ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

1.200 ισλαμιστές με φορητά αντιαεροπορικά συστήματα έτοιμοι να εισβάλουν στο Χαλέπι- Πέρασε την κόκκινη γραμμή η Τουρκία και αναμένεται ρωσικός «τυφώνας» (βίντεο)

· Κατοχικά Νέα

1.200  ισλαμιστές μαχητές οπλισμένοι με φορητά αντιαεροπορικά συστήματα MANPADSετοιμάζονται να επιτεθούν στο ανατολικό Χαλέπι από τη νοτιοδυτική πλευρά με τις ρωσικές δυνάμεις και τον συριακό Στρατό να έχουν τεθεί σε συναγερμό.

Οι πληροφορίες των ρωσικών υπηρεσιών τονίζουν ότι ο ISIS συνεχίζει να λαμβάνει  όπλα και πυρομαχικά, συμπεριλαμβανομένων των φορητών συστημάτων αντιαεροπορικών πυραύλων (MANPADS), από τις χώρες του Κόλπου και την Τουρκία.

Η εφημερίδα Al Manar αναφέρει συγκεκριμένα ότι ο Ρώσος εκπρόσωπος του γενικού επιτελείου αντιστράτηγος Σεργκέι Ρουντσκόι είπε ότι,  «παρά τις προσπάθειες της αποκαλούμενης «μετριοπαθούς αντιπολίτευσης» και των  χορηγών  της να παρεμποδίσουν  τις προσπάθειες για την αποκατάσταση της κατάστασης στο Χαλέπι σε  φυσιολογικό πλαίσια  , η ανθρωπιστική παύση  παρατάθηκε για 24 ώρες από 8 π.μ. Σάββατο έως τις 19:00μμ.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ίδιος ανέφερε σε μια δήλωση του προς τον τύπο ότι όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις εκμεταλλεύονται την εκεχειρία για να εφοδιαστούν με φορητά αντιαεροπορικά συστήματα με σκοπό να πληγεί η ρωσική και η συριακή αεροπορία , ενώ πάνω από 1.200 μαχητές ετοιμάζονται  να επιτεθούν στο  ανατολικό Χαλέπι από τη νοτιοδυτική πλευρά, εξοπλισμένοι με άρματα μάχης, τεθωρακισμένα οχήματα και περισσότερα από 20 οχήματα 4WD  εξοπλισμένα με πολυβόλα, καθώς και με 30 βομβιστές αυτοκτονίας.

Η Μόσχα  σημειώνει  επίσης ότι όλα τα αιτήματα της  προς τις Ηνωμένες Πολιτείες για να πεισθεί η αποκαλούμενη «μετριοπαθή α αντιπολίτευση» να σταματήσει τον πόλεμο,  και να επιτρέψει στους ντόπιους να εγκαταλείψουν το ανατολικό  Χαλέπι ή να φύγουν  εξακολουθούν να είναι αναπάντητα.

Για αυτό πληροφορίες από την Ρωσία αναφέρουν την μεταφορά επίλεκτων επίγειων δυνάμεων ειδικά εκπαιδευμένων στον αστικό πόλεμο για να εξολοθρεύσουν τους τζιχαντιστές στο Χαλέπι , κάνοντας παράλληλα επίδειξη δύναμης στην δύση.

Ο ΟΗΕ και άλλοι διεθνείς οργανισμοί έχουν προκλητικά καθυστερήσει  τις προγραμματισμένες εκκενώσεις πληθυσμού από την πόλη, λόγω των έντονων ανησυχιών για την δημόσια ασφάλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

 

pentapostagma

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Στρατιωτική άσκηση Aurora 26 στη Σουηδία τον Μάιο του 2026ΔΙΕΘΝΗ

Σουηδία: Προετοιμασία για ταφή έως 500.000 ανθρώπων σε σενάριο πολέμου – Τι πραγματικά έγινε στην Aurora 26

Η Ταϊβάν προσθέτει 4,6 δισ. δολάρια στην άμυνα με drones και αντιβαλλιστικούς πυραύλουςΔΙΕΘΝΗ

Η Ταϊβάν προσθέτει 4,6 δισ. δολάρια στην άμυνα με drones και αντιβαλλιστικούς πυραύλους

Πρώτη σύλληψη εποίκου για τη βίαιη επίθεση στο παλαιστινιακό χωριό ΚούσραΔΙΕΘΝΗ

Πρώτη σύλληψη εποίκου για τη βίαιη επίθεση στο παλαιστινιακό χωριό Κούσρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά