18:24 - 14/09/2021

Δεν του επιτρέπεται να μπει στο νοσοκομείο και αυτός πηγαίνει εκεί καθημερινά για να βλέπει τις εξετάσεις των ασθενών, καθισμένος σε ένα παγκάκι!

Ποιός μιλάει στο video;

Αυτός που δεν έχει πάρει ποτέ στην ζωή του φακελλάκι .

Ο άνθρωπος που έκανε την πρώτη by pass εγχείρηση εγκεφάλου σε ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο. Από την 1η Σεπτεμβρίου, βγήκε σε αναστολή επειδή δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Χριστιανός Ορθόδοξος πραγματικός,λεβεντιά,άν και δεν του επιτρέπεται να μπει στο νοσοκομείο, αυτός πηγαίνει εκεί καθημερινά και βλέπει τις εξετάσεις των ασθενών, καθισμένος σε ένα παγκάκι!

Ερχονταν ασθενείς σε εκείνον,  μέχρι ακόμα και από το εξωτερικό.

Γιατί είναι ο νευροχειρούργος που καταφεύγουν οι ασθενείς όταν οι υπόλοιποι ιατροί στην Ελλάδα( και όχι μόνο) σηκώνουν τα χέρια,επειδή επιχειρεί με την βοήθεια του Θεού το αδύνατον.

Τα λόγια ενός τέτοιου ανθρώπου έχουν πραγματική αξία γιατί συνοδεύονται πριν ,από αξιοθαύυμαστες πράξεις .

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Έλληνας 09/15/2021 @ 12:02 ΠΜ

    Σε βαθύ μεσαίωνα ζούμε. Το παράλογο επιβάλλεται στο λογικό καθημερινά και παντού. Φωνές όπως αυτού του επιστήμονα πρέπει να πολλαπλασιαστούν και γρήγορα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh