in

ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ – Θα γίνει πόλεμος Γέροντα; – κάτι ΑΛΛΟ θα γίνει πρώτα παιδί μου.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Όσο δεν θα βγαίνουν τα κουκιά για να περάσει η συνθήκη των Πρεσπών στο κοινοβούλιο των Σκοπίων και η αναθεώρηση του συντάγματος των , φαίνεται να μας ετοιμάζουν το « κάτι άλλο».

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Μόλις ξεκίνησε το ονοματολογικό με τα Σκόπια άλλαξε και ο προσανατολισμός των προσφυγιών ροών.

Μετά τα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ αρχίζει και βουλιάζει η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ της Μίας και Ελληνικής Μακεδονίας

Ο απλός κοσμάκης αναρωτιέται πως περνούνε όλοι αυτοί οι πρόσφυγες και οι παράτυποι μετανάστες από το μεγάλο ποτάμι και πως καταλήγουν στην συμπρωτεύουσα ενώ δεν υφίστανται τόσες αναγκαίες δομές για να τους φιλοξενήσουν;

Συμβαίνει κάτι άλλο που δεν το γνωρίζουμε;

« Ακόμη δεν άδειασε… ξαναγέμισε η πλατεία Αριστοτέλους από παράτυπους μετανάστες

Στην πλατεία Αριστοτέλους παραμένουν παράτυποι μετανάστες, παρά την αστυνομική επιχείρηση το μεσημέρι της Δευτέρας.

Μέχρι το απόγευμα τουλάχιστον 80 πρόσφυγες και παράτυποι μετανάστες απομακρύνθηκαν από την πλατεία της Θεσσαλονίκης. Οι περισσότεροι μεταφέρθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου, ενώ μια μικρή ομάδα μοιράστηκε στα αστυνομικά τμήματα του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Ωστόσο, όπως σημειώνει το thestival, ορισμένοι δεν δέχθηκαν να μεταφερθούν και μετακινήθηκαν… λίγα μέτρα πιο πάνω επί της οδού Αριστοτέλους.»

http://www.iefimerida.gr/news/449893/akomi-den-adeiase-xanagemise-i-plateia-aristoteloys-apo-paratypoys-metanastes-vinteo

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ζούμε με φήμες εκλογών- φήμες ΑΟΖ- φήμες πολέμου – more φήμες.

Κατ ευφημισμό ζούμε στην χώρα που γέννησε δημοκρατία;

Από φήμες όμως πάμε πολύ καλά λες και εμείς σαν πολίτες αυτού του κράτους μπορούμε να σχεδιάσουμε το μέλλον μας;

Έχουμε γίνει το πειραματόζωο των Βαλκανίων, Ρώσοι, δυτικοί, τούρκοι , σλάβοι καραδοκούν να αρπάξουν.

Για να μας κουμαντάρουν τούτες τις ώρες που βουλιάζουμε μας πετούν σωσίβια με φήμες « πάρε κόσμε για να έχεις και να ασχολείσαι για να κάνουμε εμείς την δουλεία μας ήσυχοι»

Βγήκαμε από τα μνημόνια αλλά δεν μας φάνηκε, δεν έστρωσε ακόμη η επιδερμίδα μας, αντίθετα μας κτυπούν σαν το χταπόδι οι τοκογλύφοι ανεβάζοντας τα spread λες μπαίνουμε τώρα στα μνημόνια, περίπου κάτι σαν το 2011.

Τι μήνυμα μας δίνουν οι αγορές;

« Συνεχίστε μεταρρυθμίσεις μέχρι τελικής πτώσεως»

Σύντομα ο ιστορικός του μέλλοντος θα γράφει

« ήταν μια ιστορική περίοδος που η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ γέμιζε με παράτυπους μετανάστες και το θέμα της ονοματολογίας των Σκοπίων είχε άμεση σχέση με τις συντάξεις των Ελλήνων , τον ενεργειακό πλούτο τους και την καθολική αμφισβήτηση της εθνικής επικράτειας τους»

Μέχρι όμως να τα γράψει αυτά ο ιστορικός , εμείς πρέπει να πάμε ¨ σαν καλά παιδιά¨ μέχρι το σημείο της πολιτικής επικύρωσης της συνθήκης των Πρεσπών από το Ελληνικό κοινοβούλιο.

ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Εισήλθαμε στα κατάπτυστα μνημόνια με κορυφαία επιλογή να απωλέσουμε την ιστορικότητα και όχι μόνο της ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Όμως αγαπάει ο ΘΕΟΣ τον κλέφτη , αγαπάει και τον νοικοκύρη.

Για αυτό το θέμα οι έμποροι των εθνών κουράστηκαν πολλά χρόνια μέσα σε αλλεπάλληλες ιστορικές περιόδους από τα βυζαντινά χρόνια, τα χρόνια της τουρκοκρατίας και τα νεότερα των Βαλκανικών πολέμων ( βάλτε και τον Εμφύλιο) η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μάτωσε, την μάτωσαν και αν θέλουν μπορούν να την ξαναματώσουν

Δείτε το παρακάτω βίντεο που αλιεύσαμε από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ και κρατάτε τα μαλλιά σας να μην πέσουν.

Ανατριχιαστικές παραδοχές Χαρίλαου Φλωράκη (Γ.Γ του ΚΚΕ) για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΣΙΝΗ https://shmantikanea.blogspot.com/2018/10/blog-post_643.html

Όταν έπεσαν οι υπογραφές στις Πρέσπες και άνοιξαν- μάτωσαν κεφάλια Ελλήνων διαμαρτυρομένων διαδηλωτών τα ξένα ΜΜΕ δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους.

Και το αναπάντεχο της μοίρας ήρθε:

Φοβερή παγκόσμια πρωτοτυπία το δημοψήφισμα στα Σκόπια.

Το 1/3 ψήφισαν ΝΑΙ τα 2/3 απείχαν.

Αυτοί που τα σχεδίασαν όλα αυτά, θέλουν να το πάνε μέχρι τέλος , θέλουν να είναι σίγουροι γιατί κουράστηκαν και ξοδεύτηκαν μέχρις εδώ.

« Προειδοποίηση ΕΕ σε ΠΓΔΜ: Ξεχάστε τις εκλογές, τελειώστε με την αναθεώρηση .Καμπανάκι από τον επίτροπο διεύρυνσης

«Αμφιβάλω, εάν, με ουσιαστικές καθυστερήσεις, η Ελληνική κυβέρνηση θα ήταν ακόμη σε θέση να περάσει στην Βουλή την Συμφωνία για το όνομα»

Καταγγέλλει απειλές κατά βουλευτών της αντιπολίτευσης που θέλουν να υποστηρίξουν την κυβέρνηση στην Βουλή

«Απέλυσαν τον αναπληρωτή γ.γ. του VMRO» λέει ο Γιοχάνες Χαν http://www.iefimerida.gr/

Να γιατί τόσες φήμες μας περιβάλλουν αυτές τις ώρες.

Αν δεν τους βγουν τα νούμερα ώστε να το περάσουν είτε από το Ελληνικό ή το σκοπιανό κοινοβούλιο

Πάμε σε εκλογές;

Πάμε σε επέκταση σε ΑΟΖ;

Πάμε σε εμπλοκή με τον Αλβανό ( τσαμουριά – ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ);

Πάμε σε εμπλοκή με τον τούρκο ( αναθεώρηση Λωζάννης , Μοντραί κ.α);

Πάμε σε κοινωνική και οικονομική αναστάτωση;

Πού πάμε;

Πάμε εκεί που μας πάνε ή εκεί που θα πάμε μέσα από συγκυρίες γεγονότων όταν το σχέδιο τους δεν θα έχει άλλη εναλλακτική λύση;

Ο Νοέμβριος είναι καθοριστικός μήνας και θα ξεκαθαρίσουν πολλά , όχι μόνο εδώ αλλά στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.

Ένα καλό Brexit για την Αγγλία θέλει μια αποδυναμωμένη ΕΕ.

Μια αδύναμη ΕΕ γίνεται αλήθεια με μια Ιταλία να ανοίγει όλες της παλιές πληγές της πρώτης από την εποχή της ΕΟΚ.

Μέχρι τον Νοέμβριο θα έχει κλειδώσει όλος ο ευρύτερος εναέριος χώρος από Συρία- Κύπρο- Αλεξανδρέτα- Ευφράτη με την ολοκλήρωση και την διασύνδεση των S– 300 που θα περιβάλλουν τις ρωσικές βάσεις στην Συρία με ότι αυτό σημαίνει.

Όλα αυτά την στιγμή που θα αποκορυφώνεται η προσφυγική κρίση κυρίως στην Ελλάδα στην οποία ο Ερντογάν διαμήνυσε εύσχημα « μαζί με το άνοιγμα της προσφυγικής κάνουλας θα ανοίξω με τα γεωτρύπανα μου πηγάδια σε ΑΙΓΑΙΟ- Κύπρο»

« – Από εδώ και πέρα, δεν έχεις διανοηθεί τί θα δεις και τι θα ακούσεις. ∆εν έχουν ξαναγίνει ποτέ στον κόσμο, είπε μια μέρα το καλοκαίρι του 2005. – Στην Ελλάδα θα συμβούν; – Σε όλο τον κόσμο και σ’ εμάς. Και γιατί; Γιατί εμείς, λέει, είμαστε ο φάρος της Ορθοδοξίας, αλλά καταντήσαμε από την αμαρτία χειρότεροι από τους άθεους.»

(Από το βιβλίο: Ιερά Μονή ∆αδίου «Παναγία η Γαυριώτισσα» Γέρων Αμβρόσιος Λάζαρης Ο Πνευματικός της Μονής ∆αδίου,
σελ. 178. Είναι το 04 της Α συλλογής υπό ΛΜ∆)

Αν ο άνθρωπος απομακρυνθεί από το Θεό, δηλ. δεν εφαρμόζει τις εντολές Του στην ζωή του, τότε θα υποστεί τις συνέπειες. Αυτό είναι πνευματικός νόμος, και δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε, διότι μετά θα δούμε μπροστά μας τον Θεό σαν τιμωρό.

Έλεγε ο γέροντας Σίμων ο Αρβανίτης (+1988): «Τίποτε δεν είναι γλυκύτερο και σημαντικότερο από αυτό που δημιούργησε ο Θεός και καλούμαστε να κοπιάσουμε κι’ εμείς λίγο για να γίνει ο κόσμος, κόσμος χαράς, ευφροσύνης και αγαλλιάσεως. Ο Θεός λέγει διά του προφήτου Ησαΐου: «Εάν θέλητε και εισακούσητέ μου, τα αγαθά της γης φάγεσθε. Εάν δε μη θέλητε μηδέ εισακούσητέ μου, μάχαιρα υμάς κατέδεται». Ο προφήτης μας λέει πως δεν θα μπορέσει ο άνθρωπος να ιδεί ημέρες χαράς και γαλήνης και απολαύσεως των αγαθών, που έδωσε άφθονα ο Θεός στη γη ετούτη, αν δεν υπάρξει υπακοή στο θέλημά του. Σε αντίθετη περίπτωση, θα φάει τον άνθρωπο το μαχαίρι, δηλαδή θα βρίσκεται ο άνθρωπος σε αντίθεση και με τον ίδιο τον εαυτό του και με τους άλλους». (Αποφθέγματα του π. Σίμωνος Αρβανίτη σελ. 7)

Ο γέροντας Σίμων έλεγε επίσης πολλά για την κατάσταση της κοινωνίας. «Θα έλθουν, έλεγε, πολύ δύσκολες ημέρες. Ο κόσμος έχει ξεφύγει από τον δρόμο (του Θεού)».

Μια φορά ρωτήθηκε ο πατήρ Σίμων:

Τι γίνεται με τις βόμβες που πέφτουν συνέχεια στην Αθήνα; 

Ήταν η χρονιά του 1982 ή 83 και ο γέροντας είπε:

«Αυτά δεν είναι τίποτα. Πάρα πολλά θα δείτε. Πάρα πολλά για να δοκιμαστεί ο λαός που δεν καταλαβαίνει».

 (Αποφθέγματα του π.
Σίμωνος Αρβανίτη σελ. 9)

Μια άλλη φορά, στο ίδιο παραπάνω πρόσωπο, ο γέροντας Σίμων είπε, ότι θα έρθει μια τέτοια πείνα, που η πείνα του 1941 δεν είναι τίποτα, μπροστά σ’ αυτή που έρχεται.

Η κυρία τον ρώτησε, αν θα γίνει πόλεμος και απάντησε: Κάτι άλλο θα γίνει, παιδί μου… 

(Αποφθέγματα του π. Σίμωνος Αρβανίτη σελ. 9)

«Να θυμάσαι, Μαρίνα, παιδί μου, θα έρθει η μέρα, που θα γεμίσει η άσφαλτος με αίμα νέων παιδιών». Και εγώ του λέω, γιατί; Και ο γέροντας είπε: «Θα βλέπουμε τόσους θανάτους κάθε μέρα, θα γεμίσει η άσφαλτος με αίμα, και τα νεκροταφεία με νέα παιδιά». (Αποφθέγματα του π. Σίμωνος Αρβανίτη σελ. 16)

πηγή: http://www.imdleo.gr/ https://simeiakairwn.wordpress.com/2015/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς αδελφοί

-Θα γίνουν εκλογές Γέροντα;

– κάτι ΑΛΛΟ θα γίνει πρώτα παιδί μου.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

triklopodia.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. ..δεν θα μπορέσει ο άνθρωπος να ιδεί ημέρες χαράς και γαλήνης και απολαύσεως των αγαθών, που έδωσε άφθονα ο Θεός στη γη ετούτη, αν δεν υπάρξει υπακοή στο θέλημά του. ΩΡΑΙΟΣ ΘΕΟΣ Ο ΑΡΧΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ1 Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ

  • Καλά εσύ αγόρι μου έχεις μπερδέψει την βούρτσα με την Π….. γαμημένα κολοπρακτορακια Θα έρθει η ώρα Σας!!!!! χεστη βάλε το όνομα σου ρε κότα σοφε!!!!! άιντε στο αφεντικό σου τώρα κατσαπλια ηλίθιε άνθρωπε ανόητε δουλε του συστήματος υποχείριο όρνιο!!!!!!

   • Δεν περιμενε κανεις να ακουσει κατι πιο εκλεπτυσμενο , απο εναν
    ορθοδοξο ταλιμπαναρο που λεγεται … αδαμ .
    Θαυμαστε σχολιο …!
    Μην πτοεισαι αγαπητε Σοφε , ξερουμε οτι εισαι ανθρωπος με Αξιες..

 2. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΈΡΝΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ…. ΓΙΑΤΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΊΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΕ ΤΈΤΟΙΑ ΜΕΓΆΛΑ ΒΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ… ΓΚΑΡΊΖΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΚΟΜΑΤΑΚΙ ΜΕΡΕΜΈΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΆΛΟΥΣ… EXXONMOBIL TOTAL…
  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ

  ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ

 3. SE EYXARISTOUME KAI SE AGAPOUME ADELFE KONSTANTINE, EYXOU KAI GIA EMAS EDO STA KSENA. EXOUME KAI MIA KOINH AGAPI, POLLI MEGALI, TON PAPA FOTI LAYRIOTH!!! THN EXOULA TOU NA EXOUME, KAI THS SOFIAS MAS, APO STOUTGARDI ME AGAPI XRISTOU!!! ON PAIDES ELLINON YMNHTE KAI YPERYPSOUTE EIS PANTAS TOUS AIONAS AMHN, DIA PRESVION PATHR AYGOUSTINOU KANTIOTH!!!

 4. Όχι μονο πόλεμος αλλα και φυσικές καταστροφές που δε φαντάζεστε, δε φαντάζεστε.

 5. Κυριε Βαρδακα,
  ειναι πλεον γνωστο τοις πασι τι ειναι αυτο το “ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ” : Ειναι η “αναμπουμπουλα” κατα τον Αγιο Παισιο, κατι που το εχει προειπει και ο Αγιος Πορφυριος ο Καυσοκαλυβιτης, οτι απο το ΚΡΑΧ, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ !

  Γιατι κυριε Βαρδακα, δεν αναφερεις και αυτο που εχει πει ο Γερων Σιμων Αρβανιτης :
  “ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΦΝΙΚΟ ! ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΛΛΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ”

  Γιατι κυριε Βαρδακα, δεν αναφερεις και αυτο που εχει πει ο Γερων Νεκταριος Βιταλης : ” ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ”

  Μαλιστα : “Πάμε σε κοινωνική και οικονομική αναστάτωση;” ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΕΥΘΕΝ ΚΡΑΧ !!! η Επισημη Χρεωκοπια !
  Ακομα ενα “ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ” !!!

 6. Όλα τα πρόβλεψαν οι γέροντες κάποιοι πέσαν μέσα άλλοι μερικές δεκαετίες έξω και κάποιο άλλοι μερικές χιλιετίες

  • Και ποιος σου ειπε εσενα πως μιλουσαν με ημερομηνίες ρε μεγαλε; έγραψες απλα για να γράψεις την παπαρια σου !!!!!αν ήσουν κοντά στο θεό και διάβαζες και κάποια πράγματα θα το γνώριζες. Ποτέ δεν είναι αργά όμως για όλους μας

 7. αυτο που πιστευω για τις εκλογες ειναι οτι δεν θα γινουν ΠΟΤΕ εκλογες..τοσο απλα..
  και αυτο γιατι ΠΟΤΕ δεν ειχαμε αληθινη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…..σεισμος θα ειναι?? χρεωκοπεια θα ειναι?? κανενας πολεμος με τους τουρκους θα ειναι?? μηπως φαμε καμια κλωτσια απο το ευρω?? κατι τετοιο θα ειναι παντως το τρανταχτο…καιθα δειτε ολα τα πολιτικα ΣΚΑΤΑ θα πιαστουν χερι-χερι και θα πουν ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ….και θα ειναι η τελευταια της μεταπολιτευσης…αυτο πιστευω…

 8. Ας είμαστε έτοιμοι διότι η αχαριστία μας περισσεύει !
  Ο εγωισμός και η κακία μας χτύπησε κόκκινο !!
  και όχι μόνο αυτά !!!

  Η συνέχεια άμεσα επι της οθόνης μας ….

  Το θέμα δεν είναι αν ο Γέροντας παρουσιάστηκε η όχι.Το θέμα είναι να καταλάβουμε ότι απο το 1992 υπάρχει έλεος και προθάλαμος μετάνοιας για εμάς ….
  ¨Ενας θάλαμος με αναβολές και αλλαγές προκειμένου να μην χαθούμε απο την απιστία μας ,για να υπάρξει η αναγέννηση μας …..

  Είναι τόσο αναγκαία η συμμόρφωση μας που τα χαστούκια που μας χρειάζονται θα είναι τέτοια ούτως ώστε θέλουμε δεν θέλουμε να τα καταλάβουμε όλα ….
  Δεν θα καθόταν ούτε ο γερος του μοριά ουτε κανένας άλλος με ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ να ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές και τέτοια κατάντια ….
  Μπορεί να έχει λίγο καιρό μπροστά ακόμη, αλλά νομίζω πως είναι ο πάτος, το κατακάθι . Ο διαχωρισμός.
  Ας προσέξουμε να περάσουμε απέναντι και ας αφήσουμε τις σφήγκες να νομίζουν και να βρίζουν….
  Ο Θεός θα τους βοηθήσει να καταλάβουν!
  Καλή δύναμη αδέλφια !!

 9. Κωστάκη άμα θέλεις δώσε μας το τηλέφωνο του ντίλερ σου να πάρουμε και εμείς λίγο από αυτό που παίρνεις μαζί με τον γέροντα και βλέπετε εξωγήινους!

 10. Ο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΔΡΑΜΑ!!!ΚΑΙ Ο ΔΕΚΕΜΡΙΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ.
  ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ RESTART ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ.
  ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΝΜ ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ,ΤΟ ΓΙΑΤΙ,ΤΟ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.
  ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΣΤΑΝΤΑ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΚΙΟΛΒΑ.
  ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΓΙΑΤΙ Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕΣΑ.

 11. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ Π@Π@ΡΙΕΣ ΔΗΘΕΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ.
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.

  ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ.

  ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ, ΘΕΟΣ, ΟΜΑΔΕΣ Ε ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

  • Άμα βρε απιστε ηλίθιε άνθρωπε επεφτες στα γόνατα και μαζί με εσένα όλοι αυτοί οι ηλίθιοι που έχετε για Θεό σας το χρήμα και ζητούσατε ταπεινά συγχώρεση ο Θεός δεν θα άφηνε έτσι τίποτα αλλά Όσο υπάρχει εσείς η Ελλάδα θα πέφτει όλο και πιο βαθιά στην άβυσσο κολοπρακτορακο της πουτσας άντε και εσύ στο αφεντικό σου να γλυψεις από το κόκκαλο που σου πετάει βρομιαρη !!!!!

   • Αντε ρε αρουραιε της ιουδαιας …. αν μπορουσες θα εβγαζες κανενα μαστιγιο και θα κυνηγουσες οποιον δεν συμφωνει με τις παπαριες σου , ηλιθιε ταλιμπανε !

 12. αμα βγαινανε αυτα που γράφει ο οιοσδηποτε, ντεμεκ ως προφητείες και αλλα κουραφεξαλα, – αλλοι δινανε και ημερομηνίες, τρομάρα τους – ως τωρα θα γινοτανε τα εξής :
  1. δεν θα χρωστουσα στην τραπεζα-αφου θα καταρρεαν!
  2. θα ημουν 20 κιλά λεπτοτερος, αφου θα ειχαμε ξελιγωθει απο την πείνα.
  3. θα ημουν πιο αθλητικός, αφού δεν θα ειχαμε βενζίνη και ανταλλακτικα.
  4. οσοι επιβιωναμε θα ειμασταν καλυτεροι, χωρις μεταναστες και άγχος.
  Αντ αυτού ειμαι χοντρος, χρωσταω, και με εχει φαει ο καναπες και το πληκτρολόγιο

  • Γιατί είσαι βρομιαρης Τούρκος άκου εκεί ντεμέκ. Φάε κάνα εκμεκ χοντρέ και ηλίθιε που έχει πήξει το μυαλό σου από το λίπος Jordan

 13. Κολοπρακτορακια άντε στο αφεντικό σας αν δεν πιστεύεται μην προσβάλλεται!!!!! Αλλά τι να μην προβάλετε εδώ δεν σέβεστε τον ίδιο σας τον εαυτό και θα σεβαστείτε τον Θεό; ένα έχω να σας πω όταν έρθει η ώρα μην πείτε ότι δεν γνωρίζατε γιατί γνωρίζατε, είσαστε Όμως πουλημενες ψυχές για λίγο χρήμα και καλοπέραση θα έρθει η ώρα και θα τα πούμε με όλους εσάς!!!!!!! Και τότε θα δούμε πόσο θα χλευαζεται.επίσης είμαι χριστιανός ορθόδοξος και βαρέθηκα να μιλάω όμορφα σε ανθρώπους που χλευάζουν τα πιστεύω μου!!!! Εύχομαι να ανοίξετε τα ματάκια σε Όσο είναι νωρίς γιατί μετά είπαμε θα πέσει πολύ κλάμα!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΗΠΑ: Η πέμπτη φάλαγγα της παγκόσμιας χούντας ανέλαβε εξουσίες – Ρυθμίζουν την κίνηση και απειλούν τους οδηγούς

Βάσεις των ΗΠΑ σε Βόλο, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη πρότεινε ο Καμμένος στον Αμερικανό υπ. Άμυνας