ΕΦΙΑΛΤΗΣ για την ΕΛ.ΑΣ οι πυρήνες της «ΟΜΑΔΑΣ Ε». Και κάπου εδώ ξεκινάει το κουκλοθέατρο…

epsilon

Κατοχικά Νέα :..Ένα θέατρο στημένο εδώ και δεκαετίες όπου οι πρωταγωνιστές είναι πάντα κρυφοί…. , ένα θέατρο όπου είναι ανακατεμενες μυστικές υπηρεσίες , όπου η προπαγάνδα παίρνει της εντολές της από βαθιά μέσα σε βουνό εγκαταστάσεις… όπου ο αστικός θρύλος θα χρησιμοποιηθεί …και πλέον κανένας δεν θα ξέρει ποιος είναι ποιος …γιατί έτσι στήθηκε … έτσι στήνονται τα «κοιμισμένα» πιόνια ….. έτσι λειτουργεί η κορυφή… κάποιοι νομίζουν ότι κάνουν το καλύτερο αλλά επί της ουσίας κάνουν το χειρότερο…Ο πλήρης έλεγχος … Σύντομα θα γελάμε με πολλές εξελίξεις…αλλά ισως και η θέση μας αυτή την στιγμή..η θέαση της αντίληψης του θεάτρου….να εμποδίσει εξελίξεις προγραμματισμένες χρόνια!! Δειτε την είδηση όπως βγήκε στο ίντερνετ …

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΗΣ «ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ».

Όρκο πίστης και «αιώνιας μάχης για την εξόντωση των εχθρών της Ελλάδας» έδιναν τα μέλη που ήθελαν να ενταχθούν στην «ομάδα Ε», η οποία κατηγορείται για βομβιστικές επιθέσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος στην Καλαμάτα και στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στο Μυστρά.

Ο χειρόγραφος όρκος, ο οποίος δημοσιεύεται σήμερα από τον «Ελεύθερο Τύπο» της Κυριακής, υπογράφεται από τα πέντε άτομα που συνελήφθησαν για συμμετοχή στην οργάνωση και συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης. Με τον τρόπο αυτόν «βαφτίζονταν» στην ιδεολογία της «ομάδας Ε». Στο τέλος του όρκου ο καθένας τους ζωγράφιζε ένα αποκρυφιστικό σύμβολο.

«Ορκίζομαι στον θεό μου Ζευ ότι θα μάχομαι και θα πολεμώ για να ελευθερωθεί η Πατρίς Ελλάς και το γένος των Ελλήνων. Ορκίζομαι σε ότι έχω ιερό να εξοντώσω οποιονδήποτε εχθρό της Ελλάς και των Ελλήνων που αποικούν στην Ελλάς», γράφει ο όρκος.

Οι πέντε άνδρες (ένας ηλεκτρονικός, ένας πρώην ειδικός φρουρός, ένας κτηνοτρόφος, ένας σεκιουριτάς και ένας σερβιτόρος), οι οποίοι προφυλακίστηκαν για τις βομβιστικές επιθέσεις της 23ης Οκτωβρίου 2015, ήταν πεπεισμένοι ότι θα γίνει πόλεμος στην Ελλάδα.

«Αν όχι μέσα στους επόμενους μήνες σίγουρα μέσα στο 2016 θα γίνει πόλεμος», φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς. Στις επικοινωνίες τους χρησιμοποιούσαν αρχαιοελληνικά ψευδώνυμα, τα οποία δεν αποκάλυψαν στους αξιωματικούς.

Ως «μέντορας» των μελών εμφανίζεται ο 52χρονος ηλεκτρονικός από το Αγρίνιο, ο οποίος ήταν και ο διαχειριστής της ιστοσελίδας «omada-epsilon.blogspot.com» μέσω της οποίας διακήρυτταν την ακραία ιδεολογία τους. «Μας έμαθε περισσότερα από όσα ξέραμε. Μας έμαθε ποιο αίμα κυλάει στις φλέβες μας», είπε ένας από τους συλληφθέντες για τον 52χρονο, ο οποίος ζούσε μαζί με τη σύντροφό του στο Αγρίνιο.

«Πρόκειται για άτομο με μεγάλη πειθώ. Μας εντυπωσίασε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης η ευφράδειά του. Μπορεί να πει με πειστικότητα κάτι που αντικειμενικά μπορεί να είναι ασυνάρτητο. Εκτιμώ ότι βρίσκονταν στην αρχή της δράσης τους. Είχαν γνώσεις ανταρτοπόλεμου και σύμφωνα με τους πυροτεχνουργούς που εξέτασαν τους εκρηκτικούς μηχανισμούς που έφτιαξαν είχαν γνώσεις και στην κατασκευή βομβών. Δεν μας αποκάλυψαν τα ψευδώνυμά τους, ούτε τους τρόπους επικοινωνίας τους. Αναμένουμε την άρση απορρήτου για περισσότερα στοιχεία», λέει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετείχε στις έρευνες.

Στην κατάθεσή του «μέντορα» της «ομάδας Ε», η οποία περιλαμβάνεται στη δικογραφία και φέρνει στο φως ο «ΕΤ» της Κυριακής, αναφέρεται: «Είμαι Έλληνας πατριώτης και αγαπώ το θεό μου. Επικαλούμαι το άρθρο του Συντάγματος που λέει ότι είμαι υποχρεωμένος να συντελώ στην άμυνα της πατρίδας. Χτυπήσαμε την Τράπεζα της Ελλάδος γιατί όπως και οι άλλες τράπεζες καταπατούν τις περιουσίες μας. Οι πέντε μας οραματιζόμασταν μία επανάσταση για την απελευθέρωση της πατρίδας μας σε μία περίοδο που αυτή βρίσκεται σε δεινή θέση και ο λαός έχει καταδυναστευτεί. Έτσι, αποφασίσαμε να δράσουμε από κοινού (…) Με τους συναγωνιστές μου ήρθαμε βράδυ στην Καλαμάτα, πόλη που είναι σύμβολο της επανάστασης. Νωρίτερα οι συναγωνιστές μου με πήραν με το αυτοκίνητο από το Αγρίνιο, όπου ζω με γυναίκα την οποία πρόκειται να παντρευτώ. Περάσαμε το βράδυ στο πατρικό μου σπίτι».

Ταξίδια και έρευνες

Ο μεγαλύτερος φόβος της ΕΛ.ΑΣ. είναι να υπάρχουν και άλλοι «πυρήνες» της «ομάδας Ε», οι οποίοι αποτελούνται από άτομα που δεν έχουν απασχολήσει ποτέ τις Αρχές – όπως και οι συλληφθέντες- αλλά μπορεί να έχουν όπλα και να εκπαιδεύονται στην κατασκευή βομβών.

Για το λόγο αυτό στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι συναναστροφές των πέντε κατηγορουμένων πριν την 23η Οκτωβρίου. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τα μέλη της «ομάδας Ε» πραγματοποιούσαν ταξίδια σε όλη την Ελλάδα –πλην της Αττικής – για να συναντήσουν υποψήφια μέλη. Δύο από τα πιο πρόσφατα ταξίδια τους έγιναν στην Αρκαδία και στη Θεσσαλονίκη. Για τις επαφές τους έχουν ενημερωθεί, μεταξύ άλλων, αξιωματικοί της Κρατικής Ασφάλειας, υπό το φόβο εκδήλωσης απρόσμενων ενεργειών από ανάλογες ομάδες.

Ολόκληρος ο όρκος

«Πατέρα Ζευ εισάκουσε τον υιό σου και αυτά πράξε. Ορκίζομαι εις ένα μοναδικό θεό Ζευ και στη μητέρα Ελλάς αιώνια πίστη, αδελφότητα με τα αδέλφια μου, τους Ελλάνιους Υιούς.

Ορκίζομαι να μην προδώσω τα αδέλφια μου στην Έψιλον Ευ.

Ορκίζομαι σε ότι έχω ιερό και στον θεό μου Ζευ ότι θα μάχομαι και θα πολεμώ με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο για να ελευθερωθεί η Πατρίς Ελλάς και το γένος των Ελλήνων και για να παραμένουν ελεύθεροι, για όσο μπορώ και ζω.

Ορκίζομαι σε ότι έχω ιερό να πατάξω και να εξοντώσω οποιονδήποτε εχθρό της Ελλάς και των Ελλήνων που αποικούν στην Ελλάς με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο.

Ορκίζομαι πως δεν θα σταματήσω ποτέ να πολεμώ και να μάχομαι τον εχθρό και να προστατεύω την Ελλάδα και τους Έλληνες. Η Ελλάς ανήκει μόνο στους Έλληνες. Ζήτω η Ελλάς, ζήτω οι Έλληνες».

http://elas-lyste.blogspot.gr/2015/11/blog-post_89.html

Loading...

27 thoughts on “ΕΦΙΑΛΤΗΣ για την ΕΛ.ΑΣ οι πυρήνες της «ΟΜΑΔΑΣ Ε». Και κάπου εδώ ξεκινάει το κουκλοθέατρο…

 1. andreas says:

  Ετσι καπελώνουν τα πάντα οπως έγινε και με την χρυση αυγή που καπέλωσε με τυπους στύλ Λαγού τους γνησιους πατριώτες…θα αποδομήσουν τους πάντες και οταν πραγματικά Έρθει η ώρα….τοτε δεν θα ακολυθήσει κανείς βλέπε Σώρρα….

  • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

   Toν Λαγο και τους αλλους τους έκλεισαν μεσα μονο και μονο επειδή το εβραϊκό λομπι νοιώθει πως απειλείται , το ιδιο κανανε και με τους βλακες που αντι να χτυπησουν στο κεφαλι τον λυκο βαρεσαν τα τσιμπουρια του στην καλαματα. Απο οσους απειλειται το λομπι του ερεβους θα τους χτυπάει σαν χταποδια ειτε με φυσικες διωξεις ειτε με υποσκελισμο και μαυρο σαμποταζ βλεπε οτι κανανε στον στρειντζερ. Για αυτους ειμαστε κωλοελληνες ο #1 εχθρος.

   • οεο!!! says:

    Ερώτηση. Αφού το Σύμβολο είναι τετράγωνο και στις 3 πρώτες φωτογραφίες. Γιατί ΌΛΟΙ οι αρθρογράφοι βάζουν καμπυλωτά; αυτά δηλαδή των ορφικών μασονικών στοών!

    Άρθρο πρώτο, η φωτογραφία είναι από την σελίδα του Πάλμου http://www.epsilonellas.gr/
    γνωστός μασόνος 12θεϊστής ο Πάλμος σωστά; όπως και διαχειριστείς της eloras.

    Άρθρο 2 , πάλι καμπύλη. μήπως σκόπιμα τα πιόνια της πληροφορίας το κάνουν αυτό μόνο και μόνο για να τους διώχνουν ως αμαρτωλούς στα μάτια του κόσμο ή καλύτερα των Χριστιανών ;

  • Νικόλαος says:

   Συμφωνῶ. Ἐπιπλέον, ἡ χρυσῆ αὐγὴ στὴν προσπάθειά της νὰ καπελώσῃ τὸν Ἑλληνικὸ Ἐθνικισμὸ, ἀπὸ ἐθνικοσοσιλαιστικὴ στὴν πραγματικότητα παρουσιάζεται ὡς ἐθνικιστικὴ παρασύρουσα πολλοὺς ἕλληνες πατριῶτες. Εὐτυχῶς ὅμως οὐδεὶς ἐκ τῶν Ἑλλήνων Ἐθνικιστῶν τὴν ἔχει ἀκολουθήσει ὁπότε τὸ κῦρος τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἐθνικιμοῦ παραμένει ἀλώβητο.
   Ὡς πρὸς τὴν φερομένην ὡς ‘ὁμάδα Ε’ εἶναι ἡλίου φαεινότερον ὅτι πρόκειται περὶ μίας ἄλλης ἀποπείρας καπελώσεως ἐλλἠνων πατριωτῶν πλήν ὅμως ἀνοήτων, ἀμορφώτων ἤ ‘βαρεμένων’. Ἐπεσκέφθην τὴν ἰστοσελίδα της καὶ ἔφριξα διότι οὐδεὶς φυσιολογικὸς ἄνθρωπος ἀντέχει αὐτὰ τὰ ὀποῖα γράφονται ἐκεῖ. Εἶναι σὰν νὰ ἐπισκέπτεσαι πτέρυγα φρενοκομείου!!
   Ἐν τέλει ἡ Νέα Τάξις Πραγμάτων τίποτα δὲ ἀφήνει νὰ πέσῃ κάτω!

 2. PANDAROS says:

  εγινε και αυτο στην ελλαδα των Συριζαιων…

  εγω ηξερα μια ζωη οτι οι τρομοκρατες ειναι ακροαριστεροι!

  τωρα ομως εχουμε ακροδεξιους τρομοκρατες!!!χαχχαχαχχαχαχχαχαχχα
  τι αλλο θα δουμε αδελφια….

  στο θεμα μας τωρα,,,,
  ν
  α μια ωραια συζητηση…τι συμβολιζει αραγε το διπλο εψιλον?

  θα ηταν ωραιο να το συζητησουμε….ολο ακουμε γιαυτο,,,και με συγχωριεται αλλα ολο ,κλο κλο και αυγο τιποτα…
  περιμνω να τοπθετηθουν οι δωδεκαθειστες…και εχουμε πολλους πο δαυτους εδω…
  να μας πουνε τι ειναι αυτο….

 3. Ανώνυμος says:

  ΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ RESPECT …AKK….ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ …ΚΑΙ ΗΛΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ…

  ΦΙΛΕ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ… ΓΙΑ ΤΟΥΣ » ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ » ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ…ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΦΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ…ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ….

  ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΕ…ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΓΑΜΑ [ TO F ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ] ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ…ΚΑΙ Η ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ = 6 ΓΙΑΤΙ F = Γ ΣΥΝ Γ = 3 ΣΥΝ 3 = 6 ….[ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΕΡΟΛΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ]…

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ = ΟΜΙΛΙΑ = ΚΛΙΜΑΞ = 161 ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΟΡΘΟΦΩΝΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ…ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 161 ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΛΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ φ = 1,618 ..ΟΜΙΚΡΟΝ [ Ο ] = 360 ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΟΣΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ…

  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΗΤΡΑ ΚΡΥΦΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ…Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΚΑ 33 [ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ..ΚΑΙ .Η ΜΗ ΤΥΧΑΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ]…ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΟΝΔΥΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ 33…ΟΙ ΠΕΝΤΕ [ 5 ] ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΟΙ ΣΠΟΝΔΥΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ [ = ΛΗΨΗ ] ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ [ 5 ] ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ [ ΑΡΡΗΤΑ ] ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 27 ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ …ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΗΜΕΝΟΙ…ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΙΚΑ [ ΓΑΜΜΑΔΙΟΝ ] Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΖΩΟΓΩΝΟΥ ΗΛΙΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝΑ ..ΠΟΥ ΟΙ ΝΑΖΟΙ ΤΟ ΑΝΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ…

  ΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΕΠΤΑ [ 27 ] ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ — ΘΕΙΚΗΣ — ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΤΡΙΠΛΗ [ ΤΡΙΑΔΥΚΗ ] ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ …Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ …ΤΡΙΑ [ 3 ] ΕΠΙ ΕΝΝΕΑ [ 9 ] = 27 [ 9 Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΘΕΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ] …

  ΚΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ…Α = ΤΟ ΟΜΙΛΩΝ…Β = ΤΟ ΣΗΜΑΙΝΟΝ …Γ = ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΝ [ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ = ΚΡΑΔΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ]….

  ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΝ = 740 [ = 11 = 23 = 2 ΣΥΝ 3 = 5 ]…
  ΑΝΘΡΩΠΟΣ = ΦΥΣΙΣ = 131Ο [ = 5 = 2 ΣΥΝ 3 = 23 ]…
  ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ »ΑΡΧΩΝ » ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ …

  ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟ-ΓΝΩΡΙΖΕΙ …

  ΥΓ. Η ΟΜΑΔΑ — ΕΨΙΛΟΝ — ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΠΕΝΤΕ [ 5 ] — ΕΛΛΗΝΩΝ — ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΟΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ » ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ » ΜΑΣ …ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΦΑΙΝΟΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΟΝΟΤΥΠΟ…ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΑΝ ΦΩΣ [ ΝΕΤΡΙΝΟ ΦΩΤΟΝΙΟ ] ΚΑΙ ΘΑ ΣΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΩΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΗΘΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ…ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ..

  ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ — ΕΨΙΛΟΝ — ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΕΨΙΛΟΝ [ Η ΤΡΙΑΙΧΜΙΟ ] ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • Ανώνυμος says:

   ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΒΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΒΑΛΕ ΤΑΞΗ..
   Η ΑΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΗΣΕΙ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ.
   ΕΜΕΙΣ, ..ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ…. ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΙΑ/ΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΑΣ.

   ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

 4. LOL ρε says:

  https://www.youtube.com/watch?v=xM3duxdTv_o

  Τώρα βολεύει δε βολεύει, ουρλιάζουν οι λύκοι
  στέλνοντας κάθε φόβο εκεί που ίσως ανήκει.

  Δος μου έναν ήλιο συρμάτινο ακόμα
  κι ένα σημάδι χαραγμένο στον ώμο,
  ράψε μου για πάντα το βλάσφημο στόμα,
  έχω μπροστά μου ένα απέραντο δρόμο…

 5. Σιμωνίδης says:

  Αυτοί δεν έχουν καμία σχέσει με Ελληνισμό….και είναι σίγουρα ΑΝΟΗΤΟΙ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
  1) στις αναρτήσεις τους δίνουν υπόσταση στους Εβραιους σαν γεννήτορες της Αθηναικής Δημοκρατίας,βαφτίζοντας τους Εβραίους σαυρές και άλλα τρελά.Από πίσω είναι ξένοι πράκτωρες…αφού θέλουν την Αθήνα,την δημοκρατία,την ατλαντίδα,το αλφάβητο σαν Εβραικά. ….και όχι Ελληνικά
  2)Με αυτό που έκανα βάζουν φωτιά στα αδερφια τους Έλληνες αρχαιολάτρες και Χριστιανούς ορθόδοξους…άρα μιλάμε πάλι για προδοσία..και μ΄νο Έλληνες δεν είναι από πίσω…
  3) το σηματάκι είναι Τούρκια άρια ταμγκα μαγικές ρούνες…

  https://www.google.gr/search?q=turkish+tamga&espv=2&biw=1024&bih=677&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB8QsARqFQoTCIHj-ISw8sgCFQEmcgod8VMB5A

  όσο για το σωστό Ε…είναι αυτό στον θρόνο του Μίνωα

 6. Σιμωνίδης says:

  Αυτοί δεν έχουν καμία σχέσει με Ελληνισμό….και είναι σίγουρα ΑΝΟΗΤΟΙ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
  1) στις αναρτήσεις τους δίνουν υπόσταση στους Εβραιους σαν γεννήτορες της Αθηναικής Δημοκρατίας,βαφτίζοντας τους Εβραίους σαυρές και άλλα τρελά.Από πίσω είναι ξένοι πράκτωρες…αφού θέλουν την Αθήνα,την δημοκρατία,την ατλαντίδα,το αλφάβητο σαν Εβραικά. ….και όχι Ελληνικά
  2)Με αυτό που έκανα βάζουν φωτιά στα αδερφια τους Έλληνες αρχαιολάτρες και Χριστιανούς ορθόδοξους…άρα μιλάμε πάλι για προδοσία..και μ΄νο Έλληνες δεν είναι από πίσω…
  3) το σηματάκι είναι Τούρκια άρια ταμγκα μαγικές ρούνες…

  https://www.google.gr/search?q=turkish+tamga&espv=2&biw=1024&bih=677&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB8QsARqFQoTCIHj-ISw8sgCFQEmcgod8VMB5A

  όσο για το σωστό Ε…είναι αυτό στον θρόνο του Μίνωα

  • Ανώνυμος says:

   μπαμπη

   Εψαξα αυτο το λινκ και βρηκα και αλλα

   ρε συ αυτες οι σφραγιδες με το διπλο εψιλον ,,σημαινουν αλογα!!!! Horses [of the tribe] A-de 17* (Ediz) one brand with Pu-gu’s (Bugu) horses, [they] are on convenient pastures 18* southeast from Mo-he ku-khan-shan 19*, in the present Tszi-tian-chjou 20*. Tamga [8] .

   τωρα το ειδα …οσο ζεις μαθαινεις..οσο στοκοι και να ειναι αυτοι οι εψιλον δεν ειναι μαλακες για να βαλουν σφραγιδες με αλογα,,, και μαλιστα μογγολων τουλαχιστον αποτι διαβαζουμε τα παιζουν στα δαχτυλα αυτα…ειναι γνωστες ..

   ρε συ μηπως ειναι το ιδιο με του μινωα? ενταξει εχει καμπυλες το εψιλον των μογγολων,δειχνει ομως αλογα αδελφε.. αλλα και το εψιλον του μινωα δεν εχει καμπυλες?

   ρε συ το αλογο για τα μογγολια ειναι κατι σαν Θεος… ηταν το παν γιαυτους..θα ελεγα οτι εχει την ιδια αξια με το φιδι τον ελληνων..δες την Αθηνα,,,γαματη θεα αλλα με φιδια παντου,,,ΦΙΔΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ και τοτε αλλα μεχρι και τωρα

   ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΑΝ ΟΙ ΠΡΩΙΜΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ. ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΘΕΙΚΟΤΗΤΑΣ?
   αλλωστε το διπλο εψιλον το βρισκουμε παντου….σε ολο τον κοσμο…

   Εχω την εντυπωση πως πρεπει να το ξανακοιταξουμε …δεν ξερω αδελφε αλλα δεν μου μοιαζει για τουρκικο…αλλα και να ειναι παλι την ιδια αξια εχει με το δικο μας, σαν συμβολο θεικοτητας,,

   αντε ρε αρχαιοτσολιαδες γραψτε να δουμε τι γνωμη εχετε γιαυτο,,ολο για τον γιαχβε λετε και για τους χριστιανους,,,, λες και μας καιει αυτο,,,
   οτι πιστευει ο καθενας , τι να κανουμε εμεις γιαυτο?

   ειναι ωραιο θεμα,,και εσεις τα ξερετε καλα αυτα. αυτα τα θεματα .γραψτε την αποψη σας

 7. AA says:

  ΜΑΓΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΩ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ , ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ? ΑΣΤΡΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ , ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΩΝ , ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΕΨΙΛΟΝ 100 ΑΣΤΡΟ-ΟΚΤΑΝΙΩΝ

 8. vagelis says:

  δεν εχουν καμια σχεση αυτοι με την πραγματικη ομαδα Ε.. οι πραγματικη ομαδα Ε ειναι κρυφη δεν τους ξερει κανενας ειναι επιστημονες με χρημα και εξουσια σε σημαντικες θεσεις οπως πχ ωνασης ,γκιολβας .που θα σωσουν την ελλαδα την ελλαδα την καταληλη στιγμη ..τωρα αυτοι ειναι απλως σωτηρες του κω…υ…..απλα δυσφημιζουν το ονομα τησ κανονικης ομαδας

 9. Αμνός του Διός says:

  Μονο ενας ψυχανωμαλος μπορει να ισχυριστει οτι ο πατερας των θεων και των ανθρωπων ειναι Ελλανιος (δηλαδη ανθρωπος). Αμα δουμε αυτο το θεμα μεσα απο την Πλατωνικη φιλοσοφια που μας μιλα για θεους πλανητες αυτος ο ισχυρισμος πλησιαζει το τερμα της γελοιοτητας.

  • Σιμωνίδης says:

   εγώ ξέρω ότι τον Δία λένε Ελλάνιο…τώρα ποιος είναι ψυχανώμαλος…δεν ξέρω…

   diakopes.gr/the-experts-way-blog/article/?aid=209635

   • Vishnu says:

    Όλοι όσοι πιστεύουν ότι ο πλάστης έχει ανθρώπινη καταγωγή είναι τουλάχιστον ηλίθιοι. Τόσο ηλίθιοι όσο και παπαρΕψιλον.

 10. Ανώνυμος says:

  μπαμπη
  ειδα το λινκ σου αδελφε,,

  ρεσυ αυτες οι μογγολικες σφραγιδες μιλανε για αλογα…

  Horses [of the tribe] A-de 17* (Ediz) one brand with Pu-gu’s (Bugu) horses, [they] are on convenient pastures 18* southeast from Mo-he ku-khan-shan 19*, in the present Tszi-tian-chjou 20*. Tamga [8] .

  απο την αλλη ξερουμε οτι το αλογο για τα μογγολια το αλογο ηταν το παν γιαυτους εχει την ιδια αξια θεικοτητας με το φιδι των ελληνων

  γιατι αγαπητε φιλε να μην βαλουν το διπλο εψιλον σαν συμβολο θεικοτητας…?Αλλωστε το βρισκουμε σε ολον τον κοσμο γιατι οχι και στα μογγολια?

  απο την αλλη δεν βρισκω και μεγαλες διαφορες απο του μινωα..και αυτο καμπυλο ειναι οπως και του μινωα..

  δεν τα ξερω καλα τα θεματα αυτα,,,περιμενω τους αρχαιοτσολιαδες που τα ξερουν καλα αυτα τα θεματα να τοποθετηθουν ,,μονο για τον ιαχωβα λενε και γιατους παπαδες….

  οι εψιλον λοιπον μπορει να ειναι στοκοι αλλα δεν τους εχω για μαλακες,,να βαζουν τουρκικες σφραγιδες για το λογοτυπο τους ασε που τα παιζουν στα δαχτυλα αυτα,,,ειπαμε οτι σκατα μπορει να ειναι αλλα το σωστο να λεγεται…

  ειναι ωραιο θεμα αδελφε…

  οποτε Σιμωνιδης αμα εχει κανα νεο ριχτο να το κανουμε φραγκοδιφραγκα…χαχχαχαχχαχαχχα
  μην το δενεται κιολας προσπαθεια κανουμε…δεν ειμαστε και προφεσορες ,,

 11. ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ says:

  Ο πονηρός πειράζει «τοις Ελληνίζουσι».
  Προσέξτε μην θεοποιείτε ανθρώπινα κατασκευάσματα. Καλός και άξιος ο Ελληνισμός, όλοι είμαστε υπερήφανοι για την καταγωγή και την ιστορία μας. Όμως, του έλλειπε η γνώση του αληθινού Θεού. Είναι ανόητο κάποιος να πιστεύει στο Δωδεκάθεο.
  Η Ελλάδα δόξασε και διέδωσε τον Χριστό. Και ό Χριστός πάλι θα δοξάσει την Ελλάδα.

 12. Λευτεριά στους 5 συλληφθέντες πατριώτες της Ομάδας Ε says:

  Ένα έχω να πω σε όλους εσάς που γράψατε όλα αυτά τα σχόλια.

  Ένα μάτσο από πρόβατα είστε και όλοι σας πάνω από τον ιερό τούτο τόπο βάζετε μασονικά κόμματα σαν την Χ.Α. βάζετε δόγματα σαν την θρησκεία και λέτε το κοντό και το μακρί σας γιατί μέχρι εκεί σας κόβει.

  Ένα μάτσο από σκατά, κάθεστε και κατηγορείτε 5 πραγματικούς Έλλην που ρισκάρουν της ζωές τους κάνοντας αυτό που κάνουν για να προκαλέσουν ένα σεισμό σε αυτό τον τόπο που θα γίνει ο εφιάλτης όλων των μασόνων σε αυτό τον τόπο.

  Έλληνες του κώλου είστε που μόνο γράφετε εδώ μέσα της μαλακίες σας αφού εσείς είστε μια χαρά οικονομικά όμως εκεί έξω έχουν αυτοκτονήσει 10.000 Έλληνες, και έχουν καταστραφεί χιλιάδες οικογένεια. Ηλίθιοι εε ηλίθιοι.

  Δυστυχώς για εσάς, εσείς αυτούς τους 5 Έλλην δεν θα τους φτάσετε ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι.

  Ηρακλής, από Φλώρινα.

  Λευτεριά στους 5 Έλληνες αγωνιστές της οργάνωσης Έψιλον στην Καλαμάτα
  https://www.facebook.com/BoulaPapachrestou/

  • Σιμωνίδης says:

   Άσε μας ρε βλάκα ε βλάκα.θέλουνε εμφύλιο ρε βλάκα τενεκέ ξεγάνοτε.Η Ελλάδα έχει πολλούς χριστιανούς και αρχαιολάτρες και ο μόνος τρόπος για νΑ εποικοήσουν την Γη μας οι Ιαχωβάδες του 4%(που δεν ποιάνουν όπλο) και οι Εβραίοι στην Θεσσαλονίκη και του Ισραηλ,είναι να σφαχτούμε μεταξύ μας…άντε ζώο ε ζώο.Ρε βλάκα Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι. σε χρησημοποιούν ρε βλάκα….τι νομίζει ότι εμείς δεν αγαπάμε αυτόν τον τόπο…τι νομίζεις ότι μας μας αρέσει αυτό που γίνετε?ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ…..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΛΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ……ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι…ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ…ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ…ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ(ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)???ΟΠΩΣ Π.Χ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ…ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΓΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΔΡΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΚΑΤΙ ΒΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ.
   ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

   ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ……ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ

   • Λευτεριά στους 5 συλληφθέντες πατριώτες της Ομάδας Ε says:

    Εκτός από πρόβατο εσύ δεν καταλαβαί
    νεις και τι διαβάζεις αλλά γράφεις και ότι νάνε. Καλά πάμε. Κάτι άνθρωποι σαν εσένα κατάντησαν την Ελλάδα σε αυτό το χάλι και καλούμαστε οι άλλοι να την βγάλουμε από τα σκατά.

    • Σιμωνίδης says:

     Πλάκα μου κάνεις?είσαι κάτω από τούρκικα σαμανικα στανταρ…και μου μιλάς για Ελληνισμό..πλάκα μου κάνεις έτσι?

 13. freedoom says:

  Καταρχην δεν το ζωγραφισαν καταλαθος τετραγωνω και οχι οπως φενετε στο αρθρο της οποιας πηγης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *