ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Δικαστήριο δικαίωσε οδηγό που δεν πλήρωνε στα διόδια

· Κατοχικά Νέα

Μια σημαντική απόφαση έλαβε το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης εξετάζοντας αγωγή οδηγού εναντίον της Εγνατίας Οδού ΑΕ σχετικά με βεβαιώσεις προστίμου, μετά από άρνησή του να πληρώσει το αντίτιμο των διοδίων.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός πραγματοποίησε 20 διελεύσεις χωρίς πληρωμή από τους σταθμούς διοδίων του Ιάσμου, της Μουσθένης και της Ανάληψης, οι οποίοι βρίσκονται κατά μήκος του οδικού άξονα Ξάνθης-Θεσσαλονίκης, με την εταιρεία να τον καλεί να πληρώσει το ποσό των 1.700 ευρώ. Και αυτό γιατί η Εγνατία Οδός του επέβαλε πρόστιμο ύψους όσο το τέλος διοδίου (1,70€), προσαυξημένο κατά 50 φορές ανά διέλευση, φτάνοντας συνολικά το ποσό των 1.700 ευρώ και το οποίο βεβαιώθηκε στην αρμόδια ΔΟΥ.

Ωστόσο, το Ειρηνοδικείο δέχθηκε την αγωγή του οδηγού καθώς η Εγνατία Οδός Α.Ε. εξέδιδε βεβαιώσεις προστίμων, στο σώμα των οποίων μνημονευόταν μια υπουργική απόφαση, που εκδόθηκε σε χρόνο μεταγενέστερο της βεβαίωσης του προστίμου, η οποία και καταργούσε όλες τις προηγούμενες.

in.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Οικοδομική δραστηριότητα – συμβολική φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: 11 κατηγορούμενοι, 151 υποθέσεις και «ταρίφες» έως 7.000 ευρώ – Τι δείχνει η δικογραφία

Δωρεά – συμβολική φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

ΜΚΟ «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ»: Στον ανακριτή ο ιδρυτής – Εκατομμύρια από εράνους, δεσμευμένα περιουσιακά στοιχεία και οι απαντήσεις που αναμένονται

Εμπορικός δρόμος – συμβολική φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ: Χειροβομβίδες σε καταστήματα – Νέα βίντεο και εντολές από τις φυλακές στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.

Μία απάντηση στο “Δικαστήριο δικαίωσε οδηγό που δεν πλήρωνε στα διόδια”

  1. Oι ”’Γεφυραιοι”’ απο την αρχαιοτητα ετσι ηταν ,αρπα’χτες και εκμεταλλευτες και δεν τους ενοιαζε τιποτα τους ασιατες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *