in

Είναι αλήθεια ότι η φυματίωση σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού μεταδόθηκε από τον γιατρό του πλοίου…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Υποβόσκει στην Ελλάδα μία τεράστια ανησυχία και αβεβαιότητα για το παρόν και το μέλλον που μεγαλώνει την καθολική διάθεση γι’ αντίδραση. Μια αντίδραση που όταν έλθει, γιατί θα έλθει, όπως προείπαν και διάφοροι Άγιοί μας, θα ισοπεδώσει τα πάντα γιατί απλούστατα «ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται». Μόνο στους τηλεοπτικούς σταθμούς και στους αστάθμητους πολιτικούς συμβαίνει το αντίθετο της πραγματικότητος.

Πολλοί πολίτες είναι αυτοί που ανησυχούν και πολλοί θέλουν να δώσουν κύρος στις πληροφορίες που έχουν ή να διαδώσουν κάποιο νέο που έμαθαν σε όσους περισσότερους γίνεται, λόγω της σπουδαιότητός του. Αυτό το κάνουν κυρίως μέσω του facebook. Μέσω facebook έδωσε μια σημαντική πληροφορία κάποια Ελληνίδα, εκφράζοντας τις ανησυχίες της για ένα θέμα που κανείς δεν το αγγίζει. Το θέμα της φυματίωσης σε πλοίο του Πολεμικού μας Ναυτικού. Φημολογείται, σύμφωνα με αναρτήσεις σε διάφορες ιστοσελίδες, ότι το πλοίο αυτό είναι η φρεγάτα «Θεμιστοκλής».

Η Ελληνίδα (δεν αναφέρω το όνομά της) μας πληροφορεί μέσω facebook ότι, οι απόφοιτοι Ιατροί που προέρχονται από την Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), υπηρετούν υποχρεωτικά μετά την αποφοίτησή τους σε καταυλισμούς εισβολέων.

Μας λέει δηλαδή ότι ο κάθε μουσουλμανάρας ή μεταναστάρας (κατά το «ελληνάρας» ορισμένων) τυγχάνει ιατρικών φροντίδων από ανθρώπους που είναι και επιστήμονες και αξιωματικοί, και των οποίων ο ρόλος είναι τελείως διαφορετικός.

Παρακάτω, θα επανέλθω στο θέμα της υπηρεσίας των στρατιωτικών ιατρών στους καταυλισμούς. Τώρα ας δούμε τι έγραψε η Ελληνίδα για το πρόβλημα της φυματίωσης σε πλοίο του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Έγραψε τα εξής:

«Μόλις αποφοιτήσουν οι στρατιωτικοί γιατροί κάνουν τριπλή υπηρεσία. Μερικές ημέρες σε hot spot, μερικές ημέρες σε στρατιωτικό νοσοκομείο, να μεταφέρονται τα μικρόβια και οι φυματιώσεις του hot spot και μερικές ημέρες σε στρατιωτική βάση (στρατόπεδο, πλοίο ή μονάδα αεροπορίας, αναλόγως), να ξεκάνουμε και το στράτευμα. Και επειδή το πλοίο δεν ασχολήθηκε ποτέ με λάθρο, όλοι ψυχανεμίζονται ότι το μικρόβιο ήρθε με το γιατρό τους που υπηρετεί στο hot spot.

»Δεν είναι ότι θέτουν σε κίνδυνο την ζωή των στρατιωτών και τους απαξιώνουν με το να τους αναγκάζουν να κάνουν την Φιλιππινέζα ενός πληθυσμού με ότι με ό,τι ασθένεια μπορεί κανείς να φανταστεί. Είναι ότι με τα αίσχη τους ξεκάνουν το αξιόμαχο στράτευμα.»

Η πληροφορία που μοιράζεται μαζί μας αυτή η Ελληνίδα, εκτός από πολύ σημαντική, φαίνεται ότι είναι άδολη και δεν εξυπηρετεί σκοπιμότητες. Είναι αλήθεια τελικά ότι ο ιός της φυματίωσης μεταδόθηκε στο πλήρωμα του πολεμικού μας πλοίου από τον γιατρό που υπηρετεί παράλληλα και σε hot spot;

Περί υπηρεσίας τώρα των στρατιωτικών γιατρών σε καταυλισμούς ατάκτων εισβολέων. Το ότι υπηρετούν οι στρατιωτικοί γιατροί σε hot spots αναφέρεται και στην ιστοσελίδα των Αποφοίτων της ΣΣΑΣ. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα αυτή, οι στρατιωτικοί γιατροί «εξαναγκάζονται με προφορική διαταγή να υπηρετούν σε αυτά», ενώ τα Φύλλα Πορείας μετακίνησής τους που λαμβάνουν οι στρατιωτικοί γιατροί αναφέρουν ότι παρουσιάζονται, ενώ δεν παρουσιάζονται, στην πλησιέστερη στρατιωτική Μονάδα που υπάρχει στα hot spot.

Επομένως από στο σύνολο αυτών των δραστηριοτήτων, αν πραγματικά συμβαίνουν, διαπράττονται πολλές και από πολλούς παρανομίες. Κάτι πρέπει να γίνει ώστε οι στρατιωτικοί γιατροί να είναι νομοταγείς. Αμφιβάλλω δε, εάν οι γιατροί αυτοί γράφουν κάπου τα απομνημονεύματά τους! Επίσης, όταν φθάνει η χώρα στο σημείο να χαρακτηρίζεται ο στρατιωτικός γιατρός σαν «κακομοίρης», τότε η κοινωνία έχει ήδη καταρρεύσει, απλά δεν το είπαν στην τηλεόραση!

Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και γίνονται δυσκολότεροι. Στην Ελλάδα, στην ορθόδοξη τώρα και ες αεί ορθόδοξη Ελλάδα, ο κοινωνικός συντονισμός έχει χαθεί. Το θέμα της φυματίωσης, αν ισχύει αυτό, σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού σε προπολεμική περίοδο δεν είναι «καμπανάκι», αλλά «καμπάνα» που μας λέει ότι δεν είναι «στραβός ο γιαλός».

Ζούμε στην εποχή των πρωτοφανών γεγονότων που όλο και θα πληθαίνουν.

Χρήστος Μαντζιάρης

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Άκουσα ότι αστυνομικός που βρέθηκε στα χοτσποτ των νησιών ανεφερε οτι οι γυναικες “μεταναστριες” έχουν AIDS και πανε για 5 ευρω με γερους και στρατιωτικούς και τους κολάνε.

  2. Μπορεί ο μπάτσος να είναι μαλακας , lamiakavalamecaro , τα νούμερα όμως κάνουν εσένα μαλακα . Το 60%των μαύρων της Αφρικής είναι άρρωστοι η φορείς του ειτζ . Σε μερικές περιοχές μάλιστα αγγίζει το 90% , γιατί σχεδόν όλα τα παιδιά γεννιούνταν με ειτζ

  3. Να θυμίσουμε κιόλας ότι στην Ευρώπη οι γιατροί μιλάνε πια ανοικτά και χωρίς φόβο παρ’ολες τις απαγορεύσεις για τα χιλιάδες κρούσματα σύφιλης σε άνδρες γυναίκες και παιδιά από την Συρια . Κάτι που αμέσως παραπέμπει σε στρατόπεδα με σκλάβες του σεξ των τζιχαντιστων…..
    χαρακτηριστική ήταν η καταγγελία μιας Γερμανίδας γιατρού . “Οι Σύριοι ασθενείς με σύφιλη είναι ιδιαίτερα επιθετικοί. Ένας Μου άδειασε την πάπια με τα ουρά του στο πρόσωπο”

  4. Για αυτο και εστειλαν επειγοντως ελικοπτερο του Ναυτικου με εμβολια στην Λεσβο δηθεν γαι τους μεταναστες
    newpost.gr/ellada/5dc0605fb72f985b5c39dbaf/metafora-2-000-emvolion-gia-ta-paidia-sti-moria-me-elikoptero-super-puma

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Τότε δεν έλεγες τίποτε, τώρα σε ενοχλούν οι Αστυνομικοί! Μια κατάθεση ψυχής για την ΑΣΟΕΕ

Ειπα να μην ασχοληθω γιατι ειναι γνωστη η τακτικη…αλλα απο την αλλη το Ξηλωσατε κυριε Κασταμονιτη και δουλευετε ψιλο γαζι χιλιαδες θεατες σας ..!