Δηλαδή τι θέλετε τώρα; Να στενοχωρηθούμε για την Θράκη που κείται μακράν;

Τεράστιο εθνικό θέμα ανοίγει η συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου (που μετά τον ξεσηκωμό που έγινε, ο Αρχιεπίσκοπος τη θεωρεί σχέδιο συμφωνίας) καθώς πλέον οι νόμιμες θρησκείες της χώρας θα πάψουν να είναι δημοσίου δικαίου και θα γίνουν ιδιωτικού.

Τι σημαίνει αυτό;

Εκτός από το ότι οι ορθόδοξοι ιερείς θα είναι πλέον έρμαιο στις διαθέσεις των δανειστών, καθώς ανά πάσα στιγμή θα μπορούν να ζητούν περικοπή του ποσού που συμφωνήθηκε μεταξύ Τσίπρα-Ιερώνυμου. Αυτό σημαίνει ότι αύριο οι δανειστές θα μπορούν να ζητήσουν την εν λόγω περικοπή ακόμη και 50%, μέσα στις δημοσιονομικές αλλαγές που μπορεί να προτείνουν. Παράλληλα, οι ιερείς θα είναι και έρμαιο του οποιουδήποτε μπορεί να προσφύγει σε ελληνικό ή ευρωπαϊκό δικαστήριο και εφόσον δεν θα είναι πλέον δημοσίου δικαίου, να ζητά να μην πληρώνουν οι Έλληνες το επίδομα στους ιερείς.

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε, ότι οι φόβοι των κληρικών είναι δικαιολογημένοι ύστερα και από αυτά που δήλωσε ο Ν. Φίλης: «Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί το κράτος να μισθοδοτεί εις τον αιώνα τον άπαντα τους ιερείς»

Πέραν όμως των όποιων οικονομικών παγίδων υπάρχουν για ιερείς και αρχιερείς αλλά και γενικότερα για τα οικονομικά της εκκλησίας, το μέγιστο θέμα είναι εθνικό και αφορά τη Θράκη και τους Έλληνες μουσουλμάνους στους οποίους μόνιμα στοχεύει η Τουρκία και το εκεί προξενείο.

Εφόσον η χώρα προχωρά προς την «ουδετεροθρησκεία», όπως την ονόμασε ο κ. Τσίπρας, και όλοι οι εκπρόσωποι των θρησκειών θα φύγουν από τον έλεγχο του κράτους και οι εκκλησίες θα γίνουν ιδιωτικού δικαίου, το κράτος δεν θα μπορεί να διορίζει τους μουφτήδες στη Θράκη. Έτσι θα γίνει πράξη το αιώνιο όνειρο της Τουρκίας, να ορίζει τους μουφτήδες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εθνική υπόσταση της ακρογωνιαίας ελληνικής αυτής περιοχής, όπου κατοικούν Έλληνες μουσουλμάνοι.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Από την ίδρυση του ελληνικού κράτους υπήρχε ισονομία μεταξύ των μεγάλων θρησκειών στη χώρα μας. Εφόσον όμως τώρα καταργούνται οι σχέσεις και τα προνόμια της Ορθοδοξίας, καταργούνται και από τις άλλες δύο μεγάλες θρησκείες, δηλαδή τον Μουσουλμανισμό και τον Ιουδαϊσμό.

Το θέμα ανέδειξε αρχικά ο Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, ενώ στη συνέχεια το επιβεβαίωσε και ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM και στον δημοσιογράφο, Π. Τζένο.

Να συμπληρώσουμε δε, ότι τώρα βγαίνουν μία-μία οι μυστικές συμφωνίες Τσίπρα-Ερντογάν, που να σημειωθεί, στις αρχές του επόμενου μήνα θα υπάρχει και νέα συνάντηση μεταξύ τους στην Κωνσταντινούπολη.

Π.Ζ.

Crashonline.gr

ixnos

Loading...

5 thoughts on “Δηλαδή τι θέλετε τώρα; Να στενοχωρηθούμε για την Θράκη που κείται μακράν;

 1. Πέτρος Μ. says:

  Τι μου θύμισες τώρα…
  Τον εθναρχίδη μας, αυτόν που το 1962 αναγνώρισε τα …προπολεμικά χρέη της Ελλάδας. Και μάλιστα τα χρέη που είχε διαγράψει ο Μεταξάς και η Ελλάδα είχε δικαιωθεί δικαστικώς από τα διεθνή δικαστήρια.
  Η κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου με υπουργό Οικονομικών τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη υπέγραψε δύο χρόνια αργότερα, το 1964, τη χειρότερη δανειακή σύμβαση και ρύθμιση χρεών που έχει υπογράψει ποτέ η χώρα (εκτός από τη σημερινή). Έπισημοποίησε την αναγνώριση αυτών των προπολεμικών χρεών της χώρας από το 1881 και μετά. Στο ακέραιο της αξίας τους, χωρίς να παίρνουμε υπόψη αυτά που πληρώθηκαν από τη χώρα ή που είχαν πληρωθεί μέχρι τότε. Χωρίς να παίρνεται υπόψη ότι γι’ αυτά είχαμε κηρύξει 2 πτωχεύσεις επίσημες, το 1893 και το 1932. Αναγνώρισαν επιπλέον το σύνολο των τόκων υπερημερίας που είχαν μεταφέρει φυσικά σε τιμές του 1964, συν 71% προσαύξηση των τόκων υπερημερίας για το πιστωτικό κίνδυνο και φυσικά την ψυχική οδύνη, το πρόβλημα της …ψυχικής γαλήνης, που είχαν υποστεί οι δανειστές.
  Καθορίστηκε να πληρωθούν αυτά τα χρέη σε 45 χρόνια. Που σημαίνει, 1964 και 45 = 2009. Ξεχρεώσαμε δηλαδή με τα …προπολεμικά χρέη το 2009.
  Αλλά ένα χρόνο μετά, το 2010, ξεκίνησαν τα …νέα χρέη. Το 2008 με Καραμανλή και πάλι, κάναμε δοκιμές και τα 23 δις που δώσαμε το Δεκέμβριο στις τράπεζες ως κρατικές εγγυήσεις, επιστράφηκαν. Το 2010 ξανά με Παπανδρέου, στη συνέχεια το 2012 με Παπαδήμο και με Σαμαρά έδωσε η Ελλάδα στις ιδιωτικές τράπεζες με τη μορφή κανακεφαλαιοποιήσεων, συνολικά περίπου διακόσια δισεκατομμύρια Ευρώ. Και βέβαια οι ίδιες αυτές τράπεζες δεν επέστρεψαν ποτέ τίποτε άλλο.
  Περίπου 200 δισεκατομμύρια Ευρώ χρειάστηκε το ιδιωτικό τραπεζικό μας σύστημα που διαχειρίζεται Ευρώ. Το 65 με 70% του δήθεν εθνικού μας χρέους.

  .

  Όλα αυτά μου ήρθαν στο μυαλό όταν διάβασα το …”κείται μακράν”.
  Επειδή όμως είναι γνωστό ότι εμείς οι άντρες τα έχουμε δύο, σας ενημερώνω ότι τα έγραψα όλα για τον δεύτερο εθναρχίδη μας.
  Ο πρώτος είναι αυτός που κήρυξε εθνικές εκλογές εν καιρώ πολέμου…
  Για να μην αναφέρω τη Βόρειο Ήπειρο που χάρισε στην Αλβανία ή τη μη κατάληψη των Ελληνικών Γευγελή και Μοναστήρι… Ήθελε να τα πηγαίνει καλά με τις μεγάλες δυνάμεις…

 2. ΟΥΡΑΝΙΑ says:

  πάταξον μέν, ἄκουσον δέ
  ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ dionios.blogspot.com

 3. Θωμας ο απιστος says:

  ….στην φωτο σχαμανηδες [σαμανηδες δηλαδη σιχαμενοι] που χαιδευουν τα ανυπαρκτα αρχιδια του αβρααμ [αραβα] της ερημου …ρε τι γινεται και γινοταν….κλικες αντιανθρωπινες απολιτιστες ναρκωμανεις βαρβαροι με συνθηκες λεηλασιας και σφαγων…..

 4. νικος says:

  ΣΦΟΔΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

  «Η ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΙΣΘΕ Ο ΑΣΕΒΕΣΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ. ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ»!

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ!

  Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω καταγγελία από τους υπογράφοντες ως «Αγανακτισμένους Ορθόδοξους Χριστιανούς», μια επιστολή η οποία αποστέλλεται προς τον Αρχιεπίσκοπο και προς εκείνους τους ιεράρχες οι οποίοι σιωπούν στο έγκλημα που συντελείται σε βάρος της Ορθοδοξίας και του ελληνικού λαού. Είναι χαρακτηριστικό το… απόσπασμα που λέει ότι «κατά τον Άγιο Θεόδωρο Στουδίτη, η σιωπή είναι συναίνεση». Συναίνεση στο έγκλημα σε βάρος του λαού και της θρησκείας μας. Προσέξτε την αυστηρότητα με την οποία απευθύνεται η επιστολή προς τους επικεφαλής της Εκκλησίας μας χαρακτηρίζοντάς τους υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

  Καταγγελία προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

  Δεν ζητούμε την ευχή σου παρά μόνο του Θεού. Πριν ξεκινήσουμε όλοι εμείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί την Επιστολή μας ζητάμε από τον Θεό να ανοίξει τις διάνοιές μας, εμάς, για να γράψουμε και εσάς, για να ξυπνήσετε… από τον λήθαργο της προδοσίας. Μόλις πριν λίγες ημέρες είδαμε πάλι στο διαδίκτυο μία νέα προδοσία από μέρους σας. Δεν έφτασε, προφανώς, που προ λίγο μηνών βγάλατε το Σταυρό σας για να ταΐσετε τους λαθρέποικους της χώρας, θεωρήσατε σωστό να βάλετε το σύμβολο των Ορθόδοξων, τον Σταυρό δηλαδή στο τσεπάκι σας σαν να ήταν το ρολόι σας. ΑΙΣΧΟΣ κ ΝΤΡΟΠΗ! Τα μηνύματα που στείλατε στον ελληνικό λαό είναι πασιφανή. Αυτήν την εντολή πήρατε από τα μεγάλα αφεντικά σας. Ξεχνάτε όμως ότι ο ελληνικός λαός είναι μπολιασμένος με Χριστό και Ορθοδοξία. Όσο και να παλεύετε όλοι εσείς οι νεοταξίτες, δεν θα καταφέρετε να λυγίσετε το άγιο φρόνημα των Ελλήνων. Μεταφέρετε στα σάπια αφεντικά σας ότι οι Έλληνες πάντα μάχονταν, μάχονται και θα μάχονται υπέρ βωμών και εστιών.

  Δυστυχώς για εσάς και τους ομοίους σας, ευτυχώς όμως για εμάς γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένα σατανικό σχέδιο εξόντωσης του Ελληνικού λαού. Προσπαθήσατε να μας κλείσετε το στόμα με τον αντιρατσιστικό, προσπαθήσατε να αλλοιώσετε τον εθνικό κορμό της χώρας με τους «πρόσφυγες». Με την δική σας ανοχή οι ομοφυλόφιλοι ξεφτιλίζουν την σημαία μας, ξεφτιλίζουν τα ιερά και τα όσια του τόπου μας, καταστρέφουν τον πυρήνα της κοινωνίας, την οικογένεια. Όχι πως δεν τα ξέρετε. Τα γνωρίζετε όλα αυτά, γι’ αυτό τα αφήσατε να συμβούν. Υλοποιείτε τις εντολές τους.

  Ξανά ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

  Τα σχολεία μας έχουν γίνει οι νόμιμοι πλέον οίκοι ανοχής και τελούν υπό την προστασία της Πολιτείας και της Εκκλησίας. Τα Θρησκευτικά φεύγουν από τα σχολεία και θα διδάσκουν θρησκειολογία. Η Ιστορία των Ελλήνων μπολιάζεται με ψευδή στοιχεία για να γίνουμε πολίτες ενός παγκόσμιου κράτους και όχι Έλληνες πολίτες ενός κράτους – έθνους. Και πάλι όλα αυτά τα γνωρίζετε. Είστε ο κατάλληλος άνθρωπός (τους), στην κατάλληλη θέση. Κατά τον Άγιο Θεόδωρο Στουδίτη, η σιωπή είναι συναίνεση. Είστε επίορκοι, όλοι εσείς οι εκκλησιαστικοί ταγοί ενώπιον Θεού και ανθρώπου.

  Είστε αυτοί που προφήτευσε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός «οι ασεβέστεροι των όλων». Κλείσατε την διάνοια σας, προδώσατε τον δεσπότη Χριστό, προδώσατε το αίμα των προγόνων μας. Προδώσατε το έθνος και την πατρίδα. Το χώμα που πατάτε είναι αγιασμένο με αίμα Αγίων – μαρτύρων και Εθνομαρτύρων. Είστε ανάξιος να ποιμάνετε έναν τέτοιο λαό. Είστε ανάξιοι να φοράτε το ένδοξο και τιμημένο ράσο.

  Παραιτηθείτε! Η δειλία ή ίσως η αδιαφορία σας έχει πέσει ως τσίπα στα μάτια σας και δεν σας επιτρέπει να δείτε ότι το σχέδιο FEDORA υλοποιείται.

  Μουσουλμανοποιείται η Ελλάδα και εσείς, στο όνομα της αλληλεγγύης δέχεστε αυτούς που 400 χρόνια μας είχαν σκλάβους. Αυτό άλλωστε έκανε και ο Ιούδας, πρόδωσε το διδάσκαλο με ένα φιλί.

  Όσα πλούτη και να αποκτήσατε, όσες συνειδήσεις και να εξαγοράσατε ή να κινήσατε, δεν θα ξεφύγετε από το δικαιοκρίτη Χριστό. Αλίμονο εάν δεν μετανοήσετε, αλίμονο εάν δεν βοηθήσετε το έθνος και την πατρίδα μας.
  Θα έχετε αντιμέτωπους όλους τους Αγίους της Ορθόδοξης εκκλησίας που μίλησαν για πατρίδα.

  Αγ. Ιωαν. Χρυς. «ουδέν πατρίδον γλυκύτερον»
  Μ. Βασίλειος «Ανοσία πράξη η προδοσία της πατρίδος» κτλ.

  Θα έχετε όμως να δώσετε λόγο και στον Γιάννη, τον Γιώργο, τον Βασίλη, τον Κυριάκο, την Αθανασία, την Βαρβάρα, τον Εμμανουήλ και τόσους και τόσους άλλους Έλληνες και Ελληνίδες που αυτοκτόνησαν, που αρρώστησαν και έσκασαν, που έφυγαν από εμφράγματα, που άφησαν πίσω τους ανήλικα παιδιά, γιατί εσείς όλοι οι φιλάνθρωποι, όλοι εσείς οι αλληλέγγυοι είχατε κοντά χέρια και δεν έφτασε η βοήθεια σας μέχρι αυτούς. Γιατί τα αυτιά σας ήταν κλειστά όταν φώναξαν Βοήθεια! Γιατί τα μάτια σας είχαν κιτρινίσει από το χρυσάφι της καθημερινότητας σας.

  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

  Αγανακτισμένοι ορθόδοξοι Χριστιανοί

  Πηγή: https://www.facebook.com/Filoi.tis.Gnisias.Esfigmenou/photos/a.673904619325145.1073741834.114368451945434/1348570375191896/?type=3&theater

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *