00:02 - 11/01/2019

ΔΡ.Κ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ : την επόμενη φορά η Μέρκελ θα έρθει ως Προσκυνήτρια Ιερών Μονών. Μόλις φύγει πίσω « θα τα δει όλα».

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Την ώρα που προσπαθούσαμε να ερμηνεύσουμε θέσεις των γερμανικών ΜΜΕ, όπως «SD: «Ριψοκίνδυνο ταξίδι» της Μέρκελ στην Ελλάδα» , κτύπησε το τηλέφωνο. Στην άλλη άκρη ένας σεβαστός πατέρας, που έζησε την φρίκη της γερμανικής κατοχής και το εκτελεστικό απόσπασμα ως μικρό παιδάκι στην γενοκτονία του χωριού του.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Γέροντα του είπα , μόλις προσγειώθηκε η καγκελάριος.

Και αυτός έγινε οχετός πρωτόγνωρων αποκαλύψεων.

Να δεις πως « θα προσγειωθεί» σε λίγο καιρό.

την επόμενη φορά θα έρθει ως Προσκυνήτρια και όχι ως Καγκελάριος . Μόλις φύγει πίσω « θα τα δει όλα».

Ο ΘΕΟΣ θα την αφήσει ζωντανή για να δει την ΕΛΛΑΔΑ Μεγάλη και να έρθει να την προσκυνήσει.

Η Μέρκελ θα γίνει παράδειγμα για πολλούς Γερμανούς που θα υποφέρουν περισσότερο από τους Έλληνες σε αυτό το ΚΑΚΟ πού έρχεται στον κόσμο ολάκερο.

Τώρα καλά τα ταξίδια και οι χαρές αλλά δουλειά δεν γίνεται .. ο τούρκος θα πεισμώσει με αυτό το ταξίδι της Μέρκελ και θα ζητάει περισσότερα.

Όσο για τα Σκόπια , πρώτοι θα έρθουν οι γερμανοί να προσκυνήσουν τον τάφο του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, όταν οι σκοπιανοί θα μετακομίζουν σε άλλα μέρη.

Αδελφοί, αν οι λόγοι του Γέροντα βγουν αληθινοί δεν έχουμε από το να διαλαλήσουμε το :

« Τις θεός μέγας ως ο Θεός ημών , συ εί ο Θεος ο ποιών θαυμάσια μόνο.(Ψαλμ. 76,14)»

ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ

« Ναὶ ὁ Ἕλλην ἐγεννήθη κατὰ θείαν πρόνοιαν διδάσκαλος τῆς ἀνθρωπότητος· τοῦτο τὸ ἔργον ἐκληρώθη αὐτῷ·

αὕτη ἦν ἡ ἀποστολὴ αὐτοῦ· αὕτη ἡ κλῆσις αὐτοῦ ἐν τοῖς ἔθνεσιν· μαρτύριον ἡ ἐθνικὴ αὐτοῦ ἱστορία· μαρτύριον ἡ φιλοσοφία αὐτοῦ· μαρτύριον ἡ κλίσις αὐτοῦ· μαρτύριον αἱ εὐγενεῖς αὐτοῦ διαθέσεις· μαρτύριον ἡ παγκόσμιος ἱστορία·

μαρτύριον ἡ μακροβιότης αὐτοῦ, ἐξ ἣς δυνάμεθα ἀδιστάκτως νὰ συμπεράνωμεν καὶ τὴν αἰωνιότητα αὐτοῦ, διὰ τὸ αἰώνιον ἔργον τοῦ Χριστιανισμοῦ μεθ᾿ οὗ συνεδέθη ὁ Ἑλληνισμός·

διότι ἐνῷ ὅλα τὰ ἔθνη τὰ ἐμφανισθέντα ἐπὶ τῆς παγκοσμίου σκηνῆς ἦλθον καὶ παρῆλθον, μόνον τὸ Ἑλληνικὸν ἔμεινε ὡς πρόσωπον δρῶν ἐπὶ τῆς παγκοσμίου σκηνῆς καθ᾿ ὅλους τοὺς αἰῶνας·

καὶ τοῦτο, διότι ἡ ἀνθρωπότης δεῖται αἰωνίων διδασκάλων·»

(κείμενο τοῦ Ἁγίου Νεκταρίου γιὰ τὸν κοσμοϊστορικὸ ῥόλο τῶν Ἑλλήνων, ἰδίως ἐν σχέσει μὲ τὴν διάδοσιν τοῦ Εὐαγγελίου) http://users.uoa.gr/~nektar/orthodoxy/tributes/agios-nektarios/historic-role-of-the-hellenes.htm

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

triklopodia

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. Ανεπαγγελτος 01/11/2019 @ 3:12 ΠΜ

  Σε ποια υπηρεσία Δρ μου μπορώ να βρω αυτόν τον γέροντα; Εεεεε… Συγνώμη μονή εννοούσα

 2. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 01/11/2019 @ 6:56 ΠΜ

  Βρε , θα τους παρη και θα τους σηκωση ,ολους τους ,όπως πήρε και παιρνει τα αφεντικά τους και τους ουροβόρους θεούς τους,άλιμόνο σε αυτους που τους γλυφουν…..πάτος γαρ,όχι εγγύς πλεον,αλλά … έμπροσθεν !

 3. Φαιοχιτων αγαθαγγελος 01/11/2019 @ 10:10 ΠΜ

  Εμενα , τα σχεδιαστικα σκεπτικα τα παραδουναβια και τα ορεινα της Ροδοπης δεν με ΑΡΕΣΑΝ απο την εποχη του ”’εκτου αιωνα εως το χιλια τριακοσια πενηντα” διοτι με θυμιζουν Κουμανικη σκεψη με υφος βογομολικο και ελληνιζοντα τσαρο σε υποθεσεις βουλγαρορουμανικοουγγαρεζικα σχεδια του βατικανου ενω το πετροβολα’ ευαγγελιστικα’ το λεγομενο πατριαρχειο της λεγομενης Κων/πολις διχως να σταματα η λεηλασια των παντων απο τους παντες με βαρβαρικες κινησεις καλυπτομενες απο μαυροχιτωνες παντοδαπους εδαφους και χωρων.

 4. Ιωλκαίος 01/11/2019 @ 10:29 ΠΜ

  Ρέ ανελλήνιστε άνθρωπε, ένας σεβάσμιος γέροντας ποτέ δεν γίνεται “οχετός”, δηλαδή ρυάκι ακαθαρσιών! Μάλλον “καταρράκτης” ήθελες να πεις.

 5. Ειχα μια διαφωνια για πολλοστη φορα με ενα Συριζαιο οταν με ρωτησε πως ειδα την επισκεψη Μερκελ. Στην ερωτηση του τι ζορι τραβαω για το αν θα δωσουμε το ονομα σους Σκοπιανους αφου και εκει Μακεδονια ειναι αλλα και εχουν και το δικαιωμα του αυτοπροσδιορισμου του απαντησα. 1.Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία. (ΣΤΡΑΒΩΝ) 2. Οι Σλαβοι ηρθαν μετα τον 6 αιωνα μ.χ το φωναζει ο ιδιος ο Κιρο Γκλιγοροφ 3. Το αληθινο ονομα τους περιγραφεται στο γραμματοσημο που εξεδωσαν οι ιδιοι που αναγραφεται το Vardarska 4. Toυ θυμισα την διαμαχη Αγγλιας Γαλλιας που οι Γαλλοι απαιτησαν οι Αγγλοι να μπουν στην ΕΟΚ με αλλο ονομα και οχι Μεγαλη Βρετανια λογω γαλλικης Βρετανης τελικα μπηκαν οι Αγγλοι σαν Ηνωμενο Βασιλειο. δεν θα γραψω αλλα. Η απαντηση που ελαβα απο το Συριζαιο. 1. Ο Μεγας Αλεξανδρος ηταν ενας σφαγεας ιμπεριαλιστης. 2. οι Ελληνες κατεσφαξαν τους Τρωες (αρνηθηκε οτι ηταν εμφυλιος μεταξυ Ελλαδιτων και Ελληνων της μικρας Ασιας γιατι οι Τρωες κατα τον Συριζαιο ηταν ασιατικος λαος) 3. Το 1922 οι Ελληνες κατεσφαξαν τους Τουρκους πριν μας πεταξουν εξω οι Τουρκοι και αλλα πολλα. Δεν θα μακρυγορησω αλλο με το τι ακολουθησε αλλα εγω ενα πραγμα ξερω αν η η Ελλαδα δεν παει σε ενα εσωτερικο ξεσκαρταρισμα με η χωρις εισαγωγικα δεν βλεπω φως.

 6. Διευκρινηση για το ξεσκαρταρισμα. Δεν υποννοω να στησουμε στα 5 μετρα καθε ανεγκεφαλο προδοτη που θεωρει τον μεγα Αλεξανδρο σφαγεα των λαων, η που επιμενει και μαχεται να παρουν τα Σκοπια το ονομα Μακεδονια, η που θεωρει τους προγονους τους οτι ηταν φονιαδες ιμπεριαλιστες που εκαναν εισβολη και εσφαζαν βιαζαν και εκαναν πλιατσικο σε ξενους λαους, γιατι αυτο πιστευουν το 20% των ελληνων που ψηφιζουν η εχουν προθεση ψηφου για το Συριζα. Αυτο που προτεινω ειναι ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. Στην αληθινη δημοκρατια θα επρεπε να υπαρχει τροπος να μαθει και αυτο το 20% των Ελληνων συριζαιων οτι ο μεγας Αλεξανδρος δεν ηταν ενας σφαγεας τυπου τζεκινς Χαν, και οτι οι αρχαιοι Ελληνες δεν εκαναν εισβολες σαν τους Βικινγκς καιγοντας, κλεβοντας και βιαζοντας. Σιγουρα η Σικελια ηταν ενα λαθος που καποιοι εφαγαν τα μουτρα τους εκει αλλα αυτο ειναι η εξαιρεση στο γενικο κανονα για το ποιοι ειναι οι Ελληνες. Εχω αδικο?

 7. ανδρεας 01/11/2019 @ 11:38 ΠΜ

  οκ,και επισημα καθυστερημενοι πλεον οι χριστιανοι απανταχου της γης

 8. Στην αφρικη οι φυλαρχοι ριχνουν και τα κοκκαλακια στο εδαφος για να προβλεψουν το μελλον διαβαζοντας το σχημα που θα δωσουν . . Συντομα και στην Ελλαδα .
  Μνημονια εως να σβησει ο ηλιος !!!!!! Οι Νοητικα στερημενοι ταλιμπανοι δεν αξιζουν τιποτε αλλο.

 9. κάποιος 01/11/2019 @ 4:56 ΜΜ

  Ο Βαρδάκας κανει πολύ καλά τη δουλεία του όπως βλέπουμε από τα παραπάνω σχόλια. Απογοήτευση, απιστία και χλευασμός στους χριστιανούς.
  Επίσης μας λέει δεν πειράζει Έλληνες, μην ανυσηχείτε, όλα θα πάνε καλά, κοιμηθείτε ήσυχοι. Αυτή ειναι η δουλειά του και την κάνει καλά.

  Ο Βαρδάκας είναι και αυτός υποστηρικτής του Μαρμαρωμένου Βασιλιά και της αναλαμπής της ορθδοξιας όπως βλέπουμε εδώ
  http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2013/09/blog-post_1980.html

  Ο Μαρμαρωμένος βασιλιάς –>> υποψήφιος Αντίχριστος <<–
  http://laptonarchives.blogspot.com/2013/09/blog-post_23.html

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*