Δεν έχουν καμία συμπάθεια στον ελληνικό λαό..

Δεν έχουν καμία συμπάθεια στον ελληνικό λαό..

…ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν είναι ούτε «αριστεροί» ούτε light κομμουνιστές …ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ …Προέρχονται από τη «μήτρα» τού ΚΚΕ. Είναι μέλη τού ΚΚΕ-εσωτερικού όπως κι αν έχουν επιλέξει – είτε για λόγους άμυνας είτε για λόγους πολιτικού marketing – να ονομάζονται. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ως γνήσιοι κομμουνιστές, είναι συμμέτοχοι στον σχεδιασμό αυτόν, ο οποίος είναι βασισμένος πάνω στο ΚΚΕ. Από το ΚΚΕ έφυγαν και φεύγουν όχι για λόγους ιδεολογίας, αλλά για να βολευτούν σε μεγαλύτερους μηχανισμούς. Ποιος είναι ο ρόλος τού κόμματός τους; …Το ΚΚΕ-εσωτερικού είναι στην πραγματικότητα το distributor του κομμουνισμού στην κοινωνία …Ο «διανομέας», στα απλά ελληνικά.

…Από τη φύση τους είναι μισέλληνες οι κομμουνιστές …Από την ιδεολογική τους «μήτρα» βγαίνουν μισέλληνες. Ο κομμουνισμός – και ό,τι αυτός αντιπροσωπεύει – βρίσκεται στον αντίποδα του Ελληνισμού. Ό,τι είναι άσπρο για τον Ελληνισμό, είναι μαύρο για τον κομμουνισμό και το αντίστροφο. Για το έλλογο ον, που είναι ο άνθρωπος, η συνειδητή πολιτισμική, θρησκευτική ή ιδεολογική επιλογή είναι πιο ισχυρή από την τυχαία φυσική καταγωγή. Από τη στιγμή που κάποιος «απογυμνώνει» τη φυσική του καταγωγή απ’ οποιοδήποτε άλλο «φορτίο», αυτή παύει να έχει την παραμικρή σημασία.

Το να πεις, δηλαδή, ότι ένας κομμουνιστής είναι μισέλληνας, είναι το απολύτως φυσικό, εφόσον το πρωτεύον είναι εκείνο που καθορίζει τη στάση ζωής και το πρωτεύον στην περίπτωση αυτήν είναι η ιδεολογική επιλογή και όχι το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να κατάγεται από την Καλαμπάκα, για παράδειγμα …Απλά είναι κομμουνιστής «ελληνικής καταγωγής» και εφόσον οι κομμουνιστές γενικά είναι μισέλληνες, μισέλληνας είναι κι αυτός …Είναι ό,τι είναι και όλοι οι υπόλοιποι ανά τον κόσμο κομμουνιστές και δεν είναι ό,τι είναι οι υπόλοιποι Έλληνες. «Αδερφός» του είναι κάποιος από τη Μόσχα ή τη Σόφια και όχι κάποιος συντοπίτης του. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για μίσος πραγματικό.

Αυτό το μίσος φαινόταν ως ηδονή στα μάτια τού Τσίπρα όταν έκανε τις δηλώσεις που έκανε για τη Gorna Makedonija, γνωρίζοντας ότι εκείνη τη στιγμή εξόργιζε εκατομμύρια Ελλήνων …Αυτό το μίσος φαινόταν ως ηδονή στα μάτια τού Φίλη, όταν δήλωνε στη Βουλή ότι υπάρχει «μακεδονική» γλώσσα, γνωρίζοντας ότι εκείνη τη στιγμή «πληγώνει» εκατομμύρια Ελλήνων της Μακεδονίας … Αυτό το μίσος φαινόταν ως ηδονή στα μάτια τού Πάγκαλου, όταν «ανακάλυπτε» σκλάβους από την Αίγυπτο, που παριστάνουν τους Έλληνες της Μακεδονίας. Οι κομμουνιστές μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες όπως οι συριακής καταγωγής τζιχαντιστές μισούν τους κοινούς Σύριους …Τους μισούν και το δείχνουν όποτε μπορούν. Γιατί λοιπόν να τους «πληγώνει» η αρνητική άποψη των εχθρών τους για τους ίδιους;
Στο σημείο αυτό ο αναγνώστης μπορεί να καταλάβει το λεπτό «σημείο» αυτού που είπαμε πιο πάνω και ίσως να του φάνηκε παράξενο. Ενώ οι κομμουνιστές ως άτομα είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για προδοσία, το ΚΚΕ δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τους σιωνιστές. Το ΚΚΕ, ως κόμμα, δεν μπορούσε να φέρει αυτήν την προδοτική αποστολή εις πέρας. Το ΚΚΕ – ως μηχανισμός κομμουνιστών – και να ήθελε δεν μπορούσε να προσφέρει στα αφεντικά του αυτό το οποίο επιθυμούσαν.

Είχαν λοιπόν ανάγκη οι σιωνιστές τη βοήθεια των κομμουνιστών και αυτήν έπρεπε να την εξασφαλίσουν με διαφορετικό τρόπο …και βέβαια αυτό δεν ήταν και τόσο εύκολο με μια ελληνική κοινωνία να «βράζει» από την οικονομική κρίση.
Αυτό ήταν που τους έφερνε μπροστά σε διλήμματα και επικίνδυνες αποφάσεις. Έπρεπε να ρισκάρουν, χωρίς να γνωρίζουν εκ των προτέρων το ενδεχόμενο κόστος τής αποτυχίας αυτού του ρίσκου, εφόσον ποτέ άλλοτε δεν είχαν βρεθεί σε μια τέτοια ανάγκη. Τι θα ρίσκαραν σ’ αυτήν την περίπτωση; …Να φέρουν στην «επιφάνεια» το κομμουνιστικό παρακράτος …Να αποκαλύψουν το «σιδηρούν» παρακράτος, το οποίο οι ίδιοι έφτιαξαν κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης και μέχρι τότε μόνον οι ίδιοι γνώριζαν τις πραγματικές του «διαστάσεις» …Το παρακράτος των κομμουνιστών, το οποίο είχαν δημιουργήσει μέσω του ΚΚΕ, προκειμένου να ελέγχουν όλες τις κοινωνικές λειτουργίες …Το παρακράτος, το οποίο τάιζαν οι ίδιοι μέσω των ΜΚΟ και των «συνιστωσών».


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτό ήταν το μεγάλο τους ρίσκο, γιατί αυτό το παρακράτος ήταν πάντα το βασικό «χαρτί» τής άμυνάς τους. Αυτούς χρησιμοποιούν κάθε φορά που υπάρχει κίνδυνος κοινωνικής αντίδρασης, λόγω αναγκαστικών αλλαγών. Αυτό ήταν το μεγάλο τους ρίσκο και όπου υπάρχει ρίσκο υπάρχει και δίλημμα, γιατί δεν ξέρεις τι ζημιά θα προκύψει, αν υπάρξει αποτυχία. Ενώ δηλαδή δεν θα χρησιμοποιούσαν απευθείας το ΚΚΕ, στην πραγματικότητα θα έθεταν σε κίνδυνο ολόκληρο τον σχεδιασμό της Μεταπολίτευσης, γιατί θα χρησιμοποιούσαν τους κομμουνιστές σε μια επικίνδυνη κατάσταση …Θα χρησιμοποιούσαν τους «λερωμένους», οι οποίοι έγιναν «βρόμικοι» και έπιασαν «πόστα» στην κοινωνική λειτουργία.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/05/alites-prodotes-kommounistes.html

Loading...

10 thoughts on “Δεν έχουν καμία συμπάθεια στον ελληνικό λαό..

 1. Τα κοκκινα σωβρακα του Σιωνισμου says:

  Ο  διεθνισμός ειναι το  αδελφάκι του κομμουνισμού  και το γαιτανακι της παγκοσμιοποίησης. Ο Eθνικισμός ειναι η μόνη λύση για να παρουμε πισω τις ελευθεριες μας και την αξιοπρεπεια μας ..Ασχέτως εάν κάποιοι ηλίθιοι δήθεν προοδευτικοί με   ιδεολογίες  λοβοτομής δεν θέλουν να το παραδεχτούν..Απο οτι φαινεται εισαι  Ανθελληνας  λογω πεποιθησεως ,
  ανιστόρητος, λογω επιλογης και  ιδεολογικα  ξεπουλημενος λογω  συμφέροντος .ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΊΣΩ ΟΤΙ  ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ  ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΈΛΛΗΝΕΣ  ….ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΌΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ …ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΌΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΆΣΟΥΝ ΌΠΩΣ ΑΥΤΟΊ ΘΈΛΟΥΝ …Ολα πουλιουνται στην Ελλαδα εδω και δεκαετιες.Απλως οι καινουργιοι μεσιτες ειναι πιο καπατσοι απο τους παλαιοτερους .Επειδη πλεον δεν εμειναν πολλα πιατικα, μαχαιροπειρουνα, καρεκλες, ανθοδοχεια, καναπεδες, χαλιά,  πολυελαιοι και ασημικα να δωσουμε κοψοχρονια.Τωρα πλεον ξεπουλαμε το οικοπεδο κομματι κομματι στους γειτονους και μη.Στην Ελλάδα μας πλέον υπάρχει Εθνική προδοσία κατά εξακολούθηση, Eλλειψη προστασίας των εθνικών μας συμφερόντων,  Ελλειψη προστασιας των πολιτων και κατακορυφη αυξηση της εγκληματικοτητας και της καθε ειδους παρανομιας .Έλλειψη  εθνικής ομοψυχίας των πολιτικών και των κομματων τους που βρίσκονται τόσα χρονια στην εξουσία.Ένα ατέλειωτο ξεπούλημα της πατρίδας σε ημετερους και στους διαφορους λακέδες της εξουσίας, Eφαρμογή κατά γράμμα των εντολών των ξένων κέντρων εξουσίας εναντια στο κοινό αίσθημα ενός Λαου που βλέπει τους κυβερνώντες να τον γραφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, Kαθημερινό ψυχολογικό βιασμό από τα διαφορα ΜΜΕ με μια καθημερινή υπερπληροφόρηση-παραπληροφόρηση , Tην παντελή έλλειψη ευθιξίας και αποδοχή των ευθυνών αυτών που ζήτησαν την ψήφο του Λαου πουλώντας φύκια για μεταξωτες κορδέλες, Διότι πλέον ο Έλληνας ζει σε ένα κράτος όπου όλα είναι διαβρωμένα μέχρι το μεδούλι.Οι  πολιτικάντηδες  κυβερνώντες και συγκυβερνωντες και γενικα ολα αυτα τα γελοία υποκείμενα  εξυπηρετουν τα συμφεροντα…αυτων που τους βοηθουν να ανεβουν στην εξουσια.. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΏΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ..
  ΑΠΛΏΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ  …ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ..ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ .Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ,ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ  ΝΑ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΉΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΎΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ  ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ  ΝΑ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ   ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ  ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ.
  ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ  ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ……ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΟΛΟΦΆΝΕΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ…ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΑ  ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ ΟΥΤΕ Η ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΎ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΜΑΣ ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΟΥΤΕ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ  ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΜΕ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΆ .ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΜΑΣ .ΤΏΡΑ ΠΛΈΟΝ ΓΕΜΊΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ .ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΌΣ Η ΧΏΡΑ ΤΕΛΕΊ ΥΠΟ ΚΑΤΆΛΗΨΗ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΤΖΙΣΤΕΣ.ΤΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΆΚΙ ΤΟ ΠΡΟΧΏΡΗΣΑΝ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ   ΤΩΝ ΑΝΕΛ.
  TΕΛΙΚΑ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ.ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ IΣΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ «ΛΑΘΡΟΥΣ» ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΦΙΚΤΟΣ.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΔΗ ΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20ΕΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚAΝΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ .ΓΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΡΗΤΗ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ..Την Θρακη την παραδιδουν στους Τουρκους  .Βαφτιζoντας τους Θράκες, Τουρκόσπορους.Την Μακεδονία την παραδιδουν στους Σκοπιανους βαφτίζοντας τους Μακεδονες Βουλγαρους .ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ .ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ;ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ  ΘΕΛΕΙ Β’ ΓΥΡΟ ΣΤΟΝ ΕΜΦΎΛΙΟ.ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ .ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΡΕΒΆΝΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ.ΜΕ ΕΥΧΟΛΌΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΖΉΣΕΙ ..ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΆΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

 2. Τα κοκκινα σωβρακα του Σιωνισμου says:

  Ο  διεθνισμός ειναι το  αδελφάκι του κομμουνισμού  και το γαιτανακι της παγκοσμιοποίησης. Ο Eθνικισμός ειναι η μόνη λύση για να παρουμε πισω τις ελευθεριες μας και την αξιοπρεπεια μας ..Ασχέτως εάν κάποιοι ηλίθιοι δήθεν προοδευτικοί με   ιδεολογίες  λοβοτομής δεν θέλουν να το παραδεχτούν..Απο οτι φαινεται Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ειναι Ανθελληνας  λογω πεποιθησεως ,
  ανιστόρητος, λογω επιλογης και  ιδεολογικα  ξεπουλημενος λογω  συμφέροντος .ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΊΣΩ ΟΤΙ  ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ  ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΈΛΛΗΝΕΣ  ….ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΌΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ …ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΌΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΆΣΟΥΝ ΌΠΩΣ ΑΥΤΟΊ ΘΈΛΟΥΝ …Ολα πουλιουνται στην Ελλαδα εδω και δεκαετιες.Απλως οι καινουργιοι μεσιτες ειναι πιο καπατσοι απο τους παλαιοτερους .Επειδη πλεον δεν εμειναν πολλα πιατικα, μαχαιροπειρουνα, καρεκλες, ανθοδοχεια, καναπεδες, χαλιά,  πολυελαιοι και ασημικα να δωσουμε κοψοχρονια.Τωρα πλεον ξεπουλαμε το οικοπεδο κομματι κομματι στους γειτονους και μη.Στην Ελλάδα μας πλέον υπάρχει Εθνική προδοσία κατά εξακολούθηση, Eλλειψη προστασίας των εθνικών μας συμφερόντων,  Ελλειψη προστασιας των πολιτων και κατακορυφη αυξηση της εγκληματικοτητας και της καθε ειδους παρανομιας .Έλλειψη  εθνικής ομοψυχίας των πολιτικών και των κομματων τους που βρίσκονται τόσα χρονια στην εξουσία.Ένα ατέλειωτο ξεπούλημα της πατρίδας σε ημετερους και στους διαφορους λακέδες της εξουσίας, Eφαρμογή κατά γράμμα των εντολών των ξένων κέντρων εξουσίας εναντια στο κοινό αίσθημα ενός Λαου που βλέπει τους κυβερνώντες να τον γραφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, Kαθημερινό ψυχολογικό βιασμό από τα διαφορα ΜΜΕ με μια καθημερινή υπερπληροφόρηση-παραπληροφόρηση , Tην παντελή έλλειψη ευθιξίας και αποδοχή των ευθυνών αυτών που ζήτησαν την ψήφο του Λαου πουλώντας φύκια για μεταξωτες κορδέλες, Διότι πλέον ο Έλληνας ζει σε ένα κράτος όπου όλα είναι διαβρωμένα μέχρι το μεδούλι.Οι  πολιτικάντηδες  κυβερνώντες και συγκυβερνωντες και γενικα ολα αυτα τα γελοία υποκείμενα  εξυπηρετουν τα συμφεροντα…αυτων που τους βοηθουν να ανεβουν στην εξουσια.. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΏΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ..
  ΑΠΛΏΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ  …ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ..ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ .Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ,ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ  ΝΑ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΉΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΎΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ  ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ  ΝΑ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ   ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ  ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ.
  ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ  ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ……ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΟΛΟΦΆΝΕΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ…ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΑ  ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ ΟΥΤΕ Η ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΎ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΜΑΣ ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΟΥΤΕ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ  ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΜΕ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΆ .ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΜΑΣ .ΤΏΡΑ ΠΛΈΟΝ ΓΕΜΊΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ .ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΌΣ Η ΧΏΡΑ ΤΕΛΕΊ ΥΠΟ ΚΑΤΆΛΗΨΗ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΤΖΙΣΤΕΣ.ΤΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΆΚΙ ΤΟ ΠΡΟΧΏΡΗΣΑΝ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ   ΤΩΝ ΑΝΕΛ.
  TΕΛΙΚΑ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ.ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ IΣΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ «ΛΑΘΡΟΥΣ» ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΦΙΚΤΟΣ.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΔΗ ΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20ΕΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚAΝΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ .ΓΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΡΗΤΗ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ..Την Θρακη την παραδιδουν στους Τουρκους  .Βαφτιζoντας τους Θράκες, Τουρκόσπορους.Την Μακεδονία την παραδιδουν στους Σκοπιανους βαφτίζοντας τους Μακεδονες Βουλγαρους .ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ .ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ;ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ  ΘΕΛΕΙ Β’ ΓΥΡΟ ΣΤΟΝ ΕΜΦΎΛΙΟ.ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ .ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΡΕΒΆΝΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ.ΜΕ ΕΥΧΟΛΌΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΖΉΣΕΙ ..ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΆΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

 3. Σαλαμαλεκος says:

  Πειτε τα με τρεις λεξεις τα ανθελληνικα βαρβαροι….ΤΑ ΤΡΙΔΥΜΑ ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ-ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ…

 4. νβ says:

  αγαπητε κατοχικε βαζε σνεχεια το διαχρονικο κειμενο του κορυφαιου λογοτεχνη μας πρωην κομουνιστη στρατη μυριβηλη για το τι εστι κομουνισμος μπας και καταλαβουν ορισμενοι(καλοπροαιρετοι κατα ταλλα ) αστικοπατριωτες οι οποιοι κανουν εκκληση ενοτητας στον θανασιμο υπαριθμον ενα εχθρο του λαου μας τον αριστεροκομουνιστη θεωρωντας τον ελληνα επειδη μιλαει ελληνικα!
  https://www.pare-dose.net/4981

 5. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Ωραία η ΕΛΛΑΣ ,άλλα έχει πολλούς Ελληνες…χαχαχαχα ! και που να δης ΓΚΑΒΟ τι γίνεται απο πανω σου ! Και γύρω σου ! Αααχαχαχα !α ρε σαλιαρηδες.

 6. Νικος says:

  Φυσικα και τους ενοχλουν οι Ελληνες , αισθανονται κουραδες μπροστα τους ,( στην καλυτερη περιπτωση ), ειναι ολοι αλβαναντζες και γυφτοκαυκασιοι με ολιγη απο νεγροειδες του Ιρακ… σκατορατσες ανθρωποειδων με χαμηλο δεικτη εφυιας , και αυτο τους γεμιζει με συνδρομα κατωτεροτητας .Αυτος ειναι ο λογος που θελουν τους ισλαμοπιθηκους εδω. Γιατι ετσι Θα υπαρχουν και κατωτεροι απο αυτους ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *