ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Εγκαινιάστηκε hot spot ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ στη Θήβα – Έχει 65 διαμερίσματα και διαθέτει μέχρι και γυναικολογική κλινική!!

· Κατοχικά Νέα

ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ?? 

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ?

Ο Γιάννης Μουζάλας εγκαινίασε ένα καινούργιο υπερσύγχρονο hot spot για οικογένειες μεταναστών, στη Θήβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο hot spot της Θήβας αποτελείται από 65 διαμερίσματα και άλλα τόσα κοντέινερ, πλήρως εφοδιασμένα με κουκέτες, κουζίνα, ψυγείο και κλιματιστικά.

Σύμφωνα με το star, περίπου 700 αλλοδαποί θα μείνουν στο καινούργιο κέντρο φιλοξενίας στη Θήβα. Αναμένεται να φιλοξενήσει τις πρώτες οικογένειες προσφύγων και μεταναστών από το Ελληνικό καθώς πρόθεσή του υπουργείου είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση και η μετέπειτα εκκένωση των πρώην ολυμπιακών εγκαταστάσεων και της αίθουσας αφίξεων του παλαιού αερολιμένα.

Το ξενοδοχειακού επιπέδου hot spot περιλαμβάνει, χώρους διδασκαλίας, παιδότοπους, γυναικολογική και παθολογικοί κλινική αλλά και φαρμακείο.

IMG 4156

Hellas Now

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

Φωτιά στην Εύβοια: 112 στο Παραδείσι – Εναέρια μέσα και ισχυρές δυνάμεις στη μάχη

ΕΛΛΑΔΑ

Πόσο Διαρκεί Μια Στιγμή; Η Απάντηση Θα Σε Εκπλήξει

Ποδοσφαιρικό στάδιο, εικόνα αρχείου για τη σύγκρουση FIFA και UEFAΕΛΛΑΔΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ · Ρήγμα FIFA–UEFA από τη Θεσσαλονίκη – Η ΕΠΟ γυρίζει την πλάτη στον Infantino και ανοίγει μάχη για την κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου

18 απαντήσεις στο “Εγκαινιάστηκε hot spot ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ στη Θήβα – Έχει 65 διαμερίσματα και διαθέτει μέχρι και γυναικολογική κλινική!!”

  1. Έτσι έτσι. Βγάλτε λαμόγια φωτο πριν και μετά για να έχουμε (αν και δεν χρειάζεται – αρκετά έχουν ήδη γίνει) μία ακόμα δικαιολογία όταν θα σας μαμαμε εσάς τους “πρόσφυγες”, τους αλληλέγγυους, τις ΜΚΟ και λοιπά καθάρματα.
    Αν και είστε ανιστόρητοι για βρείτε καμμία αληθινή πηγή τι έκαναν οι Έλληνες στους Τούρκους στην Τρίπολη το 1821. Αυτά που έγιναν τότε με αυτά που θα γίνουν σύντομα στο μέλλον, δεν θα είναι τίποτα , μία παιδική χαρά.
    Καιρός ΕΦΘΑΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!

  2. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Για πες τωρα εσυ που ψηφισες συριζα ποσο μαλακας νιωθεις με αυτο; ναι εσυ βλακα ψηφοφορε του συριζα για πες ποσο μαλακας εισαι ρε ξεφτιλα

    • Έρχεται ο Κούλης, τι το κουράζεις ? Ο Έλλην ήταν , είναι και θα είναι βλαξ. Αυτό το ξέρουν οι Ευρωπαίοι απο την εποχή του Όθωνα. Ένα 17χρονο παιδάκι μας έστειλαν για βασιλιά και μεις ζητοκραυγάζαμε.

      • Πρώτη φορά που μπορώ να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου…
        Το ίδιο ακριβώς που γινε τότε, θα κάνουν και τώρα, μιας και έχουν προετοιμάσει την κοινή γνώμη, μέσω του θρησκεύματος ”ότι θα ρθει βασιλιάς και θα του δωθεί η πόλη” όπως σχεδίαζαν για τους δικούς τους λόγους, μιας και η κοινή γνώμη το χει συνηθίσει και αποδεχτεί, στρώθηκε το έδαφος όπως θέλαν και ο κόσμος δεν πήρε χαμπάρι και θα τρέξει σαν πρόβατο πάλι, να μπει στο νέο μαντρί που ένα άλλο πάλι, άλλων συμφερόντων σύστημα ετοιμάζει και οι τρελαμένοι θα νομίζουν ότι ζουνε χρόνια δοξασμένα και πως έγινε θαύμα…αχαχαχα

        • ΜΑΡΚΟ, Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ “ΑΝΑΞ” Η ΔΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ “ΑΝΑΚ-ΤΟΡΟ”. ΔΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΑΚ Η ΕΝΑΚ. ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ [ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ].
          https://en.wikipedia.org/wiki/Anak
          ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ….
          users.sch.gr/aiasgr/Biblos/Proswpa_Palaias_Diathikhs_2/Oi_Gigantes_ths_Palaias_Diathikhs.htm
          ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΒΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΤΟΥΣ ΕΔΩ…
          filonoi.gr/2017/03/12/istoria-poy-den-
          didaxthhkame/
          Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ “ΒΥΖΑΝΤΙΑ” ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ “ΒΑΤΙΚΑΝΑ”.

        • Ναι, επειδή είχε τσοπάνη να του το πει, να τον καθοδηγήσει με την γκλίτσα, γιατί αν περιμένεις απ αυτούς… Χαιρέτα μας τον πλάνατο! χχαχαχααχ

  3. Αρα δεν μιλαμε για HOT SPOT μιλαμε για μια MINI HOT HOTEL που ολο και θα διευρυνετε
    και απο του χρονου πατατα Θηβας απο χερια μεταναστη
    ευγε Μουζαλα
    μπορει να ειστε ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ αλα τουλαχιστον δεν ειστε ρατσιστεσ προσ τουσ μεταναστες.
    ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ……..

  4. “…κουζίνα, ψυγείο και κλιματιστικά” —- Και μετά αναρωτιέται το πόπολο γιατί οι λογαριασμοί της ΔΕΗ ξεπέρασαν τα Ιμαλάϊα!!!

  5. ΜΟΝΟ ΚΟΥΛΗ ΤΖΙΦΡΑ ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚΙΡ ΚΕΦΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΚΕ, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΑΛΛΩΣΤΕ !!!1 ΜΠΕΕΕΕ

  6. Οι εισβολείς ήρθαν για να μεινουν. Κι εμεις τι κανουμε;;; Ξερουμε πως θα καταλήξει ολο αυτο, δεν ξερουμε;;; Οςο άγιοι κι αν ειναι αυτοι οι ανθρωποι, αν χρειαστεί να πολεμήσουν για την νεα τους ….πατριδα….ακομα και σφάζοντας τους ντόπιους πολίτες, να ειστε σίγουροι πως θα το κανουν. Δεν θα χάσουν ολα αυτα που τους προσφέρονται στο πιατο. Εχετε δει πως ζούνε στις πατρίδες τους;;;; Πιστεύετε πως θα διστάσουν να μας σφαξουν για να μας πάρουν την πατριδα μας;;;;; Εξ αλλου γι αυτο τους φέρνουν. Καλα να πάθουμε ομως. Τόσα χρονια τα βλέπαμε, αλλα δεν κάναμε τιποτα. Η μαλλον καποιοι λιγοι φώναζαν, αλλα αυτοι ηταν γραφικοί, ρατσιστές, φασιστες. Τωρα ας ετοιμαστούμε να γίνουμε εμεις προςφυγες. Κι εμεις θα ειμαστε πραγματικοί προςφυγες, οχι αστεία. Μονο που για ενας δεν θα ισχύουν τα ιδια ανθρωπινα δικαιώματα που ισχύουν γι αυτους τους εισβολείς. Κρίμα. Κρίμα φια την Ελλαδα, οχι για τους Ελληνες. Αυτοι ας ειχαν μυαλό, τωρα ειναι αργα και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ααααν γινει κατι, θα γινει δυςτυχως με πολυ αιμα. Και το περισσότερο θα ειναι δικο μας.

    • ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ !!!…ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ….ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ !!!!!……..ΑΥΤΟ….ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *