ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΑΡΘΡΟ…Με αφορμη το αρθρο » Κάτω από 1.200 ευρώ …»

ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ

Διαβάζοντας το άρθρο που ανέβασες

Κάτω από 1.200 ευρώ στο λογαριασμό η κατάσχεση είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ!

Μου θύμησες την τηλεφωνική συνομιλία και γνωριμία που είχαμε στις 4/12/2015 όταν σου έστειλα ένα μήνυμα σχετικά με την απόλυση μου την αποζημίωση και τις (ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ) ΤΡΑΠΕΖΕΣ όταν μου είχε ανακοινωθεί η απόλυση την ίδια ημέρα μετά από 22 έτη . Μιλήσαμε τηλεφωνικά και μου είπες : «θα γράψω και θα ανεβάσω άρθρο σχετικά . Μου έδωσες θέμα.»

ΘΥΜΗΣΟΥ…ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ…

Την επομένη ανάρτησες το παρακάτω:


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ…

Δεκ 05, 2015 by stranger in STRANGER-VOICE

Θέλεις να τους δεις να τρέχουν σαν τα ποντίκια…

Θα είμαι συνοπτικός γρήγορος ξεκάθαρος…

Δεν θυμάμαι πόσο καιρό έχει βγει ο κανόνας, η παράγραφος και δεν το λέω νόμο.. γιατί δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί ….η οποία αναγκάζει τους επιχειρηματίες να βάζουν την μισθοδοσία σου μέσα στην τράπεζα και από κει να γίνεται η πληρωμή σου..

Επειδή όμως αν υπάρχει νόμος η παράγραφος η απλά ένα κόλπο…. εσένα δεν σε αγγίζει γιατί .. οι τράπεζες είναι ιδιωτικές εταιρείες… κοινώς επιχειρήσεις ..και ο καθένας από εμάς έχει το δικαίωμα να μην θέλει να συνεργαστεί με μία συγκεκριμένη επιχείρηση !

Δηλαδή με πιο απλά λόγια όλοι μας σήμερα μπορούμε να ζητήσουμε από την κυβέρνηση από το κράτος με βάση τα ανθρώπινα δικαιώματα μας, με βάση τα δικαιώματα περί ελευθερίας μας, ότι εμείς δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις… ιδίως τώρα που μάθαμε και είναι παντού ξεκάθαρο ότι αυτές οι επιχειρήσεις έχουν εγκληματικό χαρακτήρα .

Άρα λοιπόν έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε από το κράτος να δημιουργήσει έναν φορέα ο οποίος δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τη μορφή επιχείρησης που έχει μια τράπεζα λόγω του παρελθόντος που μας έφερε μέχρι εδώ και αυτός ο κρατικός φορέας να είναι το μέσο το οποίο θα μας δίνει τη μισθοδοσία μας η θα δημιουργεί την συναλλαγή μεταξύ μας !

Για να του εξηγήσω λιγάκι να το καταλάβετε καλά… εσείς αλλά και οι εργοδότες σας, οι επιχειρηματίες και όλοι όσοι θέλουμε αύριο κιόλας να τους κάνουμε να τρέχουν σαν τα ποντίκια .

Η νέα παγκόσμια τάξη. οι προύχοντες επικυρίαρχοι τραπεζίτες με το παγκόσμιο πραξικόπημα που έχουν κάνει θέλουν να ελέγξουν τις χώρες κράτη μέσα απ” τη διαδικασία της συναλλαγής και του ελέγχου της ρευστότητας, θέλοντας βέβαια να φέρουν και την διαδικασία της αχρήματης κοινωνίας ώστε να φτάσουμε στα απόλυτα σχέδια της νέας παγκόσμιας τάξης ξεβράκωτοι από άμυνες και ελευθερίες!

Από την άλλη θεωρητικά εσύ που είσαι το τελευταίο πιόνι, κρίκος που σέρνει αυτή την τεράστιά βαριά αλυσίδα θεωρείς ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα …και όμως μπορείς να κάνεις φτάνει να το κάνεις τώρα αμέσως ,τώρα γιατί όσο αφήνουμε να περνάνε νόμοι οι οποίοι δεν τους παίρνουμε χαμπάρι τόσο πιο πολύ στην πόρτα της ελευθερίας μας σφηνώνουν σανίδες με βαριά καρφιά .

Έχεις το απόλυτο δικαίωμα, αναφαίρετο δικαίωμα να μην θέλεις να συνεργαστείς με μια επιχείρηση ιδιωτική ,οι λόγοι που μπορείς να αναφέρεις στον εισαγγελέα είναι όσοι θέλεις ,λόγοι ευθιξίας ,λόγοι ηθικής, λόγοι ψυχολογικής βίας, λόγοι λόγοι… ακόμα και το σύνταγμα με το άρθρο 120!

Άρα κάνοντας ένα χαρτί που θα λες ότι εγώ δεν θέλω να ξανά συνεργαστώ με ιδιωτικές εταιρείες οι οποίες θεωρώ ότι είναι παράνομες και εγκληματικές δεν μπορεί κανείς μα κανείς να σε βάλει να το κάνεις με το ζόρι .

Επειδή όμως θα πεις ότι εάν δεν το κάνεις πως θα έχεις τον μισθό σου θυμήσου ότι την ίδια στιγμή που το δηλώνεις αυτό γιατί είναι το αναφαίρετο δικαίωμα σου βάζεις το κράτος στην θέση του υπαίτιου να λύσει το πρόβλημα και ζητάς άμεση λύση απ” τον κρατικό φορέα πάνω στο δικαίωμα σου …Δηλαδή είναι πρόβλημα του Κράτους να σου βρει τον τρόπο να έχεις όλα τα δικαιώματα σου και ταυτόχρονα να έχεις τον τρόπο να συναλλάσσεσαι με έναν κρατικό φορέα άμεσα!!!

Κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να σου επιβάλει ότι ντε και καλά θα πρέπει οι τράπεζες να έχουν τα στοιχεία σου ,η να έχεις λογαριασμό σε τράπεζες γιατί οι τράπεζες είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις …αν αυτή τη στιγμή εσύ επιλέξεις να πεις ότι εγώ από σήμερα θέλω να σβηστό από όλα τα αρχεία των τραπεζών …δεν θέλω να έχω καμία σχέση με καμία τράπεζα…. τότε μπορείς και να σηκώσεις και όλα σου τα χρήματα από τις τράπεζες τα οποία στα έχει δέσμευση με τη μέθοδο του capital control παράνομα …

Αυτή τη στιγμή δε σας μιλάω για ένα bank run αυτό το λέγαμε παλιά και μακάρι να το “χαμε κάνει …θεωρώ όμως ότι περνώντας τα χρόνια έχουμε πολύ περισσότερη εμπειρία και έχουμε δει πιο ξεκάθαρα ποιο είναι το θηρίο και ποια τα σχέδια του …τώρα λοιπόν όταν μιλάω ότι όλοι μπορούμε να πάρουμε από μέσα τα χρήματα μας και να μην έχουμε πια capital control νομίζω ότι θα έχουμε μεγαλύτερη απήχηση στην πράξη και στο έργο …

Κοινώς είναι ένα bank run με μία άλλη μορφή μάλλον ένα bank run τιμωρία μας το οποίο έρχεται από το παρελθόν να μας πει …ήσασταν ανόητοι και δεν χρησιμοποιήσατε τη δύναμη σας τότε.. τώρα κάντε το για να μπορέσετε να Προφυλαχθείτε !!

Αν θέλεις λοιπόν η τράπεζα να μπορεί ανά πάσα στιγμή να βάζει χέρι σε ότι έχεις μέσα πάνω τα 1500 € το μήνα ..για να πληρώσεις τα κατοχικά έξοδα των επικυρίαρχων και κατακτητών της χώρας σου μην κάνεις τίποτα ….Παρέμεινε να είσαι ένας ραγιάς και πλήρωνε τους κατακτητές σου και συνεργάσου με τις κατοχικές δυνάμεις!

Αν όμως έχεις ξυπνήσει σου το λέω ότι μπορείς… πήγαινε αύριο στον εισαγγελέα και πες του ότι εγώ δεν θέλω να έχω σχέση με καμία ιδιωτική εταιρεία η οποία έχει τη μορφή που έχουν σήμερα οι τράπεζες ,δεν θέλω να έχω σχέση με τον Τόκο, δεν θέλω να έχω σχέση με ηλεκτρονικές κάρτες.. είναι απόλυτο δικαίωμά σου, είναι αναφαίρετο δικαίωμα των νόμων περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων σου.. πάρε ένα χαρτί συμπλήρωσε όλα όσα δεν θες… χτύπα τους αλύπητα και πάρτους όλα τα χρήματα που έχεις μέσα δεσμευμένα παράνομα.!

Πριν κλείσω θα αναφέρω ακόμα μια σκέψη που έχουν πολλοί συνάνθρωποι μας και μου την έστειλαν με εμαιλ…

Αναρωτηθείτε.. τι μας κάνουν τόσο καιρό οι κυβερνήσεις ; Μα κοροϊδεύουν.. μας τρολάρουν κανονικά!

Τι θέλουν τώρα ηλεκτρονική δήλωση πόθεν έσχες; Ε γιατί να μην τους τρολάρουμε όλοι μαζί ; ..Γιατί να μην δηλώσουμε ότι έχουμε ο καθένας από ένα τάνκερ χρυσό; Να δεις για πότε το σύστημα κατεβαίνει!

Μην ξεχνάς προ θες σου έγραψα ότι στην ηλεκτρονική δήλωση όποιος κάνει θα πρέπει να δηλώσει σαν ιδιοκτησία όλη την χώρα …ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ….ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ … ΣΠΑΣΤΕ ΣΑΝ ΓΡΑΝΑΖΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΜΑΖΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ !

ΑΑ…μου έρχονται συνέχεια όταν φουντώνω.. ανεργία; ..ένα μισή εκατομμύριο άνεργοι ; ..Σε ένα οικονομικό πόλεμο όπου η χώρα πια ανήκει στους δανειστές; Η χώρα που δεν είναι πια σε ελληνικά χέρια ; Για να θυμηθώ ..αυτή η κατακτημένη πια χώρα και όχι η ΕΛΛΑΔΑ μου ..δεν έχει υποδομές;

Αν οι υποδομές γκρεμιστούν δεν θα χρειαστούν χέρια να τις ανοικοδομήσουν;

Ποια ανεργία λοιπόν… σε έναν πόλεμο πρέπει ..είναι καθήκον να αντισταθείς και να κάνεις την Ζωή τους εχθρού κόλαση…!

Ο Γοργοπόταμος δεν είναι μια από τις στιγμές τις ιστορίας που η κρεατομάζα μας έμαθε να είμαστε περήφανοι; Υποδομή ενός Κράτους δεν ήταν και η γέφυρα ;

Δηλαδή μόνο οι επικυρίαρχοι θα έχουν το δικαίωμα στις οικονομικές τους φούσκες να δημιουργούν καταστροφή και ανοικοδόμηση με τους πολέμους τους;

Εσύ δεν έχεις το δικαίωμα αυτό ; Γιατί;

Το παρόν άρθρο .. πολιτισμέ της χέστρας δεν είναι παραπεμπτικό σε πράξεις ..ούτε ωθεί κανέναν στο να κάνει πράξεις με οποιοδήποτε τρόπο …απλά ενημερώνει για ξεχασμένες αξίες …για ένα είδος τρόπου σκέψης … για ουσίες γκρεμισμένες μπροστά σε ένα αόρατο οικοδόμημα που όλοι υπηρετούμε… αλλά επί της ουσίας ..σεβόμαστε όλοι τα όρια του άλλου.. και τίποτα άλλο! Σεβόμαστε τους νόμους επειδή εμείς είμαστε οι μπάτσοι στο μπαχτσίσι που μας έδωσαν οι αφεντάδες μας ….σκλάβοι με μισθό… γονυπετείς με ύφος καρδινάλιου !

Stranger

…ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ (ΤΡΑΠΕΖΕΣ) ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ !!!

ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ !!!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟ.

Loading...

One thought on “ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΑΡΘΡΟ…Με αφορμη το αρθρο » Κάτω από 1.200 ευρώ …»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *