εισιτήριο στη ΔΕΘ «σαν κοινός πελάτης»

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων αισθάνθηκε “προσβεβλημένος” επειδή του ζητήθηκε να αγοράσει εισιτήριο, απειλεί να μην πάει ξανά στη ΔΕΘ – Προσήλθα προκειμένου να τιμήσω την έκθεση, αναφέρει σε επιστολή διαμαρτυρίας και συμπληρώνει πως για τον ίδιο θα ήταν «ταλαιπωρία να περπατά 2 ώρες από περίπτερο σε περίπτερο»

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Νίκο Βούτση, απέστειλε ο βουλευτής ν. Αττικής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας, καθώς, όπως αναφέρει, του ζητήθηκε να… κόψει εισιτήριο κατά την είσοδό του στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Κατά την επιστολή, που δημοσιεύει το voria.gr η υπεύθυνη «εξεδίωξε» τον βουλευτή, λέγοντας του να περάσει από τα ταμεία να βγάλει εισιτήριο «σαν κοινός πελάτης, επισκέπτης και μου συνέστησε εκθέτοντάς με δημόσια, να δίνω το δήθεν καλό παράδειγμα πληρώνοντας το αντίτιμο της εισόδου μου όπως όλοι πράττουν, παρουσιάζοντας εννοιολογικά την περίπτωση των Βουλευτών ως ”τζαμπατζήδων”».

Ο κ. Καβαδέλλας ενημερώνει μάλιστα πως έστειλε επιστολή και στη διοίκηση της ΔΕΘ, προκειμένου να μην του αποστείλλουν ξανά πρόσκληση, ενώ σε άλλο σημείο της επιστολής του προς τον κ. Βούτση αναφέρει πως «δεν προσήλθα στην έκθεση για να αγοράσω τρακτέρ μπογιές και εργαλεία» και πως για τον ίδιο «θα ήταν ασφαλώς μία ταλαιπωρία να περπατώ δυο ώρες από περίπτερο σε περίπτερο».
Αναφέρεται πως το αντίτιμο του εισιτηρίου το οποίο θεώρησε προσβλητικό να πληρώσει ο βουλευτής, είναι 7 ευρώ…

Δείτε ολόκληρη την επίμαχη επιστολή του βουλευτή:

«ΚΑΒΑΔΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βουλευτής Αττικής – ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Προς τον Πρόεδρον της Βουλής των Ελλήνων 13/09/2018

Θέμα: Ανεπιθύμητοι οι Βουλευτές στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης

Αξιότιμε κε Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων.

Έλαβα μία πρόσκληση να παρευρεθώ στα εγκαίνια της διεθνούς εκθέσεως Θεσσαλονίκης πλην όμως δεν κατέστη δυνατόν να παραστώ στα εγκαίνια .

Θεώρησα την πρόσκληση τιμητική και σκέφτηκα με την πρώτη ευκαιρία να πραγματοποιήσω την επίσκεψη, την 12/09/2018 ανταποκρινόμενος στην τιμή που μου έκαναν να με καλέσουν στα εγκαίνια.

Αντιμετώπισα στην έκθεση προσβλητικό και εχθρικό προς τον Κοινοβουλευτισμό περιβάλλον.

Η υπεύθυνη με εξεδίωξε λέγοντας μου να περάσω από τα ταμεία να βγάλω εισιτήριο σαν κοινός πελάτης, επισκέπτης και μου συνέστησε εκθέτοντάς με δημόσια, να δίνω το δήθεν καλό παράδειγμα πληρώνοντας το αντίτιμο της εισόδου μου όπως όλοι πράττουν, παρουσιάζοντας εννοιολογικά την περίπτωση των Βουλευτών ως ‘’τζαμπατζήδων’’.

Αρνήθηκα να αποκριθώ στην προσβολή αυτή και αποχώρησα διαμαρτυρόμενος εντόνως για την εχθρική, προσβλητική, υποτιμητική αυτή συμπεριφορά των υπευθύνων της διεθνούς έκθεσης που πηγάζει βέβαια και από την ανεπαρκή στάση των συναρμόδιων Υπουργών.

Ως εκ τούτου απέστειλα επιστολή στους διοργανωτές με την οποία ζητώ να μη μου ξαναστείλουν πρόσκληση αφού δεν είναι εις θέσιν να τιμούν το Κοινοβούλιο, τους προσκεκλημένους τους ή έστω απρόσκλητους Βουλευτές.

Σε αντίθεση με την Ελλάδα, όταν επισκέφθηκα την FIERRA DI MILANO, μου διέθεσαν και ξεναγό τιμώντας το αξίωμα του Βουλευτή, όχι ασφαλώς το άτομο.

Εγώ προσωπικώς δεν προσήλθα στην έκθεση για να αγοράσω τρακτέρ μπογιές και εργαλεία. Προσήλθα για να τιμήσω αφ’ ενός την Θεσσαλονίκη και αφ’ ετέρου τους διοργανωτές και τους εκθέτες. Για μένα θα ήταν ασφαλώς μία ταλαιπωρία να περπατώ δυο ώρες από περίπτερο σε περίπτερο.
Θα παρακαλούσα να μου γνωρίζατε τις ενέργειές Σας.

Μετά τιμής,

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΒΑΔΕΛΛΑΣ

Βουλευτής Ν. Αττικής ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ».

protothema

thesecretrealtruth

Loading...

13 thoughts on “Είναι για πολλά γέλια..! Βουλευτής έξω φρενών γιατί του ζητήθηκε να κόψει εισιτήριο στη ΔΕΘ «σαν κοινός πελάτης»

 1. Dr.Van Helsing says:

  Αρε ψώνιο… Μπήκατε στην βουλή και μεγαλοπιαστήκατε. Πιάσατε τον πάπα απο τ’αρχίδια!! ΕΓΩ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ!!! ΟΠΟΊΑ ΎΒΡΙΣ!!!…

 2. Μητσος εξ Αγγλίας says:

  Εσείς οι βουλευτές τζαμπατζήδες!!!!!!!!!! Για όνομα του θεού. Αρπαγές ναι. Λαμόγια ναι κλέφτες ναι απατεώνες ναι σιχαμένοι. ναι ψεύτες ναι (και με διδακτορικό) ρόμπες ναι δουλοπρεπείς ναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΝΑΙ και αλλα πολλα προτερήματα αλλα όχι τζαμπατζήδες αυτο δεν το δέχομαι Και γιατι να είστε αφού έτσι κι αλλιώς εσείς γαματε άλλοι πληρώνουν τα γαμισιατικα
  Αλλα το πιο ωραίο ειναι η αρχή της επιστολής αξιότιμε κέ πρόεδρε της βούλης χαχαχαχαχα και το τέλος της επιστολής ακόμα πιο ωραίο περιμενω τις ενέργειες σας
  Περιμένει να στείλουν την υπεύθυνη ατο γκουλαγκ
  Πραγματικά ήθελα να δω φωτο των ψηφοφόρων σου ρε μάγκα να δω τι μαλακες ειναι αυτοί που σε σταύρωσαν μπαταχτσήδες ε μπαταχτσήδες

 3. BOING says:

  ρε παιδια, ειναι τραγικο !
  αυτος ο μπαγλαμας, ουτε που καταλαβε τι εκανε !

  ΔΙΟΤΙ :
  με 7 χιλιαρικα μηνιατικο
  και με αφορολογητο “”τρελλο””
  και με ολα τα εξοδα πληρωμενα,
  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟΚΕΚΟΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !

  ΑΥΤΟΣ, ΡΕ ΘΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ?
  ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ …. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΩΡΟ ?
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΔΙΩΡΟ ??
  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΑΝ ΟΧΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ??

 4. ΠΑΡΕ ΝΑΧΕΙΣ says:

  Και μονο που διαμαρτυρεσαι ρε ,σημαινει οτι ζεις εκτος τοπου και χρονου στην κοσμαρα σου…Μη μου πεις οτι περιμενεις να σε υποστηριξει ο κοσμος ,μη μου πεις οτι περιμενεις να ψαρεψεις ψηφοφορους γιατι θα αποδειξης ακομη περισσοτερο ποσο αδικα εισαι εκει που εισαι.ΕΣΥ ενας βουλευτης να πληρωσει;;;;;;Πρεπει να σε διωξει ο Λεβεντης για να αποδειξη αυτος ποσο λεβεντης ειναι …..Πατσαβουρα….Εκανε η μυγα κολο κι εχεσε τον κοσμο ολο…….

 5. ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ says:

  ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ…ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΖΟΡΑΝ ΖΛΑΤΚΟ ΣΒΕΤΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ…

  ΥΓ. ΑΥΤΟΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΑΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ … ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΕ SELFIE ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ… ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙ…ΧΑ ΧΑ…

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΑΡΗ ΑΔΕΡΦΕ…

 6. Ένωση Λαμόγιων says:

  Δες εκεί κάτι καραγκιόζηδες τσαμπατζήδες της δεκάρας που υπάρχουν στη βουλή. Άντε κρίμα όμως είναι… όταν θα ψοφήσει ο βουλευτής θα τον λυπηθώ και θα ρίξω εγώ τα 7 ευρώ στον τάφο του για να τον περάσει απέναντι ο χάρος, γιατί ακόμη και εκεί θα τσιγκουνευτεί το ζώον. Εγώ δουλεύω για 20 ευρώ τη μέρα και πήγα και έδωσα τα 7 ευρώ για το εισιτήριο της έκθεσης, αυτός που βγάζει τόσα δεν μπορεί;;;; Να μην ξαναπατήσει ποτέ το πόδι του, όχι μόνο στην έκθεση, αλλά και στη βουλή. Ο Λεβέντης, αν θέλει να παραμείνει αληθινός λεβέντης, να τον πετάξει τώρα έξω από το κόμμα του.

 7. ΣΤΑΥΡΟΣ says:

  ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΜΠΟΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΘ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑΞΕ ΜΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *