14:04 - 24/01/2017

“ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ – ΗΔΗ 300 ΜΟΝΑΧΟΙ ΔΕΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ”

Η κατάσταση στο Άγιο Όρος, στον προαιώνιο Φάρο της Ορθοδοξίας, έχει αρχίσει και ξεφεύγει με ένα ανεπανάληπτο Πογκρόμ διώξεων αντιοικουμενιστών μοναχών που δείχνει πως κάποιοι θέλουν το Άγιο Όρος φερέφωνο της παναίρεσης του Οικουμενισμού.

 

Καζάνι που βράζει το περιβόλι της Παναγίας. Μοναχοί διακόπτουν τη μνημόνευση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου Προσπαθώντας να αποφύγει τα χειρότερα που εκ των πραγμάτων έρχονται ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος ξεκίνησε ένα πογκρόμ διώξεων Αγιορειτών μοναχών που αντιδρούν σθεναρά στα οικουμενιστικά-αιρετικά σχέδιά του. Την ίδια στιγμή πολλές Αγιορείτικες Μονές, οι οποίες είχαν πρωτοστατήσει στη σύγκληση Διπλής Σύναξης και στην αποστολή της επιστολής που κατέγραφε τις θέσεις των Αγιορειτών Πατέρων έναντι των κειμένων της ψευτοσυνόδου του Κολυμπαρίου εξετάζουν την περαιτέρω στάση τους και το ενδεχόμενο διακοπής του μνημοσύνου του Πατριάρχη

[σ.σ.: αυτο ήδη έλαβε χώρα στις 8-11-2016 / παλ. ημερ.]. Κι αυτό γιατί οι προσεκτικές πατερικά και θεολογικά τεκμηριωμένες επισημάνσεις τους αγνοήθηκαν παντελώς. Η Ιερά Επιστασία εξάλλου δέχεται πιέσεις από διαρκώς αυξανώμενη ομάδα Αγιορειτών μοναχών να ασχοληθεί με το καυτό ζήτημα των αποφάσεων της Συνόδου του Κολυμπαρίου και να προχωρήσει σε Διπλή Σύναξη των ηγουμένων των 20 μονών, η οποία θα κρίνει το θέμα της διακοπής της μνημόνευσης, όπως είχε ακριβώς γίνει επί πατριαρχίας των δύο προκατόχων του Βαρθολομαιου

[σ.σ.: αυτό έλαβε χώρα προσφάτως όπου η Ιερά Επιστασία έβγαλε τελικό πόρισμα για το Κολυμπαρι και τον Βαρθολομαιο όπου εμμέσως πλην σαφώς έδωσε «χέρι βοηθείας» σε ληστρική Κολυμπαρίου ψευδο-«σύνοδο» και παναιρετικο Βαρθολομαίο!]. Την ίδια στιγμή εκδιώκονται μοναχοί από κελιά της Μονής Χιλανδαρίου και της Μεγίστης Λαύρας [σ.σ.: πλέον εκδιώκονται και οι λοιποί διαφωνούντες που εχουν προβεί σε διακοπή μνημοσύνου από διάφορα κελιά και μοναστήρια ως το κελί Κουτλουμουσίου στο Κάθισμα Αγίου Νικολάου κ.ά.].

Διακοπή μνημοσύνου Ήδη πλησιάζουν τις τρεις εκατοντάδες οι Αγιορείτες μοναχοί που διέκοψαν το μνημόσυνο του Πατριάρχη και απροκάλυπτα τον εκλαμβάνουν πλέον ως αιρετικό. Μεταξύ αυτών και ο προϊστάμενος της Μονής Μεγίστης Λαύρας π. Σάββας ο οποίος έπειτα από παρασκηνιακές πιέσεις που ασκήθηκαν από το Φανάρι προς τον ηγούμενο της Μονής αρχιμανδρίτη Πρόδρομο μ εφθηνές δικαιολογίες απομακρύνθηκε από τη θέση του μετά τη δημόσια δήλωσή του ότι διακόπτει τη μνημόνευση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Ο π. Σάββας τιμωρείθηκε εξ αιτίας του αγώνα του κατά του οικουμενισμού σε μία προσπάθεια εκ μέρους του Φαναρίου να σβήσει τις εστίες του αντι-οικουμενισμού που μπορού να ανάψουν μεγάλη φωτιά στο Περιβόλι της Παναγίας. Με κάθε τρόπο ακόμη το Φανάρι έχει επιστρατεύσει κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο με απώτερο στόχο να καταστείλει τις αντιδράσεις τιμωρώντας παραδειγματικά τους προτοστατούντες σ ‘ αυτές μοναχούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον επτά ηγούμενοι Ιερών Μονών έχουν μπεί στο στόχαστρο του Πατριάρχη. Ειδικοί απεσταλμένοι κληρικοί αλλά και λαϊκοί επισκέπτονται τις «επίφοβες» Ιερές Μονές και βολιδοσκοπούν την αδελφότητα…

Εμμέσως μάλιστα υπενθυμίζουν την καθαίρεση του ηγουμένου της Μονής Ξηροποτάμου και δύο άλλων μοναχών πριν από χρόνια όταν ήρθε σε ευθεία αντιπαράθεση με το Φανάρι! Το Άγιο Όρος ομοιάζει, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ως καζάνι που βράζει αφου ολοένα και περισσότεροι μοναχοί πνέουν μένεα κατά του Πατριάρχη Βαρθολομαίου κατηγορώντας τον ότι πορέυεται σε ολισθηρό αντι-ορθόδοξο δρόμο και εναγκαλίζεται με την αίρεση του παπισμού και όχι μόνο.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό αναμένεται τις προσεχείς εβδομάδες να συνέλθει η Σύναξη Κληρικών και λαϊκών προκειμένου να εξετάσει αφένος μεν την περαιτέρω στάση της και αφετέρου να στηρίξει τους τριακόσιους κελλιώτες μοναχούς που δεν μνημονεύουν τον Πατριάρχη.

«Έχω δηλώσει πως σε θέματα Πίστεως και ανηθικότητας, δεν κάνουμε υπακοή, αλλά ακολουθούμε τις επιταγές των Πατέρων, και κατ’ επέκτασιν του Ευαγγελίου.

Με καταδικάζετε για αντιεκκλησιαστική συμπεριφορά, διότι ευθαρσώς δηλώνω την αντίθεση μου με τα αιρετικά φρονήματα του Πατριάρχου Βαρθολομαίου», γράφει μεταξύ άλλων στην επιστολή απολογίας του ο γέρων π. Σάββας Λαυριώτης. Με λεπτομέρειες μάλιστα και αδιάσειστα στοιχεία καταγράφει τις ολοφάνερς διολισθήσεις του Πατριάρχη προς την αίρεση.

«Η αναγνώριση του παναιρετικού Παπισμού ως εκκλησίας προκύπτει στην πράξη και από την σκανδαλώδη υπόδοχη και συμμετοχή του αιρεσιάρχη και αντίχριστου Πάπα στη θρονική εορτή της Εκκλησίας Κωνσταντινουπόλεως στις 30 Νοεμβρίου του 2014, κατά την οποία γα πρώτη φόρα μετά το σχίσμα μνημονεύθηκε από τον πατριαρχικό διάκονο στα ειρινικά της Θείας Λειτουργίας ο πάπας ως κανονίκος επίσκοπος φέρων το «επισκοπικόν» του ωμοφόριον.

Τα ίδια πρωτάκουστα και πρωτοφανή δε έγιναν και κατά την επίσκεψη του προηγούμενου πάπα Βενεδίκτου στην Κωνσταντινούπολη (Νοέμβριος 2006), όταν του έψαλαν πολυχρόνιο, ειδικά απολυτίκια, το «ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου», το εθυμίαζαν οι διάκονοι προσερχόμενο, του έδωσε λειτουργικό ασπασμό ο πατριάρχης μέσα στη Θεία Λειτουργία και του επέτρεψαν να πει το «Πάτερ ημών» και πλέιστα άλλα, με τα οποία κουρελιάσθηκαν οι Ιεροί Κανόνες, που απαγορεύουν τις συμπροσευχές με τους αιρετικούς.

Και δεν φτάνει αυτό, αλλά προχωρά έτι περαιτέρω και στον διαθρησκειακό Οικουμενισμό». Σην 6ην Παγκόσμια Συνάντηση «Θρησκείας και Ειρήνης» στις 4-1-1994 ο πατριάρχης Βαρθολομαίος δήλωσε: Εμείς η θρησκευτικοί ηγέτες πρέπει να φέρουμε στο προσκήνιο τις πνευματικές αρχές του Οικουμενισμού, της αδελφοσύνης και της ειρήνης.

Αλλά για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να είμαστε ενωμένοι στο πνεύμα του ενός Θεού, Ρκαθολικοί, και Ορθόδοξοι, Προτεστάνται και Εβραίοι, Μουσουλμάνοι, Ινδοί, Βουδισταί». Ποιόν Θεό εννοεί; Το διευκρινίζει: «Αυτόν που ταιριάζει στον καθένα»!!! («ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ» αρ. 494, σελ. 23, Γενεύη 1994, και Ορθόδοξος Τύπος 11-9-2009)… ο ίδιος είχε δηλώσει (ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ, αρ. 523, σελ. 12, Γενεύη 1995) ότι «Όλες οι θρησκείες είναι οδοί σωτηρίας»…

Τακτικές εκφοβισμού Καταλήγοντας ο π. Σάββας επισημαίνει ότι οι «γνωστές τακτικές καταστολής και εκφοβισμού, τακτικές φιμώσεως και φαλκηδεύσεως, τακτικές στιγματισμού και ενοχοποιήσεως των αντιδρώντων, πέραν του ότι είναι ανοίκειες και αντίθετες προς τα μοναχικά ήθη, δεν πρόκειται σε καμμία περίπτωση να μας πτοήσουν και να μας κάνουν να σιωπήσουμε. Πολύ περισσότερο δεν πρόκειται να μας πτοήσουν, όταν στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε σύμμαχό μας την υπέρμαχο Θεοτόκο μας…

Τό Άγιον Όρος και γενικά ο μοναχισμός ήταν, είναι, και πρέπει να συνεχίσει να είναι ο θεματοφύλακας της αμωμήτου Πίστεώς μας. Σαν Άγιον Όρος, τα 20 μοναστηρία και η Ιερά Κοινότης, μπορούν και επιβάλλεται να ενεργήσουν συμφώνως τη γνώμη των Αγίων της διαχρονικής Εκκλησίας, ώστε, όπως αρμόζει, να ευφρανθούν οι Ορθόδοξοι και να κατεσχηθούν οι κακόδοξοι, και να παύσει ο σκανδαλισμός για την αφωνεία και απραξεία του Αγίου Όρους.

Με την πράξη τους αυτή οι Πατέρες της Λαύρας συντάσσονται με τις κακοδοξίες του Πατριάρχου και παίρνουν το μέρος των διωκτών. Και νομίζου πως θα μας φοβήσουν και θα σταματήσουμε την ομολογία μας».
ΠΗΓΗ http://nikosxeiladakis.gr
+++

anargyros61.blogspot.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (41)

 1. ΔΙΩΡΘΩΣΗ- ΤΟ ΠΡΟΑΘΟΝΙΟ ΦΑΡΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ’ΙΣΜΟΥ, ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΤΖΙΧΑΔΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΙΑΧΟΒΑ, ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΥΡΙΟ ΣΤΥΡΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ!

  • Να καλέσετε τους Έψιλον και τους ‘Θεούς’ σας να τους κάνουν σκόνη…. Αλλιώς ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ άθλια δωδεκαθεάκια. Δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Δεν μπορείτε να βρείτε έρμα στα πάθη σας και βρίσκετε το εύκολο θύμα τον Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία για αποδιοπομπαίο τράγο των ίδιων των προσωπικών λαθών σας σαν άνθρωποι και σαν δήθεν υπερΈλληνες.

  • ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΗ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ 01/24/2017 @ 7:28 ΜΜ

   Έεεεεε ξεκόλα. Αυτό το θέμα είναι σοβαρό για εμάς τους Έλληνες Ορθόδοξους, ΔΕΝ σας αφορά και μην ανακατεύεστε. Σε παρακαλώ μην πάει η κουβέντα αλλού. Η χώρα μας χτυπιέται σε όλα τα μέτωπα και οι διχόνοιες περιττεύουν. Μαθήματα ιστορίας και θεολογίας έχουν γίνει σε άλλα άρθρα. Αν θες πήγαινε εκεί και γράψε ότι θες.

  • IΣΧΝ! ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ! 01/24/2017 @ 10:22 ΜΜ

   Γι αυτό οι Δωδεκαθειστές, δεν έχουν το θείον χάρισμα και είναι καταδικασμένοι! »Άγιου Γέροντα, Νεκταριώτου Ασκητού, Επιστολάς, εις Γραικούς» Πίστην να έχετε, μεγάλην τέκνα μου και τον θείον λόγον ασπαστείτε προσκυνόντας τον, γουπετής. Έχουσιν χειτώναν δεύτερον, κρατών τον χειτώναν ανά χείρας, δώσιν αυτόν εις πτωχών μακάριον και άθεον, είπων εις αυτών, »Μακάριε, σκύψε και λάβε το θείον δώρον ευλογημένε, του ημών Ιησού Χριστού» Οφείλετε τέκνα μου, ως πιστοί και άξιοι χριστιανοί να νηστεύεται και να προσκυνάτε τα θεία και ευλογημένα, ανασηκώντες το σακάκιν σας και ο Άγιος ημών Φανούριος, φανερώσει την από πίσω τρύπαν σας, δια να εισχωρίσει το Άγιον πνεύμα. Δέφτε λάβεται φώτισην παιδιά μου και δια ελαίου ευλογημένου εκ της εκκλησίας ημών, μαλακώσιν τα πρωκτάς σας, δια να γλιστράει, όπως όλοι οι κοινοί θνητοί, φωτισμένοι και ευλογημένοι εκ της θεοτόκου, αληθινοί Χριστιανοί ορθόδοξοι, σκύπτουν οι ευλογημένοι. »Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι, το θείον δώρον λάβων και Μαμωνά, πονηρού δαίμονος αψηφίσουν, το θείον δώρον επιλέξουν, όχι του τράγου την ψωλίν αλλά των απεσταλμένων και νεοφώτιστων γερόντων ιερέων, της του Χριστού ημών εκκλησίας, υπεραγίας θεοτόκου αμήν» Δεύτε λάβεται φως, ανάστασην, ανάστασην. ΙΣΧΝ

 2. Ανώνυμος 01/24/2017 @ 3:31 ΜΜ

  Υπάρχουν αρκετοί πνευματικοι άνθρωποι στο Αγίο όρος όμως υπάρχουν πολλοί που θέλουν ξύρισμα αντε στο καλό από εδώ.. Αν άνθρωπε μου είσαι υλιστης και φιλοχρηματος δεν κάνεις για μοναχός.. θα μου πεις η μισή εκκλησία είναι φιλοχρηματοι και.. Αϊντε να σταματήσω εδώ.

 3. ΣΟΒΑΡΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΛΟΞΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ:
  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  ΔΙΟΡΘΟΜΕΝΟ

  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
  ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ
  ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ
  http://wwwtimezero.blogspot.gr/2011/07/blog-post_11.html?m=1

 4. ΟΣΟΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΩΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ,ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΣΟΥΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠ ΟΛΟΥΣ.
  ΜΗΠΩΣ ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ,ΟΤΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ.
  ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ,ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ,ΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ?
  ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ?

  • IΣΧΝ! ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ! 01/24/2017 @ 10:21 ΜΜ

   Πολύ σωστά. Γι αυτό οι Δωδεκαθειστές, δεν έχουν το θείον χάρισμα και είναι καταδικασμένοι! »Άγιου Γέροντα, Νεκταριώτου Ασκητού, Επιστολάς, εις Γραικούς» Πίστην να έχετε, μεγάλην τέκνα μου και τον θείον λόγον ασπαστείτε προσκυνόντας τον, γουπετής. Έχουσιν χειτώναν δεύτερον, κρατών τον χειτώναν ανά χείρας, δώσιν αυτόν εις πτωχών μακάριον και άθεον, είπων εις αυτών, »Μακάριε, σκύψε και λάβε το θείον δώρον ευλογημένε, του ημών Ιησού Χριστού» Οφείλετε τέκνα μου, ως πιστοί και άξιοι χριστιανοί να νηστεύεται και να προσκυνάτε τα θεία και ευλογημένα, ανασηκώντες το σακάκιν σας και ο Άγιος ημών Φανούριος, φανερώσει την από πίσω τρύπαν σας, δια να εισχωρίσει το Άγιον πνεύμα. Δέφτε λάβεται φώτισην παιδιά μου και δια ελαίου ευλογημένου εκ της εκκλησίας ημών, μαλακώσιν τα πρωκτάς σας, δια να γλιστράει, όπως όλοι οι κοινοί θνητοί, φωτισμένοι και ευλογημένοι εκ της θεοτόκου, αληθινοί Χριστιανοί ορθόδοξοι, σκύπτουν οι ευλογημένοι. »Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι, το θείον δώρον λάβων και Μαμωνά, πονηρού δαίμονος αψηφίσουν, το θείον δώρον επιλέξουν, όχι του τράγου την ψωλίν αλλά των απεσταλμένων και νεοφώτιστων γερόντων ιερέων, της του Χριστού ημών εκκλησίας, υπεραγίας θεοτόκου αμήν» Δεύτε λάβεται φως, ανάστασην, ανάστασην. ΙΣΧΝ

  • ΚΥΡΙΩΣ ΔΕ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΚΤΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ

 5. Μανιάτη Βηρσαβεέ 01/24/2017 @ 6:24 ΜΜ

  Το ΄Άγιο Όρος ήταν, είναι και θα είναι ο φάρος της Ορθοδοξίας, το Περιβόλι της Παναγιάς και όποιος, είτε ακροδεξιός είναι,είτε ακροαριστερός δεν θα τολμήσει να το αγγίξει και αυτά που λέει ο φίλος περί κέντρου του Ιουδαϊσμού και τα τοιαύτα δεν έχουν καμία σχέση και θέση, απλά έχει ένα κόλλημα με την ορθοδοξία. Ίσως καίγεται από την παρουσία του Ιησού Χριστού, της Παναγίας και των Αγίων. Τώρα ο Πατέρας Σάββας ο Λαυριώτης έχει δίκιο και λίγα λέει, δηλαδή δεν λέει όλη την αλήθεια, διότι ο Πάπας έχει δηλώσει υποταγή στην νέα εποχή και στον αρχηγό της τον αντίχριστο και με το να αναγνωρίσουμε τους λατίνους, ως εκκλησία είναι σαν να δεχόμαστε ότι ο σατανάς είναι κυρίαρχος της ζωής μας, εφόσον δεχόμαστε άνευ ετέρου το πρωτείο και το αλάθητο, που σημαίνει ότι δεχόμαστε να μας κατευθύνει, όπου αυτός θέλει. Το Σύμβολο της Πίστεως λέει “ες μίαν Αγίαν, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία” Έτσι έχουμε βάλει το κεφάλι μας στο σακί του σατανά. Ένας γνωστός μου είπε. Καλά αυτός διαβάζει και ακούει πολύ Λιακόπουλου και άλλα, ότι μέσα από το Κολλιμπάρι αναγνωρίσαμε την κυριαρχία του σατανά και δεχθήκαμε να ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως, που έκλεισε ο Μ. Αλέξανδρος, όπως μας λέει ο Άγιος Ανδρέας ο δια Χριστόν Σαλός και ότι η ΝΤΠ έχει φαγωθεί στην κυριολεξία να ανοίξει τις πύλες της κολάσεως για να βγουν τα καταχθόνια δαιμόνια και να έλθει ο αντίχριστος, δηλαδή ο σατανικός άνθρωπος να κυριαρχηθεί απολύτως από καταχθόνια δαιμόνια που αυτοί πιστεύουν ότι είναι πιο ισχυρά ή να γίνει κάποιας μορφής κλωνοποίηση και αυτό το σκοπό είχε το Σερν, λένε πάντοτε αυτοί. Ε λοιπόν το Κολλιμπάρι δέχεται κατ’ ουσίαν όλο αυτό το πρόγραμμα και μπορεί να έχει δίκιο, διότι σήμερα πρέπει να κάνει κάποιος θετικές ενέργειες για να αποδείξει τη προσήλωσή του. Ποιος ξέρει

 6. Ανώνυμος 01/24/2017 @ 6:49 ΜΜ

  oxi monon ayton ton prodoth ma kai ta polika skoupidia na mhn mnimonevoun !!!

 7. ΤΟ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΕΔΡΑΙΩΣΕ Η ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΠΕΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΝΟΣΟΣ ΛΟΙΜΟΙΚΗ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΛΑΦΥΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΦΩΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΩΡΕΕΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΟΥΛΤΑΝΩΝ ΣΕΛΙΜ Γ Κ.Λ.Π. ΠΗΓΗ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΙΜΜΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΝΟΙ ΠΕΡΙΓΗΤΕΣ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΣΚΟΤΩΝΩΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΕ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ

  • ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ! 01/24/2017 @ 10:20 ΜΜ

   Πολύ σωστά. Γι αυτό οι Δωδεκαθειστές, δεν έχουν το θείον χάρισμα και είναι καταδικασμένοι! »Άγιου Γέροντα, Νεκταριώτου Ασκητού, Επιστολάς, εις Γραικούς» Πίστην να έχετε, μεγάλην τέκνα μου και τον θείον λόγον ασπαστείτε προσκυνόντας τον, γουπετής. Έχουσιν χειτώναν δεύτερον, κρατών τον χειτώναν ανά χείρας, δώσιν αυτόν εις πτωχών μακάριον και άθεον, είπων εις αυτών, »Μακάριε, σκύψε και λάβε το θείον δώρον ευλογημένε, του ημών Ιησού Χριστού» Οφείλετε τέκνα μου, ως πιστοί και άξιοι χριστιανοί να νηστεύεται και να προσκυνάτε τα θεία και ευλογημένα, ανασηκώντες το σακάκιν σας και ο Άγιος ημών Φανούριος, φανερώσει την από πίσω τρύπαν σας, δια να εισχωρίσει το Άγιον πνεύμα. Δέφτε λάβεται φώτισην παιδιά μου και δια ελαίου ευλογημένου εκ της εκκλησίας ημών, μαλακώσιν τα πρωκτάς σας, δια να γλιστράει, όπως όλοι οι κοινοί θνητοί, φωτισμένοι και ευλογημένοι εκ της θεοτόκου, αληθινοί Χριστιανοί ορθόδοξοι, σκύπτουν οι ευλογημένοι. »Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι, το θείον δώρον λάβων και Μαμωνά, πονηρού δαίμονος αψηφίσουν, το θείον δώρον επιλέξουν, όχι του τράγου την ψωλίν αλλά των απεσταλμένων και νεοφώτιστων γερόντων ιερέων, της του Χριστού ημών εκκλησίας, υπεραγίας θεοτόκου αμήν» Δεύτε λάβεται φως, ανάστασην, ανάστασην. ΙΣΧΝ

   • ΟΙ ΑΡΧΑΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ-ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ

  • ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΚΑΟΝΑ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ,ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ!!!
   ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ, Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,Ο ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΠΑΝΤΑ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ.
   ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΥΞΑΝΕΣΘΕ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΕΣΘΕ,ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΤΕ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ,ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ.
   ΠΑΝΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!!!
   ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ!!!
   ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ,ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ,ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ,ΟΣΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.
   ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΠΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΒΛΑΣΤΗΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ.
   ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΑΟΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ,ΤΟΝ ΑΧΩΡΗΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ.
   ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ?ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΕΧΕΙ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!
   ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ.
   ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΕ ΛΥΚΑΟΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ,ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟΝ ΑΠΟ ΦΟΒΟ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ,ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΑΣΕΣ ΟΛΑ.
   ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ,ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΧΤΥΠΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΣΤΕΡΙΩΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
   ΕΚΕΙΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ,ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΙΘΟ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ.ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ,ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ.
   ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΚΑΛΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ ΛΥΚΑΟΝΑ,ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

   • ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΕΛΩ ΣΟΥ ΜΗΝ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΗΘΙΚΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΑΥΤΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΗΣ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΑΥΓΓΕΛΙΩΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΗΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΤ ΧΡΣΤΟΥ ΠΡΩΟΘΕΙΣ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΚΛΗΣΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΑΝΗΛΕΩΣ ΑΛΛΑ Η ΓΛΥΚΙΑ ΣΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΨΕ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ

    • ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΗΘΡΕ ΕΠ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ

    • ΕΣΥ ΛΥΚΑΟΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.ΟΤΙ ΕΚΛΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ!!!
     ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΙΚΟΣ,ΕΙΤΕ ΛΑΙΚΟΣ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ.
     ΑΝ ΕΣΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ,ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΛΗΣΙΑ.
     ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ,ΤΟΤΕ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ,ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ,ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΕΣ!!!
     Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ!!!
     ΑΝ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΡΑΣΣΟ ΑΠΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΑΡΚΙΚΗ,ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΜΑΖΙ!!!
     ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟ ΡΗΤΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ!!!
     ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

     • ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ

  • ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΗ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ 01/24/2017 @ 10:41 ΜΜ

   LYKAONAS, και εσύ σε άλλο άρθρο πήγαινε και γράφε ό,τι θες. Όχι εδώ. Δεν σε αφορά. Καλά ρε άνθρωπε “ανακατάληψη της Κρήτης”; Την είχαμε καταλάβει, την χάσαμε και την ξανακαταλάβαμε; Το μίσος σας στον Χριστό το γνωρίζουμε, αλλά αν θες μαθήματα ιστορίας, σε άλλο άρθρο.

   • H ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΒΛΑΜΕΝΟ

    • ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΗ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ 01/25/2017 @ 8:57 ΠΜ

     Μάστορα άκουσε να δεις, επειδή είσαι πολύ μικρός, εγώ δεν χρησιμοποιώ ύβρεις στον λόγο μου. Το αν είμαι διαβασμένος ςτ έχω αποδείξει σε άλλα άρθρα. Σου έχω ξαναπεί να πας να μάθεις να γράφεις ελληνικά. Το ύφος και ο τρόπος γραψίματος ενός ανθρώπου, είναι καθρέφτης της πνευματικής του καλλιέργειας.

     • ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΕΡΦΕΙΣ ΑΣΧΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΦΟΣ ΠΑΡΑ ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑ ΒΑ ΣΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ

   • ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΟΛΟΓΑΣ ΑΣΧΕΤΕ

    • ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΗ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ 01/25/2017 @ 9:00 ΠΜ

     Υποτιθέμενε έλληνα, τη ρωμιοσύνη μη την κλαις γιατί πάντα ανασταίνεται (Ρίτσος).

     • ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΑΛΥΜΕΝΕΣ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΗ ΟΣΗ ΕΧΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Χ-Κ 1347 ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΡΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΑΡΑΒΕΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΙΝΩΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΣΦΑΚΙΑΝΩΝ ΕΦΕΡΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΛΑΒΕ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΣΤΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ 900.000 ΑΝΔΡΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΦΩΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ ΟΣΙΟΣ ΝΙΚΩΝ Ο ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ

     • ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΗ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ 01/25/2017 @ 7:30 ΜΜ

      Έεεεεε κούλαρε αδελφάκι. Σε φαντάζομαι κόκκινο σαν παντζάρι να βγάζεις αφρούς. Δε φτάνει ρε ρουμπανέζο που ξεκινάς πρώτος και μας αποκαλείς ηλίθιους και πας να βγεις κι από πάνω; Είσαι αγράμματος, όχι στην ορθογραφία αλλά στο μυαλό και το χαρακτήρα σου. Το αν είμαι πρώτα έλληνας ή χριστιανός σου απαντώ ότι είμαι Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός. Κι αυτά τα πράγματα πάνε μαζί. Όσες τούμπες και να κάνεις. Τώρα πήγαινε να εκτονωθείς.

     • ΑΔΕΡΦΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΛΑΡΩ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΙΟΡΘΩΜΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΙΜΑΙ

     • ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΗ ΑΙΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ

     • ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΗ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ 01/26/2017 @ 11:48 ΜΜ

      Ωραία, είσαι δεν είσαι μαθητής αυτό δεν το ξέρω. Αρκετές φορές γράφω “να γράφετε ελληνικά”, όχι γιατί κάποιος είναι αγράμματος αλλά για να εκφράζεται ως έλληνας. Φωνάζετε για τους αρχαίους αλλά δεν προσπαθείτε καν να εκφραστείτε σαν αυτούς. LYKAONA, το τι πιστεύει ο καθένας είναι δική του δουλειά. Το θέμα είναι αν θέλεις να υποστηρίξεις τις θέσεις σου να έχεις και επιχειρήματα. Όχι του τύπου “είσαι βλάκας, ηλίθιος…” ή “ο μεν έκανε αυτό στον τάδε…”. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΙΣ; Αναφέρεις παραπάνω “ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΡΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΑΡΑΒΕΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΙΝΩΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΣΦΑΚΙΑΝΩΝ ΕΦΕΡΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΛΑΒΕ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΣΤΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ 900.000 ΑΝΔΡΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΦΩΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ ΟΣΙΟΣ ΝΙΚΩΝ Ο ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ”.
      Τα συμπεράσματα που λες ρε φίλε που τα στηρίζεις; Αυτά λένε οι ιστορικοί; Οι άραβες εκ Ισπανίας που κατέλαβαν την Κρήτη, έσφαξαν όλο τον πληθυσμό του νησιού εκτός τα ορεινά χωριά και επέβαλαν τον μουσουλμανισμό όπου επικράτησαν. Όταν ο Φωκάς μετά από 130 χρόνια ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ κι όχι ξανακατέλαβε την Κρήτη, αποφάσισε σε αντεκδίκηση και για να επαναφέρει το νησί στη Βυζαντινή μορφή που ήταν κάποτε, να σφάξει και να το απαλλάξει από τους αγαρηνούς που είχαν κυριολεκτικά επικρατήσει. Αυτό έγινε φίλε μου. Δεν ξέρω αν είσαι κρητικός, αλλά αν δεν ήταν ο Φωκάς, οι κρητικοί σήμερα θα ήταν ταλιμπάν.
      Και η φυλετική καταγωγή του καθένα είναι ανεξάρτητο από την πίστη του. Αν ήμουν βουδιστής θα σε ενοχλούσε; Λέμε ότι είμαστε έλληνες γιατί; Επειδή γεννηθήκαμε στην Ελλάδα και μιλάμε ελληνικά; Είσαι σίγουρα απόγονος των αρχαίων; Εγώ είμαι από μια περιοχή που στα τετρακόσια χρόνια τουρκοκρατίας ο μόνος τούρκος που υπήρχε ήταν ο έφορος που μάζευε το φόρο κάθε χρόνο. Πειρατές πέρναγαν κι έφευγαν όπως παντού. Γότθοι, Βυσιγότθοι, Ούννοι, ούτε κατά διάνοια. Ακόμη και εγώ λοιπόν έχω αρκετές αμφιβολλίες για το αν είμαι φυλετικά καθαρός έλληνας, γιατί δεν το ξέρω όπως και κανείς άλλος. Σίγουρα όμως είμαι χριστιανός ορθόδοξος και αυτός ο χριστιανισμός κράτησε τους κατοίκους αυτής της χώρας ενωμένους. Αυτός κράτησε τη γλώσσα μας, στην ελληνιστική της μορφή που θεωρείται και η τελειότερη μορφή της.

  • @lykaonas —Πραγματικά δεν σε αφορά. Και αναρωτιέμαι γιατί ξοδεύεις χρόνο και φαιά ουσία να διαβάζεις και να γράφεις για κάτι που δεν σε αφορά.

   • ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ ΚΙ ΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΨΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΕΠΙΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΛΠΙΖΩ

 8. Νικητας 01/24/2017 @ 11:46 ΜΜ

  Με πραγματικη ανησυχια ,προς τους αμυαλους υβριστες της ορθοδοξιας μας !!!!……….Κακως κανετε και τα βαζετε με τους Αγιορειτες μοναχους !!! Μπορει για σας να ειναι ,αντικειμενο χλευης,ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΘΕΟΜΗΤΟΡΟΣ !!!ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΕΣΚΑΜΕΝΑ !!! Αυτοι γνωριζουν περισσοτερο απο καθε αλλον ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ…..ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ !!!..Και δεν δισταζουν να κρινουν και να κατακρινουν ακομα και τον ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ,ο οποιος ειναι πλανεμενος και υπαλληλος των ΝΕΟΤΑΞΙΣΤΩΝ !!!….ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ αφου δεν πιστευετε στην ορθοδοξια ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ,ΟΥΤΕ ΡΟΥΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ..ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ !!!

  • ΜΕΓΑΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΕΙΠΕ Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η Ο ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ

   • ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ,ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΛΥΚΑΟΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ ΑΝΕΣΤΗ?

    • ΚΟΥΜΠΡΕ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

     • ΚΟΥΜΠΑΡΕ

     • ΑΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΛΥΑΚΑΟΝΑ,ΕΔΩ ΑΠΑΝΤΑΣ Μ ΕΝΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ.
      ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ.
      ΝΑΙ ΑΝΕΣΤΗ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΕΣΤΙ ,ΟΧΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ,ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
      ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ?

 9. ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΣΑΣ! 01/25/2017 @ 10:45 ΠΜ

  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh