Δώστε πόνο στα Lidl. Φαίνεται πως τον αντέχουν

Μάθατε όλοι φαντάζομαι το πρόσφατο σκάνδαλο στα υπερκαταστήματα lidl. Η γερμανική αλυσίδα υπερμάρκετ αφαίρεσε τον χριστιανικό σταυρό από την ελληνική σημαία σε επιλεγμένα προϊόντα αρχικά σε δοκιμαστική κλίμακα.

Η διοίκηση του γερμανικού κολοσσού, αποφάσισε την παραποίηση του εθνικού συμβόλου ειδικά στην Ελλάδα και σε κάποια προϊόντα, επικολλώντας το αυτοκόλλητο «μια Ελλάδα γεύσεις GR».

H lidl βολιδοσκοπεί έτσι τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης προκειμένου να γενικεύσει την παραποίηση αυτή, χάριν του πολυπολιτισμού και του νεοπαγούς «ουδετερόθρησκου» ελληνικού κράτους που ευαγγελίζεται και πραγματοποιεί η αριστεροδεξιά συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ομοίως είχε γίνει δοκιμαστικά και στην παρέλαση στην πόλη της Ξάνθης επί συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όπου οι σημαίες είχαν αντικατασταθεί από ριγωτά μπλε πανιά χωρίς τον σταυρό, για να μην προσβληθεί η μουσουλμανική μειονότητα. Το σχέδιο του καθεστώτος για την αλλαγή του εθνικού μας συμβόλου σε συνδυασμό με τον διαχωρισμό κράτους – εκκλησίας, και την υποβάθμιση της ελληνικής παιδείας βαίνει καλώς για τις ανάγκες της παγκοσμιοποίησης.

Όπως βλέπετε στις χθεσινές αυτές φωτογραφίες, τα lidl συνεχίζουν να προσβάλλουν την εθνική μας αξιοπρέπεια, επειδή προφανώς τα μηνύματα που εισέπραξε η γερμανική διοίκηση των υπερμάρκετ δεν ήταν αρκούντως ισχυρά.Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

keimeno_lidl1

Το χρέος των Ελλήνων ιθαγενών ανεξαρτήτως βαθμού «θρησκευτικότητας ή χριστιανικότητας» πρέπει να είναι ο αποκλεισμός των lidl από τις αγοραστικές επιλογές τους. Ακόμη και εάν τα lidl πωλούν ελληνικά προϊόντα με τις ελληνικές σημαίες στα ράφια (πρέπει να παραδεχθώ πως είναι τα μισά του συνόλου των προϊόντων), δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα της ανήθικης παραποίησης των ελληνικών συμβόλων μέσα στο ίδιο μας το σπίτι!

Εάν θέλει το lidl να παίξει με τα σύμβολα και τις εθνικές παραδόσεις, να το κάνει μέσα στην ίδια την Γερμανία και όχι στην οικονομική της αποικία την Ελλάδα. Μπορεί να είμαστε φτωχοί πλην όμως οφείλουμε να είμαστε τίμιοι και ακριβοδίκαιοι!

Δώστε λοιπόν πόνο στα lidl. Φαίνεται πως τον αντέχουν και ίσως τους αρέσει κιόλας. vinyl-djs

hellasforce.com


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

17 thoughts on “Δώστε πόνο στα Lidl. Φαίνεται πως τον αντέχουν

 1. ΜΟΛΟΣΣΟΣ says:

  ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟLIDL, ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΘΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ. Ο ΙΣΟΠΛΕΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

  • Έλεος! says:

   Προ Χριστού ήταν ένα σχήμα..
   Για εμάς τους Ορθόδοξους απέκτησε νόημα μετά το Σταυρικο θάνατο του Σωτήρος μας..
   Εμείς δώσαμε αξία στο σχήμα..

   • GeorgiosK says:

    Ο ισοσκελής σταυρός είναι σύμβολο του ΔΙΑ (μέσα σε κύκλο), καθώς και οι κόκκινες κάπες, στρατιές του Πατέρα… κάπου πείρε το μάτι μου τους αρχαγγέλους με στρογγυλές ασπίδες, ισοσκελή σταυρό και όλοι κόκκινες κάπες. Οι κόκκινες κάπες είναι ευκολότερο να το βρείτε στην Αίγυπτο…
    Πάρτε τον Μανταμαδο… Κόκκινη κάπα, ισοσκελής σταυρός σε κύκλο και ήλιο στη μέση.
    http://atheatignosi.blogspot.gr/2012/02/blog-post_8215.html
    Απλά μας έχουν κρύψει στον χριστιανισμό ονόματα, έχουμε θεό χωρίς όνομα, για να μπορέσουν να προωθήσουν στην σήμερα ημέρα τον σατανά με τίτλους… Όπως πχ Σαβαώθ που ειναι ο Κρονος, η σατουρν, σεθ, σατ…σατανας. Όμως επουράνιος Πατέρας Θεός όλων, τον τιλο αυτό εχει μονο ένας στην ιστορία.
    Ρωτάς τους παπάδες πλεον και ειναι ενημερωμένοι… Ο παπας πλέον σου λεει… Πίστευε παιδί μου στο σταυρό, αλλα οχι στον ισοσκελή… Εσυ ρωτάς, μα γιατι όλες οι εκκλησίες εχουν ισοσκελή σταυρό με ηλιο στο κεντρο… απάντηση δεν θα πάρεις ποτε.
    Απλά η παλια εκκλησία ειχε αλλες βάσεις, σήμερα εχει άλλες βάσεις.

    • GeorgiosK says:

     αυτό που ανέφερα ως παράδειγμα με παπά, δεν είναι ειρωνικό, αλλά πραγματική ερώτηση από εμένα στον παπά της ενορίας μου… Είχα ακριβώς αυτή την συζήτηση.
     Όπως μου είπε η εκκλησία αναγνωρίζει ΜΟΝΟ τον σταυρό του μαρτυρίου και οχι ισοσκελή. Όταν όμως ρώτησα γιατί όλες οι εκκλησίες είναι με ισοσκελή και ήλιο στο κέντρο, εκεί πείρα 0 απάντηση.

   • GeorgiosK says:

    Όσο για τον αγενέστατο που αποκαλεί το πιο αρχαίο σύμβολο Ελλήνων ως ένα απλό σχήμα. Είχα μια συζήτηση με μια υποτιθέμενη αρχαιολόγο καθηγήτρια, γενικά η επιστήμη τους είναι εβραιοκρατουμενη. Την ρώτησα για τον Ελληνικό σταυρό και την ερμηνεία του. (χωρίς ιδική συζήτηση επι του θέματος). Μου είπε οτι οι αρχαίοι λαοί, πχ αυτοί στης σπηλιές, έδιναν σημασία σε απλά σύμβολα, όπως πχ τοιχογραφίες ζώων, κτλ και ο σταυρός δεν είναι τίποτα αλλο απο ένα σχήμα το οποίο χρησιμοποιούσαν πολύ οι έλληνες, σαν καλλιτεχνία. Όταν ρώτησα όμως, οτι με τέτοιο κάλος και ομορφιά τέχνης στην αρχαία Ελλάδα, πως είναι δυνατόν να προτιμούν ενα απλο σχήμα και να του δίνουν τοση μεγάλη σημασία σε φυλακτά, έμβλημα, σύμβολο, κτλ απάντηση δεν πείρα.

 2. Νικητας says:

  Σε ολη την υπαρξη των Lidl στην Ελλαδ, αν , εχω πατησει (οχι ψωνισει) μια ‘η δυο φορες το κατοφλι τους. Ε , ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ. Απ την αλλη , γιατι να παω οταν ξερω οτι: Ελληνες τα λειτουργουν ( διοικητικο και εργατικο προσωπικο) , Ελληνικα προιοντα πουλουν (που Ελληνικα χερια αγροτικα και …οποιων ειδικοτητων ΠΑΡΑΓΟΥΝ) , Ελληνες τα αγοραζουν( σημαντικοτατο αυτο), στην Ελληνικη επικρατεια το κανουν , φορο ΔΕΝ πληρωνουν….ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ , ΜΑΣ ΠΟΥΛΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ , ΜΑ’ΙΜΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΝ. ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ναι ναι ,η γερμανια το κανει ,κατω απο οποιου σατανα τις διαταγες και αν περνει), μας πουλαει ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ για ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΡΗΣΗ(ευτυχως ξυπνησαμε και εχουμε κατακορυφα μειωσει την χρηση τους)…ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΣΑΓΑΓΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ(προιοντα) ,τα φαρμακα ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ !!Ενω αντιθετως….στα ΕΔΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ LIDL.. ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ !!!!!! Και επειδη γνωριζω οτι με αυτα που γραφω οτι ‘θιγονται’ καποιοι που ειτε εργαζονται ειτε εχουν αλλο λογο να θιγονται, ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΝΑΙ…και σε Ελληνικα καταστηματα υπαρχουν αυτα…,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΙΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ !! ΟΣΟ για το δικο μας φιλοτιμο που το ανεχομαστε….ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ !!!!!!!!!

 3. ΛΑΒΡΥΣ says:

  Ἡ πρωτοβουλία αυτὴ παραποιήσεως τῆς σημαίας ΔΕΝ ἀνήκει εἰς τὴν LIDL ἡ ὁποία ἐν προκειμένῳ ἐνεργεῖ ὡς ἐργαλεῖον εἰς χείρας τις οἶδε ποίου. Αὐτὴ εἶναι ἡ δευτέρα φάσις τοῦ σχεδίου μὲ τὴν πρώτην ἀναγομένης εἰς τὴν περίοδον τῆς ἐπταετίας ἐπὶ πρωθυπουργίας τοῦ στρατηγοῦ Ὀδ. Ἀγγελῆ ὅστις εἰς ἀνύποπτον χρόνον καὶ οὐδενὸς γνωρίζοντος τίνος τῆ εἰσηγήσει καὶ διατί, εἰσήγαγε νόμον διὰ τοῦ ὁποίου ἡ ἐπίσημος ΕΘΝΙΚΗ σημαία, ἡ φέρουσα μόνον τὸν σταυρὸν εἰς τὴν μέσην ἀντικαθίστατο μὲ αὐτὴν τοῦ ναυτικοῦ μὲ τὰς ἐννέα λωρίδας καὶ τὸν σταυρὸν εἰς τὸ ἄνω ἀριστερόν. Τὸ γεγονὸς ἐπέρασε ἀπαρτήρητον καὶ οὐδεὶς – πλὴ ἐλαχίστων ‘πονηρεμένων’ – διερωτήθη τὸ διατί. Μόνον οἱ ἐλάχιστοι σκεπτόμενοι διέκριναν τὸ αὐτονόητον: ὅτι δηλαδή, ὅταν ἀπὸ τὴν ‘κανονικὴν’ σημαίαν ἀφαιρεῖται ὁ σταυρός παύει νὰ ὑπάρχει καὶ σημαία. Ὅταν ὅμως ἀπὸ τὴν σημαίαν τοῦ ναυτικοῦ ἀφαιρεθεῖ ὁ σταυρός τὰ χρώματα παραμένουν ὅπως καὶ αἱ λωρίδες. Ἡ σημαία ἐξακολουθεῖ νὰ ὑπάρχῃ καὶ εἰς τὴν θέσιν τοῦ σταυροῦ δύναται νὰ τοποθετηθεῖ ὁ,τιδήποτε μέχρι καὶ τίποτα. Τὸ χρόνια ἐκύλισαν καὶ μὲ τὸ πλήρωμα τοῦ χρόνου ἔφθασεν ἡ ὥρα τῆς δευτέρας φάσεως, ἐδόθη ἐντολὴ εἰς τὸ ἁρμόδιον ἐργαλεῖον, τὴν LIDLE ἐν προκειμένῳ, καὶ ἡ σημαία παρεποιήθη. Ἡ τρίτη φᾶσις προβλέπεται συντομωτέρα. Ἄς ἀφίσουμε λοιπὸν τὰ LIDLE κατὰ μέρος καὶ ἄς ἀσχοληθοῦμε μὲ τὴν οὐσίαν τοῦ πράγματος…!!!
  Ἐπειδὴ ὅμως γνωρίζω εἰς ποίους ἀπευθύνομαι ἡ τελυταία αὐτὴ πρότασις ἄς θεωρηθῆ ρητορική.!

 4. Διγενης says:

  Απο την αρχη ημουνα εναντια στα ΛΙΝΤΛ και τα καθε λιντλ, ενεκεν γερμανικων κιολας συμφεροντων??? Εξαρχης δε μου ελεγε τιποτα το γεγονος οτι πουλανε ελληνικα προιοντα, απο τη στιγμη που τα κεφαλαια φευγουν στη γερμανια και φορολογουνται απο εκει. Ουτε μου ελεγε κατι το γεγονος οτι εδιναν δουλεια σε ελληνικα χερια σκλαβωμενα στη γερμανικη μηχανη. Αφου εκλεισαν το μικρο μαγαζατορα και κατακρεουργησαν την αλληλεγγυη μας κι εμεις ακομα εξακολουθουμε…. ξερετε κατι, βρισκουνε και τα κανουνε, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΑΛΒΑΔΕΣ με τον εαυτο μου μαζι μεσα.
  Γιατι δε το κανουνε με καμμια ισλαμικη σημαια του αλλαχ να δουμε?? αλλα μη μας πουνε ρατσιστες και φασιστες…
  ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ, ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.
  υγ. Οταν ο αλλος σου κανει οικονομικο πολεμο, κανε του κι εσυ οικονομικη ζημια. Τι πιο απλο…. δε μπορουμε??
  Οποιος δεχεται αυτη τη βαναυση βεβηλωση του ιεροτερου εθνικου μαςσυμβολου καλυτερα ας μετακομισει σε αλλη χωρα.

 5. νμ says:

  ο λυκος τριχα αλλαζει….γνωμη ποτε!!!!!!!!!!!!!συνεχιστε να ψωνιζετε απο αυτους……..δωστε τους δυναμη να βεβηλωνουν τις αξιες μας………… ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *