Δολοφονία Κ.Κατσίφα: «Πείραξαν» την σορό γιατί είναι ένοχοι – Το θύμα δεν γνώριζε ότι θα τον εκτελούσαν

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Aν και ο Έλληνας ιατροδικαστής είδε την σορό του δολοφονημένου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα μόνο για πέντε λεπτά και ενώ αυτή είχε «πειραχτεί» από τις αλβανικές αρχές μπόρεσε να διαπιστώσει ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δέχθηκε δύο σφαίρες στην καρδιά, συγκεκριμένα στο περικάρδιο.

Ήταν διαμπερείς βολές κι έγιναν από απόσταση περίπου 20 έως 25 μέτρων και όχι εξ επαφής που σημαίνει ότι ήταν βολές ελεύθερου σκοπευτή

Φέρεται πως ο νεκρός είχε γαλήνια μορφή στο πρόσωπό του πράγμα σπάνιο αλλά και αυτό αποτελεί στοιχείο ότι δεν πίστευε εκείνη την στιγμή ότι διέτρεχε θανάσιμο κίνδυνο. Η γαλήνη αυτή προκαλεί ερωτηματικά καθώς δείχνει ότι το θύμα θεωρούσε ότι βρίσκονταν σε ασφαλή κατάσταση.

Δεν είχε γνώση ότι θα τον εκτελούσαν.

Αυτό είναι δύσκολο για ένα άτομο το οποίο βρίσκεται εν βρασμώ ψυχής και υποτίθεται πυροβολάει ασύστολα κατά ειδικών αστυνομικών δυνάμεων.

Όπως ήδη έχει δημοσιεύσει το pronews.gr δεν μπορεί να γίνει νεκροτομή στην οποία να συμμετάσχει και το ελληνικό κλιμάκιο που βρίσκεται στην γειτονική χώρα διότι ο ιατροδικαστής από την Αλβανία έκανε νεκροτομή όταν το πτώμα του Έλληνα ομογενή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κι αμέσως μετά έραψε τα τραύματα αλλοιώνοντας έτσι τα στοιχεία που θα μπορούσαν να δώσουν τελικές απαντήσεις σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτελέστηκε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας.

Όλα τα στοιχεία έχουν πια καταστραφεί.

Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος βρέθηκε στο νοσοκομείο μαζί με το μικτό κλιμάκιο Ελλήνων και Αλβανών ιατροδικαστών που εξέτασαν την σορό

Η συμπεριφορά των αλβανικών αρχών δείχνει ενοχή. Εάν δεν φοβόντουσαν θα επέτρεπαν την εξέταση της σορού από την αρχή και κυρίως χωρίς να την έχουν πειράξει. Θα έλεγαν «είμαστε καθαροί, ιδού τα ευρήματα».

Όμως δεν το έπραξαν και αντίθετα φρόντισαν να «αγοράσουν» πολύτιμο χρόνο για να κρύψουν το τι πραγματικά έγινε.

pronews.gr

Loading...

2 thoughts on “Δολοφονία Κ.Κατσίφα: «Πείραξαν» την σορό γιατί είναι ένοχοι – Το θύμα δεν γνώριζε ότι θα τον εκτελούσαν

 1. Ανώνυμη says:

  Αυτό που έλεγα και σε άλλο άρθρο, αν δεν είχαν τίποτα να κρύψουν θα έδιναν το πτώμα από την αρχή για εξέταση για να αποδειχτεί η αθωότητα τους (και φυσικά να αφήσουν το σώμα ανέπαφο, ώστε όλα τα στοιχεία που θα συλλεχθούν από το πόρισμα της γνωμάτευσης να φέρουν στο φως της δημοσιότητας την αλήθεια και να δικαιωθούν), «καθαρίζοντας» το όνομα τους από την λάσπη.
  Δεν είναι όμως έξυπνοι και οι πονηριές που σκαρφίστηκαν αποδεικνύουν ότι ήταν έγκλημα μίσους και μάλιστα προμελετημένο στοχοποιώντας το θύμα αρκετές μέρες πριν με συστάσεις στο αστυνομικό τμήμα για σημαιοστολισμό ενώ σύμφωνα με τον αλβανικό νόμο σχετικά με την Ελληνική μειονότητα επιτρέπεται ο σημαιοστολισμός (Περίεργο και ύποπτό ε;) αλλά και την ίδια μέρα του φόνου που πήγαν στο καφενείο να του πουν ότι θα κατεβάσουν την σημαία και τον απείλησαν με υπηρεσιακό όπλο τους.
  Αν όλα αυτά δεν δημιουργούν τον στοιχειώδη προβληματισμό να θέσει ο καθένας ερωτήματα στον εαυτό του και να απορήσει με την στάση των αστυνομικών και της κυβέρνησης της Αλβανίας τότε είναι χαζός.
  Αν οι Αλβανοί πολίτες που μένουν στην χώρα τους αλλά και στην δική μας πιστεύουν ότι ακούνε στις ειδήσεις είναι εγκεφαλικά νεκροί και φυσικά δεν έχουν κριτική σκέψη να «φιλτράρουν» την κάθε πληροφορία σωστά.
  Αν ήταν οι Αλβανοί στην θέση μας και εμείς στην δική τους με μια κυβέρνηση και μια αστυνομία να αρνείται ότι έφταιγε και να ρίχνει το φταίξιμο στο θύμα ότι αυτό προκάλεσε πρώτο, τι θα γινόταν; Θα δέχονταν τα γεγονότα ως έχουν πιστεύοντας τις βλακείες που διαδίδονται στις ειδήσεις με τις γελοίες δικαιολογίες ή θα σκέφτονταν το αυτονόητο και θα αντιλαμβάνονταν την εξαπάτηση της κοινής γνώμης και την ανάγκη όχι απλώς ανάγκη αλλά την απαίτηση να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει απονέμοντας δικαιοσύνη;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *