ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Έγινε το «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» ποινικό αδίκημα;

· Kanenas

 

Το σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» θεωρείται πρόκληση σε βία από την «ελληνική» δικαιοσύνη.

https://youtu.be/toxBTi23bIY

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κάρυστο: Νέο 112 για εκκένωση δύο περιοχών, επιχειρούν 18 εναέρια

ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Νέκρα δίδυμα βρέφη λόγω πρόωρου τοκετού – Στο νοσοκομείο η μητέρα

Tech

Κρήτη: Δύο ηλεκτρονικές απάτες 650.000 ευρώ σε έξι ημέρες – Το κόλπο με τις 55 μικρές μεταφορές

12 απαντήσεις στο “Έγινε το «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» ποινικό αδίκημα;”

  1. Ο/Η 10+ χρονια ακομα το σκεφτομαστε, λιγο ακομα και θα ειναι αργα λέει:

    Είναι εχθροί μας ξεκάθαρα, το λένε στα ίσα.
    Εδώ ακόμα και στο δημοψήφισμα του Τσίπρα λυσσάξανε.
    Άσχετα τι το κανε ο ίδιος.
    Το θράσος τους δεν έχει όρια, είναι αποφασισμένη να κάνουν τα πάντα μέχρις εσχάτων. Δεν υπάρχει περιθώριο ειρήνης και διαλόγου και λογικής.
    Έπρεπε να χε καει το κτήριο χθες κιώλας.

  2. ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΤΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΡΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΘΗΚΑ.

  3. Δες. Κάποτε την ΕΠΕΝ την πήρε ο Μιχαλολιάκος. Έψαχνε δύναμη. Βρήκε σκληροπυρηνική νεολαία μέσω της μόδας των Skinheads της Ευρώπης. Ως πολιτικά Εθνικιστής και Σοσιαλιστής τους βρήκε κατάλληλους. Η Χ.Α τράβηξε κόσμο, είτε Σοσιαλιστές, είτε Δημοκράτες, είτε Χουντικούς, είτε Skinheads. Ένας ο λόγος: Το Ελληνικό Έθνος.

  4. Μέσα σ’ αυτούς ήταν και ο Κασιδιάρης. Έχει σβάστικα στο μπράτσο; Ναι. Δεν έχει την Χιτλερική αλλά την άλλη που χρησιμοποιείται από τον Ελληνιστικό Πολιτισμό. Υπάρχει και Ινδική και Κινέζικη. Επιρεάστηκε και κάπως από το τι είχε η Χ.Α για να το κάνει; Σίγουρα. Γιατί τα σπασε με την Χ.Α; Γιατί ο Μιχαλολιάκος ήταν ο Δικτάτορας και γιατί επέμενε στον Εθνικοσοσιαλισμό.

  5. Ο Κασιδιάρης δεν είναι το κόμμα Έλληνες αλλά ο κεντρικός Αντιπρόσωπός του που βγαίνει μπροστά.
    Το κίνημα Έλληνες, έχει ξεκάθαρη Δημοκρατική θέση.
    Έχει ξεκάθαρη Δημοκρατική λειτουργία λήψης αποφάσεων και εκπροσώπησης κάθε μέλους και προτάσεών του, με ψηφοφορία. Το πολίτευμα που προασπίζεται είναι η άμεση Δημοκρατία και το πρότυπο διακυβέρνησης και οικονομίας/ διπλωματίας κλπ. στοχεύει στην Εθνική Ανεξαρτησία από τα πάντα και την Αυτάρκεια. Διάβασέ το και ξύπνα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά