Ειδικοί ερευνητές της Αγίας Γραφής και της Αποκάλυψης του Ιωάννη: «Οι Βιβλικές προφητείες για την άφιξη των έσχατων καιρών έχουν αρχίσει να εκπληρώνονται – Το 2017 θα είναι το έτος «της αρπαγής και των γεγονότων»

Σύμφωνα με αξιόπιστες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες, χριστιανοί ερευνητές που μελετούν την Αγία Γραφή, την αποκάλυψη του Ιωάννη και παρακολουθούν τα «σημάδια» σε όλον τον κόσμο , μιλούν για ένα άκρως σημαντικό μήνυμα προς όλους τους πολίτες του κόσμου: «είμαστε λίγο πριν την έναρξη των γεγονότων και οι έσχατοι καιροί είναι αυτοί που ζούμε».    

Συγκεκριμένοι χριστιανοί ειδικοί, επιστήμονες και άλλοι, που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην παρακολούθηση των παγκόσμιων ειδήσεων αναζητώντας  για σημάδια των έσχατων καιρών, σημειώνουν ότι είμαστε πολύ κοντά, είμαστε ήδη στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών από τα τέλη του 2016,  διατηρώντας  την κρίσιμη προειδοποίηση από τότε.

Ο ειδικός επιστήμονας και χριστιανός βαπτιστής Todd Strandberg παρακολουθεί τα γεγονότα, όπως είναι η ραγδαία άνοδος του σατανισμού, η Γεωπολιτική, περίεργες καιρικές συνθήκες και διάφορα γεγονότα διατηρεί ένα είδος «ευρετηρίου που καταγράφει τα γεγονότα αυτά».

Ειδικοί ερευνητές της Αγίας Γραφής και της Αποκάλυψης του Ιωάννη: «Οι Βιβλικές προφητείες για την άφιξη των έσχατων καιρών έχουν αρχίσει να εκπληρώνονται – Το 2017 θα είναι το έτος «της αρπαγής και των γεγονότων» - Εικόνα0

Ο ίδιος τόνισε ότι οι Βιβλικές προφητείες όσο αφορά την άφιξη των έσχατων καιρών έχουν ήδη αρχίσει να εκπληρώνονται με μια απίστευτη ταχύτητα. «Φαίνεται σαν οδεύουμε μέσα στο μάτι του τυφώνα και είμαι απογοητευμένος με το τι συμβαίνει με τον Ντόναλντ Τραμπ . Και οι δύο πλευρές στροβιλίζονται όλο και πιο γρήγορα», δηλώνει ο ίδιος.

Τι είναι η «αρπαγή»;


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η λέξη αρπαγή δεν αφορά την Βίβλο αλλά είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συχνά σε συνδυασμό με τα γεγονότα που αφορούν το  ερχομό του αντίχριστου σύμφωνα με την ιστοσελίδα bibleinfo.co tom.

Η έννοια ή ο ορισμός της «αρπαγής» είναι η ιδέα ότι η έλευση του Ιησού θα πραγματοποιηθεί σε δύο ξεχωριστές φάσεις.

Η πρώτη θα είναι η αρχή μιας περιόδου επτά ετών θλίψης, κατά την οποία ο Αντίχριστος θα είναι κάνει έντονη την παρουσία του .

Η δεύτερη φάση αφορά την Δευτέρα παρουσία και το τέλος αυτής της περιόδου της επταετίας, όταν ο Ιησούς θα επιστρέψει στη γη θριαμβευτής  και με δόξα .

Ο Todd Strandberg δήλωσε «όλες οι ενδείξεις μας δείχνουν ότι κινούμαστε πολύ  γρήγορα προς την κατεύθυνση της εμφάνισης της περιόδου  προ της «Μεγάλης Θλίψης».

Ο Michael Parker,  τονίζει ότι οι  προφητείες δείχνουν ότι  το 2017 θα είναι μια χρονιά μεγάλης αφύπνισης και μεγάλης ανακίνησης «γεγονότων».

«Ο χρόνος των γεγονότων  σύντομα έρχεται και φαίνεται να έχει ήδη αρχίσει . Όταν η γη θα ξεκινήσει να ταρακουνιέται με σεισμούς, τσουνάμια, ηφαίστεια και ακραίες καιρικές συνθήκες που όμοιες του δεν θα έχει δει η  σύγχρονη ανθρωπότητα  ποτέ πριν, τότε θα είμαστε πολύ πολύ κοντά», τόνισε ο ίδιος.

 Σημάδια ότι η «Αρπαγή» ξεκινά το  2017

Το πρώτο σούπερ-σημάδι  συνέβη πριν από 100 χρόνια.

Η Διακήρυξη Balfour ήταν μια επιστολή που απευθύνονταν στον Βρετανό υπουργό εξωτερικών, Λόρδο Arthur Balfour, στις 2 Νοεμβρίου του 1917, με την οποία τέθηκαν  τα θεμέλια για τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ.

Ειδικοί ερευνητές της Αγίας Γραφής και της Αποκάλυψης του Ιωάννη: «Οι Βιβλικές προφητείες για την άφιξη των έσχατων καιρών έχουν αρχίσει να εκπληρώνονται – Το 2017 θα είναι το έτος «της αρπαγής και των γεγονότων» - Εικόνα1

Δεύτερο σημάδι, μετά από 400 χρόνια κυριαρχίας, η Οθωμανική Τουρκία έχασε τον έλεγχο της Ιερουσαλήμ από την Βρετανική Αυτοκρατορία.

Στις 11 Δεκεμβρίου, 1917, ο Βρετανός στρατηγός Edmund Allenby εισήλθε στην παλιά πόλη μέσα από την Πύλη Γιάφα με τα πόδια αντί του αλόγου για να δείξει σεβασμό για την ιερή πόλη. Ήταν η πρώτη χριστιανική κατοχή μετά από  πολλούς αιώνες μουσουλμανικού ελέγχου της Ιερουσαλήμ.

Τρίτο σημάδι, η διακήρυξη Balfour και αυτή η νίκη οδήγησαν στο σχέδιο  των Ηνωμένων Εθνών για την Παλαιστίνη, μετά από πρόταση, η οποία συνέστησε την διχοτόμηση της Παλαιστίνης και το τέλος της βρετανικής κατοχής . Στις 29 Νοεμβρίου 1947, η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υιοθέτησε το σχέδιο.

Η εβραϊκή μετανάστευση στο ομόσπονδο κράτος του Ισραήλ αυξήθηκε και τελικά οδήγησε στην ισραηλινή ανεξαρτησία ένα χρόνο αργότερα, το 1948. Αυτή τη φορά χαρακτηρίστηκε από μαζική μετανάστευση των Εβραίων από την Ευρώπη και τις μουσουλμανικές χώρες στο Ισραήλ.

Ειδικοί ερευνητές της Αγίας Γραφής και της Αποκάλυψης του Ιωάννη: «Οι Βιβλικές προφητείες για την άφιξη των έσχατων καιρών έχουν αρχίσει να εκπληρώνονται – Το 2017 θα είναι το έτος «της αρπαγής και των γεγονότων» - Εικόνα2

Ψαλμός 67: 1-2

«Οι Εβραίοι θα επιστρέψουν στην Ιερουσαλήμ», και από τότε τα γεγονότα θα τρέχουν μέχρι «τις ημέρες της Θλίψης» και έπειτα της δευτέρας παρουσίας.

Στο άρθρο μας με τίτλο (Προς εκπλήρωση των προφητειών; Επέμβαση Ισραήλ στο ισλαμικό τέμενος στην Ιερουσαλήμ: Δημιούργησε στο «Όρος του Ναού» ειδικό χώρο προσευχής – Σκάβουν συνεχώς οι Εβραίοι κάτω το Τζαμί!), αναφέραμε ότι το Ισραήλ έχει ξεκινήσει την στεγανοποίηση στο συγκρότημα του μεγάλου Τζαμιού Al-Aqsa στην ανατολική Ιερουσαλήμ, με στόχο τη δημιουργία ενός χώρου προσευχής για τους Εβραίους προσκυνητές, προειδοποίησε ο οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας (OIC) εγείροντας σοβαρές ανησυχίες για τις ισλαμικές αντιδράσεις στο θέμα αυτό.

Όλοι οι ορθόδοξοι Χριστιανοί, ‘Έλληνες, Ρώσοι, Βούλγαροι , Αρμένιοι κά.  γνωρίζουμε ότι η κατασκευή του αποκαλούμενου Τρίτου Ναού του Σολομώντα αποτελεί την «επιτομή» των μελλούμενων γεγονότων για όλη την ανθρωπότητα και όλον τον πλανήτη.

pentapostagma

Loading...

13 thoughts on “Ειδικοί ερευνητές της Αγίας Γραφής και της Αποκάλυψης του Ιωάννη: «Οι Βιβλικές προφητείες για την άφιξη των έσχατων καιρών έχουν αρχίσει να εκπληρώνονται – Το 2017 θα είναι το έτος «της αρπαγής και των γεγονότων»

 1. Τι γίνεται says:

  Η υπόθεση έχει ως εξής – Οι εβραίοι θέλουν το Ισραήλ να γινει η νέα υπερδύναμη στον κόσμο. Αλλά δεν μπορεί να γίνει αυτό όταν υπάρχουν άλλες υπερδυνάμεις, κυρίως ΗΠΑ και Ρωσσία. Για αυτό, ο παγκόσμιος εβραιο-σιωνισμός δουλεύει ακατάπαυστα ώστε να αρχίσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, μεταξύ ΗΠΑ/Νάτο εναντίον της Ρωσσίας και των συμμάχων της. Ο πόλεμος θα είναι πυρηνικός, φοβερός και τελειωτικός. Οταν θα αυτοκατασταφούν όλες οι εμπλεκόμενες χώρες, τότε το Ισραήλ θα γίνει η νέα κυριάρχουσα χώρα του πλανήτη. Ο πλυθησμός του πλανήτη θα έχει μειωθεί τόσο πολύ, που θα είναι πιά διαχειρίσιμος από το μικρό σε έκταση Ισραήλ. Μονο τότε θα φέρουν τον ψευδο-μεσσία τους, τον αντίχρηστο δηλαδή, και θα τον στέψουν βασιλιά της γης. Υπάρχουν και παρακάτω, αλλά αυτά προς το παρόν….

 2. Σ.Π. says:

  Διδάσκαλε, πότε λοιπόν θέλουσι γείνει ταύτα και τι το σημείον, όταν μέλλωσι ταύτα να γείνωσιν; ( Λουκ. 21:7 )

  Ευχαριστούμε το Θεό, γιατί αυτό που απάντησε ο Κύριος στους μαθητές Του, όταν Του είπαν: »Ειπέ προς ημάς, πότε θέλουσι γείνει ταύτα;»( Ματθ. 24:3 ), το ζούμε στις μέρες μας. Ζούμε τις έσχατες ημέρες και σχέδόν όλα τα σημεία που προείπε ο Κύριος, έχουν ήδη εκπληρωθεί.
  Και όλα αυτά όπως είπε ο Κύριος, πρίν και μετά την αρπαγή της εκκλη-σίας, πρέπει να γίνουν και θα γίνουν ( Ματθ. 24:6, Αποκ. 1:1, 1:19. 4:1, 22:6 ). Το ερώτημα όμως είναι, πόσο έχουμε εννοήσει, ότι ο ερχομός Του είναι πολύ κοντά;
  Πρίν από χιλιάδες χρόνια ο Θεός είχε πει στο Νώε : »Το τέλος πάσης σαρκός ήλθεν ενώπιόν Μου, διότι η γη ενεπλήσθη αδικίας απ’ αυτών· και ιδού, θέλω εξολοθρεύσει αυτούς και την γην» ( Γένεση 6:13 ). Κάτι παρόμοιο είχε πει και στον Αβραάμ, όταν του αποκάλυψε ότι, »η κραυγή των Σοδόμων και των Γομόρρων επλήθυνε, και η αμαρτία αυτών βαρεία σφόδρα» ( Γένεση 18:20 ), λέγοντας σε αυτόν: »Θέλω κρύψει Εγώ από του Αβραάμ ό,τι κάμνω;» ( Γένεση 18:17 ).
  Κάτι ανάλογο λέει και σε μας σήμερα, καθότι βλέπουμε ξεκάθαρα, ότι
  στις μέρες μας, η ανομία έχει πληθυνθή και η αγάπη των πολλών έχει ψυχρανθή ( Ματθ. 24:12 ). Και ο Κύριος μάς λέει: » Ιδού, έρχομαι ταχέως»
  ( Αποκ. 22:12 ).
  Ευχαριστούμε πολύ τον Κύριο, γιατί μας χάρισε το Λόγο Του και έχουμε νούν Χριστού, ώστε να ανακρίνουμε τα πάντα ( Α’ Κορ. 2:15-16 ) και το Πνεύμα της αληθείας, που μας οδηγεί εις πάσαν την αλήθειαν· διότι το Πνεύμα της αληθείας δε λαλεί αφ’ εαυτού, αλλ’ όσα ακούει από τον Πατέρα λαλεί και μας αναγγέλει τα μέλλοντα ( Ιωάνν. 16:13 ).

    Σε ποιούς όμως ο Κύριος αποκαλύπτει όλα όσα πρόκειται να κάνει;

  Στους μαθητές Του : »Από του νυν σας λέγω τούτο πριν γείνη, διά να πιστεύσητε όταν γείνη, ότι Εγώ είμαι» ( Ιωάνν. 13:19 ).

  Στους φίλους Του : »Εσάς δε είπον φίλους, διότι πάντα όσα ήκουσα παρά του Πατρός μου, εφανέρωσα εις εσάς» ( Ιωάνν. 15:15 ).

  Στους κεχρισμένους Του: »Και σεις έχετε χρίσμα από του Αγίου και γνωρίζετε πάντα» ( Α’ Ιωάνν. 2:20 ).

  Σους δίκαιους : »Το δε απόρρητον Αυτού φανερόνεται εις τους δικαίους» ( Παροιμ. 3:32 ).

  Στους ζητούντες Αυτόν : »Αλλ’ οι ζητούντες τον Κύριον θέλουσι νοήσει τα πάντα» ( Παροιμ. 28:5 ).

  Στους συνετούς :  » και ουδείς εκ των ασεβών θέλει νοήσει· αλλ’ οι συνετοί θέλουσι νοήσει» ( Δανιήλ 12:10 ).

  Στους φοβουμένους Αυτόν : »Το απόρρητον του Κυρίου είναι μετά των φοβουμένων Αυτόν και την διαθήκην Αυτού θέλει φανερώσει εις αυτούς»
  ( Ψαλμ. 25:14 ).

  Στους δούλους Του τους προφήτες: »Βεβαίως Κύριος ο Θεός δεν θέλει κάμει ουδέν, χωρίς να αποκαλύψη το απόκρυφον Αυτού εις τους δούλους αυτού τους προφήτας » ( Αμώς 3:7 ).

  Ας αναρωτηθούμε όλοι μας: Έχουμε τα παραπάνω χαρακτηριστικά;

  Ο Κύριος έρχεται…

 3. Σ.Π. says:

  Ιδού, έρχομαι ταχέως !!!

  Ιδού, έρχομαι ταχέως! Κράτα αυτό που έχεις, για να μη λάβει κανένας άλλος το στεφάνι σου ( Απόκ. 3:11). Κράτα την πίστη σου ( Λουκ. 11:8 ), φύλαξε το Λόγο της υπομονής Μου και μην αρνηθείς το Όνομά Μου και Εγώ θα σε φυλάξω από τον πειρασμό, που θα έρθει σε όλη τη γη, για να δοκιμάσει αυτούς που την κατοικούν ( Απόκ. 3:8-10 ).
  Να προσέχεις, να αγρυπνείς, να προσεύχεσαι ( Μάρκ. 13:33-36 ), να Με προσμένεις ( Α’ Θεσσ. 1:10, Εβρ. 9:28 ), να φροντίζεις να έχεις λάδι στο αγγείο σου ( Ματθ. 25:4 ) και να είσαι πάντα έτοιμος, γιατί θα έρθω ξαφνικά, μια ώρα που δε στοχάζεσαι ( Ματθ. 24:44 ).
  Πρόσεχε την καρδιά σου, να μη βαρύνει από βιοτικές μέριμνες, κραιπάλες και μέθες και αιφνιδιαστείς την Ημέρα που θα έρθω
  ( Λουκ. 21:34 ). Μη φρονείς τα επίγεια, αλλά να φρονείς τα επουράνια ( Κολοσσ. 3:2 ).
  Κράτα την υπομονή σου μέχρι τέλους ( Ματθ. 24:13, Λουκ. 21:19 ) και μακροθύμησε για τους άλλους μέχρι να έρθω. ( Ιάκ. 5:7-8 ).
  Σου έχω ετοιμάσει ήδη οίκημα στον ουρανό και θα έρθω σύντομα να σε παραλάβω, για να είσαι για πάντα εκεί που είμαι κι Εγώ ( Ιωάνν. 14:3 ).

  Ιησούς Χριστός

 4. Σ.Π. says:

  Πρόσμενε τoν Kύριo…
  Ας ευχαριστούμε πάντοτε το Θεό, για τη χάρη που μας δόθηκε διαμέσου τού Ιησού Χριστού, ότι σ’ Αυτόν γίναμε πλούσιοι σε όλα, σε κάθε λόγο και σε κάθε γνώση, προσμένοντας την αποκάλυψη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, ο Οποίος και θα μας στηρίξει μέχρι τέλους άμεμπτους, κατά την ημέρα τού Κυρίου μας Ιησού Χριστού ( Α’ Κορ. 1:4-8 ). Επειδή, το πολίτευμά μας είναι στους ουρανούς, απ’ όπου και προσμένουμε Σωτήρα, τον Κύριο Ιησού Χριστό, ο Οποίος θα μετασχηματίσει το σώμα τής ταπείνωσής μας, ώστε να γίνει σύμμορφο με το σώμα τής δόξας Του, σύμφωνα με την ενέργεια με την οποία μπορεί και να υποτάξει τα πάντα στον Εαυτό Του ( Φιλιππ. 3:20-21 ) και σύμφωνα με την υπόσχεσή Του, καινούργιους ουρανούς και καινούργια γη προσμένουμε, στους οποίους δικαιοσύνη κατοικεί ( Β ‘ Πέτρ. 3:13 ). Kαι κατά την ημέρα εκείνη θα πoύμε: Nα, Αυτός είναι o Θεός μας, Τoν περιμέναμε, και θα μας σώσει. Αυτός είναι  o Kύριoς,  Τoν περιμέναμε, θα χαρoύμε και θα ευφρανθoύμε στη σωτηρία Τoυ ( Ησαΐας 25:9 ).
  Ο Χριστός λοιπόν, ο Οποίος μια φορά για πάντα προσφέρθηκε για να σηκώσει τις αμαρτίες πολλών, θα φανεί για μια δεύτερη φορά χωρίς αμαρτία, σ’ εκείνους που Τον προσμένουν για σωτηρία ( Εβρ. 9:28 ). Επειδή, φανερώθηκε η σωτήρια χάρη τού Θεού προς όλους τούς ανθρώπους, η οποία μάς διδάσκει να αρνηθούμε την ασέβεια και τις κοσμικές επιθυμίες, και να ζήσουμε σωφρόνως, δικαίως και ευσεβώς στον παρόντα αιώνα, προσμένοντας τη μακάρια ελπίδα, και την επιφάνεια της δόξας τού μεγάλου Θεού και Σωτήρα μας Ιησού Χριστού ( Τίτος 2:11-13 ).
  Τις έσχατες ημέρες, οι νέoι θα ατoνήσoυν και θα απoκάμoυν και oι εκλεκτoί νέoι θα εξασθενήσoυν oλoκληρωτικά, αλλ’ αυτoί πoυ πρoσμένoυν τoν Kύριo, θα ανανεώσoυν τη δύναμή τoυς θα ανέβoυν με φτερoύγες σαν αετoί, θα τρέξoυν και δεν θα απoκάμoυν, θα περπατήσoυν και δεν θα ατoνήσoυν ( Ησαΐας 40:30-31 ). Ας προσμένουμε λοιπόν τον Υιό του Θεού από τους ουρανούς, Τον Οποίο ανέστησε από τους νεκρούς, τον Ιησού, που θα μας ελευθερώσει από τη μέλλουσα οργή ( Α’ Θεσσ. 1:10 ). Ας προσμένουμε τoν Kύριo, και ας φυλάττουμε την οδόν Τoυ και θα μας υψώσει για να κληρoνoμήσουμε τη γη, όταν oι ασεβείς  εξoλoθρευτoύν ( Ψαλμ. 37:34 ). Ο Κύριος ας μας ελεήσει και ας Τον πρoσμένoυμε να είναι o βραχίoνάς  μας τα πρωινά και σωτηρία μας σε καιρό θλίψης ( Ησαΐας 33:2 ). Ας πρόσμένουμε τoν Kύριo, η ψυχή μας ας προσμένει και ας ελπίζει στoν Λόγo Τoυ. H ψυχή μας ας πρoσμένει τoν Kύριo, περισσότερo από εκείνoυς πoυ πρoσμένoυν την αυγή, ναι, εκείνους που προσμένουν την αυγή ( Ψαλμ. 130:5-6 ).

  Πρόσμενε τoν Kύριo, ανδρίζου, και ας ενδυναμωθεί η καρδιά σoυ και πρόσμενε τoν Kύριo ( Ψαλμ. 27:14 ).

 5. Τ. Κ says:

  Προτον την λέξη ΑΡΠΑΓΗ την χρησιμοποιούν οι ερετικοι 2ον για να έρθει η δευτέρα παρουσία προτα πρέπει να γίνει η παγκόσμια κυβέρνηση έχουμε πολλά ακόμα να δούμε 3ον παγκόσμιο πόλεμο και βλεπουμε

 6. ΦΦ. says:

  Αν το ψάξει κάποιος αρκετά θα ανακαλύψει πως υπάρχουν και ουδέτεροι επιστήμονες που δεν είναι Χριστιανοί δηλαδή οι οποίοι έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο απο τη ζωή τους στη μελέτη και πιστοποίηση της Καινής Διαθήκης και των εσχάτων γεγονότων που περιγράφει ο Ευαγγελιστής Ιωάννης στην Αποκάλυψη.Απο εκεί και πέρα ακόμη και αν απλά έχει διαβάσει κάποιος την Αποκάλυψη δε χρειάζεται ερευνητές για να καταλάβει σε ποιο σημείο της Αποκάλυψης βρισκόμαστε. Βοήθεια μας!

 7. GeorgiosK says:

  είναι αλήθεια ότι όλες οι προφητείες προέρχονται από της Σίβυλλες, προφητείες που έκλεψαν τα μογγολα, παραποίησαν, κατέστρεψαν τα γνήσια και τα πάσαραν σαν γιεχωβαδικες προφητείες?
  Τέτοιου ειδικούς να βάλουμε να μας καθαρίζουν της τουαλέτες δωρεάν. Άντε πότε θα έρθει αυτό το παιδί, αργή και με ανησυχεί.

 8. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΑΠΌ ΕΔΩ says:

  ΑΜΆΝ ΠΙΑ ΜΆΣ ΤΑ ΈΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ. ΚΆΘΕ ΧΡΌΝΟΣ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΜΆΣ ΛΈΕΙ Η ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ .ΕΊΣΑΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΡΊΞΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΉ ΣΑΣ ΕΥΘΎΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΆΝΤΙΑ ΣΑΣ,ΣΕ ΚΆΤΙ ΑΝΏΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΏΣ ΝΑ ΓΊΝΕΙ . ΆΡΑ ΟΥΔΕΜΊΑ ΕΥΘΎΝΗ ΈΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΆΛΙ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ.

 9. croif101 says:

  ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΚΟΜΗ,ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ.
  ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ Ο ΠΑΤΗΡ Ο ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ,ΣΑΡΚΩΘΕΙΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ.
  ΚΑΜΜΙΑ ΨΥΧΗ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
  ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

 10. ΤΑ ΙΕΚ και τα ΤΕΙ ΜΑΣ ΚΑΨΑΝΕ says:

  χριστιανοί ειδικοί, επιστήμονες και άλλοι…. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *