ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 29 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Δημοτικός υπάλληλος βρήκε τσάντα με 320.000 € και την παρέδωσε

· Κατοχικά Νέα

Ένας δημοτικός υπάλληλος, βρήκε σε ένα πάρκο στην τουρκική επαρχία Μανίσα μια τσάντα που περιείχε 2 εκατομμύρια τουρκικές λίρες (περίπου 320 χιλιάδες ευρώ) και την επέστρεψε στον ιδιοκτήτη της.

Καθώς πότιζε σήμερα τα φυτά και τα δέντρα ενός πάρκου στην περιοχή Τουργκουτλού, ο Ντουρμούς Ουγκούρ εντόπισε την τσάντα, γεμάτη μετρητά και επιταγές, σε ένα παγκάκι και την παρέδωσε στους προϊσταμένους του για να ψάξουν τον ιδιοκτήτη της.

Έπειτα από την εκδήλωση που διοργανώθηκε για τη βράβευσή του από τον Δήμο, μιλώντας στους δημοσιογράφους ο ίδιος ο Ουγκούρ είπε ότι αρνήθηκε ένα δώρο που του πρόσφερε ο ιδιοκτήτης της τσάντας.

«Έκανα το καθήκον μου στην ανθρωπότητα. Δεν μπορώ να δεχτώ κάτι που δεν είναι δικό μου» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πατέρας δύο παιδιών, ένα εκ των οποίων πάσχει από επιληψία, ο Ουγκούρ ξεπληρώνει χρέη άνω των 15.000 ευρώ, σε στεγαστικό δάνειο και χρέος σε πιστωτικές κάρτες.

epoli.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Φωτοβολταϊκά και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε περίοδο γεωπολιτικής ενεργειακής κρίσηςΕΛΛΑΔΑ

ΕΕ: Εγκρίθηκε το ελληνικό Κοινωνικό Κλιματικό Σχέδιο των 4,77 δισ. ευρώ – Ποιοι θα πάρουν τη μεγάλη χρηματοδότηση

Τραπεζικές καταθέσεις και μεταφορά χρημάτων – ελληνική οικονομίαΕΛΛΑΔΑ

Τράπεζα της Ελλάδος: Μειώθηκαν κατά 2 δισ. οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα τον Ιούλιο – Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία

Ηλεκτρονική τιμολόγηση και φορολογικές υποχρεώσεις επιχειρήσεων στην ΕλλάδαΕΛΛΑΔΑ

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Υποχρεωτική από 1η Οκτωβρίου – Τι πρέπει να προσέξουν οι επιχειρήσεις

4 απαντήσεις στο “Δημοτικός υπάλληλος βρήκε τσάντα με 320.000 € και την παρέδωσε”

  1. Δεν πηρε ουτε το δωρο απο τον ιδιοκτητη των χρηματων. Σιγουρα ειναι ηλιθιος. Μετα τους φταιει ο θεος..

    • Συμφωνώ απόλυτα
      Ο ηλίθιος έκανε και δυο παιδιά για να διαιωνίσει το είδος .! Πως να στερήσει απο την ανθρωπότητα αυτο τα DNA.

  2. δε ξερω ποσο αληθινο ειναι το δημοσιευμα αλλα αυτοι που εχουν τοσα λεφτα σιγουρα κατι σε βαρος των πολλων εχουν κανει οποτε καλα θα εκανε αν δεν ηθελε να τα κρατησει να δωσει σε φτωχους λιγα και μετα να επιστρεψει και τα υπολοιπα…. δικαιον !!!!

  3. Καμιά φορά ούτε καν δίνουμε σημασία σε παρατημένες τσάντες. Θυμάμαι μια μέρα στο λεωφορείο που κάποιος ξέχασε στο πίσω μέρος έναν μεγάλο σάκο ταξιδιού. Ούτε καν ακούμπησα τον σάκο γιατί έκανα σκέψεις, “Τι να έχει άραγε;;;; Καμιά βόμβα;;; Ναρκωτικά;;;;” Με τα όσα διάβασα εκείνο το διάστημα για τζιχαντιστές, το μυαλό μου σκεφτόταν βόμβες!!! Φαντάζομαι ότι θα την βρήκε στο τέλος ο οδηγός και θα περιείχε ρούχα, αλλά δεν είναι κι απίθανο να είχε και κανένα πορτοφόλι μέσα! Πώς ξέχασαν μεγάλο σάκο ταξιδιού δεν το κατάλαβα ποτέ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά