09:20 - 31/10/2018

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ…!!! Έλληνας δημοσιογράφος του ΑΠΕ: «Έλληνας φασίστας στρ@τόκ@υλος ανέβασε ελληνική σημαία σε χωριό στην Αλβανία»

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια ανάρτηση στο facebook από δημοσιογράφο του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων που πολλές «αντι-φασιστικές» σελίδες αναπαράγουν στο facebook. Συγκεκριμένα γράφει:

Ελληνας φασίστας στρατοκαυλος ανέβασε ελληνική σημαία σε χωριό στην Αλβανία και εν συνεχεία πυροβολούσε με καλασνικοφ τους Αλβανούς μπάτσους. Πρώτα αυτούς που πήγαν να κατεβάσουν τη σημαία, μετά αυτούς που πήγαν να τον συλλάβουν. Τελικά τον σκότωσαν. Αν το περιστατικό είχε γίνει στις ΗΠΑ, τα ελληνικά ΜΜΕ θα μιλούσαν για εξουδετέρωση επικίνδυνου ένοπλου ακροδεξιού. Αν, χειρότερα, είχε κάνει τα ίδια Τούρκος στη Δ. Θράκη, θα μιλούσαν για τρομοκράτη και πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών της Άγκυρας. Τώρα, ωστόσο, στην περίπτωση της Αλβανίας ζητούν μαζί με την ελληνική κυβέρνηση εξηγήσεις για το συμβάν από τις αλβανικές αρχές.

stoxos.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (20)

 1. Μπορούμε να μάθουμε που ακριβώς εργάζεται αυτός ο εν λόγω κύριος;

 2. Ας κάνουμε πρώτα μιαν αναγωγή στη Θράκη. Η Θράκη ΜΑΣ έχει θρησκευτική μειονότητα, ενώ η Βόρειος Ήπειρος εθνική. Δεν δικαιούται κανένας να βάλει τούρκικη σημαία. Το ζήτημα ΔΕΝ είναι στη σημαία, πράγμα που το ξέρουμε όλοι πολύ καλά. Αλλού είναι η «δουλειά» των κοπρόσκυλων που φάγανε το παλληκάρι. Και ενώ ως δημοσιογράφος το γνωρίζει, κάνει ότι δεν καταλαβαίνει… Άντε να πείσει καμμιά γιαγιά. Μπορεί να απαντήσει ο σφυροδρεπανάκιας, αν δημοσίευε τέτοια στη Σοβιετική Ένωση, σε ποιο γκουλαγκ θα τον είχανε οξοπετάξει; Τελικά: Όποιος τον ξέρει ας τον φτύσει στα μούτρα.

 3. Den fenetai pou ergazetai?To eponumo tou,ta leei ola.
  Parta svarna kai rota!!!!

 4. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ / ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ! (ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ)-ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.

 5. H Δημοκρατία συνίσταται και στο πως αντιμετωπίζει το κράτος τον πολίτη , τον κάθε πολίτη χωρίς ιδεολογικούς, θρησκευτικούς , κοινωνικούς, συντεχνιακούς ρατσισμούς.Πολιτισμός από αρχαιοτάτων χρόνων είναι και ο σεβασμός στους νεκρούς!

 6. Η δημοσίευση της φωτογραφίας με τους 7 νεοσύλλεκτους Έλληνες στρατιώτες αλβανικής καταγωγής, που έκαναν με τις παλάμες τους το σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας [δικέφαλος αετός]ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΑΕΤΟ στο κέντρο εκπαίδευσης στο Μεσολόγγι και οι δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου που ακολούθησαν, προκάλεσαν αντιδράσεις που κορυφώθηκαν με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Επιτροπής Ασφαλείας της Αλβανικής Βουλής που χαρακτήρισε την Ελλάδα «ρατσιστικό κράτος».
  ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΥΞΟΚΛΑΙΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ…ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ.

 7. Στην κόκκινη φυλή ανήκει κι αυτός κατά συνέπεια δεν έχει καμιά σχέση με τους Έλληνες.

 8. Opou ton vreite ftuste ton…….kai klotsia sta @@@!!!!!
  Katakefala!!!!

 9. Στον λάκκο με τον ασβέστη να καθαρίσει όπως τον Βερύκιο.

 10. Άντε ρε πατσατζη !άργησες να φανερωθης !why took you so long boy ?Θα το γράψω σεμνά,της μάνας το νίνι να το καβαληση κατσαπλιας.Βρωμιαρη…τραβά να βγαλης τα γκάβα σου να διάβασης την συμφωνία της Κέρκυρας.Μαρτυρά ρε !ξερασε τα όλα !ποσά καρότα χωρούν στην υφαλοκριπιδα σου ; σκατιαρη !κρίμα την κυλοτα που φοράς !

 11. αλβανος καλος μονον ΝΕΚΡΟς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 12. Ε ναι …τι αλλο θα ελεγε ο νεγροειδης μουλος του Καλεργκι…. κλασικη επαληθευση της βολικης για την ντπ , νοητικης καθυστερησης που τους χαρακτηριζει .

 13. Ρε παλιό βρωμιάρη όταν τα αλβανα στον Ελληνικό στρατό έκαναν το σήμα του αετού δεν βγήκες να πεις τίποτα, τώρα πετάχτηκες σαν την πορδή, σίχαμα της κοινωνίας.

 14. Μην ξεχασει στην κασα του να βαλει και τα αργυρια του θα του χρειαστουνε για ενα καλο ποστο στην κολαση.

 15. Μιλάμε για τον Πέτρο Τσαγκάρη. Αντιγράφω από άρθρο του :

  Και όλα αυτά με την επί­κλη­ση διε­θνών συν­θη­κών τις οποί­ες, όμως, η ελ­λη­νι­κή πλευ­ρά πα­ρα­βιά­ζει συ­στη­μα­τι­κά. Σε κάθε πε­ρί­πτω­ση, ακόμη κι αν ήταν ανά­πο­δα τα πλη­θυ­σμια­κά δε­δο­μέ­να, αν η Ελ­λά­δα είχε 80 εκα­τομ­μύ­ρια πλη­θυ­σμό και η Τουρ­κία 10 εκα­τομ­μύ­ρια, και πάλι με την ακτο­γραμ­μή που έχει η Τουρ­κία είναι αδύ­να­τον, ει­ρη­νι­κά, να επι­βλη­θεί το κα­θε­στώς των ΑΟΖ που θέλει να κα­το­χυ­ρώ­σει η Ελ­λά­δα. Πόσο μάλ­λον αν λά­βου­με υπόψη τα πλη­θυ­σμια­κά δε­δο­μέ­να.

 16. Χωρίς παρεξήγηση αδερφέ, μειονότητα γράφεται όχι μοιονότητα…
  Κατά τα άλλα καλά τα λες γενικά, το χασισακη όμως δεν είναι ναρκωτικό, το καλό χασίσι είναι φάρμακο για διάφορες παθήσεις, όμως το αλβανικό δεν είναι καλό το ποτίζουν με εντομοκτόνα και άλλες παπαριές…

 17. Αστο διαολο αχρηστο σκουπιδι!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*