22:39 - 17/08/2017

Δείτε τι ποινή πρότεινε ο Τσίπρας ως Πρόεδρος Δεκαπενταμελούς σε συμμαθητές του για τη σημαία

Μαθητής για πάντα
Γιατί, ενώ ο κόσμος καίγεται (κυριολεκτικά), η κυβέρνηση επιλέγει να νομοθετεί μόνο για το στενό κομματικό της ακροατήριο και μάλιστα, βαδίζοντας αντίθετα στα εθνικά συμφέροντα;
Γιατί η κυβέρνηση μεθοδικά και στοχευμένα δαιμονοποιεί την αριστεία, πλήττει τη σημαία ως εθνικό σύμβολο και καταργεί τη διάταξη που επέτασσε την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στα δημοτικά;

Επειδή εξυπηρετεί σχέδια που έχουν απεργασθεί σκοτεινοί νόες κάπου μακρυά από την Ελλάδα;
Αυτό είναι ένα μάλλον συνωμοσιολογικό σενάριο και χωρίς αποδείξεις καλόν είναι να μην το θεωρούμε πιστεύουμε.

Επειδή, ίσως, το επιβάλλουν οι δανειστές;

Με βεβαιότητα γνωρίζουμε, ότι οι εταίροι μας δεν έχουν απαιτήσει αυτού του είδους τις «μεταρρυθμίσεις» από την κλίκα του Μαξίμου.

Τότε, γιατί το Υπουργείο Παιδείας σκοτώνει την προσπάθεια της διαμόρφωσης εθνικής συνείδησης, ήδη από την πρώτη βαθμίδα εκπαίδευσης;

Μα, διότι οι κυβερνώντες μαστίζονται από απωθημένα, τα οποία τώρα που έχουν την εξουσία θέλουν να τα ικανοποιήσουν.

Η παρακάτω εξιστόρηση αποδεικνύει του λόγου το ασφαλές και τα πρόσωπα που αναφέρονται και τιμωρήθηκαν είναι υπαρκτά και προοδεύουν στη ζωή τους, σε πείσμα των καιρών και της ισοπέδωσης.
«Μαθητικό έτος 1991-1992. Ήμουν στη Δευτέρα Λυκείου. Μια ημέρα, μια καθηγήτριά μας φιλόλογος – αριστερών καταβολών – κατέβασε από τη θέση της την εικόνα του Χριστού που υπήρχεστην αίθουσά μας. Εγώ μαζί με 2-3 συμμαθητές μου συνεννοηθήκαμε και τοποθετήσαμε στον τοίχο, στη θέση της αποκαθηλωθείσας εικόνας, δύο σημαίες. Την ελληνική και του Βυζαντίου με (κίτρινη με τον δικέφαλο αετό).

Η καθηγήτριά μας, η οποία είχε προβεί στο κατέβασμα της εικόνας, όταν το διαπίστωσε εξεμάνη! Άρχισε να φωνάζει και να ρωτάει ποιός έκανε αυτό το πράγμα.

Εμείς σηκώσαμε τα χέρια μας.

Μας είπε να σηκωθούμε από τα θρανία μας και μας οδήγησε στη Διευθύντρια.

Συγχρόνως, κάλεσε και τον πρόεδρο του 15μελούς και μαθητή της τρίτης Λυκείου.

Ο τελευταίος ήρθε στο γραφείο της Διευθύντριας και εισηγήθηκε την διήμερη αποβολή μας, λόγω φασίζουσας συμπεριφοράς!!!

Η Διευθύντρια και η καθηγήτρια συντάχθηκαν με την πρότασή του και εμείς βρεθήκαμε επί διήμερον εκτός σχολείου, επειδή «είχαμε το θράσος» να βάλουμε μέσα στην τάξη τα σύμβολα του Έθνους μας. Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα στο ΕΠΛ Αθηνών.

Ο πρόεδροςτου 15μελούς λεγόταν Αλέξης Τσίπρας…».

Ο καθένας στην ιστορία αυτή μπορεί να αναγνωρίζει τον εαυτό του, είτε με τη μία πλευρά, είτε με την άλλη. Το βέβαιον είναι, ότι τα παιδιά που τώρα είναι στο δημοτικό δεν θα αναγνωρίζουν στο μέλλον ούτε ψήγματα εθνικής συνείδησης, εάν συνεχιστεί και ολοκληρωθεί αυτού του είδους η αποδόμηση.

Σημείωση: Το ιστολόγιο έχει στη διάθεσή του το όνομα του ενός εκ των μαθητών που αποβλήθηκαν, ο οποίος είναι και ο μάρτυρας του περιστατικού.

infognomonpolitics

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. 25
  1
  “Με βεβαιότητα γνωρίζουμε, ότι οι εταίροι μας δεν έχουν απαιτήσει αυτού του είδους τις «μεταρρυθμίσεις» από την κλίκα του Μαξίμου”… ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ Η´ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ; ΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΤΑΙΡΕΣ….
 2. 20
  1
  ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΑΝΤ1 ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΠΩΣ ΜΕ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΜΙΤ……ΒΛΑΚΙΖΟΥΣΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ.
 3. ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ 17 Αυγούστου 2017 @ 23:51
  19
  1
  Μας αξίζει ως πρωθυπουργός βεβαίως ,βεβαίως και μας τιμωρεί δια φασίζουσα συμπεριφοράν.Ας γίνομεν ούλοι μαρξισταί δια να καλοπεράσωμεν. Τουλάχιστον όλοι οι άνδρες είμεθα αριστεροί ιδίως στον ράφτη!
 4. 13
  3
  Χαχαχα!Ειδαμε και τους προηγουμενους…τι μας λες τωρα.Ολοι τα ιδια …ειναι.
 5. 12
  3
  ότι να ναι…. και καλά φώναξε και τον πρόεδρο του 15μέλους… αυτό είναι όπως όταν κάποιος διάσημος βιάσει κάποιον κάποια που βγαίνουν μετά όλοι και λένε α και εμένα με βίασε πριν 10 χρόνια αλλά τώρα το θυμήθηκα
  • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 18 Αυγούστου 2017 @ 11:00
   10
   12
   Γιατι σου φαινεται περιεργο; δεν ξερεις οτι και οι αριστεροι ειναι ρουφιανοι και προδοτες; η νομιζεις πως ειναι τυχαιο οτι οταν μπηκαν η γερμανοι στην αθηνα η πρωτη δουλεια που εκαναν ηταν να παρουν τον ζαχαριαδη και να τον κανουν θαλαμοφυλακα στο αουτσβιτσ και μετα να τον φερουν οι αγγλοι πισω η ο βελουχιωτης που με την βοηθεια των βουλγαρων χτυπησαν και σκοτωσαν εκατονταδες γυναικοπαιδα στο κιλκις
   • 4
    9
    δεν αμφιβάλω ότι οι απόψεις του τσιπούρα είναι αυτές απλά η ιστορία μου φαίνετε λίγο παράξενη… εγώ όταν έτρωγα καμπάνα από τον λυκειάρχη δεν ερχόταν ο πρόεδρος του 15μέλους να πάρει θέση…. αυτό που λες για τον ζαχαριάδη δεν το γνωρίζω αλλά τα εαμ με τους κομιτατζήδες είναι γεγονός και όχι μόνο στο κιλκίς
 6. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 18 Αυγούστου 2017 @ 10:14
  10
  0
  Φιλε δεν εχεις δικιο ο τσιπρας δεν ειναι σαν τους αλλους ο τσιπρας ειναι μια κατηγορια μονος του ο τσιπρας μεγαλωσε με φραγκα της χουντας γιατι ο πατερας του ηταν χουντικος ναι φανταζομαι το ξερεις ε τον τσιπρα τον φεραν να κανει αυτα που δεν μπορουσαν οι αλλοι μην μου πεις πως εφαγες το παραμυθι οτι ο τσιπρας ειναι αριστερος;και ακομα δεν εχουμε δει τιποτα απο τον τσιπρα να δεις που μπροστα του οι γερμανοτσολιαδες θα ειναι σαν παιδακια του νηπιου θα προσπαθησει να κανει πραγματα που οτε ο θειος σαμ δεν τα ειχε σκεφτει
 7. 5
  0
  Alexis Tsipras = Μπετόβεργα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί