ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ….!! Τρελαθείτε…!!! Φτιάχνουν ΠΙΣΙΝΑ Ολυμπιακών διαστάσεων ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

· Κατοχικά Νέα

Τι άλλο έμεινε να δούμε σε αυτή την χώρα..Ο πολιτικός κυνισμός και το θράσσος τους δεν έχει τέλος..

Την ώρα που ο Ελληνικός λαός ζει και βιώνει την απόλυτη κοινωνική και οικονομική τραγωδία οι εκπρόσωποι του θα απολαμβάνουν πλούσια τα ελέη του κοινοβουλευτικού τους έργου μια και πλέον θα υπάρχει και πισίνα εντός της βούλης δείτε και απολαύστε τι γράφει η επίσημη σελίδα της βουλής

Θα τοποθετηθεί πισίνα στην οροφή της Βουλής
Βουτιές για τους Βουλευτές που δεν θα μπορέσουν να φύγουν από την πρωτεύουσα

Προσθήκη της τελευταίας στιγμής στα έργα ανάπλασης του κτιρίου, ώστε οι Βουλευτές να μπορέσουν να κάνουν μπάνια, αφού ούτε και φέτος θα υπάρξουν θερινά τμήματα.
Η δημιουργία πισίνας και μάλιστα ολυμπιακών διαστάσεων προβλέπεται στα σχέδια αναμόρφωσης του κτιρίου της Βουλής οι εργασίες των οποίων έχουν ήδη ξεκινήσει από τον περασμένο μήνα. Ο χώρος της πισίνας θα καταλάβει μέρος της οροφής του κτιρίου του κοινοβουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό προκύπτει από τα έργα της αναδόχου εταιρίας ΕΡΓΟΣΥΝ και της Τεχνικής Υπηρεσίας της Βουλής που δημοσιοποίησαν την συνολική μελέτη. Η προσθήκη της πισίνας δεν θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του έργου που συνολικά φθάνει τo 1.35 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε ότι αντικείμενο του έργου είναι η συντήρηση και ενίσχυση του μεταλλικού φορέα στέγασης της Ολομέλειας καθώς και η αντικατάσταση του υφιστάμενου μεταλλικού θόλου με υαλοπέτασμα αλουμινίου. Επίσης θα ενισχυθούν οι περιμετρικές δοκοί από οπλισμένο σκυρόδεμα θα συντηρηθεί το στέγαστρο, θα αντικατασταθούν τα κουφώματα και θα γίνουν εργασίες για τη βελτίωση του αερισμού και του φωτισμού. Επίσης θα στεγανοποιηθεί το δώμα όπου εδράζεται το στέγαστρο.

Όσον αφορά το σκεπτικό της προσθήκης πισίνας, αιτιολογήθηκε από το γεγονός ότι για τρίτη συνεχή χρονιά δεν θα υπάρξουν Τμήματα Διακοπών της Βουλής (τα περίφημα Θερινά Τμήματα) ενώ στις 20 Αυγούστου αναμένονται κρίσιμες αποφάσεις για την λήξη του τρέχοντος προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται στα μέλη της εθνικής αντιπροσωπείας η δυνατότητα να κάνουν διακοπές στην ταράτσα της Βουλής χωρίς να φύγουν από την πρωτεύουσα.
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για πισίνα καταδύσεων με διαστάσεις 25 x 21 x 5 μ. βάθος με βατήρες 1μ., 3μ., 5μ., 7,5μ. και 10μ. προκειμένου να είναι εφικτές και οι βουτιές. Θα είναι κυκλικού τύπου και θα τοποθετηθεί στο τμήμα της οροφής που βρίσκεται στο πίσω μέρος.

εδώ και το σχετικό δημοσίευμα της βουλής.

https://vouliwatch.gr/news/article/tha-topothetithei-pisina-stin-orofi-tis-voylis΅
και εδώ η επίσημη σελίδα της αναδόχου εταιρείας που ανέλαβε το έργο
http://www.ergosyn.gr/articles/episkepsi-toy-proedroy-tis-voylis-k-voytsi-sto-ergotaxio-tis-voylishttps://bankstersae.blogspot.com/2018/08/blog-post_10.html

hotpolitics.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ιωάννα Γάκα, Θάνος Πλεύρης, Βασίλης Κικίλιας και Γιώργος Πατούλης - εικόνα από το σχετικό ρεπορτάζ της ZouglaΕΛΛΑΔΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Πλεύρης, Κικίλιας και Πατούλης στο ίδιο συνέδριο με την Ιωάννα Γάκα – Παρουσίαζε μπροστά τους το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης

Συναυλιακή σκηνή και κοινό – εικόνα αρχείου για άρθρο σχετικά με τον Γιώργο ΜαζωνάκηΕΛΛΑΔΑ

Μαζωνάκης: Αναβαθμίστηκε το κατηγορητήριο για τους δύο γιατρούς – Στο μικροσκόπιο τα 84 κρίσιμα λεπτά

Καταιγίδα πάνω από θάλασσα – εικόνα αρχείου για πιθανό ισχυρό χαμηλό στη ΜεσόγειοΔΙΕΘΝΗ

Medicane στη Μεσόγειο; Τα μοντέλα παρακολουθούν ισχυρό χαμηλό – Τι μπορεί να σημαίνει για την Ελλάδα

8 απαντήσεις στο “ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ….!! Τρελαθείτε…!!! Φτιάχνουν ΠΙΣΙΝΑ Ολυμπιακών διαστάσεων ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ”

  1. μαλλον σκοπευουν να ζουνε μεσα …χαχχαα

    ειναι γελοιοι και οπως πανε θα την γλιτωσουν με καποιο σκηνοθετημα σοκ ///

    • Φυσικά και είναι πρωταπριλιάτικο! Αλλά όσοι τρώνε σανό μάλλον χάνουν, ή την αίσθηση του χιούμορ, ή το μυαλό τους!!!!! Να είσαι καλά Αθηναία. Μας δίνεις κουράγιο γιατί όπως φαίνεται ακόμα δεν κατάφεραν να μας νικήσουν ολοκληρωτικά! Μείναμε λίγοι, αλλά ακόμα υπάρχει ελπίδα!!!!!

  2. Ξέρουν αυτοί γιατί την κάνουν…. Είναι πολλοί από τους “βολευτές” που προτιμούν τον πνιγμό από την κρεμάλα…

  3. Και τα 300 ποντικια εκει θα κανουν τα μπανια τους, εκει θα ζουν ολοι, η βουλη θα γινει η φυλακη τους, σε λιγο καιρο θα τους καταλαβουν ολους μεχρι και οι υποτακτικοι τους και δεν θα τολμανε ουτε για τσιγαρα στο περιπτερο να πανε.
    Ακριβως οπως ο καθε ανεπιθυμητος δικτατορας, φονιας και δυναστης του λαου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *