00:50 - 31/07/2019

Διαισθητική πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για τον Αύγουστο 2019 – Ο αλλόθρησκος απειλεί την “πλασματική” ευημερία μας

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σας έχω ενημερώσει για την “ενεργειακή πύλη” με αναρτήσεις μου από το 2015 άλλα…
και με τηλεοπτικές εμφανίσεις μου, όπου εξηγώ πως και γιατί η δόνηση της γης άλλαξε και κατά συνέπεια έχει επηρεάσει τους ανθρώπους και όλα τα όντα που ζούνε πάνω σε αυτή.

Η επιρροή – αλλαγή θα δυναμώσει κι άλλο από τις 22 Αυγουστου 2019 και θα φέρει ραγδαίες εξελίξεις από τις 22 Μαΐου του 2020. Από αυτή την ημερομηνία θα ξεκινήσει η “μετάλλαξη” του ανθρώπινου γένους και η επιτακτική συμμόρφωση τους με την πνευματική οδό… μέσα από το μάθημα της αποκόλλησης μας από την ύλη και τις διευκολύνσεις.

Δυστυχώς οι περισσότεροι αγνοείται τα σημάδια που συμβαίνουν γύρω σας ζώντας μόνο το προφανές… δηλαδή αυτό που συμβαίνει σε μια στιγμή τώρα… και αγνοείται το σημάδι που σας δείχνει τι πιθανόν πρόκειται να σας συμβεί. Οι περισσότεροι δηλαδή εγκλωβίζεστε στη αναζήτηση λύσης του προφανές (στο οποίο σίγουρα πρέπει να δώσετε λύση) και κατόπιν δεν ασχολείστε με το γιατί σας ήρθε το προφανές γεγονός…!!

Η πληθώρα των αλλαγών σε όλα τα επίπεδα θα είναι καταιγιστική και ο σκοπός της είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλους μας να επιλέξουμε, καθώς βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολύ σημαντική διασταύρωση: Θα μείνουμε στην αναζήτηση της πληρότητας μέσα από την ύλη (εγκλωβισμός της ψυχής στον σκοταδισμό), η θα ζήσουμε χρησιμοποιώντας το δώρο του δημιουργού την νόηση μας μέσα από την πνευματική αφύπνιση (Δύναμη Φωτός).

Ειλικρινά θα είναι μια δοκιμασία που θα μας φέρει στα όρια μας, ώστε να αναγκαστούμε θέλουμε δεν θέλουμε να επιλέξουμε μια από τις δυο επιλογές.

Όπως έχω γράψει εδώ και καιρό (δείτε την πρόβλεψη Κάντε το σήμα του Σταυρού στο σπίτι σας – Ξεκίνησε η περίοδος που αναφέρεται στις “ιερές γραφές” δείτε ΕΔΩ)

Η διαδικασία αυτή έχει σαν στόχο την ασφάλεια των ανθρώπων που έχουν την πίστη μέσα τους για τον Δημιουργό-Θεό και παράλληλα θα ξεκινήσουν την απόξεση του πνεύματος τους από την κοσμική και υλιστική ζωή, ώστε να εξελίσσονται και να υγιαίνουν πνευματικά…ώστε να πορευθούν στα δύσκολα… όταν ο αλλόθρησκος γείτονας “απασφαλίσει” πιεζόμενος από την φαινομενική υπερδύναμη. Στην πραγματικότητα άλλος είναι ο δυνατός…

Από τις 22 Μαΐου 2020 ξεκινάει επισήμως η περίοδος που αναφέρεται στις “ιερές γραφές”…
Η δοκιμασία που έρχεται αφορά απολύτως τον απεγκλωβισμό μας από την ύλη και την σχέση που έχουμε μαζί της για την επιβίωση μας. Ο αλλόθρησκος έρχεται να εκπληρώσει την προφητεία και να απειλήσει την “πλασματική” ευημερία μας που είχαμε μέχρι τώρα, προκειμένου να πάρουμε το μάθημα μας… Πολλοί δυστυχώς δεν θα επιλέξουν την πίστη τους. Θα πάρουν τον δρόμο της υποταγής στην ύλη και όχι της ανύψωσης του πνεύματος τους.

Αρκετοί παρότι με “Σταυρική ευλογία”, στο τέλος θα επιλέγουν το “φαΐ της τοξικότητας” και της ψυχικής εξάρτησης στην πρόσκαιρη διευκόλυνση. Θα εγκαταλείψουν τον Δημιουργό- Θεό.

Σας εφιστώ την προσοχή, γιατί έχει ήδη ξεκινήσει η πλάνη πολλών ανθρώπων, με την επιρροή των υπηρετών της σκοτεινής πλευράς, που διαρρέουν μυθεύματα, θεωρίες φαντασιώσεων και αποκαθηλώνουν συνειδήσεις, μειώνοντας προσωπικότητες που προσπαθούν να αφυπνίσουν σωστά και με ειλικρίνεια τους ανθρώπους. Από την άλλη όμως, οι άνθρωποι που δέχονται την φωτεινή επιρροή ανακαλύπτουν τους αληθινούς φωτοδότες στο δρόμο τους που τους αφυπνίζουν και τους προετοιμάζουν σωστά και υπεύθυνα για την αφύπνιση τους.

Η αποκάλυψη για την “Μετάλλαξη” της ανθρωπότητας
Η “Μετάλλαξη” της ανθρωπότητας ξεκίνησε στις 22 Μαΐου 1975 περνώντας όλοι μας από διάφορες φάσεις που έχουν άμεση σχέση με την ενεργειακή επιρροή των Δυνάμεων του Φωτός να εξαλείψουν την ανωμαλία του σκότους. Για του λόγου το αληθές θα νιώσετε ανακουφιστικά μέσα σας από τις 22 Αυγουστου 2019, σαν ένα μικρό διάλειμμα δηλαδή πριν από την ένταση που θα ξεκινήσει μερικούς μήνες μετά από τις 22 Μαΐου του 2020.

Η πραγματική διαδικασία της μετάλλαξης θα ξεκινήσει κατά τη στιγμή ΕΝΟΣ σημαντικού γεγονότος που άνθρωποι θα νιώσουν σοβαρή απειλή…(συρράξεις η πόλεμοι). Τότε είναι η στιγμή που οι ενέργειες του φωτός θα ξεκινήσουν να ρέουν μέσα από το ενεργειακό πεδίο όλων των ανθρώπων στον πλανήτη φέρνοντας την τόσο αναγκαία αφύπνιση – μετάλλαξη στην ανθρωπότητα.

Μετάλλαξη: Ατομική και ομαδική διαδικασία.
Κάθε άτομο θα περάσει μέσα από τη δική του εμπειρία για την απελευθέρωση από το παρελθόν προς την εσωτερική του μεταμόρφωση. Όταν πολλοί άνθρωποι θα βιώνουν ταυτόχρονα την ίδια διαδικασία, θα ενισχύουν την πίστη προς τις δυνάμεις του φωτός – Δημιουργού – Θεού και θα ανοίξουν την πόρτα της πλήρους διαδικασίας της μετάλλαξης που αναμένεται να είναι λίγα χρόνια για τα ενεργειακό άτομα και περισσότερα για τους υπόλοιπους δηλαδή τα συμβατικά άτομα.

Οι Δυνάμεις του Φωτός θα αρχίσουν να επικοινωνούν με την ανθρωπότητα έμμεσα, με δελτία πληροφοριών από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η άμεσα τηλεπαθητικά με αφυπνισμένα άτομα, η ενισχύοντας την διαίσθηση τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΥ στις 28 Μαρτίου 2016 στο MEGA
Ο Σταύρος Πλουμιστός, στην εκπομπή «Καλημερούδια και ανάμεσα σε άλλες προβλέψεις του, μίλησε και για μια σημαντική αλλαγή….

«Θέλοντας να σας βοηθήσω δίνοντας απαντήσεις για όλες αυτές τις «αναποδιές» που πολλοί θα λέτε «γιατί μου τυχαίνουν όλα αυτά»…

Η δημοσίευση έγινε στο zappit.gr

Η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού: Η παγκόσμια “αλλαγή” 2019 – 2026 ΕΔΩ

Διαισθητική πρόβλεψη για τον Αύγουστο 2019

Το πρώτο δεκαπενθήμερο θα έχουμε περισσότερα γεωφυσικά φαινόμενα που δημιουργούν προβλήματα. Υψηλές θερμοκρασίες, επίμονη σεισμικότητα που θα μας τρομάξει και πάλι ενώ οι εκρήξεις ηφαιστείων θα δημιουργήσουν πανικό….
Πνιγμοί ή ναυάγιο μας θλίβει…
“Ξεκλειδώνεται” η ικανότητα διαχείρισης μέσω της νόησης στους ενεργειακούς ανθρώπους, ενώ ηρεμούν για λίγο οι συμβατικοί άνθρωποι λόγω των διακοπών της γραφειοκρατίας.
Το ασυνείδητο των ανθρώπων θα αρχίσει να γίνετε πιο θετικό στην αφύπνιση και στην συμβουλευτική της καθημερινότητας από τις 22 Αυγούστου και μετά…
Σημαντικές ημερομηνίες με “δύσκολα” γεγονότα… 8, 11, 13, 15, 22 και 30 Αυγούστου 2019.
Ανακοίνωση που αφορά το σύμπαν… ή πλανητικό φαινόμενο μας απασχολεί…
Ο αλλόθρησκος (Τουρκία – Ερντογάν) βρυχάται και απειλεί την “πλασματική” ευημερία μας. Μην φοβάστε. Θέλει να καθίσουμε σε τραπέζι διαπραγματεύσεων αλλά αυτό ακόμη αργεί… Το “μήλον της έριδος” μεταξύ Αμερικής και Ρωσίας.
Την 30η μέρα του Ιουλίου 2019 αλλάζουμε στάση απέναντι στις διεκδικήσεις της Τουρκίας. Η κυβέρνηση της Ελλάδας σηκώνει το ανάστημα της και αυτό φέρνει εξελίξεις…. [Στις 30 Ιουλίου του 1994 η Ελλάδα υπογράφει μαζί με άλλες χώρες τη διεθνή σύμβαση για το δίκαιο της θάλασσας, η οποία της δίνει το δικαίωμα για μονομερή επέκταση των χωρικών της υδάτων από έξι σε δώδεκα ναυτικά μίλια. Λίγους μήνες μετά (16 Νοεμβρίου του 1994), η Τουρκία θα ανακοινώσει ότι θεωρεί αιτία πολέμου ενδεχόμενη επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων.]
Την μέρα που γιορτάζει ο Θεοπρεπής αυτή είναι η μέρα που ο θεός γυρίζει την κλεψύδρα… Μπαίνουμε στην περίοδο που γράφουν “οι γραφές”. Η καμπάνα θα χτυπήσει σε χωριό χρυσομηλιά ή κόκκινη μηλιά…

Η πρόβλεψη είναι σε εξέλιξη….

Διαβάστε επιβεβαιώσεις προβλέψεων ΕΔΩ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (36)

 1. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΖΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΤΟ 2020 ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΧΩ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ…ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ…

  ΥΓ. – ΑΚΟΥΣ ΦΩΝΕΣ …[ ΠΕΣΤΟΥ ΟΧΙ ]…- ΟΧΙ ΓΙΑΤΡΕ…ΧΑ ΧΑ…

 2. Ο Σταύρος Πλουμιστός φαίνεται ότι διαισθάνεται ακριβώς ότι και οι θεοσοφιστές της Νέας Εποχής για το 2020. Τα ίδια μας είπε στα σχόλια στις 8 Δεκεμβρίου 2018 at 17:15 ο μεγάλος θεοσοφιστής της esophoria mystery που σύντομα θα τον πάρει στο κυνήγι ένας Μεγαλόσαυρος και θα τον ξεσκίσει.
  ➡️ Με λίγα λόγια ότι διαισθάνεται ο Σταύρος Πλουμιστός, δεν σχετίζεται με την Αγία Γραφή και τις προφητείες της, αλλά με την μήτρα (χύτρα) της Νέας Εποχής και της υδροχοϊκής Νέας Τάξης Πραγμάτων που θέλει να σβήσει απ`τον χάρτη τον Χριστό και την εκκλησία του.
  ▪️ Όταν ο εν λόγω Κύριος μιλάει για Θεό δημιουργό, δεν εννοεί αυτόν της Βίβλου των χριστιανών αλλά τον 888 AQUARIUS.

  • Εισαι γνωστος για το ΜΙΣΟΣ σου,στον Χριστο μας!!!

   • Καλησπέρα St. Δεν είναι μίσος αλλά ωμή αποκάλυψη της αλήθειας.
    Παράδειγμα: Ο Ιησούς δεν είναι άλλος από τον Γιαχβέ της Παλαιάς διαθήκης. Είναι αυτός που κατέσφαξε τους πάντες (μέχρι βρέφη που θηλάζουν) για να αποδείξει ότι είναι ο αληθινός Θεός.

    • Και σου ξανα τονιζω αγαπητε ” γιατρε ” : Εισαι γνωστος για το ΜΙΣΟΣ σου στον Χριστο μας.

     • Ουδέν αντεπιχείρημα! Είσαι όλο λόγια του αέρα.
      Το παραπάνω που έγραψα εκφράζει μίσος για τον Χριστό;
      ? Ναι ή Όχι;

     • δε σωζώσαστε με τίποτα...ποιός Χριστός και κολοκύθια... 07/31/2019 @ 31 Ιουλίου, 2019 3:59 μμ

      ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΛΕΜΕ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΣΥ, ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΑΣΕ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ! ΣΕ ΠΑΡΕΠΕΜΨΑ ΗΔΗ άϊντε…..

    • Αγαπητε ” γιατρε ” εισαι ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ με ΜΙΣΟΣ για τον Χριστο μας !!!! Δεν χρειαζεται κανενα αντεπιχειρημα !!!! ειναι η αποψη μου για την προσωπικοτητα σου!!! Εισαι γεματος με ΜΙΣΟΣ για τον Χριστο μας και Θεο μας. Αυτα αγαπητε μου συνανθρωπε !!!

     • Ασφαλώς και έχεις άποψη αλλά όταν καλείσαι να την τεκμηριώσεις σωπαίνεις. Συνεπώς μην γνωστοποιείς τις απόψεις σου δημόσια διότι ξεφτιλίζεσαι. Όπως είπα και παραπάνω είσαι όλο λόγια του αέρα.

   • διαβάστε και λίγο αυτά τα έρμα κείμενα σας 07/31/2019 @ 31 Ιουλίου, 2019 3:56 μμ

    Φυσικά και θα την σβήσει. ΤΕΛΕΙΩΣΕ η εποχή του Ιχθύ και επειδή τι σας γίνεται δεν ξέρετε, πολύ περισσότερα έχουμε βεβαίως διαβάσει όσοι δεν πιστεύουμε σε δόγματα όπως οι θρησκείες παρά εσείς. Εφόσον λοιπόν δεχθούμε τη δική σου θέση που λέει ότι υπήρξε ιστορικά το άτομο Ιησούς, ψάξε να βρεις το σημείο που Ο ΙΔΙΟΣ τους το αναγγέλει (όχι ο κάθε ένας το 2109): “Πηγαίνετε στην πόλη, και θα σας συναντήσει κάποιος ο οποίος μεταφέρει ένα σταμνί με νερό· ακολουθήστε τον»…..Κατά Μάρκον ΙΔ 13-15, Κατά Λουκάν ΚΒ 10-12 άντε να σε βοηθήσω στο ψάξιμο….. τέλειωσε η εποχή των Ιχθύων και αυτό είναι πολύ καλό για την ανθρωπότητα, θα ήταν δηλαδή αν δεν καπηλεύονταν την εποχή οι επικυρίαρχοι (όποιοι και αν είναι, εξωγήϊνοι ή εσωγήϊνοι, ή απλώς άνθρωποι) και δεν την γυρνούσαν ανάποδα παρερμηνεύοντας συνειδητά κάθε μεγάλη αξία της που θα μας έσωζε την τελευταία στιγμή….. δε φταίει ο Υδροχόος, την ήξερε και την ήθελε αυτήν την εποχή ο Ιησούς σας. Έχει λαμπρές αξίες ο Υδροχόος σαν φύση και βαθιά ανθρωπιστικές .

    • τα έχετε μπερδεμένα τελείως 07/31/2019 @ 31 Ιουλίου, 2019 4:07 μμ

     απλώς τώρα, ο άνθρωπος δε θα περιμένει από τον ουρανό τίποτα, δε θα περιμένει κάτι από κάποιον που δεν υπάρχει ή δεν υπήρξε ποτέ, έχει συνειδητοποιήσει στην εποχή του Υδροχόου τη δική του δύναμη για τα εγκόσμια και την πνευματική αλλά και ψυχική υπεροχή του και βασίζεται στις δυνάμεις του για να αλλάξει η ανθρωπότητα προς το καλύτερο και να σωθεί ο πλανήτης! Επίσης ο Υδροχόος λατρεύει την επιστήμη (την αριστεία δηλαδή) και την τεχνολογία. Που είναι το άσχημο σε όλα αυτά; ΔΕΝ είναι η εποχή του Υδροχόου η ΝΤΠ όπως νομίζετε, αυτό σαν έχουν κάνει να πιστέψετε. Ο Υδροχόος είναι πνευματικός “αρχηγός” για όποιον γνωρίζει ελάχιστη Αστρολογία! Δεν είναι δυνατόν στην εποχή του οι άνθρωποι να μαρκαριστούν και να ζουν σαν ζόμπι στο matrix όπως σας έχουν πείσει! Θα γίνει μεγάλος ξεσηκωμός από την ανθρωπότητα συνολικά ως αντίδραση και αυτός θα είναι ο πόλεμος που θα μας ξεκάνει, όχι μεταξύ Κρατών όπως φοβάστε. Ιστορικά δε, κάθε αλλαγή εποχής, δηλαδή Συμπαντικού μήνα 25.000 ετών, ξεκινάει με φρικτό πόλεμο που αποδεκατίζει το μισό πλανήτη σχεδόν, έχει σχέση με τις αλλαγές στις ισορροπίες, έπειτα έρχεται η ισορροπία και “δουλεύει” στα αλήθεια η νέα εποχή, ο νέος μήνας……

     • Κοίτα να δεις, πολλά μπορώ να πω για τους στίχους που παρέθεσες από την Βίβλο και για το κατά πόσο ο Χριστός γνώριζε ή ήθελε την εποχή του Υδροχόου, αλλά δεν είναι ώρα τώρα.
      ▪️ Αν όπως λες ο Υδροχόος είναι υπέρ της επιστήμης και της τεχνολογίας ε τότε γουστάρω.
      ➡️ Μήπως όμως σκοπεύει να αντικαταστήσει τα παλιά παραμύθια με νέα; Μήπως αυτός ο πνευματικός αρχηγός (όπως λες) χρησιμοποιήσει την τεχνολογία εις βάρος μας; Αν Ναι τότε η φράση σου «Που είναι το άσχημο σε όλα αυτά;» είναι άστοχη.
      ▪️ Ποια είναι η άποψη σου, θα φάμε παραμύθι Ναι ή όχι;

 3. ποιες δυναμεις εννοει ο μιστερ?? του φωτος?? Ενας ειναι το φως της αληθειας..
  δυο δυναμεις υπαρχουν στον κοσμο ..ο ΧΡΙΣΤΟΣ και ο εωσφορος.. εμεις δουλευουμε για τον ΧΡΙΣΤΟ …εσεις??

  • Δεν δουλεύεις για τον Χριστό αλλά για την Παλιά Τάξη της Εβραιομήτρας (χύτρας) των Εβραϊκών αλκοολικών φαντασιώσεων.
   ➡️ Το όνομα ΙΗΣΟΥΣ είναι ένα Εβραϊκό όνομα. Σημαίνει ο ΓΙΑΧΒΕ ΣΩΖΕΙ.
   ➡️ «Μέγαν έχομεν πόθον προς Θεόν (Γιαχβέ) των Εβραίων» (Άγιος Ρωμανός ο Μελωδός)
   ➡️ «Εγώ ο Ιησούς είμαι η ρίζα και το γένος του Δαβίδ.» (Αποκάλυψη 22.16)
   ➡️ Από τους τρεις γιους του πατριάρχη των Εβραίων Νώε (τον Σημ, τον Χαμ και τον Ιάφεθ) κατάγονται σύμφωνα με τη Βίβλο όλοι οι σημερινοί λαοί της Γης.
   ▪️ Είσαι απόγονος των Εβραίων! Εβραιόσπερμα που λέμε.
   ? Θα μείνεις από δουλειά Εβραομαστούρη μου.

   • μάταια προσπαθείς 07/31/2019 @ 31 Ιουλίου, 2019 4:18 μμ

    τα σχόλια σου μαζί με τα δικά μου αποδεικνύουν ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ πως εμείς ότι λέμε το γνωρίζουμε καλά, το έχουμε διαβάσει και ψάξει πολλές φορές και καταλήξαμε κάπου: να σιχαινόμαστε τα δόγματα και ειδικά το δόγμα των Εβραίων. Οι “πιστοί δούλοι” ούτε τα ιερά τους κείμενα δεν έχουν διαβασμένα, τζάμπα γράφανε τα αφεντικά (των δούλων γιατί για να είσαι δούλος προφανώς έχεις αφεντικό) οι Εβραίοι, σβήσε γράψε, σβήσε γράψε τα μπέρδεψαν στο τέλος…. οπότε τι παλεύεις να κάνεις διάλογο;

    • Εντός της στάνης του Γιαχβέ Ιησού, μαστουρώνουν καθημερινά από τα λιβάνια του σκότους, έχοντας μοναδική συντροφιά τις αλκοολικές φαντασιώσεις του ιερατείου και κάποιων ανώνυμων παραμυθολόγων με τα μυαλά στα κάγκελα.

  • Α και κάτι άλλο. Είπες ότι δυο δυνάμεις υπάρχουν και αυτές είναι ο Χριστός και ο Εωσφόρος. Άντε καλά! Βρε έτσι και σε μπουκώσω με τα πολύχρωμα ?? μου θα δεις τον Χριστό φαντάρο. Από την δύναμη τους δεν σε σώζει ούτε ο Εβραίος Ιησούς Γιαχβέ της Εβραιομήτρας (χύτρας) ούτε ο ψευτοεωσφόρος των αλκοολικών φαντασιώσεων.

   • γιατρε βγηκες απο την στοα σου ρε ποντικε να βγαλεις χολη???

    • Όταν δεν έχεις επιχειρήματα ασκείς την τέχνη της οδοποιίας. Βάζεις ταμπέλες! Άντε και εις ανώτερα. Μεταφέρσου στο τμήμα ηλεκτρολογίας μήπως τα όνειρα σου κάποτε εκπληρωθούν. Να μου αλλάξεις τα φώτα δηλαδή. Προς το παρόν εγώ ο ΑΡΧΙ ηλεκτρολόγος κρατάω τα καλώδια με τα οποία σε υπέβαλα σε ηλεκτροσόκ και είδες τον χριστό φαντάρο. Περαστικά σου!

  • Είπες ότι ένας είναι το φως και αυτός είναι ο Χριστός. Ωραίο χριστιανικό ανέκδοτο αυτό!
   ➡️ Το Εγώ του πέθανε πάνω στον σταυρό και μαζί και οι ψευτοΥποσχέσεις του (Ματθαίος 24:34 ??). Τα εβραϊκά παραμύθια, οι Μύθοι, οι κατασκευασμένες προφητείες και οι πλαστογραφίες της «Αγίας Γραφής» προκαλούν το Γέλιο και πρώτος εγώ σας δίνω φύλλο πορείας για το μουσείο.
   ? Σκοτεινοί δούλοι της ανθελληνικής εβραιοεκκλησιάς Α.Ε θα εκλείψετε σαν τους δεινόσαυρους. Είστε είδος προς εξαφάνιση!

  • Εμείς πάλι για αυτόν που “φέρει το Φως” , το λέει και το όνομα του, ξεκάθαρα είναι τα πράγματα άσε που είναι πασίγνωστος σε όλες τις διδασκαλίες των λαών που με λεπτομέρειες αναφέρουν το τι και το πως, και κάποιοι τον ταυτίζουν με την Αφροδίτη (οι παπάδες βασικά) αυτός που λες εσύ ποιός είναι; Δεν υπάρχουν γραπτά ούτε και προφορικά πουθενά για την ύπαρξη του. Δεν τον έχουμε ακουστά….. ΠΟΥΘΕΝΑ. Τα “ιερά” σας κείμενα δε θεωρούνται Ιστορικές αποδείξεις για να σε προλάβω… μόνο το Φως είναι αλήθεια και η απόδειξη είναι πως ότι βγει στο φως του Ήλιου (του πραγματικού Θεού παρεπιπτόντως γιατί χωρίς αυτόν δε μετράς ούτε λεπτά ζωής) καίγεται! Κυρίως το ψέμα

 4. Ο ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ…..

  • γιατρεεε πες αλευρι……. εχεις να φας μανελα απο τον μαυρο που θα σου φυγει η ουγια….μπασταρδι

   • Καλώς τον! Είσαι καλός χριστιανός ή κακός;
    Από δικό σου σχόλιο ⤵️
    «εγω ρε σατανοπουστα δεν ειμαι καλος χριστιανος και κατι σαν και εσενα του ξεκολλαω το κεφαλι και τους το καταχωνιαζω στον ορθρο τους …γιδιιι.. αλλα μην ανησυχεις το ταμειο ειναι στο τελος μωρη λινατσα.» (12 Απριλίου 2019 at 09:40)
    ➡️ Το ταμείο είναι στο τέλος και σε περιμένει ο Μαύρος να σφραγίσει το μέτωπο σου με το 666 ώστε να καταλήξεις στην κόλαση. Εκφράζεις τον πατέρα σου τον διάολο και όχι τον Χριστό. Ο Χριστός είχε πει ότι από τα έργα σας θα δει ο κόσμος ότι είστε δικοί του.
    ? Άντε καλή κόλαση κακέ χριστιανέ.

  • αχαχαχα αυτό δεν το προσέξανε οι “δούλοι” γιατί άμα είσαι δούλος είσαι με το κεφάλι κάτω συνέχεια, αν το σηκώσεις έχει μαστίγιο….

   • Δεν έχει μαστίγιο, κόλαση έχει! (Το μαστίγιο το έχω εγώ.) Παραθέτω την διδασκαλία του Αγίου Χρυσοστόμου για την κόλαση έτσι για να κάνουμε κεφάλι.
    ➡️ «Εάν καμμία φορά μπήκες μέσα σε λουτρό που έτυχε να καίη περισσότερο από ό,τι έπρεπε, σκέψου τι θα είναι η φωτιά της κολάσεως. Και εάν κάποτε αρρώστησες και είχες πολύ υψηλό πυρετό, φαντάσου τι θα είναι η φλόγα εκείνη της κολάσεως. Εάν το καυτό λουτρό και ο υψηλός πυρετός μας ταλαίπωρη και μας αναστατώνη, πως θα αντιμετωπίσουμε τον ποταμό της φω­τιάς, όταν πέσουμε μέσα του; Εκεί δεν υπάρχει συγχώρησις, αλλά κάθε κατάδικος ψή­νεται και έχει τόσο πόνο που δεν είναι δυνατόν να τον εκφράση. Είναι ελεεινή η κατάστασις στην κόλασι. Θα θρηνούμε και κανένας δεν θα μας ακούη, θα στενάζουμε και θα βογγούμε από τον πόνο, και κανένας δεν θα μας προσέχη. Θα κοιτάζουμε γύρω μας, και πουθενά παρηγοριά.» ?

 5. 30-08-2019 -7:15 GNORIZEI KATI ? GTI KAPOIOI GNORIZOUN… ΙΣ ΧΡ ΝΙΚΑ

 6. 3 τ ε ν γ Χ ψ Β ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

 7. Αμα σας κατουρησει ο Ιησους ρε καταραμενοι τρισαθλιοι λοβοτομημενοι βρομοφασστοπουστοαλητες θα ειναι σαν αγιασμος,

  • Δάσκαλε ο Ιησούς δεν κατουράει όχι γιατί δεν έχει πουλί αλλά γιατί τον σταύρωσαν κάτι Εβραίοι και ξέχασε να αναστηθεί. Φαντάσου ότι οι στίχοι της νεκρανάστασης στο αρχαιότερο ευαγγέλιο είναι προϊόν πλαστογραφίας. Για τέτοια χάλια λέμε τώρα…

 8. Ποιος κανει διαλογο ρε απο τα αρρωστημενα φασιστοπουτανοσπερματα λοβοτομημενοι πανιβλασκατοληιθιοι νεοναζι πουστακαραγκιοζηδες δολοφονοι πουστααλητες καταραμενα βρωμομιασματα της υπαρξης που εδω κα τοσα χρονια δεν εχουν απαντησει σε τιποτα και που συνεχως προσβαλλουν με ρατσιστικα κριτηρια τα ξεφτυλισμενα υπερκομπεξικα πουσταγαμημενα βιολογικα αποβλητα? Ρε αντε στον Διαολο απο εκειπου ηρθατε λοβοτομημενα φασιστμπασταρδα κατα φαντασιαν απογονοι των αρχαιων παιδοφιλων που την ειδατε και φυλετικα ανωτεροι τουρκαλβανοι κατα φαντασιαν Αιλιναρες ντροπη του ανθρωπινου γενους.

 9. ”Ο δε Ιησούς τους είπε· “ιδού καθώς θα εισέλθετε εις την πόλιν, θα σας συναντήση ένας άνθρωπος, που θα βαστάζη μια πήλινη στάμνα νερό· ακολουθήστε τον στο σπίτι, που θα μπη.Και θα πήτε στον οικοδεσπότην του σπιτιού· σε ερωτά ο διδάσκαλος, που είναι το κατάλυμα, όπου μαζή με τους μαθητάς μου θα φάγω το Πασχα;Και εκείνος θα σας δείξη ένα μεγάλο ανώγειον τακτοποιημένον και με στρωμένα τα ανάκλιντρα γύρω από το τραπέζι του φαγητού.
  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΕ ΦΙΛΕ?Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΕ ΓΑΙΔΑΡΟ.ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ?ΠΩΣ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ?ΞΕΘΩΡΙΑΕ Η ΑΛΟΓΙΑ ΣΟΥ?ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,,ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΣ,,
  ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ Η ΤΑΣΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ..

 10. Ναι θα ενωθουν ολο ιοι σνθρωποι εναντια στα καταραμενα τρισαθλια φασιστομιασματα. Μαζι αριστεροι και δεξιοι και Αλβανοι και Μακεδονες κ Πακιστανοι και ολοι εναντια στους πραγματικους Αιλινες και δηλαδη τα γιδια του Σατανα και οχι απλα θα συντριβει ο νατιβισμος αλλα θα σας τον χωσομε εκει που παει και αρκετα εχει τραβηξει η ανωμαλια σας θλιβερα υπανθτωπια μιασματα που παριστανετε και τους φυλετικα ανωτερους.

  • Την καλησπέρα μου δάσκαλε.
   Στις 8 Δεκεμβρίου 2018 at 17:15 δήλωσες ότι η μεγάλη θλίψη (the great tribulation) θα λάβει χώρα το έτος 2020 και θα κλάσουμε μέντες.
   ➡️ Δάσκαλε το 2020 η μόνη θλίψη που θα έρθει και θα την νιώσεις θα είναι αυτή που θα πέσει πάνω στο κεφάλι σου σαν κεραμίδα. Η αναξιοπιστία των λόγων σου θα σε στείλει για άλλη μια φορά στα απομονωμένα εκκλησάκια της Κύπρου να κλαις την μοίρα σου. Εγώ εδώ θα είμαι για να σου θυμίζω το μαύρο σου το χάλι γιατί είσαι και ξεχασιάρης.
   ▪️ Το 2020 το Θηρίο (Μεγαλόσαυρος) θα σε πάρει στο κυνήγι και θα σε μαδήσει. Δεν θα το σταματήσει κανένας σταυρός και κανένας Υδροχόος.
   Υ.Γ Προσευχήσου στο διάολο σου να κλάσω μέντες διότι αν δεν κλάσω την έκανες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*