16:29 - 25/10/2018

Εικόνες από τη χθεσινή καταστροφή στον Μονόλιθο

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Χθες το απόγευμα υπήρξε διαρροή πετρελαίου από το εργοστάσιο της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο δρόμος έξω από το σπίτι μου και μέρος του σπιτιού.

Οι καταστροφές πολλές, σοβαρότερη των οποίων είναι η μόλυνση της παραλίας καθώς η μόνη διέξοδος του πετρελαίου ηταν η θάλασσα. Σοβαρές ζημιές υπέστησαν αυτοκίνητα και μηχανάκια που δεν λειτουργούν πλέον.

Ο υπεύθυνος στο εργοστάσιο ισχυρίζεται ότι το πετρέλαιο δεν χύθηκε στη θάλασσα, κάτι το οποίο διαψεύδουν σίγουρα οι φωτογραφίες. Κάνω έκκληση για κάθε είδους βοήθεια ευχαριστώ για το χρόνο σας.

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*