18:37 - 08/04/2021

ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ- ΓΑΚΗΣ – ΚΟΚΟΤΟΣ -ΚΑΡΑΤΣΙΩΛΗΣ- ΜΠΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΙΑΓΙΑ

Loading...
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Εγώ εργάζομαι σε ξενοδοχείο σε νησί κανείς δεν μας έχει ενημερώσει για υποχρεωτικό εμβολιασμό, όποιος θέλει το κάνει, αλλά και να μας υποχρεώσει δεν μπορούν και το ξέρουν ότι θα πεσουνν μηνύσεις για αποζημιώσεις .. χαίρομαι που αυτό το βγελυμα(άποψη μου) χρησιμοποίησε τις λέξεις κάθαρμα, νεοναζί παιδεραστές γιατί όλα αυτά αντιπροσωπεύουν την τωρινή κυβέρνηση που ανήκει παρασκηνιακά και αυτή η λουγκρα..Ο κόσμος το χει βουκινο και εσείς κρυφό καμάρι !! ρε ρεντικολο ο τροχός γυρίζει!!

  2. Ορίστε και τα χάλια μας στον στρατό…Θα μας τα κάψει η Φλώρα χωρίς ντουφέκια..και μετά. …θα μας ρωτησει https://youtu.be/HvjW-OQdHXA

  3. Κάτι τέτοιους Κοκοτούς τους χτυπάς στην τσέπη και μετά κλαίνε σα μικρά κοριτσάκια. Αυτό ακριβώς έκανα κι εγώ μετά τις πρώτες σχετικές δηλώσεις του. Είχα κλείσει διακοπές για το καλοκαίρι σε ξενοδοχείο αυτού του χαζοφασίστα κι ακύρωσα την κράτηση. Ούτε ένα ευρώ σε αυτό το κάθαρμα! Ας τον ταΐσουν οι φαρμακευτικές εταιρίες τις οποίες υποστηρίζει. Όποιος του δώσει χρήματα, γίνεται συνένοχος στην καταπίεση των υπαλλήλων του. Φώτη Κοκοτέ με το πατημένο κεφάλι, οι ώρες σου σαν αφεντικό είναι λίγες. YES

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh