ΕΦΟΔΟΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ “ΚΟΚΚΙΝΩΝ” ΔΑΝΕΙΩΝ! Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ!!!

Ομάδα ατόμων εισέβαλε στο εμπορικό κέντρο Αίθριο στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου στο Μαρούσι, ανέβηκε στον πρώτο όροφο όπου…

στεγάζεται συμβουλευτικό κέντρο δανειοληπτών και προκάλεσε φθορές εντός του κέντρου. Πληροφορίες θέλουν οι άγνωστοι να είναι μέλη του Ρουβίκωνα.

Τα γραφεία ανήκουν στην εταιρεία Qualco του Ορέστη Τσακαλώτου, ανέλαβε πρόσφατα τη διαχείριση των ληξιπρόθεσμων λογαριασμών προς τη ΔΕΗ μέσω διαγωνισμού. Σημειώνεται ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας είναι ο ξάδερφος του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

indobserver

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ : Άμεση εκπλήρωση
Κάθε σύμπτωση είναι μια πύλη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Με τη δύναμη της συγχρονικότητας: – αποκτήστε υγεία και οικονομική ευημερία – βιώστε την αγάπη και την ψυχική αρμονία – αναπτύξτε ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις – ανακαλύψτε τον υπέρτατο σκοπό της ζωής σας. Είχατε ποτέ κάποια από τις παρακάτω εμπειρίες; – Σκέφτεστε κάποιον τον οποίο έχετε πολύ καιρό να δείτε, όταν χτυπά το τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούτε τη φωνή αυτού ακριβώς του ατόμου. – Έχετε μια βαθιά επιθυμία. Ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα «συνωμοτούν» για την εκπλήρωσή της. – Βρίσκετε την ιδανική λύση σε ένα πρόβλημα• ο καλύτερός σας φίλος έχει την ίδια ακριβώς ιδέα, την ίδια χρονική στιγμή. Οι περισσότεροι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν αυτά τα γεγονότα ως «απλές συμπτώσεις».

Αν όμως τα εξέταζαν πιο προσεκτικά, θα έβλεπαν πως αποτελούν φευγαλέες ματιές σε έναν μαγικό κόσμο όπου τα πάντα συμβαίνουν «συγχρονιστικά», όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα. Το έγκυρο και επαναστατικό αυτό βιβλίο μάς μαθαίνει -συστηματικά και πρακτικά- πώς να εφαρμόζουμε τις Αρχές της Συγχρονικότητας, ώστε να κατακτούμε κάθε στόχο και να προκαλούμε συνειδητά κάθε επιθυμητή αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

ΤΙΜΗ 17,80€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60 ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Loading...

5 thoughts on “ΕΦΟΔΟΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ “ΚΟΚΚΙΝΩΝ” ΔΑΝΕΙΩΝ! Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ!!!

 1. Ανώνυμος says:

  Ο εξαδελφος του εξαδέλφου;;; Ααα, μάλιστα, τωρα καταλαβαίνουμε γιατι ο Τσακαλωτος είπε την μπούρδα πως οι πλειστηριασμοί ειναι καλοι και απαραίτητοι. Καλοι και απαραίτητοι για τον ιδιο, για τον εξαδελφο και οοολους τους αλλους ομοεθνείς τους;;;;;; Η κανω λαθος;;;

 2. Iosif says:

  Έχουν και τα παιδιά του μπασταρδου σιουφα τέτοια εταιρεία κάψιμο και αυτήν μπασταρδοι προδότες αναδροι πολιτικοι κρέμασμα εσείς και τα μπασταρδια σας στο σύνταγμα

  • Ανώνυμος says:

   ΟΙ ΥΙΟΙ ΣΟΥΦ(}Α ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΑΣΥΛΙΑ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΝΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ??? ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.
   ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *