ΕΦΟΔΟΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ «ΚΟΚΚΙΝΩΝ» ΔΑΝΕΙΩΝ! Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ!!!

Ομάδα ατόμων εισέβαλε στο εμπορικό κέντρο Αίθριο στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου στο Μαρούσι, ανέβηκε στον πρώτο όροφο όπου…

στεγάζεται συμβουλευτικό κέντρο δανειοληπτών και προκάλεσε φθορές εντός του κέντρου. Πληροφορίες θέλουν οι άγνωστοι να είναι μέλη του Ρουβίκωνα.

Τα γραφεία ανήκουν στην εταιρεία Qualco του Ορέστη Τσακαλώτου, ανέλαβε πρόσφατα τη διαχείριση των ληξιπρόθεσμων λογαριασμών προς τη ΔΕΗ μέσω διαγωνισμού. Σημειώνεται ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας είναι ο ξάδερφος του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

indobserver

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Κοσμικό Ταξίδι

Η επιστημονική μέθοδος ψυχικής παρατήρησης εξ αποστάσεως (ΠΕΑ) οπως αναπτυχθηκε απο τον αμερικάνικο στρατό..

Το Κοσμικό Ταξίδι είναι μια λεπτομερής εξέταση δύο γνωστών εξωγήινων ευφυών κοινωνιών. Συγκεκριμένα, αυτό το βιβλίο είναι το αποτέλεσμα της παρατήρησης, επί χρόνια, εξωγήινων πολιτισμών των οποίων οι δραστηριότητες εδώ στη Γη είναι ιδιαίτερα έντονες και καταφανείς.

Επιγραμματικά το Κοσμικό Ταξίδι περιγράφει την ιστορία δύο εξωγήινων κόσμων οι οποίοι πέθαναν και πώς ορισμένοι από αυτούς που επέζησαν από το θάνατο της πατρίδας τους προσπάθησαν να φτάσουν εδώ, στη Γη

ΤΙΜΗ 15,90€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

5 thoughts on “ΕΦΟΔΟΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ «ΚΟΚΚΙΝΩΝ» ΔΑΝΕΙΩΝ! Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ!!!

 1. Ανώνυμος says:

  Ο εξαδελφος του εξαδέλφου;;; Ααα, μάλιστα, τωρα καταλαβαίνουμε γιατι ο Τσακαλωτος είπε την μπούρδα πως οι πλειστηριασμοί ειναι καλοι και απαραίτητοι. Καλοι και απαραίτητοι για τον ιδιο, για τον εξαδελφο και οοολους τους αλλους ομοεθνείς τους;;;;;; Η κανω λαθος;;;

 2. Iosif says:

  Έχουν και τα παιδιά του μπασταρδου σιουφα τέτοια εταιρεία κάψιμο και αυτήν μπασταρδοι προδότες αναδροι πολιτικοι κρέμασμα εσείς και τα μπασταρδια σας στο σύνταγμα

  • Ανώνυμος says:

   ΟΙ ΥΙΟΙ ΣΟΥΦ(}Α ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΑΣΥΛΙΑ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΝΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ??? ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.
   ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *