in

Με δάxτυλο του Πολάκη απενεργοποίησαν τους λογαριασμούς μου στο κατασκοπευτικό facebook !

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Πολάκης συντονίζει το κατασκοπευτικό έργο των υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας (όσον αφορά στα πολιτικά τους φρονήματα) και όχι μόνο.
Είχα διάφορα προφίλς στο Facebook και επειδή δυσφήμιζα σ’ αυτά την αμερικανομπολσεβικική συριζοναζιστική Κυβέρνηση, με υπόγειες ενέργειες του Πολάκη μου τα απενεργοποίησαν.
Σας θυμίζω ένα παλιότερο άρθρο μου με τίτλο “Το κατασκοπευτικό και λογοκριτικό faceτσιbookι ζητά αστυνομική ταυτότητα από τους χρήστες του και τους εκθέτει σε μεγάλους κινδύνους”, προκειμένου να αντιληφθείτε πως εντοπίζονται οι αντιφρονούντες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απενεργοποιούνται οι λογαριασμοί τους.
Το αναδημοσιευμένο άρθρο είναι το ακόλουθο :

“Αγαπητά συριζοπαθή μπλογκοσφαιρόνια,
Θα σας μιλήσω για τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και ειδικά για το Facebook, του οποίου η Διαχείριση, έριξε το προφίλ μου, επειδή δημοσίευα αντισυριζαϊκές και αντιπολακικές αναρτήσεις.
Ας θυμηθούμε τη μηνυτήρια αναφορά που έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της Χ.Α. Ηλίας Κασιδιάρης κατά της εταιρείας Facebook, λόγω των επανειλημμένων διαγραφών του προφίλ του από το εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η συγκεκριμένη εταιρεία είχε προβεί σε μαζικές διαγραφές των προφίλ και πολλών άλλων βουλευτών και επώνυμων στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου.

Είχε πει τότε ο Ηλίας Κασιδιάρης : “Σε συνομιλία που είχαμε με τους προϊσταμένους της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. μας εξήγησαν πως – προφανώς – οι διαχειριστές (του Facebook) κάνουν χρήση ενός λογισμικού-«αράχνη/spider» με αποτέλεσμα κάθε φορά που δημιουργείται ένα προφίλ – π.χ. με τα στοιχεία Ηλίας Κασιδιάρης – η «αράχνη» το εντοπίζει και ο διαχειριστής το διαγράφει. Το ίδιο συμβαίνει και με φωτογραφίες επωνύμων στελεχών μας”.

“Όσες φορές επιχείρησα να δημιουργήσω προσωπική σελίδα-προφίλ τηρώντας τους όρους της κοινότητας, οι εν Ελλάδι διαχειριστές της ιστοσελίδας την διέγραψαν κακόβουλα, δηλώνοντας ρητά πως οι προσωπικές μου φωτογραφίες παραβιάζουν τους κανόνες της κοινότητας του Facebook”(http://www.ksipnistere.com/2016/09/facebook_4.html).

Αυτά όσον αφορά τον συμπαθέστατο Ηλία μας που έχει υποστεί τα πάνδεινα από το απεχθές καθεστώς των ΣυριζοΝουΔούλων.

Ας μιλήσουμε και για τον γράφοντα. Ο γράφων είχε μέχρι πρότινος ένα προφίλ στο faceτσιbookι με το ψευδώνυμο Κικέρων Κικ. Πολλές φορές μου το είχαν “κατεβάσει”, “ρίξει” στο παρελθόν (τότε τους είχαν πειράξει κάτι φωτογραφίες μου με Τζιχαντιστές που κρατούσαν στα χέρια τους με καμάρι τα κεφάλια των αποκεφαλισμένων θυμάτων τους – όπως θέλετε πείτε τη, τη faceτσιbookική διαγραφή μπλογκόπαιδές μου), τώρα απ’ ότι φαίνεται οριστικά. Και ξέρετε γιατί ;

Για κάτι φωτογραφίες με μια γυμνόστηθη ακτιβίστρια της φεμινιστικής ομάδας των Φέμεν (Femen) που στο βυζί της επάνω έγραφε fuck, δηλαδή άι μαμήσου ή άι μαμηθείτε, για ένα νεαρό με γυρισμένη τη πλάτη του που φορούσε μια τσάντα με όψη απχιδιών, με άλλα λόγια είχε κρεμασμένη στους ώμους του μια απχιδάτη τσάντα (Ευτυχώς που δεν έχει πάρει είδηση ακόμη ο Τσακαλώτος ότι κυκλοφορούν τέτοιοι απχιδάτοι σάκοι – θα έτρεχε αμέσως να τον αγοράσει). Τους πείραξε επίσης και μια φωτογραφία του Τσιπρ Γιονγκ Ουν, του οποίου το κεφάλι είναι κολλημένο στο σώμα ενός πιθήκου (http://www.ksipnistere.com/2016/12/blog-post_597.html?spref=fb).
Σας παραθέτω τον διαδικτυακό διάλογο που έκανα με τη Διαχείριση του faceτσιbookιού :

Γεια σας,
Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Για την ασφάλεια του λογαριασμού σας, δεν μπορούμε να σας δώσουμε πρόσβαση σε αυτόν αν πρώτα δεν επαληθεύσουμε ότι ο λογαριασμός σάς ανήκει. Ο απλούστερος τρόπος για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας είναι μέσω ενός δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης (π.χ. ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια οδήγησης) στο οποίο εμφανίζεται η φωτογραφία σας και αναγράφεται το όνομά σας και η ημερομηνία γέννησής σας (όλα αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο ίδιο έγγραφο).

Αν δεν διαθέτετε δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης, επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας για να δείτε ποια άλλα είδη εγγράφων ταυτοποίησης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να επαληθεύσουμε ότι ο λογαριασμός σάς ανήκει:
https://www.facebook.com/help/159096464162185?ref=cr

Όταν μας στείλετε τη φωτογραφία ή το σκαναρισμένο αντίγραφο του εγγράφου ταυτοποίησης, φροντίστε να καλύψετε όσα προσωπικά στοιχεία δεν χρειαζόμαστε για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας (π.χ. τον αριθμό πιστωτικής κάρτας ή τον ΑΜΚΑ). Χρειαζόμαστε να δούμε τα εξής στοιχεία:
– Το όνομά σας
– Τη φωτογραφία σας
– Την ημερομηνία γέννησής σας
Για αναλυτικότερες οδηγίες σχετικά με το ανέβασμα του εγγράφου ταυτοποίησης, επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας:
https://www.facebook.com/help/153265828135764

Μόλις επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας, θα σας βοηθήσουμε περαιτέρω. Επίσης, θα διαγράψουμε την εικόνα του εγγράφου ταυτοποίησής σας από τους διακομιστές μας. Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας για τη διευθέτηση αυτού του θέματος

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας επιλέγοντας 1 από 3 διαθέσιμους τρόπους. Όταν υποβάλετε την τεκμηρίωση, φροντίστε να καλύψετε όσα προσωπικά δεδομένα δεν χρειαζόμαστε για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας (π.χ. τον αριθμό πιστωτικής κάρτας ή τον ΑΜΚΑ). Κρυπτογραφούμε τις συνδέσεις των χρηστών στο Facebook από προεπιλογή, συμπεριλαμβανομένων των εγγράφων ταυτοποίησης που μας στέλνετε. Διαγράφουμε τα στοιχεία ταυτοποίησής σας αφού ολοκληρωθεί η επαλήθευση.

Επιλογή 1: Δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης

Ένα δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης που να περιέχει το όνομα και την ημερομηνία γέννησής σας ή το όνομα και τη φωτογραφία σας. Παραδείγματα εναλλακτικών εγγράφων: Διαβατήριο, Εκλογική ταυτότητα, Άδεια οδήγησης,Πιστοποιητικό γέννησης, Πιστοποιητικό γάμου, Επίσημα έγγραφα για την αλλαγή του ονόματός σας, Ταυτότητα φυλής, Προσωπικό ασφαλιστήριο ή ασφαλιστήριο αυτοκινήτου, Πράσινη κάρτα, άδεια παραμονής ή έγγραφα μετανάστευσης, Δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης (π.χ. κάρτα ατόμου με ειδικές ανάγκες, SNAP ή δημόσιο πιστοποιητικό ταυτότητας)

Επιλογή 2: Δύο μη δημόσια έγγραφα ταυτοποίησης

Δύο διαφορετικά έγγραφα ταυτοποίησης από την παρακάτω λίστα. Τα ονόματα στα έγγραφα ταυτοποίησης πρέπει να ταιριάζουν μεταξύ τους. Ένα από τα έγγραφα ταυτοποίησης θα πρέπει να περιλαμβάνει μια φωτογραφία ή την ημερομηνία γέννησής σας και τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να ταιριάζουν με τα αντίστοιχα στοιχεία του προφίλ σας. Έτσι, θα μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι είστε ο κάτοχος του λογαριασμού.

Επιλέξτε από τα παρακάτω: Αλληλογραφία, Επιταγή, Άδεια, Κάρτα μέσων μαζικής μεταφοράς, Λογαριασμός ΔΕΚΟ, Πιστωτική κάρτα, Σχολική ταυτότητα/Φοιτητικό πάσο, Κάρτα βιβλιοθήκης, Απόκομμα μισθοδοσίας, Σχολικό αρχείο, Ιατρικό μητρώο, Αντίγραφο τραπεζικού λογαριασμού, Κάρτα κοινωνικής ασφάλισης, Αποδεικτικό απασχόλησης, Απόκομμα συνδρομής σε περιοδικό, Φωτογραφία από βιβλίο αποφοίτησης (σκανάρισμα ή φωτογραφία της συγκεκριμένης σελίδας), Κάρτα μέλους (π.χ. κάρτα συνταξιοδότησης, κάρτα μέλους συνδικαλιστικού οργάνου ή εργασιακή ταυτότητα)
Επιλογή 3: Ένας ακόμη τρόπος για επιβεβαίωση

Αν δεν έχετε κάποιο έγγραφο ταυτοποίησης που να δείχνει το πραγματικό σας όνομα και μια φωτογραφία ή την ημερομηνία γέννησής σας, μπορείτε να μας στείλετε ένα πρόσθετο έγγραφο ταυτοποίησης που θα μας βοηθήσει να αντιστοιχίσουμε τα στοιχεία αυτά με τα στοιχεία του προφίλ σας στο Facebook. Γι’ αυτή την επιλογή, θα πρέπει να ανεβάσετε τρία έγγραφα ταυτοποίησης:

Δύο διαφορετικά έγγραφα ταυτοποίησης από την Επιλογή 2 που να εμφανίζουν και τα δύο το πραγματικό σας όνομα.
Ένα πρόσθετο έγγραφο ταυτοποίησης που να περιλαμβάνει μια φωτογραφία ή την ημερομηνία γέννησής σας. Τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να ταιριάζουν με τα αντίστοιχα στοιχεία του προφίλ σας στο Facebook. Αυτό το έγγραφο ταυτοποίησης μπορεί να προέρχεται είτε από την Επιλογή 1 είτε από την Επιλογή 2 παραπάνω. Το όνομα δεν χρειάζεται να ταιριάζει με τα άλλα δύο έγγραφα ταυτοποίησης που θα υποβάλετε. Δεν θα προσθέσουμε το όνομα ή άλλες πληροφορίες από αυτό το έγγραφο ταυτοποίησης στο λογαριασμό σας.

Δυστυχώς, αυτή η σιχαμερή προδοτική Κυβέρνηση των κατσαπλιοσυριζονιών συνεπικουρούμενη από τους ΝουΔούληδες του mr Siemens Bilderberg Κούλη έχει βάλει χέρι στο φέισμπουκ. Αν θέλετε να λογοκρίνετε επιλεκτικά κάντε το. Ρίξτε το προφίλ μου. Χέστηκα αν θα είμαι ή όχι στο φέισμπουκ. Αν παραμείνω θα γράφω ότι θεωρώ σωστό και θα πολεμάω τα ανθελληνικά λαμόγια. Δε δίνω δεκάρα για τον πολιτικώς ορθό καθωσπρεπισμό σας.

Μια συμβουλή θα σας δώσω, αν συνεχίσετε αυτή τη τακτική της φίμωσης, θα αδειάσει το faceτσιbookι σας από πελάτες-χρήστες.

Γεια σας,
Σας ευχαριστούμε για την αναφορά σας. Θα εξετάσουμε τις πληροφορίες που μας δώσατε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Μέχρι τότε, μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους της κοινότητας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται στο Facebook:
https://www.facebook.com/communitystandards/?ref=CR

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

Δείτε ενημερώσεις από τα Εισερχόμενα υποστήριξης: https://fb.me/27JRilhJR43D9Pi
Σας ευχαριστούμε,

Η ομάδα του Facebook

Αυτά τα φούστικα με τις ταυτότητες να τα αφήσετε. Είσαστε υποχείρια της εκάστοτε προδοτικής Κυβέρνησης και από αυτήν παίρνετε γραμμή για να στοχοποιείτε συγκεκριμένα ανεπιθύμητα για το δικτατορικό καθεστώς, πρόσωπα.

Δεν χρειάζεται να με επαναφέρετε στο κατασκοπευτικό και λογοκριτικό φεϊστσιμπούκι σας.

Τι νομίζετε, ότι θα σας πάρω φίφα για να επανέλθω ;

Ρουφιάνοι του Διαδικτύου είστε και απχίδια του Συστήματος που προμηθεύετε τις μυστικές υπηρεσίες με τα προσωπικά μας δεδομένα και έχετε το θράσος να ζητάτε από μένα ταυτότητα ;

Το μαμακιστήρι σας Facebook δεν θα αργήσει να κατεβάσει ρολά. Ο παγκόσμιος πόλεμος είναι πολύ κοντά. Ποιος νομίζετε ότι σε λίγο καιρό θα ασχολείται με τις διαδικτυακές σας φίφες ;

Ουδείς !

Σε προηγούμενο διαδικτυακό δημοσίευμά μου, σας είχα πει για τη πολιτική μου δίωξη στο Υπουργείο Υγείας και τη θέση μου σε δυνητική αργία. Κάποια ρουφιανάκια του Υπουργείου είχαν καρφώσει στον αμερικανοκατσαπλιά κρυφοδαγκανιάρη Υπουργό, Ξανθό ότι έχω ένα προφίλ στο Facebook με το ψευδώνυμο Κικέρων Κίκος (Κικ). Στο προφίλ αυτό είχε αναρτηθεί η φωτογραφία της συριζαίας Κάλλης Φράγκου και είχα κατηγορηθεί για την εν λόγω φωτογραφία, ως ρατσιστής σεξιστής και χυδαιολόγος (http://www.ksipnistere.com/2016/12/blog-post_879.html?spref=fb).

Από τότε που έγινε εκείνη η ανάρτηση, έμαθα ότι οι υπάλληλοι του Υπουργείου αρέσκονταν στο να επισκέπτονται το προφίλ του Κικέρωνος Κικ και να παρακολουθούν τις ευτράπελες αντικυβερνητικές αναρτήσεις του.

Σημειωτέον ότι ενώ είχε δοθεί εντολή στην υπηρεσία διαχείρισης του Υπουργείου Υγείας, να μην επιτρέπει την πρόσβαση των υπαλλήλων σε πολλούς ιστοχώρους του Διαδικτύου (ούτε επιστημονικά σάιτ χρήσιμα στην εργασία μας δεν επιτρέπεται να επισκεφτόμαστε) στο κατασκοπευτικό και λογοκριτικό Facebook η πρόσβαση παραμένει ελεύθερη. Είναι φυσικά αυτονόητο το γιατί επιτρέπεται. Διότι από αυτό μπορούν τα συριζονουδουλικά χαφιεδόπουλα να αντλούν χρήσιμες πληροφορίες για τα “ανεπιθύμητα” πρόσωπα, προκειμένου να τις μεταχειριστούν εναντίον τους.

Βλέπετε εκλεκτά μπλογκόνια μου, ο Ξανθός και ο Πολάκης δίνουν μεγάλη σημασία στην faceτσιbookική διασπορά της συριζαϊκής προπαγάνδας και γενικότερα ποντάρει πολλά στον χαφιεδισμό και τον επηρεασμό της κοινής γνώμης μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Και η Διαχείριση του Facebook απ’ ότι φαίνεται δεν θέλει να δυσαρεστήσει τους εκάστοτε εξουσιαστές, αρνούμενη την εξυπηρέτησή τους.

Σε κάποιο δημοσίευμα πριν από ένα χρόνο, το Facebook δήλωσε ότι δεν θα ζητά πλέον ταυτότητα από τους χρήστες του :
“Το Facebook θα ζητά περισσότερες εξηγήσεις από όσους δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι είναι πραγματικό το όνομα που χρησιμοποιούν στο κοινωνικό δίκτυο, χωρίς ωστόσο να απαιτεί πλέον αστυνομική ταυτότητα. Επίσης, δεν θα αρκεί ένα κλικ για να υποδείξει κανείς κάποιον που θεωρεί ότι δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό του όνομα.

Αυτές είναι οι δύο σημαντικές αλλαγές στην πολιτική που ακολουθεί το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο, προς εφαρμογή από τον Δεκέμβριο του 2015. Οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να επιχειρηματολογήσουν για την χρήση του ονόματος που επέλεξαν όταν τους ζητηθεί να πιστοποιήσουν την ταυτότητά τους. Εντούτοις, αυτό δεν σημαίνει ότι το Facebook δεν απαιτεί πλέον την χρήση του πραγματικού ονόματος (και την αληθινή ημερομηνία γέννησης).

Αντίστοιχα, όταν κανείς υποδεικνύει ότι κάποιο μέλος του δικτύου δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό του όνομα θα καλείται επίσης να δώσει περισσότερες εξηγήσεις. Με αυτό τον τρόπο, η υπηρεσία φιλοδοξεί να αντιμετωπίσει το φαινόμενο των serial reporter, που με ένα κλικ υποβάλλουν σχετική καταγγελία.

Οι αλλαγές στην πολιτική ονομάτων στο Facebook έρχονται μετά την ανοικτή επιστολή που απέστειλαν στην εταιρεία δύο οργανώσεις (ACLU και EFF), δηλώνοντας ότι διακυβεύεται ακόμα και η ζωή κάποιων μελών του από την απαίτηση ή αποκάλυψη του πραγματικού τους ονόματος.

Στις αρχές Οκτωβρίου, πλήθος μελών του Facebook συνέστησαν τον συνασπισμό Nameless Coalition και απαιτούν από το Facebook να αλλάξει την πολιτική που προβλέπει την χρήση του αληθινού ονόματος στο κοινωνικό δίκτυο. Την επιστολή διαμαρτυρίας προς την αμερικανική εταιρεία συμπληρώνει έκθεση περιστατικών που, μεταξύ άλλων, έθεσαν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα και την ελευθερία της έκφρασης για πολλούς ανθρώπους ανά τον κόσμο όταν το πραγματικό τους όνομα αποκαλύφθηκε στο Facebook”.

Νομίζω ότι είναι αντιληπτός από όλους μας ο σκοτεινός, κατασκοπευτικός, λογοκριτικός, χαφιεδιστικός και διχαστικός ρόλος του faceτσιbookιού.

Προσπαθούν να πείσουν το κοσμάκη ότι του κάνουνε μεγάλη τιμή να τον έχουν “μέσα” τους, να του παρέχουν τόσες και τόσες δυνατότητας επικοινωνίας και έκφρασης, να έχει χιλιάδες ακόλουθους (followers) και φίλους (κάποιοι μεγάλοι σταρ έχουν εκατομμύρια ακόλουθους). Όμως η πραγματικότητα είναι άλλη. Όπως είπε ένας σοφός faceτσιbookικός το να έχεις πολλούς φίλους και ακόλουθους στο κοινωνικό διαδικτυακό faceτσιbookι ισοδυναμεί με το έχεις μεγάλη κινητή και ακίνητη περιουσία στη Μονόπολη (Monopoly ονομάζεται το επιτραπέζιο παιχνίδι αγοραπωλησίας ιδιοκτησιών). Δυστυχώς όμως υπάρχουν αρκετοί που έχουν εθιστεί τόσο πολύ με αυτή τη μαμακισμένη ενασχόληση που άμα τους πάρεις το κοινωνικό τσιμπούκι, είναι σα να τους παίρνεις τη ζωή.

Δε φτάνει που μας βάζουνε να τσακωνόμαστε μεταξύ μας, που κλέβουνε τα προσωπικά μας δεδομένα (μάλλον εμείς τους τα δίνουμε στο πιάτο) και τα εμπορεύονται με όποιους θέλουν, που έχουν μετατρέψει τις Δημόσιες Υπηρεσίες σε χαφιεδόσπιτα και τους δημοσίους υπαλλήλους σε χαφιεδόπουλα, που διαφθείρουν τα παιδιά μας, που είναι νταβατζήδες σε ένα διαδικτυακό χαμαιτυπείο, σε ένα παγκόσμιο πορνοστάσιο, που εκτιθέμεθα σε κίνδυνο από τους πολλούς απατεώνες που το χρησιμοιούν εκμεταλλευόμενοι τη κατάργηση της ιδιωτικότητας από το εθελοντικό φακέλωμα. Βάζω τελεία γιατί παρα ήταν μεγάλη η προηγούμενη πρόταση. Δε φτάνει που μας κατακλύζουν, εσκεμμένα ή τυχαία με έναν τεράστιο όγκο παραπληροφόρησης, η κυβερνοπαρενόχληση, η αποκάλυψη της τοποθεσίας των χρηστών, τώρα ζητάνε και τα ρέστα, ζητάνε τη ταυτότητά μας, μας υποχρεώνουν να αποκαλύψουμε το πραγματικό μας όνομα για να εκθέσουμε ακόμη περισσότερο σε κίνδυνο την ησυχία μας, τη σωματική μας ακεραιότητα ακόμη και τη ζωή μας.

Τα τελευταία χρόνια γινόμαστε μάρτυρες της άνθησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της επίδρασης που ασκούν σε κάθε λογής κοινωνικές εξεγέρσεις. Τα εξεγερμένα κοινωνικά κινήματα που δημιουργήθηκαν συντόνισαν τις επικοινωνίες και τη λειτουργία τους μέσα από κανάλια επικοινωνίας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώνοντας τους χρήστες σε πραγματικό χρόνο για την κατάσταση που επικρατούσε.

Θυμόμαστε το ρόλο του facebook και του twitter στην ανατροπή του Βίκτορ Γιανουκόβιτς στην Ουκρανία, στο ξέσπασμα της αραβικής άνοιξης, στην αποτυχία του πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν. Το Παγκόσμιο Σιωνιστικό Σύστημα που ελέγχει τα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης φρόντισε να διασπαρεί η ψευδαίσθηση, η παιδαριώδης πεποίθηση ότι οι λαοί όλης της γης απέκτησαν ξαφνικά το “πυρηνικό” όπλο της κοινωνικής δικτύωσης. Και αυτή τη δύναμη την ονόμασαν ηλεκτρονικό ακτιβισμό (digital activism) και προσπαθούν να μας πείσουν ότι μπορούμε πια με αυτόν, μέσω των social media, να ανατρέπουμε κατά βούληση τα αυταρχικά καθεστώτα και να συμβάλλουμε στη σταθεροποίηση της Δημοκρατίας.

Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική, διότι η κοινωνική επανάσταση στην οποία μας ωθούν να επιδοθούμε, εξυπηρετεί απόλυτα τα σχέδιά τους για την κατάργηση των εθνών και την τελική επικράτηση της Παγκόσμιας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, δηλαδή της Δικτατορίας του Αντιχρίστου. Γινόμαστε λοιπόν, άθελά μας υποχείριά τους (όπως ακριβώς και οι Τζιχαντιστές), ενώ εμείς νομίζουμε ότι αποκτήσαμε ουρανοκατέβατα τεράστια δύναμη πατώντας τα κουμπάκια της ηλεκτρονικής φεϊστσιμπουκικής και τουιτερικής ηλεκτρονικής επαναστατικής γυμναστικής.

Όμως συριζόνια μη χαίρεστε, η συριζονική σας δυναστεία η συνεπικουρούμενη από τα ΝουΔουλικά δεκανίκια σας οδεύει στο τέλος της. Ότι και να κάνετε για να ελέγξετε τα social media θα πέσει στο κενό. Σκάψατε το λάκκο του “ηλεκτρονικού ακτιβισμού” για να αποκοιμίσετε και να χειραγωγήσετε τον Ελληνικό λαό, περιμένοντας ότι θα πέσει μέσα, ενώ στο τέλος θα πέσετε εσείς. Κάθε μέρα που περνά όλο και περισσότεροι Έλληνες αντιλαμβάνονται το μέγεθος της εθνοπροδοσίας σας. Δεν είναι καθόλου μακριά η μέρα που ένας οργανωμένος μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ακτιβισμός, θα φέρει ένα μεγάλο πλήθος εξαθλιωμένων και πεινασμένων γηγενών, θυμάτων του μισελληνικού ρατσισμού σας, έξω από τη Βουλή των Ελλήνων. Φοβάμαι ότι αυτή τη φορά δεν θα μπορέσει να σας σώσει κανείς από το τσουνάμι της λαϊκής οργής που θα σας πνίξει”.

Γεια σου ρε Πολάκη, συριζόμαγκα του Facebook ! Είσαι ο άρχοντας του Διαδικτύου και ειδικά του φέισμπουκ, γι’ αυτό σε παραδέχομαι ! Έφερες το πρώην ανατολικό Βερολίνο στην Αθήνα ! Χίλια εύγε Συριζοναζί μου !

Υ.Γ. : Το Facebook ζητά από τους χρήστες σέλφι φωτογραφίες για την ταυτοποίηση τους.

Το Facebook φαίνεται πως έχει ξεκινήσει να ζητά από τους χρήστες του να ανεβάζουν φωτογραφίες των προσώπων τους, για να αποκτήσουν πρόσβαση στον λογαριασμό τους. Αυτό είναι ένα νέο είδος ασφάλειας για τους λογαριασμούς των αναρίθμητων χρηστών του Facebook.

Μάλιστα, αν κάποιος χρήστης αρνηθεί να ανεβάσει φωτογραφία του ή αν κριθεί ότι η φωτογραφία δεν είναι «αποδεκτή», τότε το Facebook θα κλειδώνει τον λογαριασμό, απαγορεύοντας την είσοδο σε αυτόν.

Το μήνυμα, με το οποίο ζητά ο δημοφιλής ιστότοπος φωτογραφίες των χρηστών φαίνεται να είναι το εξής: «Παρακαλούμε ανεβάστε μια φωτογραφία του εαυτού σας που να φαίνεται καθαρά το πρόσωπο σας. Θα την εξετάσουμε και μετά θα την διαγράψουμε μόνιμα από το σύστημα μας».

Tο νέο μέτρο ασφάλειας από το Facebook δεν έχει εμφανιστεί ακόμα σε όλους τους χρήστες του. Ωστόσο, ήδη έχουν εμφανιστεί τα πρώτα παράπονα χρηστών, καθώς σχολιάζουν πως κάθε φορά που επιχειρούν να μπουν στον λογαριασμό τους, το Facebook τους αναγκάζει να ανεβάζουν μια νέα σέλφι φωτογραφία τους.

Αυτό είναι το facebook ! Αυτό είναι το ελληνικό πολακοκρατούμενο φέισμπουκ

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Κάνουμε πολύ άσχημα που εξαρτιόμαστε από το fb. Έχω φίλους και γνωστούς που δεν έχουν προφίλ και εξακολουθούν και υπάρχουν. Γιατί να δίνουμε τόση δύναμη σε ένα μέσο που μας φακελώνει. Το ίδιο ισχύει και με μαμημένα κινητά που τα έχουμε κάνει προέκταση του χεριού μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Κάτω από 1.200 ευρώ στο λογαριασμό η κατάσχεση είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ!

ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΑΡΘΡΟ…Με αφορμη το αρθρο ” Κάτω από 1.200 ευρώ …”