ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Δύο μήνες ακόμα η απαγόρευση κυκλοφορίας: «Προς το τέλος Μαΐου μπορεί…» λέει ο λοιμωξιολόγος Ν.Σύψας

· Κατοχικά Νέα

«Αν καταφέρουμε και μείνουμε όλοι μέσα στα σπίτια μας τότε η κορύφωση θα είναι σχετικά ήπια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας σε τηλεοπτικό κανάλι, τονίζοντας ότι «Η άρση των μέτρων είναι πολύ πιο δύσκολη από τη λήψη, καθώς ένα λάθος μπορεί να προκαλέσει επάνοδο της επιδημίας».

Όπως ανέφερε ο κ. Σύψας, «Σίγουρα τον Απρίλιο θα έχουμε μέτρα, αλλά, αν όλα πάνε καλά προς το τέλος Μαΐου μπορεί να βγούμε λίγο στο ξέφωτο». ​

Ο καθηγητής τόνισε ότι στη χώρα μας έχουμε αυτήν τη στιγμή μία αργή άνοδο, «καθώς τα κρούσματα θέλουν μία εβδομάδα για να διπλασιαστούν. Στην Ιταλία, τον Φεβρουάριο είχαν διπλασιασμό σχεδόν κάθε ημέρα».

Όπως τόνισε, το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας θα επιδράσει τις επόμενες δέκα ημέρες. «Αυτήν την περίοδο θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί έτσι ώστε να έχουμε μία καλή επίδραση και η κορύφωση να είναι ήπια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρα η διατήρηση των μέτρων θα πάει το λιγότερο μέχρι τα τέλη Μαΐου…

Δείτε το βίντεο:

pronews.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ – Μάνδρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ξηροπήγαδο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Σχολικά βιβλία: Νέα αντιπαράθεση για τις αναφορές σε οικογένειες με ομόφυλους γονείςΕΛΛΑΔΑ

Σχολικά βιβλία: Νέα αντιπαράθεση για τις αναφορές σε οικογένειες με ομόφυλους γονείς

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια, Αιγαίο και ΚρήτηΕΛΛΑΔΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια, Αιγαίο και Κρήτη

8 απαντήσεις στο “Δύο μήνες ακόμα η απαγόρευση κυκλοφορίας: «Προς το τέλος Μαΐου μπορεί…» λέει ο λοιμωξιολόγος Ν.Σύψας”

  1. Δεν πα να χεστει και ο Συψας …ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ..ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ..ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ

  2. Με τον φόβο θα ελέγξουν τους πάντες και τα πάντα! Τα ζώα δεν μπορούν να σκεφτούν ότι ο ιός είναι βιολογικός πόλεμος και τον μαζεύουν οπότε θέλουν, απλά δεν θέλουν! Ξυπνήστε ζώα μας έχουν βάλει φυλακή όλους, θα μας πάρουν και τα σωβρακα και αυτός είναι ο σκοπός! Τα χειρότερα έπονται, ηλίθιε άνθρωπε που φοβούμενος μην αρρωστήσεις από τον ιό, θα αρρωστήσεις σαν ύπαρξη! Μας τελειώνουν μέσα από τον φόβο και την επερχόμενη ασύλληπτη φτώχεια! Ξυπνήστε όσο υπάρχει χρόνος, αν υπάρχει !

  3. Πλακα κανεις καθεσε πληρωνεσαι.. Κανεις σεχ.. Διακοπες κανονικες…εχεις χρόνο για την οικογένεια..η ελευθερία ειναι η δουλειά? .. Δουλεια.?!? . Δουλα κανονικη.. Μεσογεματο το ποτήρι.. Ολα ειναι στο μυαλό.. Η ελευθερία ειναι εκει… συλογαμε ελευθερα.. Μιλαω ελευθερα.. Αν δεν υπήρχε και η λογοκρισία στα σιτε… Με ντισκους κλπ.. Ολα οκ..μεινε μεσα κι ασε τον θεο να κανει τη δουλειά του.. Οτι φαίνεται.. Δεν ειναι αυτο που φαίνεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά