ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Γράφει  ο  Ιωάννης  Λαμπρόπουλους

Ελληνίδες και Έλληνες

 

Η πατρίδα μας η Ελλάδα, εισήλθε επίσημα πλέον σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ  και αυτό επιβάλλει να χρησιμοποιήσω την λέξη  ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ, που την χρησιμοποιούμαι για πολύ σοβαρές ανακοινώσεις.

Όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα είναι γεγονότα αχαρακτήριστα.

Δεν έχουν καμία σχέση με πολιτική, καμία σχέση με οικονομία και δεν ακολουθούν κανένα κανόνα διεθνών συνθηκών και διεθνούς δικαίου.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν τα εξετάσουμε με την λογική, παρακολουθούμε μία ακατανόητη τρέλα, που δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια πολιτικο-οικονομική σκηνή.  Επειδή όμως δεν μπορούμε να δεχθούμε πως όλοι τους σε Διεθνές επίπεδο τρελάθηκαν και δεν ξέρουν τι κάνουν, όλα δείχνουν , πως τα συμβαίνοντα στην χώρα, γίνονται για την ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ καταστροφή μας.

Και άλλες χώρες χρεοκόπησαν, αλλά σε λίγο καιρό επανήλθαν, ανέκαμψαν και το ξεπέρασαν. Αυτά όμως,  που δεν γίνονται τυχαία στην χώρα,  δείχνουν πως προσπαθούν,  ώστε αυτή η χρεοκοπία της χώρας όταν ανακοινωθεί, να είναι ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ. Αυτό δείχνει το γενικό “στέγνωμα” της χώρας που επιχειρείται, με την αρπαγή όλων των ταμειακών αποθεμάτων, όπου και αν αυτά ευρίσκονται.

Ελληνίδες και Έλληνες.

Αυτή η πορεία της χώρας, που αργά ή γρήγορα θα κατέληγε στην ΑΒΥΣΣΟ, ξεκίνησε την 23η Απριλίου του 2010 που ανακοινώθηκε  η προσφυγή της χώρας στον μηχανισμό στήριξης της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ.

Για να γίνει αυτό τότε αποδεκτό και “νόμιμο”,  διογκώθηκε εντελώς παράνομα το εξωτερικό χρέος,  καθώς και το έλλειμμα πληρωμών από την ΕΛΣΤΑΤ, αποδεικνύοντας και στον πλέον ηλίθιο, την μεθόδευση και τον δόλο που υπήρξε, κατά των συμφερόντων της Ελλάδος.

Όλες οι Κυβερνήσεις λοιπόν από τότε μέχρι σήμερα, δέχονται συνειδητά και την μεθόδευση και τον δόλο και με τις ενέργειες τους οδηγούν την χώρα προς την ΑΒΥΣΣΟ.

Μην σας ξεγελούν πως με τα λόγια αναγνωρίζουν την μεθόδευση και τον δόλο και κατηγορούν τους προηγούμενους, διότι με τα έργα τους ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ και συνεχίζουν και αυτοί να οδηγούν την χώρα στην ΑΒΥΣΣΟ.

Η απόξειξη είναι πως δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ για να ανακουφίσουν οικονομικά την Ελλάδα, ενώ με πραξικοπηματικό τρόπο μαζεύουν όλα τα ταμειακά αποθέματα της χώρας, “στραγγίζοντας” και τον τελευταίο οικονομικό πόρο.

Ελληνίδες και Έλληνες.

Αυτό το οικονομικό “στράγγισμα”, δεν θα το έκανε καμία κυβέρνηση που ενδιαφέρεται για τον λαό της, για ένα απλό λόγο. Το διεθνές δίκαιο και ο καταστατικός χάρτης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ, δίνει το δικαίωμα σε μία χώρα που αντιμετωπίζει ανθρωπιστική κρίση, να κάνει για κάποιο χρονικό διάστημα παύση πληρωμών εξωτερικών χρεών, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική κρίση.   Η Ελλάδα βιώνει την μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση του πλανήτη τον τελευταίο αιώνα, με στοιχεία διεθνών οργανισμών και των γιατρών του κόσμου.

Οποιαδήποτε Κυβέρνηση στον κόσμο θα το χρησιμοποιούσε αυτό για να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική της κρίση. Αλλά όπως είδατε, αυτοί οι “Αμερικανοτσολιάδες”, όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται για τον λαό, αλλά διά στόματος ΥΠΟΙΚ Βαρουφάκη είπαν: “εμείς θα πληρώσουμε στο ακέραιο αυτά που χρωστάμε” χωρίς βέβαια να τους ενδιαφέρει αν το χρέος είναι παράνομο, ειδεχθές και απεχθές.

Αυτοί όμως θα το πληρώσουν, αφήνοντας τον λαό να πεινάει και να ζει στους δρόμους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά “στραγγίζουν” και όλα τα αποθέματα του κράτους, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ και αυτοί που δεν έχουν πεινάσει μέχρι σήμερα.

Να θυμάστε πως πριν από τις εκλογές είχα γράψει, πως αυτοί οι “Αμερικανοτσολιάδες” δεν έρχονται για να σώσουν την Ελλάδα, αλλά για να μας δώσουν την “χαριστική βολή”.

Ελληνίδες και Έλληνες.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ,  ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Πρέπει να τελειώνει αυτή η ΑΠΑΤΗ με την καραμέλα του  “Δεν έχει η Ελλάδα χρήματα”. Η Ελλάδα έχει χρήματα και το γνωρίζουν όλοι, εκτός φυσικά από τους Έλληνες, που ακούν και διαβάζουν, ότι “σερβίρουν” οι διεθνείς και οι ντόπιοι “παπαγάλοι”. Ακούστε λοιπόν ποιά είναι η αλήθεια.

Το σημερινό ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν (ΑΕΠ) της “χρεοκοπημένης” Ελλάδας, είναι περί τα 120 δις ευρώ τον χρόνο. Δηλαδή περίπου 10 δις ευρώ τον μήνα και προέρχονται περισσότερο από τους έμμεσους καθημερινούς φόρους. Από τα καύσιμα που είναι 1 ευρώ ανά λίτρο, από τα τσιγάρα που είναι 2 ευρώ ανά πακέτο, από το 18% κατά μέσο όρο ΦΠΑ σε όλες τις ημερήσιες συναλλαγές εντός Ελλάδος, από τις εισαγωγές που γίνονται  σε όλα τα τελωνεία της χώρας, από τις ποινές που εξαγοράζονται σε όλα τα δικαστήρια της χώρας, από τους φόρους στα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τον τζόγο  και αυτά είναι καθημερινά έσοδα. Υπάρχουν φυσικά και οι μηνιαίοι άμεσοι φόροι.  Όλα αυτά είναι περίπου 10 δις ευρώ τον μήνα.

Όλα τα σημερινά έξοδα του Ελληνικού δημοσίου σε μισθούς, συντάξεις, προνοιακά και οικογενειακά επιδόματα, υγεία, παιδεία και άμυνα, δεν ξεπερνούν τα 2.5 δις ευρώ τον μήνα. Όπως καταλαβαίνετε  περισσεύουν και 7.5 δις ευρώ τον μήνα.  ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;

ΣΤΗΝ  “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ”

Στις  28. 03. 2012  σε συμπληρωματικό άρθρο που κατέθεσε ο υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης και ψηφίστηκε από την Βουλή, αναφέρεται το εξής:  Θα τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος από δω και πέρα ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ  με τον τίτλο  «Ελληνικό Δημόσιο (ΕΔ)  Εισπράξεις και Πληρωμές για την εξυπηρέτηση του Δημόσιου χρέους».  Αυτός ο λογαριασμός θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την άμεση εξυπηρέτηση ειδικού δημόσιου σκοπού  και ειδικότερα για την εξυπηρέτηση του Δημόσιου Χρέους και δεν διενεργείταικαμία άλλη πληρωμή για οποιοδήποτε άλλο σκοπό…… Από τον λογαριασμό αυτόν πληρώνονται οι δαπάνες  χρεολυσίων και τόκων όλων των δανείων, για την εξυπηρέτηση και την εν γένει διαχείριση του Δημόσιου Χρέους. Τα Έσοδα του λογαριασμού αυτού θα αποτελούν οι εισροές από τα Ευρωπαϊκά ταμεία,  καθώς και από τα Ταμεία του Ελληνικού Δημοσίου, ως συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου στην εξυπηρέτηση του Δημόσιου Χρέους.

Για όποιον δεν κατάλαβε, αυτή είναι η “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ” που δημιούργησαν και εκεί μέσα ρίχνουν όλο το Ελληνικό ΑΕΠ, αφού όλα τα Δημόσια ταμεία, με αυτόν τον λογαριασμό συνδέονται.  Και αφού από αυτόν τον λογαριασμό δεν διενεργείται καμία άλλη πληρωμή, για να μπορούν να πληρωθούν οι μισθοί, οι συντάξεις και τα άμεσα έξοδα του Ελληνικού Δημοσίου, αναγκαζόμαστε να ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ.

Δηλαδή τα δικά μας 10 δις κάθε μήνα, τα δίνουμε στα παράνομα και απεχθή χρέη και για τους μισθούς τις συντάξεις και τα  τρέχοντα έξοδα του κράτους, ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ.

 Γι’ αυτό και όσο υπάρχει αυτή η “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ”, όσο περισσότερα πληρώνουμε, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΕΟΝΟΜΑΣΤΕ.  Γι’ αυτό και εκτοξεύτηκε το χρέος από το 110% στο 180% του ΑΕΠ.

Αυτός είναι και ο λόγος, που ούτε Ρώσοι, ούτε Κινέζοι, ούτε “Μογγόλοι”, δεν έδωσαν, ούτε και θα δώσουν ποτέ στην Ελλάδα ένα ευρώ, γιατί ότι ποσόν μπεί στον λογαριασμό “Ελληνικό Δημόσιο” (EΔ)   ΧΑΝΕΤΑΙ.  Γι’ αυτό και γύρισαν από την Ρωσία με άδεια χέρια, γιατί οι Ρώσοι δεν δίνουν λεφτά που θα χαθούν μέσα σε “μαύρες τρύπες”.

Όσο όλα τα έσοδα του Δημοσίου, πηγαίνουν σε αυτή την “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ”  σωτηρία δεν υπάρχει και αυτό το ξέρουν πολύ καλά και στην τωρινή Κυβέρνηση , αλλά όπως και οι προηγούμενοι, έτσι και αυτοί κοροϊδεύουν αισχρά αυτόν τον εξαθλιωμένο λαό.

Αυτά τα γνώριζαν πριν γίνουν Κυβέρνηση και ήταν τελείως ψεύτικες οι “μαγκιές” που έκαναν και αυτό το έλεγα από την αρχή. Αποδεικνύεται τώρα, πως με τις ενέργειες τους δεν υπηρετούν το συμφέρον του Ελληνικού λαού, αλλά συνειδητά ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

Ελληνίδες και Έλληνες.

Τους προηγούμενους της Σαμαροβενιζελικής συγκυβέρνησης, τους λέγαμε “Γερμανοτσολιάδες” επειδή τα έδιναν όλα αδιαμαρτύρητα στους Γερμανούς. Αυτοί της νέας συγκυβέρνησης είναι “Αμερικανοτσολιάδες” που παρουσιάστηκαν στην αρχή  ως “αντιστεκόμενοι”, ενώ όπως όλα αποδεικνύουν, είναι και αυτοί πλήρως συνεργαζόμενοι, πάνω στην κατεύθυνση της ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ της χώρας.

Η διαφορά τους από τους προηγούμενους, είναι πως αυτοί δεν “εργάζονται” για τα συμφέροντα της Γερμανικής ολιγαρχίας, αλλά υπηρετούν τα συμφέροντα του Σόρος και των Αμερικανών ολιγαρχών.

Το σίγουρο λοιπόν είναι, πως ούτε αυτοί υπηρετούν το γενικό συμφέρον του Ελληνικού λαού, γι’ αυτό, αντί να ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ τα χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου από τον ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ της “ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ”,  επιλέγουν να “ΣΤΡΑΓΓΙΞΟΥΝ”  όλα τα ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, από όπου υπάρχει Ελληνικό χρήμα και να τα  μεταφέρουν  στην ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ,  που συνδέεται με τον λογαριασμό της “ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ”.

Δεν θα σταθώ στον πραξικοπηματικό τρόπο με τον οποίο το επιχειρούν – αυτό άλλωστε είναι ευθύνη της ανύπαρκτης Βουλής – αλλά θα σταθώ, στο αποτέλεσμα και τις συνέπειες που θα έχει για την χώρα, αυτή η αρπαγή όλων των ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ του ΚΡΑΤΟΥΣ , που δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο του υπουργού Οικονομικών, αλλά σε αυτοδιοίκητους θεσμούς, οργανισμούς, και ασφαλιστικά ταμεία.

Ελληνίδες και Έλληνες

Το πρόγραμμα των μνημονίων που επέβαλαν στην Ελλάδα μετά την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ, δεν στόχευε στην ανάπτυξη και ανασυγκρότηση της χώρας, αλλά στην χρεοκοπία της,  ΥΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

Οι όροι αυτοί, που μέχρι στιγμής έχουν τηρηθεί κατά γράμμα και μέχρι σήμερα έχουν πετύχει τον επιδιωκόμενο στόχο,  προχωρούν ένα σχέδιο, με το οποίο θα χρεοκοπήσουν η Ελλάδα και οι Έλληνες, αλλά χωρίς αυτό να επηρεάσει κανέναν άλλο λαό ή κράτος.

Νομίζω πως όλοι μας καταλαβαίνουμε, πως αυτό μέχρι στιγμής το έχουν πετύχει. Η Ελλάδα βιώνει την μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση και είναι πρακτικά χρεοκοπημένη, αλλά αυτό δεν έχει επηρεάσει σε τίποτα τους Ευρωπαίους εταίρους, που αντιθέτως κερδίζουν πολλά χρήματα από την χρεοκοπία μας.  Αυτό βέβαια επιτυγχάνεται με την πλήρη συνεργασία των Ελληνικών Κυβερνήσεων, από το 2009 μέχρι και σήμερα.

Ό λόγος είναι βασικά ένας. Διότι δεν χρεοκοπούν οι τράπεζες. Γι’ αυτό οι τράπεζες στηρίζονται από την Ε.Ε. και έχουν καρπωθεί το μεγαλύτερος μέρος των χρημάτων που έχουν έρθει στην Ελλάδα.Χρεοκοπεί λοιπόν το Ελληνικό Δημόσιο και οι Έλληνες, αλλά όχι οι ιδιωτικές τράπεζες.

Για τον λόγο αυτό, δώθηκε μόλις τώρα στις τράπεζες από την ΕΚΤ  1,5 δις ευρώ, για να μη υπάρξει “Graccident” καμίας τράπεζας, από την αυξανόμενη διαρροή καταθέσεων στο εξωτερικό. Βλέπετε όσοι γνωρίζουν τι θα γίνει βγάζουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό. Όχι για να μην χαθούν, γιατί οι τράπεζες δεν πρόκειται να κλείσουν, ούτε να χρεοκοπήσουν, αλλά για να μην “κουρευτούν”, καθότι το “κούρεμα” είναι αναπόφευκτο. Το ποσοστό μπορείτε να το υπολογίσετε γιατί αν το πω θα τρομάξετε.

Το σχέδιο λοιπόν της ΕΠΙΣΗΜΗΣ πτώχευσης της Ελλάδος,  αλλά όχι των τραπεζών, οδηγείται στην τελική του φάση. Λέω “ΕΠΙΣΗΜΗΣ”, διότι σε κατάστασης σιωπηλής πτώχευσης, βρισκόμαστε από τον Ιούλιο του 2012.

Σε αυτή τη φάση πρέπει να ανακοινωθεί ΕΠΙΣΗΜΑ η πτώχευση και η στάση πληρωμών του Δημοσίου, και γι’ αυτό το λόγο το Δημόσιο  “στραγγίζεται” τώρα εντελώς. Κυβέρνηση ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ τους πάντες να ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ τα ταμειακά ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΆ τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, που  σημειωτέον  ο λογαριασμός αυτός, συνδέεται με την “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ”.

Ελληνίδες και  Έλληνες.

Η χώρα εισήλθε σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ και αυτό δεν αφορά τις ιδιωτικές τράπεζες που θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται , αλλά αφορά όλο το Ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και όλους τους αυτοδιοίκητους  οργανισμούς και υπηρεσίες, που αυτήν την στιγμή τους αρπάζουν τα ταμειακά αποθέματα και ως συνέπεια θα νεκρωθούν οι λειτουργίες τους.

Αυτόν τον μήνα θα γίνουν κανονικά οι πληρωμές του Δημοσίου σε ευρώ, αλλά από τον επόμενο τα πράγματα θα “σφίξουν” επικίνδυνα.

Ή θα επικρατήσει η επιδίωξη των Αμερικανών και η Ελλάδα θα πτωχεύσει εντός του ευρώ,  ή θα αναζητηθεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ έναλλακτικό νόμισμα, που αυτό αποτελεί επιδίωξη των Γερμανών, αφού δεν θέλουν η Ελλάδα να πτωχεύσει μέσα στο ευρώ, για να αποφύγουν τυχόν χρηματοοικονομικό ρίσκο για την υπόλοιπη Ευρώπη.

          Είπαμε πως ο σκοπός είναι να πτωχεύσει η Ελλάδα, χωρίς αυτό να επηρεάσει κανέναν άλλον.

          Το τραπεζικό σύστημα ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να επηρεαστεί, γιατί θα συνεχιστεί κανονικά η ρευστότητά του, αλλά για να μην υπάρξει κανένα ρίσκο για την Ευρωζώνη, πρέπει η Ελλάδα με τον πλάγιο τρόπο του εναλλακτικού νομίσματος, να βγεί από το ευρώ.

Εκτιμώ πως θα το επιχειρήσουν με τρόπο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ, διότι θα πουν πως η χώρα έχει “στεγνώσει” από ευρώ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.  Αν δεν υπάρξουν αντιδράσεις και το δεχθούμε, τότε πέτυχαν τον σκοπό τους, αφού η χρεοκοπία μας δεν θα επηρεάσει ούτε το τραπεζικό σύστημα, αλλά ούτε την Ευρωζώνη.

Ελληνίδες και Έλληνες.

Η Ελλάδα, όπως ανέφερε και σε άρθρο του στους «New York Times» ο νομπελίστας Πωλ Κρούγκμαν, βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Μετά και την πραξικοπηματική απόφαση του Πρωθυπουργού, για την μεταφορά των ταμειακών αποθεμάτων αυτοδιοίκητων οργανισμών, στην “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ” της Τράπεζας της Ελλάδος, η χώρα εισέρχεται επίσημα και φανερά, ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ.

Στο σημείο που βρίσκονται σήμερα τα πράγματα, δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση συμβιβαστικής λύσης. Ή θα σωθεί η Ελλάδα και θα βουλιάξει το ΔΝΤ και η Ευρώπη, ή θα βουλιάξει η Ελλάδα για να σωθούν οι τοκογλύφοι τραπεζίτες.

Μία Ελληνική και πατριωτική Κυβέρνηση αυτή τη στιγμή, θα ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ όλες τις πληρωμές ΤΟΚΟ-ΧΡΕΩΛΥΣΙΩΝ, που γίνονται μέσω του ειδικού λογαριασμού της “ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ”, επικαλούμενη την ανθρωπιστική κρίση της χώρας  και μέχρι να ολοκληρωθεί ο λογιστικός έλεγχος του κράτους, ώστε να δούμε αν χρωστάμε και τι πρέπει να πληρώσουμε.

Κάτι τέτοιο φυσικά ΘΑ ΕΣΩΖΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, αλλά όχι τους κερδοσκόπους δανειστές μας.

Η Κυβέρνηση όμως ενεργεί για να σώσει το ΔΝΤ την ΕΚΤ  και  τους ξένους τραπεζίτες, αλλά όχι την Ελλάδα.   Αυτοί βέβαια προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα, γιατί με το υποχρεωτικό και το “εθελοντικό” άρπαγμα των ταμειακών αποθεμάτων, έβαλαν την χώρα στην “ΕΝΤΑΤΙΚΗ”.

ξαφνικός θάνατος της χώρας δεν είναι μακριά, αλλά ένα είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ.

Καμία Κυβέρνηση, δεν θα ήθελε να είναι Κυβέρνηση, εκείνη την στιγμή. Εκτιμώ λοιπόν πως  θα αναζητηθεί επειγόντως μία συλλογική Κυβέρνηση, που θα την ονομάσουν Κυβέρνηση “ειδικού σκοπού”,  ή Κυβέρνηση “σωτηρίας” ή ακόμα μπορεί να προκηρύξουν  ξαφνικές εκλογές, για να φτιάξουν “Οικουμενική” Κυβέρνηση.

Αλλά αυτό το βάρος της ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗΣ  χρεοκοπίας, για το οποίο έχουν “δουλέψει” σιωπηλά και μεθοδικά, όλες οι Κυβερνήσεις από το 2009 μέχρι σήμερα, αποκλείεται να το φορτωθεί μόνη της η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ελληνίδες και Έλληνες.

Με τους ΑΘΕΟΥΣ που μπλέξαμε,

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

                   συγγραφέας-ερευνητής

          giannis_lampropoulos@yahoo.com

Volcano Times Magazine

Loading...

52 thoughts on “ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!

 1. σσσστ says:

  «Ελληνίδες και Έλληνες.

  Με τους ΑΘΕΟΥΣ που μπλέξαμε,

  Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.»

  Κατηλακι στον Ιησου και προσκυνημα της παισιο-παντοφλας ΑΜΕΣΑ, να σωθουμε!

 2. Bob says:

  Εσένα σε ξέχασα ρε μεγάλε!!!άι σιχτίρ μαζί με τον βαρδακα!!!παιδικες αναλυσεις και πουτσες μπλε. Ακου ,2,5 δις μισθοι και συντάξεις,και 10 εσοδα.κοιμάσαι!!!!!!

  • Ανώνυμος says:

   Τώρα μάλιστα! Ο χρυσαυγήτης τού τίποτα λογοκρίνει τον Λαμπρόπουλο! Αλίμονο μας αν καταλαβαίνεις κι εσύ Λαμπρόπουλο. Χαρακίρι θα έπρεπε να κάναμε! Bob… ωραίο όνομα για σκύλο!

   • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

    με το πες πες αντιναζι σκατο κατι θα κολησει στον λαο του κατοχικα ε; ε ρε ο γκοεμπελς ειναι γατακι μπροστα στους νεοπασοκρατες του 2016 λεμε!

    • Ανώνυμος says:

     Εσύ γνωστέ χρυσαυγήτη να δω που θα κρυφτείς και τι δικαιολογία θα έχεις όταν θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της Χρυσής Αυγής σε κοινή θέα. Η απόδειξη ότι είστε το ίδιο με τους προηγούμενους είναι η ιδία ακριβώς προπαγάνδα που χρησιμοποιούσε και το συνταγματικό τόξο’’… οποίος διαφωνεί μαζί σας είναι η Συριζεος η Πασοκος ενώ αυτοι έλεγαν όποιος διαφωνεί μαζί τους ότι ήταν χρυσαυγήτης. Καμιά διαφορά λοιπόν. Προδότες κι αυτοι προδότες κι εσείς. Όποιος υποστηρίζει κόμμα και κομματάρχες στην Ελλάδα σήμερα είναι σίγουρα προδότης και έχει οικονομικά οφέλη. Γιατί απλά έχει αποδειχτεί ότι όλοι υπηρετούν ξένα συμφεροντα.

     • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

      ΡΕ ΒΛΑΚΑΚΟ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Η ΝΔ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗΝ ΧΑ ΒΛΕΠΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ, Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗΝ Χ.Α ΒΛΕΠΕ ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΠΕΛΟΝΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗΝ Χ.Α ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΦΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΑΠΛΕΚΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΩΝ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΜΕΡΤΑ. ΕΣΥ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΣΤΑ ΤΣΙΤΑΤΑ ΤΗΣ ΞΕΠΑΤΩΜΕΝΗΣ ΚΩΚΑΙΝΟΜΑΝΟΥΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΤΣΙΡΙΔΟΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΝΟΥ, ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΒΟΥΛΩΝΕ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ.

     • Ανώνυμος says:

      Την Τατιάνα την ακούς εσύ μαζί με τα παραμύθια της Χαλιμάς των εβραίων για τον προαγωγό νεοναζί που θα σας σώσει. Τις δολοφονίες τις έκανε όλες η μασονία που τους διαφεντεύει όλους τους έλληνες πολιτικούς’’ για να δημιουργήσει εντάσεις και να φανατίσει χαζεμένα ιγδία σαν εσένα. Μόλις λοιπόν τα χαζεμένα ΝΕΜΕΣΙΚΙΑ γιδια φανατιστούν αρκετά θα δώσει πολιτική δύναμη στον αρχηγό τους για να κυνηγήσουν τα άλλα ροζ κεντρο-δεξιο-αριστερά χαζεμένα γιδια και πάει λέγοντας. Έτσι το μπάχαλο στη χωρα θα μεγαλώσει και αυτοι θα κάνουν ήσυχα ήσυχα τη ‘’δουλειά’’ τους. Κατάλαβες τίποτα πανχαζεμενο γιδι ;

   • Bob says:

    Καλυτερα φασίστας και χρυσαυγιτης,παρα συμμοριτης κατσαπλιας!αντε παρε κανα πακι σπιτι και κανα αλλο μαυρουλι,πισωγλεντη!!!!

    • Ανώνυμος says:

     Χαχαχα …. εσύ είσαι πιό κουτός καί από τα βλητα! Διάβασε βρε ΒΛΑΚΑ τήν απάντηση πού έδωσα στον νεοναζί φίλο σου ΝΕΜΕΣΙΣΚΟ πρωτού γίνεις εντελώς ρεζίλι! Ευχαριστώ πού επιβεβαιώνεις πλήρως τά λεγόμενα μου! ΒΛΑΚΑ!

   • Bob says:

    Μαλακα ανωνυμε…το αεπ για το 16 ηταν 175 δις,στρογγυλα.2ον,το αεπ δεν ειναι έσοδα ηλιθιε.εχει και έξοδα ηλιθιε.πες μου ενα δημοσιο ιδρυμα ηλιθιε,Νοσοκομείο,σχολείο,που διατηρει Βιβλία εσόδων-εξοδων.ΗΛΙΘΙΕ!για αυτο ο μπακαλιστικος τροπος του μεγα αναλυτη ειναι παιδικος .τονιζω το ηλιθιος γιατι εχει επιλεκτικοτητα μεσα του.η βλακεια ειναι ακουσια…..

  • ΠΤΠ says:

   Δεν μπορώ να ξέρω ΄πόσοι πληρώνουν και πόσοι όχι, αλλά κύριε BOB, (τυχαίνει να έχω ελεύθυρο επάγγελμα και να συνεργάζομαι με τεχνικές εταιρείες). ΣΕ πληροφορώ ότι μόνο από ένα άτομο (εμένα) πήραν σήμερα πάνω από 2.000 ευρώ ΦΠΑ και τέλους Φλεβάρη θα πάρουν άλλα τόσα. Όλες οι εταιρείες που ξέρω (μικρές, μεσσαίες και λιγότερο μεγάλες ) όλες πληρώνουν και είναι στις δόσεις κάθε μήνα. Μη λες ότι το κράτος δεν μαζύει χρήμα, μαζεύει και μάλιστα πολύ χρήμα… Τσίχλα να αγοράσεις από το περίπτερο το κράτος παίρνει ΦΠΑ, μαρούλι από το μανάβη να πάρεις το κράτος παίρνει ΦΠΑ…

   • Bob says:

    Αλοιμονο,δεν διαφωνώ μαζί σου!ΤΟ κράτος μας κατακλεβει,με την φοροεπιδρομη,αλλα,τα μπακαλιστικα του Λαμπροπούλου οδηγούν σε άλλες ατραπούς!νοσοκομεια,σχολεια,και ολες οι δημοσιες Υπηρεσίες εχουν μονο εξοδα!απο εσοδα δεν υπαρχουν ,γι’αυτό και δεν υπαρχουν βιβλια εσόδων εξόδων!ακουμε μονο για περικοπές,γενικες και αοριστες!!!και ολα αυτά για να μην φτάσει στο ανθρώπινο δυναμικό!Δυστυχώς ο λογαριασμός δεν βγαίνει!χρειάζεται η το μισό προσωπικό,η μισή μισθοδοσία!!χοντρά-χοντρά και χωρίς πολλές περιστροφές!!!!εκ των προτερων δεν μου φταινε οι ανθρωποι!!!!σε τετοια ταξικα διχαστικα παιχνίδια δεν τσιμπαω!γι’αυτό και ο σχολιασμός για τον συγγραφέα-ερευνητη!!!!!!

    • tasos says:

     ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΕΣΟΔΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΨΑΧΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ.

 3. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΑΠΌ ΕΔΩ says:

  Μπάρμπα οι μισοι Έλληνες (ελπίζω οι μαχιμοι)δήλωσαν πρόθυμοι να δωσουν την ζωη τους για την πατρίδα. Οι άλλοι μισοι Αγρον ηγοραζουν..Εάν υπολογίσεις ότι πάνω από 500000 νέοι έχουν εγκαταλείψει την χώρα για καλύτερη ζωη και δεν πρόκειται να γυρισουν πίσω ποτέ..τότε καταλαβαίνεις ότι το διάγγελμα σου είναι φωνή βοωντος εν τη ερημο

 4. aeras dunatos says:

  Σταμάτησα να διαβάζω εκεί που υπολόγησε ως έσοδα το ΑΕΠ. Μάλιστα είναι τόσο στούρνος που έκανε και μαθηματικές πράξεις υπολογίζοντας ως κρατικό έσοδο το ΑΕΠ ….. Ρε ασχοληθείτε με εξωγήινους , φαντάσματα κτλ και αφήστε τα οικονομικά. Υπάρχουν άλλοι για αυτά

  • Bob says:

   Τα ιδια λεω φιλαρακι,αεπ -εσοδα? Και μετα φωναζουν,οι ηλιθιοι και οι πανηλιθιοι.παιδικοι υπολογισμοι,ναχαμε να λεγαμε…

   • aeras dunatos says:

    Ξέρεις γιατί δεν υπάρχει σωτηρία στο Ελλαδιστάν? Ο λόγος είναι οτι όλοι αυτοί που μου κάνανε «dislike» ψηφίζουν ακριβώς με το ίδιο σκεπτικό. Όποιος τους λέει κάτι που δεν είναι αρεστό λιδορείται και χάνετε με τον καιρό. όποιος τους λέει μπαρούφες (ΑΕΠ – έσοδα = ΣΩΘΗΚΑΜΕ) ή «λεφτά υπάρχουν» ή «θα σκίσω τα μνημόνια» κτλ τον εξυμνούν.

    Αδερφέ , απο τους πανηλίθιους να ξέρεις 2 πράγματα προκείπτουν. α) Άφθονο φθηνό εργατικό δυναμικό και β) Πηγή εσόδων για τους έξυπνους. Έχω πάψει προ καιρού να προσπαθώ να τους κάνω να σκεφτούν, με οφελούν περισσότερο όσο παραμένουν ηλίθιοι

    • aeras dunatos says:

     Μην αγχώνεσαι , θα έχεις να φας μέχρι τα βαθιά γεράματα. Δεν διάβασες ? 120 δις ΑΕΠ λέει μείον έξοδα για συντάξεις σε περρισεύουν κιόλας . Τράβα πέσε για ύπνο τώρα …

 5. ΑΝΩΝΥΜΟΣ Ο says:

  ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΕΠ και αλλο τα εσοδα του κρατους μην τα μπερδευεις αν δεν κανω λαθος τα ετησια εσοδα του κρατους ειναι κατι λιγοτερα απο 55 δις τα μισα δηλαδη απο οτι γραφεις….Κατα τα αλλα στα περισσοτερα εχεις δικιο ομως ποιος ακουει ?

 6. ΜΑΝΟΣ says:

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ, ΤΑ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ……ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ…..ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 300, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ 2011, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΧΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…. ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΤΕ…..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ….ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΑΜ….. ΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1831 ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΕΘΝIΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΝΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ 1 ΔΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ …..ΑΝ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ…….ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΡΤΕΛ ΑΠΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ…..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΜΠΛΕ,ΠΡΑΣΙΝΕΣ, ΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΚΙΤΡΙΝΕΣ, ΜΑΥΡEΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ……ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΚΕΨΗΣ……ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ……ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ..!!! ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ. http://epamhellas.gr/

 7. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ says:

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ … Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ. Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ. Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ. Η ΝΟΜΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ «ΚΑΤΟΧΙΚΗ». ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. Ο ΜΕΣΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟ ΤΟΥ 2010 ΧΛΥΔΗ ΚΑΙ ΡΑΣΤΩΝΗ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΝΤΟΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΕΥΡΩ. ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΟ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΩΡΡΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ , ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ : ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ; ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

 8. Babis says:

  Ήρθε ο Γιωργάκης και θα μας βγάλει από το ΔΝΤ. Τώρα θαρθει στο ΠΑΣΟΚ κι ο Αρκουδέας γιατί οπως ξέρουμε αλλαγή δε γίνεται χωρίς αυτόν.
  Κοντος ψαλμ.

 9. Ανώνυμος says:

  Διάγγελμα λέει… Σιγά ρε πρόεδρε της δημοκρατίας.. Πάνε κάνε καλητερα έρευνα γιατί δεν το έχεις… 10 χρόνια τ ακούμε και τα διαβάζουμε αυτά.. Απλός είναι βαρετά και ανούσια.

 10. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  Υπήρξε ποτέ «διεθνές δίκαιο» για να εφαρμοστεί στην Ελλάδα; Όταν βομβάρδιζαν την Σερβία με απεμπλουτισμένο ουράνιο το είχαν βαπτίσει «ανθρωπιστική επέμβαση». «Δίκαιο» ήταν, είναι και θα είναι η γνώμη του ισχυρού. Ουδέποτε η Ελλάδα ζήτησε οποιασδήποτε μορφής βοήθεια από την Ρωσία, την Κίνα ή άλλη χώρα εκτός του Ευρω-Ατλαντικού συστήματος. Όλα αυτά είναι ψεύδη των ανδρεικέλων που κυβερνάνε. Και γιατί να μας δανείσουν οι Ρώσοι, οι Κινέζοι ή και οι… Νεφελίμ… ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ «ΕΤΑΙΡΩΝ» ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ; Γιατί να συνομιλήσουν με τον υποτελή κι όχι με τον αφέντη του υποτελούς; Γιατί οποιαδήποτε χώρα να ασχοληθεί με την Ελλάδα όταν από το 2010 έχει εκχωρήσει ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ την εθνική της κυριαρχία; Γιατί οποιαδήποτε χώρα να βοηθήσει την Ελλάδα όταν η ίδια η κυβέρνηση που πρόδωσε το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 ψήφισε την ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ; ΛΥΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ-ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. Όσες εκλογές και να γίνουν, πάντα αυτός που θα έρχεται στην εξουσία θα είναι μια ακόμη μετάλλαξη του ίδιου «Πρωτέα» που καταδυναστεύει την πατρίδα. Όσοι δεν ξέρετε κάντε έναν κόπο και δείτε σε ποια σχολεία και ποια πανεπιστήμια φοίτησαν οι περισσότεροι από τους 300 του κυνοβουλείου, οι καναλάρχες, οι μεγαλο-επιχειρηματίες, οι μεγαλο-εργολάβοι κτλ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2013/10/blog-post_180.html . http://eleytheroi-ellines.blogspot.gr/2011/09/blog-post_4769.html. http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/11/i-synomosia-tou-kolegiou-athinon.html. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/04/blog-post_6076.html. Οι Ευρω-Ατλαντικοί μας «πάτρωνες» θα κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να μην φύγει η Ελλάδα από το μαντρί. Γιατί αν φύγει με τους δικούς της όρους τότε τα πράγματα θα πάρουν ανεξέλεγκτες κι επικίνδυνες διαστάσεις για αυτούς και την νεοταξίτικη Βαβέλ τους.

 11. Κρίτων Ιακώβου says:

  Εσύ Λαμπρόπουλε δε δικαιούσαι να τα λες όλα αυτά. Δεν είσαι αληθινός πατριώτης, αλλά γιαλαντζί. Υποδύεσαι τον αντιοικουμενιστή, αλλά στην πραγματικότητα υποστηρίζεις τους προβατόσχημους λυκοποιμένες που προδίδουν την Ορθοδοξία. Είναι αδύνατον να αγαπά την Ελλάδα ένας κρυφοοικουμενιστής. Άσε τις πατριωτικές κορώνες και τα διαγγέλματα, γιατί σε έχουμε πάρει πρέφα. Σε ξέρουμε από το δηλητήριο που στάζεις εναντίον των διωκόμενων απολογητών μοναχών. Υποστηρίζεις θερμά τον αιρεσιάρχη αρχιπροδότη της Ορθοδοξίας Βαρθολομαίο και κατακεραυνώνεις τους αγωνιστές Ορθοδόξους. Αποκάλυψες μόνος σου, ποιος πραγματικά είσαι. Είσαι ένα υποκριτικό λυκοπρόβατο με πατριωτικό μανδύα.

 12. Κώστας Ζαγλανίκης says:

  Βασικά αυτό είναι άρθρο του Λαμπρόπουλου απο τον Απρίλιο του 2015 triklopodia.gr/diangelma-pros-ton-elliniko-lao/
  αλλά σήμερα γίνεται πιό επίκαιρο από ποτέ. Πιστεύω ότι η χρεωκοπία θα είναι αυτό το καλοκαίρι και αυτό προκύπτει τόσο απο αυτά που λέει ο Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης και ο Γέροντας Εφραίμ (Καλόγερος) του Ανάργυρου. Σύμφωνα λοιπόν με αυτά το κούρεμα καταθέσεων θα είναι 100% και θα ακολουθήσουν περίπου 7 μήνες πείνας στην Ελλάδα ίσως χειρότεροι απο την κατοχή. Πάντως οι Γέροντες λένε οτι το σημάδι για να αρχίσουμε να μαζεύουμε τρόφιμα θα είναι όταν δούμε τον Ερντογάν νεκρό.

  • Ανώνυμος says:

   και εγω ετσι νομιζω…. πιο παλια ενας γεροντας σε μια σκητη ειχε πει οτι «καλοκαιρι θα βγουμε απο το ευρω»… και ο φιλτατος και πολυ ενημερωμενος «ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ» ειχε δωσει καλοκαιρινη ημερομηνια… νομιζω 23 Ιουνιου 2017 ???

 13. Ανώνυμος says:

  ΕΛΑ ΡΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕ ΟΒΡΑΙΕ.
  ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΝΑΧΟΓΙΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΟΒΡΑΙΟΣ.

  • ΑΘΕΑ ΖΩΑ says:

   ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΥΣΙΑ ΖΩΟΥΛΑ ΣΟΥ? ΑΦΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ.

 14. Οδ. says:

  ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ… ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ ΒΑΡΑΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ ΟΛΟΙ…!ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ…???ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΣ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ…! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΟΙΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

 15. Ανώνυμος says:

  Και γιατί να μας δανείσουν οι Ρώσοι, οι Κινέζοι ή και οι… Νεφελίμ… ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ «ΕΤΑΙΡΩΝ» ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ; Γιατί να συνομιλήσουν με τον υποτελή κι όχι με τον αφέντη του υποτελούς;

 16. Ανώνυμος says:

  Γιατί οποιαδήποτε χώρα να ασχοληθεί με την Ελλάδα όταν από το 2010 έχει εκχωρήσει ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ την εθνική της κυριαρχία;

 17. Ανώνυμος says:

  Γιατί οποιαδήποτε χώρα να βοηθήσει την Ελλάδα όταν η ίδια η κυβέρνηση που πρόδωσε το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 ψήφισε την ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ;

 18. ΠΑΝΟΣ ΣΑΜΙΟΣ says:

  ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FB ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ !!!!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ !!!!!!!!!!!!

 19. stratos says:

  ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ.ΚΑΝΤΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ.

  • Ανώνυμος says:

   ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ : απο εδω και μπρος σε ολες τις επομενες εκλογες, ψηφο ΜΟΝΟ σε πολυ μικρα κομματα, οποτε τερμα αυτοδυναμια και η κυνοβουλευτικη δικτατορια, και ειτε να μην μπορει να βγει πρωθυπουργος, ειτε απο τα πολλα κομματα στη βουλη, ο ενας θα βγαζει τα απλυτα του αλουνου, για να φανει πιο καλος, και ετσι μπαινουμε καταστασεις ανεξελεγτες απο το Εξωτερικο. Οι Ξενοι θελουνε ΕΝΑ αρχηγο, (αντε δυο το πολυ) για να του στελνουνε τα τελεσιγραφα με το φαξ. Τοτε, θα μας βαρεσουνε μια Χρεωκοπια, για να τελειωνουνε μαζυ μας, αλλα… αυτο θα επεκταθει σε Μεγαλο Καμπουυυυυυυμ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *