08:48 - 06/12/2017

ΕΦΟΔΟΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ “ΚΟΚΚΙΝΩΝ” ΔΑΝΕΙΩΝ! Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ!!!

Ομάδα ατόμων εισέβαλε στο εμπορικό κέντρο Αίθριο στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου στο Μαρούσι, ανέβηκε στον πρώτο όροφο όπου…

στεγάζεται συμβουλευτικό κέντρο δανειοληπτών και προκάλεσε φθορές εντός του κέντρου. Πληροφορίες θέλουν οι άγνωστοι να είναι μέλη του Ρουβίκωνα.

Τα γραφεία ανήκουν στην εταιρεία Qualco του Ορέστη Τσακαλώτου, ανέλαβε πρόσφατα τη διαχείριση των ληξιπρόθεσμων λογαριασμών προς τη ΔΕΗ μέσω διαγωνισμού. Σημειώνεται ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας είναι ο ξάδερφος του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

indobserver

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 7
  1
  Mipos itan ksadelfi?
 2. 19
  0
  Ο εξαδελφος του εξαδέλφου;;; Ααα, μάλιστα, τωρα καταλαβαίνουμε γιατι ο Τσακαλωτος είπε την μπούρδα πως οι πλειστηριασμοί ειναι καλοι και απαραίτητοι. Καλοι και απαραίτητοι για τον ιδιο, για τον εξαδελφο και οοολους τους αλλους ομοεθνείς τους;;;;;; Η κανω λαθος;;;
 3. 21
  0
  Έχουν και τα παιδιά του μπασταρδου σιουφα τέτοια εταιρεία κάψιμο και αυτήν μπασταρδοι προδότες αναδροι πολιτικοι κρέμασμα εσείς και τα μπασταρδια σας στο σύνταγμα
  • 0
   0
   ΟΙ ΥΙΟΙ ΣΟΥΦ(}Α ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΑΣΥΛΙΑ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΝΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ??? ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΑ.
 4. 9
  0
  Αι στα διάλα όλα τα σκατά κάθονται στα ίδια μέρη (έδρανα)!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί